עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני מעוניין במחשב לפינת משחקים/טלוויזיה שיהיה פעיל ברצף להרצת משחקים באיכות גרפיקה גבוהה, גלישה באינטרנט ונגינת סרטים לטלוויזיה אין צורך במסך/מקלדת/עכבר/ תודה חנן

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  2. Started by cbga,

שלום, אני מעוניינת לרכוש מחשב שישמש אותי בין היתר לגרפיקה - תוכנות כגון פוטושופ, אינדיזיין וכד'... קיבלתי הצעה למחשב נייד samsung 300V5A-S0BIL לפי המפרט הבא: מעבד - intel core i5 processor 2450 M (2.50 GHZ, 3 MB L3 Catche זכרון ראשי - 6GB DDR3 System memory at 1333MHz (4GB*1 + 2GB*1 מסך - 15.6 HD LED Display (1366-768), anti-reflective כרטיס גרפי - NVIDIA Geforce GT 520MX Graphics, Optimus technology 1GB מצלמת אינטרנט - 1.3 megapixel HD webcam כונן קשיח - 750GB S-ATA2 Hard Drive (5400RPM צורב - super multi dual layer כרטיס רשת קווי - 10/100/1000 Gigabit ethernet LAN תקשורת אלחוטית - bg/n 1*1 (up to 150Mbps) bluetooth 3.0 820.11 חיבורים - 3USB 2.0, HDMI, VGA, Mic, Headp…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום ע"פ המלצות באתר ניסיתי להרכיב משהו לבד הדרישות צנועות אינטרנט ,סרטים תמיכה ב TV OUT כניסת RCA רגילה ותמיכה ב HDMI HD של 160 ציוד היקפי מקלדת ועכבר אלחוטי לא למשחקים המלצה לרמקולים עד 300 ש"ח(לא להחשיב בעלות המפרט) ספק ומארז סבירים ולא לשכוח להוסיף גם את מחיר ההרכבה. תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  4. Started by LTE,

שלום רציתי לדעת כמה דברים קטנים ! אז ככה דבר ראשון שרציתי לדעת זה איזה כרטיס מסך עדיף מבין השניים: NVIDIA® GeForceTM Go 8400M GS with 128MB DDR2 dedicated graphic או Intel® Graphics Media Accelerator X3100 Up to 256MB shared memory ודבר שני זה עד כמה משפיע וחשוב הזכרון המטמון, האם ההבדל בין 2MB L2 Cache לבין 4MB L2 Cache הוא משמעותי ??? תודה

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שקל מחשב בלבד א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מפרט שהתמורה שלו גבוהה למחיר, אם אפשר לחסוף.. בכיף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2200 לכל היותר 2. מה שימושי המחשב? סרטים, פוטושופ, אינטרנט, חיבור למסך 32 אינצ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא. תודה רבה! 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא לכלול דיסק קשיח. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה…

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  6. שלום אנשים, אני בקרוב מתחיל ללמוד ניהול רשת בקורס מקצועי. אני מעוניין לקנות נייד ללימודים, להלן הטופס: תקציב: 4.5K, אפשר למתוח את התקציב ל5K. מטרת המחשב: כתיבה בשיעורים, עבודה בבית, והרצת מספר מכונות וירטואליות בו זמנית. גודל המסך: 15.6" - 14" מבריק או מט: לא קריטי. רזולוציה: מקסימלית? דרישות מיוחדת לאמצעי קלט: אין משקל רצוי: עד 3 ק"ג האם נדרש זמן סוללה ארוך: כמה שאפשר, בכל זאת צריך להספיק לכמה שעות טובות של לימודים. יציאות מיוחדות: HDMI,VGA. bluetooth: לא חייב. גודל וסוג כונן קשיח: חובה SSD. כונן אופטי: לא. תחנת עגינה: לא צריך. אחריות בינלאומית: לא חייב, מספיק אחריות בארץ. רישיון למערכת הפעלה: לא כלול במחיר. העדפה לחברה כלשהי: אין העדפה. אשמח לעזרתם, תודה

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  7. שלום. כבר העלתי נושא בקשר למפרט וקצת הסתבכתי שם ובשביל לא לסבך אתכם עשיתי ת הנושא הזה. אז אני צריך מפרט לגיימר כבד לשחק ברזולוציות 1280*1024 עם פילטרים טובים ןFPS טוב במשחקים כגון CRYSIS COD4 COD2 FAR CRY 2 COMPANY OF HEROES UT3 וכו...... אני לא זקוק למסך ולציוד היקפי. יש לי שני הארד דיסקים של 200 GIGA בערך אז זה עוד משו שחוסך. אני לא ממש מעדיף מחשב שקט (לא איכפת לי מהרעש גם ככה אני לא מדליק אותו בלילה..) אבל שלא תיהיה תחושה שF16 נוחת אצלי בחדר ;D יש לי גם מארז מעפן כזה של KSP..... אני לא יודע אם כדי להחליף אותו או עדיף לחסוך... גם העדפה לצבע כלשהו אין לי...... יהיה וורוד מצידי לי לא אכפת. על המחשב החדש אני רוצה להריץ וויסטה .... את הדיסק כבר יש לי ולהתקין אני יודע.(עוד…

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  8. אני מחפש מחשב נייד לפוטושופ וקיובייס [תוכנה ליצירית מוזיקה], שני תוכנות שצורכות המון זיכרון ודורשות כרטיס מסך בינוני+. זה יתאים? http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?ProductID=2659

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום חברים, אני צריך את עזרתכם. מראש, אני לא יודע האם מה שאני מבקש הוא אפשרי. אני מחפש לחדש את המחשב שלי. בעקרון אני לא משחק הרבה אם כי יותר עובד עליו (בסביבת .NET) ולמרות זאת יש כמה משחקים שממתינים לאותו הרגע שבו אני אוכל להריץ אותם. אז ככה: המשחקים אותם אני רוצה להריץ: (כשיצא)Fallout 3, Starsraft 2וכל שאר המשחקים להם יש את אותם הדרישות. וגם נזכרתי ב-Eve-Online עדיף תחת הגדרות הכי גבוהות. מה אני בעצם צריך: נראה לי שיהיה יותר קל להגיד מה יש לי. נכון להיום יש לי מסך widescreen טוב, מקלדת, עכבר, רמקולים, כונן DVD-R/W שאפשר לפרק מהמחשב היישן. כל שאר הדברים במחשב הישן שלי מגיעים מתקופת האבן ולא נראה לי שאפשר יהיה להשתמש בהם (אפילו לא במארז). מה חשוב לי: לא יודע אם צריך בכלל…

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  10. אני מחפש מפרט שיהיה במיוחד לעריכה בתוכנות avid ו- affter effects . אני צריך גם מסך אחד וכרטיס מסך שיהיה עם שתי יציאות למסכי מחשב (לא clone) ויציאה לטלוויזיה. אני יישן לידו בחדר אז אני צריך מחשב שקט יחסית ולא מתחמם יותר מידיי. אם יש מפרט שבתוספת כמה מאות מעבר לתקציב יתן מחשב הרבה יותר טוב אז עדיף לי. ואם אפשר להמליץ על מקום לקנות מבחינת מחיר ושירות תיקונים, אני אשמח. תודה.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. אהלן וסהלן חברים וחברות יש לי מחשב שמפרטו הוא מעבד e7400 זיכרון 2 גיגה DDR 2 667 ספק כוח 300W ezcool לוח אם p5q-em asus G45 כרטיס מסך HD3400 לשדרג את המחשב הזה ??ומה לשדרג?? בשביל שיריץ משחקים או לקנות מחשב עד 3000-3500 למשחקים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by פתח הדביר,

חבר מתלבט אם לקנות או לא הוא מוכן לשים בכללי על לפטופ עד 7K. הבו עיצה

13. שלום, ראשית רציתי לברך אותכם על האתר הזה. ממש מצויין, עלו והצליחו. עכשיו לעיניינינו, אני חושב לקנות בימים אלו מחשב חדש. המחשב ישרת אותי בעיקר ליישומי משרד שונים : NET , Office. וכדומה. המחשב לא ישמש ל- OC ואומנם אני לא חובב משחקים מושבע אך לא הייתי רוצה למנוע ממני את האפשרות לשחק עליו משחק פה ושם . אשמח לקבל מפרט למחשב מבוסס AMD. התקציב עומד על 5000 כולל מסך, תודה.

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  14. שלום, ידידה שלי ביקשה עזרה בנוגע לנייד חדש. התקציב לא מוגדר, אבל כנראה שבאזור הששת אלפים שקלים ודרומה. המחשב לא מיועד למשחקים אלא בעיקר לאופיס, קצת תוכנות, סרטים וכו'. הייתי שמח לקבל קצת המלצות\ קישורים לניידים בתקציב,אני משתמש בנייד ישן של דל ומרוצה ממנו מאוד, כך שמבחינתי יש עדיפות למחשבי דל, למרות שכל חברה טובה אחרת תתאים גם כן. תודה מראש, עומר

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  15. שלום, אני רוצה לקנות לאח שלי מחשב חדש, ובגלל שהרבה זמן לא התעסקתי בזה אין לי מושג מי נגד מי... אני מוכן להקציב 3000 שקל לעיניין, המפרט אמור לכלול 8800GT 512MB, שהבנתי מהדיבור שלכם שהוא הכי טוב בסביבת סכום שלו 4 ג'יגה זכרון ולוח + מעבד, וכאן בעצם השאלה, האם ה CORE 2 DUO מהיר יותר מהמעבדים AM2 של AMD ? כי לפי בדיקה זריזה שעשיתי מחשב מבוסס INTEL יצא בערך 250~ שקל יקר יותר מאחד מבוסס AMD, ככה שאם הוא מהיר יותר אז ללא ספק נלך עליו... עשיתי גם בדיקה מהירה באתר פנדה וראיתי שאין יותר מידיי בעיה לעמוד בתקציב... כמו שאמרתי המפרט הוא לגיימינג, אבל בגלל שאני חולה אוברקלוק אבקש לוח וזכרונות שיעמדו במשימה... אודה לתגובה מהירה מכוון שאני רוצה ללכת ולהביא לו את זה כבר מחר... תודה מראש, ב…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by bla7,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש, למשחקים בעיקר... דרישה בסיסית היא שיהיה שקט. לא אכפת לי להשקיע בקירור מים ושלא יהיו מאווררים, אם זה באמת שקט לחלוטין (ואת עניין הרעש של הספק, אולי גם יש דרך לפתור?) ובאמת שזה לא קשור לחלק של ה-COST-EFFECTIVENESS. בעניין זה, אם אני אקנה מחשב חדש בעתיד, אני אוכל להעביר אליו את קירור המים, נכון? לגבי המחשב עצמו - כמו שכתוב בכותרת, אני רוצה משהו ששווה לקנות. למשל, אם אני יכול להשקיע עוד 20% מהכסף ולקבל משהו פי 2 יותר טוב, ברור שזה שווה. אבל אם אני משקיע פי 2 כסף ומקבל עוד 20% לביצועים, היעילות של זה מפוקפקת, כי המחשב במחיר הרגיל יחזיק לי מצויין לתקופה מספיק גדולה, כך שאת ההפרש במחיר אני אוכל לשים בבנק ולקנות מחשב פי 2 יותר טוב, בסיום התקופה... אנ…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, אני מחפש מחשב נחמד לי ולאשתי שישמש בעיקר למטרות לימודים - אינטרנט ואופיס. התקציב כמו בכותרת עד 3500 ש"ח. המחשב יקנה בארץ ולא דרושה אחריות בחו"ל. אין לי העדפות לחברה / חנות אבל חשובה לי אחריות מלאה לכמה שיותר זמן. הדרישות שלי מהמחשב הן כאלה: גודל מסך סטנדרטי, דגש על משקל נמוך ואורך חיי סוללה ארוך, 2GB זיכרון לפחות (אני מעדיף ויסטה), הארד דיסק 250GB לפחות, כרטיס רשת אלחוטי למרות שהמחשב לא מתוכנן למשחקים יהיה נחמד אם יהיה אפשר להריץ עליו משחקים קלילים/ישנים במידה והתקציב מאפשר, ואיזה סרט פה ושם. נראה לי שזהו. תודה מראש לכל העוזרים!

18. Started by david.ez,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA V, FC 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות ומעלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. הי חברים זקוק לעזרכם. מחפש לידידה לפטופ משתלם. שימושים עיקריים: אינטרנט, סביבת אופיס, תוכנות שונות (לא גרפיקה) תודה מראש !!

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם התקציב שניתן מוגזם ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PHOTOSHOP , adobe Lightroom וכו', שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  21. מארז ARCTIC ספק Antec 550W VP POWER VP-550P לוח P8H77-V LE H77 ASUS מעבד אינטל 3.1GHz 6MB CORE i5 1155 QUAD 3450 מאוורר למעבד ALPINE 11 REV 2 AC זכרון KHX KINGSTON 2X4GB (8GB) DDR3 1333MHZ כ.מסך NVIDIA GeForce 560GTX TI 1G-5 Gigabyte צורב DVD... דיסק קשיח פנימי 2Y 500GB S2/S3 7200 16MB WD בעיקר למטרת משחקים (פחות ברשת) מה אתם אומרים? תודה למגיבים

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  22. Started by LCD,

שלום אני צריך מפרט ב-4000 ש"ח לעבודות משרדיות כגון: אופיס, אינטרנט פה ושם סרטים ומשחקים... המפרט צריך לכלול: מסך LCD HD 80 GB יספיקו מקלדת ועכבר פשוטים כ. מסך לא מובנה אבל לא יקר מידי מארז+ספק(לא משנה הצורה רק שלא יהיה ג'נרי) צורב DVD(אם יכנס בתקציב) אין צורך בהרכבה או כל חלק נוסף. תודה.

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  23. שלום לכם, אני מתלבט בין כמה וכמה מחשבים לטובת קניית מחשב. תעזרו לי בבקשה למצוא את הלפטופ הכי מתאים לי, בבקשה ממכם אני חייב המלצות למחשבים השימושים יהיו: 1. סרטים, ומוסיקה. 2. אינטרנט. 3. משחקים - COD4. כעיקרון צריך מעבד חזק (i3 עד i5), שיהיה 4GB RAM, שיהיה BT וגם תקן N בכ.רשת וגם מסך LED חובה (עדיף לא גלוסי אבל לא משנה). אחריות עדיפה כמה שיותר גבוהה (אבל זה לא קריטי) מחיר - 4,000. HP Pavilion dv6-3010ej WR492EA (אם זה משתלם, מוכן לשלם תוספת על זה..) http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv63010ej TOSHIBA L505-13E http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKL50513E ACER AS5741G-334G50Mn http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKAS5740G וגם את של DELL - n50…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. שלום לכולם... חבר שלי עומד לקנות מחשב חדש בתקציב 7,000 ש"ח כולל הכל חוץ מצורב (כיוון שהוא מקבל מתנה צורב 52/24/52 של SONY מנטויזיון). הצרכים שלו הם: משחקים כבדים, עבדות, אינטרנט, קולנוע ביתי לחדר והכי חשוב המחשב ממש לא ל- OC לכן הוא לא צריך שום גוף קירור או מאוורר או כל מה שיכול להיות קשור ל- OC. המפרט למחשב שאני חשבתי עליו הוא: מעבד:AMD Athlon XP 2500+ Barton לוח אם:ABIT NF7 v2.0 nForce2 זיכרון:Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 CL2.5 ארד דיסק:Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer כרטיס מסך:Powercolor Radeon 9700 128MB DDR כרטיס קול:Hercules Fortissimo III 7.1 כונן דיסקטים:TEAC 1.44MB 3,5" כונן דיוידי:TOSHIBA DVD-ROM 16/48 מסך:17" LG F700P NEW Flatron Monitor + USB Hub מקלדת…

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  25. היי מבקש חוות דעת על מפרט מחשב שהרכבתי לא לצורך משחקים. תודה AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪420 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2057 ASRock 880GMH/U3S3 AMD880 Chipset Socket AM3, יחידות 1 ₪442 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3072 Kingston Hyper X Blu 4GB DDR3 1600Mhz CL9 KHX1600C9D3/4GB, יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3225 Westren Digital 1TB 32MB Sata3 7200rpm WD10EALX Caviar Blue, יחידות 1 ₪496 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2936 צורב LG GH24 GH24NS90 SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪110 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1572 Hec Cougar Solution Front USB3 Black + XFX 450Watt …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.