ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
שלום, בכסף שעבדתי בחופש החלטתי לקנות לסבא וסבתא שלי מחשב, אני מחפש עיסקה זולה מאוד - כי הם בסה"כ רוצים אינטרנט. קיבלתי שתי הצעות מחיר אחת מ - KSP Celeron 2.4 Ghz Gigabyte 81845VM Ddr 400 256MB WD 80GB כ.מסך משולב VGA 3D 64mb כונן DVD X16 ומסך (595) כשה"כ החבילה עולה 2045 ש"ח. מנגד קיבלתי הצעה מ - Ivory http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=11&CatCode=3 אני יודע, שרובכם הייתם מעדיפים שלא להוציא את הכסף על זה על מחשב ובטח שלא מתיחסים ברצינות לכאלו מחשבים. העניין הוא שעבדתי קשה מאוד בשביל הכסף הזה וחבל לי על כל שקל, במיוחד כשסבא וסבתא שלי לא רוצים מהמחשב כלום חוץ מאינטרנט. רציתי לשמוע ל איזה הצעה אתם הייתם הולכים, עדיף מהר כי מחר בבוקר אני רוצה כ…
-
- 14 תגובות
- 859 צפיות
-
-
{לאחי}המלצתי לו להוסיף בתקציב אבל מה אני אעשה? אין לו כסף והוא חייב מחשב דחוף למשחקים ! לא משחקים כבדים מה שהוא משחק בדרך כלל זה pes09 והוא מחכה ל2010 pes
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום, יש לי כ- 15000 ש"ח תקציב למחשב למטרות משחקים, תנו לי הצעות בבקשה!!
-
- 9 תגובות
- 635 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב למטרות אופיס גלישה ומשחקים בסגנון PES5 ופיפא 2006 (ואולי יותר כבדים בעתיד) התקציב שלי עד 3500 ש"ח. עדיף חנות בדרום. אני צריך: מארז+ספק. העדפה למארז עם מאווררי 120 מ"מ מעבד AMD לא חובה ליבה כפולה לוח אם עם אפשרות לשידרוג עתידי (AM2), העדפה ללוח-אם ללא כרטיס מסך מובנה. דיסק קשיח לפחות 160G עדיפות SATA צורב DVD כרטיס מסך זיכרונות של 1GB שיעבדו בדואל (2*512) רצוי שכל החבילה תהיה שקטה חריגה אםשרית: 200 ש"ח תודה לכל העונים קריטי מבחינת הזמן חייב מחשב דחוף
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני לא כל כך מבין בתחום כמו תותחי הפורום, אבל יצא לי לבקר בחנות החברה של למיר מחשבים וקיבלתי הצעה למחשב ורציתי שתגידו לי מה דעתכם. http://lamir.co.il/product.asp?product=3890 מצד שני אנשים המליצו לאמא שלי על אייבורי שהמחירים שלהם זולים יותר. המפרט בלמיר ניראה לי מצוין אך יקר, באייבורי מציעים מחירים אטרקטיבים כולל מסך דק. תודה מראש. שי.
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אין משהו ספציפי,יהיה נייד הרבה אולי מדי פעם עבודה עם פוטושופ ולייטרום עם מסך חיצוני. * גודל המסך?13.3 - 14 * משקל רצוי?רצוי קל עד 2K * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?רצוי זמן סוללה ארוך אם עבודה קלה שיהיה 3-4 שעות אם יותר אז זה יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) רצוי גם לא חייב * בלוטות?לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)רצוי SSD * כונן CD/DVD? צורב?לא חשוב * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?אחריות רגילה 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?אין,אולי LENOVO\DELL\ASUS רצוי שיהיה I5 . התלבטות בין 2 אלה…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד במחיר של עד 4800 ש"ח בשביל לימודים אינטרנט סרטים ומשחקים בקטנה (אני לא מחפש מחשב עם כרטיס מסך רציני) קודם איך בכלל לבחור מחשב חשוב לי שהחברה תיהי הכי טובה אז מה החברה הכי טובה במחשבים ניידים? אני רוצה שהמעבד יהיה טוב וחזק למשל סנטרינו ששמעתי שהוא מעולה שיהיה בעל 2 ליבות ולפחות 2.0 GHz זיכרון שיהיה כמה שיתר מהיר 800 GHz לפחות ולפחות 2 גיגה דיסק קשיח 250 מספיק לי יציאה HDMI רשת אלחוטית אני מקווה שלא הגזמתי בשביל הסכום אני מחפש תמחשב הכי טוב והחברה הכי טובה למחיר הזה מי שיש לי דגם מסויים להציע לי או לענות לי על אחת מהשאלות ששאלתי שישלח תנקס... :) :) :)
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי, התקציב הוא 5000 ש"ח לא כולל ציוד היקפי השימושים במחשב הוא משחקים, מוזיקה, סרטי HD ובעיקר חזק יש צורך בצורב, יש לי כרגע רק מארז CM690 שעלה לי 340 והוא צריך להיות כלול בתקציב ללא מערכת הפעלה, אופציה לOC. הרכבתי מחשב אך יצא לי מחיר מאד גבוהה.. יחסית.. האם יש מקום לרדת ולשנות? [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש את עזרתכם לבניית מחשב בתקציב עד 6000 שקל המחשב משמש לדברים סטנדרטיים (שירים סרטים אינטרנט) ומשחקים לא כבדים- COMMAND AND CONQUER ZOO TYCOON/ WORLD OF WARCRAFT ודומיהם (רזולוציה 1280-1024) דרישות נוספות- מחשב שקט ללא אוברקלוק לא צריך כונני די.וי.די וכו' ללא מסך מעבד- E6400/E6600 פלוס קירור שקט(זלמן7000 -7700 יתאים?) לוח- אינטל או גיגהבייט 965P זכרון - 2 גיגה דיסק קשיח- רייד0? 2 של 320gb wd 16mb כרטיס מסך שקט בהתאם לדרישות למעלה ספק כח אמין ושקט מחברה טובה(יש לי ENERMAX 350W יכול להספיק?) מארז לא שחור , כניסות קדמיות, מאורר 120 אחורי שקט תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום זה כבר המחשב השלישי שלי השנה שאני קונה ויקנה מהמלצות שלכם, אתם פשוט פורום תותח במחיר של מחשב אחד מלא חשוב שמות איבורי קניתי שני מחשבים טובים מהמלצות שלכם ועכשיו השלישי.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף מאוד שלא לחרוג אפילו לרדת מהתקציב לכן רשמתי עד 2,500, אבל חריגה של 200 שקל בלבד. 2. מה שימושי המחשב תכני hd, גלישה בעיקר וגם משחקי מחשב כמו ה gta החדש שיצא שיעבוד טוב וחלק אך לא חייב באיכות הכי גבוהה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Gta החדש הוא בהחלט יהיה כבד אבל אני לא רוצה כרטיס מסך מטורף משהו נחמד. -מהי הרזולו…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבת שלום לכל חברי הפורם. יש לי תקציב של 15000 ובניתי לעצמי מפרט "צנוע" שיתן קצת טעם בניתי את המפרט שיתאים למשחקים ולגראפיקה מתקדמת.. הסכום שיוצא לי על כל החלקים למטה (חוץ מהכרטיסי מסך) : 10,660 תודה לעוזרים מארז -Zalman Fatal1ty FC-ZE1 ספק כח - Enermax Liberty 620W מעבד - Intel Core 2 Extreme QX9650 Box לוח אם - Gigabyte GAEP35DS4 כרטיס מסך - Sapphire ATI Radeon HD3870 X2 1GB PCIe 1800 או.. (בהתלבטות) כרטיס מסך - BFG nVIDIA GeForce 9800GX X2 1GB PCIe 2800 זכרון - Corsair DDR2 4096MB 800MHZ CL5 דיסק קשיח - Samsung HD501LJ 500GB מסך - LG L226WTQ (כדאי TN ?) המסך יהיה תואם לרזולציה לכרטיסי מסך הנ"ל ?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין סיבה לבזבז כסף סתם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקלים (רק בשביל הבדל משמעותי!) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר פיתוח תוכנה אך סך הכל ישמש המחשב כמחשב ביתי ולכן ישמש גם להזרמת סרטים וגם יתבצע שימוש נרחב באינטרנט (גם העלאה וגם הורדה) שורה תחתונה - רוצה מחשב מהיר חלק וחזק, שיחזיק כמה שיותר שנים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני משתמש בטלוויזיה בתור מסך - Haier LCD L22T1 בגודל של 22 אינצ' עם רוזולציית מסך של :1680x1050 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…
-
- 23 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום, מצרף את פרטי המחשב שברצוני לרכוש. שימושי המחשב שלי: לימודים, אימיול, אינטרנט וגם בא לי להתחיל לשחק קצת במשחקים...לא משהו רציני..בקטנה...מכוניות, פיפ"א וכו'... מה דעתכם? DVRW SAMSUNG X18 SI82D SATA CASE BUSINESS CLEARLINE 450W 250GB 8MB SATA II 7200 SAMSUNG ATHLON 4800 AM2 DUAL CORE 2 X 512KB BOX DDR II 1GB 667Mhz KINGSTON PC PARTNER ATI AM2 A94S DDR2 667 + X300 128M + LAN ATI SAPPHIRE PCI-E X1550 512M DDR2 DVI 128bit המחיר: 1900 ש"ח ללא מסך. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
1) מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? משחקים בעיקר כמה שיותר כבדים במסגרת התקציב 2)האם יש צורך בציוד היקפי? אין צורך 3)האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?אין צורך בכונן דיסקטים 4)עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?10 5)האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא מתוכנן 6)האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה ?אין צורך 7)האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? שתהיה אמינה וקרובה לפ"ת(או בפ"ת) 8)אם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה של כרטיס מסך חזק בהרבה)?לא 9)האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון?לא אני לא רוצה מעבד של AMD רק INTEL
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר. אם קריטי אז אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100~150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים כמו BF4 BF3 BC2 AC.. BF2 ו ARMA -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600X900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום המחשב נועד להפעיל משחקים, הגרפיקה לא חשובה. המשחק המרכזי שמשוחק הוא מנג'ר. הארד דסיק יש כבר אחד חדש של 300 גי'גה. אפשר למתוח את התקציב 200- 300 ש"ח צפונה. אז במפרט אפשר להוסיף עוד הארד דיסק הכי קטן שאפשר למצוא בשוק נניח 80 ג'יגה. חשוב שבכרטיס מסך יהיה יציאה של TV-OUT בשביל לשדר לטלוויזיה. ואם אפשר כרטיס קול נורמלי. תודה
-
- 2 תגובות
- 466 צפיות
-
-
שלום! 1. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לנצל את התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200/300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית בעיקר אופיס, אינטרנט, סרטים, עבודה שוטפת ומעט משחקים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? רק מקלדת ועכבר. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?- 6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? - לא נדרש. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - אין צורך במערכת הפעלה, נדרשת הרכבת המחשב בחנות. 9. מאיזו …
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אבקש מחשב בתקציב של עד 2500 ש" ללא מסך בבקשה שיהיה מפנדה. עקב קירבת הרוכש לחנות זאת. הדרישות המחשב ישמש קצת למשחקים אבל צריך שהמשחקים יעבדו לא יותר, איכות הגרפיקה הנדרשת לא צריכה להיות יותר מבינונית. כרטיס מסך עם יציאת TVOUT בשביל להקרין סרטים בטלוויזיה. הטלוויזיה היא טלוויזיה רגילה, ככה שצריך חיבור מסוג SVIDEO או coax תודה מראש זאת הצעת המחיר שקיבלתי 1 Compucase 6C28F Midi Tower True 300Watt PSU (Firewire) 315 ש"ח 1 AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5000 2.6Ghz 1Mb BOX AM2 525 ש"ח 1 ASUS M2A-VM HDMI AMD 690G Chipset AM2 355 ש"ח 1 Geil 2GB Kit DDR2 6400 800Mhz Black Dragon CL 4-4-4-12 330 ש"ח 1 Hitachi Deskstar 250GB 3.5 7200Rpm 8MB Buffer SATA II 355 ש"ח 1 …
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
תעזרו לי להרכיב מחשב למשחקים ואינטרנט בסכום זה... אם מסך,מקלדת,עכבר,רמקולים פשוטים
-
תקציב של 3500 ש"ח לא כולל מסך ורמקולים שאותם אני קונה בנפרד. המחשב ישמש למטרות גלישה באינטרנט,כתיבת מסמכים,משחקים וסרטים. תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
לא יותר מ 3500 ש"ח ונא להכליל במפרט מסך LCD 17 Inch. תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות מחשב עוד עט אני צריך מחשב שיפעיל לי משחקים כמה שנים טובות שיפעיל תוכנות ואינטרנט זה כל מה שאני צריך בכללי אני לא גיימר רציני או משהו ככה שאני מאמין שיספיק לי כרטיס מסך בינוני רצוי תומך DX10 , לא משנה איזה מעבד ואין צורך באוברקלוק אני לא חושב שאני מתכוון לעשות משהו בעתיד המחשב לא צריך מסך ולא מקלדת ועכבר ולא שום ציוד היקפי תודה
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב בתקציב כולל של עד 4000 ש"ח. דברים שחשובים לי הם: א. אני רוצה שהמחשב יהיה מחשב לזמן ארוך לא רוצה להחליף אותו אחרי שנה שנתיים ב. המחשב מיועד לעבודה על מסמכי WORD/EXCEL/POWERPOINT לאוניברסיטה, לגלישה באינטרנט, ולמשחקים אבל לא ממש רציני יהיה נחמד אם אפשר יהיה לשחק פיפא, ג. חשוב שיהיה משהו באזור ירושלים, ככה שאם יש בעיות לא צריך לנסוע רחוק לחנות כדי לטפל במחשב. ד. אני רוצה שיהיה מסך גם, וכרטיס מסך עם יציאה לטלוויזיה, ה. לא צריך תוכנות, רק את החומרה + הרכבה כמובן, תודה מראש לכל העוזרים!. ;D
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אז ככה התקציב הוא 4000 ש"ח מדי פעם רואה איזה סרט באיכות גבוהה או משחק באיזה משחק (Warcraft 3 או sims 3, ה- nVIDIA GForce 7600 GS הסתדר איתם כמו שצריך) אבל הוא בעיקר לשימוש משרדי, לא יהיה שום עריכת וידאו במחשב הזה יש לי ציוד היקפי (מסך תומך PCI-EXPRESS) אה, כן, בלי מערכת הפעלה, אני מתכנן להתקין Windows 7 על המחשב מבחינת דיסק קשיח - יש לי WD3200AAKS - ווסטרן דיגיטל, 320 ג'יגה 16 מגה זיכרון cache עם SATA וPATA (אם אני זוכר נכון SATA זה סוג חיבור, אז אני מניח שגם PATA זה סוג חיבור...) לי אישית ה-320 ג'יגה האלה זה יותר ממספיק (גם אחרי הורדה של כמה ג'יגה למערכת הפעלה והקטע שה-320 ג'יגה הוא בפועל פחות בחזקות של 2), אז אם אתם לא חושבים שממש כדאי להחליף דיסק קשיח בגלל שיש א…
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מפרט שנלקח מKSP רציתי לדעת עם המחשב הזה מספיק חזק למשחקים המחיר שלו 4400 ש"ח ואם למישהו יש הצעה יותר טובה בסכום הזה אז בבקשה שירשום Athlon64 4600+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT KN9-S AM2, nForce 550, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) דיסקים קשיחים Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך eVGA 7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E כרטיסי קול 5.1 Channel Audio צורבים DVD Recorders Samsung SH-W162Z DVD±R x16, DL x8 ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-291 MIDI 500W Max, 18cm Fan Black
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-