עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by itay127,

קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Athlon 64Bit AM2 4200 DualCore Box AM242DCB ¤ 461 1 לוחות אם Asus M2A-VM ¤ 398 1 מארזים A-Top X-Blade Black NO PSU ¤ 300 1 ספקי כוח Compucase HEC 300ART 24PINS ¤ 136 1 זיכרונות Digma 1GB DDR2-667Mhz D21G667DI ¤ 164 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 160GB SATA II WD1600AAJS ¤ 300 1 כרטיסי מסך Leadtek Geforce 7300GT 256MB Retail ¤ 329 1 רשתות Edimax Lan Card 10/100 PCI EDLAN ¤ 33 1 צורבים Sony CDRW 52* CRX320EE Black ¤ 106 1 רמקולים LOGITECH S100 Black - OEM ¤ 69 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 2000 עד 3000שח ¤ 43 1 משלוחים לכל הארץ שליחת מחשב עד 5000שח שליח עד הבית כולל ביטוח ¤ 47 1 מחיר לתשלום בכרטיס אשראי עד 2 תשלומים ללא רי…

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by eiziks,

מארז- מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח-ליציבות מקסימלית לוח אם-אינטל מקורי-BLKDG35EC-G35EC EVA COVE/G-35 1333MHZ-שיא הטכנולוגיה של אינטל מעבד-Intel® Core2 QUAD Q-6600/8MB-ליבה מרובעת לביצועים מעולם אחר זיכרון-4096MB PC6400-HYPER-800MHZ SAMSUNG -למהירות מסחררת כרטיס מסך-FX 9500GT-1024MB/DVI/HDMI-לגרפיקה עוצרת נשימה דיסק קשיח-WD640GB SATA II 32MBנפח איחסון אין סופי.. כונן -DVDRW X22 S.ATA-המהיר בעולם בטכנולוגית S.ATA כ.רשת-10/100/1000LAN-Intel® 82566DC Gigabit Ethernet Controller כ.קול-Intel® High Definition AudioRealTek* ALC888S יציאות נוספות-DVI+FIRE WIRE 2+HD VIDEO סט מולטימדיה-מקלדת אינטרנט+עכבר אופטי ארגונומי

3. Started by edenr,

אני צריך מחשב למשחקים במשהו כמו 2500 שקל לא כולל כרטיס מסך (יש כבר ג'יפורס 4 MX) ללא ציוד הקפי חוץ ממסך 19 אינץ' תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by jonydy,

היי אני רוצה להחליף את המחשב הישן שלי ולא כל כך יודע מה לקנות. אשמח לעזרתכם בקבלת מפרט אפשרי. 1. תקציב 2000-2500 שח רצוי לחסוך. 2. מחשב למשחקי מחשב בסיסיים ועריכת מוזיקה (מדובר בתחביב המחשב לא חייב להיות חזק בצורה יוצאת דופן) 3. אין צורך בציוד היקפי, הארדיסק ומסך. 4. מחשב שקט 8-10 7. לכלול מערכת הפעלה WINDOWS 8. אין העדפה לחנות ספיציפית 9. חשיבות מועטה לשדרוג תודה רבה

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  5. Started by tsah1982,

שלום. אני רוצה לקנות מחשב ללימודים ללא ציוד היקפי (מסך, מקלדת, עכבר...) המחיר הוא בין 2500 ל 3000 והמחשב צריך להריץ טוב תוכנות כמו matlab, solidworks תודה

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  6. Started by tal_sabag1515,

לוח אם יצרן: GIGABYTE דגם: GA-945GM-S2 Chipset: intel 945 FSB: 1066Mhz כ.מסך משולב: Intel Graphics Media Accelerator 950 כ.קול משולב: Realtek ALC883 8-channel High Definition כרטיס רשת: 10/100 יציאות USB 2.0: 8 יציאות S-ATA: x4 יציאת PCI Express X16: x1 יציאת PCI Express : x1 תמיכה ב- Hyper-Threading : כלול תמיכה ב-2 Dual channel DDR: כלול תמיכה ב S.ATA: כלול תמיכה ב S.ATA2: כלול תמיכה ב 64Bit: כלול חריצי הרחבה : PCI X2 תומך CONROE: כלול דיסק קשיח יצרן: Western Digital/Smsung/MAxtor/Seagate טכנולוגיה: S.ATA2 נפח : 250GB מהירות: 7200RPM זכרון מטמון cache: 8MB אחריות: שלוש שנים מעבד יצרן: Intel סוג: Core 2 Duo דגם: E6320 מהירות : 1.86 מהירות FSB: 1066Mhz זכרון מטמ…

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  7. כמו שנאמר בכותרת,ובחנות קרובה לכרמיאל(חיפה והסביבה) תודה רבה

8. Started by lawpower,

שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות משרדיות בעיקר, העתקות קבצים גדולים ורבים (לכן יש צורך בUSB3), 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. עכבר ומקלדת אלחוטיים - כאפשרות שדרוג - לא כלול במחיר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 - מדובר במשרד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7…

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  9. Started by mtndiv,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח אם תחסכו לי איזה 500 שקל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בסרטים באיכות גבוהה, ולעיתים אולי גם משחקים קלילים מאוד ... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). --- ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים קלים כמו קונטר סטרייק וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע מה הרזולוציה, אבל אני משער שאני יקנה מסך בגודל 23 אינץ. אשמח א…

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  10. Started by shayh,

היי, שלחתי הודעה דומה בתחילת החודש אבל הדרישות שלי השתנו ולכן אני צריך מפרט חדש. 1. התקציב הוא בין 3500 ל4500 ש"ח במזומן (אני משיג חלק מהרכיבים, במיוחד אלו של Intel, במחיר טוב יותר מהמחיר בשוק אז לא צריך להיות דיוק במחיר) 2. המחשב הוא מחשב משפחתי ולכן משתמשים בו לצרכים מגוונים: אינטרנט, אופיס, ICQ, מסנג'ר, פוטושופ, שיתופי קבצים, משחקים (לא כבדים), שמיעת שירים וצפיה בסרטים. [לפעמים תוכנות מסויימות כמו ICQ ומסנג'ר פתוחות יותר מפעם אחת]. 3. אני לא צריך ציוד היקפי בכלל. 4. המחשב צריך להיות מבוסס intel Conroe. יש לי העדפה לרכיבים מהדור החדש: הארדיסק SATAII של WD, צורב DVD, הרבה יציאות USB (לפחות 6 אחוריות וגם קדמיות), כמות מספיקה של זיכרון RAM (2GB או יותר) אני רוצה שבבוא…

• 8 תגובות
    • 985 צפיות
  11. Started by tsah1982,

שלום. אני צריך לקנות מחשב ב3000 שקל כולל מסך(לא דק) שישמש אותי בעיקר ללימודים (אני צריך גם להשתמש בתוכנות גרפיות כמו אוטוקאד). עדיפות מksp אודה גם אם תנחו אותי במה צריך להתמקד במחשב המתאים לצרכים שלי תודה

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by BarM,

<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים+קצת סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.bf3 moh mw3 בקיצור המשחקים החזקים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).צריך מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by V00d00,

חבר מתייאש מה-Pentium 4 1.5GHz אז הוא החליט לשים קצת כסף בשביל לקנות מחשב חדש. 1. 3000 ש"ח מקסימום, ללא חריגה. 2. משחקים כבדים, למשוך את הביצועים שלו עד המקסימום. 3. ללא ציוד היקפי בכלל. 4. שיהיה צורב DVD מצויין. 5. שיהיו חלקים מוכרים, שלא יעשה בעיות אחרי כמה זמן. 6. שלא יהיו בעיות בעניין הקירור, מארז איכותי ולאו דווקא יפה. 7. אין צורך במערכת הפעלה. 8. אין צורך בצרכים מיוחדים. 9. לא חשוב אם הוא יהיה שקט או לא. 10. לא מתוכנן OC 11. משחקים כבדים, בשאיפה למשחקים האחרונים - לא דווקא על הגדרות גבוהות אלא יותר על ביצועים מאשר איכות. אם אפשר, שיהיה מהחנות הבאה: www.logicpc.co.il תודה רבה לכל העוזרים מראש. 8)

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  14. Started by fuck off,

אני צריך מחשב שיריץ ET וCS 1.6 בלי בעיות במקביל עם כמה אלפי תוכנות ברקע (מקווה שהבנתם שהגזמתי). מה שכמובן דורש לפחות 2 GB זכרון עדיף 800 mhz אם יכנס לתקציב כמובן. לא צריך צורב. ו... זהו ניראה לי. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 752 צפיות
  15. דרוש מפרט [לא בשבילי] למחשב כולל מסך וציוד היקפי (מקלדת,עכבר,רמקולים) בתקציב 3000 לעבודה משרדית. המפרט צריך להיות מTMS או פנדה, עם עדיפות לפנדה כי יש צורך מובהק שהחנות תיהיה מב"ש. יש כבר מפרט מאייבורי עם אחלה הצעת מחיר שאני בטוח שיהיה קשה מאוד אם כי בלתי אפשרי לתת הצעה כזו בתקציב הזה, אבל בכל זאת אני צריך לבנות מפרט אחר מחנות אחרת כמובן. זה המפרט בכל אופן: מארז לבן + ספק 500MAX. כ.רשת 1G LAN OB לוח אם MSI V2 945GCM5-F 1333 מאוורר למעבד פנטיםו 4 AR D.C 775 צורב SATA LG DVDX18 DL כ.מסך INTEL GMA950 OB דיסק קשיח 160GB 8MB SATA2 WD מעבד אינטל PD925 3G 4M DUAL CORE זכרון SAMSUNG 1GB DDR2 667MHZ - שתי יחידות כ.קול 7.1 OB (שמונה ערוצים) מסך L222WT LG עכבר אופטי 5 לחצנים לבן מקל…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by one_man,

שלום, הייתי מעוניין את עזרתכם בבניית מפרט למחשב חדש. אני דוקטורנט במדעי החברה והשימוש שלי במחשב מסתכם בword ואינטרנט. נכון לעכשיו יש לי AMD Athlon 1.15 GHz עם זיכרון פנימי 256 והארד דיסק 20 GB. אני כותב את זה משום שלמרות שלכאורה אני לא זקוק ליותר מזה, המחשב שלי בכל זאת בקושי סוחב. אני מקפיד לפרמט את המחשב אחת לחצי שנה ועדיין זה די עגלה. בקצרה, אני צריך מחשב שלא יהיה איטי כשאני אפתח הרבה חלונות של word ואינטרנט בו זמנית. נקודה נוספת - אני לא משחק. התקציב שלי 3000 ש"ח. כולל מסך. ואם זה לא מספיק אז 3000 לא כולל מסך. אני מעוניין במסך דק 17. אני מעוניין בכונן קשיח 160 GM ובזיכרון פנימי של 1GM DDR2 צורב כמובן. וDVD (זה בא ביחד?). דבר נוסף, הבנתי שיצא לשוק עכשיו תושבת AM2 ומעבד…

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  17. Started by tomerkis,

אני מחליף בימים אלו את הקשיש שלי - בן 7. אשמח אם תוכלו להביא לי מפרט למחשב ב 3000 ש"ח בעיקר לאופיס ולגלישה אבל שיוכל להריץ תוכנות כמו matlab וגם משחקים ברמה נורמלית. לא כולל מסך. כ.מסך יכול להיות מובנה. ויש לי כמה שאלות: אני מעוניין לשדרג אותו בעתיד- מה יכול להיות פלטפורמה טובה לשדרוג עתידי? עדיף להשקיע בסוקט 939? מה ההבדל בכלל? על איזה חנויות אתם ממליצים באיזור המרכז?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by דניאל טיגר,

אני רוצה לבנות מחשב גיימינג חזק לא מפלצתי אבל חזק שיוכל להריץ על הגדרות טובות את רוב המשחקים שיש היום בשוק ושיהיו בשנים הבאות [כאילו אני ישדרג מדי פעם את המחשב...] תקציב:3000 שקלים חריגה מהתקציב:3500 שקלים המחשב לגיימינג ועריכת סרטונים אולי אין צורך בציוד הקיפי כולל מערכת הפעלה מקורית אין העדפה של חנות מסוימת חשוב מאוד על אופציה לשדרוג בעתיד עדיף שהוא יהיה שקט הלוח אם שלא יהיה ישן מדי כי הכרטיס מסך יוכל לשרוף את לוח האם אם אם הוא לא נוצר ב7 שנים האחרונות זה תלוי בכרטיס מסך אין בקשות מיוחדות תודה רבה לכל מי שעוזר [:

19. Started by xpsdn1,

המחשב שהמליצו לי של סמסונג נמחק מהאתר ולכן אבקש שוב המלחצות באזור הסכום 3000+- אפשר לחרוג קצת מהסכום.. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות , משחקים נוטים לכיוון הכבדים, צפיה בסרטים, עריכה גרפית (פוטושופ וכדומה). * גודל המסך? ;באזור ה15 אינץ' * רזולוציית המסך? עדיפות לרזולוציה הגבוהה ביותר שניתנת בתקציב הזה, חשיבות מזערית יחסית לעומת שאר הקטגוריות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיפות למחשב קל, אין בעיה להתפשר על הנושא.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מה שניתן בתקציב, חשיבות מזערית לעומת קטגוריות אחרות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות לVGA HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? בהתאם לתקציב... * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכ…

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  20. Started by bebers,

Amd ATH'64 3800+ X2 socket AM2 MSI K9N Neo 940 am2 (nvidia chipset) point of view Geforce 7600 GS PCIE 256m 1G Kit OCZ 667 mhz DDR2 160gb 8mb sata2 לא זוכר חברה אבל משהו טוב 2fan 400 real W יש מצב לOC? ואיך המחשב בכללי אני יודע שהלוח הוא של MSI אבל אפשר לדעת אם הלוח הספציפי הזה יותר טוב מה m55pluse s3g של gigabyte?

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  21. Started by Shay08,

מחפש אתרשמציע לי מחשב טוב עם מעבד של אינטל וכרטיס מסך של ג'י פורס

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  22. מעבד: Athlon 64Bit AM2 4400 DualCore OEM כמות: 1 - מחיר: ¤396 קירור למעבד: Thermaltake RSI AM2 כמות: 1 - מחיר: ¤45 לוח אם: Gigabyte GA-M61PM-S2 AM2 GM61PMS2RH כמות: 1 - מחיר: ¤354 מארז: Raidmax O2 2x120mm + 23cm Led Side Fan Black + FSP 350W כמות: 1 - מחיר: ¤304 קירור למארז: Arctic Cooling 12L 120mm כמות: 1 - מחיר: ¤35 זיכרון: Corsair 2GB Kit (2x1GB) Value Select DDR2-667 כמות: 1 - מחיר: ¤277 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb SATA II 8MB כמות: 1 - מחיר: ¤430 כרטיס מסך: Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1254 כונן אופטי: LG H55NK DVD-RW Dual Layer X20 SuperMulti Black כמות: 1 - מחיר: ¤162 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - …

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  23. Started by credo,

היי אני מעוניין במחשב של 3500 אפשר חריגה.. המחשב הוא למשחקים,מוזיקה,אינטרנט,סרטים בקיצור לשימוש ביתי וטוב. לא צריך עכבר,מקלדת,צורב דיוידי ורמקולים אני צריך את ההכי פשוטים. בנו לי את זה מה דעתכם? ד"א איך החנות סקיי פיסי? אפשר לקנות שם בלי לחשוש? אם אתם בונים מפרט תבנו אותו בבקשה או מKSP או מסקייפיסי,תודה.

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  24. Started by fuck off,

חבר שלי מעוניין לקנות מחשב ב3500 שקל. אין לו הגדרה לדרישות. מחשב כללי. תנו בראש.

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  25. Started by DAVIDD,

אני מעוניין לקנות מחשב לקרוב משפחה עבור לימודי הנדסת חשמל בטכניון. אין לי מושג באיזה תוכנות משתמשים אבל אשמח לעזרה. צריך לקנות רק את המארז ללא מסך או מקלדת ועכבר שכבר יש. תקציב סביב ה 3500. תודה רבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.