עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, חברה מהעבודה מחפשת מחשב בבערך 2000 ש"ח (אפשר למשוך לכאן ולכאן אם מקבלים תמורה) קריטריונים חשובים: FireWire על לוח האם אם עדיין קיים בלוחות אם "תקציביים" עדיף הרבה זיכרון- אני רואה שהרוב ממליצים על 2GB במפרטים, אך לא רואה ש4GB זו תוספת כל כך משמעותית במחיר ותמיד יש מה לעשות עם עוד RAM. ספק טוב חנות שקיימת יותר משלוש שנים ועדיף כזו שיש בה מסכים של Dell בניגוד לעם ישראל, מוכנים גם לפתרון AMD אין שימוש במשחקים כבדים אך כן יריץ משחקי פלאש ומשחקים "פשוטים" (שלושה ילדים קטנים בבית...) אם זה לא ברור מאליו, אין מצב לOC, והתוכנה הכי כבדה שתרוץ תהיה Windows Movie Maker. תודה לעוזרים!

• 24 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. אהלן! אשמח לעזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך קצת זה יהיה נחמד אבל לא קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכת וידאו וגרפיקה אבל אני רוצה גם לשחק משחקים הכי חדשים וכבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). premiere pro, after effects, lightroom, photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן…

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  3. איש תוכנה, לא מבין כלל בחומרה.. אשמח לעזרתכם- המטרה לקנות מחשב שיהיה מספיק חזק "להחזיק" 2-3 שנים.. תקציב עד 8K. המחשב משמש לפיתוח מערכות- יריץ DB, IDE, weserver, פיירפוקס וכרום במקביל, ubuntu בתור מערכת ההפעלה וVirtualBox שיריץ windows7 אני מניח שארצה להריץ משחקים מידי פעם.. אבל השימוש העיקרי הוא הפיתוח- לא לתת דגש על הצד המשחקי. מעבד intel i7- האם כדאי 920 עם OC (יש לציין שאינני יודע איך לבצע זאת) או 950? זיכרון 6Gig- תצורה של 3 כפול 2? שלתצורה תיהיה אפשרות להוסיף עוד במקרה הצורך.. דיסק קשיח Intel X-25 SSD 80G שיריץ את מערכת ההפעלה והתוכנות הכבדות, ועוד HD מינימאלי לדברים פחות חשובים (לא צריך שטח איחסון גדול, פשוט 80 גיג לא מספיק) אין צורך בציוד הקפי או מסך. רמת…

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. שלום לכולם, אני מחפש מחשב בעיקר למשחקים ב4000 ש"ח. אני רוצה בבקשה שני מפרטים - אחד אם מסך ואחד בלי. צריך רק מחשב (לא רמקולים, מקלדת או עכבר). תודה רבה לכולם!.

5. שלום לכולם ! לאחר שירות נאמן של כ-4 שנים אני מתכוון להחליף את המחשב שלי והמסך. אני מבקש עזרה מהאנשים פה מפני שראיתי לפי תגובות וממה שהספקתי לקרוא שהפורום הוא מאוד מקצועי ואמין. אני לא כל כך מבין/מעודכן במה שהולך עכשיו מבחינת חומרה ומחשבים ולכן אשמח לעזרתכם. מצורפות הדרישות עבור המחשב (לפי הפורמט בחוקי הפורום). תודה רבה מראש ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים (תכנות בעיקר), צפיה בסדרות/סרטים ב-HD דרך הטלוויזיה ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום …

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  6. Started by ארקדי גאיידמק,

דודה שלי טסה לקנדה ותהיה אפשרות אולי לקנות חלקים למחשב חדש השאלה עד כמה זה משתלם? נגיד ב1000 דולר אני צריך מעבד חשבתי על 930 של אינטל כ.מסך 7900GT הארד -250 ג'יגה אם לא שווה לקנות שם אז לא צריך לוח טוב ו2 ג'יגה זכרונות כמה אני ארוויח אם אני אזמין מהחנות http://www.newegg.com/ והיא תחזור עוד חודשיים יש מצב יצא הקונרו עוד חודשיים? עריכה: כרגע יש לי מחשב כזה P4 2.4 נורטווד כרטיס מסך FX5200 הארד 160 ג'יגה SATA ולוח אינטל עם צ'יפסט 865I מה יותר יהיה כדאי להביא משם כרטיס מסך+ספק ובארץ לקנות מארז או לקנות מחשב חדש? מצד אחד אני יודע שיצא הקונרו שיקרע את כל מה שיש עכשיו בשוק מצד שני במקום לשדרג את המחשב אולי שווה להזמין חלקים מחו"ל ואת המארז אני אקנה בארץ שזה בערך עוד 500 שקל מה …

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  7. דבר ראשון אנשים רציתי לשבח את הפורום הזה עברתי קצת על כמה עמודים והבנתי את הרעיון הכללי של הדברים אבל עדיין יש לי כמה שאלות ראיתי פה הצעה שמצאה בעיני שמתי אותה פה והינה השאלות: 1. האם הכרטיס שווה את ההפרש מHD4850 2. איך אני יודע שהביאו לי את הדברים שביקשתי בתוך המחשב? והאם למשהו יש איזה תוכנה שאפשר לבדוק איתה בחנות את המפרט בלי מערכת הפעלה מותקנת? 3. יש משהו שקנה שם בחנות שיכול לתת לי המלצה עליה או על חנות אחרת באיזור ראשון ? בתודה מראש Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + OCZ Vendetta , יחידות 1 ¤899 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1125 Connect3D Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe, יחידות 1 ¤1360 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1262 Western Digital 640G…

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  8. Started by BHXHO2,

מחשב רק מארז בפחות מ1000 ש"ח רק מארז ללא שם ציוד עקפי כרטיס רשת פנימי המחשב מיועד להריץ רק אינטרנט זה היעוד שלו תודה ניסים

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  9. שלום, אני עובד על גיבוש מפרט למחשב שצפוי לשמש לגיימינג, תוכנות מידול תלת מימד למיניהן, וחישוב מקבילי ב matlab. אודה להתייחסותכם ובפרט לשאלות הקונקרטיות שהעלתי למטה. בתודה מראש. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח. אפשר לחרוג מעט. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים / גיימינג, תוכנות תלת מימד (blender, 3ds), חישוב מקבילי (מוגבל). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפ…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום חברים, כאמור אני צריך עזרה במפרט שאני אוכל להציג אותו איפה שאני אבחר לקנות... אני צריך מחשב לשימוש ביתי - כלומר לא מחשב חזק לגיימרים (הכי הרבה שאני משחק - מנג'ר ופיפא, מניח שקלטתם את הראש..), אינטרנט ואופיס כמובן. אם אפשר - הצגת סרטים באיכות טובה. חשוב לי שהמחשב יהיה ברמה טובה, שלא יקרה מצב שעוד שנה הוא לא יהיה מספיק טוב לצרכים האלה. אני חושב על להשתמש בVISTA, אז אני מניח שצריך הרבה זכרון פנימי. ברשותי כרטיס מסך - אני חושב שהוא בן שנתיים, ati radeon 9600xt . הוא שווה משהו היום בכלל? אפשר יהיה לשתמש בו במקביל לעוד כרטיס מסך? ללא אוברקלוק כמובן. צריך כונן/צורב, וחוץ מזה לא דרוש ציוד היקפי. אני אשמח אם אפשר שיהיו לי חלופות, או שקצת תסבירו לי בנוגע ללמה בחרתם את המעבד המ…

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  11. הי, אני מתחיל להיסגר על המפרט הבא ואשמח לשמוע את דעתכם: מעבד i9 7900X - אזור ה 4500 ש״ח לוח אם ASUS ROG_RAMPAGE_VI_EXTREME - אזור ה 3000 ש״מ 4 כרטיסי EVGA GeForce GTX 1080 Ti SC2 HYBRID קרור נוזלי - אזור ה 16000 ש״ח זכרון בין 64 ל 128 גיגה תדר אזור ה 2000MHz - בין 2000 ל 4000 ש״ח כונן SSD 1TB כנראה 600p של אינטל M.2 - אזור ה 2000 ש״ח ספק 1500W - אזור ה 2000 ש״ח מבחינת ערוצי PCIE יש לי 44, שיתחלקו 16,8,8,8 לכרטיסי GPU ועוד 4 ל SSD אשמח לשמוע מה דעתכם ואיפה כדאי לקנות. אני רואה למשל שאין במלאי את המעבד הזה ב KSP. את ה GPUים די בטוח שאאלץ להזמין מאמזון. אולי גם את המעבד/לוח אם וארכיב לבד? תודה!!!

12. שלום! אני מחפש להרכיב מחשב בשביל machine learning. תודה לכולם על העזרה! 1. מה התקציב המקסימאלי? חשבתי על 10000 ש"ח אבל זה לא קשיח. לא רוצה להוציא כסף סתם אבל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין בעיה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? למידת מכונה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש מקצועי וכבד בסביבות של machine learning ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…

13. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך כמה שניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב: עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת, עכבר ומסך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, לא משנה הגרסא. …

14. Started by daniesto,

יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב ואני מפרסם כאן בשבילו. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. football manager 2015 וגם Combat arms EA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שיהיה נורמלי לפחות 3. האם יש צורך בצ…

15. Started by nestt8,

. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?150 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?23 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך…

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  16. Started by Bh,

שלום, אני מרכיב מחשב בשביל סבא שלי. מסגרת התקציב היא בערך 2,000 ש"ח. המחשב מיועד עבור גלישה באינטרנט, צפייה בטלוויזיה, וקידוד סרטים(הוא מעביר קלטות וידאו ישנות למחשב). המחשב יתחבר לשני מסכים, האחד מסך מחשב 19" LCD והשני מסך 32" בסלון בחיבור DVI-HDMI. לכן לקחתי כרטיס מסך בעל 2 יציאות, כאשר כל יציאה תתחבר באופן קבוע לאחד מהמסכים. רציתי לדעת האם ניתן ליצור 2 סביבות עבודה בו זמנית, כאשר בטלוויזיה בסלון ניתן לצפות בסרטים הנמצאים על המחשב ובחדר מחשב ניתן לעבוד כרגיל על המחשב ללא הפרעה אחד לשני. כיצד ניתן לעשות זאת? הנה מפרט ראשוני שהרכבתי דרך SkyPC: מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Tray ¤335 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200ay לוח אם Gigabyte GA-E…

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  17. Started by shahar.b,

שלום לכולם אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייח לחברה שלי שמתחילה ללמוד עיצוב גרפי. הדרישות בגדול: תקציב: 2500-3000 ש"ח עם נסיון לחסוך. דרוש גם מסך, שבשאיפה ייכנס בתקציב (אם זה אפשרי) אבל בגדול אם חריגה אז מינימלית (שנינו סטודנטים תפרנים..) כאמור השימוש- עיצוב גרפי (פוטושופ, אילוסטרייטור וכל מה שמעצבים גרפים משתמשים :s05: ). אין צורך במשחקים. בעיקר עבודות ללימודים, אינטרנט, אופיס וכו' לא יודע מה זה אוברקלוק אז כנראה שלא מתוכנן כזה.. אין צורך במערכת הפעלה, אבל כן בהרכבה. חשיבות שקט - 7-8 (אבל לא קריטי אם מעלה את המחיר בהרבה) לגבי שדרוג עתידי- בשנתיים הקרובות אין צורך (תקופת הלימודים). אולי אח"כ יידרש שידרוג בשביל עבודה, אז תלוי בהמלצתכם אם יש צורך לשמור על אופק שידרוג או לא.. מ…

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  18. Started by explize,

טוב נברתי וחפרתי במרחבי הנט וברחבי חנויות המחשבים והגעתי לכמה השגות שאני מקווה שתעזרו לי לסגור פינות. דרישות: אין צורך במסך וחומרה חיצונית(עכבר, מסך) וגם לא בDVD, אין צורך בכרטיס קול עובד עם audiophile 192 של M AUDIO מעבד 6400E מארז וספק נראה לי שהSONATA 2 יספק אותי(חשוב לי שקט, לא טוטאלי אבל שלא יעבור את ה 20- DB במיוחד בספק)-שוב זה לפי סקרים שלי..אין לי צורך מעל ל450W..רוב החומרה נשענת על חשמל חיצוני(אם יש המלצות לספק ומארז אחרים שיתנו לי את אותה התמורה אשמח לשמוע- שמעתי כבר המלצות לTT או לOCZ אבל לא למארז נורמלי) חשוב שאוכל לחבר גם HD לIDE בנוסף לDVD.(אם זה דרך כרטיס PCI אז גם טוב...) אם יש אפשרות ל FIREWIRE אוןבורד- אני אשמח. שיתמוך בRAID זיכרון בין 1 ל2 GB לוח שלא ית…

19. Started by zone glide,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש כנראה בקרוב וחשבתי אולי להרכיב את החומרה בתוך שולחן.. סטארט עושים את זה וזה לא זול.. סביב ה-2000 ש"ח על השולחן כולל העבודה.. זה כמובן גוזל מהתקציב של המחשב.. אני כנראה ארצה להקדיש סביב ה-6 או 6 וחצי... מה אתם חושבים? מחשב ב-4K טוב מספיק היום? כמובן שזה צריך לכלול קירור מים.. או שעדיף כבר להזמין הכל מחו"ל?

20. יש דבר כזה? אין צורך במסך כמובן, ואם זה יחסוך אז אפשר להסתדר גם בלי הארד דיסק אבל עדיף עם. השימושים הם צפייה בסרטים וסדרות, גם ב HD. אם יש לי מחשב מלפני שש שנים בערך, החלקים שלו יוכלו לעזור? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  21. שלום המחשב למטרת גלישה ומוזיקה ולפעמים סרטים ומשחקים לא כבדים ממש שיהיה לכרטיס מסך כניסת DVI ויציאה לטלוויזיה. אם נכנס למפרט כרטיס קול אז המלצות, אם לא אז שהכרטיס הקול המובנה שיהיה על הלוח אם שיהיה טוב. תודה

• 16 תגובות
    • 923 צפיות
  22. Started by ^^rUsLaN^^,

דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 160GB 8MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3160211AS מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 זיכרון: TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz CL5 כרטיס מסך: HIS PCI-EX RADEON X1950PRO IceQ3 256MB GDDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL מארז: AEROCOOL ExtremeEngine 3T BLACK w/o PSU סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 4036 יש לי כמה התלבטויות... בעוד פחות משנה אני מתגייס ובנתיים אני מתכוון לעבוד לכן לא יהיה לי הרבה זמן לשבת מול המסך. אני מתלבט האם להשקיע בכרטיס מסך הזה, ולהנות מהביצועים עד שיש לי זמן ויותר מאוחר להחליף במשהו שתומך בDX10 או לקחת את 7600GT שהוא די טוב ? אני פשוט לא רוצה שיווצר מצב שאני קונה משהו יקר…

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  23. מבקש עזרה במפרט מחשב בחנות שנמצאת בראשון. עדיף מKSP. עדיפות להכי זול שיש, רק למטרת אינטרנט וסרטים. עדיפות למחשב שיכיל טכנולוגיות חדשות ולא ישנות. SATA2, DDR2, PCI-EXPRESS, למטרת שידרוג עתידי.. (אם ישדרגו אי פעם). וכמובן עדיף מעבד כפול ליבה. כרטיס זיכרון לא צריך יותר מ512. חשוב צורב DVD. אפשר כרטיס מסך משולב. תקציב: 1000 שקל, פלוס מינוס - ללא מסך, מקלדת עכבר ורמקולים. וגם לא צריך הארדיסק! צירפתי תמונה עם המפרט שבניתי באתר שלהם אתם יכולים לשנות\להוסיף [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 851 צפיות
  24. אהלן, אני מחפש מפרט טוב לתקציב שנע בין 1800-2200. - המחשב הוא במיוחד לילד בן 6, ככה שלא צריך משהו ממש חזק. - המחשב גם לשימוש באינטרנט, וורד. - חשוב שזה צריך לכלול מערכת הפעלה. - מסך כבר יש, אז אין צורך (15 אינץ). אם אפשר בבקשה מפרטים מהאתר הבא: http://pandas.co.il היום אנחנו הולכים לקנות את המחשב ככה שזה די דחוף תודה.

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  25. Started by Nirco,

לפני כמה זמן חיפשתי מחשב אבל התוכניות השתנו במקצת... אבא שלי ירכיב את המחשב ואני מחפש מחשב ללא כל ציוד היקפי אבל בעיקרון מדובר במחשב לשימשוי יום יום וקצת משחקים. כנראה יתווסף להמחשב יקנה כנראה בחודש מאי וכנראה יתווסף ל-xbox 360 ולכן הוא לא צריך להיות חזק במיוחד.התקציב עד לא נקבע סופית וכנראה הגבול יהיה 3500 בתנאי שהורי יסכימו לממן מחשב בינוני ואני אוסיף. אני רוצה 2 מפרטים אחד פשוט ובתקציב של עד 2000 ש"ח ואחד קצת פחות פשוט ובתקציב של עד 3500 אשמח להמלצות בגדי לקבל אופציות לשני המצבים השונים שציינתי, אני לא מחפש מכונת משקים מטורפת אבל אני מחפש מחשב אמין שלא יעשה לי בושות. תודה

• 4 תגובות
    • 543 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.