עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, למען הכנות כבר פירסמתי בקשה זו בעבר אולם הרבה מים זרמו בנהר בקשר למחירים והייתי מעונין לקבל הערכה נוספת שכן כבר רכשתי מחשב ואעמיד את המחשב הנ"ל למכירה החל מהיום (או כחלקים). אשמח לשמוע על תמחור הוגן וריאלי למפרט הבא: מעבד: Intel i5 2500K 3.3GHz קירור למעבד: Noctua NH-U12 לוח אם: ASRock Z68 Pro3 זיכרון: Kingston DDR3 HyperX Blue 16GB (4x4GB 1600MHz) כרטיס מסך: Sapphire ATI 7870XT 2GB With Boost דיסקים קשיחים: WD Caviar Green 3TB ,Samsung F4 2TB; Samsung F3 1TB; WD Caviar Green 2TB Intel 330 120GB SSD צורב DVD: כונן כלשהו של LG מארז: Fractal Design R4 Define ספק כח: Antec Current Gamer 520W 80Plus bronze מסך: Shimian QH-270 27inch LED (פאנל IPS, רז…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.4GHz 1MB CACHE - ADO4600CUBOX - BOX מחיר: ¤661 אחריות :שלוש שנים יבואן רשמי. לוח אם: ASUS M2V מחיר: ¤453 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: PALIT PCI-EX GeForce 7300GT SONIC 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL מחיר: ¤461 אחריות: שנה. דיסק קשיח: HITACHI DESKSTAR 80GB SATA2 8MB 7200 RPM ATA150 מחיר: ¤277 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: NEC DVDRW AD-5170A DOUBLE LAYERED X18 - WHITE מחיר: ¤204 אחריות: שנתיים. זיכרון: KINGSTON 1024MB DDR2 667MHz מחיר: ¤394 אחריות: ללא הגבלת זמן. מארז: JSP-TECH N-880C - MID TOWER - BLACK/SILVER + EZCOOL 400W PSU מחיר: ¤215 אחריות: שלוש שני…

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  3. שלום לכל חברי הפורום אני עורך וידאו ועוסק בזה לפרנסתי. עיקר חומר הגלם שאני עובד איתו הוא בHD לכן ישנו צורך במחשב חזק ככל האפשר בהתחשב בתקציב. קיבלתי מפרט מחבר שגם הוא עורך שקנה את המחשב שלו לפני כמה חודשים, אבל לפני שאתייחס למפרט שלו אתן את כל הפרטים הנחוצים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב מיועד לשימושן של התוכנות ADOBE: premiere, after effects, photoshop עיקר העבודה …

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  4. Started by aquarius,

מה דעתכם על המפרט הבא? Update ASPIRE X-Dreamer ATXB3KLW-BK Black Steel ATX Mid Tower Computer Case 350W Power Supply Model #: ATXB3KLW-BK/350W Remove Move To Cart Move To Wish List $48.00 $48.00 Digital Cameras Qty. Product Description Unit Price Savings Total Price Update OLYMPUS Verve Silver Silver 4.0MP Digital Camera 2X Optical Zoom Model #: 225540 **This item may only be returned for a replacement of the same make/model. Remove Move To Cart Move To Wish List $289.95 $289.95 Fans, Heatsinks (Case, CPU, Chipset) Qty. Product Description Unit Price Savings Total Price Update ZALMAN CNPS7700-ALCU 120mm 2 Ball Cooling Fan Model #: CNPS7700-ALCU Remove …

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  5. שלום לכולם, אני מתכוון לקנות נייד של דל מדגם Dell Studio 1558 i3-350M 4570HD , ואני בודק במספר חנויות ע"מ להשוות את המחיר. באחת מהצעות המחיר שנתנו לי, המחשב מגיע עם דיסק קשיח 320 GB ו 5400 RPM. האם קיים הבדל משמעותי בביצועים,בין דיסק קשיח 5400 RMP ל 7200 RPM? האם ההבדל משמעותי בביצועי המחשב?? אציין שאני קצת נרתע מעניין ה-5400 RPM... תודה רבה ויום טוב.

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by Rust,

שלום, מחפש המלצה עבור מפרט למחשב מולטימדיה עם הדרישות הבאות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חובה לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך …

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  7. טוב המחשב מיועד לסרטים אינטרנט משחקים בהגדרות בינוניות. בקיצור להכל. אין לי כל כך ידע בבניית מחשבים עברתי על הרבה מפרטים בסביבות המחיר שנתתי והצלחתי להרכיב את המפרט הבא: AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition 2.8Ghz Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪559 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2087 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪347 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1588 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪433 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪198 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 XFX ATI Radeon 4870 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪640 …

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  8. אני רוצה לקנות מחשב חדש תקציב בין 2500 ל 3000 ש"ח, אשר ישומש בעיקר למשחקי מחשב עבור גיימר חובב גראפיקה מכיוון שיש לי כרטיס מסך חדש שאני לא מעוניין להחליפו NVIDIA GeForce 7600GS אז נא לא לכלול בהצעות מפרט כרטיס מסך אחר.

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  9. שלום לכם, אני כבר כמה זמן בפורום הזה ועוד לא יצא לי להתחבר , אז סוף סוף התחברתי ;D למדתי מפה המון על רכיבי המחשב ובאמת זאת קהילה מדהימה. מקווה להמשיך להינות פה לעוד הרבה זמן אז עכשיו לשאלה. אני רוצה לקנות מחשב חדש בתקציב של 4000-5000 שקל.. ושלא יכלול מסך , רמקולים, ועכבר. יש לי כמה דרישות בערך, שיהיה 6GB ראם מעבד 4 ליבות , אני מקודד סרטים אז שילך מהר... 500GB דיסק קשיח וכרטיס מסך ATI HD4870 תודה לכל מי שיעזור

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  10. Started by orengore2,

אהלן אני צריך מפרט מחשב ללא ציוד הקפי אבל עם מסך 22'/24' (ללא רזולוציה של FULL HD) שהוא גם טלוויזיה הסכום הוא 3,000 ש"ח אבל אפשר עד 3,500 גג. לעבודה, אינטנט וכד', לא משחקים, לא OC וכד'. תודה רבה. עדיף מחנות באזור חדרה או מרכז כמו SKYPC חשבתי על זה: מעבדים INTEL CORE 2 DUO S775 2.8GHz E7400 BOX ¤670 לוחות אם Gigabyte GA-G41M-ES2L ¤338 מארזים Hec Compucase CI-6C28 MidTower Case ¤177 ספקי כח SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 ¤263 זיכרונות A-DATA DDR2 1024MB 800MHZ CL5 כמות 2 ¤140 כוננים קשיחים Samsung 1TB SpinPoint F2 HD103SI EcoGreen SATA II 5400rpm 32MB ¤405 כרטיסי מסך ATI SAPPHIRE HD4670 512MB GDDR3 PCI-E ¤369 כוננים אופטיים LG GH22NS X22 Sata Black ¤117 סה"כ מחיר לכל ה…

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  11. Started by Yoel Zor,

הי חברים, אני מחפש לשדרג את המחשב ולכן אשמח לעצותיכם. תקציב: 2000. לנצל עד תומו אם זה כדאי. חריגה - עד 200. שימוש עיקרי: גיימיניג קל (הגדרות בינוניות+- במשחקים החדשים יספקו את הסחורה) ותכנות בתור תחביב. חומרה דרושה*: לוח אם, מעבד, כרטיס מסך וזכרון (8GB). ספק כוח יש(350 Watt שכנראה לא יספיק, לכן במידת הצורך לכלול) תוכנות: Visual studio, Photoshop. Android studio - מזדמן על הגבול התדיר. מתי מתוכננת קניית המחשב?: בזמן המיידי. *החומרה הקיימת שכנראה תמשיך הלאה: מארז, SAMSUNG SSD 850 EVO, ספק כוח 350 Watt (במידה והוא מספיק). תודה מראש

12. כמו שאתם רואים אני צריך מחשב ללא מסך אשר ייועד למשחקים בעיקר ומוסיקה..הבעייה היא תקציב-כי אני לא יודע מול מה אני עומד.הדרישות שלי הם כאלה: אני רוצה הארד בנפח של לפחות 250 ג'יגה,כרטיס מסך בסדרה הכי גבוהה, לוח אם איכותי וטוב אשר יתאים לי למעבד 4 ליבות החדש שייצא ויהיה לו המון פיצ'רים כאלה שעוזרים לו(אני לא ממש מבין בזה,אבל אני יודע שאני אחבר התקנים חיצוניים,אני אצטרך כרטיס קול טוב ששמעתי שיש כרטיסים איכותיים שמובניים על הלוח אם וכו'),זכרון של 2 ג'יגה שישב בדואל(חשוב לי שיהיה מהיר מאוד ואיכותי בעל אפשרות לOC ) וכמובן כל הדברים מסביב כמו צורב DVD ,מאווורים או גופי קירור שיקררו לי את המחשב וכו' העדיפות שכל זה יהיה הכי זול שאפשר בלי הגזמה וישפעיל משחק שדורש דרישות גבוהות הכי טו…

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  13. Started by kot snikers,

איך לחבר מסך לנייד השגתי מסך ישן אם חיבור VGA הכנסתי אותו לנייד ולא קורה כלום מה צריך לעשות. הנייד MSI WIND

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  14. Started by asaf7,

שלום אני צריך בבקשה מפרט למחשב שיתמוך ב4 מסכים. המחשב מיועד למסחר פרטי בבורסה, ולכן יש צורך בהצגה של גרפים על מספר מסכים. תקציב: עד 2000 (העדיפות היא להרבה פחות מזה, אבל העיקר שיעמוד בדרישות) שימוש: כאמור מסחר בבורסה, אינטרנט, מוזיקה, אופיס וכיוב. אין צורך בציוד הקפי. חשוב שיהיה מחשב אמין, עם רכיבים שיחזיקו מעמד בשימוש סביר. אני גר בראשון, ככה שאני מעדיף לקנות מחנויות באזור. זהו נראה לי תודה רבה אסף

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, אני מעוניין לקבל הצעה למפרט מחשב גרפיקה בסכום של 5,000 - 6,000 ש"ח (לא כולל מסך). ראיתי את המפרט הבא: http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=5 האם המפרט מספיק טוב לעבודה עם תוכנות גרפיקה כגון: מאיה, 3D studio max, פוטושופ וכו'? בנוסף מעוניין לדעת איזה מחשב רצוי לקנות של HP? DELL ? או כל דבר אחר שתגידו... תודה רבה, נמרוד.

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  16. Started by VahHa,

המעבדים החדשים של amd יוצאים בקרוב מאוד. הזול מביניהם - 2920x - יעלה 650$ לא כולל מיסים.. זה יוצא בערך כפול מהעלות של ה 2700x. הכסף שייחסך יכול ללכת לציוד היקפי טוב יותר (כרגע יש לי רק לפטופ, אז אני צריך את כל הציוד ההיקפי הנדרש) אני מתלבט האם כדאי לי לקנות את ה 2920x. מצד אחד הוא חדש יותר, מהצד השני - האם אני באמת צריך יותר מה 2700x? המחשב שאני רוצה לבנות ישמש לתכנות, משחקים ב 1080p + קצב רענון גבוה ועריכת וידאו ברמה בינונית. אשמח לדעתכם/ן

17. Started by MIKIBHS,

לקחתי שני מפרטים שהופיעו אצלכם, שמבחינת המחיר מתאימים לי.(מחשב לבן שלי שכרגע המשחק הכי כבד שלו זה Assassin's Creed: Brotherhood הורדתי מהמפרטים רכיבים שיש לי כבר. אשמח לשמוע חוות דעת (כיוון שאני לא גיימר אבקש להסביר טיפה בפרוט ובסבלנות) כיוון שאני לא מזהה אפשרות לצרף קובץ אז אני מקליד את המפרטים תודה - מיקי [table] [tr] [td] [/td] [td]מפרט טוב לגיימינג ללא ציוד הקפי - HWZONE[/td] [td] [/td] [td] [/td] [/tr] [tr] [td] מעבד [/td] [td]AMD Athlon-II X3 450 3.2Ghz [/td] [td] [/td][/tr][/table] ₪ 390[/t][/t] [table][tr] [td] פתרונות קירור למארז [/td] [td]Scythe Slip-Stream 12cm (1200RPM)[/td] [td] [/td][/tr][/table] ₪ 50[/t] [table][tr] [td] גוף קרור למעבד [/td] [td]ARC…

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  18. Started by EvgenyVo,

שלום, אני מחפש כרטיס מסך ומעבד , לא יקרים יחסית , אשר יתנו ביצועים טובים לתוכנות הבאות : 1. SolidWorks 2010 2. cosmos 3. Labview10 4. Matlab האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה? - לא תודה .

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  19. היי, ברור לי שלמשרד אפשר מחשב הרבה יותר זול אך עדיין אני לא מעוניין בעגלה, בגלל זה התקציב הוא עד 5500. קראתי פה בפורום כל מיני המלצות, ממליצים פה על הווסטרו של דל, לא נראה לי כל כך כי החנות בירושלים ולך תדע מה יכול לקרות, חוצמזה אני מעדיף עם מצלמה ומירופון מובנים. אני די אצמצם את האפשרויות חיפוש כי אני מעוניין לקנות מחשב באופיס דיפו או באג או קיי אס פי בלבד חיפשתי שם מחשבים של איי בי אם אבל מרוב היצע כבר אין לי מושג מה טוב ומה לא ואני די מבולבל הנה ההעדפות שלי: מחשב עם מיקרופון ומצלמה מעבד core2dou אני מעדיף לנובו כי יש להם תמיכה בשחזור המערכת וזה דוקא די נוח (יש לי אחד כזה) תודה רבה, אופיר

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  20. Started by realperi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 500 שקל, אבל שישמש לשפור משמעותי ביכולות או שיאפשר שיפור ביכולת לשדרג אותו מאוחר יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. rome total war2, filght simulator x -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680 * 1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Office Despot,

Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB: 795 EP45-DS3L s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E: 570 2x1GB Corsair DHX TwinX CL4: 280 9800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E: 724 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II: 233 DVD±RW GH20NS x20 Black SATA: 104 JSPTech N-630B Black Midi ATX 400W: 210 סה"כ: 2985(טוב, יותר בסביבות ה-3300 עם הריבית...). אני לא ממש מתכנן להריץ על זה משחקי FPS כבדים, למען האמת, אבל אני רוצה מחשב שלא יצטרך שידרוג עוד שנתיים. מה דעתכם?

22. Started by user941,

יש לי מחשב בן כמה שנים שבזמנו עוד הריץ משחקים בכיף, אך היום אני מניח שהוא כבר מיושן מדי לכך. אני שוקל אם שווה לשדרג כרטיס מסך בבלאק פריידי הקרוב כשהיעד הראשי הוא להשיג כרטיס טוב, אך לא מההכי יקרים, שיאפשר לשחק בRed Dead Redemption 2 ובעתיד הקרוב - GTA הבא. מעבר לזה, אני כבר לא ממש משחק במחשב ומשתמש בו בעיקר לגלישה באינטרנט ועבודה בפוטושופ ולשם כך - כרטיס המסך עושה את העבודה. השאלה אם אכן יש כרטיס שבמחיר סביר יכול לשדרג את המחשב דיו, או שזה יחייב כבר שדרוג רציני יותר של כלל המערכת? המפרט מSpeccy: Operating System Windows 8.1 Pro 64-bit CPU Intel Core i7 4770 @ 3.40GHz 51 °C Haswell 2…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Liad344,

היי יש לי לפטופ ואני רוצה לדעת אם הוא יכול להריץ משחקים. ואם הוא יכול להריץ את באטלפילד 4 על מדיום. מעבד intel core i7 4700MQ 2.4-3.4ghz דור רביעי כרטיס מסך Nvidia GeForce GT 740M 2GB זיכרון ראם 8GB DDR3 דיסק קשיח 1000GB זהו בערך הוא פועל על WIN 8 64BIT. הוא יכול להריץ? ומשחקים אחרים? (BTTLEFIELD ;COD GHOSTE)

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  24. Started by shedshed,

עוד שבועיים יוצא המחשב החדש - ורציתי לדעת אם מישהו יכול לחוות דעתו. על פני השטח הוא נראה מושלם לצרכים שלי - ניידות גדולה וזמן סוללה ארוך (700 גרם ל-11 אינץ!!). רציתי רק לוודא שהוא אמין, חזק, מבנה טוב, ובסך הכל קנייה משתלמת - הוא יושב לי בול בתקציב.

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  25. Started by idaneqw,

מדובר במחשב נייד של DELL. הוא נתקע במהלך עבודה עליו, למשך דקה הכל קופא כולל העכבר לא זז ולאחר מכן משתחרר וממשיך לתפקד כרגיל. מה יכולה להיות הבעיה? כיצד ניתן לאבחנה? זכור לי שיש ל-DELL כלי דיאגנוסטיקה שמבצע אניליזה לרכיבי חומרה ומזהה את התקול. מישהו יודע מהיכן ניתן להוריד? תודה

• 4 תגובות
    • 972 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.