ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
מחשב כמעט שלם עם מעבד I7 4790K . מאוורר למעבד NOCUTA NH-D15 (ללא מאווררים רק גוף קירור). לוח אם Z97X-SLI. זיכרון 2X8GB 1600MHZ DUAL CHANEL. כונן SSD 128GB (משומש היה מורכב במחשב נייד). מארז ANTEC GX900. המחשב ללא ספק. את רוב חלקי המחשב קיבלתי את המחשב אני לא רכשתי. אני משתמש בנייד ואין לא צורך במחשב נייח. מחפש עזרה בקביעת מחיר על כל החלקים לא מוכר בנפרד.
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
איך המפרט??? תקציב עד 10,000 ש"ח כולל מסך. מיועד גם למשחקים. מפרט מ-IQPC מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6400) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1061 לוח אם: GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 מחיר: ¤646 מסך: DELL LCD 24" 2407WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR מחיר: ¤4370 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1730 דיסק קשיח: WD 500GB (250GB/WD2500KS X 2) 16MB SATA2 7200 RPM מחיר: ¤756 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-112DSV DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK מחיר: ¤216 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 מחיר: ¤691 מארז: COMPUCASE CI…
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום , רכשתי שלשום תכרטיס מסך של GAINWARD GE FORCE GTX470,בשביל לשדרג תמחשב הישן שלי שאני מריץ בו: מעבד: Intel Dual Core E6600 3.06Ghz Box לוח אם: GA-P35-DS3 [i]זכרוןלא בדיוק זוכר סוג) OCZ 2 GIGA מארז: GIGABYTE SUMO 5115 BLACK ומה שנראה לי מוזר שמשחקים נתקעים לי יותר עכשיו כמו למשל:COD:MW2 לא סוחבים כמו שציפיתי, ואני חושב שכדאי לשדרג תמחשב קצת במעבד לוח אם וזכרון.(עדיפות אינטל). ה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500-3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך אם אין הבדל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? בעיקר משחקים סרטי HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה ש…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה הזמנתי תודה לאל היום מחשב לאחר שנתיים של בירורים והתלבטויות אז הנה המפרט ואני צריך את עזרכתם אני סגור על הכול רק בנוגע לספק כוח מתלבט אם להשאיר אותו או ללכת עלMUDO82 או CORSAIR HX 520W PSU-שקט חשוב מאודד!! מעבד- q6600 קירור למעבד-SUNBEAM TUNIQ TOWER 120-BLU LED FAN לוח אם-- גיגבייט GA-P35-DS3L ספק כוח- TOUGHPOWER QFAN 500W כרטיסי זיכרון -2GB X2 SAMSUNG DDR II 800 דיסק קשיח- - Seagate 500GB SATA2 7200RPM 32MB כרטיס מסך - GIGABYTE GeForce 8800GT 512MB NX88T512HP GV מארז- P182 מקלדת ועכבר-MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP המוכר טוען שזה תהיה מערכת שקטה ביותר ההתלבטות שלי היחידה היא האם ללכת על ספק אחר.. עוד עניין למי שמבין במארזים הבנתי ש9800GTX למשל לא ניכנס…
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב נייד ללימודי הנדסה וגם למשחקים פה ושם חיכיתי שיצאו הכרטיסים החדשים ועכשיו הם בחוץ אני רוצה מחשב שיחזיק כמה שנים טובות הסתכלתי וראיתי שלאסוס יש מחשבים טובים במחיר שפוי יחסית איזה מבין שני המחשבים יותר טוב ואם יש טעם להשקיע את ה 300 דולר הנוספים האלה? http://www.xoticpc.com/catalog/product_compare/index/
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-
מפרט שחשבתי עליו - עדיפות לKSP, חובה 1TB, FIREWIRE. לעבודה בפרימייר ואפטר אפקס ברמה קלה. מעבדי אינטל כמות מחיר סה"כ Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB 1 1400 1400 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS כמות מחיר סה"כ P5QL-E s775 C2Q 1600Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 2.0, 1394a 1 570 570 זכרונות DDR II 800Mhz כמות מחיר סה"כ 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC 1 290 290 כרטיסי מסך Sapphire כמות מחיר סה"כ HD 4870 1GB Toxic GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 1 1060 1060 דיסקים קשיחים Western Digital כמות מחיר סה"כ 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II 1 485 485 צורבים LG כמות מחיר סה"כ DVD±RW GH22NP20 x22 Black IDE 1 110 110 כבלים מתאמים ו…
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-600 2. מה שימושי המחשב גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש skekch up8 autocad לצורכי עבודה(פרנסה) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 1920X1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? כן.מסך 22, עכבר ,מקלדת,ורמקולים טובים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס 7 bit…
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
היי אני צריך מפרט לחבר ב6.5K כולל ציוד הכפי מלא ומסך OC קל למשחקים כבדים
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 3500 שח אפשר לקנות בתקציב זה מחשב טוב למשחקי רשת כבדים מוסיקה וסרטים (בלי מסך רמקולים מקלדת ועכבר)
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך עם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 ש"ח עם זה קריטי .. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, ותכני HD וגלישה באינטרנט.. משחקים כגון - Crysis 2 Black Ops Call Of Duty וכל האלו החדשים.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) ..? ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BO2 CallOfduty Far Cry 3 ועוד כמה משחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) גודל מסך…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשרי כנראה גם ללא מערכת הפעלה. תודה, ריפר.
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מבקש את עזרתכם בהמלצת מחשב סטודנט המחשב נועד לכתיבת מלל וגלישה באינטרנט הוא צריך להיות בגודל 13 אינץ, במחיר של סביבות 3000 רצוי שיהיה כמה שיותר קל, וכמה שיותר סוללה * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 13 * משקל רצוי? סביבות 1 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, 4 שעות ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - HDMI, USB 3 * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - דורש אין לי העדפה מיוחדת, אני מניח 160 ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אפשר, לא חובה *…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין לרכוש מחשב למדיה סנטר, צפייה בסרטי HD, משחקים (בעיקרון למשחק הPES 8). יש לי LCD PHILPS 42 FULL HD . המחשב יהיה בתוך מזנון ככה שחשוב שיהיה מספיק קירור ויהיה מאוד שקט. מה דעתכם על הצעות אלו: לוח אם GIGABYTE GA-EP43DS3 מעבד INTEL E8300 CORE 2 DOU קירור למעבד ZALMAN 800 דיסק קשיח 500GB 16/32MB 7200 RPM צורב ASUS DRW-2014L1T כרטיס מסך 9600 512MB 256BIT SILENT PIPE כרטיס טלוויזיה HAUPPAUGE PVR 150 KIT זיכרון 2BG ?1GBX2 800MHZ KIT ספק PCI-E P.PFC CABEL MANAGMENT מארז THERMALTAKE DH101 או ההצעה הבאה: לוח אם GIGABYTE GA-MA78GM-S2H מעבד AMD PHENOM QUAD CORE 9550 דיסק קשיח 500GB 16/32MB 7200 RPM צורב ASUS DRW-2014L1T כרטיס מסך 9600 512MB 256BIT SILENT PIPE כרטיס טלוויזיה HAU…
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 1000 שח למקרים חריגים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש ברובו הוא למשחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. crysis , bioshock far cry -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט נועד בעיקר לגימינג, OC ובין היתר גלישה. אני רוצה את חוות דעתכם וגם סתם לשמוע הצעות לשינוי\שיפור... מעבד - Q6600 (יש לי אותו מלפני שנה אז האפשרות להחליף אותו לא קיימת...) קירור למעבד - OCZ Vendetta 2 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2966 לוח אם - ASUS P5E X38 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=897 זיכרונות - G.Skill DDR2 4096MB 1000MHZ Dual Channel 4GBPI CL5-5-5-15 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2912 כרטיס מסך - שני 4850 של Sapphire מארז + ספק - NZXT Tempest, Slincer PCP&COOLING 610W http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1264 מסך - 2253LW http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1289 לכל שאר הרכיבים הקטנים ל…
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד ביולי ומחפש מחשב חדש * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר לימודים אבל גם שימוש יומיומי באינטרנט, צפייה בסרטים, פוטושופ ומדי פעם משחקים ישנים (heroes 3, red alert 2 לא יותר מזה). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בין 13.3-15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא משנה לי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? עד 2 ק"ג…
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד AMD RYZEN בארץ. האם כבר מוכרים כאלו מחשבים בארץ מכיוון שלא הצלחתי למצוא. אם כן האם הם משתלמים והיכן אני יכול למצוא כאלו??? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
הי צריכה המלצה למחשב נייד שישמש ללימודים אבל גם כמחשב ביתי כמובן חזק ואמין, שיסחוב כמה שנים משמש בעיקר לOFFICE, סרטים ותמונות משחקים אבל לא משהו שדורש גרפיקה HD 80 ג'יגה ככה מסך לא צריך גדול כי יתחבר למסך מחשב רגיל, וככה גם יהיה יותר נייד יציאות USB וכו' יש ברשותי כרטיסי זיכרון שיצאו מT40 שהלך לפח, יש אפשרות לחבר אותם למחשב מסוג אחר? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב חדש ומתלבט בין שני אלה בינתיים. המחשב ישמש בעיקר ללימודים ועבודה, אבל גם גיימינג מזדמן. הגעתי לאפשרויות האלה: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12339 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12384 הסמסונג מגיע עם כרטיס מסך חזק יותר, וגם שוקל פחות הדל מגיע עם כונן עדיף ומסך FHD למישהו שמסתובב יחסית הרבה עם המחשב, האם ההפרש של חצי קילו משמעותי? והאם FHD יעשה יותר תועלת או נזק כשהשימוש העיקרי של המחשב הוא קריאת\כתיבת מסמכים וגלישה סטנדרטית באינטרנט? תודה לעונים, ואשמח גם לשמוע עוד המלצות בכיוון!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בכל פעם שאני מחבר את המחשב הנייד שלי לחשמל, התאורה של המסך מתחזקת וכך נעים יותר לעבוד עם המחשב. כאשר אני מנתק את החשמל, התאורה נחלשת מיד. מה יש באפשרותי לעשות כדי שהמסך ישאר בתנאי תאורה טובים תמיד, ללא קשר לחיבור\ניתוק החשמל ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב נייד לשימושים כלליים (אינטרנט/סרטים ומדיה לסוגיה). לא חושב שצריך חומרה מיוחדת (המחשב לא נועד לגיימינג). יש לי רק דרישה אחת ספציפית- שהמסך יהיה איכותי מאוד, כלומר פנל IPS או VA. גודל רצוי- 15.6. בדקתי כל מיני מחשבים ניידים (גם די יקרים) והתצוגה שלהם נראית פשוט נורא (במיוחד אחרי שהתרגלתי למסך DELL IPS בנייח שלי). אני יודע שיש פנלי IPS בניידים של אפל, אבל זה ממש לא הכיוון (גם לא תקציבית). האם יש דבר כזה?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב למשחקים בתקציב של עד 2500 ש"ח ללא מסך! חשוב שיהיה כרטיס מסך סביר (או יותר מסביר) 1GB זיכרון דיסק קשיח SATA (מינימום 80GB) כל השאר תחליטו אתם... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, הכל טוב חבר'ה? חבר שלי צריך מפרט במחיר דיי זעיר, המחשב יהיה למשחקים קלילים, ולשימושים בייתים כלילים. המחשב לא כולל מסך, לא כולל ציוד הקפי. אני חושב שיהיה עדיף לקחת AMD כאן, ולא לעשות OC לאינטל[עלויות גבוהות יותר[קירור לא סטוק, זכרונות יקרים במעט, ולוח יותר יקר[תקנו אותי אם אני טועה] אבל ת'אמת שזה לא משנה לי, AMD או אינטל, העיקר במסגרת התקציב. טוב זהו עד כאן, אני חושב נתתי מספיק פרטים, המושכות אצלכם
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא צריך לחסוך, רק לא לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? וירטואליזציה,מסמכים,צפייה בסרט אולי,גלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג, למרות שנראה לי שעדיף שיהיה איזה כרטיס מסך נחמד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוני…
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
1. תקציב מקסימלי 4K. 2. א. לשימוש כללי (אינטרנט, אופיס וכד'), דגש על גרפיקה. תפקוד מהיר בהרצת מספר אפליקציות במקביל. ב. מעט משחקי רשת פשוטים. ג. משתמש בפוטושופ CS2, מתכוון לעבור ל- CS4. ד. לעניין הגרפיקה - שימוש חובבני - ברמה גבוהה. ה. עבודה עם תמונות בגודל של 50mb. ו. המסך איתו אני עובד - EIZO גודל 19 אינטש דגם S1932. רזולוציה 1280:1024. 3. ללא ציוד היקפי. 4. זקוק לכל רכיבי המחשב. 5. שקט - 9 מתוך 10. 6. ללא אוברקלוק. 7. ללא מערכת הפעלה. זקוק להרכבת המחשב. 8. חנות אמינה באזור ירושלים. 9. מעדיף מעבד אינטל; נפח הארד דיסק/דיסקים של לפחות 1 טרה בייט; מארז עם חיבורי USB נגישים מקדימה. 10. חשוב אבל לא קריטי לשמור על אופק לשדרוג הזכרון.
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-