ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
מעוניין במחשב ביתי אך עם יכולת טובה למשחקים, בתקציב של עד 3000 שח אם אפשרות לגלישה ל3500 מתלבט בין מפרט המבוסס על מעבד AMD X2 5200 ולוח ASUSM2A-VM HDMI לבין מחשב המבוסס על מעבד אינטל ולוח GIGABYTE GA-P35-DS. מה המלצתכם ואם מדובר באינטל איזה מעבד נותן תמורה הכי טובה לכסף. תודה ???
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
יש מצב שאני מחליף את המחשב בחדש בקרוב ועל כן אני מבקש למצוא מפרט שיהלום יותר בהתאם להתקדמויות האחרונות. אני בעיקר משתמש באוטוקאד, photoshop ותוכנות תלת מימד - אני סטודנט לארכיטקטורה. אספר מה המחשב הנוכחי שתבינו פחות או יותר את הצרכים והנטייה: 3800X2, 2GB RAM, 200GB HD, כרטיס מסך 6600 256 MB, מסך LG 1780Q, מארז TT... אני די סגור על המסך שאני רוצה: DELL 2007 אז קחו זאת בחשבון בבקשה..
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום רב. אני מעוניין לקנות / לבנות מחשב שיהיה מספיק חזק הן לתוכנות והן למשחקי מחשב. התוכנות גרפיקה שאני משתמש בהם עיקרן 2D, כולל אפטראפקטס שזו תוכנה מאוד כבדה. משחקי מחשב - אני לא מחפש את הצעקה האחרונה בכרטיסי המסך. אני פשוט רוצה מחשב שיהיה מספיק טוב ומכובד להפעיל את כל המשחקים היום על ביצועים טובים ושהוא יהיה עמיד מספיק בפני תוכנות Adobe. בנוסף אני רוצה,אם אפשר לצרף, שיהיה מסך למחשב וצורב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך איפה שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב: גרפי ומשחקי מחשב. גרפיקה חבילת adobe בדגש על אפטראפקטס (אומנם 2D). משחקים - רוצה שהמחשב יהיה גיימינג ברמות בינוני גבוה. כלומר, שכל המ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבת שלום. אני מחפש מפרט למחשב לעבודה בתוכנות תלת מימד, עריכת וידאו ופוסט פרודקשן. התוכנות הן- 3DS MAX, AFTER EFFECTS, PREMIER PRO, MUDBOX, UNITY3D אני יודע שבדר"כ ממליצים פה על כרטס מסך קוואדרו אבל אני בכל זאת מעוניין בכרטיס GFORCE GTX מסיבותי האישיות (השאלה היא רק איזה). התקציב כאמור הוא 9K כאשר לא חובה לנצל את כל התקציב ומאידך אפשר לחרוג במקצת (בקיצור- לא תקציב סופי אבל זה האיזור). אני מעוניין לבצע OC. מה שהכי חשוב לי זה ביצועים גבוהים בכל התוכנות, מהירות בעבודה וזמני רינדור קצרים. אני מקווה שעניתי על כל מה שצריך אבל אם חסרים פרטים אני אשמח להוסיף. המשך יום נעים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
hard disk not exist
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K. אפשר לחרוג אם יש הצדקה טובה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי/משרדי + עריכת דו-מימד בדגש על פוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא קנאי - 7/10. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? כעיקרון אין אבל כמה שפחות, התקציב יכול להיות גם 6000 ש"ח ומעלה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן חופשי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אופיס ואינטרנט בעיקר חחשוב שיריץ סרטונים HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 מספיק -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה, משחקים, עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, Photoshop, SQL SERVER, Sharepoint, VMWARE ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר ספורט וסימולטורים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב די ישן. יש משהו שאפשר עוד לשדרג 'בקטנה' לבוסט יפה באנרגיה? * Intel i7-6700 * GA-H170-HD3 Gigabyte * 2x8Gb Corsair CMK8GX4M1A2400C14R 2400Mhz DDR4 * 2x8Gb TEAMGROUP Elite Plus TPRD416G2400HC16DC01 2400MHz DDR4 * Samsung SSD 750 EVO 500GB * Palit GTX 1050Ti StormX 4GB DDR5 PCIE HDMI DP
-
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
- 3 followers
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2400 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? צרכים בסיסיים של אינטרנט, מסנג'ר, מוזיקה. משחקים שהחזק ביניהם יהיה סימס 3. עבודה עם פוטושופ CS, בעתיד ייתכן מעבר לפוטושופ יותר מתקדם. מחשב יחסית שקט ולא מרעיש. מחשב שיחזיק ללפחות 4-5 שנים בלי בעיות מיוחדות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? לא. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? לא מתוכנן 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? דרושה הרכבת מחשב. על המחשב יופעל XP (יש לי בבית) ואולי בעתיד גם ווינדוס 7. 9. מאיזו חנות אתם …
-
- 7 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום. DELL 3593-IN-RD 33-11971 . מה דעתכם לגלישה.סרטים .מוסיקה . בתודה מראש. משה
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב נייד דל 6400 שינמכתי מויסטה ל XP ומאז, ברגע שאני סוגר את המסך המחשב נכנס למין מצב שינה ואי אפשר להוציא אותו מכך. הדרך היחידה שניתן לצאת מהמצב הזה היא ללחוץ לחיצה ממושכת על כפתור הכיבוי - מה עושים עם זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
שלום , בסוף קניתי את הדל 3010 אחלה מחשב עד כה התקנתי ווינדוס 7 אך יש לי קצת בעיה עם הדרייברים באתר של דל יש רק 64 ויש לי 32 מעבד i5 יש לי כרטיס מסך מובנה של אינטל איך אני אמור לראות אותו במנהל ההתקנים ? אני רואה standart vga והרזולוציה 1024X768 בנוסף כל ממקשי הפונצקיה לא עובדים לי איך קוראים לתוכנה,דרייבר תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לנו מחשב נייד של דל- XPS M1330. המחשב נפל, לא נשבר בו שום דבר, אבל כשפותחים אותו, אחרי כמה שניות מופיע מסך שחר, כתוב בו שהוינדווס לא הצליח לעלות כראוי, ויש שתי אפשרויות לבחירה, להפעיל כרגיל או לעשות repair. לא משנה איזה אופציה בוחרים, המחשב עושה ריסטרט ומגיע לאותו חלון (או למסך כחול שהיה לי פעם אחת...). מה אפשר לעשות?? במעבדה הם רוצים 3000 שקל על תיקון שאני לא חושב שכולו נחוץ... תודה רבה, GuyK
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב של דל בצבע אדום עם נתונים טובים אבל שלא יעלה יותר מ 2800 שזו חריגה כבר. האם יש חיה כזאת? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, מחפשת מחשב DELL או לנובו עד 5,000 ש"ח: ניידות לא חשובה ולכן משקל לא חשוב, קשיחות המוצר לא חשובה וכו מסך LED מט כ-15 אינץ. נועד לריבוי משימות (אך לא למשחקים או מולטימדיה) ולכן חייב להיות: חזק! מהיר תגובה! : דיסק קשיח חזק ומהיר, מעבד חזק ומהיר, זיכרון חזק ומהיר. כרטיס מסך - לא חשוב. זמן סוללה - לא חשוב. יציאות - חוץ מ-USB - לא חשובות. כונן אופטי - כן. שן כחולה - רצוי לא חובה. תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, רכשתי מחשב דל ווסטרו 5470 חדש לפני כמה שבועות. עד לפני כמה ימים הוא עבד מושלם. פתאום, באמצע צפייה בווידאו, המחשב נתקע לשנייה וחצי בליווי של רעש נוראי מהרמקולים ואז הסרטון ממשיך להתנגן כרגיל. ככה זה קורה כל כמה דקות הדבר קורה גם בניגון של מוזיקה בלבד(ללא ווידאו) ובנוסף, גם כשאני מזיז את העכבר או עובד על האופיס, אני רואה שהמחשב כאילו נתקע לשנייה ואז ממשיך. דיברתי עם התמיכה הטכנית של דל, בהתחלה התחלנו את כל הטיפול רגיל של התקנת דרייברים ועדכונים של ווינדוס(דבר שכבר עשיתי אבל הם התעקשו שאני אעשה בשנית). כשזה לא עזר התקשרתי שוב, ואז ענה לי בחור שטען שמדובר בתקלה בתוכנה של המחשב וזו תקלה ידועה במחשב הזה. הוא אמר לי שאני צריך ללכת לריקוברי בווינדוס 8.1 שיש לי, ושם לבח…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בעבור חבר אני מחפש מחשב בעל תקציב נמוך במיוחד. המחשב מיועד לאינטרנט וצפיה בסרטים בהעברה לטלביזיה - אז חשוב כרטיס מסך עם יציאה . מחשב הכי זול שאפשר מבוסס אינטל בלבד.. יכול להיות מצידי דואל קור. יש לי כבר זיכרון 2g ddr2. אין צורך במערכת הפעלה. מיועד כסתם מחשב שיהיה בבית. תודה
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מהיום תוכלו להפוך כל אמצעי תצוגה למחשב Chrome OS מלא, וזה יעלה לכם 85 דולר בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/מחשב-ה-chrome-os-הזעיר-של-אסוס-הושק-במחיר-שאי-אפ/
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראלמעבד:בקניית מחשב חדש בלבד - Intel i5-6400 2.7Ghz(3.3Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Trayכמות: 1 - מחיר: ₪828קירור למעבד:בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2כמות: 1 - מחיר: ₪43לוח אם:Gigabyte GA-H110M-S2H for 1151כמות: 1 - מחיר: ₪292מארז:בקניית מחשב חדש בלבד IPPON i04 case Gaming Beast Black with 2X 120mm fan + FSP HYPER 600Wכמות: 1 - מחיר: ₪523זיכרון:Kingston DDR4 8GB 2133Mhz CL 15כמות: 1 - מחיר: ₪166כרטיס מסך:Gigabyte R9 290 4G DDR5 WindForce 3 GV-R929WF3-4GDכמות: 1 - מחיר: ₪1289קשיח למחשב שולחני:WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platterכמות: 1 - מחיר: ₪225כונן אופטי:LG DVDRW X24 SATAכמות…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 שקל מקס 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? הורדות ומשחקים קלים כרגע (minecraft roblox משחקים steam חינמים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש כרטיס מסך שאני מקווה שלא נשרף ביחד עם הלוח NVIDIA 1660 רגיל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כלכך 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא משנה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/או…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ברכות. אני חושב שאני סגור על כל הרכיבים פרט ללוח האם שזה תמיד רכיב שמבלבל אותי.. יש המון וההבדלים בינהם תמיד נראים לי מינוריים (עד שאתה מגלה שבדיוק את הפיצ'ר שאתה רוצה בלוח שלך אין..). השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -במידה ואפשר חסכון יתקבל בשמחה, ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -אבל אם צריך - חריגה ב- 500 ש"ח תתקבל בהבנה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?-מחשב הורים. המחשב הנוכחי (e4300) לא סוחב. משחקים פשוטים, גלישה, צפייה בסרטים. המסך בסיסי למדי ולא ישודרג כנראה והרזולוציה היא 1280 אם אני לא טועה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?…
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אנשים תראו אני לא מתכוון לקנות מחשב חדש שלי מספק אותי וגם אין לי תקציב אבל עכשיו עלה במוחי רעיון אני רוצה לבקש ממכם להציג את המפרטים הכי טובים כאלה שאתם חולמים עליהם בלילה תתעלמו מהמחיר אבל כמובן שיהיו מציאותיים עם חלקים שקימים כיום כולל כרטיסי מסך שיבואו עלינו לטובה בקרוב מי שיביא את המפרט הכי טוב יזכה בלאפה יוקרתית עם צ'יפס סלט. או קיי זה סתם משהו שחשבתי עליו אם תרצו זה יכול להיות אחלה ת'רד שבעולם אז יאללא תביאו מפרטים
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי בצורת של 6 שנים החלטתי להגשים את מחשב החלומות מפרט זה אולי נשמע כמו צרות של עשירים אבל ממש לא - אני מתכנן עליו לעוד 5 שנים (שזה בערך זמן החזר התשלומים) השימושים הינם עריכת וידיאו (CS5), משחקים (גם כבדים), קולנוע ביתי ועוד - בקיצור הכל חוץ מהכנת קפה המטרה היא לבנות מחשב עם ביצועים חזקים ולבצע לאורך הזמן שיפורים קטנים יש לי כבר שני מסכים כאשר בשלב הבא אני רוצה להוסיף מסך (3D בתקוה) עם כרטיס מסך זהה ב SLI אולי להוסיף זכרון? הערות: להבנתי המעבד אמור להחתך בחצי בחודש הבא אחרת הייתי הולך על 930 המארז עדין לא בארץ - אמור להגיע בקרוב לא רשמתי מקלדת ועכבר אם יש המלצות בבקשה יש לי התלבטות קשה בקשר לזכרונות אלו או קורסייר דומינטור או קינגסטון היפר X אני בעיק…
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
חברים היום ישבתי הרבה זמן לתכנן את מחשב החלומות שלי שאני כנראה יקנה בסוף החופש הגדול, אני יביא את המוצרים מחו"ל כי זה יצא יותר זול. בעניים החומרה לא התפשרתי פה על כלום, כמובן שלא בחרתי ישר את הכי יקר שיש, הסתמכתי על הרבה סקירות מהרבה אתרי מחשבים ואת המחירים קיבלתי מאתר השוואת מחירים(cnet) בגלל המפרט שהוא יקר ואני הולך לקנות אותו מתישהוא במציאות אז לא כללתי מארז כי יש לי בבית ולא כללתי מסך . אתם מוזמנים לראות את המפרט: מעבד : AMD athlon 64 3500 2200mh 270$ כרטיס מסך : ATI radeon x850-xt 256m 550$ לוח אם : nVidia nForce 4-ultra DFI lan-party UT NF4 ultra-d 140$ ספק כוח : tagan tg420-u01 420W 80$ כונן קשיח : WD740GD 10000 RPM 74G 177$ זכרון ראם : PDP patriot PDC1G3200 1g 22…
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-