עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני מעוניין לקנות מחשב בסכום של 5000 שח ללא מסך. המחשב צריך לשמש בעיקר לתיכנות ולכן השקעתי בזכרון גדול (1024 מגא). למשחקים אני לא צריך אותו כמעט. לצרוב די וי די אין לי כרגע צורך. אם יש למשהו הערה לגבי החלקים - אשמח לשמוע ולהחליף אבל הרעיון הוא לא לגלוש מעבר לסכום הנ"ל. כמו כן אני לא יודע אם יש חשיבות להשקיע במארז מסויים או להוסיף מאוורר (המעבד הזה מתחמם במיוחד ?) תודה P-4 2.8 520 800MHz 1 Mb Cache HT מעבד: ASUS P4P 800 E DELUX SATA GBL 8.1 לוח אם: ( DDR Micron 512 Mb PCL3200/400 MHz ) X 2 זיכרון: WD 7200 80GB S-ATA דיסק קשיח: Abit Siluro FX5200 DTF128Mb DVI כרטיס גרפי: Creative Audigy LS 5.1 כרטיס קול: Creative Inspire 2.1 2500 רמקולים: Sony Combo CD-RW 52x32x…

• 9 תגובות
    • 905 צפיות
  2. Started by BladeRunnerSting,

אני כבר מחפש מעל לשנה לפטופ 11.6 שווה במחיר שפוי ונראה לי שמצאתי, אבל אני מעט מתלבט. אז אני ממש רוצה את ה Lenovo ThinkPad X120e החדש שעולה בארה"ב כרגע ממש מעט: http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/catalog.workflow:category.details?current-catalog-id=12F0696583E04D86B9B79B0FEC01C087&current-category-id=C63BB22720313B14F5906FFA72CB90D5 (אני מדבר על המפרט החזק ביותר) אבל אני לא ממש מכיר את הפלטפורמה החדשה הזאת של AMD, היא שווה את זה? כמובן שאני לא אלך על האליאן וור 11.6 שהוא סתם יקר וממש אוברקיל לצרכים שלי מהלפטופ, ומצד שניה הלנובו אדג' 11.6 עם ה i3-380um ( http://shop.lenovo.com/gbweb/gb/en/learn/products/laptops/thinkpad/thinkpad-…

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  3. Started by ofer40,

מצאתי פה מחשב לא רע במחיר לא רע ורציתי לדעת מה דעתכם http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={3DBE98AC-ADD2-4EAE-A96F-0EB04E585BC5}&details_type=1&itemid={04986D79-7043-4D58-8B49-6DE313D1BF19}

• 10 תגובות
    • 905 צפיות
  4. Started by zaroor,

היה לי DELL T7200 קשיח 7200 RPM זיכרון 2 ג'יגה כ.מסך X1400 עכשיו ראיתי דגמים עם מעבד P8400 ,רצוי מסך מבריק השימוש כללי אינטרנט,שירים תמונות וידאו מסמכים וכו' מה כדאי בתקציב הזה חשוב שיהיה אפשרות להתקנת מע' הפעלה XP שיהיה דרייברים באתר היצרן

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  5. מחשב נייד פוגיטסו סנטורינו · מעבד Intel® Centrino Pentium M 1.5GHz · זיכרון 256MB DDR הרחבה עד 2GB · מסך 15" XGA 1024x768 · דיסק 40GB · כרטיס מסך Intel® Extreme Graphics 3D 855GM up to 64MB · כונן DVD · יציאות לרמקולים ולמיקרופון חיצוני · מודם 56K V.92 וכרטיס רשת 10/100 מובנים · 3 יציאות USB2.0 מעבד Intel® Centrino Pentium M 1.5GHz זיכרון 256MB DDR הרחבה עד 2GB מסך 15" XGA 1024x768 דיסק 40GB כרטיס מסך Intel® Extreme Graphics 3D 855GM up to 64MB כונן DVD יציאות לרמקולים ולמיקרופון חיצוני מודם 56K V.92 וכרטיס רשת 10/100 מובנים 3 יציאות USB2.0 יציאת אינפרא אדום IrDa 1.1 סוללת Li-Ion 3800 mAH מחזיקה כ-5.2 שעות בהתאם לשימוש משקל 2.6Kg אחרי…

6. כמו שכתבתי תקציב עד 3000 שקל.. לא צריך מסך , עכבר ומקלדת רק מארז שמלא בתוכו :-) המחשב הוא לא בשבילי אלא בשביל אחי ונקודת ההתחלה שאני רוצה שיהיה לו זה הרדיסק של 500 ג'יגה ( זה נראה כרגע גם הכי משתלם לא? ) וזיכרון של 4 ג'יגה כדי שהמחשב יזוז טוב כאשר דברים עובדים במקביל.. כמו כן יהיה נחמד אם המחשב יוכל לעלות עליו משחקים לא חדשים אלא כאלה של לפני כמה שנים על כל מה שזה אומר מבחינת כרטיס מסך אונ בורד או משהו אחר אבל פשוט.. תודה..

• 14 תגובות
    • 905 צפיות
  7. שלום רב, הננו בעלי עסק לשירותי מחשוב ונהנים מרכישת חומרה ישירות מהיבואן של DELL, HP, LENOVO וכוללים אחריות מקורית (!!!). נשמח לייעץ ולעזור לכם בהתאמת מחשב נייד /נייח עפ"י צרכיכם. אנא פנו אלינו במייל : --לינק הוסר--

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  8. איזה חברה יותר אמינה וטבה בניידים ? אני מתלבט בין IBM , ASUS , פיוג'יצו סימנס עד 2 ק"ג תודה מראש

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  9. שלום רב, מעוניין להתחדש במחשב נייח שישמש גם למשחקים למשחקים. יצרתי מפרט ראשוני כלשהו ואודה לתיקונו. (ההודעה נערכה שונה כרטיס המסך) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי 6500 כולל מערכת הפעלה. במידת הצורך מתאפשרת חריגה קטנה אבל עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד למשחקים, ועבודה עם מספר רב של תוכנות וחלונות במקביל. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת ה…

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  10. ABIT IP35-E? הזמנתי מחשב בנועה מחשבים , והלוח הזה יגיעה בהזמה לארץ רק עוד שלושה שבועות תאמת לי לא מפריע לחכות אבל המחשב לא בשבילי , בנתיים תחלופה אני ילך על איזה גיגבייט , אבל בכל אופן מישהו יודע עם קיימת חנות שמחזיקה את הלוח במלאי ?

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  11. מה המצב אנשים.. אני אודה לכם אם תמליצו לי על מפרט מחשב בסכום הנ"ל (6500 לערך [פחות גם יכול להיות טוב חחח]) המתאים למשחקים. יש לציין כי המפרט צריך לכלול גם רמקולים (5.1+) איכותיים ; צורב DVD ; מסך שטוח (לא LCD) <-- כל אלו כמובן מלבד הדברים ההכרחיים שצריכים להמצא בכל מחשב אגב, אם קיים כזה דבר (למרות החיפושים לא מצאתי ..) - שיהיה לוח תומך DDR II [אגב, מה ההבדל למעשה בין DDR ל DDR2] בענין כרטיס המסך - על אף שהמחשב מיועד למשחקים, אני מעונין בכרטיס של 1000-1300 שח ולא מפלצת ב 2000 שח :-X (אלא אם יש לזה הצדקה..) תודה ענקית מראש לכל העוזרים. [נ.ב - יצויין שאני רוצה לקנות את המחשב מחר - 3.3.05 - על כן אני מבקש את המפרט העדכני והאופטימלי ביותר שאפשר למצוא בסכום שציינ…

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  12. שלום לכולם, אני משתמש במחשב נייד מסוג LG X130 הורדתי את כל הברגים, ועדיין לא הצלחתי להוציא את הפלסטיק התחתון. האם ייתכן שהחביאו ברגים תחת מדבקות בשביל שידעו באחריות של המחשב אם פתחתי את המחשב? (המחשב מכוסה מדבקות רבות - של ווינדוס וכדומה) בכל אופן איך עושים את זה? אם אני רק רוצה שיבנו לי מפסק שיפעיל או יכבה את הדיסק קשיח, יש מעבדה שיכולה לעושת את זה בשבילי?

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  13. Started by gluz,

שלום, רציתי לדעת איך אני יודע איזה זיכרון (איזה סוג) לרכוש למחשב הנייד שלי. יש לי HP Pavilion ze2055ea. תודה

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  14. Started by tompkins,

1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?נצלו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3200. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימוד תכנות, סרטים, משחקים קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Rohan, Silkroad וכו'.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע...? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות בתקציב שלי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?…

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  15. Started by naoriko,

איזה חברת מחשבים היא הכי טובה לדעתכם שיש לה מחשבים אמינים מהירים וחזקים?

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  16. שלום, לאחרונה אני תקוע בפרדוקס, מצד אחד אני רוצה מחשב נייד שיריץ משחקים - לא את הטופ, אבל שיתמודד עם משחקים סבירים, ומצד שני יש לי תקציב מאוד מצומצם - חייל. כדי להתגבר על כך אני מחפש עסקאות של מחשבים מחודשים, עם אחריות מיצרן אמין. כבר ראיתי עיסקה מתאימה של HP (אך זו נסגרה כבר), לכן אני מניח שזה ריאלי. אם מישהו מכיר עיסקאות שכאלו (נייד מחודש עם כ. מסך חיצוני), אודה אם תשלחו לי מידע / לינק על כך. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  17. היי חבר שלי ביקש שאני אנסה לבנות לא מפרט. הבקשות שלו הן כאלה: מעבד 3.2. רצוי מבוסס אינטל כרטיס מסך שיוכל להריץ משחקים יפה ג'יגה של זיכרון והארד דיסק של 200 הוא לא יודע אם הוא מעדיף אינטל או AMD. אבל בכל מקרה ברור ש AMD יצאו הרבה יותר זולים. בכל מקרה בניתי שני מפרטים. שניהם בחריגה היסטרית...אולי תוכלו לעזור לי לבנות משהו נורמלי? AMD Athlon 64 (3200+) VENICE - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 974.30 ש"ח WD 200GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II 568.15 ש"ח NEC DVD-RW NEC ND 4550 x16 (WHITE) DUAL LAYER - BULK 278.28 ש"ח GeIL 1GB (2x512MB) DDR PC3200/400 Value SERIES 748.19 ש"ח DFI Infinity nF4 Ultra (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX 597.92 ש"ח COMPUCASE CI-6c29 300w MIDI ATX (black) TOWE…

• 10 תגובות
    • 905 צפיות
  18. . מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם מקבלים שיפור משמעותי בעיקר למשחקים .ואם לא, אפשר לחסוך מהתקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים בדרג הראשון בשוק. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 24. 1280 -1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות.…

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-5000K 2. מה שימושי המחשב? מחפש מחשב ללימודים (כולל תוכנות סימולציה כבדות מידי פעם) + צפייה בסרטי HD. רוצה מחשב שיחזיק מעמד להרבה זמן (קניתי להורים שלי מחשב לפני 6 שנים והוא עדיין עובד כמו גדול). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מפורט למטה 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא, באר שבע 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן…

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  20. מערכת ההפעלה הרזה של גוגל לא מסתפקת בנוכחות בניידים זולים במיוחד, ומתפשטת גם לכונני מחשב-על-USB ומחשבי All-in-One לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%9d-%d7%91%d7%9b%d7%9c-%d7%9e%d7%a7%d7%95%d7%9d-%d7%92%d7%95%d7%92%d7%9c-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%99-chrome-os-%d7%9c%d7%9b%d7%9c-%d7%a0%d7%99/

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  21. שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 1400 דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה, אופיס, משחקים קלים וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Office - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Hearthstone -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה: לפחות FHD. גודל: 13 - 14 אינץ'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  22. Started by וולפהרט,

מעוניינת לקנות מחשב מותג משהו חזק שיעמוד בכל עומס התכנות והמידע תקציב: עד 4000 שח בעיקר לעבודה על דו מימד אבל עם פוטנצייל גם לתלת במידת הצורך תוכנות עיקריות: פוטושופ, פרימייר, אפטר אפקטס, פלאש עם אופציה ל: 3D מקס מעוניינת לרכוש את המחשב בתל אביב. אשמח להמלצות על חנויות תודה!

23. לפני 7.5 שנים קניתי מחשב בTMS. זה היה dual core E8400 3Ghz, 4GB RAM ועלה כ-7000 ש"ח. כיום אין לי כאלו משאבים אז אני מנסה להרכיב משהו זול יותר - עד 4800 ש"ח ועדיף פחות. אני לא עוסק בגראפיקה בכלל ולכן אין לי צורך בכרטיס מסך כלשהו אלא אם תגידו לי שזה ממש הופך לצוואר בקבוק במחשב. אני צריך מעבד חזק והמון זיכרון. יש לי את הכונן הקשיח מהמחשב הישן אז אני מעוניין להוסיף רק SSD למערכת ההפעלה. זה המפרט שבחרתי: [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_products] [TD=width: 5%]הסר[/TD] [TD=width: 55%]שם המוצר[/TD] [TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 15%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 5%, align: center][/TD] [TD=width: 65%]In…

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  24. לאחר התייעצות בפורום ועם כמה אנשי מקצוע, הוחלט. מזמין מחר בבוקר, ככל הנראה OC אבל בקטנה. HDD יש לי 2 חדשים 500GB הערות/הארות/הצעות/ביקורת, בברכה...

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  25. שלום חבר שלי בנה לי מפרט גיימינג ורציתי לראות מה דעתכם . ( המחשב הוא לצורכי משחקים בלבד , משחקים כבדים , מחשקי אונליין וכו) אם יש לכם תיקונים או הצעות יותר טובות אני אשמח תודה (התקציב הוא לא מעבר למה שמוצג , 4,600 זה גם ייצא פחות כי סתם לקחתי מארז יקר ואני אוריד לאחד שעולה בסביבות המאה שקל) וגם המעבד הוא בוקס ואין לי בעיה לקחת TRAYשזה 100 שקל פחות בנוסף אני די נעול על הכרטיס מסך הזה משום שהוא 448 ביט יש לי מסך 19" של LG w1952tq המחשב הוא לגיימינג בלבד מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1026 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55A-UD3 ₪734 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950202 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2…

• 8 תגובות
    • 904 צפיות

דיונים חדשים בפורומים