ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,376 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימלי? 1500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן אם יש הצדקה לחרוג ב200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? - עבודה משרדית, אינטרנט, משחקים פשוטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). - בעיקר אופיס ואינטרנט לילדים (שימוש תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? - כרגע יש מסך CRT 21 אינטש. יתכן שדרוג בהמשך * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? - משחקי אינטרנט ומשחקים "קלים" לילדים * לאיל…
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO,BF1 אני צריך משהו שיריץ משחקים כאלה בלי תקיעות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות שיריץ משחקים כבדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני הולך לקנות עוד כמה שעות מחשב חדש! ב-Newegg.com / Zipzoomfly.com. צריך את האישור שלכם על המפרט הבא: GIGABYTE GA-P35-DS3P Motherboard 150$ (נבחר בעיקר בגלל הWireless). Intel® Core 2 Duo E6750 2.66GHz Processor 240$ Tuniq Tower 120 CPU Cooler 45$ Western Digital Caviar WD2500KS 250GB 16MB Hard Drive X2 130$ Sapphire X1950XT 256MB PCI-Express Video Card 160$ CORSAIR XMS2 2GB DDR2 675 5400 Dual Channel Memory 80$ Pioneer DVR-212DBK SATA DVD Burner 40$ Enermax Chakra Mid Tower Case (250mm side fan, 90CFM - 17dBA) 70$ Antec Earthwatts ATX12V v2.0 500W Power Supply 90$ Scythe S-FLEX SFF21E 120mm Case Fan (20.1dBA - 49.0 CFM) X2 40$ Thermaltake A2385 120mm Fan Noise Dampener X…
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
תקציב- 5K+-, מדינה - ישראל * מטרות המחשב? עריכת אודיו (אולפן נייד), עריכת וידאו בעתיד * רזולוציית המסך? FULL HD * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) עדיפות לביצועים אם יש צורך להתפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?שיהיה USB3 *כונן קשיח - שיהיה SSD+HDD * כונן אופטי?לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? שיבוא כלול עם המחשב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) רצוי שיהיה כרטיס מסך של NVIDIA תומך CUDA, מדגם 650M ומעלה.. כדי לאפשר האצת GPU בadobe premiere ותוכנות אדובה שונות. *אשמח גם לשמו…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לעזרה בבניית מפרט למחשב נייח. אני סטודנט להנדסה שעובד באחת מהמעבדות באוניברסיטה והמחשב שלי לא מתאים לחלוטין לצרכים שלי שכוללים עיבוד מקבילי (Intel Parallel Studio), עיבוד תמונה ומעט גיימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה וההבדלים מזעריים, עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג אם משתלם באופן משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עיבוד נתונים/תמונה ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). MATLAB, LabView, VMWare Workstation, Visual Studio - באופן…
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
מצרכים: מחשב(הידוע בשם קופסה) ומסך LCD דק איכותי(לעבודה ארוכה ולמשחקים) תקציב: 6000 שקלים חדשים תוצרת בנק ישראל העדפות: Amd64 הוא לא מעוניין באוברקלוק, המחשב לא צריך להיות חללית, אבל להחזיק לאורך זמן מבחינה של הרצת משחקים בעתיד וכו' תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב. ברצוני לקנות מחשב נייד בקרוב לצרכים של סטודנט, משמע - עבודות [אופיס וכו'] כמובן שאינטרנט אני אצטרך ובעיקרון כל שאר הירקות להעברת זמן אבל זה בעיקרון. לגבי המסך חשבתי על 15" ועם אפשר יותר מה טוב לגבי הסוללה ככל שהיה יותר זמן כך טוב יותר. ועוד דבר חשוב צריך גם צורב DVD לא חיצוני. התקציב עומד על בערך 3K וניתן לחרוג עד כ- 300-350 ש"ח לא יותר. רצוי שתהיה אחריות שאפשר לממש כמו שהבנתי בשוק של הניידים זה די חשוב מיהו היצרן וכו'. בתודה מראש, תמיר.
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לעזור לאחותי לרכוש מחשב נייד חדש אך אין לי ידע בתחום אשמח לקבל את עזרתכם צורכי המחשב הם בעיקר עבודה משרדית : אופיס , מיילים, אינטרנט צרכים נוספים הם: מוסיקה , צפייה בסרטים התקציב הוא עד 4000 ש"ח (אפילו 3500 ש"ח ) צריך סוללה חזקה לא משנה של איזה חברה המחשב (כמו שציינתי אני לא מכיר את התחום טוב ולא יודע איזה חברות טובות ואיזה לא) לא יותר מ-3 ק"ג גודל מסך : אני לא כל כך מבין בזה אבל כולם אומרים לי 15.4 או 15.6 מה שזה לא אומר כונן קשיח עד 320 גיגה לא יותר תודה רבה מראש לכל העוזרים !!!
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אז ככה, המערכת חייבת להיות טובה לאוברקלוק אז לקחת את זה בחשבון מעבד, לא החלטתי ( תעזרו לי ) אם כפול ליבה או מרובע ליבה, מרובע ליבתי מגיע פחות רחוק ב OC ? לוח אם, [glow=red,2,300]אין צורך [/glow] בשום פיצ'רים מיוחדים... כמו כרטיס מסך מובנה או אפילו FIREWIRE וכאלה, שיהיה צ'יפסט/לוח איכותיים לאוברקלוק ( לא DFI והגזמה אחרת ) זכרונות 4 ג'יגה כמובן, שגם, יהיו טובים ל OC, אם ההבדל במחיר לא גדול אז אוליי ניקח 1066MHZ במקום 800 ?! ספק כוח, לא יהיה מחובר למחשב הנ"ל, אבל המחיר צריך לכלול אותו, הוא יפעיל מעבד E4500, כרטיס מסך 8800GT ולוח של ג'יגה בייט... אני לא צריך/רוצה ספק במאות שקלים, משהו במחיר כמה שיותר נמוך שיעשה את העבודה בצורה טובה... אני מתכוון לקנות את כל העסק כב…
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - עד 5000 ש"ח אך אפשר גם פחות אם אין צורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - המחשב ישמש לשימושים משרדיים\עסקיים\לימודיים שוטפים + צפיה בתכני 4K ושימוש בתוכנות חישוביות שונות מדיי פעם, ללא גיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - אין צורך בכונן SSD, יש קינגסטון 500GB. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - לא חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - אני רוצה להשאיר אפשרות לאוברקלוק. 7. ה…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלתי על מפרט לHTPC לפני כשבועיים, ועזרתם לי מאוד. עשיתי שילוב של כמה מפרטים שניתנו ושיניתי את המארז בגלל הגבלת גודלו (לא כל מארז מתאים לי לסלון). המפרט שבניתי הוא: Hauppauge - PVR150MCEKIT - Personal Video Recorder SAMSUNG DVR-S223F x22 (WHITE) DUAL LAYER SATA Gigabyte Radeon HD3850 (GV-RX385256H) 512MB DDR3 - RETAIL ASUS M3A78-EM (AMD 780G) HDMI - mATX AMD Athlon (4850e ) 2500MHz (45W)-Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETA Arctic-Cooling Alpine 7 for 775/AM2/939/754 - PWM - RETAIL 2GB KINGSTON DDR II - 800 - KINGSTON Original WD 160GB-8MB AAJS - 7200RPM S-ATA II WD 500GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II Thermaltake TR2 420W - PFC - ATX 2.01 Thermaltke Tenor Home Theat…
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500. אני מקווה שאני לא חי בסרט ואם זה בכלל אפשרי... א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית (גם עריכת סרטים) אבל גם עבודה משרדית רגילה - (גלישה, אופיס...) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות של Adobe. בעיקר פרמייר ופוטושופ ואולי גם אפטר אפקטס.אופן שימוש תדיר עד כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית)…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום כפי שאתם רואים אני חדש כאן, המליצו לי לפנות אליכם בנוגע למפרטים. אז ככה, בניתי באתר של אחת מחנויות המחשבים מחשב (אני לא יודע אם מותר לפרסם את שם החנות). זה המפרט: http://img216.imageshack.us/img216/4565/97555844ge1.jpg עכשיו למעשה גיליתי שיש לי 200 שקל נוספים(המחיר של אחד החלקים ירד) ורציתי לדעת מה כדי לשדרג? וכמובן אם המחשב והמפרט שלו שווים את המחיר? רצוי שהמחיר לא יעלה מעל ה 8800 שקל. המליצו לי לשדרג את ההארד דיסק (הבדל של 100 שקל בערך בין ב320 ג'יגה לבין ה 500) אבל גם אמרו לי שהשימוש בזיכרון לא יגיע לממדים של 500 ג'יגה ולכן זה מיותר. רציתי גם להתעניין בעיניין המעבד, לצערי אני לא מבין בעיניין ורציתי לדעת אם כדי לשדרג אותו וכמה זה יעלה שידרוג מעבד... האפשר…
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום וברכה, אני נוסע לארצות הברית במוצא"ש הקרוב למשך שלושה שבועות. אני מחפש מחשב עד1300$ פחות או יותר. השימושי העיקריים שלי יהיו ללימודים (מדמ"ח אבל אני בספק עד כמה זה פקטור), גיימינג (לא מצפה להריץ את קריסיס 2 על הגדרות מקסימליות אבל כן שיחזיק לי יפה לתקופה הקרובה) וקצת שרתיים וירטואלים (מתעסק טיפה בתחום). משקל לא מהווה כל כך פקטור. אני מודע לכך שעם דרישות כאלה אני לא צריך לצפות לזמני בטריות טובים במיוחד אם כי שלוש שעות יכול להיות נחמד זהו בערך אשמח לעזרתכם המהירה
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היי, אני מתחילה ללמוד השנה מדעי המחשב ומחפשת מחשב נייד. חשובה לי איכות המסך, שיהיה לפחות 14", כרטיס גרפי סביר, לא להרצת משחקים כבדים (רציתי יותר אבל הבנתי שזה גם עולה הרבה יותר), ומשקל נמוך ככל הניתן. ניתקלתי במחשב הזה- http://www.behatsdaa.org.il/uploads/PDF/LepTop_LG.pdf נראה שהוא דיי תואם את צרכיי,אבל אני לא בטוחה לגבי הכרטיס מסך. חשבתי על תקציב של 3000 והמחשב עולה 3400 אבל אני אוכל להתגמש בגלל המסך והמשקל. מה אתם אומרים? ותודה!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מאחר וזהו אינו מפרט חדש אני מניח שמילוי כל הטופס בנעוץ לא רלוונטי. תקציב 500ש"ח +200 ש"ח חריגה מוצדקת. בכל מקרה שאלה שב99.99% ישאלו אותי - "מה גודל המסך?" - סמסונג LA32A450 HD READY ולגבי הרזולוציה המקסימלית: 1366X768 כל הציוד ההיקפי להל"ן המפרט שלי: Operating System Microsoft Windows XP Professional Motherboard: CPU Type Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name Asus P4P800-VM (3 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Motherboard Chipset Intel Springdale-G i865G System Memory 2560 MB (PC3200 DDR SDRAM) DIMM1: Muskin 991130 1 GB PC…
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
טוב לפני הכול כמה שאלות... 1)שיצא הסוקט החדש בדגמי +3000 ו +3200 הסוקט הישן יהיו זולים יותר? 2)כדאי באמת יותר לקנות מנועה מאשר מKSP ? מבחינת כסף. ואני רוצה שיהיה במחשב לפחות 1024 זיכרון +כרטיס מסך 6800 או 6800GT +הארד דיסק של 160..כל השאר את דעתכם בתודה HellBoY עריכה:מה דעתכם על כזה מפרט רק מנועה: מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 990 1 990 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NS-Pro (s754) 650 1 650 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 460 2 920 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6800 128MB DVI,TV 1790 1 1790 דיסקים קשיחים? MAXTOR Price Units Total 160GB (8MB) SATA 600 1 600 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY…
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם, להלן מפרט מחשב המיועד לשמש כמחשב ביתי (סרטים, אינטרנט, מעט עריכת תמונות, קצת משחקים...) התקציב הוא כרגע עד 5200 כולל מסך... הערה : יש לי עדיפות למעבדי אינטל, ולוח אם שאינו MINI (אלא בגודל סטנדרטי/בינוני)... אני כרגע מתלבט על המסך שכדאי לקנות אבל יותר דחוף לי המחשב. האם עדיף לוח דומה של חברת GIGABYTE על פני ASUS?... האם בזיכרון המחשב - ישנה עדיפות לחברת CORSAIR על פני OCZ/PATRIOT/KINGSTON ואחרות? אשמח לקבל הערות למפרט במידה ולדעתכם אינו מאוזן... מעבדי אינטל Core i5 750, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Alpine 11 Pro (s775,1156) לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P7P55D s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600, 2xPCI-E זכרונות DDR II…
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב יחסית ישן בבית ואני זקוק להמלצה לשדרוג המפרט שלו,השאיפה זה לא לעבור את ה-1000 שקל ומן הסתם כמה שפחות להוציא. חשוב לציין שהשאיפה היא גם לקנות מארז חדש,שיהיה קטן ויפה יותר מהקיים. יש לי עכבר+מקלדת אלחוטיים(אם זה חשוב לציין). השאיפה מהמחשב: המחשב אמור ליהיות HTPC ולהתחבר לLCD 32 של חברת HAIER. הרצון שהוא יריץ מוסיקה,סרטים ותמונות וכמו כן שיהיה אפשר לגלוש באינטרנט. דבר נוסף שאני רוצה זה שאני אוכל להקליט דברים מהטלויזיה למחשב. מפרט המחשב הקיים: intel pentium 4,2400 mhz asus p4s8x-x 256mb wdc wd800 jb-00cra1 radeon 9200 pro family(כרטיס מסך) ati radeon 9250(מאיץ כרטיס מסך) sis 7012 audio device נראה לי שרשמתי הכל,אם חסר משהו או טעיתי רק תג…
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן את המחשב הנייד הזה: http://wold.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3550-a2620m.htm ואני לא ומצא בו אפשרות של אינטרנט אלחוטי. בדקתי במנהל התקנים וגם דרך EVEREST וכל מה שאני מוצא תחת NETWORK ADAPTERS זה את הרכיב של ה BT. זה אומר שחסר פיזית משהו במחשב או שצריך לעדכן איזה דרייבר או משהו? חג שמח. תודה.
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
זהו המפרט מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤924 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤486 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤330 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤326 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPK כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤885 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4852DDF צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤128 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ספק Raidmax SAGITTA II ¤…
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
דרישות: כרטיס SSD מינימום 40GB כרטיס מסך ATI מעבד INTEL הכי הכי הכי שקט שיכול להיות!! ממש ממש ממש ממש שקט! ואם אפשר גם קירור טוב תודה רבה... 1. מה התקציב המקסימאלי? 7k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ומוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
תקציב: 3K, אפשר לחרוג עד 3.5K. שימושים: תכנות (סביבת ECLIPSE), פיירפוקס עם איזה 80 טאבים פתוח קבוע, משחקים ברמה בינונית-נמוכה על DELL 2209WA. ציוד הקפי: לא צריך. רכיב שאין בו צורך: צורב/כונן DVD. שקט: חשוב, במחשב הקודם היה קירור של SCHYTE ומארז SONTA. הוא היה חרישי מאוד. שיהיה אותו הדבר או משהו דומה. שדרוג: אני לא מעוניין לשדרג בעתיד. המחשב כנראה פשוט יזוז להורים מתישהו ואני יקנה חדש. OC: אני יודע לעשות OC אבל לא מעוניין בזה ממש. אם אתם חושבים שעוד שלוש/ארבע שנים המע' תזחל בלי OC אז שיהיה, אחרת לא צריך. מערכת הפעלה: לא צריך. חנות: RSM. בקשות מיוחדות: USB3, I5, אני מעוניין רק בדיסק אחד SSD של 60 עד 100 גיגה. כשמחירי הדיסקים הרגילים ירדו אני ישקול לקנות עוד אחד, אני לא ממש…
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אהלן, בקרוב אני אהיה בארה"ב ויש לי תכניות לקניית נייד שם עקב המחירים ה"מעט" נמוכים ביחס אלינו. אני יודע שהמבחר שם גדול בהרבה עקב דגמים שאינם מגיעים לארץ. * המערכת תהיה משרדית בעיקרה אך חשוב שתהיה מהירה עקב ריבוי טאבים והורדות, לא מתוכננים משחקים על המחשב. * חשבתי בהתחלה על 15.6'' על מנת לצפות בסרטים בצורה נוחה אך מייד הבנתי שהדבר יעלה לי במשקל גדול ובזמן סוללה נמוך יותר, לכן אין לי בעיה לשמוע על חלופות בקשר למסך מעט קטן יותר. * זמן סוללה הוא לא קריטי אך כמובן שהשאיפה לכמה שיותר. * אשמח אם יש אפשרות לאחריות בינ"ל דוגמת מחשבי HP שאני מכיר. * התקציב הוא באיזור ה-400$ אך כמובן שדי גמיש אם השיפור דרמטי בעוד כמה עשרות דולרים כמובן שזה מקובל.
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אוקי אז ככה אני מחכה ליקנות מחשב כבר הרבה זמן (בשביל הורדת המחירים) ושם דבר רציני לא קורה אז השאלה שלי היא עם שווה ליקנות מחשב עכשיו (בשבוע הקרוב) או לחקות עד אפריל עם אתם חושבים שליקנות עכשיו אז אני מאוד אשמח למיפרט מ חנות באז\ור המרכז ועם אתם חושבים שכדי לי לחקות אז תסבירו למה זה שווה לי תודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-