עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FFXIV, Fallout 4, GTA V, Skyrim SE, BF1 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23.6" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות עם התקציב שלי 3. האם יש צורך בציוד…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. http://www.tms.co.il/preview/spec/9e2gyvpx קטגוריותמוצריםכמותמחירמעבדIntel Ivy Bridge Core i3 3220 Socket 1155 3MB 3.3Ghz Tray1₪580קירור למעבדZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד1₪45לוח אםMSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.01₪311מארזFRACTAL CORE 3000 + SEASONIC ECO 500W - בקניית מחשב חדש בלבד1₪525זיכרוןKingston 4G DDR3-1333 NB/SODIMM1₪141קשיח למחשב שולחניSEAGATE 500G SATA 3 ST500DM002 Barracuda 7200.12 16MB1₪388כרטיס מסךSapphire 7750 2GB GDDR3 DVI HDMI DP Retail1₪492כונן אופטיLG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black1₪104הרכבההרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה1₪75סה"כ:9₪2661 זהו מחשב שהרכבתי לחבר... אשמח לקבל עליו חוות דעת.. המטרה הראשית היא מקסימ…

• 9 תגובות
    • 866 צפיות
  3. Started by ronigrr,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3400 ש"ח. אפשר לחרוג מעט אך מעדיף לחסוך. 2. מה שימושי המחשב? בעיקר גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסקים קשיחים,כונן דיסקים, בנוסף יש לי ספק של seasonic 500w דגם ss-500et כך שאני לא יודע אם זה מספיק .כרטיס מסך hd7850 2g שבינתיים נשאר,גם מארז אין צורך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 המחשב יהיה בחדר ויהיה דלוק כל הזמן 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אני רוכש את החלקים בצורה פרטית אך מחיר המפרט יכולה להיות עפ''י האתר ksp,…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Justlog,

1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר להשתמש בכולו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 נשמע סביר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רוב משחקי הTriple A, The witcher, Rainbow Six Siege -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות\גבוהו…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by navk2,

יש צורך להוסיף עוד מחשב, שיחליף את המפרט שכתוב לי בפרופיל, אני נשאר עם הכ.מ שיש לי כרגע ואקנה אחד ממש פשוט שיעבור עם המחשב שבפרופיל. התקציב 3300, גמיש במקרים שזה שווה את זה. השימוש הוא בעיקר גיימינג, כמעט ובלי עריכה גראפית או דברים כאלה. הרזו' של המסך תיהיה ככל הנראה של המסך שאני אבחר (מעדיף 22-23) בקניית המחשב אולם קיימת אופציה שאני אשאר עם המסך הנוכחי שהוא 1680*1050. צריך ציוד היקפי הכי פשוט שיש, יש לי העדפה חזקה מאוד לסט הסטנדרטי של מיקרוסופט, אתם יכולים גם להשאיר לזה איזה 100-150 ולא להכניס את זה למפרט. המחשב צריך להיות דיי שקט. OC יהיה רק אם החומרה תאפשר וזה יהיה משתלם, אני לא מתכוון לקנות רכיבים במיוחד בשביל זה. לא צריך מ"ה וכאלה. בלי הרכבה. אין בקשות כלליו…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by aviad3,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS , the witcher , world of warcraft , call of dute , battlefiled , assassins creed , והרבה אונליין -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינצ HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהו…

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  7. Started by nirock,

1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכל…

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  8. Started by טל,

1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני FHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -. משחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכל…

9. Started by stavzim,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך כמובן, אבל לא יותר מדי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Borderlands 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות (כמה שניתן) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by PuppEDogg,

חברה שלי מעוניינת לקנות מחשב לצורכי גיימינג כבד (כן חברה גיימרית אני יודע זכיתי ). אני רוצה לעזור לה להרכיב מפרט טוב וצריך את עזרתכם. התקציב שלה הוא בין 4-5 אלף כרגע לא צריך מסך, רק חומרה ללא ציוד היקפי והיא לא מתכוונת לבצע OC. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  11. Started by Kuzum,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג של כל המשחקים החדשים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty modern warfare 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  12. Started by talelisapov,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 CS:GO וכ'ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by psybrain,

דעתכם על המפרט למשחקים , שיפור, הוזלה יעול תתקבל בברכה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by AOF,

1. מה התקציב המקסימלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 שקל... 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ?משחקים, סרטים. * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?1680x1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו?די הכול... * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?נופ. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?6-7 כזה.. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם?לא.. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?אין צורך. 9. מאיזו חנות אתם מעדי…

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  15. שלום לכולם. אני רגע לפני קניית מחשב חדש לעצמי, התקציב שלי הוא לא יותר מ4.5K חריגה של גג גג 100 ש"ח אם ממש יש צורך. הנה המפרט: מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX ₪1027 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55M-UD2 ₪598 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL8 - RIPJAWS - F3-10666CL8D-4GBRM ₪577 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4890 VAPORX 1GB GDDR5 - RETAIL ₪1187 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ₪293 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 500W BRONZE - RETAIL ₪394 קרור למעבד: [..] COOLERMASTER HYPER TX2 ₪126 דיסק קשיח: [..] SEAGATE BARRACUDA LP 5900.12 1TB 32MB SATA2 NCQ - ST31000520AS ₪401 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (חינ…

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  16. Started by civilizedAustin,

שלום! אני מתכוון לקנות מחשב גיימינג ב-KSP. לקחתי את אחד המפרטים המומלצים ושיניתי אותו מעט משום שלא כל הרכיבים נמצאים באתר האינטרנט של KSP. אני רק רוצה לוודא שהכל תואם ושאין צוואר בקבוק או חלקים מיותרים/חסרים. אין צורך בציוד הקפי או צורב DVD תקציב: 4,800 ומטה מעבד - Intel Core I5 3550 3.3 Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray מאוורר - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לוח אם - Gigabyte H77-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-e, VGA, DVI, HDMI זיכרון - Corsair 2x4GB DDR3 1333Mhz Value Dual Channel CL9-9-9-24 כרטיס מסך - Sapphire Radeon HD 7850 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E דיסק קשיח - Westren Digital Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA III WD10EARX ספק כוח …

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  17. היי חברים רציתי חוות דעת על מפרט מסויים אשים קישור למטה בסוף, וכן אמלא טופס אם יש לכם מפרט אחר בתקציב שלי שיותר טוב.. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 כולל מסך ומערכת הפעלה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג קל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים כמו FIFA16,FIFA17 אולי דברים טיפה יותר חזקים לא חושב שיותר מזה.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית)…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by אנונימי1,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב גיימינג ב4000 שקלים מksp אשמח מאוד להצעות, תודה. העדפות: כרטיס מסך nvidia מעבד intel אחסון 1 tb ssd (לפי התקציב) זיכרון ddr4

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  19. Started by aviad3,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח אם ממש חשוב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: CS , the witcher , world of warcraft , call of dute , battlefiled , assassins creed , והרבה אונליין -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינצ HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  20. Started by CroCoDile,

לפני שאני הולך וקונה את המפרט המומלץ מהאתר למחשב גיימינג מתקדם, הייתי רוצה לברר האם אפשר וכדאי לשדרג אותו מעט בלי להיסחף להוצאה כספית גבוהה מידי של יותר מעוד 500 ש"ח. זה המפרט המדובר: [TABLE=width: 1035] [TR=class: firstl, bgcolor: #E4E4E4] [TD=align: center]פריט[/TD] [TD=align: center]תיאור[/TD] [TD=align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR=class: specs even] [TD=class: part]מעבד[/TD] [TD=class: model]Intel i5-4460 3.2Ghz Tray[/TD] [TD=class: price]850 ₪[/TD] [/TR] [TR=class: specs odd, bgcolor: #F7F7F7] [TD=class: part]פתרונות קירור למעבד[/TD] [TD=class: model]Arctic Freezer 7 Pro / i11 or Scythe Katana 3/4[/TD] [TD=class: price]130 ₪[/TD] [/TR] [TR=class: specs even] [TD=class…

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  21. Started by Spiderpaz,

שלום חברים, פתחתי דיון לא ממזמן אך לצערי לא היה ביכולתי לקנות\ לממש את המפרט בגלל סיבות שונות. לצורך העניין יש לי מסך 4K 144HZ. אני לא סגור לפגבי המפרט- דברים כמו מארז ופוטנציאל\השפעת OC על כרטיסי מסך והמעבד ברזולוציה שלי(כמו כן האם שווב לקחת קירור מים?) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 9000, אם אפשר לחסוך אז לחסוך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג 4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק את הרמקולים של EDIFIER שכבר בחרתי 4. האם יש רכיב בסיסי …

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  22. Started by camera,

שלום לכולם, אחי מעוניין לשחק משחקי מחשב ברמה גבוהה וכמעט קנה PS4 ואז נודע לו שמחשב ברמה גבוהה יוכל להפעיל משחקים ברמת גרפיקה משמעותית טובה יותר מPS. במחשב הוא יוכל להשקיע 4K, טכנאי מחשבים שימכור לנו את המחשב (יש לו אינטרס לומר שהמחשב טוב יותר...) טוען שבסכום כזה יהיה ניתן להפעיל משחקים ברמה הכי גבוהה (Crysis, Thief, BF4 וכו') בגרפיקה מקסימלית בFBS טוב, האם זה נכון?, אני מניח שהוא התכוון למחשב כז בערך: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10196 אם זה נכון אז למה יש מחשבי גיימרים הרבה יותר יקרים אם למשחקים אין צורך בכאלה ביצועים? מה היתרונות לPS4 מול מחשב באופן כללי. תודה רבה!, הוא קצת לחוץ על זה, אשמח לתשובות ממי שמבין.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by alexg1987,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10K, אפשר לחרוג במעט, מעדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ברזולוציית 4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כ"כ חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא בשלב ראשון, בהמשך 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזו…

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  24. Started by KarmicKoala,

1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד אלף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Fallout 4, Witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 4K, כנראה מסך 28״ של סמסונג (לא כלול במחיר). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציו…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by BRUTALISK,

שלום כולם,לפני קניית המחשב רציתי להתייעץ איתכם פה בפורום הקניה כנראה תבוצע רק אחרי חודש פברואר 2013 (תערוכת CES הבנתי שמשתחררים תמיד בזמן הזה עוד כרטיסים ומעבדים אז חבל) אבל כבר עכשיו אני רוצה להבין מה אתם ממליצים ולאן נושבת הרוח מבחינת התקציב שלי אז לשאלון . מה התקציב המקסימאלי? 5500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל רק אם באמת אפשרי-לא מעוניין במערכת חלשה משמעותית ממערכת דומה ב-200 300 שח יותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות אם באמת חייבים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.