עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by brz,

שלום וברכה . יש לי שאלה יש ברשותי מחשב נייד HP G7000 שקיבלתי מתנה. ללא לוח . קניתי לוח ועכשיו צריך להרכיב אותו ואני מתלבט מה לעשות אם לקנות נייד חדש שאני לא באמת צריך ככ , או להרכיב אותו . מה שאני רוצה לעשות עם הנייד זה בעיקר סרטים ומשחקים לא מהמשחקים החדשים היום שדורשים המון זכרון וכדו. משחקים כמו IGI2 FIFA 2005 וכאלו . מחשב כזה מעבד DUAL CORE 1.86 2 GB 667 HD 160 יכול להתמודד עם זה ? א) לתקן או לא לתקן ? ב)אולי להוסיף זכרון ? תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  2. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תשובה: 7,000 בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תשובה: משחקים, עריכות ותכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? תשובה: לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) תשובה: לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? תשובה: צריך מחשב שקט מאוד בלי המון רעש 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? תשובה: משהו סטנדרטי 7. האם האם יש צורך לכלול …

3. Started by captaincaveman,

אשמח לקבל הערכת מחיר לחלקים הבאים: I7 2600K Asrock Extreme 4 z68 16gb (4X4) 1333 ddr3 6790 AMD Corsair 950watt PSU

4. Started by TARON,

אני צריך מפרט ב 4 אלף שקל מהאתר KSP WWW.KSP.CO.IL רק מהאתר !!!לא משום אתר אחר חברים!!! ואני צריך תמקלדת הפשוטה שהם נותנים לא צריך יותר ומארז רגיל לא משנה היופי וכל זה ומסך המסך חייב להיות ה 786PFs של MAG והוא מסך CRT לא LCD וזהו המפרט למשחקים לא חייב להריץ כל משחק על הגדרות הכי גבוהות אבל שמשחקים כמו כאל אוף דוטי ו F.E.A.R יעבדו חלק תודה מקווה למפרט מהר אני צריך לקנות אותו היום בערב תודה

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  5. היי, בחלונות יש לי 3 מצבים מוגדרים מראש High performance Balanced Power Saver אני משתמש רק ב-2 הראשונים - אחד כשאני מחובר לחשמל ואחד כשאני בדרכים. הבעיה היא שתמיד בחלונית למטה מופיע לי בחירה בין הנוכחי לבין Balanced ולא בין שני המצבים האהובים עלי. יש דרך לשנות את זה ככה שיופיעו תמיד "מקסימום ביצועים וחסכוני - ואני אוכל להחליף ביניהם בלחיצה אחת ולא ב-4?

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  6. הי, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? נראה לי שאפשר לסגור את המחשב עצמו ב4 אלף, אבל אפשר לחרוג. מסכים בסביבות 800 ש"ח לכל אחד, אולי מסך אחד ראשי איכותי יותר, בעד 1500ש"ח. זרוע תליה לא כלולה במחיר של המחשב 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תוכנות - Visual Studio, MongoDB, Matlab, ועוד כל מיני תוכנות שאני מפתח בעצמי, והרבה עבודה עם הרבה חלונות של דפדפן המחשב מיועד לעבודת תכנות ומה שאני מתכנת גם ירוץ עליו ברקע, מערכת שכורה נתונים מכל מיני מקורות באינטרנט ושומרת בDB ומבצעת חישובים וסימולציות (מונטה קרלו, רגרסיות וכיו"ב). חשוב …

7. לא חייב לנצל את כל התקציב כמובן :-) פירטתי את כל מה שנראה לי רלוונטי, אם השמטתי משהו, אשמח להשלים. תודה רבה מראש ! מחפש מפרט למחשב פיתוח (Microsoft .NET Development) חזק ומהיר. חשבתי על QUAD עם לפחות 2 ג'יגה זכרון (אולי אפילו יותר ?). המחשב ישמש לעבודה משרדית, גלישה באינטרנט (הדברים הנ"ל כמובן שוליים), ובעיקר לפיתוח. אין צורך בהתחשבות במשחקים (אולי אריץ פיפא או NBA), ולכן כרטיס מסך סטנדרטי יספיק. גם מבחינת סאונד אין צורך במשהו מיוחד, לדעתי מספיק מובנה בלוח האם. חשוב לי שהוא יהיה שקט, ולא ירעיש, אין צורך במארז מרהיב מבחינת לדים וחלונות, אלא שיהיה מעוצב יפה, נקי ומודולרי. חשוב דיסק קשיח אחד גדול ואחד קטן יותר, או שנים בינוניים (למשל, 2 דיסקים של 250), כאשר אחד ישמש בעיקר את…

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by koby100,

מפרט למחשב ב - 3000 ש"ח. שלום חברים. אני צריך להרכיב לאחותי מחשב חדש. הדרישות: 1> המחיר הזול ביותר (עד 3000 ש"ח) 2> רכיבים שאינם זבל. מטרות המחשב: עבודה משרדית, אינטרנט, וצפיה בסרטים (DVD ואחרים) קניתי בעבר בזיגזג והיתי מרוצה. שיטוט באתר שלהם העלה את המפרט הבא : Gigabyte 7NF-RZ (nForce 2) - ATX ¤ 394 AMD Sempron 2200+ 333FSB - RETAIL ¤ 328 TWINMOS SO-DIMM 256MB DDR 333 ¤ 292 Gigabyte RADEON 9200SE - 128MB DDR TV OUT AGPx8 - BULK ¤ 285 WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 ¤ 380 iLITEON X16 DVD - RETAIL- WHITE ¤ 200 TSUNAMI VIRGO - MIDI ATX - 350w ATX ¤ 203 ViewSonic CRT 17" E70 - E2 Series ¤ 678 ס"ה 2760 האלטרנטיבה היא קניה מ KSP, שלהם יש מערכת מורכבת ב 2380 ש"ח: כול…

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  9. Started by nitsanroz,

כרגע אני מתמקד בדל ומתלבט בין STUDIO15 לVOSTRO לא למשחקים רק לעיצוב גרפי לאינטרנט ועבודה על אפטר אפקטס ישמש כמחשב שני בנוסף לנייח לכן ניידות חשובה זמן סוללה ארוך, משקל נמוך ו15 אינץ יספיקו את המחשב אקנה בחול והתקציב הוא דיי גמיש האמת 1000-1500דולר

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? תכני HD, גרפיקה, עריכות, סאונד א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. פוטושופ, Capture One, עבודה עם קבצי RAW, יצירה בcuebase ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). כן ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:לא * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? LCD 37 אינצ' 720P * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך ב…

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  11. Started by oozy2014,

מה אתם חושבים על המפרט הזה http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=10097 אני רוצה לעשות שתי כרטיסי מסך ואין לי מושג אם הספק יספיק ואם יש מקום במארז ל2 כרטיסים ואם אפשר להשיג לוח יותר זול ואותו ביצועים בשביל OC. תכננתי לקנות מחשב שהמליצו לי עליו אבל יצאו סדרה חדשה של כרטיסים אז זה לא עוד משתלם השמח לחוות דעת תודה..

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. לאחרונה אני מתכן להוסיף NAS לרשת שלי בשביל גיבויים ויצא לי לקרוא הרבה ביקורות טובות (בעבר ובהווה) על מחשבי barebone של חברת Shuttle שיכולים בדיוק להתאים למטרה מבחינת גודל מארז שאפשר לשים על מדף וגם עיצוב פנימי נוח להתקנת חומרה. כמובן חשוב שאותו מארז קובייה יהיה שקט וכל המערכת חיסכונית בחשמל ויעילה מבחינת ניצול מתח. לדוגמא SG41J1 שמגיעה עם חורה ממש לא רעה וגם נראה אסטית טוב מבחוץ. לא ראיתי באתר שלהם נציגות בישראל... מישהו יודע אם ניתן לרכוש אותם בארץ ואם לא עד כמה יהיה יקר לייבא אותו מחו"ל?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. איך המחשב הזה ראיתי שיש לו מפרט .. מעולה.. אבל חלק אומרים שהבניה שלו לא ממש טובה וכאלה ואין ממש אחריות .. תכלאס שווה לקחת אותו הוא לא.. ועם לא...אז מה הסיבה? http://www.ksp.co.il/html/part_uin.php?uin=13989 :)

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  14. אהלן, אשמח לקבל שני מפרטים לHTPC, בתקציב של עד 3000 ש"ח ללא ציוד היקפי מלבד מקלדת-משולבת עם עכבר. שימושים עיקריים: 1. צפייה בשידורים חיים מהאינטרנט 2. חיבור במקביל גם למסך מחשב רגיל לצורך עבודה משרדית הבדל בין מפרטים: האחד, לטלוויזיה רגילה (CRT) - עם חיבורי RCA ו-S-Video (שימוש ברמקולים של הטלוויזיה) השני, לטלוויזיית LCD עם חיבור HDMI ו-RGB תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  15. אשמח לקבל מפרט למחשב שולחני שעובד משמרת עד שתיים ביממה שנותן תמורה טובה מאד לכסף (דהיינו רכיבים שהם דור עד שלושה אחורה ו\או "טובים מספיק") שעונה על הדרישות האלה: - שקט מאד לסביבה ביתית שקטה (ספק + מאוורר). כמה dB לספק נחשב שקט מספיק? - כמאה טאבים של FF פתוחים במקביל - מריץ Win7 כמ"ה ראשית + יובונטו תחת VM לגלישה יומיומית - ביצועים סבירים (לא יותר, זה לא מחשב של גרפיקאי או צלם !) של כלים גרפיים לעיבוד תמונה, ע"ע פוטושופ וגימפ. - מציג היטב וידאו HD כולל אפשרות ל 2K, 4K בעתיד. לא תבוצע עריכת או עיבוד וידאו. - מארז גדול ונוח לפתיחה וסגירה לצורך שאיבת אבק (ללא הרפתקה כל פעם כי המארז מתעוות - רצוי מכסים צדדים נפרדים) - דיון - האם כדאי להשקיע גם ב SSD לדיסק C (במחשבים שלי תמיד ה…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by shocky,

שלום לכולם, אני צריך עזרה בבנית קונפיגורציה למחשב שמיועד בעיקר למשחקים. חשבתי ללכת על המפרט הבא: AMD Athlon 3000+ 939 ASUS A8N-SLI 939 GeIL 512MB DDR Value Dual Channel WD 80GB SATA LEADTEK FX6600GT 128Mb PCIx DVD Toshiba Compucase CI-6A19 White סה"כ 5030 שח + הרכבה 170 שח = 5200 ש"ח מה הייתם משנים (אם בכלל) במפרט בלי להוסיף למחיר? תודה רבה מראש!

• 12 תגובות
    • 949 צפיות
  17. Started by nadavc,

היי אני מעוניין לקנות מחשב נייד מסוג XPS M1530 .בארץ הוא נורא יקר (בסביבות ה 9000 ש"ח) אז בדקתי באתר הרשמי של Dell והמחיר הוא בסביבות 1500$ שזה זול בהרבה. חשבתי לקנות אחד דרך האינטרנט ולשלוח אותו לדוד שלי, והוא ישלח לי את זה דרך UPS. מה אתם אומרים, כדאי? מישהו ניסה פעם לעשות משהו דומה?

• 13 תגובות
    • 4.7k צפיות
  18. אהלן. אני מעוניין לרכוש מחשב (נטו) ב5000 ש"ח - מיועד בעיקר למשחקים ועריכות גרפיות. דעתכם חשובה לי בעיקר בנוגע לכרטיס המסך אבל אשמח אם תתיחסו לכל המפרט. מעבד : Intel Core 2 Quad Q9550 , 2.83Ghz , 1333Mhz, s775, 12MB לוח אם : Gigabyte EP45-DS4 s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 3xPCI-E קירור : Arcti cooling Freezer 7 pro +מאווררים סטנדרטיים של המארז כמובן. זכרונות : OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 2 X 2GB DDR2 1066Mhz PC2 8500 כרטיס מסך : Gigabyte Radeon HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV מארז : Chieftec 550W 12CM fan , 24 pin , active pfc , Retail כמובן + צורב ו+דיסק קשיח שזה לא ממש רלוונטי. תודה מראש לעוזרים. שבת שלום.

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  19. Started by Mr.positive,

לאחרונה רכשתי (תודה לכל מי שעזר לבחור) נייד של Lenovo מדגם IdeaPad S310. המחשב מאוד נחמד יחסית למחיר הנמוך שלו. מכיוון שהוא מגיע מהחנות ללא מערכת הפעלה התקנתי עליו Windows 8.1(מקורי) אך כאן גיליתי שיש עניין מאוד לא נעים. המערכת לא נותנת לי להשתמש באופציית הOnekey Recovery מכיוון שהמחשב בא ללא מערכת מהיצרן ולכן אין מחיצה מיוחדת בשביל תוכנה זו. האם יש לי אפשרות ליצור אותה בצורה עצמאית או דרך אחרת לפתור את הבעיה? במידה ואין אפשרות כזאת האם יש תחליף נוח לפיצ'ר זה ?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. עקרונית המפרט שאני מתכוון להזמין הוא: לוח GIGABTE GA-K8NXP-9 מעבד Athlon 64 (תלוי בתקציב סופי 3000 או 3200) 2X512 DDR מארז CoolerMaster Centurion 5 + ספק כוח 350W של CoolerMaster הארדיסק 160G SATA (+ הארדיסק קיים 60G PATA) DVD LiteOn כרטיס מסך PCI-E עד 1000ש"ח אולי צורב DVD (תלוי בתקציב סופי) המחשב ישמש לשימושים רגילים (סרטים מוזיקה אינטרנט) + גרפיקה 2D כבדה יחסית, בניית אתרים וקצת תכנות, מתישהו גם להתקנה מקבילה של לינוקס. לא לOC ולשאלות: איזה צורב DVD? עדיין NEC, PIONEER מומלצים? איזו חברה לזכרונות? והכי חשוב, כרטיס מסך - מצד אחד אני לא משחק משחקים על המחשב אז אני לא צריך מפלצת, מצד שני אני לא רוצה שהכרטיס יהיה צוואר בקבוק בכזו מערכת מעוד צד אני מחבב הרבה יותר את הTVOU…

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום לכולם ברצוני לרכוש מחשב חדש (עם מסך + מקלדת ועכבר פשוטים). הרכבתי את המפרט הבא: בחרתי לקחת מסך CRT שטוח עקב זמני התגובה הטובים יותר. מה דעתכם עליו?

• 10 תגובות
    • 729 צפיות
  22. Started by avivlyaviv,

קודם כל אני חייב לציין שלא הייתי באזור הזה של הפורום הרבה מאוד זמן אז אני אני לא מתמצא כמו פעם... לסיפור: יש לי מחשב: amd athlon 3500+ 2.2G 1g ddr ATI 1900XT 512MB Sata 2 160G ..... עכשיו אבא שלי רוצה לקנות לאחותי מחשב... היא צרכה מחשב ממש בסיסי (ICQ/OFFICE....) עכשיו השאלה עם מחשב בסביבות ה1500 שקל (גג2K אבל עדיף שלא) יהיה יותר טוב מהמחשב שלי חוץ מהכרטיס מסך? ככה אני יקח את המחשב החדש ישים לו את ה1900XT ויתן לאחותי את שלי... אם כן אז אני מבקש הצעה למפרט למחשב בסיבות ה1500 כולל: מעבד לוח אם דיסק קשיח כרטיס מסך (הכי זול שאפשר) זיכרון (לפחות 2G אם יש אפשרות אז 4G) מארז ספק כוח (אולי עדיף לשים את הספק כח שלי ותת לאחותי את החדש....) (אין צור…

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  23. שלום, דודה של חבר שלי, אישה בת 45 רוצה מחשב לצורך אינטרנט. על המחשב לכלול הכל.... מקלדת, עכבר, רמקולים...... מסך אפשר CRT כדי לחסוך בעלויות. 17 אינטש. מבקש מפרט מחנות אחת (שיהיה פשוט לקנות) אני רוצה להדגיש שאני מבקש מחשב מרכיבים עם "שם" ומעדיף אותם על פני רכיבים יותר מהירים אך חסרי מוניטין... סך הכל מדובר במחשב שרק יגלוש באינטרנט... אין צורך בחומרה חזקה. רק חומרה יציבה. אבל שיהיה לפחות 512 מגה :-) תודה רבה!! אלון

• 8 תגובות
    • 645 צפיות
  24. Started by EITAN4,

יש לי נייד עם כרטיס מסך NVIDIA 8200הפירסומים האלו די מטרידים אותי . יש לי אחריות ליותר משנה וחצי . ואם אני אמכור אותו אני לא אפסיד עליו . האם כדי להיפטר ממנו ? יש לציין אני מרוצה ממנו מאוד . והחלפתי המון מחשבים ניידים . וחשבתי להישאר איתו לאורך זמן .

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  25. מחשב לאחיות הקטנות ולהורים שימושים אינטרנט סרטים עבודות וורד ומשחקים קלים סימס 3 שיהיה שקט ויעבוד טוב צריך חוות דעת על המפרט שהרכבתי לאישור סופי מהמומחים פה שלא עשיתי טעות

• 12 תגובות
    • 942 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.