ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
מה התקציב המקסימלי?5.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? רק למשחקים כבדים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: המחשב מיועד רק למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך כלול במפרט * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים ברמה של crysis 2/cod black ops/ SC2/ daiblo 3 באיכות טובה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהת 3. האם יש צורך…
-
- 8 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום, שימושים: גלישה, משחקי פלאש, סרטי HD, חיבור לLCD עם HDMI , תוכנות אופיס וכדו'. חשוב לי שהמחשב פשוט יטו מבחינת גלישה והמערכת הפעלה, שהכל ירוץ חלק חלק ויסחוב לכמה שנים הבאות בכיף. מעדיף מעבד של אינטל, אם אפשר איזה CORE I3 בתקציב, אבל פתוח לשמוע גם הצעות אחרות. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
לכל המקצוענים, זקוק דחוף למפרט לעריכת וידאו, התקציב שלי 3500 גמיש, עם דגש מיוחד על המעבד. נ.ב. יש לקחת בחשבון שהמחשב הולך לבצע עבודות ארוכות עם המעבד. וכן שני דיסקים קשיחים שהראשון יכול להיות אפי' 80GB תודה לכל העונים, כמו"כ אשמח לשמוע המלצה על חנות באזור המרכז שיספקו מהר את הסחורה עם שירות ט ו ב. (אפי' שיעלה עוד כמה שקלים)
-
- 12 תגובות
- 889 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין במחשב נייד למשחקים, חיפשתי ומצאתי מחשב שנראה לי שמתאים למשחקים כבדים- http://www.ebay.com/itm/MSI-GT780DX-Gaming-i7-2670QM-12-gig-Nvidia-GTX-570M-1-5-GDDR5-Dynaudio-Sound-/290732428039?pt=Laptops_Nov05&hash=item43b100cb07 מישהו יודע אם המחשב הזה יחזיק מעמד מול משחקים חדשים לכמה שנים? האם יש מחשב שנחשב מחשב יותר טוב למשחקים? העלות שלו היא 4700 ש"ח (קרוב משפחה מביא לי אותו מארה"ב). אשמח לעזרה! תודה מראש... המפרט שלו- GT780DX Turbo Enhanced Special Edition Specs: Intel Core™ i7 Mobile Processor Technology-Core™ i7 2670 QM 2.2 ghz -3.1 ghz (MAX Turbo) 17.3" FHD LED (1920 x 1080) Widescreen Anti-Glare Display (For gaming) Mobile Intel HM67 …
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום, לאחר כמעט חודשיים של תהיות ותעיות בנוגע למפרט מחשב, החלטתי סופסוף להתייעץ - ולא עם אנשי מכירות... הייעוד של המחשב הוא כדלקמן: 40% אינטרנט, 30% פוטושופ, 30% משחקים. התקציב העומד לרשותי הוא 3000 ש"ח ללא מסך. (מסך שארצה לקנות יהיה בגודל 23" - LG לדוגמא) לא מעוניין ב OC בכלל. ללא מערכת הפעלה. איזור מגורים חיפה.
-
- 12 תגובות
- 889 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב לאודיו - מעבד חזק, לפחות 1 ג'יגה זיכרון עם שאיפה ל 2. 2 HD של לפחות 150 כ"א כרטיס מסך פשוט - כזה שלא מצריך קירור, וכזה שלא צורך הרבה משאבים. המחשב מיועד אך ורק ליישומי סאונד ואופיס. מארז - שקט! ספק כוח חזק, יציב כמה שאפשר. (אפשרות להכניס UPS לייצוב הזרם) לוח שאם שיודע לטפל טוב בFIREWIRE - אולי דרך כרטיס ב PCI-E מה דעתכם? אני בעיקר מבולבל בכל הקשור למעבד, לוח אם והתאמה בין השניים (ובין השניים לשאר החלקים - זיכרון, HD) שאלה לגבי כרטיס קול - יש לי כרטיס קול חיצוני המחובר ב FIREWIRE. האם אני בכלל צריך כרטיס קול פנימי? אם לא אז אפשר לוותר בכיף. עמרי.
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
מה דעתכם על ההרכבה? לגבי זיכרון מערכת יש כונן קשיח חיצוני ומסודר על מערכת הפעלה יתאים לגיימינג ב4k לשנים הבאות?
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
שלום, מזמן לא הרכבתי לי מחשב כך שממש לא עוקב אחרי החידושים בתחום אבל אני זקוק למפרט למחשב שישמש בעיקר לתיכנות,עריכת תמונות (פוטושופ) עם קצת צפייה בסרטים. לא משחק עם המחשב כך שלא ממש צריך מחשב לגיימרים. חשוב לי מאוד השקט של המחשב,מתכנן לרכוש מארז של ANTEC P183 וצריך המלצה על ספק איכותי ושקט. לא זקוק לאביזרים חיצוניים כגון מסך,מקלדת וכו". התקציב להוא בשביל החומרה הנוספת לא כולל המארז. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודת תכנות,אופיס,אינטרנט,VISUAL STUDIO …
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
:yelclap: אז ככה קניתי את המחשב dell xps1530 עם המפרט הבא ורצית לדעת כמה זמן אמורה הבטרייה להחזיק ברצוני לציין שהבטריה היא רגילה 6 תאים ובנוסף קיבלתי את המחשב עם ויסטה ביזנס אמורה להיות בעיה למחשב עם הויסטה ? הוא יריץ אותה ומשחקים יהיה בעיה עם הכרטיס מסך הזה? תודה לכולם על העזרה לכל אורך הדרך בבחירת המחשב [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד קטן עם מסך 12 אינטש. אין לי מושג על מה ללכת אז קיוויתי שתוכלו לעזור לי , הדרישות שלי הן : 1)מחשב אמין 2)זמן סוללה ארוך 3)איכות מסך כמה שיותר טובה 4)אחריות בינלאומית (אם אני אקנה אז זה יהיה בארה"ב) 5) משקל נמוך אני יותר מאשמח אם תוכלו לייעץ לי. תודה עריכה : אני כרגע חושב על lenovo 3000 v200 ... סתם כי ראיתי אותו היום במציאות ונדלקתי... השאלה היא כמה הוא טוב בשבילי. שימושים : סרטים , אולי גם הרצה של visual studio לצורך קצת תכנות אינטרנט יהיה נחמד אם גם משחקים יוכלו לרוץ בכיף
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
פרסמתי אותו כמודעה ב"יד שניה" של הפורום, רציתי לדעת כמה יהיה הוגן לקחת עליו (מחיר כולל המסך) AMD Phenom II x4 920 2.8GHz G.Skill 4GB RAM (2x2) 800MHz Hitachi 500GB HDD 7200RPM Sapphire HD5770 Seasonic 550W PSU CoolerMaster Cenurion 590 Case אני לא סגור על הדגם של הלוח אם, אני רק יודע שהוא של BIOSTAR.. המסך עובד מצויין, רזולוצייה 1920X1200 FHD דגם T220P של סמסונג תודה.
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
1. מה התקציב? בין 4500 ל-5500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב ? משחקים, עריכה גרפית, פיתוח תוכנה, סרטים וסדרות, מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): Visual Studio, Photoshop, VMWare Workstation - פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Team Fortress 2, GTA 4, הייתי רוצה שיריץ את GTA5 כשיצא... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע ישנם שני מסכים, 24" ו-19", ככה שהרזולוציה הכוללת היא בערך 3360X1080. אבל כשאני משחק משחקי מחשב, אני משחק על המסך הגדול, וזה יוצא 1920X1680. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
ובכן, אני מתעניין במחשב נייד להשמעת מוסיקה באירועים באמצעות תוכנה ייעודית, הדומה לזו שיש באולפני רדיו. המחשב יכול להיות גם יד שנייה. מה חשוב לי? * איכות צליל - על המחשב להפיק צליל איכותי (אני מעוניין להמנע מהוספת כרטיס קול חיצוני). המוסיקה צריכה להתנגן באופן חלק וללא 'קפיצות'! * אמינות כללית - אין מצב שהמחשב יקרוס לפתע ויהיה צורך לאתחל אותו. מה לא חשוב לי? * לא מעניין אותי המשקל. אין בכוונתי לעשות בו שימוש כאשר הוא מונח על ברכיי. את רוב העבודה הוא יבצע כאשר הוא מונח על שולחן. * זמן סוללה - נתון זניח. את רוב העבודה המחשב יבצע תוך שימוש בחשמל מהרשת. * אינטרנט ויכולות אלחוט - המחשב הזה אינו מיועד להתחברות אלחוטית לרשת. מעולם לא היה ברשותי מחשב נייד כך שמן הסתם יש דברים שלא ח…
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, לא לחרוג בבקשה מהתקציב בבקשה עם מסך LCD, מקלדת ועכבר(בלי רמקולים) ואם אפשר צורב \ צורב DVD, ושיהיה די שקט :] בתודה מראש
-
- 11 תגובות
- 889 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2500 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר שימוש משרדי, אבל גם משחקים מדי פעם (לא crysis למיניהם, כל מיני age of empires, pes וכאלו). 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב וי…
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אהלן חברים יקרים, אני רוצה להתחדש ולעוף על מחשב חדש, מה אתם אומרים ? תקציב 6000-8000 ושוב לא, בKSP למניהם ... תודה חברים !
-
- 7 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה אני קונה מחשב חדש ואני צריך בשבילו מפרט.... התקציב זה 6500 -... מה שאני רוצה שיהיה בו: זיכרון של 512 מסך דק, אמרו לי אין כמעט הבדל בין 15 ל17 אינץ... אז לא אכפת לי 15.. צורב , לא צריך משהו בסט.. סידירום... גם פה לא צריך הכי טוב... כרטיס מסך טוב, שהמשחקים של הכמה שנים הקרובות יעבדו עליו... רדון 9600 זה טוב? לפחות 40 גיג'ה עכבר+מקלדת+רמקולים - גם פה לא צריך את הכי טובים... אבל שלא יהיה זבל אה ואני הולך לחבר אותו ברשת לשני מחשבים אחרים בבית... אז אני צריך בו גם כרטיס רשת פנימי.. כל שאר הדברים, מעבד, מארז וכל זה.... לא מבין בזה אז תחליטו אתם תודה!!!! אה ואם אפשר תרשמו מאיזה חנות הכנתם את המפרט
-
- 7 תגובות
- 889 צפיות
-
-
המחיר כולל מסך ותוכנת ווינדוס 64 ביט הום פרמיום חוקית. שאלות: האם מדובר בלוח אם מיושן מדי? האם שווה להשקיע עוד 700 ש"ח ולקנות 570GTX של ג'יגה בייט? האם ספק הכוח מספיק או שיש צורך ב- GOLD? האם הקירור מספיק. לא יהיה במחשב הזה אוברקלוקינג, הוא מחשב עבודה, גם אם משחקים בו לפעמים. Intel Sandy Bridge Core i7 2600 Socket 1155 8MB 95W 3.4Ghz Box, יחידות 1 ₪1416 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2331 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪115 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 מסך Dell UltraSharp U2311H 23" IPS Panel, יחידות 1 ₪1094 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2100 הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪50 http://www.rsm.co.il/…
-
- 8 תגובות
- 889 צפיות
-
-
השארתי לא מעט הודעות בקשר לכל מיני מפרטים כל פעם אנשים מציעים AMD אחרי התלבטות .. החלטתי שאני בשום מצב לא אקח AMD אך ורק אינטל דרישות מחשב ללא OC אופציה למשחקים .. בגדול אני לא גיימר אבל אם אני ארצה לשחק אני אוהב כמה שיותר דלתות פתוחות ובדרך כלל המשחקים שאני נדלק עליהם הם אם דרישות גבוהות.. אז שיהיה אופציה.. עבודה שוטפת עם המחשב.. מולטיטאסקינג בטירוף כמה שיותר תוכנות שרצות במקביל... בגדול זה גלישה באינטרנט אבל אני עובד עם מלא דברים במקביל אז אני צריך שיהיה מחשב חזק בסה"כ כרטיס מסך אני צריך חזק מהבחינה שאני כנראה הולך לחבר את ה TV שלי apex 26 אינץ'.. ואני אולי אעבוד במקביל עם המסך ועם הTV או בנפרד.. לרוב לא אבל שוב פעם עניין של דלת פתוחה ... (קצת בזבוז לא להשקיע על כרטיס …
-
- 12 תגובות
- 889 צפיות
-
-
http://www.stumbleupon.com/su/22GTZl/winningateverything.com/wp-content/uploads/2011/05/laptoprepair1.jpg
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
איך מטיילים עם המחשב בתיק ? רדום? כבויי? ובכלל מה ההבדל בין שינה למצב שינה בווינדוס 7?
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
מפרט למשחקים אינטרנט סרטים וקצת מוזיקה עם מסך עד 4500 אפשר לחרוג עם המחיר עד +200
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
כותרת... תודה מראש! http://www.fastup.co.il/v.php?file=35282213.jpg
-
- 9 תגובות
- 889 צפיות
-
-
להלן שני המפרטים - מה דעתכם? P-4 3Ghz LGA 755 Intel 915GAVL 512M 400Mhz Maxor 80G SATA (8m) P-4 3Ghz LGA 755 Asus P5GDC-V 256M 533 80G SATA מה תגידו? שמעתי דברים טובים על הלוח של INTEL - מחיר - אותו מחיר. תגובתכם...
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
קבלו מפרט פצצה! שחבר מחו"ל שלי רוצה לקנות.. יש הצעות לשיפור..? ואיזה מחירים זולים בארץ הכל יקר פי שתיים וזה ממש עושה חשק לעוף מפה!~!! D452-2030 :: DFI LP UT NF4 Ultra-D nVidia Socket 939 ATX Motherboard / Audio / PCI Express / Gigabit LAN / USB 2.0 & Firewire / Serial ATA / RAID (4 lbs) Available While Supplies Last $134.99 $134.99 T925-2064 :: Thermaltake / Big Typhoon / 4 in 1 Heatpipe / 120mm Fan / CPU Cooler (2 lbs) In Stock $49.99 $49.99 O261-5112 :: OCZ Dual Channel EL 1024MB PC3200 DDR 400MHz Platinum Memory (2 x 512MB) (0.5 lbs) In Stock $145.99 $145.99 TSD-250H4 :: Hitachi / 250GB / 7200 / 8MB / SATA-300 / OEM / SATA-II H…
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-