ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
תקציב: 12 אלף ¤(אפשרות של גלישה מהתקציב עד 500 ¤) + 2500 ¤ לרמקולים (אני חשבתי על ה Z5500) שימושים: שימוש שוטף( גלישה וכאלה) + מוזיקה(לרוב היפ-הופ וראפ מאוד מאוד חשוב המוזיקה) + משחקים (חלק משחקים קלים וחלק כבדים) הכי חשוב שאני אוכל להפעיל כמה דברים באותו זמן כמו למשל לצרוב דיסק ולשמוע מוזיקה לחלץ קובץ מהוינראר ולגלוש באותו זמן בלי שהמחשב יתקע) דרישות: -מחשב שקט שקט -שכל החלקים של הקופסא לפחות יהיו מאותו חנות (כדי שלא אאבד את האחריות) ושהחנות עצמה תהיה אמינה מקצועית ומומלץ בצפון - שלא תתעצבנו שאני אשאל שאלות דביליות -לכתוב מאיזה חנות המפרט הערות: -לא צריך עכבר(יש לי G5) צריך מקלדת ופאד לעכבר אבל אני לא בטוח שזה יתרום משהו לדיוק של ה G5 -צריך מסך למחשב 19" (חשבתי על 20 …
-
- 37 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - התקציב כ7500, מתאפשר חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - תכנות ב node .NET וכדו', הרצת מספר מכונות וירטואליות במקביל ואין סוף לשוניות וחלונות בכרום. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רמקולים ומסכים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? -מאוד חשוב, קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולכם אני חדש בפורום ובנושא הנל בכלל רצתי לשאול למה קונים מסך למחשב אם אפשר לחבר אותו לטלויזיה ענקית למה לקנות DVD כאשר אפשר לקנות DVD למחשב+צורב למה לקנות רמקולים למחשב אם ניתן לחבר את המחשב למגבר חיצוני בקיצור הרבה שאלות תם ולכם תודה אם ניתן לחבר מפרט הכולל מחשב ומערכת קולנוע ביתי ומצלמת DVD סכום כולל כ 6000 למחשב 3000 מגבר ורמקולים 3500 טלויזיה 5500 מצלמת DVD סהכ בין 12000 ל20000 תודה איתן
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב שיוכל להריץ את משחקי 2017 באופן חלק מחשב נייח באיזור 2,500 ש"ח יש דבר כזה? תודה, עמית
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי Streamer android שגוסס החלטתי הפעם על מחשב מבוסס WINDOWS לשימוש עיקרי שיהיה מחובר לטלוויזיה. חשוב לי שיעבוד מהר חוץ מזה לא אכפת לי אם זה נייח/נייד/חדש/יד שנייה 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים סדרות אינטרנט . הי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) . 4K 50 inch 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כ…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני נמצא בצבא ואני רוצה לקנות מחשב נייד בשביל להרוויח קצת כסף מהאינטרנט בזמני החופשי ולהעביר איתו את הזמן, הבעיה היא שהתקציב שלי הוא די נמוך (באזור ה300 דולר) ואני לא ממש מבין בכל המחשבים הניידים שקיימים, אז אני צריך את עזרתכם פה אני צריך מחשב מהארץ או מחו"ל (אייבי וכאלה) שיוכל להפעיל אינטרנט בקלות (עם WIFI) וצפייה ישירה, ואם אפשר אז גם תוכנות כמו TeamViewer יהיה מצויין, כי אז אני אוכל להפעיל מחשב רציני יותר דרך המחשב הנייד. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) וגם צפייה ישירה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה לי, רק שלא יהיה ממש קטן. * רזולוציית המסך? כמה שיותר יותר טוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שיו…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מחפש מחשב לאינטרנט , אופיס ,סרטים. *המחשב יהיה מחובר למסך LCD 26 אינץ. דעתכם על המפרט הבא: Gigabyte GA p 35-s3 400 =ש"ח Intel 2180 = 260 ש"ח DDR 800 1gb spctek X2= 170 ש"ח Sata 250 16m-WD 230 ש"ח pciE-Gforc 8400-256mb=135 ש"ח Black case+Atx p4 500wsata 150 ש"ח 1345 ש"ח כולל מע"מ תודה .
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אשמח לקבל את דעתכם המקצועית: מעבד Intel Pentium Dual-Core E5700 Tray ₪285 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5700ay לוח אם Gigabyte GA-G41MT-D3 ₪257 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950043 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪185 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון G.Skill DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT ₪135 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10600CL9S-2GBNT כרטיס גרפי Axle nVIDIA GeForce 9300GS 512MB DDR2 PCIe ₪164 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=T93GS512 מארז כולל ספק HEC 7KJ9 Black 250W ₪318 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CI-7KJ9 הרכבת מחשב …
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הכינו לי את המפרט הבא (אשמח לקבל הצעות לשיפור, תגובות..): AMD Athlon64x2 (AM2) 3600+ *Windsor* 64bit 2000MHz, 256kb(x2) Cache- Box SocketAM2 - VIA K8T890 CF - ASRock ALiveSATA2-GLAN DDR-2 - 1024mb PC4300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 533mhz 80GB - SATA-II - 7200RPM - 8MB - SAMSUNG DVDRW BLACK LG H10N OEM DVD-RAM PCX - GeForce 7600GT (560/1400) 256MB DDR-III 128bit 12-Pipes Foxconn TLA-436 Black/Silver+ FSP 350W + 92mm Fan אמור לצאת בסביבות ה 3500.
-
- 10 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי לכולם. אני רוצה לעזור לאחיינים שלי למצוא מחשב למשחקים(כמו פורטנייט,NEED FOR SPEED,BF1) זול,בסביבות ה2500, בלי מסך או ציוד היקפי אחר. יש אפשרות לחריגה של 500 שקלים. יש עדיפות למערכות מחשב מורכבות מראש. יש חיה כזאת במחיר כזה? תודה לעונים:)
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
מחפש מפרט למחשב זול המיועד לעבודה בלבד עם דגש על מהירות, אמינות/יציבות והקאץ' העיקרי - ריבוי מסכים (מעל 2). הערה: לא נדרשות יכולות תלת מימד כלשהן! הייתי הולך על אפל אבל זה לא כל כך ריאלי בישראל עקב המחיר ובנוסף לא ידוע לי על יכולת ריבוי מסכים בדגמי מאק ומאק מיני (אשמח אם תחדשו לי).
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני צריך מחשב זול לישומים משרדיים לא ממש חשוב לי על איזה מעבד זה יהיה מבוסס, ניסיתי להכין אחד עם אינטל אבל הם יותר מידי יקרים ואני לא ממש מכיר את הלוחות והמעבדים החדשים של AMD וכל הסוקטים החדשים שיצאו להם אני לא ממש עקבתי. מדובר על תקציב של 2000 - 2500 אולי טיפה יותר אין צורך במחשב ממש חזק אם זה מעבד של אינטל אז 3.0 GHZ בערך או משהו שווה לו ב AMD אם אפשר אולי 64bit. הארד דיסק של איזה 80 גיגה (SATAאם אפשרי) אולי 40 אם לא יכנס בתקציב, תלוי בשאר החלקים במפרט הלוח זה הדבר הקשה צריך כרטיס מסך מובנה חיבור של PCI-e(הכי חשוב) וחיבור של SATA ורצוי LAN וכנראה 512 זכרון או משהו כזה זה פחות או יותר ... אני מודה לכם על כל עזרה שתוכלו ללת לי
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום אני הצעה למחשב לאח שלי השימושים במחשב הם בעיקר גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים, כבר יש לו מסך וכרטיס מסך אז אני צריך מפרט לשאר הדברים. הכי חשוב שיהיה ממש זול אבל שלא יהיה מעפן ושיחזיק מעמד לעוד שנים ארוכות. לקחתי את הטופס מהנעוץ ומחקתי כל מה שהייתי רושם בו 'לא משנה'. אשמח אם תעזרו לי בהרכבת מפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, צפייה בסרטי HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בעיקרון המשחק היחיד שככל הנראה יורץ במחשב זה HALF LIFE 2 כך שלא צריך משהו מדהי…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 עם חריגה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10%. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אני אמור להתחבר אליו עם Anydesk ולהשתמש ב Vmware בלבד. כל השימוש אמור להיות פעם ביום להתחבר ל VMware ומשם להכנס לאיביי לכמה דקות ולצאת. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMware Workstation לצורך עסקי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. שום דבר. 4. האם…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
(הערה פותחת: השרשור הזה נפתח אחרי הרכישה, משום שהפורום חסם את כתובת הדוא"ל שלי, והצלחתי להיכנס אחרי שכבר קניתי... עדיין הייתי רוצה לשמוע את דעת באי הפורום ולהבין אם זיהיתי את החלופות הרלבנטית.) אני מתעניין במפרט (או מוצר משולב אחד כמותג, עם המפרט שלו) למחשב זעיר. המחשב אמור לשבת על מדף שעומקו כ-10 ס"מ (יכול לחרוג טיפה אם צריך), ולהיות שקט מאוד. המטרה העיקרית היא הקרנת מדיה על מסך שעל קיר שמתחת למדף... אבל - מטרה משנית היא שימוש כמחשב שולחני לעבודה משרדית, גלישה באינטרנט וכיו"ב (לא gaming), במקרים יוצאי-דופן/חירום. מערכת ההפעלה המתוכננת היא גנו/לינוקס. עוד מגבלה: התקציב הוא עד 1300 ש"ח ורצוי פחות. מדוע כ"כ נמוך? כי זה לא המחשב העיקרי שלי, וכי הרכישה הזו היא חצי…
-
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
האם ניתן לקנות בארץ מערכת או מארז זעיר מבוססי core 2 duo בדומה לאילו המופיעים בלינקים הבאים: http://www.fic.com.tw/product/ge2.aspx http://global.acer.com/products/desktop/asl350.htm תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
היי יש לי 2 מחשבים בעבודה ואני רוצה לשדרג אותם כי הם איטיים. מישהו יכול לתת לי איזה משהו בסביבות ה2000 שקל ל2 לוחות אם ומעבדים (ואם אפשר אולי גם זיכרון)
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום חברים . ניתקלתי באתר הזה בפייסבוק ואני רואה שהם קיבלו הרבה המלצות. אני מחפש מחשב לתוכנות אדובי מתלבט בין http://www.ecommunity.org.il/html5/ProLookup.taf?_ID=40999&did=2066&G=11998&SM=14577 ל http://www.ecommunity.org.il/html5/ProLookup.taf?_ID=43221&did=2066&G=11998&SM=14693 האם אתם מכירים את המעבד הזה ? XEON E5-1650 איפה הוא עומד יחסית ל I7 וכו? איך אני יודע איזה דור זה? (1650 משמע דור ראשון?) אני הייתי רגיל למעבדים I7 I5 I3 ואני לא מכיר את הסוג הזה של מעבדים. אשמח לשמוע עליו עוד פרטים ומה דעתכם. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר התלבטויות רבות והשוואות מחירים שארכו כ-10 ימים,קניתי את המחשב החדש שלי.המפרט שלו מפורט בדיוק בתמונה הבאה:http://www.fastup.co.il/images/6464304.pngהכרטיס מסך שם מחוק קצת אז הוא : Palit Nvidia Geforce GTX550 TI 1 GB הצורב הוא סטנדרטי של חברת סוני(DVD כמובן) מיותר לציין שכרטיס קשת וקול הם מובנים. כל השאר מפורט לפרטי פרטים בתמונה.אשמח לקבל חוות דעת,איך המחשב והאם הוא שווה ביחס למחיר.המחיר הוא 3500 שקלים ב-10 תשלומים.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד גודל מסך 13" - 14" זיכרון 8GB דיסק 500 SSD לשימוש בייתי. מה ממולץ, תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רוצה לקנות מחשב חדש שיתאים לתנאים שלי ואני חושב שהמחיר יהיה בסביבות 6500-9000 אני חושב אז אני מצלם ליוטיוב בפראפס אני עורך בסוני וגאס אני עורך בפוטושופ6 אני מחזיק כמה שרתים של כל מיני משחקים אז אני רוצה שהראם יעבוד הכי טוב שאפשר וגם שהמארז יהיה לו מאווררים שקטים אבל יעילים וגם רוצה לשחק במשחקים באיכות לפחות HIGH וזה בערך הכל אני חשוב בפורום אז תודה רבה לעוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500-9000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה העיקר שהמפרט יתאים לי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג מה-9000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כמו שכתוב למעלה עורך בסוני וגאס עורך בפוטושופ6 ומצלם בפראפס ואני משח…
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, אולי מישהו יוכל לעזור לי אני קונה מחשב חדש ואני לא ממש מבין בחומרה אז חשבתי לפנות לעזרה באתר הזה אני בעיקרון רוב הזמן פשוט גולש באינטרנט, רואה הרבה יו-טיוב וגם מתכנת הרבה. אז אני צריך מחשב שידלק במהירות ושהתוכנות יוכלו להיפתח במהירות, וגם שיוכל להריץ הרבה פעולות ביחד בלי להתקע.אני גם צריך שהוא יחזיק כמה שנים טובות בלי, כלומר שלאחר כמה שנים הוא לא יתחיל להתקע מאוד וייקח לו הרבה זמן לבצע פעולות פשוטות. אבל אני גם צריך שהוא יוכל להריץ משחקים כמו BatlleField בתצוגה סבירה וללא לאגים. בקשר למחיר, אני לא ממש יודע מה התקציב שלי אז אני מוכן לכל הצעה תודה לכל העונים ואם תוכלו בבקשה עם המפרט שאתם מציעים לכתוב גם מה היתרונות של המפרט.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אני לקראת קניה של מחשב חדש במלואו ואני צריכה עזרה במפרט אם תוכלו לתת לי כמה הצעות שלפי דעתכם טובות. כל מי שיכול לעזור יתקבל בשמחה! המחשב מיועד לבית- למשחקים (לא מטורפים), עבודה וכל מיני תוכנות שוטפות (גם פוטושופ ואדובים למיניהם). בסה"כ לא דברים יותר מדי יוצאים מהכלל, דיי סטנדרטי, אבל טיפה יותר מהממוצע. הסכום הרצוי הוא בין 3000-4000 ש"ח. אני רואה שאת רוב החלקים אני יכולה להבין באמת פה וברשת בכלל אבל יותר חשוב לי לדעת בסופו של דבר איפה לבדוק בשטח, באיזה חנויות? מה עדיף-רשתות גדולות או חנויות קטנות? על מי הכי טוב לסמוך? מה גודל האחריות שאני צריכה לקבל וכו'.. אם אתם יודעים על חנויות ספציפיות זה אפילו יעזור לי יותר. תודה רבה לכל העוזרים והלוקחים חלק!!! אביטל.
-
- 11 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום! ברצוני לקנות מחשב חדש בסכום של בערך 4500 שקל גג. אני גר באיזור הקריות,ודרך התשלום שלי היא שיקים. דיברתי עם אנשים וגיבשתי 2 מפרטים טובים: מפרטי מחשב: 1. מעבד אינטל Core i5 750, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s1156 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55-UD3R s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2000, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1600Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel דיסק קשיח Western Digital 640GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD6400AAKS כרטיס מסך Sapphire HD 5770 Vapor-X 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E צורב DVD±RW GH24NS x24 Black SATA מארז Two Hundred Mid Tower Gaming Black Case (No PSU) ספקי כוח SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm…
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, אולי מישהו יוכל לעזור לי אני קונה מחשב חדש ואני לא ממש מבין בחומרה אז חשבתי לפנות לעזרה באתר הזה אני בעיקרון רוב הזמן פשוט גולש באינטרנט, רואה הרבה יו-טיוב וגם מתכנת הרבה. אז אני צריך מחשב שידלק במהירות ושהתוכנות יוכלו להיפתח במהירות, וגם שיוכל להריץ הרבה פעולות ביחד בלי להתקע.אני גם צריך שהוא יחזיק כמה שנים טובות בלי, כלומר שלאחר כמה שנים הוא לא יתחיל להתקע מאוד וייקח לו הרבה זמן לבצע פעולות פשוטות. אבל אני גם צריך שהוא יוכל להריץ משחקים כמו BatlleField בתצוגה סבירה וללא לאגים. בקשר למחיר, אם אפשר שיהיה פחות מ3500 שקל תודה לכל העונים ואם תוכלו בבקשה עם המפרט שאתם מציעים לכתוב גם מה היתרונות של המפרט.
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-