עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by redrabbit1,

שלום המחשב נועד להפעיל משחקים, הגרפיקה לא חשובה. המשחק המרכזי שמשוחק הוא מנג'ר. הארד דסיק יש כבר אחד חדש של 300 גי'גה. אפשר למתוח את התקציב 200- 300 ש"ח צפונה. אז במפרט אפשר להוסיף עוד הארד דיסק הכי קטן שאפשר למצוא בשוק נניח 80 ג'יגה. חשוב שבכרטיס מסך יהיה יציאה של TV-OUT בשביל לשדר לטלוויזיה. ואם אפשר כרטיס קול נורמלי. תודה

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  2. Started by avishai1b,

מפרט מחשב למשחקים הכי חזק שאפשר ליצור כולל מסך עדיף 24" 10K NIS

• 11 תגובות
    • 759 צפיות
  3. היי כולם, אני מחפש נייח עם מסך דק (לא רחב). 70% לעבודה רגילה - אינטרנט וסרטים. 30% למשחקים (שירוצו בצורה סבירה פלוס). חשוב שיהיה לכרטיס מסך יציאה לטלוויזיה כדי שאוכל לראות סרטים גם בטלוויזיה. אולי אפילו לשים כרטיס טלוויזיה במחשב (בשביל להקליט). תודה על העזרה !

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  4. * מטרות המחשב: בעיקר עבודה בפוטושופ,עד היום עבדתי עם מחשב של ACER I3 והכל היה סבבה,עד שהתחלתי לעבוד על קבצים גדולים (פוסטרים וכו') והוא התחיל להיתקע ולא אפשר לי להמשיך לעבוד בקצב כזה * גודל המסך: 15.6 , לא משנה מאט או מבריק * משקל רצוי: לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא קריטי,אך מעדיף שיהיה כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI,USB3 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: לא מבין יותר מדי את ההבדלים בשביל השימוש שלי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: עדיפות למחשבים של HP וASUS ( יש לי אפשרות לקנות אותם במחירים טובים) * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: המחשב עתיד להמשיך איתי שנים רבות קדימה,אז שיהיה איכותי ויחזיק שני…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום חברים, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי ואני מתלבט בין מפרט מבוסס אינטל לבין AMD... התקציב שלי הוא עד 4,500 ש"ח כולל מסך, אין צורך ברמקולים וכרטיס קול. המחשב מיועד בעיקר למשחקים, סרטים, אינטרנט, תוכנות, גרפיקה ועריכת מוסיקה... אני לא מתכנן בנתיים OC אך אולי בעתיד... אני מעוניין במחשב חזק שילווה אותי לפחות ל3-4 שנים ויעמוד מול כל דבר אני מבקש שאם אתם נותנים מפרט תפרטו בבקשה למה בחרתם ללכת דווקא עליו...

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by gggilad13,

מה אתם אמורים על המפרט הבא? מה כדאי לשפר/להוסיף? מעבד AMD 64 939 3000+ זיכרון G.SKILL 3200 512MB DUAL CHANNEL לוח אם NFORCE4 K8NF-9 של GIGABYTE כרטיס מסך SAPPHIRE RADEON X800 256MB PCI-E דיסק קשיח WD 160/7200 SATA 8MB צורב NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X מארז Chenbro Mid Tower Xpider PC61166 Blue Screwless ספק HEC 400TRT 24PIN מחיר: 5835 ש"ח (עדיין בלי כל מיני הנחות והנחות למזומן) חשבתי אולי לקחת ג'יגה זיכרון דואל צ'נל (אותו דגם) זה יוצא עוד 520 ש"ח (במקום 600). אני לא ממש גיימר רציני אז חשבתי אולי כדי לרדת בכרטיס מסך למשהו כמו 6600GT או משהו כזה...

• 8 תגובות
    • 766 צפיות
  7. Started by eranir,

שלום, חבר שלי כרגע בארה"ב והוא מחפש לקנות לפטופ ב-1000-1300 דולר לפני שהוא חוזר. הדברים העיקריים שחשובים לו הם שיהיה כרטיס מסך חזק יחסית (נפרד הכרחי בכל מקרה, לא OB), כך שבמידה והדבר לא מיקר משמעותית את המחשב, מפרט עם ה-8600 ולא ה-8400 יהיה טוב. דבר שני שלא ישקול יותר מדי (לא הרבה מעל 3 קילו). כרגע הסתכלנו על שני אלה: Dell XPS M1530 HP Pavilion dv 6770SE אשמח לשמוע דעתכם על השניים הנ"ל, והצעות משתלמות אחרות. בכל מקרה, חובה שלמחשב תהיה תמיכה בארץ. תודה, ערן

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מפרט High-End *** רוב החומרה תקנה כנראה בעוד כשבוע שבועיים בפולין/גרמניה. *** תקציב - בין 12-15K. הכוונה הינה לפרט חזק אך בכל זאת גם משתלם מבחינת התקציב. במידה ואתם חושבים שצריך להוסיף או להוריד מהתקציב אתם מוזמנים להציע. מטרות - חיבור המחשב לטלוויזיה בחדר לצורך צפייה בסרטים. משחקים ומשחקי רשת [ לדוגמא MFSX ] אובר קלוק בעתיד - מתחיל. מחשב שישאר מספיק טוב לשנתיים הקרובות [ אני מודע לעובדה שהוא לא יהיה פסגת הטכנולוגיה ]. שמיעת מוזיקה. בקשות - מערכת קירור מים. [ המחשב עובד 24/7. ] לוח אם וPSU מספיק חזקים לאובר קלוק ו SLI ל 8800GTX [ אני מתכוון היום לקנות אחד ובעתיד שירדו המחירים להוסיף עוד אחד ] 2 הארד דיסקים של 320 נראה לי מספיק. 2 מסכי LSD בעלי זמן תגובה קצר. אם…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. היי אשמח אם תתנו לי חוות דעת לגבי המפרט שהרכבתי למחשב שאני עומד לקנות: שימוש עיקרי למשחקים וסרטים בלי אוברקלוקינג ללא ציוד היקפי ומסך מעבד--INTEL DUAL CORE 3.4GHZ 800MHZ 4MB 64BIT 945 אם נתעלם לרגע מהורדת המחירים הצפויה של אינטל, האם כדאי ללכת על INTEL CORE 2 DUO E6300 1.8GHZ 1066MHZ 2MB 64BIT? מה יותר חזק? לוח אם--GIGABYTE GA-945GMS2 INTEL 945G זיכרון--TWINMOS 1GB DDR2 667MHZ CL5 , האם כדאי 2G או ש-1G מספיק? כ.מסך--GIGABYTE NX76T256DB GEFORCE 7600GT 256MB DDR3 PCI-E כונן קשיח--W.D WD2500KS 250GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER צורב--SAMSUNG DVDRW X18 S183L LIHGTSCRIBE SATA מארז-- micro ATX+ספק, לא צריכה להיות בעיה לכל החלקים להיכנס, נכון? (הלוח אם מתאים ל-micro ATX) סה"כ …

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  10. Started by shayw,

האם המפרט הבא יתאים למטרות ניגון סרטי 720p/1080p והרצת משחקי מחשב כבדים? - SEASONIC 500W : SS-500ET- OEM ¤340 GIGABYTE GA-MA78GM-S2H - REV2.1 ¤458 AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE 5600+ AM2 (2.9GHz) - 65W - BOX ¤374 G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT ¤238 SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 - SAPPHIRE DESIGN - RETAIL ¤769 WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤315 SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤121 הייתי רוצה להוסיף את ה NSK2480 אבל לא מצאתי אותו ללא ספק, ישנן חלופות טובות עד 500 ש"ח?

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  11. היי אנשים, קיבלתי המלצות חמות על הפורום הזה מחבר שמאוד מרוצה ממחשב הגיימינג שהומלץ לו עליו. אשתדל לדבוק בפירוט שהוצע כאן אך כמובן אשמח לענות על עוד שאלות. הייתה לי יום הולדת לאחרונה והוריי מעוניינים לרכוש לי מחשב חדש בתקציב של כ2000-2500 ש"ח. עדיף לחסוך אם אפשר אבל אם ובמידת הצורך תציעו לי רכיבים שישתלם להשקיע בהם עוד כמה מאות שקלים, אני אשקיע אותם, מוכן להוסיף אפילו עוד 1000 ש"ח אם אראה שתהיה לכך השתלמות לטווח הארוך. אני משתמש במחשב לרוב בשביל עבודה ללימודים (אינטרנט וכתבן), גיימינג ועריכה גרפית דו ממדית בפוטושופ. מדי פעם אני משתמש בו גם לעריכת קבצי וידאו וסרטונים וייתכן שבעתיד אצטרך להשתמש בו לעריכת קבצי וידאו דו ממדיים בתוכנת פלאש ודומותיה. סך הכל, המחשב צריך לשאת…

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  12. Started by zaroor,

רציתי לדעת לגבי אפשרות השילוב של הדרייבר SATA ליצירת הדיסק ,במדריך יש קישור לקובץ לתוך אתר INTEL ,אבל ראיתי שיש גם באתר של המחשב (דגם DELL E5500) שני דרייברים לSATA אחד גודל 20 MB והשני 370 KB ושניהם לפי הדגם של המחשב אפילו לפי המספר שלו , השאלה מה לבחור מתוך 3 האפשרויות האלה ??? שאלה שנייה אולי זה קשור היות ובנתיים הכנסתי את ה WIN XP דרך שינוי בביוס מ AHCI ל > ATA כמובן שהמערכת כרגע עולה ופועלת רק במצב ה ATA , אז יש לי סמל קטן למטה בשורת המשימות של הוצאת חומרה במצב בטוח כמו של USB כל זה במצב שלא..מחובר שום אביזר חיצוני למחשב ....ושאני מצביע עליו אז הוא רושם אפשר להוציא חומרה במצב בטוח- אבל רשום את הכונן של הצורב/ CD שיש למחשב המקורי ... מה הסיפור של זה ואיך ניתן לס…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום אני מחפש מטען ל-ACER ASPIRE 5520, 19V 3.42A המחירים בארץ לא נורמלים באזור ה-250 שקל, ו-EBAY ב- 10$. מישהו יכול להמליץ על מקום בארץ שניתן לרכוש במחיר הגיוני? תודה.

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  14. יש מחשב מדגם EasyNote TK של packard bell. לאחרונה התחילו להופיע רעשים מוזרים ולצאת דבר שנראה כמו ענני אבק (זה לא עשן, הרחתי את זה) מהפתח אוורור שבצד המחשב, קרוב לחיבור הטענה שלו. לאחר כמה ימים המחשב התחיל לקרוס לי בכול מיני מצבים, בלי שום קשר לכמות העומס עליו. החשד שלי שהמאוורר נדפק והוא מתחמם יותר מידי. העליתי כאן את הטמפרטורה שלו בזמן מנוחה ואת המפרט. אני לא מצליח לשים פה את הקישורים לתמונה, הפורום מצנזר לי אותם. אז הטמפרטורות הם: במעבד בcore 1 64c core 2 66c PCH - 59C GMCH -18C Hard disk - 36C המחשב רץ על windows 7 home premium, מעבד i3-350m, זיכרון פנימי 3GB, דיסק קשיח של WDC 320GB. טמפרטורה ומפרט

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  15. המחשב הוא בעיקר לצורכי עבודה, ופחות למשחקים (וגם אז - לא מדובר במשחקים עתירי גרפיקה במיוחד, פיפ"א + ) האם יש התנגשויות חומרה ? האם יש רכיבים לא מומלצים ? האם יש לכם שינוי להציע ? תודה מראש. אם יש בעיה בטעינת התמונה, להלן המפרט כתוב בטקסט : הסר כמות. מוצרים סה"כ ALBATRON FX5200P 128MB DDR 548 ש"ח Gigabyte GA-7VAX KT 400 490 ש"ח AMD ATHLON XP 2200 625 ש"ח גוף קירור + מאוורר למעבד : VANTEC AeroFlow VA4-C7040 AMD ש"ח 160 Micron 512MB DDR 333 PC2700 421 ש"ח WD 80GB 7200RPM 8 MB special version שלוש שנים אחריות 653 ש"ח ASUS DVD E616 266 ש"ח LITE ON 48X12X48 OEM 315 ש"ח TEAC FLOPPY DRIVE…

• 48 תגובות
    • 4.7k צפיות
  16. מחפש מפרט למחשב המיועד בעיקר לאופיס, אינטרנט ולמולטימדיה. תקציב הוא כ-2K ללא ציוד הקפי. אין צורך בציוד הקפי. מעוניין במעבד אינטל חזק ואמין שמתאים לצרכים הנ"ל, + זכרון RAM שיגרום למחשב לרוץ ולא להתקע גם אם מפעילים מעט ישומים כבדים. לא מתוכנן OC נכון לעכשיו אך בעתיד כנראה שכן. לוח אם כמה שיותר חדיש. כרטיס מסך שיתן תמונה טובה במולטימדיה למסך 22. לא למשחקים. אם צריך קירור לחלק מיוחד אז אפשר לשים. אני מעוניין לקנות ב- SKYPC. אם אפשר לתת כמה קומבינציות שונות למפרטים אשמח. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  17. Started by no_flex_zone,

http://www.online-shop.co.il/pl_product~5070-3842~3~2.htm\ הוא מוסיף לי ssd 240 8g כל זה ב3500. האם שווה? האם מסוכן שהוא פותח את המחשב ומשנה את הרכיבים שלו? אם יש משהו יותר משתלם תציעו לי הדרישות שלי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500-5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך כמה שאפשר בלי לפגוע באיכות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח פלוס מינוס 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ופוטושופ ומשחקים מידי פעם צפיה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל ה visual studio eclipse java ודומיהן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לצי…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by topcat115,

זה נורמאלי שמחשב נייד מגיע ל65-70 מעלות? מחשב נייד של Fujitsu Siemens, מעבד Pentium 2.2Ghz

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  19. Started by I T Z I King,

קניתי את הנייד הזה לפני חודשיים וכמו שהבטחתי אני כותב עליו ביקורת. מפרט טכני: אחריות: שנתיים מערכת הפעלה מ. הפעלה: Windows Vista Home Premium סוג המעבד: Intel Core2 Duo מספר המעבד: T7500 מהירות שעון (GHz): 2.20GHz תדר (Front Side Bus): 800MHz זכרון מטמון (Cache): 4MB L2 זכרון: 2GB מהירות זכרון: 667MHz DDR2 5300 כמות רכיבי זכרון: 2x1GB כונן אופטי: צורב DVDRW Double Layer דיסק: 160GB מהירות דיסק קשיח: 5400RPm טכנולוגית דיסק קשיח: SATA Bluetooth: כן כרטיס רשת אלחוטי: 802.11b/g מודם 56K: כן כרטיס רשת: 10/100 מתקן הצבעה: Touchpad with Scroll Function מקלדת: Standard 83Keys גודל מסך: "14.1 מסך רחב: כן רזולוציה טבעית: WXGA 1200x800 תכונות מסך: Glare מ…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב Mass Effect 3, Batman Arkham City, The Elder Scrolls V Skyrim, Modern Warfare 3, Rage, Deus Ex Human Revolution, The Witcher 2, Crysis 2, Dragon Age 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב 1680X1050 (מסך Dell 2007WFP) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב גבוהות. בינוניות למשחק כבד מאוד כמו Crysis 2 3. האם יש צורך בציוד הקפי אין צורך 4. האם יש רכיב…

• 7 תגובות
    • 958 צפיות
  21. ערב טוב לכולם וחג שמח, לפני כחודש וחצי אחי טס לארה"ב וניצלתי את ההזדמנות לקנות לפטופ. הבאתי לו דגם ספציפי והוא חזר עם אחר לצערי.. זה הדגם : Asus - Q551LN-BBI706, קישור להמחשה מחנות Best Buy(לא החנות ממנה נרכש המחשב) : http://www.bestbuy.com/site/asus-fli...&skuId=7289029 בכל אופן - בקשת העזרה שלי מתחלקת ל-2 : 1. איך מחשב כלכך חדש שלא מותקן עליו כלום ולא נצבר עליו שום עומס לא מתפקד כלל? חוסר התפקוד בא לידי ביטוי ב- תקיעות חוזרות ללא סוף, איטיות של מחשב ישן מאד וחיי סוללה של שעתיים בלבד(בעבודה רצופה)!!! איך דבר כזה קורה ? יכול להיות בגלל שהמחשב הוא 32ביט ולא 64?! 2. הבנתי מאיזשהו מקור שניתן להחליף את הווינדוס ל-64ביט ללא תשלום איכשהו באתר של מיקרוסופט(איכשהו נשמר הסירי…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר, תיכנות ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן: Unity3D, After Effects, VMware Workstation (2 VM's at once) תדיר: Photoshop, Visual Studio 2008 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3, Skyrim, Syndicate, Diablo 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שני מסכים ש…

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by sniper434,

שבוע טוב, בניתי מפרט עם חריגה מ- 4500 ש"ח,ואני צריך חוות דעת שלכם לגבי המעבד,מארז,לוח אם והדיסק קשיח. עדיף שתתקנו אותי בפריטים במקום להפציץ במפרטים.. . אני לא משדרג כל שנה,אז העדפתי את ה 4870 במקום כל הסידרה 9 של nivida.. (מעדיף ATI). למסך וציוד היקפי אני לא זקוק. תודה מראש. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤844 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם ASUS P5Q ¤712 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31200 כונן קשיח Seagate ST3500410AS 500GB SATA2 16MB ¤301 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ¤292 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product…

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  24. Started by WarNet,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  25. Started by demultiplexer,

אהלן, המחשב הנייד שלי כבר ותיק ועייף ואם הוא מתחמם יותר מידי המאורר שלו מאיץ ומתחיל להרעיש כמו טרקטור. אני קצת מתמצא וניסיתי לפתוח אותו כפי שעשיתי בעבר אבל הכל כבר די דבוק אחד לשני בפנים וזה מאוד קשה אז ויתרתי כדי לא להרוס אותו. ראיתי שיש כל מיני מאווררים חיצוניים שניתן להלביש על פתח כניסת האויר, או משטחי קירור. אשמח לקבל המלצה למאוורר ומשטח קירור כאלו, שיהיו זולים וטובים, פשוט יש המון באינטרנט ואני לא יודע מה עדיף, וגם לא רוצה להשקיע המון במחשב המזדקן הזה. תקציב עד 200 ש"ח, עדיף הרבה פחות. תודה לכולם, חג שמח וסופ"ש מוצלח.

• 1 תגובה
    • 860 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.