ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
עריכה: * מטרות המחשב: בעיקר פוטושופ, Axure, כתיבת מסמכים וקצת עריכת קוד (PHP, JS וכד') * גודל המסך: 13-14 עדיף מסך מאט. * רזולוציית המסך: רצוי 1920X1080 למרות שיחובר למסכים * אין דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט. * רצוי משקל סביר בסביבות עד 1.5 . * זמן סוללה של לפחות 5-6 שעות. * יש צורך ביציאות VGA, HDMI ואם יש אפשרות לחבר שני מסכים זה יהיה מצוין * Bluetooth, wifi כמובן * אם אפשר SSD במחיר אז עדיף על HDD, אם לא, אז HDD בנפח סטנדרטי. * כן דרוש כונן אופטי או חיבור מהיר לכונן חיצוני. * לא דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית. * אחריות רשמית טובה זה תמיד טוב בין לאומית אם קיימת. * רישיון למערכת הפעלה יהיה נחמד אבל לא חובה. * לא לנובו. * יש חשיבות לאיכות הבניה ועיצוב…
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מפרט נוכחי: מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H זיכרונות: Corsair 8Gb DDR3 1600Mhz דגם cmv8gx3m1a1600c cl11 כרטיס מסך: Gigabyte Readon 7970 3GB GDDR5 OC דיסק קשיח: Western Digital Caviar Blue 1TB ספק כוח: SeaSonic ECO 600W קירור למעבד: Artic Alpine Pro 11 מאוורר למארז: Corsair Air SP120 PWM High Performance Edition High Static Pressure 120mm מארז: Corsair SPEC-ALPHA Gaming Mid-Tower מסך: BENQ XL2430T 24" 144HZ 1920x1080 + Samsung SyncMaster 2433 24" 60HZ 1920x1200 מערכת הפעלה מקורי: Windows 10 Enterprise תקציב: 4,500. חריגה מקסימלית מהתקציב: 5,000. מהם השימושים במחשב? סטרימינג (לייבים) | תכנות | גיימינג כ…
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך, לא יפריע לי אם ייצא 4000. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים HD ואינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי FPS, אין לי דוגמא ספציפית -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מה שיתאים לתקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. צריך רמקולים טובים 2.1, צריך אוזניות טובות, צריך מסך, ראיתי שממליצים פה על ה DELL U2312HM הוא נראה בסדר אבל…
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 4-4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף להישאר בטווח הזה. עבור שדרוג משמעותי אפשר לחרוג קצת. 2. מה שימושי המחשב? - גיימינג בינוני, תכנות. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - League of legends , Final fantasy X remastered, God eater. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1680X1050. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - לא. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא. …
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום רב, על אחד המחשבים הניידים שאני רוכש אני צריך את השפה הרוסית על המקלדת, ואני מעוניין להוסיף למחשב תאורת מקלדת, מהנציג שדיברתי איתו באחת החנויות הבנתי שבמקלדת מוארת האותיות חרוטות בצורה מיוחדת ולא ניתן להוסיף את השפה הרוסית כך שהמקלדת המוארת תהיה אפקטיבית עדיין. אם זה נכון האם יש אפשרות אחרת להשאיר את המקלדת מוארת וגם להוסיף לה עוד שפה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
1. התקציב הוא 5000 שקל (כולל מסך) א) אם אפשר לחסוך למה לא. אבל עדיף שיהיה מחשב טוב מאשר לחסוך כמה שקלים ב) ניתן לחרוג במידת הצורך עד 500 שח" 2. שימושי המחשב - בעיקר משחקים ב) משחקים שישוחקו על המחשב: לא כבדים בטירוף. משחק חשוב מאוד זה fifa 15 שאמור לצאת למחשב חשוב לי מאוד שהמשחק הזה ירוץ לי ח-ל-ק. - גודל מסך- 20,21 אינץ, מספיק לי - הגדרות גרפיות: לא כל כך יודע מה זה אבל אם אפשר גבוהות במחיר הזה יהיה מעולה 3. ציוד היקפי: מסך. אני לא רוצה לבזבז הרבה מהתקציב על מסך ולכן תנו לי בבקשה מסך שיכול להריץ בצורה טובה וחלקה משחקים כמו שציינתי לא משהו מפוצץ. אם יש מסך כזה ב-עד 1000 ש"ח יהיה נהדר. 4. לא צריך מקלדת עכבר ורמקולים אקנה משהו פשוט אחר כך.. 5. שקט- דרגה 4- 5 יספי…
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
צהריים טובים, עיינתי בKSP ולא הצלחתי להגיע להחלטה. אשמח להמלצתכם לגבי ה-מחשב שיתאים לצרכים שלי. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח מה שימושי המחשב? גלישה באינטרנט, מעט עריכה גרפית, מעט גיימינג, עבודה משרדית במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ באופן מזדמן, עריכת וידאו ב-Sony Vegas באופן מזדמן האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? כן מתי מתוכננת קניית המחשב? בימים הקרובים אני רוצה מחשב חזק שיחזיק להרבה שנים. אחד אמין שלא יעשה כל מני בעיות. לא גיימר כבד, לכן…
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כן לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?בעד 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:משחקים כמו tf2 cs וmaplestory -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1440X900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינונית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם…
-
- 34 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920300 - Intel - i5-6600K Skylake Quad core CPU - 3.5 GHz - Max Turbo Frequency 3.9 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 95W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 1169/1146 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 B150M-MORTAR - MSI - Socket LGA1151 CPU support - Intel B150 chipset - 4x DDR4 up to 2133 MHz memory with DDR4 Boost Dual channel - S/PDIF - mATX... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 412/404 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח HX424C15FBK2-32-PC - HyperX - 32GB (2x16GB) 2400MHz DDR4 - With new PC Only - CL15 DIMM HyperX FURY Black Series - HX424C15…
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
אבא שלי אמר לי היום שמחירי המחשבים צנחו לגמרי. זה נכון? ואם כן, אפשר לקנות מחשב למשחקים כבדים מאוד ב3.5K?
-
- 23 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
החלטתי לשדרג מחשב פנטיום 3 ל-4. אודה לדעתכם על המפרט הבא (סה"כ ב-3230 ש"ח) חלקים שלא מפורטים כאן, כבר יש לי. Intel Pentium IV 2.4GHz 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX Memory - 2x 256,3200, Winbond cas2.5, BH-5. 3Years ASUS P4P800 865PE Compucase 6A19 Gigabyte RADEON 9200 128MB DDR VIVO DVI TV-Out Retail (RV 280LE) תודה מראש.
-
- 25 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי חברים, יש לי בבית שני מחשבים שונים, ובשורה תחתונה אני צריך להחליט עם איזה מהם אני נשאר ומשקיע לצורך עבודה. הצרכים שלי הם בעיקר עיבוד תמונות (לייטרום - תכנה לעיבוד תמונות) ואופיס למיניהן. אשמח אם תעזור לי להחליט באיזה מחשב כדאי להשקיע שיתאים לי יותר, והאם אפשר לעשות אולי איזה שילוב ביניהם. (להחליף בין רכיבים בכדי לבנות מחשב אחד טוב משניהם יחד?) המפרטים של המחשבים: מחשב 1: מעבד: intel pentium (r) cpu g2030 @ 3.00 ghz לוח אם: gigabyte GA-H61M-DS2 DVI זיכרון: 4 GB (שני כרטיסים של 2 ג'יגה) מערכת הפעלה מותאמת 64 BIT מחשב 2: מעבד: intel(r) core(TM) i5-2400 CPU @ 3.10 GHZ 3.40 ghz לוח אם: gigab…
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב מפורק עם המפרט הנ"ל: לוח אם: gigabtyte - z77x-d3h מעבד: i5 3550 זכרונות: G-Skill 8GB RAM 1600mhz (4x2) דיסק קשיח: SSD crucial m4 יש ברשותי מחשב אחד, ורציתי שהמחשב השני אולי ישמש אותי כ-HTPC או אפילו להשתמש בו כמחשב שני שאולי לעשות סטרימינג ל-Twitch, מבלי שאחווה FPS DROPS כשאני משחק כתוצאה מהסטרים (שלרוב קורה כתוצאה מ-קודק x264). מבחינת תקציב אני גמיש אך כמובן שהייתי מעדיף שהעסק לא יעלה יקר מידי. בגדול, אני צריך מארז, אני מניח שגם מאוורר למעבד כי אין לי (פירקתי את יחידת הקירור ה-H60 והרכבתי אותו במחשב החדש), ספק כח וצורב. חשבתי ללכת על המארז הזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14463…
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין לקנות מחשב נייח (מחשב ראשון) להורים לשימוש בסיסי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב מרבי של 2000 ש"ח. ללא חריגה. העדפה לא לנצל את כל התקציב במלואו אך אולי לפי הדרישות תוכלו להבהיר לי האם בתקציב הנ"ל הדבר אפשרי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, רשתות חברתיות, youtube, שמיעת שירים וצפייה בסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ללא ציוד היקפי. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב (המחשב ימוקם בחדר השינה) אך לא קר…
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום חברים, מבקש את עזרתכם לבניית מפרט. כתבתי סגנון מדיה-סנטר כי זה לא מדיה סנטר סטנדרטי, אלא מיועד גם לאחסון ויכלול 6 HD מה שמבטל את האופציה למארז שוכב, סוג של פשרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? זה תמיד נחמד לחסוך אבל לא במחיר של איכות. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אבל אם בכל זאת אז 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD על כל סוגיהם. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ברמת העקרון אני צריך רק לוח, מעבד, קירור, זכרון, מארז וספק (ש…
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מי שעקב אחרי ההודעות שלי יודע שבשנה האחרונה התעליתי על עצמי לא להחליף מחשב כל חצי שנה ו חיכיתי שכרטיסי המסך יגיעו. עברתי את יציאת הG92 בחורף עברתי את הילדים שיצאו אח"כ ה9800GTX למיניהם ועכשיו סוף סוף החלטתי שחוזרים ל ATI אחרי שראיתי את איכותהתמונה האגדית של ATI מחשב ליד מחשב עם 9800GTX כאשר ב ATI יצאו במשחק פסים וחדות ופירוט כזה שפשוט מי שמשחק על NVIDIA לא יודע שהיה קיים והאמת זה הזכיר לי את ה ATI האחרון שהיה לי הRADEON 9800PRO שקניתי אחרי ה GEFORCE 5600 לפני כ5 שנים. בכל מקרה מחר אני הולך לקחת את ה ב LOGICPC פה לידי. Sapphire Radeon HD4870 PCI-e 512 MB DDR5 X2 CROSSFIRE OCZ OCZ2RPR10664GK 5-5-5-18 (2x2048)MB 4GB 1066MHz Reaper DDR2 Memory set Intel Core2 Quad 2.5GHz …
-
- 24 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, ברצוני לרכוש מחשב נייד. בדקתי כל מיני מפרטים ואני ממש לא מצליחה למצוא הבדלים במפרט. במחיר, לעומת זאת יש הבדלים משמעותיים. מה שחשוב לי זה שהמסך יהיה 15.6 אינץ' והמשקל לא יעלה על 2.2 קילו. מעבד I7, זכרון ראם 8 עד 16 גיגיה, הרד דיסק לפחות 500 גיגה. אשמח לסיוע ואפילו המלצה מה לרכוש אם אפשר. הומלץ לי לרכוש לנובו או דל. להלן לינקים למחשבים. תודה ליאת https://ksp.co.il/?uin=40242 https://ksp.co.il/?uin=42443 https://ksp.co.il/?uin=39959
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל הלהיטים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בקרוב אקנה מסך גיימינג חדש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימום 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - לפי הרכבה "עיוורת" שלי ראיתי שבסביבות ה-6 אלף וקצת אמור להספיק, אז נגיד את זה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר, אבל לא על גב פגיעה רצינית ביכולות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - The Witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מסך DELL U2311H …
-
- 25 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לפטופ אבל אין לי יותר מידי כסף. מה שאני רוצה לעשות עם המחשב זה: -גלישה באינטרנט -אופיס -אפשרות לעבוד עם תוכנות כגון פלאש/פוטושופ (אני מתאר לעצמי שזה דורש מחשב הרבה יותר חזק ולכן צריך מחשב יותר יקר - אם ככה אז אולי עדיף שאוותר על החלק הזה). עריכה: -USB התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח אבל אם יהיה משהו עד 1000 ש"ח אני חושב שאוכל גם. יש לכם איזו הצעה? איזה מחשב זול יכול לבצע את הדברים הנ"ל? תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
כל מה שהוא צריך במחשב זה את השילוש הקדוש + כרטיס מסך + מארז. המחשב עצמו מיועד די להכל: משחקים, גלישה באינטרנט וכתיבת עבודות (בעיקר) ולO/C במקרה והוא לא יהיה מרוצה מהביצועים.... אני המלצתי לו שילך על משהו בסגנון Amd 2400 Epox 8RDA+ Winbond 512mb 400mhz Ati Radeon 9500 Pro עכשיו כל זה אצל הדובים יוצא 4000 ש"ח... איך אני דוחף פה מארז עם ספק שהוא טוב (כדי שלא תהיה בעיה בO/C)...? אולי כדאי להוריד ל256MB -זה מספיק? או במשהו אחר? - המעבד צריך להיות עם סטפינג טוב לOC. עוד דבר, אפשר להכניס אולי איזה היטסינק ומאוורר שקטים וטובים שם? כדי שהOC ילך בלי בעיות אבל שקט.... תודה מראש!
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, מעוניין במפרט למחשב בתקציב של 2500 ש"ח ללא חריגות, (ציוד הקיפי מקלדת ועכבר בתוספת של 100 ש"ח ) המחשב עבור צרכים כלליים: כמו גלישה באינטרנט, מסמכים, צפיה בסרטים, אבל שיהיה מהיר ויתן ביצועים טובים. כרטיס מסך לא צריך שיהיה חזק כי אני לא משחק משחקים כבדים. משחקים כמו NBA, FIFA משחקים עם דרישות מינימליות רצוי שיהי זיכרון 4G פנימי הכי חשוב מהירות ואמינות ואיורור כי הוא יושב בתוך נישה מעץ. ואם אין צורך בכל התקציב אז אין בעיה לקצץ(לפחות מ 2500 ש"ח) הרכבתי שני מפרטים, מעוניין לקנות ב KSP (אלא אם כן יש לכם המלצות ממש חמות על מקום אחר, ואם KSP לא מומלץ) באזור הדרום. Yצעה לAMD מעבדי AMD Phenom II x2 Dual Core 555 Socket AM3 3.2Ghz Box מאווררים וגופי קירור Generic CPU Co…
-
- 22 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב נייד של ,MSI אני טס לארה''ב עוד 5 ימים לתקופה של חודש ולכן גם קניתי למחשב הנייד אנטנה עם GPS מובנה. עכשיו, רציתי לדעת באיזו תוכנות GPS בעברית למחשב הנייד ניתן להשתמש בכדי להפעיל את הGPS או באיזו תוכנות של מחשב כף יד בעברית שניתן להשתמש במחשב ובאמצעות איזה אימולטור אני עושה זאת. תודה רבה, ברק
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-