ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
הינה המפרט שלו: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6882&CatCode=315 1)האם ציון 925 ב3dmark 2011 נחשב לטוב? 2)אילו תוכנות מומלצות כדי לבדוק שהמחשב פועל כמו שצריך מבחינת ביצועים? 3)האם במקרה של המחשב שלי מומלץ לאפשר DXVA בצפייה בסרטי HD? כי יש לו מעבד חזק (core i7) לעומת הביצועים הגרפיים שמתחלקים בין הכרטיס המובנה של אינטל לבין gefore gtx 525m תודה לעונים!
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום אנשים אני רוצה לשדרג מחשב שעובד כרגע עם athlon 1700 לצרכי גרפיקה לצורך העניין, אני רוצה לשדרג רק לוח מעבד זכרונות, כ.מסך רק אם ישאר עודף הבעיה - יש לי שני דיסקים IDE וכ.מסך רדאון 9100 AGP כמה שאלות: 1. איזה מעבד כדאי לקחת שייתן ביצועים סבירים לתוכנות גרפיות? 2. האם כ.מסך OB יהיה מספיק לדעתכם? 3. אני מניח שצריך גם ספק חדש... תודה מראש לכל העונים
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
עד כמה העובדה שהוא LOW VOLTAGE מפריעה? הוא מגיע עם דיסק 7200. האם הוא יסחוב סביבות כמו ויזואל סטודיו ואקליפס (לא בתור מחשב ראשי) מה דעתכם ?
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
היי חבר'ה המחשב שלי כבן זקן, 4 וחצי שנים בערך ועושה לי בעיות כמו רכב בן 25 שנה. כול בוקר אני צריך לתקן משהו אחר, המאוורר של הכרטיס מסך דפוק ועושה רעש כמו טרקטור, ההיט-סינק מאבד קשר עם המעבד בגלל שנשבר שם החלק על הלוח אם שאמור להחזיק אותו, וכול מיני מסכים כחולים, ארטיפקטים וטל מוסרים למינהם... העניין הוא שיש לי כבר בערך חצי מהחלקים למחשב הבא יש לי: ספק כוח (Enermax LIBERTY DXX 620W) ארד-דיסקים בשפע (6) כרטיס קול ציוד הקפי מסך 17 אינץ ישן ו LCD 32 לכן אני צריך בעצם רק מעבד (4 ליבות) היט-סינק (שקט) לוח אם (איכותי , לא צריך SLi) זכרונות ( 4 גי'גה) מארז (יפה וגדול! כמה שיותר גדול, יש לי את ה TT LANMOTO שהוא נחשב ללא קטן אבל הוא ממש דחוס אצלי... בעיקר בגלל הכרטיס מסך והארדיסקי…
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
מחשב מיועד להופעות בחוץ חשוב שיהיה לו יציאה לVGA וכונן דיוידי אין צורך בצורב... כמו כן עדיפות למסך קטן יותר מ15.4 ומחשב חזק מבחינת העמידות שלו.. תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
זה המפרט הסופי: הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤5 1 משלוחים לכל הארץ שליחת מחשב מעל 5000שח שליח עד הבית כולל ביטוח ¤5 1 SteelSeries Steelpad QcK+ ¤89 1 ציוד היקפי Genius Webcam Look 1320 1.3MP + Microphone GWL1320 ¤167 1 קירור למארז Thermaltake I-Flash 120MM 3 Leds Rotation ¤69 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤393 1 כונני דיסקטים alps black Floppy 1.44 Flop-black ¤35 1 מקלדות Microsoft Digital Media Keyboard ¤127 1 עכברים LOGITECH MX518 Gaming-Grade Optical Mouse 3 שנות אחריות ¤250 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤627 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤122 1 מ…
-
- 11 תגובות
- 861 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עריכת סאונד ותיקלוט * גודל המסך? מינימום 14.6 * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI, כניסת USB3 * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 750 * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL * דרישה נוספת: מסך מט . מסך גלוסי (מראה) לא בא בחשבון בשום מקרה * מקלדת מוארת - יתרון תודה!
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה. אני מחפש לקנות מחשב / מארז רגיל (לא מחשב נייד) לצרכי משרד בסיסיים בלבד (אינטרנט + אופיס). חשוב לי מאוד שהמארז עצמו יהיה סופר שקט (!!), אני מאוד רגיש לרעש וממש לא בא לי לשמוע את המחשב עצמו. היום יש לי מחשב נייד thinkpad R51 , מחשב מעולה ומאוד שקט. יש לי מישהו רעיון + המלצות לאופציות רכישה? המון תודה, גלעד
-
- 13 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש מפרט העונה על הפרמטרים הנ"ל (רצוי SB ,אלא אם כן התקציב לא מאפשר\או שזה טיפשי) 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? תלוי בשדרוג במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב : עבודה משרדית, תכני HD, מעט משחקים, תכנות )? 3. האם יש צורך בציוד היקפי : רמקולים, 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 : ממוצע 7. האם מתוכנן אוברקלוק :לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? איזור ראשל,צ (ksp\skypc). 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קו…
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
מעבד: AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE - ADO4400DDBOX- BOX ¤525 לוח אם: ASUS M2N-E ¤526 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX GeForce 8600GT 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL ¤685 זיכרון: OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 VALUE SERIES - OCZ26672048VDC-K ¤499 מארז: A-TOP X-BLADE BLACK w/o PSU ¤330 ספק כוח: FSP 350W NOISE KILLER - ACTIVE PFC : FSP350-60THAP ¤160 קרור למעבד: GLACIALTECH IGLOO 7310 LIGHT FOR AMD S754/939/AM2 - SILENT PRODUCT LINE ¤65 הרכבת מחשב: הרכבה ובדיקה במעבדת החברה ¤79 אני רוצה לישון בלילה עם המחשב אבל כדי שאני אחלוק איתו דבר כל כך אינטימי הוא צריך להיות שקט (במנוחה) תשחקו עם המחיר של המארז + ספק כדי למצוא לי שקטים ואם הם …
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500~3000 ניתן לחרוג עד 3500 ( רק עם יש הצדקה טובה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד, office (כולל outlook) וגלישה באינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) HDD כבר קיים (ממחשב קודם, ה-HDD נקנה לפני כשנה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב שלא יוציא משלווה את המזכירה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא בתווך הקרוב אך עם בעתיד ארצה להוציא ממנו עוד כמה שנים של פעילות …
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
- 1 follower
-
-
תקשיבו אני יודע שאני לא צריך ממש לשפר את המחשב. אבל כעיקרון קניתי טלוויזיה חדשה ואני רוצה להעביר אליה סרטים בכבל HDMI. כבר עכשיו אני יכול להשתמש בכבל HDMI אבל היציאה של הכרטיס מסך היא DVI עם מתאם לHDMI כך שאני מצליח להעביר רק וידאו ולא סאונד. אמרתי לעצמי במקום לקנות מדיה סנטר ולבזבז כסף אפשר 2 ציפורים במכה. גם לשפר מחשב וגם להעביר ממנו סרטים. אז תדאגו שלכרטיס מסך שאתם ממליצים לי יש יציאת HDMI ללא מתאם שיעביר גם סאונד וגם וידאו!! ושלא יהיו פאלטות!! שלכרטיס מסך בטוח יהיה תמיכה עם הקול. בכל מקרה זה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 זכרונות: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL-4-4-4-12 כרטיס מסך: Gigaby…
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד לצרכי גרפיקה ותלת מימד קל. מסך לא פחות מ 15.4" עדיף 16" או 17" אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה :
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני מזמין מחשב בקרוב המחשב למשחקים ולעריכת סאונד רציתי לדעת מה אתם חושבים על המפרט הזה INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. מחיר 1755 iqpc לוח: ASUS P5W DH DELUXE / WIFI - AP אחריות: שלוש שנים. מחיר 1342 iqpc XFX PCI-EX GeForce 8800GTX 768MB GDDR3 384 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80F-SHF9 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. 2961 iqpc TWINMOS 4096MB (1024X4) DDR2 667MHz CL5 אחריות: ללא הגבלת זמן. 1484 iqpc WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM אחריות: שלוש שנים. 1090 plonter WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM אחריות: שלוש שנים. 1090 plonter ?Thermaltake Shark VA7000BWA? מחיר 695 ksp ?ToughPower W0103 600W PFC (24pin)? מחיר 560 ksp …
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום חברים, כבר כמעט בניתי מפרט למחשב שלי, אבל אז גיליתי את הפורום והוא די שינה לי כמה תפיסות. אז אני פשוט אבקש המלצה של מומחים: השימושים של המחשב: עריכת תמונות (פוטושופ וכו'), עריכת וידאיו (פרימייר וכו'), ו-HTPC. אין לי ממש זמן למחשקים, אבל יהיה נחמד אם הוא יוכל להריץ משחקים סבירים (בקיצור, לא צריך את ה-8800). המחשב ימוקם בסלון, ולכן חשוב ביותר שיהיה שקט מאוד ואסטטי (צריך לעבור את ה-WAF - Wife Acceptance Factor ;D). המחשב יריץ Vista Ultimate. אין לי שום כוונה לעשות OC. להלן המחשבות שלי: - מארז - די נסגרתי על ה-Antec Sonata III, אבל אני חושב אולי לשדרג ל-P182 עם איזה ספק חמוד, וקיט השקטה, למרות שהוא קצת גדול לטעמי. - לוח אם - כמעט הזמנתי את ה-Asus Maximus Х38, אבל נראה שז…
-
- 10 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום אני זקוקה למחשב נייד, ישמש ללימודים, מוזיקה ואינטרנט. תקציב 3000-3500 שח תודה
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום מתכנן לקנות מחשב בארה"ב, ואשמח ממש לעזרתכם. שמתי לב שיש דגמים שיש שם ואין ופה. 1. תקציב מרבי: 1500 דולר ~ 4.5 אלף 2. שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית קלה, עבודה משרדית שותפת) 3. גודל מסך 15-16 אינצ, משקל נמוך. מידע נוסף: מחפש מחשב שקט, עם איכות מסך גבוהה כמה שניתן, הקלדה נוחה. מחשב שנמצא רלוונטי עד כה: Inspiron 16 plus - Dell https://www.amazon.com/dp/B09ZG1G98K/ref=cm_sw_r_wa_api_i_VKZZ4ZZ2EZBSY8Q1REJV?psc=1 תודה לכם, בברכת סופש רגוע:)
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
- 1 follower
-
-
אילו מעבדים נחשבים טובים היום ללפטופים? אני צריך לקנות לפטופ 12 אינץ'. תודה.
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני הבעלים הגאה של הX40 אולי הכי שמור שיש בארץ, בעל 1 גיגה זכרון אחריות ל3 שנים , טחנת עגינה ומה לא.. אני מחזיק בו שנתיים (נקנה ב12 וחצי אלף) ואני שוקל להחליף אותו למחשב זהה אך בעל מספר תכונות שממש חסרות לי- הראשונה שבהם היא יציאה לטלוויזיה!! ממש חשובה לי (מרגיז מאוד בלי), השנייה היא מחשב שלא צריך טחנת עגינה (מרגיז להיסחב עם זה לפעמים) ואם אפשר אז מחשב שמתחמם פחות!!!!!!!!!! השימוש העיקר של המחשב הוא אינטרנט,צפייה בתמונות ובסרטים וגם ללימודים (היה בעבר יהיה בעתיד) עכשיו לא צריך לא עריכת וידיאו/מוזיקה, לא משחקים ולא כלום!! בשביל זה יש לי את המחשב הביתי!! זה רק מחשב קל!! קטן!! דק!!! בטריה שמחזיקה מינימום 5 שעות (לא חובה המקורית, מוכן לקנות נוספת כמו שעשיתי בX40), לא מתחמם מה…
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
הדרישות: קל לנשיאה (מתכנן ללכת איתו הרבה) צפייה בסרטים (שאני מקליט מהטלויזיה ולא ממש סרטי DVD) אינטרנט (גם אלחוטי) + אופיס תיכנות (דוט נט, ג'אווה וכד') שאוכל לחברו בצורה כלשהי (אינני יודע איך ומה הכי כדאי) למחשב השולחני שלי ולהעביר מידע מהשולחני לנייד. תודה
-
- 9 תגובות
- 861 צפיות
-
-
המחשב הוא לעבודה עבודה גרפית בעיקר עם התוכנות PHOTOSHOP וFREE HAND דיסק כשיח כמה שיותר גדול בגבול המחיר תודה אולי חריגה של עד 4000 לא יותר
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
משהו פה מעוניין לבצע רכישה של משטחי קרור קבוצתי? במידה שיהיה
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לעזור לחברים להרכיב מפרט מחשב לשימוש משרדי (אינטרנט, אופיס) הצעתי להם מפרט איכותי שמבוסס AMD ובנוי ע"פ פרט ממומלץ פה באתר(NF7,XP2500). מפה לשם נוצר אילוץ לאינטל, משימה קשה מבחינת ביצועים/מחיר. בכול זאת אני רוצה את דעתכם על המפרט הנ"ל והצעות לשיפור. cpu: p4 2.8 533mhz mb: asus p4v533 ram: ddr 256mb 333 hdd: wd 80gb 7200rpm מארז+ספק ג'נרי פלופי סי די רום והכול רק היום ב 2500 שקלים חדשים כמו כן אני מאוד אשמח להמלצה לחנות מחשבים אמינה בסביבת רחובות(הסיבה העיקרית לאילוץ אינטל). שאלה נוספת: החנות ממנה המפרט לא מוכרת AMD בטענה שהיבואן לא אמין באחריות שהוא מספק למעבדים .עד כמה זה נכון אם בכלל? תודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
החל מסוף אוגוסט אני אהיה במשלחת של ארבעה חודשים בארה"ב (אני לא יודע איפה אשתכן אבל אני בטוח שתהיה לי נגישות לחנויות אלקטרוניקה ולדואר). מפאת הזמן הארוך שאשהה שם (והדולר הנמוך) חשבתי לקנות לאפטופ, ולאחר חיפושים רבים באינטרנט מצאתי את שני הדגמים הנ"ל: APLLE MACBOOK ו DELL XPS M1330 השימושים שלי יהיו : OFFICE, אינטרנט, סרטים (HD וDVD רגיל) להקרנה על טלוויזית LCD, ומשחקים (לא כבדים במיוחד) ועריכת ווידאו פשוטה. פרמטרים חשובים : האחריות ומימושה בארץ. זמן סוללה. תאימות ל OFFICE. משקל. גודל. מחיר (בהתאם לתועלת ולמפרט). מפרט מומלץ. ועוד דברים שאני אזכר בהם מאוחר יותר. תודה מראש לעוזרים! רועי
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
ראיתי בפורום שדי ממליצים עליו מה עושה אותו מיוחד ביחס לאחרים
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-