ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
שלום המפרט הוא עבור מחשב "לילדים" (גילאי בי"ס יסודי) להלן הדרישות: 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש ביתי באינטרנט ואופיס 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן, מסך 19-18 אינטש 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב…
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, ושוב מחשב משרדי הלך לעולמו... אודה אם תוכלו להציע מפרט עדכני עבור עמדת עבודה של שרטט במשרד אדריכלות 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אדריכלות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקאד ב2D, סקצ'אפ, פוטושופ בסיסי. פרנסה. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס 7 והרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכ…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד לשימוש משרדי בסיסי: כתיבת מסמכים, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטונים. חשוב מאוד כרטיס רשת מובנה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 עדכון:2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח עדכון:50-100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט,עבודה משרדית ואולי מעט מאוד סרטים (לא HD). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם.. מחפש מפרט למחשב עקב מעבר לבאר שבע ללימודים (הנדסת חשמל ומחשבים באוניברסיטת בן גוריון) בגדול המחשב צריך להיות בסיסי מאד , בעיקר WORD אינטרנט וסרטים, יכול להיות שאצטרך אותו גם לפעמים לעבודת תכנות (לפי דעתי תכנות בסיסי מאד ברמה של אוניברסיטה) מסך כבר בחרתי : dell 2007wfp (החלטתי להשקיע במסך), התקציב למחשב עצמו הוא עד 2000 ש"ח כולל עכבר ומקלדת אל-חוטיים (כמה שיותר זול עדיף...) כונן של 120G ומעלה. צורב DVD. כמובן מחשב נייח ולא נייד (אין טעם לדון בזה, כבר עשיתי את השיקולים שלי..) אם יש משהו נוסף שאני צריך לפרט תכוונו אותי... תודה לכולם מראש..
-
- 30 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, שמי יניב עקב מעבר דירה אני מחפש מחשב בסיסי לאינטרנט ואופיס ייתכן בעתיד שדרוג לצורך עבודה בגרפיקה בסיסית. לא כולל מסך. אני צריך מחשב אמין ומהיר מאחר ואני לא מבין בנושא יותר מדי, אשמח אם תפנו אותי לחומר לימוד התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט לחבר שצריך מחשב ביתי ובסיסי לאינטרנט, אופיס ומשחקים ברשת לילדים שלו, חסכוני בצריכת חשמל ושקט. ללא ציוד היקפי, 2000 ש"ח. בנוסך צריך מסך וחשבתי ללכת על ה - Samsung 2333T ב 820 ש"ח אני מחפש חנות באיזור יבנה (ראשל"צ, אשדוד, רחובות וכו') ואם קיים משלוח לבית הלקוח אז עוד יותר טוב. 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח למחשב ועוד 820 ש"ח למסך האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? אינטרנט, אופיס ומשחקי רשת לילדים 3. האם יש צורך בציוד היקפי? מסך, אני מעדיף Samsung 2333T אלא אם כן יש המלצות אחרות 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? כונן דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם ש…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקציב המקסימלי - 2500, עדיף לנסות לחסוך, אבל במידת הצורך ניתן לחרוג מהתקציב 200-300 ש"ח השימושים הצפויים של המחשב - אינטרנט ומוזיקה התקציב כולל גם מסך 22" - 23", רמקולים, מקלדת ועכבר + צורב עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? - 5 יש צורך בהרכבת מחשב בחנות. אין צורך במערכת הפעלה. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? - באזור תל אביב או ירושלים.
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שלום, לפני שמכר קונה את המחשב הבסיסי של אייבורי לצרכים הנ"ל בתקציב של בערך 1200 ש"ח, רציתי לוודא שאין אלטרנטיבות טובות יותר או שידרוגים/שינויים שמוטב לבצע. המחשב הוא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode= יש את כל הציוד ההקפי: מסך 17" עכבר ומקלדת. המחשב אמור להחליף מחשב פנטיום 4 שפשוט איטי מידי. אין דרישות לשקט או דרישות מיוחדות נוספות. לדעתי כדאי כמובן ספק כוח נורמאלי ואולי אפילו מעבד זול יותר. תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חדש באתר. מחפש לקנות מחשב בהתאם למפורט בהמשך. לא חשוב לי מראה המחשב חוץ מצבע המארז שיהיה שחור. מעדיף מחשב שקט ככל האפשר בהתאם לתקציב כמובן. לא משנה לי INTEL או AMD. העיקר שיהיה מהיר 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2600 ש"ח מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)עבודות משרדיות, משחקים חדשים, צפיה בסרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.לא אין צורך. רק מארז ותכולתו 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: D…
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ללא חריגות, רצוי כמה שפחות. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט,סרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6 מתוך 10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב 8.…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
1מה התקציב המקסימלי?1000 ש"ח אפשר לחרוג עד 100-200 שקל 2 מיועד לגלישה, משחקי פלאש, ואולי קצת סרטים מדי פעם. ילדה בת 9! 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צורב 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 1 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא מערכת הפעלה, עם הרכבה. 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. כפר סבא, יש לי חנות אייבורי מול הבית. לא חובה. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה …
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי כבר מזדקן, כרטיס המסך התקלקל וגם הספק עושה רעשים של גסיסה קרובה, והחלטתי שהגיע הזמן לשדרג. מכיוון שזוהי הוצאה לא צפוייה, ואין לי ממש את הכסף לבנות מחשב, אני מגביל את עצמי לעד 2000 ש"ח. אני שומר את המארז, ההרדיסקים [iDE] וכל הציוד ההיקפי למחשב החדש, ולכן אני זקוק למעשה לשילוש הקדוש, לכרטיס מסך ולספק כח חדשים. [לא צריך כוננים אופטיים, יש לי אפשרות צריבה בלפטופ] המחשב נועד למשחקים בסיסיים (או חדשים~ על הגדרות נמוכות; כרגע חשוב לי שיריץ AA2 ו-AA3), אינטרנט ואופיס. [בעקרון גם אולפן ביתי, אבל מכיוון שהעבודה והלימודים לא מאפשרים לי זמן לזה, אז כל מה שיספיק לגיימינג בסיסי יאלץ להספיק גם לאולפן - זה לא המרכיב העיקרי] יש לי 2 מסכים, כך שאני צריך כרטיס מסך כפול…
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מחשב מלא ללא מסך להורים שלי שיהיה מחשב שני עם שימושים מאוד בסיסים כמו אינטרנט / office . המחשב צריך להיות חדש ומחיר נמוך. באתר של KSP ראיתי חמישה מחשבים מלאים שהתאימו לתיאור הזה (המפרטים זההים פרט ללוח אם ומעבד) : כולם עם DDR 400 256MB 400MHz V-DATA CL2.5 ועם Hitachi Deskstar 80GB. 1. 1295 ¤ Sempron 2800+ (S-754) ASUS K8V-MX s754, K8M800, SATA, VGA 2. 1350 ¤ Sempron 3000+ (S-754) ASUS K8V-MX s754, K8M800, SATA, VGA 3. 1240 ¤ Celeron 2.67 Ghz 533FSB S-775 64 Bit ASROCK 775VM800, VIA, AGP, SATA 4. 1280 ¤ Celeron 2.93 Ghz 533FSB S-775 64 Bit ABIT SG-80 (661FX) LGA775, AGP, VGA, SATA 5. 1370 ¤ Celeron 3.06 Ghz 533FSB S-775 64 Bit ABIT SG-80 (661FX) LGA775,…
-
- 10 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני מנסה להרכיב מחשב בסיסי להורים, אבל שיהיה מרכיבים איכותיים. אני צריך שיהיה לו פוטנציאל לסחוב זמן רב מבלי להזעיק אותי לתיקונים כל שני וחמישי. 1.מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? עבודה משרדית, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים (עדיף שיתמוך ב HD) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מקלדת, עכבר ורמקולים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבת מ…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הלך לי המחשב ואין הרבה כסף למחשב.. בעיקרון המחשב לא למשחקים..עבודות,תוכנות,מוזיקה,אינטרנט וסרטים מדיי פעם וגם לא צריך שום ציוד היקפי..גם לא צורב רק מארז ומה שבתוכו..ואולי גם לא כרטיס מסך כי יש לי GEFORCE 4 MX שהוא לא ממש טוב אבל מספיק לדרישות רק שאני לא בטוח שהוא יתחבר ללוחות אם החדשים.. מישהו יכול להמליץ על איזה מפרט שיתאים פחות או יותר לדרישות האלה ולא יחרוג מהמחיר?? תודה
-
- 7 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במפרט מחשב שמיועד בעיקר לאופיס אינטרנט ומשחקי רשת. מדובר על מחשב שמיועד לילד בן 6 והעבודה השוטפת היא בעיקר באינטרנט גלישה משחקים אונליין וכד' הסכום הוא עד 1500 ש"ח ולא כולל ציוד היקפי(רמקולים,מסך,מקלדת עכבר). ללא וינדוס ולא מיועד לעבור OC. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, זקוק למחשב לגלישה, אופיס, מוזיקה וסרטים, ללא ציוד היקפי. HD 500GB. רמת שקט - שלא יפריע לצפות בטלוויזיה שנמצאת ליד. לא מתוכנן OC, ללא מע' הפעלה. עדיף באיזור רחובות. קראתי כאן שלרמת השימוש הזאת עדיף AMD, אז הנה כמה מערכות להשוואה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2239 http://skypc.co.il/pl_product~sky100~88~0.htm המפרט הראשון במערכות מומלצות - http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu תודה!
-
- 27 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. תקציב - 2000 ש"ח מזומן 2. מטרות המחשב: עבודה משרדית, אינטרנט, מולטימדיה בסיסית ומשחקי מחשב (ברמה סבירה לא צריך סופר מחשב). 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי. לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו. לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו . AMD/ATI למרות שאני אשמח לשמוע המלצות. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם. קירור יועיל. האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד. מחשב שקט לא חייב רק שלא יהיה טרקטור בנוגע לצבעים אנ יבטוח שאפשר להתאים בין מארז וצורב DVD. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה. מערכת הפעלה יש חדשה בצד והרכבה אני מרכיב. 8. האם יש צרכים מיוחד…
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב בסיסי למשחקים, מיועד לשנתיים הקרובות , במסגרת תקציב של 4500-4000 ש"ח בערך ללא OC, ללא ציוד היקפי. אין צורך בהרכבת מחשב במעבדה וכו' אני מתלבט בין שתי מערכות בעיקרון - מבוססת אינטל למבוססת AMD. בשתיהן יש בסיס זהה: HD של 500GB , כרטיס מסך נבחר ה 8800GT מאחת מהחברות, 2 GB זכרון במהירות 800 MHZ AMD: מעבד 4800 עם לוח אם של GIGABYTE או ASUS INTEL: מעבד E6750 עם לוח אם ASUS או GIGABYTE בנוסף יהיה קרור נוסף למעבד (בשל נסיון מר עם הפרסקוט הקודם) קיים הבדל מחיר בין 2 המערכות, והשאלה היא אם ההבדל בביצועים יהיה משמעותי שיצדיק את ההבדל הכספי? (4100 לערך לעומת 4700)
-
- 6 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אהלן לאחרונה נשרף לי המחשב, ואני מחפש מחשב חדש. ראיתי באייבורי מחשב דיי טוב לצרכים שלי (מוזיקה, אינטרנט, CS1.6 וSAMP) במחיר ממש מעולה. עכשיו מעניין אותי לדעת אם זה too good to be true... מצאתי מפרט באייבורי, אני יציג לכם אותו: מארז מחשב ומארז איכותיים ביותר עם פח עבה כולל יציאות USB קדמיות ואחוריות אחריות לספק הכח ל-3 שנים מעבד סוג מעבד: Intel Pentium Dual Core דגם מעבד: E2140 מהירות מעבד: 1.6 GHz מהירות FSB: 800 MHz זכרון מטמון cache: 1 M (הערה אישית: לא ממש אכפת לי מהמעבד, כפי שראיתם כבר את הצרכים שלי אני לא הולך לנצל הרבה ממנו, אז מעבד כזה מספיק לי בעקרון...) לוח אם מותג מתוצרת ASUS P5NESLI FSB1333 כ.קול 5.1 כ.רשת (תומך SLI תמיכה ב 2 כרטיסי מסך במקבי…
-
- 6 תגובות
- 576 צפיות
-
-
זה מחשב בשביל אמי כדי שתעזוב את שאר מחשבי הבית ותפסיק עם "למה לי אין מחשב בלה בלה בלה" בהתחלה חשבתי על משהוא בסיסי ביותר שלא יהיה נתן לשדרג בעתיד במחיר מצחיק (990)אבל אחי ואבי אומרים שעדיף משהוא שאולי יתן אפשרות שדרוג אז אנה המפרט: amd sampron 2800 754 ASROCK K8NF4G-SATA2, s754, NF4, VGA, PCI-E (אם נרצה לשדרג את כרטיס המסך בעתיד)-לא יקרה 512MB TWINMOS 80GB SATA כל השאר על הכרטיס +מארז מסך וכוננים יש שאלות 1)למשהוא יש דעה על לוח האם 2)יש לי כונן 20GB אולי זה יספיק תודה על העזרה
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
* תקציב? עד 2,000 ש"ח. * מטרות המחשב? שימוש בסיסי שכולל: גלישה באינטרנט, עבודה ב WORD, צפיה בסירטונים ביוטיוב. * גודל המסך? סורי לא מבין בזה, אבל שיהיה קטן. המטרה של המחשב היא שיהיה אפשר לקחת אותו בקלות ולא יכביד עלי. * רזולוציית המסך? לא נראה לי שמשנה לי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא כבד, מדובר על מחשב קטן. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמובן שזמן סוללה ארוך יהיה מבורך... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כמה שיותר שאפשר להכניס בתקציב. אני מניח שנגיע ל500GB? * כונן אופטי? צריך. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למ…
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
לא יצא לי להתעסק שנים עם ניידים מחשב לסטודנטית סביבות ה 3000 (איזור ה 4000 כבר ייקר) שיהיה בעל מסך טוב ! כי ישמש במצגות של תמונות צילום ועריכת תמונות (צבעים צרכים להיות חדים ואמיתיים-מסך איכותי) שיהיה מסך מהגדולים לא ה 12 אינצ' למניהם כי המחשב ברובו יהיה בבית . טושיבה ? פוג'יטסו ? DELL ? LENOVO ? COMPAC ...כבר התבלבלתי !!!!! עזרה ! וכמובן חשוב ביותר אחריות טובה ! אם משהו חס ושלום ....אם יש עם מי לדבר בארץ ? תודה !!
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
שלום, תקציב מזומן של עד 1200 שח, מטרת המחשב: הורדות, צפיה בסרטים, משחקים קלים ביותר (FIFA 2005) ואופיס\אינטרנט. אין צורך בDVD. אין צורך בHD (מתבסס על כך שלא קריטי להישאר עם IDE ולא לעבור לSATA2). אין צורך במסך, כרטיס קול, כונן דיסקטים. כלומר רק: מארז+פסק,לוח,מעבד,זיכרון וHD רק אם אתם ממש חולקים על להישאר עם הישן. לא מחפש שידרוגים עתידיים- עד שאחליף כבר הכל יהיה שונה (לפחות 3 שנים...). אעדיף שלא להרכיב לבד, למרות שזה אפשרי. מעדיף להישאר עם הכ. מסך הבסיסי שמגיע עם הלוח, בהנחה שזה מספיק לפיפא 05 ודברים מאותה תקופה. נמשך מאוד להצעות של איבורי וKSP ורק מפני שכל הדעות השליליות עליהם (כאן, בגוגל וכו') ישנות ואין תלונות מהשנה האחרונה- אני מניח שהשתפרו. ההצעות שלהם זולות מהגג שלי …
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-