ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
צריך עזרה לבחירת מפרט 4500 שקל. המחשב בעיקר לסרטים ומשחקים, עדיפות לכרטיס מסך 4850. חשוב מאוד 2TB מקום במחשב לאחסון הרבה מידע. תודה (: מסך שברשותי הוא 22 אינץ'. צריך מחשב ללא ציוד הקפי וללא כונן אופטי, יש לי כרגע אני פשוט אעביר
-
- 8 תגובות
- 912 צפיות
-
-
היי! ברשותי מחשב שאני נורא אוהב. קניתי אותו בסוף 2007, להלן המפרט: Intel Core 2 DuoE6750 @ 2.66Ghz (2cpus) Motherboard Gigabyte P35-S3 Sapphire Radeon HD 6870 2048MB X 2 - KINGSTON PC2-6400 DDR2-SDRAM UDIMM חשוב לציין שהכרטיס מסך במקור היה נוידיה 8800 GTS והוחלף לפני שנה וקצת לאחר שנשרף (היה בפעילות 3-4 שנים). המחשב החזיק הרבה יותר משחשבתי. אבל כבר בסוף החיים של ה-8800, וגם אחרי שהוחלף בכרטיס יחסית עדכני - שמתי לב שמשחקים מקרטעים. אני בדרך כלל מריץ אותם על גבוה עד מקסימום. משחקים לאחרונה לדוגמה, שהתחילו לקרטע: Assasin's Creed 3, Sleeping Dogs ועוד כמה אז יש לי אפשרות להוציא כמה אלפי שקלים על מחשב חדש, או לשדרג. השאלה אם שווה לשדרג, בסכום של נניח עד 2000 שקל…
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אהלן אני בקרוב קונה מחשב חדש. התקציב הוא 6500-7000. חשבתי על מפרט כזה: Compucase 6919 Black Super Midi Tower 426 ש"ח AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box Venice Stepping E6 1,495 ש"ח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 830 ש"ח OCZ 1GB (2X512) DDR PC3200 Revision 3 Performance Dual Channel CL2-3-3-6 992 ש"ח Leadtek Geforce PX6800GT 256Mb Retail PCI-Express SLI 2,161 ש"ח HEC ACE580 580W 20/24PIN 498 ש"ח LG 52X32X52 Black Oem 193 ש"ח Mitsumi Floppy Drive 1.44 Black 67 ש"ח סה"כ 6,662 ש"ח אם יש לכם הצעות/רעיונות לרכיבים יותר משתלמים או כדאיים אני ישמח לשמוע
-
- 13 תגובות
- 912 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז עד 3800 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו starcraft 2, tera online, dota2, ולרוב גם דברים חדשים שיוצאים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 21 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך ב…
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב לאחותי כאשר אני יקנה אותו בניו יורק. המחשב ישמש לתוכנות + אינטרנט. 1 מה דעתכם לגבי גודל מסך ? אחותי הולכת לקחת את המחשב הזה איתה אז ייעצתי לה לקחת 13.3" - מה אתם חושבים ? 2 לאיזה ניידים יש אחריות עולמית ? 3 חברה מסויימת ? 4 באיזה תקציב אפשר לקנות משהו טוב ? (בעיקרון יש לי תקציב די גדול אבל אני מחפש משהו טוב מינימלי ולא משהו ב-1200$) תודה.
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב בשבוע הקרוב כבר. אשמח לקבל כמה חוות דעת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
מכירים "יצור" כזה? תודה dp 1.4 תומך HDR ואפילו יותר hdmi 2.0b תומך HDR לפי מה שהבנתי שאפחד לא מייצר כאלה הכל HDMI2.0
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
היי שלום לכולם, אני צריך מפרט מלא לעבודה עם תוכנות כמו Catia ו Unigraphics NX. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצלו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם תוכנות כמו Catia ו Unigraphics NX, כמו כן כמובן גלישה באינטרנט וסרטים וכאלה ואשמח אם יהיה אפשר גם לשחק עליו משחקים כמו BF4 וכאלה בהגדרות גבוההות (פחות חשוב) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ציוד הקפי נדרש : מסך (…
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני קונה מחשב לפי המפרט הבא: מעבד - 995 שח - core i5 2500k 3.3 ghz אולי אני יעשה OC קטן בעתיד מאורר וגוף קירור סטנדרטי למעבד ב50 שח לוח אם - 550 שח - gigabyte - ga z68ma-d2h-b3 זכרונות - 480 שח - 2x4GB Patriot Viper Xtreme Series Division 2 1600 mhz מארז - 420 שח - Define Mini Micro Atx Black Case יש לי כבר דיסקים קשיחיo וצורב דיוידי וספק כח 500 wat של ezcool כרטיס מסך - אני מתלבט בין שני הדגמים הבאים בסביבות 750 - 800 שח HD 6850 V2 1GB GDDR5 GTX550 Ti OC 1GB GDDR5 הכל יוצא בערך 3300 שח כשאני עובד על המחשב אני פותח הרבה מסימות במקביל במיוחד דפדפנים עם 20 - 40 טאבים פתוחים . וכמובן יהיה גם שימוש במשחקים כבדים אני עדיין גמיש בתקציב בערך עוד - 150 - 100 שח אם ממש ממש ח…
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום לכולם. הוצעה לי מערכת מחשב, במחיר של 2,550 ש"ח. המחשב ישמש אותי לפעולות פשוטות: שימוש בלוח כתיבה אלקטרוני. הכנת סרטונים פשוטים. תחזוק אתר אינטרנט.. המפרט, כפי שנשלח לי לאימייל: מעבד Intel Q8400 לוח אם Foxconn G41 DDR3 זכרון Kingston 2GB DDR3 1333MHZ דיסק קשיח Samsung 500GB כרטיס מסך NVIDIA G-Force GT220 1024MB צורב DVD SAMSUNG מארז + ספק מסך מחשב MAG 22" מקלדת + עכבר פשוטים. האם המפרט תואם את המחיר? האם יש הצעות לשיפור? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אוקיי שלום לכולם, אז כל שנותר לי הוא לגבש את המפרט הסופי, גיבשתי אותו כבר בעיקרון רק נשאר לי להתייעץ איתכם. AMD Athlon 64 3200 Venice BW-E6 Socket 939 Tray מחיר 960 Albatron K8NF4X nForce 4X Socket 939 Motherboard מחיר 490 Kingston KVR400X64C3A-512MB DDR 3200 Memory Kingston KVR400X64C3A-512MB DDR 3200 Memory מחיר 600 ש"ח שניהם. פה יש לי התלבטות בין Kingston ל- Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory דעתכם בנושא תכריע. Igloo 7200L Light CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 מחיר 60 ש"ח ?Sapphire Radeon X800GTO PCI-e 256 MB DDR3 Retail Video Card מחיר 1240 Citizen/Sony/Alps Black 1.44MB 3,5` FDD מחיר 55 ש"ח NEC ND-3550A Black x 16 Bulk DVD±R/RW מחיר 265 ש"ח Samsung 160GB 72…
-
- 14 תגובות
- 912 צפיות
-
-
חדשה כאן, וזו הפעם הראשונה. ניסיתי לחפש במפרטים המומלצים אך לא מצאתי את הדרישה. בטוחני שהיו כאלו דיונים בעבר, אשמח לקבל קישור, או לחילופין כל המלצה למפרט תתקבל בברכה. הדרישה. אני עובדת בפיתוח אתרים ומערכות. אי לכך, המחשב האישי שלי משמש גם כעין "מיני שרת". המחשב צריך לכלול גם SQL SERVER, שהוא ג"כ שרת בפני עצמו שרת IIS פעיל התוכנות גם הן מאוד כבדות VISUAL STUDIO MSSQL כמו"כ פוטושופ, עם 2-3 קבצים כבדים פתוחים העניין הוא שבו זמנית יכולות להיות פתוחות 3-4 תוכנות מאוד כבדות, ואני מעוניינת שהרצת האפליקציה תהיה המהירה ביותר. פרטים נוספים - המדובר על מחשב בלבד לא כולל אביזרים נלווים של מסך מדפסת וכד' - המדובר על מחשב בלבד לא כולל התקנה של מערכות ההפעלה, שעם זה אתמודד לאחר ש"האפליק…
-
- 8 תגובות
- 912 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4600 ש"ח, אין סיבה לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב לנער בן 11 שימושים עיקריים - משחקים ולימודים. משחק כרגע פורטנייט, אבל מחשב שידע להריץ משחקים יותר כבדים אם וכאשר יצטרך. לא צריך להשתגע פה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך את כל הדברים. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אפשר להשקיע עוד קצת בשביל יותר שקט, לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם ה…
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
- 1 follower
-
-
פירסמתי הודעה דומה לפני כמה ימים, אבל לא ממש נענתי, אז הנה היא שוב (במתכונת טיפה שונה). אני מחפש מחשב high end למשחקים, ואני רוצה לבנות אותו בשלבים. א. מחשב ב. מסך ג. ציוד היקפי אז כרגע אני מתמקד רק במחשב: המחשב יהיה בשימוש בעיקר למשחקים (CoD, WoW, Dragon Age, Red Faction). חשוב לי שיהיה שקט מאד- המחשב נמצא ליד המיטה. (נראה לי שזה די ברור, אבל עדיין-) יכולת להוציא HD לטלוויזיה. כרגע אני עם מסך 19", אבל לפי תוכנית החומש אני אשדרג אותו בשלב הבא. בטח ל22". התקציב הוא 4,000 ש"ח. אפשר חריגה קטנה, אבל כמובן עדיף שלא. תודה!
-
- 8 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני צריך מחשב שיעמוד בכל המשחקים שיוצאים כיום, ובמהירות. במפרט תביאו כרטיס מסך וספק כוח חלשים וזולים כי אני מעביר אותם אל המחשב הישן (שיש לי כרגע) במקומם אכניס את מה שיש לי - כרטיס מסך - 5770HD וספק כוח -620 של סוניק. גר במכרז - ראשון לציון, רחובות, לא להביא לי ממקומות רחוקים מזה. רזולוציה שברשותי - 1920x1080 לא מעוניין בOC(אין לי מושג מזה) שקט 6. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא : AMD Athlon 3000 64Bit 939 K8N Neo4 Platinum (s939 nf4ultra DDR 512Mb 400MHz Kingston CL3 X 2 = 1G NX66256D Gigabyte 6600 256MB DVI,TV,PCI-E Deskstar 7K250 160GB Sata Hitachi/IBM X2 Teac/SONY 1.44 PIONEER AO9 DVD±RW מארז Thermaltake Xaser III V1000C+ספק 460W מספר הערות: 1. כידוע יש עומס רב על הדיסקים (יתכן שאוסיף עוד דיסק), קראתי הרבה תלונות ש-WD לא עומדים בעומס, השאלה אם זה נכון, או שריבוי התלונות נובע מכך שרוב הדיסקים שנמכרים בארץ הם מתוצרת WD. 2. האם המעבד בא עם מאוורר או שצריך להוסיף ? 3. האם עדיף בכלל AMD או אינטל 3MHZ 775 4. שימו לב! המחשב לא ישמש למשחקים. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 912 צפיות
-
-
לוקחת בחשבון שיכול להיות שהדרישות שלי לא הגיוניות, אבל מנסה בכל זאת * מטרות המחשב? צפייה בסרטים, המשימה כי כבדה משחקי מחשב בסדר גודל של פורטל 2 שיצא ב2011 (עם אפשרות להתפשר על ההגדרות רק שירוץ חלק). * גודל המסך? גודל - 13.3" או פחות. אם יש דגם מדהים עם 14" גם הולך. * רזולוציית המסך? אין העדפה, בגבולות הסביר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא מעבר ל4 שעות * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיפות, כי המחשב אולי יקנה בארה"ב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. (!) אשמח לעזרה!
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך אבל זה התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2600 עם ממש צריך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית סטנדרטית כמו אינטרנט ואופיס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA 13 , Call Of Duty. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע עדיין, כנראה 1680X1050. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
ברשותי מחשב כ-3 שנים. משמש בעיקר לגלישה, צפייה בסרטים ומעט משחקים לא כבדים. לאחרונה המחשב מרגיש מאוד כבד ואיטי (אין הרבה דברים שרצים ברקע, אין תוכנות לא רצויות). ברצוני לדעת האם ישנו רכיב/רכיבים שניתן או מומלץ לשדרג בעלות לא גבוהה אשר יביאו לשיפור ביצועי המחשב ויאפשרו חוויית שימוש ומשחק גבוהים יותר. מצ"ב המאפיינים שלו: מעבד- inetl i3 2100 3.1 לוח אם- asus p8h61 le b3 זכרון 1*4g 1333ddr3 ספק- 450w אין כרטיס מסך נפרד במידה ומומלץ לשדרג רכיב כלשהו, האם לבצע זאת בארץ או איביי? תודה
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך להרכיב לאבא שלי מחשב לעבודה(היום הוא עובד עם מחשב בן 6 שלא מחזיק כלום). אני צריך ליצור מחשב שאני לא מתפשר בו על איכות וקונה חלקים גנרים אבל כמה שיותר זול. אני מעוניין ליצור שני מפרטים שיתאימו לי אחד מבוסס AMD ואחד מבוסס אינטל. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? עד 4000 ש"ח מעדיף כמה שפחות. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - תוכנות קאד - (vectorworks בעיקר - כולל פעולות תלת מימד ורינדור אבל אל הרבה), מעט photoshop ואפשרות לתוכנות אחרות לעיצוב ותלת מימד, אינטרנט ואופיס. 3. האם …
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום לכולם! הציעו לי מפרט למשחקים ב5700. המפרט : amd 3200+, לוח אם k8n f9 של גיגבייט, זיכרון 512 של A DATA , כרטיס מסך 6600GT של גיגבייט, מסך של LG 700P , מארז raidmax עם ספק 400W , צורב DVD NEC 3520A, מקלדת, עכבר ורמקולים. ממה אתם אומרים על המחיר ומה ניתן לשפר בטווח של 300 ש"ח תודה לכל העוזרים.
-
- 10 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי מעוניין לרכוש מחשב חדש למטרות גלישה, סרטי HD, עיבודי תמונה בפוטושופ, עריכת סרטי HD, גיימינג קל לבקשתו הרכבתי לו מחשב בחנות RSM אשמח לקבל חוות דעת על המפרט שהורכב והצעות לשיפור. אם אפשר להוזיל בכ- 500 ש"ח מבלי לפגוע יותר מדי בביצועים נשמח לשמוע על רעיונות. להלן המפרט: Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ₪762 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2010 Gigabyte GA-H55M-USB3 H55 CHIPSET, יחידות 1 ₪607 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1507 G.Skill Sniper 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz CL9 F3-12800CL9D-8GBSR1, יחידות 1 ₪363 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3248 Samsung SpinPoint F4 EcoGreen 32MB 2TB Sata HD20…
-
- 9 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אז ככה, קודם כל הקדמה: מחשב מיועד לקהל הצעיר, סטודנט, למטרות שונות בעיקר המולטימדיה. חשוב לי מאוד מעבד לא חלש (בכוונה לא אומר חזק נראה לי T4400 ומעלה נחשב כבר ממוצע ולא חלש) שיהיה נורמלי ויחזיק לעוד שנתיים לפחות, וRAM שיהיה 2GB+, מסך LED לסרטים זה חובה. כרטיס מסך לא חשוב שיהיה בסיסי אפילו אני לא משחק משחקים. המחיר אמור להיות 3,000 - 3,500 (ללא חריגה בכלל בבקשה.. זה כל התקציב) * מטרות המחשב? אינטרנט, Office, סרטים, מוסיקה להעביר את הזמן עם חיבור לרמקולים, הורדות. כל זה להעביר את הזמן במעונות. * גודל המסך? 15.6 (LED חובה). * בלוטות? עדיף אם יהיה, אבל לא נורא. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 200GB+ * צורב DVD? עדיף אם יהיה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה, אחריות בארץ שת…
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לרכוש DVD ROM חיצוני למחשב נייד שאין בו כונן אופטי מובנה? כמובן במחיר נורמלי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום, אני וחבר קנינו את אותו הדגם המחשב הנייד - HP PAVILION DV6-1330. בכל מקרה המצלמה המובנית שלי עבדה ללא בעיות עד אחר כמה עדכונים ש HP ADVISOR הזה עשה, לאחר מכן, התוכנה שאיתה אני פותח את המצלמה המובנית היא HP MEDIA SMART WEBCAM, לפתע אני רואה רק רקע שחור בתוכנה ואת התמונה שלי באמצע (מי שלא יודע זו התוכנה שעושים איתה שטויות לתמונות מסגרות וכו'). לפני כל העדכונים התוכנה עבדה כרגיל, עכשיו אני לא יכול לראות שום דבר חוץ מהתמונה שלי באמצע - המצלמה עובדת ללא בעיות. הקטע המצחיק הוא שאם אני לוחץ על הרקע השחור מסביב לתמונה, איפה ששטח התוכנה אמור להיות, אז הכפתורים אכן נלחצים...אבל לא רואים אותם. אצל חבר שלי עם אותו המחשב, המצלמה כלל לא עובדת תקין, רואים ירוק במקום תמונה והכל …
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-