עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Ligi,

1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אם ההבדל יהיה ממש קריטי עד 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: cod,BF,gta V ובעיקר shoters -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 FHD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכל…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by trovlet,

1. מה התקציב המקסימאלי: 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחס: אם אפשרי אבל לא פגיעה בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחש כל המשחקים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1650X1050 ( אולי אשדרג לאחר הקניית מחשב) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לפי דעתי לא, אבל יש לי ספק שהוא בן 4 שנים עם 650WATT ורציתי לדעת אם אפשרי לכלול אותו או שעדיף שלא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על ה…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by skayxx,

. מה התקציב המקסימלי? 5000-5200שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 5200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?תחני HD ומשחקים כבדים (AC2 וכו...) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:כן * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע 19" בהמשך 24" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? AC2 MW2 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך ב…

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה כל כך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק שעתיד לצאת כעיקרון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  5. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח עם חריגה עד לאזור ה6000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקי טריפל A על מסך 144hz 2560x1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוגXCHARX כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך - יש לי כבר 2070 RTX. אין צורך בעוד כוננים קשיחים חוץ מ SSD 512 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד, בעיקר בזמן idle 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? מעוניין להשאיר את האופציה פתוחה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי…

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. Started by MaxMoon,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש בסטים, לפעמים בפוטושופ. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Fallout 4, No Man Sky, Watch Dogs 2, GTA V, DOOM ומשחקים שיצאו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by omrishriki,

שלום חברים התחדשתי במחשב חדש ורציתי לשמוע חוות דעת מקצעיות על המחשב הוא נועד בעיקר לעבודה מהירה קצת עריכה ומשחקי תלת מימד המפרט: מארז coolermaster sniper ספק כח extreme power plus 650w לוח אם ga-p67a-ud4-b3 gigabyte מעבד אינטל 2500 3.3ghz i5 מאוורר למעבד cold bit זכרון geil ddr3 עם הצלעות קירור 1333 4 giga שתיים ושתיים כרטיס מסך nvidia geforce 560 gtx 1g gigabyte דיסק פנימי 500 gb sata3 7200 32mb wd דיסק שני 1000 גיגה כמו הראשון רק 64mb צורב lg קורא בלו ריי דיסק מסך lg w2363d 3d hdmi 23 מסך תלת מימד משקפי תלת מימד קיט של נוידיה עם משדר סט אלחוטי של לוגיטק עכבר ומקלדת סטנדרטי אז מה אתם אומרים חשוב לי התגובות שלכם

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by habahaba,

שלום לכולם! אשמח את עזרתכם בבנית מחשב החלומות שלי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10 אלף ₪ 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקי מחשב 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין ציוד בסיסי 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כזה חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה לגודל או משקל, מעדיף עם אורות 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופי…

9. Started by Noam Bro,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Skyrim, CS:GO, Rocket League, H1Z1 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1366x768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות ומעלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by metal-claws,

אהלן אנשים. אני רוצה לבנות מחשב גיימינג חזק (לא עוצמתי ברמות אבל מכובד וחזק) בתקציב של 3000. תקציב מקסימאלי 3000. המחשב לגיימרים ועריכה גרפית. אין צורך בציוד הקפי. אין צורך לכלול SSD 256 GB שיש לי כבר אחד שקניתי בן פחות משנה, עכבר מקלדת רמקולים צורב ומסך מחשב. שקט חשוב בסולם של 7. לא מתוכנן אוברקלוק. אין צורך לכלול מערכת הפעלה. אין העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית אבל אולי כן כדאי מחנות עם מצבעים לקראת יום שישי השחור. לקראת יום שישי השחור. אין בקשה מיוחדת. חשוב לשמור על אופציה שיהיה אפשרי לשדרגו בעתיד. תודה לכל העוזרים D: נ.ב: יום שישי השחור מתקרב עלינו בשבוע הבא, אני יכול לבנות את המחשב אולי במחירים זולים יותר בקייאספי הבנתי שיש שם הנחות.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by Super King,

מחשב גיימינג זול

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ROmer-,

שלום, נתבקשתי לעזור לחברה - מחפש המלצה למפרט מחשב גיימינג 4000ש"ח (אלא אם נדרשת חריגה קלה והשיפור משמעותי). המשחקים הרלוונטים: GTA 5, Call of duty, Warzone מחשב נטו, ללא אביזרים היקפיים. כמו כן, אשמח לחנות מומלצת (איזור י-ם עדיף, אם יש). מקריאה בפורום אני מבין שכרטיס המסך המשתלם מבחינת value for money הוא AMD Radeon 6600XT - האם בתקציב הזה הוא המומלץ או שניתן להרכיב מחשב עם 3060 (והאם עדיף)? אני מבין שבמחשב גיימינג כרטיס המסך הוא קריטי ביותר, אבל האם יש רכיבים שניתן להתפשר עליהם? מהם הרכיבים הקריטים האחרים ששווה להתעקש לגביהם? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  13. Started by bujawoton,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד למשחקים ולשימוש כללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר סימולטורי טיסה, אבל גם משחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by AmiT_T,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך-אבל אפשר גם שלא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: :כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. :call of duty infinite warfare ,gta v,battlefield 1 וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).''1920X1080 32 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר יותר טוב …

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by ExenTex,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים באיכות גבוהה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים שיצאו ושעתידים לצאת המצריכים כרטיס מסך עם יכולת עיבוד חזקה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין מסך כרגע, הגודל הוא 22 עד 24 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by parker,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב גיימינג בשווי 7500 שקלים. יש לי מסך 2K שאני לא מתכנן להחליף בזמן הקרוב. נקודות שחשוב לי לציין: 1. לא הולך לעשות OC בכלל 2. מעוניין במחשב שקט ככל האפשר 3. מעוניין במחשב קטן, מעדיף מארז Mini ITX אם ניתן 4. לא יודע אם זה סטנדרטי בלוחות אם מודרניים אבל אני רוצה חיבוריות WiFi ו-Bluetooth מובנות אשמח לדעת איזה מפרט אפשר לרכוש בתקציב הנ"ל ואם יש סיבות טובות לחרוג מן התקציב. תודה רבה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אם ניתן להישאר במסגרת התקציב אעדיף 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ס…

17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר להגיע עד 10K במידה וממש יהיה הבדל משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בלבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - לא ידוע כרגע, מדובר בילד בן 8. למחשב יחובר הגה ודוושות אז כנראה משחקי מירוץ בוודאות, אבל גם משחקים אחרים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 32 אינץ' של סמסונג 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מניח שגבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 ש"ח, חריגה מועטה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג, צפייה בסרטים (הכל ב-4K) ועבודה משרדית פשוטה. אני מעוניין לשחק בכותרים נוכחיים תחת הגדרות הגרפיקה הטובות ביותר. המחשב יחובר למסך מחשב ולשתי טלוויוזיות (פרטים למטה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאד. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה …

19. . מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לא להגיע ל7000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 121.30 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, קצת וירטואליזציה אם זה משנה (לא יותר מ2 VMים בו זמנית בכל מקרה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים (פרנסה זה יותר תדיר מתדיר? בכל אופן זה מה שאני אעשה עם המחשב 12 שעות ביום), VMWare/IDA (מזדמן), VS2013/Eclipse (מזדמן) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. EVE Online, TERA, Magicka: Wizard Wars, League of Lege…

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. אני רוצה לשדרג את המחשב, אבל צריך לעשות את זה בתקציב. וכדי להפיק את המירב אני מעדיף להישאר עם רכיבים שאני מאמין שעובדים עדיין היטב. אודה להצעות, תודה 1. תקציב: 2000-2500, חריגות קטנות אפשריות 2. שימוש המחשב: גיימינג (בדר"כ משחקי תפקידים/אסטרטגיה. פחות כל המשחקי אקשן עתירי הגרפיקה), סרטים, תכנות/פוטושופ ותוכנות דומות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - אין צורך 4. רכיבים שיש לי ואפשר (ועדיף אם אפשר) להשתמש בהם - דיסק קשיח (SAMSUN HD103SJ ATA), שתי זכרונות 2GB, ספק כוח 400W, מארז, צורב/דיסק 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? - 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפש…

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  21. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2600+- במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) גיימינג 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא צריך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? נווידיה. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? הקירור דיי חשוב 7. האם אתם צריכים מערכ…

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  22. Started by Yoni Klivansky,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב:LOL,RUST,COD,BF4,PD2 וכו... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? . 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ול…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by jetstream,

. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V LEAGUE OF LEGENDS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות או בינוניות מעדיף לחסוך 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

24. Started by baruh443,

. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אבל אם אין הבדל משמעותי לנסות לחסוך טיפה... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר, אולי 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 MW3 וכל החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות גבוהות, הכי טוב שאפשר בתקציב.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. בס"ד שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 - 300 שקל רק אם ממש הכרחי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג כבד. ואני גם רוצה לחבר אותו למסך טלוויזיה כדי לראות דרכו סרטים (פירוט בסוף). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכבדים שיצאו WATCH DOGS, BATTLEFIELD 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - אני מכתנן…

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים