עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום ! אני זקוק למפרט מחשב בסביבות ה5000 ש"ח כולל כל הציוד ההקפי חוץ מצורב ורמקולים. המחשב הוא בגדול לאינטרנט ומשחקים .. למרות שאני לא יכול להגיד שאני איזה גיימר כבר .. אני נהנה לשחק משחקים שבעות הפנאי, לא יותר מזה.. תודה מראש !

• 8 תגובות
    • 893 צפיות
  2. Started by zbeng,

לא צריך מסך המחשב הוא לא למשחקים אלה רק לאינטרנט ולתוכנות לא ממש חזקות לא צריך מחשב חזק אבל משהו יציב שיוכל לעבוד הרבה זמן רצוף תודה...

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by blueeye,

הייתי היום ב FOXPC והרכבתי עם המוכר מפרט.. מה אתם אומרים? מחר אני רוצה להזמין: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + OCZ Vendetta ¤899 לוח אם: Gigabyte GA-EP45DS3 P45 Chipset ¤639 כרטיס מסך: Connect3D Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤1320 דיסק קשיח: Western Digital 640GB 7200RPM 16MB SATAII WD6400AAKS ¤339 צורב DVD: צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤129 זיכרון: Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Black Dragon Dual Channel Kit ¤405 מארז: NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU ¤480 ספק כוח: SeaSonic M12II 500W Cabel Management A.PFC PSU ¤499 עכבר: Logitech G5 New Version ¤190 מסך: מסך מחשב Samsung 2053BW LCD 20'' Wide 2ms ¤1015 מערכת הפעלה: Microsoft OEM Vista …

• 14 תגובות
    • 986 צפיות
  4. שלום אני רוצה קירור טוב למעבד AMD 955 AM2+ AM3 תקציב עד 120 שקל בערך תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  5. הי חברי המלומדים. אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים מוכן להשקיע עד כ-6000 ש"ח (לא כולל מסך) אני מוכן ללכת על אחד המפרטים הממולצים באתר אבל הם מעודכנים לתחילת נובמבר ואנחנו כבר באמצע דצמבר. מישהו יכול לתת לי מפרט מעודכן באותו המחיר? תודה מראש.

• 28 תגובות
    • 3.6k צפיות
  6. Started by Oz.,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת מוזיקה ושימוש ביתי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). CUBASE 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by tomer_,

היי, לא הצלחתי להעתיק את השאלון אז אתאר בקצרה את צרכיי: אני זקוק להערכת מחיר עבור 2 נייחים לילדים בגילאי 12 ו 14. עיקר השימוש זה משחקי רשת כגון פורטנייט ורובלוקס. זקוק למסך אחד בלבד (האם יש מסך מגע? האם מומלץ?). לא נדרשת מערכת הפעלה (יש לי ווינדוס 10 מקורי). תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 שקל 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? המחשבי יהיה מיועד לסרטים מוזיקה וגם קצת משחקים יש לי מסך 22 אינץ עם רזולוציה 1680X1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך יש כבר את הכל 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? אין צורך בצורב יש לי כבר אחד שיולבש על המחשב 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא מתוכנן אוברקלוק 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן…

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  9. למפרט הבא איזה כרטיס מסך עדיף? מארז 100 GAMING ANTEC ANTEC HCG-520 520W ספק כח לוח DH67CL B3 H67 DDR3 INTEL מעבד אינטל 3.4GHz 8MB CORE I7 1155 QUAD 2600 קרור למעבד Arctic Freezer 13 זכרון KVR KINGSTON 4GB X2 DDR3 1333MHZ צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS ‏Samsung‎ - ‏2TB Spinpoint F4EG 32MB SATA II HD204UI‎ כר.רשת 1G LAN מובנה בלוח האם כ.קול 5.1 מובנה בלוח האם מסך A0.3 U2311H 1:10000DCR 8MS(GTG) 23" DELL איזה כרטיס עדיף - Nvidia GeForce 460GTX 1G-5 GIGABYTE או ‏ASUS‎ - ‏GTX550 Ti 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E ‎

• 11 תגובות
    • 961 צפיות
  10. היי, קיבלתי מעבד I7 2600K ואני מעוניין לבנות מסביבו את המערכת הראשית שלי. צריך: מארז + ספק לפי התיאור הזה: בנוסף זקוק ללוח וזכרונות. (המעבד עצמו, כרטיס מסך, סטורג' וציוד היקפי כבר נמצאים אצלי \ ישלפו מהמחשב הנוכחי) או בקיצור, זקוק להצעות ל: מארז+ספק לוח+זכרונות (6 או 8 ג'יגה, מה שנכנס בתקציב מחברה איכותית\מוכרת) למערכת מבוססת 2600K בסה"כ עד 3500 ש"ח, ניתן לחרוג עד 4500 אם יש סיבה טובה. שקט חשוב מאד - 8-9 שימושים - power user כללי, כולל גיימינג המחשב משמש כמחשב מרכזי בדירה שלי הוא גם HTPC וגם מחשב רגיל לשימושים שוטפים. (מחובר לטלויזית LCD 32" ולמסך 20" רחב רגיל) אני לא נכנס לפרטים לגבי השימושים שוטפים ורזולוציות מהסיבה הפשוטה שכרטיס המסך כבר קיים והמעבד כבר קיים - אני ז…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by natgun0,

1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב ?גלישה באינטרנט,משחקי אינטרנט,צפייה בסרטים,סקייפ. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?יקנה מסך חדש במסגרת התקציב רוב האחוזים של דל. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?עכבר,מקלדת…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  12. שלום לכולם, כמו רבים וטובים אני מתכנן על קניית ה8800gt החדש...מחירו כרגע בסביבות 1450 שח... לפי בדיקה פה באתר המליצו לי קודם כל להחליף ספק לhec 400TRT או לfsp400PN.=בערך 250 ש"ח. כרגע עוד לא ביצעתי שום oc בחיים, אך המעבד שלי אמור להיות טוב בעניין למרות שהוא כבר יחסית ישן(מפרט נתון בצד). שאלתי היא האם המפרט שלי ירוץ נורמאלי עם הכרטיס מסך החדש, או האם יווצר צוואר בקבוק? אם יווצר צוואר בקבוק האם אוכל לפתור את הבעיה עם oc? אם כן האם מומלץ לקנות את הsunbeam tuniq? =250 שח? אם למישהו יש עוד המלצות/הארות וכו אני אשמח... תודה.

• 7 תגובות
    • 584 צפיות
  13. Started by google18,

השימושים יהיו בעיקר לכתיבת עבודות, קריאת מאמרים ובין השאר גלישה באינטרנט וכל שאר השימושים הבסיסיים. השאלה היא עד כמה כדאי לקחת מסך שהוא פחות מ 15" לשימושים כאלו? (כי זה די קורץ לקחת מחשב קטן). אז מה מומלץ בטווח ה -15" ומה מומלץ בקטנים יותר? תודה.

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  14. Started by or6310,

. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג BF4 ועוד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:BF4 GTA V DAYZ -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). או 19 או 21 אינץ' לא זוכר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by orisaban,

אהלן חברה אני חושב על מחשב חדש ואני צריך את העזרה שלכם . מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין בעיה לנצל עד הסוף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימניג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיצאו ושיש כיום . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1020 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהו…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. עבדתי עליה משעה 8 בערב אתמול עד 4 וחצי בלילה ועכשיו אני פחות או יותר מתקין תוכנות ומנסה לתת חיים במערכת הלכתי על החלקים הנל Intel Core i5-4670K http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819116899 SABERTOOTH Z87 - Asus http://www.asus.com/Motherboards/SABERTOOTH_Z87/ Vengeance® Pro Series — 16GB (2 x 8GB) DDR3 DRAM 1866MHz C9 Memory Kit (CMY16GX3M2A1866C9) http://www.corsair.com/us/memory-by-product-family/vengeance-pro-series-memory/vengeance-pro-series-16gb-2-x-8gb-ddr3-dram-1866mhz-c9-memory-kit-cmy16gx3m2a1866c9.html Hydro Series™ H100i Extreme Performance CPU Cooler http://www.corsair.com/us/cpu-cooling-kits/hydro-series-water-coolin…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by amiprof,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, חריגה של 10% 2. מה שימושי המחשב? עריכה בפרימייר, אולי בהמשך אפטר אפקסט 3. האם יש צורך בציוד הקפי? כרגע לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא קריטי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה כן, מערכת הפעלה לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? מתגורר בפרדס חנה 9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפרט במועד קצר מעת הקני…

18. אז ככה אני לא צריך בכלל 512MB ! אם יש פחות מ-40GB זה טוב... שימו לי בבקשה מעבד Intel ... אפילו אם זה אחד מהסלרונים צורב אחד (לא דיוידי) ובלי כונן רק צורב בלי מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים... וזהו בערך.. תודה רבה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 960 צפיות
  19. Started by er0101,

המחשב מיועד בעיקר להפעלת תוכנות די סטנדרטיות רבות (הרבה טאבים בדפדפנים, מייל ועוד תוכנות שונות בו זמנית). בנוסף, מיועד לוירטואליזציה של עד 3-4 מכונות. דרושים רק הרכיבים במפרט. יש מה לשפר? מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11847 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Corsair Hydro H80 High Performance Liquid CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13303 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H55-UD3H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1800, 2xPCI-E, VGA, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9719 זכרונות: DDR3 1600Mhz 4x4GB Corsair Vengeance LP Blue Quad Channel CL9-9-9-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by CruxH,

שלום, באיזה מחיר ריאלי ניתן למכור את הכרטיסים הבאים: Gigabyte GeForce 560 GV-N56GOC-1GI Gigabyte GeForce 260 GV-N26OC-896H-B-GA תודה למשיבים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by RV25,

1. מה התקציב המקסימלי? 1800 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. מה זתומרת אפילקציות? המחשב הזה ישמש רק לאינטרנט, עבודה משרדית וכל מה שמחשב ישמש אדם ממוצע שלא משחק במשחקים (אולי רק במשחקי פלאש).... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). X ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. X 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא צריך כרטיס מסך נפרד וכונן ד…

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  22. שלום לכולם. אני חוזר לאונ' עוד מעט וצריך לפטופ חדש העונה לדרישות הבאות: * מטרות המחשב- בעיקר כתיבת טקסטים ועבודה מול שרת פרטי (FTP, SSH וכו') , דורש אבל שהיה לו כח עיבוד מצויין שאוכל להינות ממנו. מעדיף כמובן מעבדי I7 . * גודל המסך? העדפה ל-17' - לא משנה אם בריק או מט * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות עבודה כאשר המחשב עובד בלי עומס - עדיף סוללה 6 תאים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא צריך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא צריך יותר מ- 200 ג'יגה. מעדיף שיהיה כמה שיותר מהר * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחרי…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. CoolerMaster NotePal R9-NBC-ADAS זהו קירור למחשב מישהו יכול להגיד לי עד כמה זה עוזר ושימושי ??

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  24. אני צריך הצעה למפרט מחשב לקצת אינטרנט קצת משחקים קלים וקצת אופיס יש לי מהמחשב הישן צורב LG GSA-H10N מודם פקס E.S.S 56.666 ספק כוח גינרי 480W דיסק קשיח 80GB בתקן IDE דיסק קשיח 160 GB בתקן SATA עכבר + מקלדת + מסך מה שאני צריך זה: לוח אם: כולל כרטיס מסך O.B (למשחקים קלים) שתומך ב - IDE + SATA (לדיסקים הקשיחים ובעתיד בצורב) כמה שיותר יציאות USB מעבד: עדיף אינטל CORE 2 DOU זכרונות 1 GB של חברה ידועה ומארז מחשב פשוט תודה

• 6 תגובות
    • 569 צפיות
  25. Started by boim,

היי, אני מחפש לקנות את ה LENOVO X200 וגם את תחנת העגינה שלו. אני מחפש חנות מוכרת ואמינה. אפשר לקבל המלצה?

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.