עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Dn2k,

שלום, אני מחפש מחשב נייד חדש שעונה על הצרכים הבאים: מחשב דק וקל לנשיאה ברכבת, אבל מעדיף מסך 15 אינץ מחשב מבוסס SSD, גודל 256 זיכרון 8GB בנוסף רשמתי את הצרכים על פי הטופס: מטרה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים - בינוניים, תכנות גודל המסך - עדיפות ל 15.6 ( משקל יותר חשוב לי ) רזולוציית המסך - FHD דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - נוח לתיכנות משקל רצוי - כמה שיותר קל עדיפות מתחת ל 2 קילו האם נדרש זמן סוללה ארוך - 5-6 שעות עבודה האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI Bluetooth - לא חשוב גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - עדיפות ל SSD - הגודל 256 כונן אופטי - אין צורך האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא האם בתקצ…

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  2. Started by Stastyle,

אהלן! אני מחפש מחשב נייד, בעל יציאת HDMI ו-VGA/DVI, אשר יכול להחזיק ולשדר סרטים מאוד גדולים לטלויזית תלת מימד ומקרן (MKV, 8-40GB , תלת מימד (חייב HDMI 1.4))... יש חשיבות לכונן קשיח גדול, אך אני משתמש גם בכוננים קשיחים חיצוניים. זו מטרתו העיקרית. הסיבה לבחור במחשב ולא בסטרימר זה נטו עניין של קודקים. התקציב הוא בסביבות ה4000 ש"ח. אני לא אומר מדוייק כי אני לא מכיר את השוק ואיכות המחשבים כך שאם יספיק לי משהו זול יותר, או שאהיה חייב יקר יותר - זה התקציב שלי פחות או יותר. תודה!

3. כי פעם ראיתי משחב שיש בו כרטיסים ממש מתקדמים אבל בד"כ כל המחשבים שמוכרים עם 7300GO או כרטיסים יותר גרועים.. אז איך אפשר להשיג מחשב עם כזה כרטיס או משהו בסגנון?

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  4. שלום לכולם, ברצוני לשפר את המחשב שלי,המחשב נקנה השבוע (כאשר הכרטיס מסך נקנה כבר לפני חודשיים ). השימושים הם ALL AROUND, משחקים צפייה בתכן HD ואנימציה (MAYA). מעבד: Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB קירור: ‏Zalman CNPS8000‎ לוח אם GIGABYTE X38-DQ6 s775 C2Q 1333Mhz, Intel X38, DDR2 1066, 2xPCI-E זכרונות‏ DDR II 800Mhz 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition כפול 2 סה"כ 4 GB כרטיס מסך‏ ASUS 8800GTS 640MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E כרטיס קול‏ Creative Audigy SE 7.1 (PCI) דיסקים קשיחים‏ Western Digital 80GB 7200RPM, 8MB, SATA מערכת הפעלה בלבד 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II שלוש חתיכות סה"כ 1.5 טרה צורב ‏ Optiarc AD-7173S DVD±RW x18, DL x8 Labelflash Black Sata רשת D-Lin…

• 11 תגובות
    • 885 צפיות
  5. היי לכולם אני צריך את עזרתכם במפרט מחשב עבור אחותי.השימוש: משחקים<קליל> אינטרנט ו-DVD .בקיצור משהו קליל ופשוט במחיר של 1500-2500 ש"ח.<עדיף כמה שפחות..התקציב שלה פשוט כזה.> יש לציין שיש לה מסך חדש מקלדת ועכבר.כלומר מה שהיא צריכה זה רק את החומרה עבור המחשב נטו,קרי:מעבד,לוח אם,וכו'.. שוב המחשב מיועד לשימוש ידידותי נטו ולא למשהו מפלצתי.ככה שהיא צריכה מפרט טוב אבל קליל בתקציב שהזכרתי לעיל.<היא התעקשה על 1500 ש"ח לא יותר אבל הסברתי לה שעד כמה שאני יודע להשיג מחשב ב-1500 ש"ח זה בלתי אפשרי,ואם זה בכל זאת אפשרי זה יהיה מחשב זול חסר אחריות ואמינות.<האם צדקתי?>ככה שהיא אמרה שהיא תגרד עוד כמה גרושים.> בתודה מראש לכל העונים. שי

• 8 תגובות
    • 885 צפיות
  6. Started by chook_rl,

היי, בגדול אני אשמח לבסס את המחשב על אינטל. ואשמח אם יהיה בו איזה כרטיס מסך נפרד. משהו באיזור ה 300 שקלים גג. אפשר לחרוג בכמה מאות שקלים. תודה רבה. עריכה: בהתאם להוראות הפורום: תקציב מקסימלי 4K. לא חייבים לנצל הכל. שימושים נרחבים באינטרנט/אופיס/ויז'ואל סטודיו וקצת תכני HD. אין צורך בציוד הקפי. אין צורך במסך. השקט חשוב במידה חלקית. המחשב לא נמצא בחדר שינה. אך תמיד נעים שהוא לא מרעיש לא מתוכנן OC. לא צריך מערכת הפעלה לא צריך שדרוג

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  7. Started by yonik,

צריך מפרט טוב בבקשה עם מסך,המחשב מיועד לאינטרנט ומשחקים אני צריך גם מדפסת ואפשר לחרוג בשבילה אז למי שיש רעיון יתקבל בברכה תודה

• 8 תגובות
    • 885 צפיות
  8. היי. קיבלתי תודות לכם את המפרט הזה וכתמיד מאוד התרשמתי מהמקצועיות והרצון הטוב שלכם... אלא שחל שינוי "קל" (האמת קצת יותר מקל) בתקציב ולכן נאלצתי שלא מרצוני לקחת את ה-6600 (ולא GT ). כעת אני זקוקה לקיצוץ נוסף של כ-200 ש"ח וממש לא יודעת מאיפה להוריד (בבקשה אל תעברו לAMD -אני לא היחידה שקובעת בנושא). וזקוקה מאוד לעצתכם .....(אולי לוח האם ?). המחשב ישמש ליישומי אינטרנט הורדות ומשחקים (לא מאוד כבדים) מצטערת ששיגעתי אתכם - וממתינה בסבלנות זהו המפרט: מעבד intel p4 3GHZ לוח אם Asus P5GD1-VM זיכרון 512MB adata זיכרון2 512MB adata מארז Hec Compucase Cl-6A19 כונן קשיח WD 80GB Sata כ.מסך geforce 6600GT leatek winfast TDH צורב DVD Nec 3540A מליוני תודות.

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  9. Started by galgalgal2001,

מי הכי טוב? ומה העלויות של כל אחד? אני מזמין מחו'ל והתקציב הוא עד 2000 ש'ח. תודה!

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  10. Started by eity,

שלום אני מתחיל עכשיו תואר במדעי המחשב ואני צריך מחשב ואני מתלבט בין כמה דגמים שכל אחד מהם בסביבות 4000 שקל המחשב הוא לגלישה וקצת גיימינג כגון מנג'ר ו 2K13 אני פתוח להצעות גם לדגמים אחרים http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8482 http://www.ivory.co.il/Toshiba_Satellite_L755-1LJ.html http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8539

11. שעדיין יהיה טוב מבחינת קירור/זרימת אוויר. הרכבתי את המפרט הסופי הזה, אבל אני כבר חורג מהתקציב שלי ואני גם רוצה לשדרג את הכ. מסך ל-PRO, מה שאין לי ממש כסף אליו. הדרך היחידה שאני רואה לגלח עוד איזה 100-200 שקל זה המארז. אתם יכולים לעזור לי לבחור את המארז הזול ביותר מבין המבחר כאן: http://www.noacomp.co.il שיהיה טוב למחשב משחקים וצפיה בסרטים, ללא OC, שצריך לעבוד ימים ע לגבי ימים רצוף בלי כיבוי. לא חשובה לי הצורה, אני די בטוח שספק קטן אפילו של 300W יספיק לי, מה שכן אני רוצה שהמחשב יעבוד בתנאי טמפ' טובים ושיחזיק להרבה זמן (4-5 שנים). תודה מראש לכל העוזרים נ.ב. אני רוצה לקנות את המחשב מחר אז אודה לתשובות כמה שיותר מהירות וכמובן אם יש למישהו כל רעיון אחר איך לחסוך קצת כסף במפרט …

• 8 תגובות
    • 885 צפיות
  12. שלום.אני קונה היום אחד מהמחשבים האלו:HP Pavilion dv6http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834157061יד שנייה במחיר של 1300 שחיש גם את האפשרות של :Lenovo G585 M839JIVhttp://ksp.co.il/?uin=18207חדשב 1600 שחאיזה מהם יותר חזק? השימוש הוא תכנות, office ומשחקים (Diablo 3, PoE, CS:GO, COD BO2 וכו)

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  13. אהלן הציעו לי את המפרט הזה ב11.500 שח שנראה לי קצת יקר.

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  14. Started by icex,

שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש שהוא יהיה למשחקים כבדים כמו BF3 שיריץ לי משחקים כבדים על הגדרות גבוהות מאוד יש לי כבר מסך 24 אינץ' HD חדש לכן אין צורך במסך... חבר הביא לי את המפרט הבא... http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=135020&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D אם אפשר חוות דעת או שיפור המפרט אין צורך בציוד הקפי!1. מה התקציב המקסימאלי?5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין לחרוג זהו התקציב המקסימלי 5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן …

• 11 תגובות
    • 885 צפיות
  15. Started by ranrubin1,

מעבד Intel Xeon E5620 2.40Ghz , מערכת הפעלה Windows 7 Pro , זיכרון 8G, דיסק קשיח 1.5TB , כונן DVD/RW , כרטיס מסך NVIDIA Quadro FX380 256MB

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  16. Started by Lunatic,

שלום ברשותי מחשב ניידcq61-140ej עם מסך בגודל של 15.6" (לא שיא הטכנולוגיה אבל אני מרוצה ממנו ) ואני מחפש לו משטח קירור אני מוכן להשקיע על משטח קירור רציני עד 300 שקל,כל עוד אני עובד איתו אז הטמפרטורות לא עוברות את ה65 מעלות(וגם לטמפרטורות האלה זה מגיע אחרי הרבה שעות עבודה) אבל הבעיה מתחילה ברגע שאני מריץ משחקים עליו(לא משהו כבד) אז הוא ישר מזנק לי למעל ל75 מעלות ומעלה וזה לא ממש מוצא חן בעיני,על המחשב מותקן XP(כן זה אפשרי למי ששואל) ככה שמערכת ההפעלה עצמה לא מכבידה מבחינת הביצועים,זקוק להמלצות תודה מראש ;D

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  17. Started by vovalol,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 אם יש סיבה טובה לחרוג בשבילה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית\שימוש ביתי (לא משחקים) לא הולך לרוץ משהו כבד מידי על המחשב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ssd רצוי 512g אבל אם אין בתקציב גם 256 זה בסדר 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיפות למחשב שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה אבל יש עדיפות למחשב קל יותר רצוי…

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  18. Started by danielzy,

שלום לכולם, החלטתי לחדש את המערכת הזקנה שלי בשדרוג נחמד כעבור שלוש שנים, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים - בעיקר מנוע Frostbite 2 של Dice כלומר סדרת Battlefield (רעבים מאוד לכח עיבוד) המחשב מחובר למסך 23" של Dell. רזולוציה 1920x1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי הארדיסקים, מאווררים, מארז, כונן דיסקים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן א…

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  19. יש לי 2 מפרטים של מחשבים אחד מהם ישבתי עם חבר והשני מישהו ששמעתי עליו הרבה יצר לי רציתי לדעת מה ההבדלים באיחויות ומה משתלם יותר.. אם יש לכם הצעות לשיפור זה יתקבל בברכה^^ 1. מה התקציב המקסימאלי? -4K-4.5K לא כולל מסך (אם יש הצעות למסכים טובים אז זה יעזור) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -מקסימום ניצול ביחס למחיר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -אפשר לחרוג במידה וזה ישתלם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -גיימינג בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -עוד לא התבוננתי במ…

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  20. אני לא מחפש חנויות טובות יותר / רכיבים אחרים או זולים יותר. אני מחפש נטו חוות דעת, תודה. [TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: #899499] [TD=width: 15%, align: center]תמונה[/TD] [TD=width: 45%, align: right]תיאור[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [TD=width: 10%, align: center]סך הכל[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center][/TD] [TD=align: right]מארז מחשב Zalman Z11 Plus מארז Zalman דגם Z11 Plus כולל שלושה מאווררי 12 ס"מ ושני מאווררי צד 8 ס"מ מק"ט: ZALZ11USB3[/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=align: center]430 ₪[/TD] [TD=align: center]430 ₪[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center][/TD] [TD=align: right]ספק כח Sea…

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  21. Started by wwekingwwe,

היי (: אחרי התייעצויות פה עם חברי הפורום שהציעו לי מפרטים מעולים ב 4.5K, החלטתי לרדת בתקציב ל 3.2K (משו באיזור) הנה מפרט שהציעו לי פה ושיניתי אותו קצת בכדי שיתאים לתקציב החדש... מה דעתכם? תודה מראש, רועי

22. Started by pApi,

צריך מפרט (גיימר) תקציב 10-15 מחשב סוס.. שיחזיק לי לעתיד כמה שיותר חשוב לי שהמעבד והכרטיס מסך יהיו סוסים.... תודהל עוזרים.

• 13 תגובות
    • 885 צפיות
  23. מקלדת LOGITECH MEDIA KEYBOARD PS2 RETAIL 5Y 99 מארז COMPUCASE 6C60 BLACK 12cm FAN MIDI ATX 300W 20/24PIN 305 דיסק WD 250GB SATA2 7200RPM 16MB BUFFER RAID 24/7 WD2500YS 5Y 515 כ.מסך GIGABYTE GV-NX76T256DB-RH-OEM GF 7600GT PCI-E 256MB DDR3 2*DVI+TV-OUT 3Y 835 מעבד INTEL Core2Duo (CONROE) E6300 1.86GHZ 2Mb SHARED CACHE 3Y 1,174 לוח INTEL LEMONT DP965LTCK P-4/P-D/Core2Duo P965 DUAL DDR2 GIGA LAN 3Y 647 צורב כולל תוכנה LG GSA-H12N (B) DVD WRITER X18 BLACK OEM 2Y 189 עכבר אופטי MICROSOFT BASIC OPTICAL MOUSE BLACK RETAIL USB 2Y 84 זיכרון DDR2 KINGSTON 512MB 667MHZ NON-ECC CL5 456 סה``כ מוצרים 4,304

• 8 תגובות
    • 885 צפיות
  24. Started by yellow acid,

שלום לכולם. נתוני המחשב שלי הם (אני מוציא בעזרת everest): Motherboard Name : ASRock 775VM800 Expansion Slots : 3 PCI, 1 AGP, 1 AMR RAM Slots : 2 DDR DIMM CPU Type Intel Pentium 4, 2800 MHz (21 x 133) 950 מגה ראם היה לי כרטיס מסך ג'י פורס והוא נשרף לפני חצי שנה, ואני רוצה לחזור ולהפעיל משחקים. השאלה שלי היא: האם יש כרטיס מסך ממולץ שיתאים לי + אפשרות להעביר אותו בעתיד למחשב יותר טוב והוא לא יבזה את מקומו? אני יודע שעדיין הרבה משחקים לא יעבדו, אבל זה בהחלט ישפר את המצב הנוכחי שיפור ניכר ולכן גם אני מחפש משהו שבמידת הצורך אם ארצה לעלות את הרמה ולהחליף מחשב אוכל להשתמש בו למחשב החדש למשחקים חדשים. (דהינו אני מחפש כרטיס חזק ושואל אם הוא יתאים גם לחיבור פה) יש לקחת בחשבון שאול…

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  25. אני רוצה לקנות מחשב חדש להרבה שנים שאני יוכל לשדרג בעתיד הבנתי שיצא דור 8 (8700k)באינטל וגם דורx הכוונה ( 7800x) ומעלה מה כדי לי לקנות כדי שאני יוכל לקנות מחשב להרבה יותר שנים

• 4 תגובות
    • 885 צפיות

דיונים חדשים בפורומים