ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
חשבתי על המחשב הזה http://ksp.co.il/?uin=23692 Lenovo Flex 2 לפי מה שכתוב הדגם הזה מכיל מסך FHD IPS כרטיס מסך אומנם לא חזק במיוחד ,אבל של הנווידה ,ככה שתומך טכנולוגית בהרבה דברים (840 ) מעבד I7 זיכרון 8 גיגה המסך גם מגע בגדול על הניר ניראה מחשב מצוין למחיר ,אבל אין לי מושג בפועל המחשב ישמש בעיקר במלונות ואכסניות (טיול להודו ועוד ארצות ) ,אני פשוט רוצה משהו נורמלי אבל לא יקר במיוחד שאני במלון או אכסניה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) צפיה בסרטים * גודל המסך? 13-15 אינץ' * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - כן, HDMI * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 מינימום * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב * כונן Bluray? לא נחוץ * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מחיר; עד 2500 שח תודה לכל העוזרים, חשוב לי שיקרין סרטי HD על הטלוויזיה בעזרת HDMI, תודה.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
* מחשב לילדה בתיכון - אופיס וגלישה. * גודל המסך?מאמין ש13 זה קטן מידי, תקנו אותי אם אני טועה * רזולוציית המסך? לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? WIFI, משטח נוח להקלדה, בלוטות * משקל רצוי - לא קריטי, נשאר בבית, כמובן שלא יהיה כבד כמו מחשב נייח * האם נדרש זמן סוללה ארוך?לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות לSSD, לא קריטי, 250 ג'יגה ומעלה. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) - המחשב לילדה, לא מראה גיי…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש הוא אומר שהוא רוצה לקנות מחשב שיחזיק לו לפחות שנתיים תמשחקים הכי טובים,תקציב לא משנה לו זה יכול להיות גם 20,000 או 3,000 אבל בינינו זה בזבוז הוא רוצה שתבנו לו משהו שיחזיק שנה וחצי - שנתיים,שיהיה אפשר לשדרג בעתיד אולי ויריץ משחקים על המקסימום ברבולוצייה מקסימלית על ה T240 שלו יש לו מסך 24 וחוץ מזה הוא לא צריך שום דבר מסביב רק את המחשב חשוב להזכיר שהוא רוצה מארז CM690 השקט חשוב אבל לא הכי הכי מתוכנן OC מהחברה והוא ישחק במסך 24 רבולוצייה מקסימלית
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
** הפורום הוא לא לוח מודעות קניה/מכירה*** נא להשתמש במדור TradeZone. http://hwzone.co.il/tradezone/index.php
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, אני אשמח לקבל המלצות למחשב נייד לסטודנט, תקציב סביבות 2500 ש"ח, אפשר למתוח עד 3000 אם ממש כדאי. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית * גודל המסך? סביבות 13 אינצ', רצוי מאוד מאוד שיהיה מט * משקל רצוי? כמה שפחות, לא יותר מ-2 ק"ג, עדיף 1.5 ק"ג ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, אני מניח שצריך 6 שעות לפחות, עדיף 8 ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) רצוי אפשרות לתחנת עגינה, יציאת VGA, USB, רשת; רצוי שיהיו מסודרות מאחורי המחשב ולא בצדדים ובכל מקרה לא בצדדים קרוב למשתמש (מפריע לשימוש עם עכבר) * בלוט…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! רוצים לשחק אבל הכיסים ריקים ? הנה כמה המלצות להקל על מצבכם ... https://www.youtube.com/watch?v=WI9_5mCXbo8
-
- 4 תגובות
- 6.3k צפיות
- 2 followers
-
-
צריך: מארז ,HTPC , חרישי. מסוגל להריץ משחק כמו SIMS-2 בקלות. צורב DVD. כרטיס קול + רמקולים סבירים רצוי קטנים/דקים - לסרטים וקצת מוזיקה כניסת וידיאו - כדי לצפות ממכשיר וידיאו ישן לא צריך: מסך כרטיס PVR (ישמש בעיקר לצפייה בDVD + DIVX + מכשיר וידיאו) יציאת וידיאו (כרגע נצפה במסך מחשב. בעתיד נרצה מקרן) זכרון מעל 512MB - נשדרג אם יהיה צורך דיסק מעל 80GB - כנ"ל שלט רחוק - אבל שיהיה אפשר להוסיף בעתיד בתודה מראש למייעצים.
-
- 9 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מפרט: INTEL CORE 2 DUO T5250 chipset intel 965PM 15.4 רחב Intel Media Accelerator X3000 1024MB DDRII 667MHz זכרון צורב DUAL LAYER SUPER MULTI DVD TOSHIBA 120GB SATA 5400 RPM ב- 3,570 ש"ח יש לציין שהמחשב לא לצורכי משחקים כמובן המחשב הולך לשמש אותי בעיקר לתיכנות ועיצוב (photoshop) ואופיס...
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
רציתי לדעת הצעת מחיר על המפרט הזה מעבד Intel Core Due E8400 לוח ASUS p5ql-e זכרון 4GB DDR2 800 MHZ כרטיס מסך ATI R 4850 512 MB - GIGA דיסק קשיח Western Digital 500 GB צורב DVD-rw pioneer מארז ATX ספק ANTEC 550 WATT WIN XP HOME ENG מסך LG 20 LCD TFT המפרט הזה חלש יחסית קיבלתי אותו מאיזה חנות ליד הבית ואני צריך אחד הרבה יותר חזק במחיר הזה
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום רב... אני מעוניין לקנות מחשב חדש ללא מסך (קיבלתי מתנה סמסונג LCD 32). אני רוצה את ה- 8800GT ו- 2GB של זיכרון. לגבי מעבד, חשבתי על C2D למשל E6650 אך אשמח לקבל דעות כי אני לא בטוח. דיסק קשיח מספיק 160GB כדי להוריד בהוצאות. צורב DVD כמובן. אני רוצה מארז פשוט אך עם חיבורים קדמיים של USB ואודיו. ראיתי thermaltake בסיסי שחור יפה במשהוא כמו 200 שקל. ספק כוח אמין הזול ביותר שיספיק למערכת. המחשב מיועד למשחקים (לפי ה 8800GT!). אשמח לקבל כל דעה להוזלת המחשב בלי ויתורים רציניים באיכות. אני מתכוון להרכיב את המחשב בעצמי. ראיתי שדורשים תקציב בפורום, ובכן נמוך ככל היותר. סתם. אני מכוון קצת מעל ל- 3000 . זהו... תודה רבה רבה וברכותיי לכולם...
-
- 13 תגובות
- 966 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לעבודה משרדית וגם סרטים מידי פעם התקציב גמיש מאד כי אני לא בטוח מה אני צריך וכמה זה אמור לעלות. המחשב הוא לבחורה שרוצה שיהיה צבעוני, אז אם אפשר של dell תודה
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
החלטתי כנראה ללכת על הדגם של הlenovo flex 2 ה14 אינץ' רציתי לדעת מה אתם חושבים על המחשב... היה לי חשוב המסך האיכותי ושהמשקל ישאר באיזור ה2 קילו. http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=23692&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap באילת 3500 ש"ח השאלה היא האם אפשר להוסיף לו ssd??? מטרות המחשב? עבודות משרדיות, תכנות שפת c, צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14" או 15.6" ועדיפות למסך מאט/ips * רזולוציית המסך? 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? אין. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI וUSB3. * Bluetooth? לא חשוב כל כך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB חשבתי לשדרג לבד לssd * כונן…
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן, אז לאחר שהעלתי לכאן מפרט מחשב ונתתם לי כמה הערות שיניתי כמה דברים וקיבלתי הצעת מחיר חדשה. מעבד inter core 2 dou E6300 לוח אם gigabyte ga-965p-ds3p זיכרון kingstone 1gb ddr2 667 pc2-5300 cl5 X2 western digital 250gb 7200rpm 16mb sata2 wd2500ys his ayi radeon x1950pro iceq3 cooling 256mb retail dual dvi lg gsa h42 x18 multi dvd recorder bulck black כל זה עד לפה- 4664 ש"ח ללא מארז. לגבי מארז המוכר אמר שהוא יתן לי מארז טוב כולל ספק כח 400watt עם 2 מאווררים של compucase ב 500 ש"ח. מה אתם חושבים על המחשב? שימוש- משחקים, שירים , סרטים , תוכנות הורדה, קצת פוטושופ, הרבה תוכנות ברקע , גלישה באינטרנט בהרבה חלונות. . .
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לקנייה מארצות הברית רציתי לדעת איזה אתר טוב או חנות זולה בארה"ב למכירת מחשבים ניידים. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
לאנשי הפורום שלום, נמצא ברשותי מחשב נייד- מדגם: LG- 560R , משולב בתוכו כרטיס קול מובנה מדגם: Realtek מגדיר אותו כבינוני, במסגרת עיסוקי אני לוכד ומקליט סאונד באתרים השונים הרצאות וכמו כן מוסיקה ועורך אותם ושומר אותם בקבצים- (במחשב הנייח איכות ההקלטה מעולה). לאחר ניסינות רבים ושינוי הגדרות בכרטיס הקול במחשב הנייד לא הגעתי לתוצאה טובה הסאונד נשמע לא טוב, (קבצים מוכנים שאני מעלה למחשב נשמעים מעולה). זה נכון להקלטה מאתרים שונים ונכון בהקלטה ישירה ב-LINE IN, שאלתי איך אני יכול לשפר את ההקלטה למחשב הנייד- ומה עלי לעשות? או איזה כרטיס קול לרכוש בהוצאה סבירה שעשה לי את העבודה, לכידת קול מאתרים השונים או הקלטה חיצונית למחשב שישמרו באיכות טובה.תודה אבי. מייל - ns_liran@bezeqint.net
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מראים שיפור ב11% לפחות בצריכת הסוללה לעומת VISTA. האם יש השוואה של צריכת סוללה בין WINDOWS 7 ל WINDOWS XP? תודה.
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
קודם כל בוא נעבור על מה שחשוב לי ומה התכנון.. מפרט מחשב שקט (כי המיטה שלי ליד המחשב) למשחקים ועבודה גרפית אינטנסיבית בפוטושופ ובעתיד אולי 3dmax האם אני מעוניין ב-OC? כן, להביא את ה-q6600 עד ל3.6.. ואני יודע שהרבה יגידו לי לשנות את המארז כי הוא יקר, אז לקחתי את זה בחשבון ואני לא מחליף אותו.. והכי חשוב לי לדעת אם המפרט טוב והוא יהיה טוב ל-OC הנדרש (כי אני חושש שהקירור לא יספיק) מוכן לחרוג מהתקציב שלי עד 200 שקל יותר אם יש צורך. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤884 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤479 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Seagate ST3500410AS 500GB SATA2 16MB ¤298 כמות:1 http://w…
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום , יש לי נייד MSI MEGABOOK S420 לאחרונה הייתה בעיה עם ההארד דיסק אז החלפתי אותו אחרי שהחלפתי אני רוצה להתקין וינדוס אבל הוא רושם לי reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key ניסיתי דרך USB ודרך דיסק וינדוס רגיל ושיניתי את הסדר עדיפויות בביוס אבל זה לא עוזר ... תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אשמח להמלצה על מפרט למחשב שמיועד למשחקים סרטים HD ואינטרנט וגם למסך שיתאים לו 22-24 אינצ' - משהו עם ביקורות טובות (אין צורך שתהיה אופצייה לחיבור כבל HDMI). מילאתי את השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב גג 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אינטרנט וסרטים (סרטים - גם HD) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
התקציב שלי היה דל מאוד ... אז הנה הוא ... מה דעתכם ? Shuttle AK31 VIA KT266A Athlon XP 1800 + Thermaltake Volcano 7 Western Digital 60GB 7200rpm 8MB Mushkin 256Mb DDR266 Hercules 3D Prophet 9500 PRO 128Mb
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום חבר שלי מחפש מפרט ב-11 אלף בדיוק, הדרישות הם מחשב למשחקים שגם יכול להריץ Vista בצורה טובה לא צריך מסך, מקלדת, עכבר, כוננים אופטים או רמקולים מה שכן אני יודע שהוא רוצה X1900XTX ומעבד dual core.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מארז: MIDI ATX אמצעי קירור AIR GUIDE+ מאוורר+ חריצי קירור ל PCI EXPRESS מעבד: INTEL CORE 2 DOU E6750 לוח אם: INTEL CHIPSET INTEL G33 זכרון: KINGSTONE 800 2GB כרטיס מסך: ATI X1950 DDR3 512MB דיסק קשיח: WD250 7200RPM 16MB BUFFER SATA 2 זה מפרט שהציאו לי ורציתי לדעת אם הוא שווה ואם לא מה כדי לקחת מעבד מינימום INTEL CORE 2 DOU E6750 בתודה מראש אורי
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
קודם כל, שלום =) ועכשיו אני אענה על הדבר ההארוך הזה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך זה תמיד טוב. אבל אני מחפש המקסימום שאפשר להוציא מ 3k. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 פלוס מינוס 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - bf3, guild wars 2. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). האמת שאני לא בטוח. אני חושב 2048*1536 …
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחשב נייד כבן שנה . http://www5.pc.ibm.com/europe/products.nsf/$wwwPartNumLookup/_UR0Q2XX?OpenDocument .ThinkPad R50e 1834-Q2G בעת הקנייה כבר ביקשתי -זיכרון . 512 באיזה תוכנה להשתמש כדי להראות את כל הרכיבים? סנדרה , אוורסט או אחרת?
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-