עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by miim17,

צריך מפרט לסטודנט שמתחיל אוטוטו ללמוד פוטושופ, פלאש ותלת מימד (מאיה). המטרה היא לבנות מחשב ללימודים, מתוך הנחה שהסיכוי שהוא יהיה רלוונטי עוד 3 שנים הוא נמוך. לכן הוא צריך להיכנס בתקציב יחסית נמוך (2400 גג, בלי מסך) מבחינת המעבד - שוב זו לא מכונת רינדור מטורפת, ורוב העבודה מול מאיה תעשה בלימוד התוכנה ולא ישיבות ארוכות של רינדור צנות מסובכות...מקווה שהבנתם את הרעיון. הרכבתי משהוא יחסית פשוט, אשמח לחוות דעת (הרכוונתי בסקיפיסי, אבל התיכנון הוא לקנות ב KSP....) מעבד AMD Phenom X4 9650 Box ¤584 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1260 לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-US2H ¤457 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38511 כונן קשיח Hitachi Deskstar HDP725050GLA36…

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  2. זה המפרט.... הבעיה היא שחסר לי כרטיס מסך ואני לא יודע אם החברה של הזיכרון ראם / הזיכרון עצמו טוב... התקציב שלי הוא עד 4300 תודה! מעבד Intel Core i5-2500K Box ₪1023 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80623I52500K לוח אם Intel BLKDH67BLB3 Bearup Lake ₪446 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDH67BLB3 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪270 כמות: 2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון Hynix DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪108 כמות: 4 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=D32G1333HY צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ₪91 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=22186 מארז ללא ספק LanCool PC-K60 ₪41…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by avic2k,

אהלן, אני אדריכל אבל אני עושה גם הדמיות ועבודות גרפיות. אני צריך מסך מחשב שיתן תמונה איכותית עם דגש על צבעים אמיתיים. כאלה שיראו דומה על רוב המסכים ובמיוחד יראו דומה בהדפסה. הרבה מסכים נראים יפה אבל אז כשאתה בא להדפיס כל הצבעים דהויים או לא דומים כההים או בהירים כי המסך מגביר בצורה מלאכותית את הצבעים הבהירות או הגוונים. ברור לי שמסך של 4000 שקל יתן לי תוצאה טובה יותר ממסך של 1000 שקל השאלה עד כמה ההפרש יהיה משמעותי. אני לא מדפיס פוסטרים לאיילון בכל זאת. כרגע יש לי 2 מסכים אבל אחד התקלקל ואני שוקל להחליף למסך אחד רחב במקום. המחירים של רובים יקרים חוץ מהאחד הזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=22624 אני מניח שהוא פחות טוב א…

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. בוקר טוב, אחרי כמה שנים טובות החלטתי לקנות מחשב לצורך גיימינג (בעיקר). 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500. ( לא כולל הציוד ההיקפי). א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג, אך אפשר עד 200-300 שקל מעל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב עבור גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: לדוגמא League of Legends. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): חלק מהבקשה היא גם עזרה בבחירת מסך, …

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  5. Started by ronmar,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות ה2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 5\10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או…

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  6. Started by db88,

אני רוצה לקנות מחשב נייח לסבא שלי, משהו שיהיה סבבה ולא איטי. בגדול זה לגלישה באינטרנט וWORD פה ושם. ראיתי מחשבים מובנים I5 בסביבות 1500-2000 שנראה לי שיעשו את העבודה, עכשיו השאלה אם זה עדיף משנה משהו במחיר שאני קונה מחשב מובנה או בונה אותו כשבמדובר במחשב כזה פשוט? והאם יש אפשרות לSSD קטן בטווח הזה? האם בכלל כדאי לשים SSD? 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500-2500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ודברים פשוטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצר…

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by evy,

שלום לכם..אני צריך שתמליצו לי בבקשה על מפרט מחשב למשחקים בשביל אחי.ושהמחשב שיריץ משחקים כבדים כמו שצריך כי כשאני קניתי את ה 9600xt שלי אני רוצה להגיש שלא ממש נהניתי ממנו מהרגע הראשון שקניתי אותו :-\ המפרט לא יכלול עכבר,מקלדת,רמקולים ומסך המפרט יכלול צורב וסידירום בנוסף להכל.המפרט ינוע בין המחירים 4000-4500 ולא יותר. ואם החלטתם ללכת על מפרט מבוסס amd אז בבקשה אם תוכלו להסביר לי על המעבד ועל הלוח..איך הם?האם הם טובים? ובאיזה רמה הם נמצאים בשוק. תודה רבה

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Volante,

שלום אני קצת נוב אבל יש משו שמציק לי מהבוקר.אני בודק לי על לפטופ מסוג מסויים שראיתי בחנות, ושם אמרו לי שהוא בעל מאבד intel core 2 duo. עכשיו אני בודק לי בכל מיני חנויות באינטרנט ובחלק מהחנויות מצויין שהוא בעל מאבד Intel Core Duo. האם יש הבדל בין השניים? כי אני זוכר שיש dual core ו-core 2 duo. אז מזה intel core duo? כמו intel core 2 duo? אני סתם אוכל סרט או שיש הבדל שאני צריך להיות מודע אליו? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  9. Started by slowdive,

מה דעתכם?הצעות לשיפור?שינוי? מטרה:פוטושופ,תכנות,סרטים,אינטרנט,אופיס לא למשחקים ולא OC כאשר חשיבות גדולה שיהיה שקט בעזרתכם הגעתי למפרט הבא: (מחירי KSP) -מעבד E7200 ב585 ש"ח -מאוורר למעבד ALPINE 7 Pro ב45 ש"ח -לוח אם gigabyte ga-73pvm-s2h ב345 ש"ח -זכרון כרטיס אחד של 2GB קינגסטון 210 ש"ח (בעתיד ירכש עוד כרטיס של 2GB) - דיסק קשיח של סיגייט 500GB ב305 ש"ח -צורב פיוניר 216 ב150 ש"ח -ספק seasonic M12II 430W (ירכש בפנדה) ב330 ש"ח -מאוורר קדמי "12 AC AF12025L ב 35 ש"ח -מאוורר אחורי 12" AC 12L ב35 ש"ח -מסך סמסונג 2243BW ב1230 ש"ח (-לא הזכרתי מארז כי נשאר כרגע בסימן שאלה)

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  10. שלום אני רוצה מחשב מיני נייד לגלישה באינטרנט ולסרטים בחוץ (בתי קפה, בבסיס) חשוב יותר: ניידות אחריות בטרייה משקל גודל מסך גודל מקלדת מראה חשוב פחות: משחקים (לא מתכוון להתקין משהו שיצא אחרי 2002) מצלמה (לא צריך) כל מיני שטויות כמו טביעת אצבע תוכנות נפח אחסון חיבורים מאד אהבתי את הסדרה של MSI WIND. מה מומלץ משם? יש אחריות בארץ?

11. Started by EpoXi,

שלום חברים, חבר שלי צלם וביקש שאעזור לו עם מחשב חדש, ישמש בעיקר לעריכת תמונות. תקציב לא מוגבל אבל נגיד עד 3000 אפשר אולי לחרוג אם ממש כדאי. ישמש לעריכת תמונות - כלומר פוטושופ, לייט רום וכו' שיעבדו ביחד. אין צורך בציוד היקפי כלל. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 לא מתוכנן OC אין צורך לכלול מערכת הפעלה. מעדיף לרכוש את המחשב ב TMS. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  12. Started by Benny Bistrizky,

http://startpc.co.il/images/Logo/logo-dark.png[/img] מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד מעבד: 899 ₪ - * בהרכרבת מחשב * - Six Core i5 8400 2.8Ghz Coffee Lake S1151 BOX With Cooler לוח אם: 405 ₪ - Gigabyte GA-B360M D3H זכרון: 619 ₪ - V-Color 16G (2x8G) 3000Mhz RED HEATSINK כרטיס מסך: 1561 ₪ - Gigabyte GeForce GTX1060 6G D5 1594Mhz-1847Mhz G1 Gaming דיסק קשיח: 159 ₪ - Toshiba OCZ TR200 240G 3DNand Read 555MB/s | Write 540MB/s כונן אופטי: 79 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24SCO ספק כוח: 489 ₪ - EVGA 550W GS 80+ Gold 5 Years Warranty מארז: 355 ₪ - Phanteks Eclipse P300 Tempered Glass Black גוף קרור למארז: 87 ₪ - …

• 30 תגובות
    • 15.6k צפיות
  13. Started by J.allmighty,

שלומות, אני צריך מפרט של משחקים (החדשים doom bf2 וכו..) כל השאר סטנדרטי. כולל הכול (מסך, רמקולים, עכבר מקלדת...) החיצוניות לא מעניינת , המערז יכול להיות "עוד סתם קופסה" חייב חצי גיגה זיכרון, אם אפשר אז לדחוף גיגה המפרט הוא לחבר ואנחנו רוצאים כבר מחר לבצע הזמנה אז בבקשה העניין דיי דחוף.. 5K זה לא מספיק וידוע אבל בעקרון תנו מפרט שניתן יהיה בעתיד לשדרג בלי להחליף הכול מחדש כמו לוח , מעבד למשל תודה לכולם מראש

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by Yaacov Corcos,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב נייד לשימוש גלישה, YouTube, office ולימודים online. (אין צורך ב Gaming בכלל) המליצו לי לקחת כונן קשיח 128Gb, ו ssd. ו 8 RAM. בנוסף אני רוצה שהבטריה תחזיק הרבה זמן. אם יש למישהו המלצות על דגם מסוים או אפילו נתונים חשובים אני ממש אשמח לשמוע. תודה מראש יעקב

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  15. אני לא מבין על מה חושבים אנשים כשהם קונים מסך "מראה", ועוד לא כזאת איכותית אלא עקומה כמו משהו זול עשויי מפלסטיק. נמאס לי מהשטויות האלה, השאלה היא האם המדבקה הזאת, כמו שמוכרים ב http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1517&CatCode=443 למשל, האם זה באמת מסדר את זה כמו שצריך או שזה עוזר במקצת ומחשיך את המסך, מישהו ניסה את זה? אם זה באמת לא עוזר, אבקש המלצות למחשבים עם מסכים נורמליים בבקשה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by nazgull,

ברצוני לרכוש מחשב למשחקים כבדים+סרטים. ללא מסך ללא oc וללא מוצרים נלווים אחרים מבוסס core i5 תקציב של 3500-3600 חריגה של 100 שקל רצוי מחנות איכותית באיזור חדרה

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  17. Started by MFreako,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכת טקסט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים שיצאו לשוק בתקופה הקרובה--Assassin's Creed, Watch Dogs וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920:1080, 24 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות, השאיפה שהמחשב יריץ משחקים על הג…

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  18. Started by BlueSky,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שבא לכם ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל ולא יותר . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין את המשחקים שתשחק בהם : Far Cry 3, Battlefield 4, GTA V, GTA IV, Saints Row IV, Assassin's Creed Black Flag -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן, יש צורך במקלדת ועכבר, לא אלחוטיים . 4. האם יש רכיב שאין צורך לכל…

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  19. האם היום אפשר לקנות בשקט ניידים עם מעבדי סנדי ולצפות לשנים של פעולה טובה או שעדיין יש חשש שהתיקון סיליקון שבוצע יכול לעורר בעיות בשנים הבאות ? http://www.intel.com/consumer/products/processors/chipset.htm החשש שלי כרגע הוא בעיקר לניידים עם לוח אם 65 ו 67. בתשובה השניה שם מצוין כי " mobile systems using the Intel® HM67 and HM65 may be affected by this issue" איפה ניתן לראות פירוט מלא של דגמי לוחות אם למחשבי DELL ASUS ?

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  20. שלום , כמו בפרסומת של פלאפון אני מניח שקיימים בשוק עוד מתאמים אלחוטיים לנייד שבעזרתם אפשר לגלוש בכל מקום , זה ממש נחוץ לי ואני מעוניין לשמוע על כל פרטים נוספים ולדעת מהיכן אפשר לרכוש את זה. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  21. Started by Ronfer123,

שלום, קיבלתי את ההצעה הבאה במחיר 5300.. זה שווה? Enermax Ostrog 3250 Free Tools Usb3 SSD : מארז Enermax Naxn 650W Bronze ENP550AWT : חשמלי ספק Asrock Z87 Haswell Professional 4 Gold Edition : אם לוח Intel® Core™ Haswell i5 4570 3.2Ghz 6MB Cache : מעבד GlacialTech Iglue 1100CU PWM 1155 Silent Fan : קירור Crucial BallistiX 16GB ddr3 1600Mhz Kit : זיכרון Seagate Baracuda 1TB Sata3 6Gb/s 64MB Cache 7200 : דיסק Gigabyte GTX760 2GB ddr5 Full Hd : מסך.כ רעשים מנטרל HP 1260I MultiFormat X24 Sata ± DVD/RW : צורב Gigabyte KM7580 2.4Ghz 10M Wireless : אלחוטי סט 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחר…

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  22. Started by orenco,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין למה לקנות משהו שאני לא אשתמש בו לדוגמא כרטיס ממסך שתומך ברזולוציה גבוהה מ-1920 על 1080 אבל חוץ מזה על האיכות אני מעדיף שלהתפשר כמה שפחות. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000 2. מה שימושי המחשב? משחקים במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקרון אני חובב סוני ויש לי סוני3 אבל על המחשב אני משחק עם חברים או משחקים שקיימים רק למחשב, כרגע מדובר ב- League of legands ו-Starcraft אבל אאני רוצה שהוא יריץ גם משחקים עם דרישות יותר גבוהות באכות טובה, אז בקיצור, שהמחשב יעמוד בדרישות השוק של היום בכדאי להריץ משחקים על איכות גבוהה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסי…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Core™2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1070# ASROCK ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E 450# 1GB Spectek 667MHZ X2 1140# 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 410# LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 190# Liberty ELT400AWT 400W 490# CMV 221D 22'' LCD 5ms DVI 2150# 5900# + מארז: בהתלבטות ‏Thermaltake Soprano VB1000SWS‎ / גיגהבייט טריטון / CM סינטריו בעיקרון אני יודע שהספורנו לא עדיף אבל אם אני קונה אחד מהמארזים האחרים אז צריך לפצל חנות.. אז לקחתי אותו בחשבון בפורום מארזים כבר עוזרים לי להחליט מביניהם.. (בעיקרון מה שחשוב לי זה רק השקט ולא הקירור כי אני ישן בחדר של המחשב והוא חדר קטן 3 על 3 מטר.. ביחד עם מארז זה יוצא בערך 6250# וכל שאר הכסף שישאר ישמש כנראה למקלדת וע…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל, אם אפשרי לחסוך אז מעולה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות תכנותיות, הרצת המון תוכנות בו זמנית, משחקים לא כבדים במיוחד, צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). phpED, phpDesigner2010, אינטרנט, photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הוא לא כל כך לגיימינג אבל שיריץ משחקים בהגדרות גבוהות משחקים כגון nba 2k11, call of duty וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסי…

• 8 תגובות
    • 852 צפיות
  25. שלום חברים, אני מבקש את עזרתכם בהרכבת מחשב עם מפרט מינימאלי ודרישות קצת מיוחדות: 1. תקציב: 800-1000 ש"ח. 2. כל הדברים שיהיו On Board - ללא כרטיסים נפרדים (כמו כרטיס גרפיקה/קול). 3. לוח אם מיניאטורי ככל שניתן + מארז קטן תואם (ככל שהמחשב יהיה יותר קטן כך יותר טוב). 4. נדרש מעבד כפול ליבה (גם אם "החלש" ביותר). 5. כרגע רק 2 GB זיכרון פנימי. 6. דיסק קשיח יחיד של של 250GB. 7. כונן DVD רגיל ללא צורב. 8. שיהיה שקט. 9. ללא מערכת הפעלה. 10. ללא מסך/עכבר ומקלדת/רמקולים. על המחשב תותקן תוכנה מאוד ספציפית שתופעל מרחוק (תוכנת שרת) שתשמש רק משתמש אחד (אותי) ולכן הדרישות המעט "מוזרות" - למחשב לא יהיו שימושים נוספים.

• 3 תגובות
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.