ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
מעבד: AMD PHENOM 2 X4 955 Black edition עם אחריות לעוד שנה וחודש כולל אריזה וקירור מקורי. מסך:Dell u2311h 23" עם אחריות לעוד שנה וחודשיים כולל אריזה. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שהתקציב רע אבל אנסה בכל זאת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1300 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנת SPSS ואינטרנט וזהו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - SPSS ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך…
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? איזור ה - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מינימום חריגה (עד ~500 בערך) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? CS:GO , playbattlegrounds , H1Z1, GTA-5, MINECRAFT, BLACK OPS 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 22-23 אינצ' למסך , רזולוציה טובה שמקובלת בתחום ( 1920X1080 ? ) -לאילו הגדרות גרפיות מי…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שלחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אשמח לכמה אפשריות של מפרטים ובכמה מהם חורגים מהתקציב עד למקסימום של 3.7K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים לודגמא farcry 3, skyrim, battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 מסך 21.5 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיו…
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני צריך מחשב ב5000 בלי חריגות בבקשה אפשר איזה כמה שקלים אבל לא יותר אני רוצה כרטיס מסך של320 oc וגם כן מעבד e6750 תודה מראש דרך אגב אולי אני יעשה oc בעתיד
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
תגובות בבקשה [br]פורסם בתאריך: 16.07.2008 בשעה 11:45:23 למה אין תגובות זה חשובב
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אהלן חברים אני מחפש מחשב נייד שהשימוש העיקרי שלו יהיה לסרטים ובנוסף גלישה באינטרנט ו office (חיבור לטלוויזיה) אני לא כל כך מבין במחשב ניידים לכן האם בתקציב הזה יהיה מחשב נייד שיספק את מה שביקשתי? או שעדיף כבר לקנות בתקציב יותר גדול בעיקרון אני כן מחפש לחסוך לכן אם בתקציב כזה יש משהו ראוי אז מעולה תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה מפרט יותר טוב למשחקים ? : CORE 2 DUO E6300 1.86 Ghz TRAY 2MB 775/1066 GA-965G-DS4 MEMORY-1Gb KIT (512 X2) 800mhz Geil 169$ Western Digital 250Gb 16MB NEC 5170A BLACK (+DVD-RAM X12) X18 VGA - Saphire ATI RADEON X1900XT 256 mb ddr3 VIVO Retail Dual DVI ANTEC SONATA-II 450W או Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Box ?945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E? TWINMOS DDR2 1024MB 667mhz CL5*2 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII NEC 5170A BLACK (+DVD-RAM X12) X18 Saphire ATI RADEON X1900XT 512 MB ANTEC SONATA-II 450W המפרט יהיה לOC אני גם קונה קירור + המפרט מיועד לשידרוג בעתיד בגלל זה אני לא יודע אם רצוי לרדת בלוח אם
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחשב מיועד למשחקים. תודה מראש, מאור
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל! במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD ומשחקים בינוניים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). קצת משחקים והרבה תכני HD ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920x1080 FHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? קצת FPS קצת אסטרטגיה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות פלוס 3. האם יש צורך…
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
המחשב מיועד לדוד שלי , דרישות : אינטרנט , עבודות , מוסיקה , משחקים ( לא כבדים ) מסך LCD "17 הארדיסק 120ג'יגה - אין שימוש ביותר מזה ציוד הקפי מחיר 4000 גג אם אפשר בפחות יהיה מצויין ! תודה רבה לכם !
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3,700 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:Crysis, BFBC 2 * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1080*1920 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש …
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
חבר ביקש ממני להרכיב לו מפרט ב4500 ש"ח והוא ביקש מKSP. הרכבתי לו את זה: מה לשפר? מה אפשר להחליף אולי? חוות דעת..
-
- 9 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים!! מבקש עזרה בהתאמת מיפרט למחשב שייעודו כך: 1 מישחקים כבדים 2 עריכת ווידאו בסיסית 3 המסך-LG1953TR -זו בחירתי 4 שאיפה:מאחר ואין אפשרות להחליף מחשב כל שנתיים. שאיפתי שהמחשב יחזיק לפחות 4-5 שנים עם כוונה לשידרוג עתידי. 5 מישתמש ב-XP-PRO 6 הקלטת תוכניות TV מהמחשב 7 כולל צורב תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
הבעיה עם המחשב הזה הוא המעבד החלש יחסית, רציתי לייבא מארה"ב אליאן ויר אבל אני פוחד בגלל האחריות מה אתם מציעים?
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש מחשב בעיקר למשחקים, אז ככה אני מאוד מתלבט בין INTEL ל AMD ,עד עכשיו קניתי INTEL (מעבדים) ואני מפחד להסתכן ולעבור ל AMD כי לא היה לי שום נסיון איתם. אני חשבתי על מעבד i5 760 ואז אמרו לי שיש את ה 2300-2600 של ה i5 ואני מתלבט מאוד במה לבחור. אז ככה אני מבקש מימכם הצעה למפרט AMD ו INTEL עד 3000 שקלים - אם זה משהו ממש ממש חשוב אז ניתן לחרוג טיפה מהתקציב. ואם אפשר הסבר קצר אם ה AMD עדיף מה INTEL. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
להלן הצרכים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חובה לנצל הכל, אם מיותר אז לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (יישומי אופיס, גלישה באינטרנט עם 50 לשוניות פתוחות), וצפייה בסרטי FULL HD 1080p על מסך "24-22, וגיימינג בינוני א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: (FIFA, NBA, GTA, BattleField, Need For Speed) . -אילו משחקים לדוגמא ישוח…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה המפרט שבניתי לחבר שלי סה"כ יצא 3700 (יש קומבינות) מה אתם אומרים ? יש הצעות ? חושבים שהספק יספיק ? מעבד CORE 2 DUO קירור למעבד Scythe SAMURAI (JAPAN DESIGN) לוח אם GA-945P-S3- RH זכרון 512Mb KINGSTON Original * 2 HD Western Digital 160Gb כ. מסך ATI RADEON X1600PRO 256 mb DDR2 PCI-EXPRESS Retail צורב DVD LG H10NK x16 Bulk BLACK COMBO DVD + CD-RW SAMSUNG COMBO מארז Winsis WB-13 Silver/Black Screwless 2X 120 mm Fan V-TUBE NO PSU ספק FSP350-60GLN 350 Watt 24 PIN 120mm FAN NOISE KILLER ACTIVE PFC LOW NOISE CE,CB ,TUV
-
- 9 תגובות
- 660 צפיות
-
-
הי, רכשתי בארה"ב דרך האינטרנט את ה Dell XPS XPS14-3636sLV ויש לי מס' שאלות בקשר אליו. א.אני מקבל עם המחשב ווינדווס 8 ותהיתי כמה מורכב זה להתקין עליו עיברית. אני מניח שלא, אך רציתי לדעת איך עושים את זה. ב. במידה וחשוב לי להחליף את המקלדת למקלדת עיברית ולא להסתפק במדבקות, מה הפרוצדורה, כמה היא יקרה והיכן עושים את זה בארץ? ג.חשבתי ליצר לעצמי מין תחנת עגינה, לרכוש מסך, ומקלדת ועכבר אלחוטיים, כאשר העכבר יכול לשמש אותי גם ללימודים ולא רק לבית, איזה שהן המלצות? המסך צריך להיות לחדר, ולאפשר לראות סרטים וסדרות מצד אחד, מצד שני אני לא מפריק מטורף של תלת מימד, מסכי ענק וכד'. תודה רבה לעונים
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
המחשב מיועד לגיימינג "בסיסי", כאשר דרישת היעד היא הרצה חלקה של Assassin's Creed 4 שיצא בנובמבר ;D . בניתי מפרט ב-KSP אחרי התייעצויות רבות, ואשמח לשמוע את דעתכם. להלן המפרט: מפרט טכניתגובות [table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]סוג[/td][/tr][/table][table][tr][td]תמונה[/td][/tr][/table][table][tr][td]שם המוצר[/td][/tr][/table]יצרןאתרזמינותאיפוס כמות מעבד אינטל :[table][tr][td]Intel Core i3 3220 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray[/td][/tr][/table]1מאוורר למעבד :[table][tr][td]Arctic Alpine 11 Pro Rev.2[/td][/tr][/table]1לוחות אם למעבדי אינטל :[table][tr][td]Gigabyte H61M-DS2 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, 1xPCI-E, VGA[/td][/tr][/table]1זכרונות :[table…
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני צריך מחשב לעריכת קטעי וידאו שצולמו במצלמת וידאו אולטרא דיגטלית . ( המחשב הוא לצלם וידאו דיגטלי מקצועי .) אם אפשר לעזור לבחור את הרכיבים המתאימים ביותר לעבודה זו !! כרטיס מסך לא צריך להשקיע, ללא מסך וציוד היקפי . ההשקעה צריכה להיות בגודל ההארדיסק ואפשרויות חיבורי הוידאו (הכניסות ויציאות) כל הבהרה בבקשה להגידד תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אודה לעזרתכם בבניית מפרט מחשב לעריכה דיגיטלית 1. מה התקציב המקסימאלי?5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?5000-6000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).המחשב מיועד לעריכה בתוכנות פוטושופ,פרימייר,אילוסטרטור ועוד תוכנות גרפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).גודל מסך 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…
-
- 25 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
היי, יש לי את ה ins' 1520 עם מעבד גראפי 8600gt האם גם אני ברשימה השחורה כי לפי הבלוג של דל ראיתי שהדגם שלי לא מופיע שם מאיזה סיבה ולפי הדעה הרווחת כל סדרת ה 8000 פגומה האם מישהו יודע על הדגם הזה ספציפית תודה רבה..
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני זקוק להמלצה עבור מחשב לעסק של אחי. זה עסק לצילומים וסריקות. מדובר בפתיחה של קבצי תמונות גדולים וכדומה ושליחתם להדפסה או לסריקה. מהנסיון שלי יש חשיבות לזכרון גדול והארד דיסק גדול יחסית (תקנו אותי אם אני טועה) זקוק למחשב חזק (אין צורך במסך מחשב, רמקולים) שאר הציוד ההיקפי נחוץ. עדיפות למפרט של אינטל. אבל אשמח גם לקבל של AMD תודה
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-