ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
שלום! הרכבתי מפרט למחשב בתקציב של 5145 ש"ח ואני מעוניין לדעת אם הוא מספיק טוב וחזק לטווח ארוך המחשב. האמת שאני מתכנן לקנות אותו ממש בימים הקרובים אז בבקשה תגיבו מהר. זה המפרט: מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 1130 1 1130 לוחות אם למעבדי ?AMD? ASUS Price Units Total A8N-E S-939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra 720 1 720 זכרונות? DDR II 533 Price Units Total 512MB Kingston 350 2 700 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 6600GT 128MB DVI, TV, PCI-E 970 1 970 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 160GB SATA II 7200RPM 8MB 530 1 530 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 50 1 50 צו…
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
2 מחשבים להרצת גרפיקה וידאו 5K+- השימוש במחשבים הוא לתוכנה משרדית + הרצת וידאו (סרטים) ,פוואר פוינט הדבר המגביל ודורש מחשבה זה החלל שבו הם מותקנים. ארון גובה 50 ס"מ רוחב 38 ס"מ.בו צריך להכניס את שני המחשבים. חשבתי על פתח איוורור בדלת הקידמית ובדופן הארון עם מאוורר. מתבקשת יציאת DVI\HDMI וכמובן המארז שיתאים למידות הכלליות של החלל תודה דורון
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אהלן בעצתכם הרכבתי את המפרט הזה למחשב שיעבוד קשה עם SOLID WORKS ודומות לה ב 4300 ש"ח מעבד INTEL E8200 6M C2D 2 לוח INTEL 775 CHIPSET Q35 זכרון פנימי . DDR2 800 4GB DVD-RW X20 יצרן LG. דיסק קשיח בנפח HITACHI 7200 500GB SATA2 כרטיס מסך NVIDIA GFORCE 9600 GT 512MB סה"כ 4350 ש"ח. העניין הוא שאני רוצה בכל זאת מעבד QUAD אבל לפי הבנתי הקוואדים הזולים לא ממש טובים יותר מהדואלים. הייתי מבקש לקבל מפרט עם QUAD שיעמוד בתנאי עבודה כאלו. התקציב יכול להגיע עד ל 5500 ש"ח תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום אני חדש באתר הזה. שמעו, אני קונה מחשב חדש כי המחשב שלי הוא... יש לי כאן מספר הצעות תגידו לי מה הכי כדאי בשבילי לקנות. מחשב ניורון: מעבד: 2.8 GHZ Pentuim 4 לוח אם: Chipset 865 Intell FSB 800/533 MHZ 6 יציאות USB PCI Slot 5 זיכרון: DDRAM 256 MB 400 MHZ מארז: MIDI ATX 300 W דיסק קשיח: RPM 7200, 40 GB כרטיס מסך: 32 MB (יש לי במחשב הישן כרטיס מסך אם 64 של ג'י פורס) מסך: 17 Flat 17 נירון ווינדוס XP+רישיון כונן דיסקטים 1.44 כונן סידי רום: 52X תוצרת LG כרטיס קול: 6 ערוצים לצליל היקפי+רמקולים כרטיסם רשת: 10/100 אינטל מקלדת+ עכבר מיקרוסופט תוספות: להוספת עוד 256 RAM עלות: 60 $ דולר תוספת לכונן DVD: 32 תוספת למסך 17 LCD (דק) 360$ מחיר: 3790 מחשב מעבד:…
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום כולם, אני מחפש נייד שיהווה תחליף למחשב שולחני, וגם יהיה מרכז מולטימדיה - כלאמר שאוכל לחבר לטלוויזיה/מקרן או צג יותר גדול. נשמע לי שהיום הגיוני לדרוש לשם כך חיבור וידאו דיגיטלי - כך גם כשהמחשב כבר יהיה ישן (בן שנתיים) הוא יוכל לעשות את זה בצורה טובה. ולתחושתי יש גם צורך בכרטיס מסך יותר מהבסיסי, וכמובן אחריות רצינית לשלוש שנים. עד עכשיו מצאתי בעצם רק שניים שעונים לדרישות: acer 5684 dell 9400 (אגב - למה באירופה - לא בארה"ב - אפשר לקנות כזה מהאתר הרשמי של דל במחירים שפויים, ובארץ למרות הכתבה איתם מסוף אפריל אין זכר במפיצים המורשים ובמקומות אחרים המחירים גבוהים בכ30%?) עוד רעיונות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני מחפשת מחשב נייד בתקציב על עד 3500 ש"ח. הצרכים שלי: לימודים (כלומר מקלדת מלאה ונוחה ומבחינת תוכנות אופיס ואיזו תוכנה סטטיסטית כמו spss) מוזיקה וסרטים (ולכן צריך גם זיכרון סביר ומסך נורמאלי), צורב, ואינטרנט אלחוטי מובנה. משקל פחות משנה כי הוא הולך להשאר בבית, ולא יותקנו עליו משחקים ושאר דברים דומים. על מה אתם ממליצים? חוץ מזה: הבחור שלי מתנגד לויסטה. השאלה שלי היא האם אכן ויסטה כ"כ נורא, והאם אני יכולה לקנות מחשב חדש עם XP ואם כן, אז איפה.. תודה!
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אחיין שלי רוצה מחשב חדש, למרות שאני אישית חושב שהוא לא צריך כי מה שיש לו דיי טוב. המטרה היא לקנות חדש לתת לאחותו הקטנה את שלו. כרגע עם פנטיום 5300, 2 גיגה זיכרון, סוחב WIN7 מצויין. המחשב למטרת משחקים+אינטרנט בלבד. האבא קיבל מפרט כזה מחנות: 1. מקלדת +עכבר לוגיטק- 66 שקל. 2. מארז מידי שחור HEC300W- כ240 שקל 3. לוח אם- INTEL PETERCOVE CLAEDDALE - עלות 438 שקל 4. I3-540 עלות 522- 5. WD 1TB GREEN - עלות-378 6. זיכרון קינגסטון 1333 DDR 3 (לא כתוב כמה )- 247 שקל 7. מסך מחשב MAG GML2216 LED - עלות 556 שקל 8. כרטיס מסך RADEON HD5450 1GB -(כתוב גם 512MB אז זה לא מובן כמה בעצם)- 177 שקל 9. צורב ASUS- 1עלות 130 שקל סה"כ- 2757 = 3199 כולל מעמ. לי נשמע מפרט סתמי, לא חושב שירגיש הבדלי ב…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא ספציפית למשהו מיוחד, לא למשחקים או דברים כבדים. לאופיס, אינטרנט ווידאו. לוח אם אינטל PEARL CREEK G31PR מעבד אינטל E-7200 Core 2 Dou זיכרון פנימי OCZ 2 גיגה ddr-2-800 דיסק קשיח 320 ג'יגה W.D 7200RPM Sata כרטיס מסך PCX Gforce 8500 256MB מארז ATX כסוף/שחור צורב LG DVD כולל תוכנת צריבה סט מקלדת ועכבר מיקרוסופט מחיר שהוצע: 2350 ש"ח תוספות: מסך LG 19" 1954 SM מחיר :1095 ש"ח. מה אתם אומרים על הצעת המחיר?
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
היי, מפרט שהרכבתי, ללא כרטיס מסך לזמן זה (עד שירד מחירי ה 8800GT ) עד שיתעדכן המחיר מחול. מה דתעכם ? אשמח לקבל הצעות למארז זול יותר שיספק סירקולציה נהדרת, רצוי FULL TOWER לשם זרימת אוויר. מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 כונן קשיח Seagate ST3320620AS 320GB SATA2 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx4) 800Mhz CL4 מארז ללא ספק NZXT LEXA BLACKLINE ספק כח Corsair CMPSU-520HXEU 520W קרור למעבד SUNBEAM TUNIQ
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
טוב הכותרת אומרת הכל, התכנון הוא מידי פעם להעביר סרטים בFIREWIRE למחשב לעבד ולצרוב ב DVD השאלה הגדולה היא איזה מעבד לקחת INTEL או AMD...? בנוסף הייתי רוצה כרטיס מסך עם יציאת HDTV דרך component (בעיקרון יש לי עוד מחשב, זה שאני משתמש בו עכשיו, שלא אכפת לי לקנות לו כרטיס AGP עם יציאת HDTV כזו - אם מישהו מכיר כרטיס כזה - אודה להפנייה - ואז אני אהפוך את המחשב הזה למחשב ניגון סרטים וכד' - ואז אין חובה ליציאת HDTV דרך COMPONENT) - סתם להסביר כי יש לי טלויזיה עם כניסת HDTV דרך קומפוננט. בנוסף רצוי כרטיס קול מצוין... שיספק סראונד באיכות טובה - למשחקים בעיקר (וגם לסרטים) - ובעניין זה - האם יש צורך ביציאה אופטית - כי קשה לי להאמין שאני אקרב את המחשב הזה למערכת הקולנוע הביתית שלי לצו…
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, לאמי בבית ככל הנראה מת המחשב (99% בטוח שלוח אם). אני מחפש מחשב שמעל 905 מהשימוש שבו הולך להיות גלישה באינטרנט (לא הורדות/משחקים) ו/או מסמכים. אשמח להמלצות - האם לחפש לוח אם חדש (כרגע הלוח הוא G31 של ג'יגה בייט) או עדיף כבר לקנות מחשב חדש? ואם כבר מחשב חדש, אשמח להמלצה האם הדגם הכי זול של KSP/אייבורי זה מספיק? רשת אחרת/נוספת? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב נייד טוב לשימושים ביתיים הכוללים בעיקר: גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, אופיס והרצת משחקים מינימליים (פיפא, מנג'ר באיכות סבירה) אין לי תקציב להציע, כי ממש אין לי מושג מה טווח המחירים שהולך בשוק היום לנייד נורמלי. אני יודע שיש הרבה פרמטרים כמו גודל מסך, רכיבי חומרה שונים, בטריה וכו'.. אבל בקיצור אני מחפש מחשב מומלץ למשתמש הממוצע לא יקר מידי אשר שיהיה משתלם. אשמח להצעות. תודה מראש לכולם.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי , שניהם i5 איזה עדיף מבחינת חיי סוללה? ובכללי בהנחה שהמחיר מתאים, על איזה מהם הייתם ממליצים? l Vostro 3350 http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-3350-a2410m.htm או ה v131 http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-v131-2430m.htm תודה
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות HTPC שישמש גם למשחקים קלים בכ 3500 ללא מסך יחובר ל LCD 32 לא full HD ולמסך 22 ללא ציוד היקפי בעיצוב יפה ושקט ללא מערכת הפעלה או OC תודה
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
פרטים על תקציב : תקציב : 2000 חריגה מקסימלית : 2200 באילו מקרים מותר לחרוג : שהחלק טוב יותר , ===== פרטים על דרישות הקונה מהמחשב החדש OverClock : אני מתכוון לעשות OC למעבד. מחשב ביתי : גלישה באינטרנט , שמיעת שירים , סרטים , משחקים כבדים. ======= הערות : מפרט חלקי : מעבד Core 2 dou (אני מעדיף E8400 ) של אינטל זיכרון 4GB לוח אם- שיהיה טוב לOC , ויציאה של VGA\DVI מארז - לא ממש אכפט לי.. אבל שיהיה רחב , שלא יהיה עמוס בפנים ספק- העיקר שיהיה שקט ! *בלי כרטיס מסך הארד דיסק, וצורב,מסך,מקלדת, עכבר..* ========== חנויות מועדפות KSP , אייבורי. ( או אם יש באיזור ראשון לציון בזול יותר) הכי חשוב שיהיה זול וחזק בהתאמה לתקציב. ----- תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד HP COMPAQ הבעיה היא שהמחשב נדלק מגיע ללוגין ופתאום התאורה של המסך נופלת. רק אם אני מחבר אותו בחיבור HD לטלויזיה רואים תקין הכל בסדר. לקחתי אותו למעבדת מחשבים אמרו לי להחליף MOTHERBOARD .כנראה שהצ'יפ של ה NVIDIA הלך. התייעצתי לגבי הבעיה הזאת ואמרו לי אם אני אחליף לוח-אם חדש יתחילו להיות בעיות בקיצור יהיה מתכון לבעיות. השאלה הראשונה שלי אם זה נכון? או שאם יש אפשרות לתקן את הצ'יפ של הכרטיס מסך nvidia?..
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היי, אני צריך מפרט לתכנות ובעל כח עיבוד יחסית חזק, כאשר המחשב בכלל לא מיועד למשחקים, אז אין צורך בכרטיס מסך יעודי. מסך LCD 17' יתאים, אין צורך ב19 אינץ', ויש גם צורך במקלדת ועכבר. כמו כן, אם אפשר בפחות מ4000 ש"ח אז אשמח.
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי, דרוש לי מפרט לשרת Windows Small Business Server 2011, הכולל וירטואליזציה, ייתכן ענפה. השרת יריץ מערכות מלאי, ERP, ניהול חשבונות, שרת אקסצ'יינג', ניהול דומיין, יאחסן קבצים ופעולות הדומות לאלה. השרת יכלול מערך רייד (לא החלטתי עדיין אם 1 או 5, אשמח לשמוע המלצות, מטרת הרייד היא גיבוי בעיקרה) של 2 HDים של 2 טרה כל אחד כאשר אחד יגבה את השני (בהנחה וזה רייד 1). הוא ישרת בסביבות ה15 עמדות, לא כולל עבודה מרחוק. הוא יצטרך להחזיק כמה שיותר שנים ולדרוש כמה שפחות תחזוקה. הכנתי מפרט בעצמי משיטוט בפורום, הנה הוא ולאחריו התלבטויותיי: Intel Sandy Bridge Core i7 2600K Socket 1155 8MB 95W 3.4Ghz Tray, יחידות 1 ₪1449 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2465 Corsair 8GB Kit (4GBx…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש בבקשה מפרט שכולל מעבד חזק, הרבה זיכרון וכונן SD ... עד 3000 שח ללא מסך. תודה מראש ☺
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב ניייד כבר די הרבה זמן, לא חזק במיוחד, בעיקר לפיתוח-אתרים. רציתי לדעת מה דעתכם על ההצעה הזו (אני לא רוצה מערכת הפעלה על המחשב), מואללה שופס. יש שם רכיבים שלא מתאימים אחד לשני, רכיבים זולים לדעתכם או דברים כאלה? תודה רבה וחג שמח, דן כספי. Dell Latitude מעבד סוג: Intel® centrino Pentium-M מהירות המעבד: 1.6 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: 725 BUS SPEED: 400 MHz מסך גודל המסך: 15 אינץ רזולוציה: 1024x768 כרטיס מסך: Intel 910GML Integrated Up to 64MB זכרון נפח: 256 MB אפשרות להרחבה עד: 1280 MB כוננים כונן: COMBO CDRW+DVD ד.קשיח נפח איחסון: 40 GB נתוני שמע כרטיס קול: AC97 רמקולים: כלול יציאת אוזניות: כלול תקשורת כרטיס רשת 10/100: כלו…
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אני מעונין לדעת סתם מה המפרט החזק ביותר הקיים כיום בשוק המחשבים... כולל הכל... למחשקים...
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני זקוק למפרט שמבוסס על המחירון שלIQPC בלבד בגלל זיכוי עתיק שיושב לי שם כבר כמה חודשים. אני לא גיימר ולא מוריד סרטים כבד. בעיקר אינטרנט ומשחקי רשת קלילים אבל עדיין הייתי רוצה את המכסימום שאפשר לדחוס בסכום הזה.
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני צריך לקנות שנאי או פשוט לקנות מתאם לתקע?
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום מעוניין לקנות HP. HP DV6670EJ http://www.pcmarket.co.il/product.asp?id=1404 HP DV6720s http://www.pcmarket.co.il/product.asp?id=1649 HP DV6660 http://www.pcmarket.co.il/product.asp?id=1621 עכשיו בכללי מה דעתכם על HP כמחשב נייד ל 3 שנים הקרובות. אחריות.. ומוצר.. ותקלות.. ומצב בטריה בעוד שנה מעכשיו. תודה והמשך יום נעים.
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
לפני כשנה קניתי מחשב מבוסס AMD ורציתי מעבד כפול ליבה אבל הכי זול היה 2500 ש"ח אז החלטתי לקנות סמפרון 3000 ב 550 ש"ח לבן שלי יש מחשב דורון 1000 שעובד ממש מצויין אף פעם לא נתקע והכל רץ עכשיו שמחירי מעבדי AMD מתחילים לרדת אני מתלבט אם לעבור למעבד כפול ליבה ועם המעבד סמפרון לבנות מחשב לילד או שעדיף לחכות למעבד החדש של אינטל ולתת לבן שלי את המחשב שלי מה אתם מציעים ?
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-