ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
שלום אני קונה את ה- vestro 3500 330m שמגיע עם 250 ג'יגה. האם יש טעם להגדיל ל- 320? (תוספת של 150 ש"ח) שאלה נוספת- הדגם של המחשב מגיע רק עם 3 שנים אחריות. האם יש טעם לשלם עוד 600 ש"ח בשביל לעלות ל- 350m ולהרחיב אחריות ל- 5 שנים? (העלייה בדגם לא משפרת את הביצועים). תודה.
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אז ככה, מה המחשב הכי כדאי בשוק בישראל ברמה הזאת? (בדגש על יכולות 3D לתוכנות Autodesk למינהם ומשחקים :s05: בקיצור כרטיס מסך חשוב לי). 1) הראשון של ASUS מחיר : כ-5000 ש"ח דגם: Asus N55SL-S1021V מאיץ גרפי: NVIDIA® GeForce® GT 635M 2GB DDR3 VRAM מפרט: http://ksp.co.il/?uin=15046 2) דגם של HP, מחיר: כ-5500 דגם: HP Pavilion DV6-6B19EJ מאיץ גרפי: AMD Radeon HD 6770M 2 GB GDDR5 dedicated מפרט: http://ksp.co.il/?uin=14102 3) TOSHIBA, מחיר כ-5500 ש"ח דגם:Satellite P755-11Q מאיץ גרפי: NVIDIA® GeForce® GT 540M מפרט: http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=AMT-P755-11Q&Cat2Cat1ID=36&Cat2ID=63&aff=Zap〈=he משהו אולי מכיר את הדגמים הללו? אשמח לשמוע ביקורת (-: כרגע…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הדרישות מבחינת ביצועים הם לא גבוהות: אופיס, אינטרנט, סרטים (אולי גם משחקים לא ממש כבדים). הדרישות האחרות הם מסך 13.3 (גם 14.1 ניתן לשקול אם הוא מוזיל את המחיר). יציאת S-VIDEO חובה (עדיף HDMI). והדבר הכי חשוב שיהיה לו בוודאות את כל הדרייברים שיאפשרו שינמוך לXP מVISTA שמותקן עליו. יש טעם לשקול מחשב מהחברות היותר זולות (MSI, ג'יגהבייט וכו') או שאני יכול למצוא משהו של לנובו או דל?
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
היי העכבר המובנה של הACER מרגיז משו,רכשתי עכבר חדש חוטי. כאשר אני כותב הידיים נוגעות מעט במשטח וזה מפריע בכתיבה כי בזמן הנגיעה מתבצעות לחיצות לא רצוניות של המשטח איך ניתן לבטל את זה ולהשתמש בעכבר הרגיל שקניתי ללא הפרעה מהעכבר המובנה?
-
- 4 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
מחשב למשחקים כבדים ואפשרות פתוחה לOC בעתיד(לא גדול) בתקציב עד 13,000 שקל. אני צריך מסך אבל לא שמתי כי אני מלבט מה לקחת-אני רוצה lcd בגלל העיניים אבל אז אין רזולוציות גבוהות אז אני לא יודע איזה מסך לקחת. דגם מחיר כמות AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ BOX 2465 ¤ 1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 860 ¤ 1 G.Skill DDR 550MHZ EXTREME PC4400 TCCD 1024MB DUAL CHANNEL F1-3200DSU2-1GBLC 1650 ¤ 1 WD 200GB 7200RPM 8MB SATAII 640 ¤ 1 NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X 300 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 Sunbeam Transformer BLACK 490 ¤ 1 OCZ PS 450W ATX MODSTREAM 570 ¤ 1 Logitech Media Keyboard 170 ¤ 1 Logitech® mx 518 Optical Mouse 280 ¤ 1 Logitech x-530 610 ¤ 1 T…
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
קודם כל רציתי לדעת מה דעתכם על מחשב נייד של acer מדגם aspire 4315 וכמה לדעתכם הוא שווה ועכשיו לשאלתי קניתי את המחשב הנ"ל וקיבלתי איתו כרטיס רשת אלחוטי מובנה בתוך המחשב, מדגם DW 1390 ניסיתי להוריד דררייברים מהאתר של DELL וזה לא עובד במנהל ההתקנים אני רואה אותו בתור בקר רשת, ובאוורסט אני רואה את המספר דגם והכל מה שלא עשיתי לא הצלחתי להתקין את הכרטיס רשת האלחוטי בקיצור. אשמח לתשובות :] תודה שגיא
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום, אני די חדש פה בפורום... אני מעוניין לקנות מחשב נייד ללימודים. * מטרות המחשב?- עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, משחקים (לא גיימר מושבע, אבל יהיה נחמד אם יהיה אפשר לשחק קצת). * גודל המסך?- לא קטן מדי ולא גדול מדי. 14-15 פלוס מינוס. * משקל רצוי?- לא קריטי יותר מדי... 2-3 ק"ג יהיה סבבה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך?- אני לא יודע מה ההגדרה של זמן סוללה ארוך, אבל אני לא רוצה להיות מחובר לשקע כל הזמן. 4 שעות עבודה נראה לי שזה יהיה בסדר גמור. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)- אין לי מושג מה זה אומר כל כך... * בלוטות'?- שמעתי שזה אפליקציה נחמדה לנייד... אבל בכל זאת, לא כזה קריטי אם לא יהיה. * גודל מינימלי של כונן קשיח?- 250GB. * צורב DVD?- לא חייב. * …
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים תוכנות גרפיות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). unigraphics, solidworks מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: יעד עיקרי גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassim's Creed, Roket League, Overwatch, Far Cry, Shadow of War -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 22inc -לאילו הגדרות גרפיות …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להקים מעבדת מחשבים ניידת, מבוססת על מחשבים ניידים. יש הרבה מרכיבים סטנדרטיים במחשב נייד שאני לא צריך. לדוגמא: 1. כונן אופטי 2. דיסק קשיח (מתכנן להעלות את המחשבים מהרשת) 3. בטרייה (יהיו מחוברים תמיד לחשמל) 4. כן, אפילו מקלדת ועכבר לא צריך (מקלדת - וירטואלית, עכבר usb 5. חיבור רשת אלחוטי (יהיו מחוברים בחיבור קבוע) 6. מצלמה השאלה שלי היא כזו: בהנחה שאני מוצא דגם בסיסי שמתאים לי (מבחינת מעבד,כרטיס גרפי, גודל מסך וכו'), ובהנחה שאני קונה כמות של כ-16 יחידות, האם ניתן למצוא (בארץ, ואולי שווה גם לנסות בחו"ל) ספק שיוכל לספק לי את המחשבים ללא החלקים "המיותרים", ובמחיר מוזל, כמובן? כמה (ב-%) זה עתיד לחסוך? בתודה וברכה elkav
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, שלשום קניתי את כרטיס המסך: http://skypc.co.il/pl_product~TT-GTX260-896D3E-ACT-XT~8~0.htm יחד עם ספק כח : http://skypc.co.il/pl_product~S625~24~0.htm התכוונתי לקנות ספק של SEASONIC אך בגלל חוסר במלאי - הציעו לי את הספק הנ"ל של HIPER. האם אני יכול להיות שקט? האם זה דגם טוב מספיק כמו שהמליצו לי בחנות? אשמח לחוות דעת אובייקטיבית מהפורום. אני מתכוון להריץ על המחשב משחקים חדשים וסרטי HD ולחבר את הכרטיס מסך ל-2 מסכי LCD + מסך מחשב :-\, מקווה שזה יעבוד, עוד לא קניתי את הכבלים.
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי :-) (למי שזוכר אותי לגבי הסיפור עם החנות, אני אקבל את כול כספי חזרה :-) ) אז עכשיו אני רוצה לעשות מה שהייתי צריך לעשות לפני כן, להתייעץ איתכם איזה מחשב כדאי לבחור. התקציב די מוגבל, כי מדובר בבחור שמשתמש במחשב בעיקר לאינטרנט/מסנג'ר/ ווינאמפ וורד.. בדקתי באתר של SKYPC וניסיתי לבנות לו מחשב שיתאים לצרכים שלו ושאולי יוכל להריץ משחק מחשב קל אם ירצה (QUAKE 3 לדוגמא). יש לו כבר דיסק קשיח (80 GB נדמה לי) שאני מתכוון להוסיף למחשב שהוא יקנה. בכול אופן, הוא לא מוריד סרטים/תוכנות/משחקים ולכן לדעתי 240 ג'יגה מספיקים לו ואף יותר. סה"כ מה שיהיה על המחשב זה מערכת הפעלה, דרייברים, שירים בנפח 6 גי'גה סה"כ, אופיס.. וזהו. המפרט הוא : מעבד AMD Athlon 64 X2 5000 Box ¤327 כמות:1 http://www…
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אח של חבר שלי (גיל בסביבות 13-15) מחפש מחשב נייד למשחקים בתקציב של 2000 , הסברתי לו שזה לא קיים והוא העלה את התקציב בעוד 1500 שקל בערך , למרות שהמחיר הוא עדיין לא האידיאלי מצאתי 2 ניידים שמסוגלים לעמוד בדרישה , הראשון http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10843 השני http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10951 מה אתם אומרים ? איזה עדיף? האם ניתן למצוא משהו יותר טוב בתקציב של 3500 ש"ח? תודה
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
ממקום העבודה אני מקבל אפשרות לרכוש את המחשב הנ"ל עם דיסק של 200 גיגה 7200 RPM ו2 גיגה זכרון במחיר מוזל מאוד. אבל יש לי אפשרות להחליפו למחשב אחר שאבחר אשמח לקבל המלצות למחשב מתחרה בקונפיגורציה הזו
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום וחג שמח. המחשב בשביל אחותי שעכשיו מתחילה ללמוד באוניברסיטה והיא צריכה מחשב בעיקר לאינטרנט תוכנות ולראות סרטים. היא הייתה באייבורי ועוד איזה חברה ונתנו לה הצעות מחיר למחשבים המובנים שלהם (מה שאתם לא ממליצים לקחת). אשמח לעזרתכם בהרכבת מחשב באחד החברות המומלצות , משהו כמו SKYPC או TMS למרות שאיתם היה לחבר שלי איזה בעיה הוא הזמין מחשב לפני חודש בערך בדיוק שהם היו בהעברה ששל המקום, ועשו לו הרבה בלגן עיקבו את ההזמנה והתייחסו אליו ממש מגעיל. (אני צריך רק שיהיה איזה מעבדת שירות באיזור המרכז משהו באיזור רעננה כ"ס,הרצליה גם בסדר) לגבי המחשב היא צריכה גם ציוד היקפי ומסך 22", מה יותר מומלץ למחירים האלה INTEL או AMD? תודה מראש .
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יכול ליהיות שיקנו לי מחשב נייד, עכשיו אני צריך מחשב שהוא טוב למשחקים (לא הכי טוב כי זה יעלה איזה 10K) ויכול לעמוד בעומס. משקל: מצידי שישקול 30 טון, הוא נשאר באותו מקום תמיד. מסך: לא משנה לי, אבל עדיף מסך גדול. אני די מעדיף שהוא יהיה עם ויסטה, 2 ג'יגה ראם וחזק. תודה.
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 1600-1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי,אינטרנט,וורד ,פשוט 3 . האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש לי עכבר מקלדת ורמקולים, ומסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? , לפי סעיף 3 -יש לי עכבר מקלדת רמקולים ומסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? באמצע... 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הר…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום נשרף הדיסק הקשיח בנייד ibm t41 האם יש מגבלה נפח הדיסק הקשיח שאני יכול לקנות לו ? תודה רבה לכל העוזרים !
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אין הרבה מה להוסיף, החשיבות העיקרית היא ביצועים, תמיד יעבוד מחובר למטען, חשוב שיהיה FIREWIRE מובנה לכרטיס קול, מאמין שבעתיד הקרוב אוסיף SSD במקום DVDRW תודה רבה חברים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד: Intel® CoreT2 Quad Q6600 לוח אם GA-P35-DS3L -מתלבט בין זה ל-GA-P35C-DS3 לGA-P35-DS3 (מה הבבדל בין הגרסא של הL לרגילה?) כ.מסך NX88T512H-B GT8800 gigabyte צורב SH-W183A/BSBN HD ST3250624AS 250 sygate (מוסיף עוד SATA של 250 כנראה) זכרון PQI 2*1000 של 800 קירור למעבד ASUS V-60-(לא בטוח שאני צריך ?) כרטיס אלחוטי WNC-0301 מארז Triton (יש הבדל בינו לבין הPoseidon? חוץ מאור הכחול?) מה שחסר זה רק ספק לכל העסק שאני שאני מוכן להוסיף עוד 400-200 שקל לזה(עדיף לכיוון ה-200) ובשלב הראשון אין כוונה לOC
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?8000 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב עם ניסיון לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב ?גיימינג כבד מאוד, גרפיקה, תכנות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? המשחקים הכי חזקים שיש ושעומדים להיות - לדוגמא battlefield. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).הרזולוציה המקסימאלית תהיה full HD והמסך יהיה 22 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות - Adobe Photoshop, Autodesk Maya. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
הי לפני כמה זמן נשפך קצת מים על המקלדת של הנייד הוצאתי מיד את הבטריה והוצאתי את המקלדת לייבוש, המחשב עובד והכל תקין חוץ מ2 מקשים במקלדת כשאני לוחץ על n גם ה6 נלחץ כלומר מתקבל "n6" אותו דבר עבור b -> מתקבל "b5" למישהו יש רעיון איך לפטור חוץ מלהחליף מקלדת?
-
- 4 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
מבקש חוות דעת על המפרט הבא,המחשב לשימושים כגון:סרטים,משחקים{לא הכי כבדים},אינטרנט,עיבוד תמונות. 1. intel pentium d 2.66ghz 2x1m cache 805 duel core 533 mhz 775 box cpu 2.gigabyte ga-81945pg intel 945pg motherboard 3.xfx gf6800gs pci-e 256mb ddr retail video card 4.twinmos 512 mb ddr-II ddr 533 memory x2 5.samsung 160 gb 7200 rpm 8mb buffer s-ata II hdd 6.lg gsa-4167b 16x black bulk dvd-r/rw+r/rw 7.compucase-hec midi towr cI-6ar6-2f black silver{p/s not inc} case 8.enermax 420w eg425p-ve fma 20/24pin power supply
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
* מטרות המחשב: סטודנט למדעי המחשב * גודל המסך? 13/14 עדיפות ל13 * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 1.6 אפשר לחרוג מעט * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) יותר ארוך יותר טוב (סטודנט) 6-7 נשמע סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף שכן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אהלן, אני מתוכנן ללמוד מדעי המחשב בשנה הבאה, והתחלתי להתלבט לגבי מחשב נ…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם כרגע אני בתאילנד ואני מעוניין לרכוש כמה חלקים מכאן כי המחירים ממש נמוכים , 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כגון gta bf5 לראות סרטים fhd ובעתיד 4k א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Gta bf4 ולחדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מיועד למסך 23 אינץ fhd ויחובר גם למסך בסלון 55 אינץ fhd …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב הישן של ההורים מת סוף סוף לאחר 4-5 שנים. הם צריכים מחשב פשוט לאינטרנט/אופיס שיחזיק מעמד כמה שיותר שנים. אין צורך באפיק שדרוג. יש עדיפות לחלקים מהימנים שיחזיקו לאורך שנים. המחשב הקודם היה pentium 4 והיה די והותר לצרכים שלהם. תקציב: עד 2K, חריגה של עוד 200-300 אם לצורך חלקים אמינים במיוחד שיחזיקו מעמד לאורך שנים. ציוד היקפי: יש ברשותי את כל הציוד ההיקפי, המחשב יחובר למסך dell 2209wa. ציוד קיים: לא צריך צורב במפרט. שקט: לא חשוב. איזור: אשדוד עד ראשון. בקשות מיוחדות: - אם אפשרי אני אשמח להכניס במפרט מארז וספק כח איכותיים שאוכל למחזר בפעם הבאה שהמחשב ימות. במקום לקנות חדשים מעפנים כל פעם... - כרטיס רשת אלחוטי לרשת ביתית בתקן 802.11g
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-