ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים אני צריך עזרה בבניית מחשב כרייה חדש. אז ככה אמרו לי ללכת על 1060 יחס מחיר תועלת מי שמבין יותר יוכל לעזור המחשב ששימש אותי לכרייה גמר את הקריירה שלו ועכשיו החלפתי לו חלקים וחזר לעבודה. אז ככה תאמת אין הגבלה כלכך בתקציב. ללא מארז כמו שאתם יודעים. חניות חול או בארץ מTSM או כל חנות אחרת שתיתן לי מחיר טוב! כמות כרטיסים 6 תודה לעוזרים אם צריך עוד פרטים תגידו לי שוב תודה סביב ה10K או 15K
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
זקוק למפרט הכולל את הרכיבים הבאים: 1. מעבד 2. לוח אם 3. זיכרון 4. כרטיס מסך (עד 500 ש"ח) 5. הרדיסק 6. DVD 7. כונן דיסקטים 8. מארז + ספק ראשית, מה עדיף: אינטל או AMD? למה? אני חשבתי על המפרט הבא: Athlon XP 1700+ fan - 440sekels Asus A7N8X Deluxe - 950sekels Twinmos 256MB 3200/400 MHZ DDR * 2- 940 sekels ATI Radeon 9000 64 MB - 430 sekels WD 80GB 8MB Cache - 710 sekels DVD Pioneer 16x18x - 290 sekels Sony Floppy Drive - 55 sekels ATX Full Tower 500W 3Fan - 420 sekels סה"כ - 4235 ש"ח (המחירים נלקחו מה-"חיפאים", שם אני מתכוון לקנות. מה דעתכם על המפרט שהרכבתי? האם אפשר להרכיב ב - 4200 ש"ח מפרט המבוסס על מעבד אינטל ודומה לביצועים של מה שאני הרכבתי? האם יש בעיות עם מעבדי AMD כמו…
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אז כמו שכתוב בכותרת המחשב (החלקים) ייקנו בארה"ב (אם זה משנה איפה בדיוק אז בניו-יורק) אז אני מבקש אם אפשרי להתייחס למחירים כמו שם אם זה אפשרי גם אם לא זה לא נורא.. יותר חשוב לי המפרט עצמו... הדגמים שמות החלקים המדוייקים. יש לי שם משפחה שיגידו לי כמה זה יעלה לי מה שאני רוצה. מטרת המחשב בעיקרון להכול. לא מתכוון לערוך ווידאו אבל אחי עובד אם כמה תוכנות גרפיות כמו Photoshop, Solid Works, FreeHand זאת אומרת כרטיס מסך טוב וחזק שיריץ הכול.. אבל לא להגזים כמובן.. עוד נקודה זה מסך LCD בגדלים 17" 19" אינץ לראות מה ההבדל בין המחירים שם.. (אני מודע שעדיף CRT למשחקים) אבל אני רוצה לבדוק את האפשרויות... החלקים שצריך בעיקרון זה: (המחשב ייבנה פה בארץ..) מבקש לא לחרוג מהתקציב אם אפשרי אז א…
-
- 36 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד (רגיל) בתקציב של עד 2,500 ש"ח עם אפשרות להתגמש קצת ולעלות את התקציב בערך בעוד מאתיים שקלים נוספים. לצערי אני מבין שמחשב בתקציב כזה הוא לא יהיה בדיוק מכונת משחקים (או שאולי כן?), אז מבחינת הדרישות שלי מהמחשב זה גם אופציאונלי. אני מעוניין להשתמש במחשב בעיקר לגלישה באינטרנט, עשיית עבודות, צפייה בסרטים ושמיעת מוזיקה (חשוב מאוד) ואם זה אפשרי באיכות HD. אני רוצה גם מחשב מהיר עם דיסק קשיח עם הרבה מקום (500GB+). בנוסף, אני רוצה שהמסך יהיה גדול יחסית ונוחה לעבודה (לא כמו כמה מחשבים ניידים) אותו הדבר לגבי המקלדת, שתהיה נוחה לשימוש. כמו כן, מבחינת המשקל שיהיה קל לנשיאה כי בשימוש העתידי זה יהיה מאוד חשוב. מבחינת זמן סוללה, לא יודע כמה ארוך זה צריך לה…
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני כל הזמן מקבל הצעות סותרות ועכשיו קיבלתי המלצה על הפורום הזה אז אני מנסה מחדש. השימוש הכבד ביותר שאני מתכנן הוא עריכת סרטונים. אין לי תקציב מוגדר כי אני לא יודע מה השוק, אבל גם חשובה לי הניידות (אני מתכוון לקחת אותו איתי לכל מקום) אז אני מניח שזה יאזן אותי על טווח מחירים ספציפי. לא יד שניה כי אני לא באמת יכול להיות בטוח במה שאני קונה. מחו"ל אפשרי, אבל רק ממקור אמין שאני יכול להיות בטוח שלא אצטרך לשלוח לאחריות כי זה יהיה סיוט. מה יש לכם בשבילי?
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
כל מה שהוא צריך במחשב זה את השילוש הקדוש + כרטיס מסך + מארז. המחשב עצמו מיועד די להכל: משחקים, גלישה באינטרנט וכתיבת עבודות (בעיקר) ולO/C במקרה והוא לא יהיה מרוצה מהביצועים.... אני המלצתי לו שילך על משהו בסגנון Amd 2400 Epox 8RDA+ Winbond 512mb 400mhz Ati Radeon 9500 Pro עכשיו כל זה אצל הדובים יוצא 4000 ש"ח... איך אני דוחף פה מארז עם ספק שהוא טוב (כדי שלא תהיה בעיה בO/C)...? אולי כדאי להוריד ל256MB -זה מספיק? או במשהו אחר? - המעבד צריך להיות עם סטפינג טוב לOC. עוד דבר, אפשר להכניס אולי איזה היטסינק ומאוורר שקטים וטובים שם? כדי שהOC ילך בלי בעיות אבל שקט.... תודה מראש!
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב תקציב: 2500 שקל חריגה קטנה תתקבל ייעוד: אינטרנט, שירים, סרטים מהחנות SKYPC http://www.skypc.co.il/ אם יש חנות יותר טובה בראשון חולון אז יותר טוב דיסק קשיח 500 ג'גה... לא יותר! כרטיס מסך של- nvidia מעבד של- intel בלי צורב.
-
- 23 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אבא שלי אמר לי היום שמחירי המחשבים צנחו לגמרי. זה נכון? ואם כן, אפשר לקנות מחשב למשחקים כבדים מאוד ב3.5K?
-
- 23 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני עומד להזמין שני מחשבים. אני מבין במפרטים אבל יש לי שתי שאלות עיקריות; א. אני לא פספסתי חוסר התאמה כלשהו או שלקחתי ספק חלש מדי או משהו. נכון? ב. אשמח לדעת אם יש לכם המלצה לרכיב ספציפי אחר ( ולא "אל תקח ג'יגבייט, הם סתם פח, תיקח zotac [ אני רוצה נימוק ] ) 1. מה התקציב המקסימאלי? 9K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, קומפיילרים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד - VS, Eclipse ב) במידה והמ…
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי , Lenovo IdeaPad Y50-70 5944-0924 הייית רוצה לדעת את דעת המומחים לגבי מחשב זה , מה החסרונות שלו? האם יש פה catch ? איזה אלטרנטיבות יש ? התמורה ביחס למחיר נראה ממש מושלם ובדיק מה אני מחפש במחשב נייד ssd only/ high cpu / 16 ram / 13-15 - no touch בגדול ,הצרכים שלי ממחשב נייד הם תכנות + משחקים ( bliizard games ) + סרטים . האלטנטיבה השנייה שלי היא macbook pro שבארץ זה עולה 12 ובחול 8 ... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות ולשדרג את הכרטיס מסך בנייד שלי אבל אני לא מצליח למצוא דרך גוגל מקום שעושה זאת.. פירוט חומרה של הנייד: Dell Alienware 17 מעבד: 4th Generation Intel Core i7-4900MQ Processor (Overlocked, 8MB Cache, up to 4.0GHz w/ Turbo Boost) זיכרון: 16GB Dual Channel DDR3L at 1600MHz כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTX 765M with 2GB GDDR5 מערכת הפעלה: Windows 8.1 (64Bit) English האם מישהו מכיר וממליץ על מעבדה שדרכם אפשר לקנות ולהתקין כרטיס מסך מחדש? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן. חבר שלי הפנה אותי לפורום הזה, אז זוהי הודעתי הראשונה, סלחו לי אם עשיתי משהו לא בסדר (כן קראתי והשתדלתי לפעול לפי חוקי הפורום) אני מריץ מחשב נייח ביתי בן 4-5 שנים, שבזמנו, כשקניתי אותו, הוא הריץ משחקים ברמה הכי גבוהה שלהם בלי בעיות, זה אמנם תקף גם להיום, באמת מחשב מעולה, אבל אני יותר ויותר נתקל בעובדה שהמחשב כבר לא עומד בדרישות המינימליות (מבחינת דרישות, על הנייר בעיקר. בעיקר לגבי מערכת הפעלה ו RAM) של משחקים כיום. בנוסף כבר הצטבר בו יותר מדיי קבצי זבל, ומי כמוני שונא לפרמט. הגעתי למצב שאין לי מקום וזיכרון מיותר על המחשב, אני יותר ויותר מוחק קבצים ואפילו מתפשר על כאלה שאני צריך, הRAM כבר נכון להיום עומד בדרישות המינימליות בלבד, ואני רץ על ווינדוס XP. (מתוך העדפה, אב…
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם צריך רוצה מחשב טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?לימודים עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ... לא משש ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 15-17 לא סופר חשוב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות\בנוניות 3.…
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שיהיה מיועד לפוטושופ, עבודה משרדית, גיימינג בינוני. ארצה בעתיד לעסוק אולי בתוכנות יותר כבדות כמו אילוסטרייטר והחשיבה היא להשיקע השקעה חד פעמית למשחב לטווח ארוך. קיבלתי מפרט ואשמח לחוות דעת: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב אבל מצד שני אם מגיעים לרמת מפרט מספיקה גם מתחת לתקציב אז אפשר לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): עריכה גרפית: פוטושופ…
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הי, אני צריך מחשב נייד לעריכה גרפית ווידאו, ואחרי חיפושים רבים המועמד המוביל הוא ה Legion 5 של Lenovo 4800H עם 1660TI ב 1000$ האם לדעתכם יש בחירה יותר טוב בתקציב דומה האם שווה לחכות עוד חודש ל black friday ? יש אנשים שמחכים לגרסה עם ה 2060RTX האם שווה לחכות ? תודה
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לאחר מחקר יותר מעמיק והעובדה שיש סיכוי לגיטימי שהלפטופ יקנה בארה"ב מצאתי את הלפטופ שנראה לי הכי מתאים לצרכים שלי (תכנות, משחקים, סרטים ושימוש בסיסי). הסתכלתי על הקונפיגורציה הזאת: http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=dncwdp2&c=us&l=en&s=dhs&cs=19&model_id=xps-l502x מצד שני יש את הקונפיגורציה הזאת: http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=mndodq3&c=us&l=en&s=dhs&cs=19&model_id=xps-l502x שתכלס השוני הוא מסך עם רזולוציה שאינה HD, הארדיסק מעט יותר קטן וזכרון יותר קטן שנראה לי לא כזה רלוונטי. מה דעתכם באופן כללי על המחשב? האם הוא יענה לצרכים שלי (מספיק לי שהוא יריץ SKYRIM בהגדרות בינוניות חלק)? והאם שווה ל…
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הי! אני רוצה לקנות לפ-טופ ללימודים, אופיס ואינטרנט. אין ספק שחשוב שיהיה אמין עם אחריות וקל-משקל. אני עוד לא בטוחה לגבי גודל המסך (מפחדת שעם מסך קטן יצרבו לי העיניים). אלה האופציות: Latitude D520 DUO 1.83GHz מערכת הפעלה: Windows XP Home; דיסק קשיח: 80GB; כונן אופטי: צורב די וי די (DVD-RW) בתוספת של ¤220; זכרון: הרחבת זיכרון ל- 1GB בתוספת של ¤350; (6,200 ש"ח כולל הכל) Latitude D620 מערכת הפעלה: Windows XP PRO בתוספת של ¤390; דיסק קשיח: 80GB; כונן אופטי: צורב די וי די (DVD-RW) בתוספת של ¤220; זכרון: הרחבת זיכרון ל- 1GB בתוספת של ¤350; מעבד: Intel DUO 1.83GHz T2400; (7,200 ש"ח כולל הכל) T60 -T2400 CD-RW/DVD-ROM Combo 24X/24X/24X/8X Max, Ultrabay Slim 1 GB PC2-5300 DDR2 SDR…
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, פתחתי כאן לא מעט דיונים על בניית מפרט למחשב חדש, אבל כל פעם מחדש הסתבר שאין כסף לקנות את המחשב, אני שואל עכשיו שוב בתקווה שזו הפעם האחרונה. הנה המפרט שסגרתי עליו בסוף הדיון הקודם; Intel Ivy Bridge Core i5 3550 Socket 1155 6MB 3.3Ghz Tray הגיע למלאי Gigabyte GA-B75M-D3H Socket 1155 B75 CHIPSET VGA+DVI+HDMI Kingston Hyper X Blu 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz Hitachi DeskStar 7K1000.D 1TB HDS721010DLE630 7200RPM 32MB Sata3 Palit GeForce GTX570 1280MB HDMI GDDR5 ברכישת מחשב חדש צורב LG GH24 GH24NS90 SATA x 24 Black NZXT Tempest 210 USB3 Black שחור ללא ספק SeaSonic SS-600ET 600Watt 80Plus Bronze מקלדת גיימרים Razer Keyboard Lycosa black מוארת - עברית מ…
-
- 33 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני חשבתי על אחד 27 מרכזי: 2560X1440 2 בצדדים 19/22/24 אנכיים 1920X1080 נתונים שחשובים: המסכים יהיו בעיקר לאינטרנט, המסך הראשי חייב להיות גם טוב לגיימינג - אבל לא כבד מאד. לנסות שכל 3 המסכים יהיו דומים: אותה חברה / אותו גודל שוליים / אותו עיצוב - לא אותו גודל גודל שוליים מינימליים אני נמשך לDELL וSAMSUNG כי איתם יש לי ניסיון טוב, אבל לא מצליח למצוא קונפיגורציה טובה. מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אשמח להמלצה על מפרט מחשב 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1600 ש"ח (אני מעדיף לא לחרוג רק במקרה וזה קריטי) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי למסמכים סרטונים וכו + תכני HD (לא 4K ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צורב DVD 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציי…
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש נייד לשימוש תוך כדי הלימודים בעיקר תכנות - Eclipse Android מצאתי את הנייד הבא שנראה מאוד מעניין (כונן SSD + I5) http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/newvision-006C000000mnVrMIAU/34557781 הערות לגביו? משהו אחר שעדיף סביב אותו מחיר? תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי לכולם, אשמח לעזרתכם לרכישת מחשב גיימינג לבן שלי בן 10, כעת הוא משחק בעיקר בפורטנייט, אבל רוצה שבעתיד ישמש אותו למשחקים חזקים יותר. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אני מתכנן לקנות את המחשב באילת, כך שהתקציב יהיה בערך 7,500 ₪, בתוספת מע"מ זה יוצא בערך 9,000 ₪. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי …
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
זה מחשב HP, יש עצות לפתרון? זה צמה לא מחוברת טוב או מסך תקול? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-