עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ravid1234,

שלום יש לי מחשב נייד חדש של HP התקנתי עליו windows 7 לא חוקי זמני ועכשיו יש לי windows xp חוקי ואני לא מצליח להתקין אותו. הוא טוען את הדיסק ונתקע בתחלית ההתקנה עם מסך כחול והודעת שגיאה. אם אפשר עזרה מה לעשות??

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by yoavamir,

שלום לכולם, * מישהו יכול לרשום לי בבקשה מפרט של מחשב עם מעבד אינטל + מסך טוב רצוי 22' (אבל גם 20 או 19 טוב). * יתרון למחשב שיהיה שקט. * עכבר ומקלדת אלחוטיים. * המחשב מיועד גם למשחקים אבל לא כבדים כל כך. משחקים לבנות, סגנון סימס. * מספיק כונן קשיח 160gb. תודה גדולה מראש! יואב.

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  3. Started by ranger_z,

אחרי התלבטות ארוכה החלטתי שאני לא מסוגל להחליט.. אז ככה, יש את הHP6515 בסביבות ה6200 שח (1GB זיכרון RAM) יש לו את הC2D 7300 2Ghz מצד שני יש את הACER5520G שאני יכול לקנות אותו בסביבות ה4800 שח (עם 2GB Ram) ולו יש מעבד AMD turion 64 x2 במהירות של 1.8Ghz... מבחינת שאר הפיצרים הם די דומים לדעתי.. כמובן שההתלבטות היא האם ללכת על המחשב הזול עם המעבד של AMD או ללכת על היקר יותר מה שאומר שהמעבד שלו שווה את ההשקעה הנוספת של יותר מ1000 שח. שכחתי לציין את מטרות השימוש למחשב, ובכן שניהם נמצאים באותה קטגוריה של בידור ביתי ואני צופה לו שימושיים מגוונים החל מעבודה בתוכנות משרדיות פשוטות, עבודה בתלת מימד (וקצת משחקים), צפייה בסרטים, פריצה לאתרים צבאיים מאובטחים בחו"ל... (סתם...) מה אתם ה…

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  4. Started by DivineTurtle,

טוב יש לי בלאגן עם כל מפרטי המחשב והסוגים ומעבד הכפול ליבה המשולש והמרובע וnvidia וATI והקירור והtray בקיצור, בלאגן. אני רוצה לרכוש מחשב ב3.5 אלף שקל כולל מסך. כשהדגשים הם כמובן הכ.מסך, הזיכרון והמעבד. (עדיפות לכ.מסך עם 1024MB, זיכרון 4096MB ומעבד טוב יותר מdual core) אני לא שיא המבין בכל מה שקשור למפרטים, כל החיים הייתי איש של Intel ובאמת לא משנה לי אם זה AMD או Intel, ת'כלס מה שחשוב זה מה יתן את הביצועים הטובים ביותר ביחס למחיר. ציוד היקפי: בנוגע למסך, לא חשוב הגודל העיקר שיהיה מעל 19". (20", 22", לא משנה) המסך שירכש יעבור למחשב אחר ובבית יש לי מסך שהוא 22" אני אשתמש בו למחשב החדש. וכונן DVD. אין צורך בהרכבה ברכישת המחשב (למרות שרוב החנויות נותנות הרכבה חינם ברכישת מחש…

5. Started by lampertg,

אני יודע שזו שאלה לא הכי ממוקדת, אבל כל INPUT שתתנו, יתקבל בברכה... הציעו לי דרך חו"ל את המחשב הנ"ל http://www.asus.com/Notebooks/Multimedia_Entertainment/N53SN/#specifications למטרות הורדה וצפייה בסרטים, שימוש ב-OFFICE, ושלל תוכנות... האם יש לכם פידבק כלשהו על מחשב זה, האם יש חלופה מקבילה עליה הייתם ממליצים? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  6. צריך מפרט לגרפיקה דו מימדית (בתוכנות פוטושופ אילוסטרייטור ואינדיזיין). לא מתכנן אוברקלוק. בקשות מיוחדות, מארז בצבע כסף, לוח עם תמיכה בraid (מתכנן raid לפחות בעתיד), כולל מערכת הפעלה בעברית.

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  7. שיהיה כרטיס מסך בן זונה שיספיק לכמה שנים וכרטיס קול שיאפשר לעבוד עם תוכנות ושיאפשר הקלטות באיכות טובה. תודה!

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  8. שלום, אני זקוק (בדחיפות) למחשב למטרות הורדות, צפייה בסרטים, גלישה ובבוא היום גם לשחק בו את GTA4 לכשיצא ל-PC (אני מודע לכך שדרישות המערכת שלו עוד לא פורסמו באופן רשמי, אבל המחשב הישן שלי מת בפתאומיות ואני לא יכול לחכות עם זה...). אין לי כל צורך בציוד היקפי או תוכנות אלא למחשב עצמו בלבד. התקציב שלי הוא כאמור בין 2000 ללא יותר מ-2500 ש"ח (נמוך, אני יודע, זה מה יש...). בנוסף, אשמח לחוות דעת על KSP. הם אמינים? הם באמת הכי זולים כמו שהם מתיימרים להיות? (נכוותי בקניית המחשב הקודם שלי [ז"ל] ואין בכוונתי ליפול שוב) תודה מראש לכל מי שיעזור לי בכך! ;D

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  9. שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש בנוסף לאזרח הותיק שיש לי בבית (Athlon XP1700 + 512M) - שיעבור לחדר העבודה. המחשב ישב בסלון ומשמש לעבודה (לאשתי) וצפייה בסרטים (דרך הטלוויזיה בחיבור S-VHS). מדי פעם אני גם משחק. אין כוונות O/C בעתיד. הייתי שמח לקבל דעות על המפרט בעיקר על: 1. אפשרות החלפה ב-Pentium D 3400 (זול יותר ב200 ש"ח) 2. קניה של של מודולי זכרון 512 במקום 1 של 1G (הכוונה להרחיב ל-2G בעתיד ולכן ההתפשרות על מודול אחד - לזכרוני הרבה לוחות אם לא עובדים טוב עם 4 סטיקים). 3. הייתי גם שמח לקבל המלצה על מקלדת מולטימדיה טובה שתכלול שליטה על וליום - המחשב הוא גם מאגר מוזיקה (היום יש לי מקלדת HP עם כפתור וליום סיבובי - פשוט מעולה !!!) 4. אה, ודבר אחרון - רציתי נתב wireless לאפשר קיש…

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000ש"ח גג 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים כבדים כמו gta iv ,ac2 . לעירכה כבד בשימוש של של AVID תמסך 19 אינץ 1280*1024 אבל יחליף בעוד כמה חודשים ל 22 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)?9 המחשב יהיה בחדר שנה 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמ…

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  11. Started by biotech326,

אהלן חברים, זה לפטופ של ידידה שלי שעשה לא מעט בעיות. הוצאתי את ההארדדיסק שלה וגיביתי אותו ככה שלפחות המידע לא אבד. הגיע אליי טכנאי של דל ואמר שהבטריה מקצרת. אז הוא ניתק את החיבור שלה מהלוח אם. פרמטתי את הלפטופ וכרגע ניתן לעבוד איתו רק עם כבל מחובר, זה בגלל שהבטריה מנותקת מהלוח אם בפנים. כרגע מה שאני רוצה לעשות זה להזמין סוללה מ Ebay או מקום אחר ולהתקין אותה בעצמי. אני מתלבט איזה סוללה להזמין, אני לא רוצה סוללה סינית מעפנה שתדפוק לי את המחשב. אני רוצה להתקין את הסוללה ואז למכור את הלפטופ ביד2. הסוללות שבינתיים ראיתי הם אלו: http://www.parts-people.com/index.php?action=item&id=14448 http://www.ebay.com/itm/NEW-Genuine-Dell-Inspiron-13-3-battery-13z-5323-i13…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום חברים! רוצה לקנות מחשב לאמא לשימוש בסיסי. בעיקר באינטרנט. צריך להיות מחשב בסיסי סביב ה 1000 שח. שאלה: איזה מעבד עדיף באותו המחיר (1000-1300 שח)? AMD או INTEL? כלומר אם מסתכלים על שני מחשבים שונים - האחד AMD השני INTEL הנמכרים באותו המחיר, איזה מהם יספק תמורה טובה יותר? שני אלה למשל: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4404&CatCode=1 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3032&CatCode=3 מערכת ההפעלה תהיה WIN7. האם intel atom חלש מדי למטרות אלה? בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  13. Acer מציגה לפטופ גיימינג עם מסך ברזולוציית 4K, מהראשונים מסוגו במחשבים ניידים, בנוסף לטאבלט מוגדל שמכיל 5 מצבים שונים לתפעול באריזה אחת נוחה ועם שבב 14 ננומטר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a1%d7%a8-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%a2%d7%9d-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-4k-%d7%95%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94%d7%99%d7%91%d7%a8%d7%93%d7%99/

14. שלום חברה, מקווה שכולם מרגישים טוב. אני צריך מחשב נייד לאמי לבית בעיקר לעבודה משרדית וצפיה בסרטים. * מטרות המחשב? עבודה משרדית וצפיה בסרטים * גודל המסך? 15 אינץ' * רזולוציית המסך? עדיפות כמובן ל FHD במסגרת המחיר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא משנה כל כך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) בשביל שנוכל לראות סרטים בטלויזיה VGA ? HDMI כמובן שנצטרך לקנות כבל מעביר כל שהוא. * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא משנה כל כך * כונן אופ…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. שלום, אני מחפש לקנות נייד בארץ שישמש למשחקים קלים, סרטים וקצת עבודה, עד כה מצאתי את הנייד הבא, http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2360&CatCode=315 מה דעתכם עליו? עד כמה הוא טוב? האם שווה לקחת מעבד קצת חלש יותר (T3200) ולחסוך 600 שקל? אולי יש הצעות טובות יותר מחנויות אחרות?

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  16. Started by mrraz,

מי שיכול לחכות שבוע שבועיים רק ירוויח התמוטטות כללית במחירי הזכרונות והמעבדים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אהלן, אני מחפש מפרט למשחקים בתקציב 3.5K לא מעניין אותי הרעש ולא אוברקלוקינג... אני מחפש מחשב חזק מספיק שיריץ משחקים חדשים על גראפיקה גבוהה ורזולוציה 1680X1050 [יש לי מסך רחב 20"...] אין צורך בציוד היקפי.

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  18. :בסיס של 939 ל-amd מארז: midi tower atx + fan "500 watt" לוח אם: mb-gigabyte -ga-k8nf-9 מעבד: amd atlon 64 bit 3000 +box י"ח קירור: cooler for AMD ball ciring AMD זכרון: 256mbx2 ddr 400 mhz pc3200 pqi כרטיס מסך: leadtek geforce 6600 gtx pci-x מסך: lg flatron 17" f 700 b 0.24 כרטיס קול: sound card ac 97 o\b 6.1 chanels דיסק קשיח: wastern digital 120.0 gb 7200 r.p.m כונן דיסקטים: fdd 1.44 mb sony כונן דיסקים: cd-rom: dvd-rw lg\sony מודם: net card lntel 10\100\1000 o\b מקלדת: keyboard - atx multimedia עכבר: mouse oem - optical רמקולים: speakers oem 400 watt סה"כ- 5365 ש"ח

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  19. אהלן. לאחר קצת זמן הצלחתי להרכיב מפרט למחשב שאני רוצה לקנות. המטרה היא בעיקר לגיימינג , ללא אופציה לחריגה מהתקציב - 2500 ש"ח. אשמח לחוות דעת על המפרט כולל מתן אלרנטיבות אחרות אם יש. מעבד- Intel Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray -ש"ח 549 מאוור למעבד- Zalman SZ CC92HS CPU Cooler - ש"ח 65 לוח אמ- Asus P8H61-M LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI - - ש"ח 345 זכרון - Kingston 1x4GB DDR3 1333Mhz - ש"ח 115 כ.מסך- Gigabyte HD 6850 OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E - ש"ח 764 דיסק קשיח- Western Digital Caviar Green 500GB IntelliPower, 64MB Sata III WD5000AZRX - ש"ח 395 . ספק כח- Antec Basiq 450W Active PFC 12cm PSU VP450P - ש"ח 220 …

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  20. הרכבתי את זה: מעבד: Celeron D 3.06Ghz S775 64Bit OEM כמות: 1 - מחיר: ¤189 לוח אם: Palit N73V כמות: 1 - מחיר: ¤266 מארז: Foxconn S-808 Black 80mm V-Tube 355W כמות: 1 - מחיר: ¤161 זיכרון: A-Data 1GB DDR2-667 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤96 קשיח למחשב שולחני: Samsung 200GB 7200 SATA II HD200HJ כמות: 1 - מחיר: ¤250 כונן אופטי: Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Dual Layer X20 כמות: 1 - מחיר: ¤139 מקלדת: Genius KB600 Wireless Keyboard + Mouse Heb-Eng Black כמות: 1 - מחיר: ¤121 רמקולים: Genius SP-P110 Black כמות: 1 - מחיר: ¤34 הרכבה: ללא הרכבה כמות: 1 - מחיר: ¤0 סה"כ: ¤1256 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית)…

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  21. המפרט צריך לכלול, מעבד, לוח אם, זכרון, כרטיס מסך, דיסק קשיח, מארז, אין צורך בספק כוח כי יש לו ENERMAX 600W שיתחבר למחשב... המחשב יעבור OC לא קיצוני, לא חשוב ATI/NVIDIA/AMD/INTEL, מה שיתן תמורה הכי טובה בתקציב, תודה !

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  22. מארז : יציאות קדמיות ל USB 2.0, אוזניות ומיקרופון + ספק כח 500W 3RSYSTEM מעבד : Intel® Core™ i5 3450 3.1GHz לוח אם : INTEL DH61WW B3 Woodworth זיכרון :4GB DDR3 1333MHZ דיסק קשיח : WD / SEAGATE 500GB SATA 2.5 כרטיס מסך : GEFORCE Pci Express X16 GT620 1GB (VGA + DVI + HDMI) כרטיס קול :Intel® High Definition Audio כרטיס רשת :Gigabit (10/100/1000 Mbits/sec) כונן אופטי : צורב DVD שכבה כפולה X24 כולל מנגנון נגד רעידות עלות : 2500 ₪ כולל מע"

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  23. Started by B.M.W,

איך עושים Restart למחשב דל 1520 (לא מתפריט ההתחל) ? תודה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  24. Started by elad-k1,

שלום ראיתי במפרטים המומלצים את המפרט הנ'ל : http://hwzone.co.il/specslist/view/127/ אני צריך בגדול שהמחשב יהיה מהיר ! שהחלקים החשובים (המעבד,לוח אם,וזכרון פנימי=יהיו חזקים)! ומה שניראה לי במפרט שהמעבד והזיכרון טובים רק הלוח אם אולי כדאי יותר איכותי וטוב! שיהיה מחשב לאורך טווח. ולגבי כרטיס מסך אני רוצה כרטיס מסך שיהיה מתאים להפעיל משחקים אבל אין צורך ברמה גבוהה (אבל גם לא פשוט מידי) התקציב הוא 4K +- ! תודה רבה

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  25. מה דעתכם על המחשב עצמו ? על המחיר ? הייתם משנים משהו ? שכחתי משהו ? המחירים ליד כל רכיב הם עדכנים ? הבנתי שעכשיו סוף השנה דצמבר אז המחירים יורדים.. כדי לי לחכות שבוע - שבועיים וירדו המחירים עוד? * שימו לב הזיכרון הפנימי הוא 512MB - 2 חתיכות של 256MB אמרו לי שעדיף 2 על אחד 512MB זה נכון? אם כן למה? המחשב הזה בעיקר למשחקים ומוזיקה ...

• 4 תגובות
    • 872 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.