עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Yuvalpitluk,

1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?בלי לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:GTA FIFA 15 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 1920 x 1080 מיועד לרוזולציות גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות…

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  2. Started by stav_ser,

אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי 2000 ש"ח (קיים כבר כרטיס מסך -GTX560 Ti) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך אם אפשר לחסוך אז כדי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לגיימינג מזדמן, תכנות תדיר (python,c,matlab) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WITCHER 3, starcraf3, far cry, MGS 5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). "1920X1080, 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  3. . מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לרדת עד 4500 במקרה שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא לגריפקה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (…

4. Started by stormrider,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, בנוסף תכני HD אינטרנט וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו GTA V, COD, AC, far cry, Arkham Knight (בעקרון גם משחקים שעתידיים לצאת בשנים הקרובות) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע, אני אצטרך גם מסך חדש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by arield,

. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 6500 ש"ח לא חריגות , יש לנצל את התקציב עד סופו. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לגיימנג ורק גיימניג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן , מקלדת , עכבר , מסך ואוזניות ( מעדיף ציוד של חברות מוכרות כמו רזר , קורסייר וכו) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא הכי קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מע…

6. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?תנצלו את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח אבל תנסו שלא להגיע ל3200 ש"ח רק אם זה שווה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש לי מסך 22 אינץ' רז' 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?GTA IV * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גב…

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  7. Started by Lahad,

1. מה התקציב המקסימאלי? 10k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,תכנות ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS GLOBAL -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינ. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by orsharon7,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב AC Unity,Far cry 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600*2560 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם י…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by davidsh12,

1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

10. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא , ברשותי מסך גיימיניג 32 ״ 144 HZ 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כזה חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף שיהיה יפה אבל לא חייב להגזים כדי לא ליצור עלויות גבוהות על נראות 7. האם האם יש צורך לכל…

11. Started by King_J,

שלום חברים , אני מעוניין לקבל הצעה למחשב גיימינג לא צריך מערכת הפעלה , יש לי כיום מסך 32״ 144 HZ אז אני צריך שזה כמובן יתאים לו , אם צריך לחרוג קצת זה בסדר. תודה

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  12. Started by dor18,

1.מה התקציב המקסימאלי? -5K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -להתפרע ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 250ש"ח 2.מה שימושי המחשב - א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:מקלדת,עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. -לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?- לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? -8 6. האם מתוכנן OC? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? -כן קל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) …

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by r.b.y24,

שלום הבן שלי רוצה מחשב גיימינג חדש. התקציב עד 7000 לכונן בלבד. אשמח לעזרה. איך יודעים מה מציין כל מספר ואות בשם של החלק? תודה

14. Started by CR7,

התקציב הינו 8000 ש"ח אפשר לחרוג עד 500 ש"ח השימוש העיקרי הוא משחקים וצפייה בסרטים/סדרות באיכות גבוהה. בנוסף עבודה עם אפטר אפקט, ופוטושופ(אך לא לשם זה נקנה המחשב). כמעט כל משחק חדש שיוצא בהגדרות גרפיות הגבוהות ביותר, מעוניין ברזולוציה הכי גבוהה בתמיכה ב4K אין צורך בציוד היקפי כלשהו. שקט חשוב מאוד. לא מתוכנן אוברקלוק יש צורך במערכת הפעלה, ככל הנראה 10/8 אין העדפה לחנות, מאזור המרכז הקנייה מתוכננת לימים הקרובים אלא אם כן יש משהו פורץ דרך שיש סיבה לחכות לו עד כחודש ימים. לא מתוכנן שידרוג בשנתיים הקרובות. חשוב : 2 טרה SSD באזור ה 250. זכרון 16 מעבד i7 עם 6 ליבות. כרטיס מסך 1800-2500 ש"ח תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  15. Started by ahikamnaor,

1. מה התקציב המקסימאלי 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד 1 ו4 ,call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. לפני מספר חודשים חשבתי לשדרג ו/או להחליף את המחשב שברשותי. בעקבות מעבר דירה ושיקולים נוספים דחיתי את הקניה. בעקבות השינויים האחרונים בתחום החומרה והעדכונים במחירי החלקים, התחלתי להתעניין שוב באפשרות לקנות מחשב. מקום העבודה שלי מאפשר לי לרכוש מחשב במחיר מוזל, ישירות מול הספק איתו אנחנו עובדים. היתרון הגדול הוא ההבדל המשמעותי במחיר, לעומת מחירי השוק. החיסרון הגדול הוא המלאי המוגבל יחסית של אותו ספק, שברוב המקרים פונה לקהל מיינסטרים ולא גיימרים. למרות זאת הצלחתי לבנות מפרט שאמור לענות על הצרכים שלי. Code Type Name Price Qty 10066 Mother Board INTEL DRAGON TAIL P35DPM L1G+FW 1333Mhz RAID 119.00 1 Remove 11631 Graphic Cards ZOTAC GEFORCE 8800GT 512MB GDDR3 D.DVI 256BIT 299.0…

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  17. Started by HAIM1979,

אהלן, מה דעתכם על המפרט הבא, קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1425 לוחות אם Gigabyte GA-P35-S3L Conroe Support GP35S3L ¤ 538 מארזים Raidmax Sagitta + Window 2x120MM+1x80 LED שחור - ללא ספק ¤ 313 ספקי כוח Thermaltake 450W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails W0146RI ¤ 305 זיכרונות Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-675 CL4-4-4-12 ¤ 409 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 400Gb 16MB WD4000AAKS ¤ 510 כרטיסי מסך Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail - מוצר במלאי ¤ 1525 צורבים LG H55NK DVD-RW Dual Layer X20 SuperMulti Black ¤ 175 5200 המחת מזומן 2% = 5104 .. חריגה קלה ... אבל בסדר. המחשב מיועד לגיימר ל…

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA 5 COD AW ועוד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן ,ספק,צורב וציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם …

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. נא לעזור! אני לא כל כך מבין במחשבים ואני מעוניין לקנות מחשב מצויין למשחקים... יש לי כבר מסך של Dell 22 2209WA eIPS ששמעתי עליו אחלה דברים אבל עם אני מעוניין במסך אחר זאת לא בעיה בגלל זה רשמתי 6000 שקל + מסך! (5000 בלי מסך) אני רוצה הכל חדש חוץ ממקלדת, עכבר ורמקולים! מקום מגורים - באר-שבע אשמח לתגובות!! דרך אגב אני גם חדש בכל הנושא הזה של הפורומים אז אם יש טענות - נא לירשום, תודה!

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים וקצת עריכה וגרפיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל המשחקים כלל המשחקים הכי חדשים כמו קירסיס 2 וכו * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם …

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 836 צפיות
  22. Started by AmorphisM,

שלום חבר'ה! אני צריך עזרה בבניית מחשב שכולל הכל (כן, גם מסך) שהחלק החשוב ביותר בו הוא המאיץ הגרפי, אז אפשר להתפרע וגם להציע כרטיס ב 2500 ש"ח. חשוב שהמחשב יהיה חזק בלסחוב בקלות משחקים מהכבדים ביותר שיש בשוק וגם לפחות חלק מהעתידיים (כמו Crysis למשל). הרשימה הראשונית כוללת - מעבד - Intel Duo Core E6400 כרטיס מסך X1900 XT לוח אם Gigabyte GA945PS3 שני זכרונות 512MB Corsair אבל אפשר בכיף להציע משהו שונה לחלוטין, כל עוד זה איכותי. אין כרגע חנויות מועדפות ולכן לא הבאתי. תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימלי? 2000-2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? סביבות 100-200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? השימושים הם רק למשחק WOW בגרפיקה הכי גבוהה שאפשר (אני יודע שזה אפשרי כי משהו קנה מחשב ב-2000 ש"ח והכל רץ לו על ההגדרות הכי גבוהות) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? מה שצריך בשביל מחשב חדש (אין לי שום כוונה להעביר ממחשבים ישנים) 5. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 10! 6. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. היי כולם! עם ההכרזה של הפלייסטיישן 4 על מפרטיו, אני מחפש מחשב שיוכל להתמודד עם מטלות זהות, לפחות לשנתיים-שלוש הקרובות. אני יודע שאי אפשר להתחרות עם תאימות של קונסולה שמפתחים משחקים במיוחד בשבילה, אבל אני מקווה שהידע הטכני שיש לנו עכשיו יעזור לי להרכיב מפרט שאוכל לדעת שלא ייתבזבז עם ההשקה שבסוף השנה. עם השקת משחקי הדור הבא 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך רק עם יענה על הציפיות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג וחיבור לטלויזיה לסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש …

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום, האם אוכל לקבל חוות דעת על המחשב שמופיע באתר אולסייל בקישור: http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22945029 מדובר במחשב גיימרים בעל המפרט הבא: לוח אם : דגם: Intel Desktop Board DG35EC סוג מעבד: Intel Core 2 Quad Q8200 זכרון בנפח: 4096MB סוג זכרון: DDR2 DUAL CHANNEL מהירות: 800MHZ דיסק קשיח : 1000GB כרטיס מסך (לא משולב) : טכנולוגיה: GeForce דגם: 9500GT נפח זכרון: 512MB DDR כונן : יצרן: NEC/LG/LITE-ON/BENQ דגם: Dual Layer סוג כונן: צורב DVD±RW X20 מארז : סוג: ATX מיוחד דגם 650A מאושר אינטל כולל ספק: 500 וואט כולל מאוורר: 12 ס"מ מואר בחזית מחיר 2900 ש"ח ב 36 תשלומים, ללא מערכת הפעלה וללא ציוד היקפי *אחריות שלוש שנים למעבד, לוח אם, זיכרון,…

• 5 תגובות
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.