עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Messi10,

שלום לכולם, האם לוח אם ASUSTeK Computer INC P5G4IT-M LX (LGA 775) תומך ב8 GB Ram ובכרטיס מסך Radeon R7 240/250 תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  2. Started by spike77707,

אהלן, אני הולך להחליף את הHDD שלי בSSD בנייד ASUS N55SF מאחר שיש מקום רק לכונן אחד. לאסוס יש פרטישן שנועד לריקאברי והוא מאוד מאוד נוח ולא הייתי רוצה לאבד אותו. יש אפשרות להעביר אותו לדיסק הקשיח החדש? אם כן, איך? תודה מראש. יניב.

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  3. אין לי מושג בניידים נגיד אני רוצה לקנות משהו בסגנון אסוס 1215N ולהשתמש בו 90% מהזמן בתור מחשב נייח בסלון האם אפשר להריץ אותו על חשמל רגיל לקיר ולהשאיר אותו דלוק כל הזמן או שהחיבור לקיר זה רק בשביל לטעון את הבטרייה ואי אפשר להשתמש בנייד בזמן הזה

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  4. Started by FeedMe,

צריך מחשב נייד! פירמה ידועה, 12" ומשקל קטן שימושים: office ומשחקים קלים תקציב עד 5K המלצות ASAP.

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  5. שלום לכולם, שמי ליאור ואני זקוק נואשות לעזרתכם. אני מנסה לבנות מחשב חדש, ובמילים פשוטות, אין לי מושג מה אני עושה. אני כנראה סובל מפוסט טראומה על המחשב הישן שלי שהיה בן 90 ומת בשיבה טובה (שנות מחשב כשנות כלב, חבר שלי פעם אמר), וזאת לאחר שלא היה מסוגל אפילו לפתוך מסמך וורד באופן נורמלי, שלא לומר לעשות משהו. אני שואף למחשב שעובד מהר וחלק ומריץ משחקים כמו מאסטר, שלא לדבר על פוטושופ ותוכנות אנימציה (אני סטודנט לאנימציה וזה עניין חשוב מבחינתי). ביררתי על רכיבים שונים, אבל פשוט אין לי מושג אם הם מסוגלים לעבוד ביחד, איפה הגזמתי ואיפה צריך להוסיף. בהנחה ובכלל בחרתי בחלקים מתאימים, אני צריך לבחור בין גרסה יקרה יותר ליקרה פחות, והנושא הכספי חשוב למדי אז אני אשמח אם תודיעו לי כשתו…

• 11 תגובות
    • 846 צפיות
  6. חברה אני מאוד אוהב לעשות זאת ואם אפשר בבקשה תנו לי הנה דוגמא למפרט sli זול מאוד: cpu:amd athlon 64 3000 939 mother board:asus a8n sli deluxe video cards:x2 albatron geforce 6600 gt sli memory:geil 512 mb pc 3200 blue ddr sdram hd:western digital 80 gb sata 7200 rpm case:chenbro gaming bomb with 500 watt psu dvd rw:lg gsa 4161 b סך הכל:6695

• 8 תגובות
    • 846 צפיות
  7. Started by gilad peles,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייח I5 עם לפחות 8GB RAM וSSD מצאתי באזור ה600 שקל מחשבים מחודשים בלבד מחשבים חדשים עולים פי 2 ועכשיו לשאלה: האם יש בעיה לקנות מחשב מחודש? או שזה לא כזה ביג דיל וגם אשמח שמי שקנה פעם מחשב מחודש שיגיד לי איך המחשב תיפקד ומאיזה חנות הוא קנה תודה!

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  8. Started by kobi_af,

שלום לכולם צריך מחשב נייד לאחותי בסביביבות 1500 שקל עם אפשרות לחריגה למעלה אם זה כדאי המחשב הנייד אמור להיות לגלישה באינטרנט אז תודה רבה

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  9. Started by daone,

אהלן, אני רוצה לקנות מחשב חדש, כי שלי קצת ישן ואני מעוניין להעביר ממנו שני דברים למחשב החדש: 1) את הכרטיס מסך (GTX 660ti) 2) את הדיסק קשיח SSD 250GB של סמסונג בנוסף המפרט שאותו אני רוצה לקנות הוא עולה 5800 שקל ואני אכתוב אותו למטה: [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏Intel Core i7 4770K Haswell 3.5Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray‎[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]27802[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מאוורר למעבד[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏Noctua NH-U12S CPU Cool…

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  10. Started by Nupractor,

היי, אני נוטה לרכוש מחשב מסוג Lenovo Yoga 700, אבל הבעיה היא שהוא לא נמצא בתצוגה בשום מקום בארץ ואני קצת חושש לקנות על עיוור. במידה ולמישהו כאן יש היכרות עם המחשב, הייתי שמח לפידבק בנוגע ל: 1) איכות החומר שממנו עשוי המחשב - האם הוא מרגיש איכותי ולא זול? (אני מתרחק מ-Dell Inspiron 7359 בגלל ההיבט הזה) 2) השתקפות המסך - קראתי מספר הערות שליליות על המחשב בנושא הזה. האם מדובר בהבדל משמעותי ביחס למחשבים אחרים (ללא מסך Matte)? האם זה גורם לקושי לעבודה בסביבות מוארות היטב או שזה משהו בגבול הסביר? תודה

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  11. אחרי שנתיים שעברו מאז קניית המחשב הקודם... אני מחפש לקנות מחשב חדש.... אז השימושים הם: סרטים, משחקים הדגש הוא על מחשב חזק, לא מכונת משחקים! בשביל מכונת משחקים אני קונה קונסולה, אבל כמובן שמידי פעם יהיו גם משחקים טובים במחשב שאני ארצה להריץ אותם... תקציב: 6000 ש"ח (גמיש) לא צריך: דיסק קשיח (יש לי דיסק אחד SATA של 160 ועוד אחד של 320 SATAII מהמחשב הקודם), לא צריך ספק ולא צריך ציוד היקפי-מסך, מקלדת (יש לי LOGITECH MEDIA ELITE) ועכבר (G5). רצוי מאוד שהמחשב יהיה שקט מאוד! כי הוא הולך להיות בחדר שלי... הייתי רוצה שהרכיבים יהיו עם שדרוגיות, וכמובן שיריצו ויסטה בצורה טובה! זהו נראה לי... תודה לעוזרים מראש נ"ב אם צריך שאני אשים פה את המפרט של המחשב הקודם כדי לראות מ…

• 11 תגובות
    • 845 צפיות
  12. אז ככה קודם כל אני חדש פה אז אם עשיתי טעות בכותרת או במה שאני כותב סליחה . אז ככה למפרט : מעבד - Intel® Xeon® Processor X5680 (12M Cache, 3.33 GHz, 6.40 GT/s. לוח אם-P6X58D Premium s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1600, 3xPCI-E. זכרון-3x2GB Kingston HyperX Triple Channel 1600 2 כרטיסי מסך- ATI Radeon HD 4870 512MB ספק כוח - TX 750W Active PFC 12cm Fan קירור למעבד NH-D14 CPU Cooler מארז Thermaltake Armor+ MX Middle Tower Series With Window Black Case מקלדת ועכבר microsoft x6 וכמובן dvd x2 והארדיסקים בסביבות ה 5 טרה . תוצאה ב 3dmark06 22633{ חייב לציין שהמחשב לא עבר עדיין oc } תנו חוות דעת בבקשה .

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  13. הצרכים העיקריים זה עבודה ב Pro-E office, Solidworks, Autocad, ודומיהם. וגם אני אשמח שתהיה אפשרות לשחק קצת לפחות בהגדרות סבירות עכשיו נושא המשקל מאוד חשוב כי אני אהיה נייד איתו המון, וגודל מסך אני מעדיף מתחת או עד 14 אינצ' אשמח להמלצות

14. הספק Corsair VX450 שלי נשרף לפני כמה ימים, ולצערי הוא לקח איתו גם את הלוח אם וסיכוי גדול שגם את המעבד.אז אמרתי - יאללה בוא נשדרג כבר את הכל. 1. מה התקציב המקסימאלי? בין 2,000 ל 2,500 ש"ח, כאשר יש אפשרות לחריגה במידה ובאמת ישתלם. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אזור 500-800 ש"ח, טיפה יותר-טיפה פחות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש כרגע לגיימינג ותכנות, ובעתיד יעשה בו שימוש לעריכה עם Premiere, After Effects ומאוחר יותר גם תוכנות כבדות כמו 3dmax, Zbrush וכו' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין …

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  15. שלום, יש לי מחשב נייד של fujitsu - siemens מדגם Amilo pro v2000. מערכת ההפעלה היא xp pro וכרטיס הרשת האלחוטי הוא של אינטל מדגם: intel pro wireless 2200BG. על פניו נראה שהכרטיס עובד תקין וגם הדרייבר תקין (עידכנתי לגירסה הכי חדש שיש נכון להיום), בדקתי גם בהגדרות של ה-setup שה-wireless הוא על enabled. אבל אני לא מצליח לאתר רשתות בכלל בשום מקום. אצלי בבית יש לי שני מחשבים שאחד מהם מחובר בצורה אלחוטית לנתב אלחוטי שיש לי אבל דווקא הנייד לא מצליח לאתר את הרשת האלחוטית. אשמח לכל הצעה / רעיון לפני שאני מפרמט בלית ברירה (גם אז אני לא בטוח שזה יעבוד). תודה.

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  16. Started by ItoDz,

אלהן ח'ברה, אני צריך עזרה בהרכבת מחשב + מסך + ציוד הקפי (עכבר מקדלת אלחוטים(לא קומבו), ורמקולים איכותים) בתקציב של 5000 ואפשרות לחריגה סבירה. שימושי המחשב: אינטרנט, אופיס וכ'ו, עבודה ועריכה עם מוזיקה ועריכת וידיאו (לא ברמה מקצועית), משחקים (שיעבדו ברמה סבירה מינוס..). המערכת חייבת להיות מבוססת Intel, הרדיסק 250 גיגה, 2 גיגה מינימום, צורב דואל לייטסקרייב. אשמח לשמוע כמה שיותר אפשרויות במידת האפשר תודה רבה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 845 צפיות
  17. היי, אני חדש פה בפורומים אבל אני בד"כ קורא כאן על דברים ובעיות שיש לי על המחשב. התקציב לא מוגבל, אבל לא להשתגע, משהו בסביבות ה 6000 שקל פחות או יותר 1. מה התקציב המקסימלי? לא מוגבל, אבל לא להשתגע, משהו בסביבות ה 6000 שקל פחות או יותר האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שאפשר - בלי להשתגע 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים כבדים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. יענו משחקים? נגיד קרייסיס, פרוטוטייפ, Empire: Total War, Bioshock 2 משחקים חדשים, לרוב כבדים חח... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא הבנתי.. לשם משחקים חח ג) במידה והמחשב מיוע…

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  18. שלום חברים, לכבוד טלוויזית LED חדשה שאני קונה שתומכת ב-FULL HD, אני קונה כבל HDMI לצורך חיבור למחשב ואולי קונסולות ונגנים עתידיים. אני צריך לפחות 3 מטרים אורך. בארץ זה יקר יחסית, ולעומת זאת באיביי זה גרושים. ראיתי את הכבל הזה: http://www.ebay.com/itm/10-Ft-3m-HDMI-V1-4-AV-Cable-High-Speed-3D-Full-HD-1080P-for-Xbox-DVD-HDTV-/180889550906?pt=UK_Computing_Sound_Vision_Video_Cables_Adapters&hash=item2a1ddb803a האם זה יעשה את העבודה או שיש צורך בכבל יקר יותר? ובכלל, האם יש הבדל בין כבלים שעולים עשרות דולרים לכבלים שעולים 2-3 דולר? תודה

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  19. Started by yanivbo,

! לידע כללי , חשיבות של כרטיס מסך חזק רק עבור משחקים ? או עבור עריכת תמונות וגרפיקה ולכידת וידאו ועריכתם ? אם אני רוכש מחשב חדש יש לתת דגש לכרטיס מסך אם אני עובד עם המחשב רק לצריבה עריכה גרפית ולכידת וידאו ?

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  20. Started by tmpusr,

כל הדגמים שראיתי כוללים את ה-ATOM 270 שהוא חד-ליבתי. יש לי את ה-ASUS R2H ותוספת הביצועים הצפויה מה-ATOM 270 לא כזו גדולה שמצדיקה שדרוג. כפול ליבה זה כבר סיפור אחר. יש UMPC כזה בשוק? צפוי להגיע בקרוב? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  21. במפרט של המחשב רשום שיש לכ.מסך 128 מגה עד 380 מגה אבל בביוס אני רואה שיש לו רק 8 מגה ואני לא מוצא שום אופציה בביוס לשנות את זה אשמח לעזרתכם בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  22. חוות דעת|מה אתם אומרים על המפרט הבא של הלפטופ?האם הוא יספיק לגיימינג קליל? המחשב הוא מחשב נייד של HP נמכר בוואלה שופס ב3100 שקל האם המחשב הנייד הזה יוכל להריץ משחקים בצורה סבירה כמו פיפאפ 2011 כמו פרו 11?? מחשב נייד HP G62-b40EJ XF212EA Notebook מעבד Intel® Core i3-350M 2.26GHz מסך "High-Definition LED HP BrightView Display 15.6 כרטיס גרפי ATI Mobility Radeon HD 5470 Graphics זיכרון 4GB DDR3 כונן קשיח 500GB 5400RPM צורב Light Scribe SuperMulti DVD±R/RW תקשורת אלחוטית Intel 802.11 b/g/n Bluetooth מצלמה ומיקרופון מובנית HP TrueVision Webcam קורא מדיה דיגיטלית 5 ב - 1 מערכת הפעלה Windows® 7 Home Premium 64-bit צבע - לבן עם דפוס פריזמה שנה אחריות ע"י…

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  23. המחשב מיועד למשחקים וסרטים, מתוכנן אוברקלוק קליל מהחנות ואחרי זה אוברקלוק שאני אבצע לכרטיס מסך. זה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E4600 2.4Ghz Conroe OEM כמות: 1 - מחיר: ¤553 קירור למעבד: Glacialtech 5060L Light 775 24dba כמות: 1 - מחיר: ¤46 לוח אם: Gigabyte GA-P35-S3G כמות: 1 - מחיר: ¤427 מארז: Compucase HEC 6A19 400TRT Black כמות: 1 - מחיר: ¤362 זיכרון: Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz כמות: 2 - מחיר: ¤101 קשיח למחשב שולחני: Hitachi 250GB Sata II 8MB כמות: 1 - מחיר: ¤243 כרטיס מסך: Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 Calibre Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1163 כונן אופטי: LG H55NK DVD-RW Dual Layer X20 SuperMulti Black כמות: 1 - מחיר: ¤142 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל …

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  24. Started by omerba,

חבר שלי רוצה לקנות נייד עד 2300$ מארה"ב (רצוי מאד מחברה עם אחריות בינלאומית כמו DELL) חשוב לו שהמעבד יהיה DUO, ושהארד דיסק יהיה 7200RPM (לחילופין 2GB זיכרון) עם מישהו יוכל לעזור לו אז תודה...

25. Started by ludacris,

שלום יש לי dell studio xps 16 עם ati radeon hd 4670 כרגע מוקצה לו 1.5 גיגה ראמ ויש לו 1 מובנה איך אני משנה את זה? אני רוצה להחזיר את הזכרון לראמ ולהפחית מהמעבד הגרפי תודה

• 2 תגובות
    • 845 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.