ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
היייי אז ככה אני צריך כרטיס מסך למחשב של אח שלי כרטיס AGPX8 באזור ה500 ש"ח מקסימום 800 אם מישו יכול בבקשה להקדיש שניה ולהמליץ כי אני רוצה להזמין עוד היום אגב זה ללא ממש קשור אבל אם מישו מתעניין זה AMD3200+ ליבה אחת עם לוח של גיגה בייט לא ממש זוכר איזה
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא?? (מאתר DELL ארה"ב) מחירו: 614$ Genuine Windows® 7 Home Premium, 32-bit, English New 2010 Intel® CoreTM i3-350M Processor (2.26GHz, Dual Core/4 Threads, 3MB L3 cache) Aberdeen Silver 3GB DDR3 Shared Dual Channel at 1066MHZ, 2 DIMM 320GB 7200RPM SATA Hard Drive 1 Year Basic Limited Warranty and 1 Year NBD On-Site Service 6-cell Lithium Ion Primary Battery Aberdeen Silver Display Back 15.6 inch High Definition LED Display (1366 x 768) with Anti-Glare 8X DVD+/-RW with double-layer DVD+/-R write capability, Roxio and Cyberlink PowerDVD™ DX 8.3 Keyboard with Gesture Touchpad Intel® Integrated Graphics Media Accelerator HD Wireless Network Card 802.11 b/g/…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברים שלום, לחברה שלי יש לפטופ lenovo 3000n200 והייתי רוצה לדעת האם אפשר לקבוע במשטח המגע (במידה ואני לא ברור הכוונה לחלק שמדמה את העכבר) את האופציה של קליק שמאלי של העכבר כשלוחצים במרכז ההמשטח.. האם יכול להיות שדרייברים מסויימים לא הותקנו או שזאת בעצם הוראה שצריך להפעיל בויסטה או שלחילופין פשוט אין את האופציה הזאת בלפטופים של lenovo. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין במעבד 9550 Q לוח אם אני חושב על אסוס P5 מסויים יש כ"כ הרבה שאיני יודע מה מתאים לי אולי P5Q זכרונות אין לי מושג מכל התזמונים למינהם שראיתי מה מתאים לי אני רוצה 4 G הארד דיסקים חשבתי על WD 500 כרטיס מסך אני חושב שאלך על 9800 או קוודרו טרם הוחלט מארז המליצו לי על ANTEC 6580 מגיע עם ספק 430 וואט אין לי כל כוונה להתעסק עם אובר קלוק לא מבין בדברים האלו המחשב אמור אך ורק לערוך וידאו . (זהו עיסוקי ) חשוב לי יציבות ואמינות המערכת כמו כן אם מישהו חושב שכדאי ללכת על קור 7 אשקול את העניין למרות שזה מייקר . מעדיף להשאר תקציבית במפרט ה 9550 Q לא צריך לתת לי מחירים. אסתפק בהמלצה לרכיבים מתאימים . תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, ראשית רציתי לברך אותכם על האתר הזה. ממש מצויין, עלו והצליחו. עכשיו לעיניינינו, אני חושב לקנות בימים אלו מחשב חדש. המחשב ישרת אותי בעיקר ליישומי משרד שונים : NET , Office. וכדומה. המחשב לא ישמש ל- OC ואומנם אני לא חובב משחקים מושבע אך לא הייתי רוצה למנוע ממני את האפשרות לשחק עליו משחק פה ושם . אשמח לקבל מפרט למחשב מבוסס AMD. התקציב עומד על 5000 כולל מסך, תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי HP DV3-2150ej יש לי סרט ב HD 1080P וחיברתי את המחשב ל TV וניגנתי את הסרט הסרט קרטע לאורך כל הדרך קול + תמונה. שמתי לב שכאשר הסרט מתנגן המעבד עובר ל 100% ניצול. שאלתי היא כזו האמת באמת קשה למחשב לנגן את זה!? אולי בגלל המעבר ל TV? או שפשוט יש איזה משהוא שמכביד על המחשב? תודה רן
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי לכולם! רכשתי מסך VP930B וה-Geforce4mx ענתיקה שלי לא משדר לו דיגיטלי... יש לי pentium 1.7 עתיק והייתי שמח למפרט מכם: עבודה משרדית בעיקר, גלישה, מוסיקה, סרטים והרצת תוכנות חישוב שמנמנות (matlab). אני בכלל לא גיימר. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט (אין מגבלת תקציב לעניין הזה). יש לי hitachi 160GB אבל אשמח להוסיף עוד מפלצת, אני צרכן ג'יגות כפייתי. נדמה לי שכדאי לקחת 2 ג'יג RAM. לגבי סטיק אחד או שנים - אני ממש לא מבין בזה. מעבד כפול ליבה - הבנתי שזה מומלץ. שוב - לא מבין בזה. חשוב לי שהמערכת תטוס על ויסטה. כרטיס מסך - יציאה דיגיטלית חובה. כרטיס קול יש לי, המחשב מתחבר לסוויצ' דרך כרטיס רשת. חשוב לי מארז נוח עם כניסות USB קדמיות. צריך גם צורב DVD (מתוכננת קפיצה טכנולוגי…
-
- 14 תגובות
- 907 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? : 8000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? " לנסות לחסוך, אבל לא על חשבון ביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? : לימודי עיצוב גרפי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). : מיועד ללימודים. תוכנות עיקריות: Photoshop,Indesign,Illustrator מעבר ללימודים, ישמש גם כמחשב ביתי (אם יש מפרט שמתאים גם למשחקי מחשב זה יהיה טוב אבל לא חובה) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בהחלטה איזה מפרט לקחת. אם המפרט שאני אציג בפנכם לא נראים לכם משהו אתם יכולים לבנות מפרט יותר טוב. הנה המפרט: מעבד AMD Phenom II X4 940 Box ¤1292 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1280 לוח אם GIGABYTE GA-M750SLI-DS4 ¤785 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38520 כונן קשיח Samsung HD501LJ 500GB SATA2 16MB ¤285 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD501LJ זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PK ¤336 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?p...8500CL5D-4GBPK כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce GTX 295 1792MB DDR3 PCIe ¤2914 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=N29518IB צורב ASUS DRW-20…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, כאילו לא הספיק שכבר קניתי שני מחשבים בחודש האחרון (שוב תודה לכולם), עכשיו אני במסע הבלתי נגמר לחלקי מחשב. המחשב שאליו מגיעים החלקים זה פנטיום 3 עתיק (666mhz) עם זכרון סביר והכל. בעקרון אני רוצה להחליף שם את הוודו 3 (די לצחוק!) והרדיסק שמת ל40-60 ג'יגה. בעקרון, צריך לצאת פחות מ900 שקל ורצוי שיתאים למחשב הענתיקה.. רעיונות? תודה על העזרה, זהר
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
חבר שלי רצה שאני ארכיב לו מפרט למשחקים הבנאדם חולה בראש הוא אמר לי שכסף בשבילו זו לא בעיה אז מה אתם אומרים על המפרט הבא? AMD Athlon64 3200+ (745) 64bit 2200MHz, 512kb 1600Mhz HTB - A8N-SLI Deluxe (s939) NF4, 2xPCI-E)(asus) Vitesta DDRII 533(x2) 80 GB 7200 ATA-100 (8MB)(wd) Sapphire ATI Radeon X850 XT Platinum Edition PCIe 256MB(vivo) LG 4163B +x16 -X8 Dual x4(dvd recorder) Thermaltake Shark VA7000BWA/SWA (case) Logitech MX510 Optical - 5Y Warranty(mouse) אני צריך מקלדת אלחוטית בלי עכבר לא מצאתי באיטרנט PF2 996 / 19(mag) ויש לי 2 שאלות אני צריך ספק כוח יויתר גדול? ואני צריך מערכת קירור? תודה לעוזרים
-
- 41 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 6Mb 1333mhz BOX מחיר: ¤910 לוח אם: Intel SKYBERG DP45SG מחיר: ¤785 זכרון: OCZ DDR3 ReaperX 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1333MHZ CL6 מחיר: ¤740 כרטיס מסך: GIGABYTE GEFORCE 9800GTX PLUS 1GB DDR3 PCI-E מחיר: ¤1100 מארז: CoolerMaster RC-590-KKN1-GP Centurion 590 MIDTOWER Case No PSU מחיר: ¤365 מסך: LG W2261V 22" WIDE LCD 2MS 1:20000 FULL HD מחיר: ¤1080 ספק כוח: Corsair VX550W Ultra Quiet Psu מחיר: ¤550 כונן קשיח: WD 500GB 7200RPM 16MB SATA2 מחיר: ¤340 צורב: LG GSA-GH22NP20 DVDRWX22 IDE BLACK BULK מחיר: ¤115 מערכת הפעלה: MICROSOFT WINDOWS VISTA HOME PREMIUM 64BIT HEBREW OEM מחיר: ¤520 סה"כ: 6565. להלן מפרט שבניתי לאחר עיון ראשוני במפרטים טכניים…
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בהרכבת מפרט אבל לפני זה יש לי שאלה. האם בתקציב הזה אפשר להרכיב מחשב שיוכל להריץ גם משחקים ברמה טובה? (לא מבקש על הרזולוציה והאיכות הכי גבוהה). אם כן אז זה גם חשוב, למרות שהמחשב מיועד לאינטרנט, סרטים ועבודות אשמח אם גם יהיה לי שקט במשחקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה ממש קריטי 300-400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, תכני HD ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -איל…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מבין ש-17" זה יותר מדי ,אז 15.4 או 15.6 . שימוש לאינטרנט ,סרטים לצפייה בנייד עצמו באיכות טובה, מעט עריכת תמונות וסרטים בתיים (פוטושופ ,אלמנטס -ברמה חובבנית ), משחקים פשוטים בלבד. הוא לא מיועד לניידות גבוהה: בעיקר שינויי מקום בבית, לעיתים עבודה בבית אחר. יש מצב להתגמש במחיר (אם קריטי ). אני לא מתמצא בתחום וראיתי מלא דגמים ,חטפתי כאב ראש מכל השפע ... למטרות שדרוג עתידי (אולי ):רצוי תמיכה ב-full hd - hdmi . יהיה ניתן לשדרג את הצורב בעתיד ל-blueray ? ראיתי מחשב מחוץ לטווח המחיר שלי שאולי יהיה ניתן להשיג במחיר היעד שלי אבל זה בכלל לא בטוח אז אני מעוניין בהצעות גם לדגמים אחרים במחיר המבוקש.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , אני סטודנט ללימודי IT (נמצא בחו"ל) אני צריך את המחשב לצורך ביצוע הדמיות דרך VMWARE של שרת וקליינט ואני אצטרך להרים לפחות שני שרתים ושני קליינטים לדמות רשת בנוסף בשעות הפנאי גיימינג 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2000$ דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -20 דולר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -לימודי IT וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -כבד - vmware ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -גם -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני הולך לחבר את המחשב הנייד בבית לראוטר.. והנציג שירות שלהם (כמובן) המליץ להירשם לתמיכה שלהם ב10 ש"ח לחודש עכשיו השאלה שלי היא האם אני יצליח לבד להגדיר את הראטור והכרטיס רשת (אולי בעזרתכם?) או שאני אהיה חייב את התמיכה שלו כדי להגדיר כמו שהנציג שרות אמר.. בכל זאת אם אני נרשם זה התחיבות לשנה.. אולי מישהו שעשה את זה יכול להגיד לי אם זה מסובך להגדיר את הראוטר וכל הדברים שבאים עם זה(יש לי ידע לא רע במחשבים).
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום, אני כבר קרוב לשנתיים עם לפטופ די חזק שקניתי תחת האשליה שלפטופ עם מפרט טוב יכול להוות איזושהי תחלופה למחשב נייח למשחקים. המחשב מתחיל להראות סימני עייפות, ובשביל לתת לו עוד כמה שנים טובות לחיות(ולפנק את עצמי) החלטתי לקנות מחשב נייח חדש שישמש בעיקר לגיימינג(Guild Wars 2, Diablo 3, ועוד משחקים שיבואו), כאשר כמובן שיהיה לי שימוש של גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים ותיכנות עם כל מיני סביבות עבודה (MATLAB VISUAL STUDIO ועוד) המחשב הולך לרוץ על שני מסכים, שהעיקרי הוא עם רזולציה 1920 על 1080. התקציב שלי הוא 5000 ש"ח, חריגה של עד 500 שקל שתביא לשיפור ניכר אפשרית. אני לא מעוניין בOC, לא עכשיו ולא בעתיד. אין לי צורך בציוד היקפי, אין לי צורך בכונן דיסקים. הייתי רוצה מפרט מIQPC htt…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, סיימתי את התואר במדעי המחשב אחרי 3 שנים יחד עם מחשב נייד של DELL i5 ו-6 ג'יגה ראם. עם סיום התואר, השימוש שלי במחשב הפך יותר מסיבי, ואז החלו להופיע סימני עייפות וחום, שגוזלים ממני זמן רב שהוא גם שווה כסף כשמדובר בעבודה. לכן, יש לי צורך בקניית מחשב נייח(פחות מתחמם) וחזק שיאפשר לי לעשות מספר עבודות במקביל, ועובדות שדורשות כוח עיבוד רב(גם גרפי) ויתאים גם למשחקים המזדמנים שלי בNBA 2K. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש אפשרות להגיע לביצועים דומים, שלא נופלים בהרבה, עדיף לחסוך איפה שלא צריך לשלם יותר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?…
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשתי סטודנטית וכמחשב שני חשבנו על נייד/NOTEBOOK. השימוש יהיה אופיס, אינטרנט ופה ושם ניגון וידאו, לא יותר מזה. הייתי מאד שמח לרכוש משהו בעד 3000 ש"ח. מה הייתם ממליצים? נייד פשוט או NOTEBOOK (שכפי שאני מבין האופציות בכ 2300 הן ה MSI WIND או ה 1000HA). אוסיף שבסה"כ אני מאמין שרוב הזמן המחשב לא יתנייד ממקום למקום. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף מחשב ישן בן כמה שנים טובות (IBM ממותג). 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל הכל (וכך להגדיל זיכרון מ 4 ל 8, לשפר מ I3 ל I5, מארז וספק איכותי וכדומה) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, ומקסימום עד 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים כלליים (משרדי, גלישה ברשת) שימוש יומיומי, גם לפרנסה (ולכן חשובה האמינות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא, אביא ממחשב קודם עכבר, מקלדת, רמקולים, מסך - מסך LG 23 חדש יחסית 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קריטי)? 7 (ומכאן התלבטות לגבי ה HD, דגם green או blue?), רצוי גם שהמחשב לא…
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
היי, אחותי טסה לארה"ב (לניו ג'רזי) לתקופה של חודשיים וזו הזדמנות נהדרת בשבילה לקנות מחשב נייד (בזול) לשנת הלימודים הבאה שלה באוניברסיטה. השימושים שלה יהיו הרבה עבודת אופיס ואינטרנט וצריך לספק לה סביבה מהירה, איכותית ונוחה. דות'ן + 512 מגה ראם עם מסך טוב יעשו את העבודה. אז החנות שממנה היא תקנה את המחשב ככל הנראה תיהיה compusa.com (מNEWEGG אי אפשר ולא קיבלתי עוד המלצות באשכול שפתחתי בפורום כללי). אז מאוד נדלקתי על ה-Aspire 1642WLMi Notebook: http://www.compusa.com/products/product_info.asp?pfp=cat3&product_code=335072&Pn=Aspire_1642WLMi_Notebook יש בו ממש את כל הדרישות, אבל יש כמה שאלות שעולות: איך ACER ומחשביה? איך האחריות שלה? והכי חשוב, יכולים לעשות לה …
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שהיה מחשב מתים למשחקים כבדים וגם גלישה גרפיקה תוכנות הורדה לא צריך ציוד היקפי רמקולים, מקלדת, עכבר ומסך יש לי שהיה קירור שקט וטוב המשחקים המתוכננים (תוכל לציין 2-3 שמות למען הנוחות). Gta IV. CRYSYS WARHEAD מעבד INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤800 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤ 465 זיכרון DDR II 1066Mhz 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel ¤230 דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ¤290 כרטיסי מסך GIGABYTE 9800GT OC 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E ¤695 צורב LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ¤110 מאווררים וגופי קירור Scythe Ninja II 6 Heat Pipes CPU Cooler ¤170 ספקי כוח Golden Tiger 550W Real, 12cm Fan (2…
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
קניתי לפטופ ורוב הזמן הוא נמצא עלי כשאני במיטה וזה נדמה לי לא הכי בריא וגם לא הכי נוח אני מחפש המלצה למשטח קירור\הפרדה שיעשה את העבודה כמו שצריך. מיועד ללפטופ בגודל 13" ראיתי שהמחירים נעים סביב 100-300 ש"ח, אז התקציב המקסימלי שלי הוא 300. תודה נ.ב. אם זה לא הפורום המתאים אז סליחה מראש, אבל זה היה נדמה לי הכי נכון לרשום כאן....
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לשימוש יום יומי, בעיקר לשימושי משרד (אינטרנט + אופיס) אך שמדי פעם אני יוכל להפעיל בו תוכנות גראפיקה ואדריכלות לרבות פוטושופ, אוטוקד, סקאטצפ, VRAY ועוד. חשוב להבהיר כי המחשב יהיה מחובר בצורה תמידית ל-2 מסכים, ספק 3. מצ"ב השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח כולל מע"מ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית + תוכנות גראפיקה ואדריכלות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש יום יומי של אופיס ואינטרנט + זליגה לתוכנות גרפ…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-