עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מחפש מחשב נייד שיחליף את המחשב הנייח שלי ,יש לי מחשב נייח משנת 2005 ): ונראה לי שהגיע הזמן להחליפו מה דעתכם על המחשבים בלנק הזה לדוגמא? http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2369981,00.asp * מטרות המחשב? לימודים, משחקים לעיתים רחוקות, צפייה בסרטים, אינטרנט * תקציב- 4500-5000 * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 ומעלה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמה שיותר, יותר טוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא …

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. Started by Aviad Ben Hamo,

שלום לכולם, מה אתם חושבים על המפרט המצורף בתמונה? יש לי כרגע מחשב בן 6 שנים ששודרג עם הזמן והגיע הזמן להחליפו. למפרט בתמונה יתווסף כונן SSD של סמסונג EVO 840 שרכשתי לפני שנה + כונן 1TB עם כל החומר האישי שלי. השימושים שלי כבדים אך לא כוללים משחקים כלל. המחשב דולק 24\7 ומהווה מרכז המולטימדיה הביתי [נמצא בסלון - אין לנו כבלים בבית]. חשוב מאוד מהירות המחשב, שיהיה לטווח ארוך, צריכת חשמל נמוכה. לא מתכוון לעשות OC. תמיכה בכל פורמטי הסרטים ועבודה עם קודי. הזרמת סרטים וסדרות למחשבים אחרים בבית, עריכת מסמכים באופן יומיומי. יש מספר תוכנות גיבוי שעובדות כל הזמן ומסנכרנות ללא הפסקה כגון דרופבוקס, גוגל דרייב, crashplane, ועוד. …

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by fatsrir,

עושה רושם שהמפרטים שלהם זהים לחלוטין... אז מה ההבדל? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14033 http://ksp.co.il/?uin=24825

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. לאסוס מעבד i7 דור שמיני לאלטיטיוד i7 דור שביעי. שאר הנתונים זהים. תודה לעוזרים.

5. שלום רב, אשמח לעזרה בבחירת מחשב נייד בתקציב של 3000 ש"ח (עם חריגה אפשרית של כ-200 ש"ח) * מטרות המחשב? בעיקר עבודות משרדיות,קצת סרטים * גודל המסך? "15.6, מאט * רזולוציית המסך? לא ידוע * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות למקלדת הכוללת numpad. * משקל רצוי? פחות חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? במידת האפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA, HDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB (לפחות) * כונן אופטי? במידת האפשר - לא חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא (Linux) * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? המחשב הזה HP ProBook 450 E9Y54EA נראה לי מתאים …

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. שלום לכולם, אני הולך להזמין את המחשב הבא . הוא מיועד בעיקר למשחקים. אני רוצה את האופצייה לבצע OC בעתיד. אני יודע שיש מקום לקצץ במיוחד במארז ובספק ואני יסביר. יש לי המון HD ואני רוצה מארז גדול ומרווח ועם ספק שלא יגמגם בהעמסות. בהתחלה רציתי DS3 של ג'יגהבייט ושיניתי את דעתי בגלל פיצ'רים - האם אני טועה ? אני מאוד סומך על דעתכם כאן בפורום ואני אחכה לפני ההזמנה ואני רוצה להזמין עוד השבוע. אנא תגיבו ותעזרו לי להחליט. גם אם אתם חושבים שזה בסדר תאשרו כי אני זקוק לחיזוקים. - שאלה נוספת בקשר למסך - בחרתי בו רק בגלל האתר הזה האם הוא באמת כזה טוב ? ומה יותר מתאים למשחקים הרחב או הרגיל ? תודה רבה מראש מנו מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6700) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1803 לוח אם: A…

• 49 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, מוזיקה וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו שמשנה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים החדשים ביותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 27" 1080P , אולי יותר. (לא 4K) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך…

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. שלום לכולם, יש לי מחשב שמשרת אותי נאמנה כבר 6 שנים (מצ"ב מפרט). הספק כח הלך ואני מחפש ספק חדש, המחשב משמש לדברים סנדרטיים ביותר ולא לגיימינג ולכן אין דרישה למשהו מיוחד מלבד העובדה שהוא מריץ 6 HDD. אשמח להמלצה בדגש על אמינות. בתודה מראש, שאולי

9. 1. מה התקציב המקסימאלי:4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך: אפשרי לנצל את כולו ואם זה קריטי גם לחרוג ממנו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציבעד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה): השימוש העיקרי הוא למשחקי מחשב כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): משתמש בתוכנות לעריכת תמונות כמו לייטרום וגם אופיס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: battlefiled 4, call of duty ghost וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. תסתכלו במפרט... אני רוצה כרטיס מסך חדש ונוטע לR9500 PRO, מעבד בסביבות 2 גיגה לוח נורמאלי אני לא רוצה OC בזיכרון הפנימי אני נתקע אני חושב אם לעבור לDDR או להישאר עם הRDR ולחסוף כסף. (הלוח שלי עכשיו זה i850 w83627 ) אז תביאו לוח אם, כרטיס מסך זיכרון פנימי ומעבד (בהתאם ללוח...) תודה לכול החכמים והנבונים... :-X

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. * מטרות המחשב עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכות וידאו קלות. * מסך מאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) - לא קריטי, רצוי FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? - רגיל, אבל אפשר גם עם טאץ, * משקל רצוי? - לא קריטי, רצוי קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)- רגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDM I, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב …

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. כמו שכבר אמרתי אני מחפש לקנות מחשב נייד למטרת תיכנות (לימודים) וקצת משחקים (אסאסין סקריד, פרוטוטייפ - זה הסגנון) תקציב של 3.5K עם חריגה של עד 1K המחשב יכול להיות מהארץ או מאתר NEWEGG * גודל המסך? ממה שהבנתי הכי טוב זה '14 או '15 * רזולוציית המסך? מה שמתאים לצריכים שלי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת + מלאה * משקל רצוי? שלא יהיה כבד מדיי לשים בתיק כי אני יסתובב איתו בלימודים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מומלץ כמה שיותר ארוך. אני לא יודע מה זמני הסוללות של הניידים לכן אני יגיד 8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3. * Bluetooth? לא חובה (לא צריך) * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD + עוד כונן SDD שעליו אני יתקין את התוכנות הכבדות ומערכת ההפעלה * כונן א…

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by DORAZABI,

רציתי בבקשה הערות שיפור למפרט אם צריך בכלל....התקציב הוא גג 6,000 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪967 קירור למעבד: Shagon ARC-118 SV Ball Bearing fan כמות: 1 - מחיר: ₪96 לוח אם: Gigabyte GA-H87-D3H for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪513 מארז: באנדל NZXT Phantom 410 Chimera + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪930 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪146 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪338 כרטיס מסך: Gigabyte GTX770 2GB GDDR5 WindForce X3 OC - בקניית מחשב חדש …

• 37 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by h_yoav,

אני מרגיש במחשב נייד שלי כאילו הוא עובד לאט יותר מאשר מחשב מקביל לו אבל לא נייד שניהם ליבה כפולה בנייד אפילו יש יותר זכרון יכול להיות שזה שההרד דיסק הוא 5400 ולא 7200 כלכך משפיע על המהירות? ואם כן יש אפשרות להחליף להרד דיסק מהיר יותר נראה לי גם שזה ההרד דיסק כי הוא מקרטע לפעמים מתי שאני מוחק דברים גדולים ואז הוא משתמש בהרד דיסק בעיקר

• 32 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. שלום לכולם, אני מחפש נייד לשימוש ביתי במשפחה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח תקציב המקסימום. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? המטרה לחסוך במידה ויש אחד מתאים לדרישות. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג כלל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר לגלישה, אופיס, צפייה בסרטים בקודי, יו טיוב. שימוש ביתי סטנדרטי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין. 4. האם יש רכיב ש…

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. אני כבר די משתגע בעקבות המבחר והמפרטים השונים, אלה הדרישות: * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים HD (כולל חיבור ל LCD), מולטי טאסקינג. * גודל המסך? 13.3 או 14.1 * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא באופן חריג. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI רצוי. * בלוטות? לא הכרחי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160GB * צורב DVD? לא הכרחי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? איכות. לגבי המסך, עדיפות למסך מט (לא מבריק) ורזולוציה גבוהה. תודה

• 35 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by almor12,

היי אני מעוניין לשדרג את המחשב הקיים שלי 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אני לא חושב שיש צורך לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה עם מכונות וירטואליות (זה מחשב שמשמש מחשב עבודה מותקן עליו WINDOWS SERVER 2008 R2) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 CRYSIS 3 DARK BORDERLANS 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שני או שלושה מסכים של 1920X1080 -לאילו הג…

• 27 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. שלום חברים, אני מחפש מחשב נייד בעיקר למשחקים אבל הוא ישמש אותי גם למשרד, אני כרגע נמצא בארהב וראיתי את הדגם הבא של Lenovo Y50 UHD http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/lenovo/y-series/y50-uhd/#tab-features מה שחשוב לי במחשב זה מסך HD טוב לסרטים ומשחקים,SSD , מסך מגע לא חשוב לי אבל אם יהיה בנוסף זה אחלה אבל לא אוסיף בישביל זה כסף. אני יכול להזמין מאמזון ואפילו מומלץ משם, למרות שכול אתר אחר בארהב זה טוב.

• 16 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. היי לכולם, קיבלתי פה מפרט מצויין לפני כשבועיים, אבל תנאי ההתחלה השתנו, אז אשמח למפרט חדש. תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד הסוף. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש״ח. עדיף לא לחרוג אם לא צריך. 2.מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המח…

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

Athlon XP 2000+ - 950¤ Caintech 7VJL APOGEE DDR333 USB2.0+sb lan - 775¤ 256Mb DDR (333) Samsung - 490¤ MSI Geforce 4 Ti4200 128Mb+TV+DVI+vivo - 1090¤ 40GB 7200/133 - 450¤ LG x52 - 150¤ SONY 1.44 - 55¤ ATX MIDI 400W for P4 + USB - 260¤ HP Multimedia KeyBoard usb hub - 90¤ Genius Optical USB/PS2 +roll - 95¤ 0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0 Total Price + System Assembly = 4595¤

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. שלום לכולם. אני אודה למי שיכול לעזור לי. צריף מחשב חדש בדחיפות 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך אם אין צורך בכל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200- בתנאי שהשינוי יהיה ממש משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס בעיקר (כבד) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ללא ציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מ…

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נייד, אני הולך לקנות מארצות הברית ככה שהמחירים בארץ לא לכ כך משנים לי . המחשב מיועד לעבודה יום יומית, לצפייה בסרטים וכמובן חשוב לי חיבור HDMI בשביל זה ודיסק קשיח גדול . בדקתי בכמה אתרים וכרגע המחשבים שהכי נראה לי הוא sony vaio VGN-Z690 . רציתי לדעת חוות דעת שלהם בכלל על הסידרה הזאת של מחשבים ?? המחיר יהיה בסביבות 1700$ , האם אתם מכירים מחשב שהוא יותר במחיר הזה ? בכלל איך המחשביםש לסוני ?? אמינים ?? ישנה אחריות בארץ ? מחכה לחוות דעת שלכם, תודה .

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. שלום. אחרי כמעט 4 שנים עם מחשב שעל סף התפגרות, הגיע הזמן למחשב חדש. 1] התקציב: 5000 ש"ח, מוכן לעלות עד ל- 5500 ש"ח במידת הצורך. 2] מטרות: משחקים, כולל כבדים וכבדים במיוחד. 3] לא צריך ציוד היקפי. 4] אני צריך את כל הרכיבים הסטנדרטיים (מעבד, לוח אם, זכרונות, כרטיס מסך, כונן קשיח, כונן אופטי, ספק כוח, מארז), ואין צורך בכונן דיסקטים או כרטיס קול נפרד. 5] אין לי העדפה לחברה\חלק כלשהם, אני מעדיף את מה שהכי מומלץ עבורי. 6] אשמח להתאמה בצבעי המחשב (צורב שחור עם מארז שחור למשל). אני מעוניין במחשב שקט במיוחד. 7] יש צורך בהרכבה, אך אין צורך במערכת הפעלה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה. 8] צרכים מיוחדים: רק עניין השקט. ומארז לא יקר מדי, שכן המארז הזה יהיה זמני עד שאשיג את המארז ש…

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. ערב טוב, אז אני בקרוב יהיה סטודנט למדעי המחשב מה שאומר שאני ילמד והרבה שני דברים - מתמטיקה ותכנות. לכן אני מחפש מכשיר שיאפשר לי לקשקש משוואות מתמטיות על המסך שלו בעזרת עט סטיילוס, וגם כמובן יאפשר לי לתכנת בלי הפרעות. לא אכפת לי אם זה מחשב נייד עם מסך טאצ', או טאבלט או כל דבר אחר, העיקר שזה ימלא את הדרישות שלי. ואלה הדרישות שלי: 1. חווית כתיבה מעולה, מושלמת. בשביל כתיבה בעט סטיילוס - בלי לאגים, בלי עצירות בלי תקיעות. מושלמת ! הכי קרובה שאפשר לכתיבה בעט במחברת. 2. פלטפורמה שתאפשר לי לבצע כל משימה שתידרש ממני בתואר ראשון למדעי המחשב, שזה תכנות כמובן. וגם כתיבה ושליחת עבודות, שליחת מיילים וכולי וכולי. 3. עדיפות גבוהה למשהו נייד…

25. Started by NatanZ,

שלום חברים, אני צריך מפרט עבור תוכנת סרטוט בשם סולידוורקס (או סוליד בקיצור). 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 +/- 10% שימו לב שמדובר במחיר לפני מע"מ! אני רוכש בתור עסק א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שאתם רוצים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטוט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SOLIDWORKS 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת+עכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא משנה …

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים