עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות - בלתי מוגבל,לצורך העניין עד 11,000 שקלים 2. מטרות המחשב? לדוגמה: אינטרנט,משחקים כבדים,צפיה בסרטיי HD. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך,רמקולים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?לא צריך כרטיס קול רק DVD. 5.האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?ממש לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא משנה לי. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?מסךT240,רמקום X540,ומארז CM690. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב במידה מסויימת 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? …

• 40 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. Started by almog_sh,

טוב אז דבר ראשון הציעו לי מפרט מאייבורי: מארז: ARCTIC שחור\אפור עם USB קידמי ללא ספקספק כח: A.PFC 550W FAN12 CI-POWER CWT לוח: DH67BL B3 H67 SATA3 USB3 DDR3 INTEL מעבד: אינטל GHZ 8MB CORE I7 1155 QUAD 26003.4 זכרון: KVR KINGSTON 4GB DDR3 1333MHZ כ.מסך: NIVIDIA GEFORCE 450GTS 2G-3 P.O.VIEW דיסק קשיח: פנימי TERA SATA3 7200 32MB SEAGATE1 צורב: GH22NS שחור SATA LG DVDX22 DL כר. רשת: G LAN 1 מובנה בלוח האם כ. קול: 7.1 מובנה בלוח האם סה"כ 4315 כולל מעם ההצעה היא מאייבורי והבנתי שזסה על הפנים ולא מאוזן ועיף חדש לגמרי אז אם תוכלו ליבנות לי מחשב חדש לגמרי 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה לי העיקר ש…

• 32 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. 1 מטרות המחשב - פיתוח בסביבת eclipse ב-linux ו visual basic ב-windows, קצת אופיס, הרבה גלישה באינטרנט עם הרבה טאבים(בעיקר PDFS). 2.גודל מסך- לפחות 14.1", אם לא יותר(במסגרת המשקל..) 3. משקל -עד 2KG עדיף פחות(כל יום על הגב ברגל וזמן משמעותי גם באופניים) 4. זמן סוללה - לפחות 6 שעות 5. יציאות מיוחדת - שיהיה USB 3.0(מניח שזה לא מיוחד היום) וגם HDMI 6. bluetooth - לא קריטי. 7. כונן CD - לא קריטי 8. מערכת הפעלה - עדיף שיבוא עם אבל לא קריטי. ( בכל מקרה צריך להיות 64bit) 9. אחריות בינלאומית - לא נדרשת. 10. העדפה לחברה מסויימת - אין העדפה מיוחדת, כרגע יש לי dell שמתפקד בסדר. אני רוצה שהמחשב יריץ windows 7 ( או 8 ) ובמקביל לubuntu + KDE, הייתי מאוד שמח …

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. אוקי התקציב הוא בערך 5000 שקל פלוס מינוס. עכשיו יש כמה דברים שאני רוצה שתשימו לב אלהם:כרטיס מסך אני די סגור על ה radeon 9600 xt 256 mb sapphir מסך אני ממוצע ומטה כי המסך ילך למחשב הישן. כרטיס קול ממש לא מעניין אותי כמו כן גם כונן דיוידי או צורבים למינהם. המחשב אמור להיות בעיקר למשחקים ככה שאני צריך הרבה זיכרון פנימי ולוח אם ומעבד טוב בשביל המטרה הזו. זיכרון אני לא אקנה יותר מ40gb כמו כן רמקולים לא מעניינים אותי וגם עכבר ומקלדת. אוקי מקווה שאני לא יותר מידי מכביד עלכם בכל מקרה תודה רבה לכל מי שעוזר

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. אהלן, שמי סתיו , מתכוננת ללימודי אדריכלות באוקטובר הבא. נכון לעכשיו מאד זקוקה למחשב, אז חשבתי כבר לקנות אחד איכותי שיתאים ללימודים בהמשך. בינתיים התמקדתי מבמחשבים עם i core 7, SSD, מסך IPS, כרטיס גרפי GeForce GTX, מעבד HQ, מסך 15.6" מה דעתכם על המחשב : Lenovo IdeaPad Y700 80NV00JHIV והאם לדעתכם יש סיבה להתעקש על חיבור RJ-45? או שזה דבר שלא כ"כ הכרחי בימנו? ואם משהו יכול להסביר לי יותר על חיבור displayport והאם הוא מומלץ ולמה בעיקר?

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. שלום לכולם, אחרי תקופה ארוכה של עבודה על לפטופ (Yoga i7, 16GB RAM) שפשוט קורס תחת עומס העבודה שלי, הגיע הזמן לעבור למחשב נייח רציני. המחשב הנוכחי נחנק אפילו בשימוש בסיסי בגלל צפיפות תרמית וזכרון, ואני צריכה "מפלצת" עבודה שתהיה יציבה ל-5 שנים הקרובות. הצרכים שלי (שימוש קיצוני במקביל): מחקר ופיתוח (Cyber/R&D): עבודה עם IDA Pro, Ghidra, JADX, פיתוח רב-תחומי וניתוח אלפי דגימות. וירטואליזציה כבדה: הרצה של מספר VMs במקביל, סימולטורים של אנדרואיד בתוך VM (Nested VT). Fuzzing: הרצת פאזרים ב-100% Load. שיטת העבודה שלי כוללת מאות טאבים פתוחים, מספר IDEs כבדים (CLion, Android Studio, VS Code) וטרמינלים - הכל רץ יחד. מחקר חומרה: צריכה תשתית שתתמוך ב-Passthrough (IOMMU) ובמקסימום …

7. Started by dimadp,

שלום לכולם... רציתי לברר לגבי מחשב נייד לאולפן ביתי, האם כדאי MACBOOK או רגיל ? אמור להריץ תוכנת Cubase ופלאגינים כבדים, תקציב עד 10K רצויי כמה שיותר זול אך שיעשה את העבודה תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. עשיתי דיון לפני זה אבל היה תקציב שונה וגם אני כבר הזמנתי תמחשב מנועה מחשבים אבל אני התחרטתי אחרי כמה ימים בקשר למפרט שלי והם שמו תהזמנה שלי על החזקה... כאילו אני יכול להתקשר ולהזמין מחדש. אםם רצוי שהמפרט יהיה מנועה אבל אפשר גם מאתר אחר. ללא ציוד היקפי רק המחשב עצמו אבא שלי גם אמר לי שמתי שמעבדים כפולי ליבה יתמכו במשחקים אני יוכל לשדרג אז תקחו את זה בחשבון אבל אתם יכולים לשים לי מעבד כפולי ליבה תודה.

• 42 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. שלום, אני מעוניין לקנות השבוע מחשב לאח שלי בן 12, אני מניח שהוא ישתמש בו בעיקר למשחקים כמו פיפ"א GTA וכל השטויות האלה של הילדים אתם בטח מכירים, חוץ מזה כמובן שגם לגלישה נוחה באינטרנט. אני כבר כמעט שבועיים מחפש באינטרנט מחשבים מסוימים לילד בגילו אך אני לא מצליח להחליט ובגלל זה אני פונה אליכם. התקציב שלי הוא 3000 שקל. אני כמובן מעונייין במחשב עם מסך LCD נחמד. אשמח עם תעדכנו אותי לגבי מבצעים שאתם מכירים בכל מיני חנויות מחשבים.. שכוללים מחשב+מסך ו-וינדוס מותקן כבר אני אשמח אם תעזרו לי, תודה,

• 45 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by shloosh3,

רציתי לשמוע מה דעתכם על המחשב הזה של לנובו אני רוצה לקנות את הדגם עם I7 4500U 8GB DDR3 ו512GB SSD במחיר של 6700. הבעיה היחידה שלי עם המחשב נוגעת לכרטיס המסך INTEL 4400 , האם הוא יכול להריץ 1080P כמו שצריך??? תודה.

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by Danniel,

מסמכים, עבודות גלישה, סרטים. אין צורך בכוח עיבוד גרפי, חשבו שיהיה SSD 512 GB NVMe ללא מערכת הפעלה 3 שנים אחריות של DELL או IBM 16GB זיכרון מעבד i5 15 אינטש ומעלה תקציב מינימלי ביותר אפשרי3000-5000 היה לי פעם את הDELL VOSTRO אם וואי פיי עלוב שלא קלט טוב (אפילו שהיו המלצות חמות מאוד), בזמן שכל LENOVO עלוב קליטה מדהימה אני לא רוצה לחזור על הטעות הזו שוב

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. חברים צרכים מחשב חדש לצלמת מקצועית. המחשב בחדר שינה ולכן רצוי שיהיה שקט. כרגע בניתי באייבורי כי הם רוצים משהו באיזור הוד השרון-רעננה ושיהיה נגיש ומוכר, אם יש לכם הצעה יותר משתלמת אשמח לשמוע. לוח אם הלכתי על סדרת TUF של אסוס כי אני יודע שהם משתמשים ברכיבים איכותיים יותר וחשובה כאן אמינות לאורך זמן. אני מניח שאפשר לחסוך כאן 300 שח וללכת על דגם פשוט יותר. אני יודע שהזכרון יקר, אבל זה האופציה הכי זולה שמצאתי ל-32GB באייבורי, מניח שאם יקנו במקום אחר אפשר ללכת על דגמים פשוטים יותר. יש להם 6TB של כוננים קשיחים מהמחשב הישן, אז נראה לי שאפשר להסתפק ב-500GB SSD לתוכנות. בחרתי את הסמסונג שאני יודע שהוא בין המהירים בשוק. כרט…

13. ניסיתי לעקוב אחרי השאלון, מקווה שזה עוזר: 1. דרוש מפרט מחשב לעבודה, התקציב המקסימלי 7000 ש"ח. ניתן לחרוג, מעדיף לחסוך. 2. השימושים הצפויים של המחשב: א) תוכנות: הרבה פלאש, פוטושופ. תלת מימד +וידאו בתדירות פחות יומיומית, אבל חשוב בהחלט. 3. האם יש צורך בציוד היקפי: לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט: צורבים, כונני דיסקים, פלופי... 5. יש לי כרטיס גרפי שאולי אפשר עוד להשתמש בו, תגידו אתם: nVIDIA GeForce 6600 GT PCI-E 6. יש לי כאן קירור מים ל-AMD וגם טייפון. אם יהיה אפשר להשתמש בהם למחשב החדש זה יהיה נהדר. 7. לא מתכנן אוברקלוק 8. אני יכול להרכיב לבד ולהתקין לבד. 9. אזור מגורים: אשדוד-אשקלון 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן: שיתמודד היטב עם גרפיקה כבדה, ריבוי קבצים, ריבוי תוכנות…

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by DORAZABI,

רציתי בבקשה הערות שיפור למפרט אם צריך בכלל....התקציב הוא גג 6,000 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪967 קירור למעבד: Shagon ARC-118 SV Ball Bearing fan כמות: 1 - מחיר: ₪96 לוח אם: Gigabyte GA-H87-D3H for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪513 מארז: באנדל NZXT Phantom 410 Chimera + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪930 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪146 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪338 כרטיס מסך: Gigabyte GTX770 2GB GDDR5 WindForce X3 OC - בקניית מחשב חדש …

• 37 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by Yevgeny Libov,

היי, הייתי רוצה לקנות אחד מהשניים. אני מחפש מסך מגע 12-14 אינץ', מעבד i5/i7 מהדורות האחרונים, זיכרון 8 או 16 ג'יגה, איכסון SSD 256 ומעלה. חיי סוללה סבירים, מסך QHD איכותי. האמת, לא התחלתי לחפש מעכשיו. כבר רכשתי מאמזון galaxy Book 12 ב 811 דולר + 500 ש"ח מע"מ + 55 דולר משלוח. הגיע מקולקל (לא נדלק). שלחתי חזרה, קיבלתי זיכוי, עדיין מתעסק עם זיכוי מע"מ. התלבטתי אם לקנות אותו שוב או לחפש אחר באמזון. מצאתי אחד יותר זול Acer NT.LCDAA.014 Switch Alpha 12 יש לו את היתרונות והחסרונות שלו אבל בסך הכל עיסקה טובה. ואז אני שוב חושב. גם אם הוא לא יגיע מקולקל, מימוש אחראיות בחו"ל יהיה יקר וקשה. בדקתי איך השוק של הטאבלטים ה…

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3000 ש"ח חריגה עד 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר צריכת תוכן באינטרנט , חשוב שיהיה איכות טובה לצפייה באיכות HD 4k או FULL HD כמה שיותר תמונה איכותית במגבלת התקציב , שיוכל להתחבר בכבל HDMI לטלווזיה (בקושי יהיה שימוש במסך המובנה) מבחינת עבודה משרדית עם המחשב הנייד word,excel וכו , משחקים לא כזה משנה אבל שיהיה אופציה להריץ משחקים של blizzard לדוגמא. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? …

17. לדוגמא ראיתי שמישהו פירסם את האתר הזה, ואמר שהם עושים משלוחים לארץ. אני חייב מחשב גיימניג ומאוד מאוד קשה לבחור בזמן הזה מחשב נורמלי במחיר שפוי, אני יכול להוציא 6,000-7,000 ברצון אם המחשב שווה את זה. הבעייה אני לא יודע איזה כיוון, אם זה גי'פורס אז באופן עקרוני רק מהסידרה 480M שהוא עולה הכי יקר אבל עדיין בטווח 7,000 מחו"ל. לדוגמא http://www.xoticpc.com/sager-np8850-built-clevo-w880cu-gaming-laptop-p-2798.html אם זה פחות מזה אז ללכת על או 5870M או GTS360M וגם ראיתי 425M חדש באחד מהמחשבים באתר הזה. עכשיו אני רוצה מחשב לפחות שיפעיל לי משחקים ברמה תמיד הכי גבוהה, בדקתי מחירים בארץ והם סתם 2,000 שקל יותר מכל מחשב בחו"ל ברמה שלו. השאלה קודם כל איזה מחשב לבחור, והאם באופן הכי לא מ…

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by Sargon,

1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח אפליקציות ל VR. כלומר צריך לתמוך ברינדור ברזולוציית 4K 1080x1200x2 עם הFPS המומלץ שנראה לי זה 90 FPS. המשקפיים שאנחנו הולכים עליהם זה הVIVE א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר פיתוח בווינדוס עם DIRECTX, VISUAL STUDIO ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב…

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי מחשב נייד מסוג Dell Latitude D505, שהרבה קורה שאני לא נוגע בו ולא מטעין אותו תקופות ארוכות שמגיעות לחודשים ואולי זו אחת הסיבות לתקלה. התקלה עצמה היא שאני מחבר את המחשב למטען מקורי שרכשתי (לאחר שאיבדתי את זה המתקבל עם המחשב), בהתחלה המחשב מראה לי נורה שנדלקת בצבע ירוק המראה טעינה של הסוללה, אך בווינדוס עצמו כתוב לי 0 אחוז אף על פי שגם בווינדוס הוא מסמן כאילו שהוא מטעין את הסוללה, בשלב מסויים הנורה הירוקה מתחילה להבהב באדום והסוללה פשוט לא נטענת, המחשב עובד דרך המטען אך לא מטעין את הסוללה, קשה לי להאמין שהסוללה מקולקלת ושצריך חדשה אך יכול להיות שזו הבעיה? בעבר קרתה לי תקלה דומה וכאשר השארתי את המחשב מחובר ככה לחשמל יום יומיים כשאר הוא על מצב STANDBY כשהמ…

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. היי לכולם, מכיוון שהרבה זמן לא עסקתי בענייני מחשב נייד ולא עקבתי אחרי דגמים חדשים, אלא בעיקר קבלתי מחשבים מהמקום עבודה, אז אני די עובד עצות בנוגע לבחירת מחשב נייד חדש (עקב מעבר מקום עבודה). עד עכשיו היה לי HP PROBOOK 6470 עם מעבד I5 ו 8 גיגה זכרון, הארד דיסק 128GB SSD ועוד הארד דיסק רגיל 500GB. זה פחות או יותר הספיק לי לצורך העבודה והמטרות. עכשיו כמו שאמרתי אני מחפש מחשב חדש. * מטרות המחשב? הרצת הרבה מכונות וירטואליות לצורך הדמית סביבת שרתים (VMWARE) תכנות C++ ב VS2012, הרצת סימולטורי תקשורת ווירטואליזציה למיניהם (GNS3, CISCO UCS, NEXUS וכו). * גודל המסך? 13-14" * רזולוציית המסך? מעדיף רזולוציה FHD, מה שיש לי עכשיו לא מספיק טוב ואני נאלץ לחבר אותו מסך גדול עם רזולוציה גדו…

• 16 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. * מטרות המחשב? שימוש עיקרי פיתוח, וירטואליציה ( vagrant ו Docker) , ישמש גם לשימוש כללי ומשחקים . אולי גם לסרטים (אבל בשביל זה יש raspberry pi). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? איזור 15" זה סבבה, מעדיף מאט על מבריק אבל על זה לא יפול דבר. * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משהו מיוחד (שיהיה נוח כאשר לא עובד עם עכבר). * משקל רצוי? כמובן שעדיף כמה שיותר קל, אם זה יהיה באיזור 2-2.5 קילו אני אתמודד עם זה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לרוב אעבוד איתו מחובר לחשמל, אבל אשמח שיוכל להחזיק כ6 שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? לא משנה. * גודל מינימלי וסוג של כונן …

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. אני חשבתי על אחד 27 מרכזי: 2560X1440 2 בצדדים 19/22/24 אנכיים 1920X1080 נתונים שחשובים: המסכים יהיו בעיקר לאינטרנט, המסך הראשי חייב להיות גם טוב לגיימינג - אבל לא כבד מאד. לנסות שכל 3 המסכים יהיו דומים: אותה חברה / אותו גודל שוליים / אותו עיצוב - לא אותו גודל גודל שוליים מינימליים אני נמשך לDELL וSAMSUNG כי איתם יש לי ניסיון טוב, אבל לא מצליח למצוא קונפיגורציה טובה. מישהו יכול לעזור? תודה

23. Started by pitt,

Core i7 875K processor OC 4.0 Gigabyte GA-P55A-UD7 SATA 3 USB 3ADATA 8 GB 1333 CORSAIR HX Series HX850 850W Cooler Master: HAF 932 מארז מאוורים 200 מילמטר ועוד 3 מאווררים A-DATA Premier Pro 2.5-Inch 128GB SSD Western Digital WD1002FAEX Caviar Black 1 TB SATA III Seagate Barracuda ST1000DM003 1TB 7200 RPM MSI R9 280X 3GB GAMING כמה אתם אומרים שהמחשב הזה שווה?

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by IlanF,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) תכנות - צריך להריץ visual studio, intelij ו- photoshop/illustrator בלי להתאמץ יותר מידי וצריך תמיכה גם במכונות וירטואליות (vagrant) (לא ירוצו בו זמנית יותר ממכונה אחת או 2) משחקים - אם ירוץ עליו skyrim, fallout nv, the witcher 2 יהיה מעולה. אפשר גם להסתפק במשחקים פחות כבדים במידה ולא נכנס משהו בתקציב. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.4" נראה די סטנדרתי. עדיפות למאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, א…

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. Started by OranH,

שלום, אני מחפש עזרה בבניית מפרט לרכישת מחשב עבור האחיין שלי (כולל הכול ומסך מחשב) בסכום של כ 4k. עדיפות לחנות בצפון, בעיקר KSP. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K , עדיף לכיוון ה4K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך רק אם לא הפסד משמעותי בביצועים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמו שציינתי, עד 4.5k. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכבדים -מהי הרזולוציה …

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים