ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
אהלן, מחפש מחשב שהשימוש שלו יהיה להפקה על Ableton והמטרה היא מחשב שיחזיק לכמה שיותר שנים. בגדול התקציב יכול להימתח עוד. פרוייקטים עמוסים עם הרבה ערוצים שחלקם יהיו ערוצי Midi עם פלאגינים כבדים כדומת omnisphere. מבוסס i9 , לפחות 32GB ram , טרה SSD מהיר בשביל מערכת ההפעלה ועוד 4 טרה רגיל לספריות סאונדים וכדו׳. יש חשיבות למארז מאוורר וכמה שיותר שקט. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי הוא 7000 ש״ח וניתן לחרוג במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב ישמש להפקת סאונד על תוכנת Ableton. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (ל…
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
אני יודע שמי שמבין כאן כנראה ענה על מיליון הודעות כאלה אבל בכל זאת אני צריך קצת.. אממ.. הרבה עזרה אני רוצה לקנות מחשב חדש במחירים לא מטורפים ואני לא מבין עד הסוף.. זה המון שאלות אז תענו רק על חלק אם אין לכם כוח טוב בואו נתחיל: קודם כל יש לי כסף להשקיע במחשב הזה אבל לא המון- אני רוצה לשלם פחות מ6000 ואם אפשר אז פחות מ5000 אבל גם לקבל ביצועים טובים במשחקים.. גמיש 1. לוח אם - לפי מה שהבנתי לוח אם זה בעצם מה שהכל מתחבר אליו... מה כדאי לקנות אם אני מתכנן על מחשב לגיימינג? כמה כסף בערך זה יעלה? 2.מעבד - מעבד זה בעצם מה ש..מעבד הכל חח.. אומרים שלא צריך מעבד מאאוווד חזק לגיימניג אבל אני בכל זאת גם אוהב להפעיל הרבה תוכנות במקביל... איזה דגמים תמליצו לי (של אינטל אני מעדיף)? …
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד די ישן (Core 2) של לנובו ששבק חיים, הוא לא עולה אחרי הספלאש סקרין של הביוס ולא מגיע לPOST. נראה כמו בעיית חומרה, ניסיתי לאפס את הביוס וזה לא עזר. איפה באיזור המרכז יש מעבדה אמינה ואיכותית שמתקנת לנובו? תודה, זיו
-
1. תקציב - מקסימום 5000 ש"ח 2.מטרות - משחקים כבדים (אם אפשר שיהיה ניתן לשחק במשחקים חדשים שיוצאים בשנתיים שלוש הקרובים) ואינטרנט 3. ציוד הקפי - אין צורך בציוד היקפי. 4. ציוד שלא צריך - יש לי צורב DVD ישן בן 5, האם ניתן להשתמש בו או שעדיף לרכוש חדש? 5. עדיפות לחברה - בכרטיסי מסך nvidia, בשאר הרכיבים אני אוהב את gigabyte אבל אפשר גם חברות אחרות. 6.חשיבות קירור ועיצוב - הקירור חשוב. אין חשיבות לעיצוב. 7.מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה - אין צורך. אם העלות של ההרכבה היא זניחה אז זה יהיה נחמד. 8.האם יש צרכים מיוחדים כלשהם - לא 9. האם חשוב שקט -חשוב מאד, מעוניין במחשב שקט 10. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות וב…
-
- 10 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מבקש את הצעותיכם למפרט בתקציב של עד 5000 ש"ח כולל ציוד היקפי (מקלדת ועכבר אלחוטיים ורצוי מאוד גם שלט IR) ולא כולל מסך. המחשב ישמש לכל מגוון היישומים. כלומר סרטים (כולל FHD), משחקים (כבדים יותר וכבדים פחות), סימולציות הנדסיות ב-MATLAB ופה ושם גם עריכת וידאו חובבנית. מבחינת חשיבות: 1) מחיר כמובן 2) שקט (מיועד לעבוד בחדר שינה) 3) יכולת עיבוד 4) כרטיס מסך (יחובר לטלויזיה ''42 FHD) 5) כרטיס וידאו 6) שלט IR 7) מארז HTPC (רצוי אך ממש לא הכרחי) 8) תמיכה ב-Wifi (בנוסף לחיבור RJ-45 סטנדרטי) הערות: 1) כרגע לא מתוכנן OC פשוט כי אין לי מושג וחצי מושג איך לעשות את זה. 2) יש לי HD חיצוני 500M של MAXTOR בחיבור USB2 ואחד נוסף של 200M של WD (לא יודע איזה דגם...) בחיבור IDE שאני מתכנן להמשי…
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
היי אני רוצה להפוך את המחשב שלי למכונת משחקים בגלל זה אני צריך לוח טוב לאוברקלוקינג בתקציב של עד 850 ש"ח וכרטיס radeon בעד 1700 ש"ח אני צריך את כל זה למשחקים טובים תעזרו בבקשה
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא?? ואם יש לכם רעיונות לשינויים שישפרו את המחשב אך בסה"כ ישאר בערך באותו הסכום אני אשמח לשמוע [= תודה מראש CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 628.23 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ v2.1 nForce2-400 Motherboard (Dual DDR400,AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133,1394, LAN,USB 2) [ ¤ 524.39 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 502.59 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 436.13 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9600XT D3 256MB DDR Retail Video Card [ ¤ 1085.13 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : C…
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני צריך מפרט עד 2800 שקל לא כולל מסך.. אממ הוא אמור להיות למשחקים... אז תבנו כמה שאפשר יותר טוב למשחקים... תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בבנית מפרט עד5000 לגיימינג. בלי ציוד הקפי. עדיפות למעבד Inet core i5 ד.קשיח 1TB 64 MB ומה עדיף בזכרונות Dual Channel או ?triple 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: תכני HD ומשחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1200X1920 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת וע…
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום! אני צריך מפרט סביר עם כרטיס מסך בינוני מבוסס GeForce, לפחות 512 DDR, עדיף מבוסס AMD - כי אז יכנס יותר צריך מחשב שלם (כולל הכל - עכבר, מקלדת, CD, וכד')... תודה
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט לחבר מחנות בחיפה (KSP , NOA) איפה שיותר זול ומשתלם 4000שח רק קופסה לא צריך שום דבר אחר שהיה כמה שיותר חזק למשחקים עד כמה שאפשר תודה
-
- 11 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום, ראיתי שממליצים כאן על HP Mini 110-1100EJ כנייד בתחום 2000. אבל מסך 10" נשמע קצת קטן. יש משהו יותר מומלץ עם מסך קצת יותר גדול? הקומפקטיות לא בראש רשימת הדרישות. נוחות עבודה בעדיפות קצת יותר גבוהה. אפשרות לחריגה קטנה אם זה מחוייב.
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים, אני מחפש מפרט שלא כולל כונן קשיח (יש SSD ועוד כוננים מכניים שאעביר מהמחשב הישן) צורב לא נחוץ גם (במקרה הגרוע זה עוד 100 ש"ח) ושאלה נוספת לפני שממשיכים, שווה לחכות לivy bridge? 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב ? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משרדי, אבל גם גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מציין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA4, Assassins Creed etc.) -מהי הרזול…
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
היי, קיבלתי הצעה למחשב נייד Dell M4300 שהוא אכן יד שנייה, אבל הוא נקנה לפני כחצי שנה, היה בקושי בשימוש וכמובן שיש עליו עדיין אחריות. 3200 שקל. שווה?
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד באמאזון ורציתי לדעת אם למישהו היה ניסיון עם מחשבים של DELL ואחריות. באמאזון רשום רק שיש אחריות BBY 1YR שמחיפוש קצר ברשת התברר כאחריות של BEST BUY, כשאני ביררתי עם התמיכה של DELL בארץ הם אמרו שהם מכבדים רק אחריות EMEA. איך אני יכול לברר אם האחריות של BEST BUY היא גם EMEA? מישהו התנסה עם זה בעבר? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שלושת המחשבים האלה איזה מהם כדאי לי לקחת המטרה היא למשחקים וסרטים Qosmio X505-Q860 http://www.toshibadirect.com/td/b2c/pdet.to?poid=460550 * Intel® Core™ i5-430M Processor * Genuine Windows® 7 Home Premium * 4GB DDR3 memory * 500GB hard drive (7200 rpm) * 1GB GDDR5 NVIDIA® GeForce® 360M * DVD SuperMulti with Labelflash® * 802.11n wireless * Integrated webcam * HDMI output * harman/kardon® stereo speakers * Fusion® Finish in Omega Black ASUS N61JQ-A1 http://www.xoticpc.com/asus-n61jqa1-order-p-2734.html?wconfigure=yes !! FREE !! UPS GROUND SHIPPING (Use Coupon Code FREESHIP in Checkout - US Only) - 16" HD WXGA LED 16:9 "Glare Type" Super…
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום, הרבה זמן עבר מאז דרכה רגלי בפורום זה... ואני צריך מחשב. כלומר, מחשב שלם בלי ציוד הקפי או מסך, (או מארז). מה שאני כן צריך זה מעבד (שחשבתי על הQ6600), כמות נחמדה של זיכרון (DDRII שהיום זול וזמין, אולי 3GB? או שעדיף 2GB, בשביל הDUAL CHANNEL), כרטיס מסך של ATI ה HD4850, HD של בערך 500GB צורב, וכמובן ספק טוב (עד היום היה לי את ה ENERMAX P365 האגדי). אני כן יודע מה בערך אני רוצה, אני פשוט לא יודע על איזה ערכת שבבים ללכת, איזו חברה מכל מוצר וכדומה. (אם אפשרי משהו טוב גם בפחות- אז בכיף, 3500 זה תקציב גג) בתודה, רועי. כמובן שהצעות יתקבלו בברכה, זאת הממוחיות שלכם
-
- 7 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX - זמין במלאי ₪1033 לוח אם: [..] INTEL WARRENSBURG : P55WG ₪669 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL7 - RIPJAWS - F3-10666CL7D-4GBRH ₪535 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 - RETAIL ₪1438 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ₪297 ספק כוח: [..] HEC WIN POWER 550 : WIN-550UB - RETAIL ₪369 דיסק קשיח: [..] WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ₪234 הרכבת מחשב: [..] ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי: ₪4575 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il לא מבצע OC. מסך 19". בעיקר לגיימינג.
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
MSI M510 במידה ומישהו מכיר אני אשמח לשמוע ביקורת כי אני רוצה להביא אותו מחול תודה וים טוב מעבדIntel Pentium M735 1.7GHz 2MB זכרון 333 512MB DDR מסך 15 SXGA 1400X1050 כונן אופטי dvd/rw כרטיס מסך ATI Radeon 9700 64MB דיסק קשיח 40GB תקשורת כ.רשת אלחוטי Intel WiFi802.1 1b/g פרטים נוספים קורא כרטיסי זכרון שנתים אחריות בן לאומית
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
היי, לצערי דרכתי בטעות על הנוטבוק שלי וגיליתי מסך עובד אך סדוק לחלוטין עם פגיעה מאסיבית בפיקסלים. מדובר בנייד מסדרת הeee של asus אשר עלה לי בזמנו כ1600 שחור. האחריות מזמן עברה, לא שזה משנה במקרה שלי, אך שביררתי כמה יעלה להחליף מסך דרך רונלייט(היבואן הרשמי), דרשו 700 שחור על החלפה. מבדיקה קצרה ברשת עולה שדרך מעבדות פרטיות עלות החלפה של המסך נעה בין 600 ל700 שח. סיפור קצת יקר לטעמי, כאשר מוצאים בחול מסכים לנייד הזה ב200 -300 שח, ללא הרכבה כמובן. כדאי לי לעשות? לרכוש מסך מחול ולבקש הרכבה בארץ מה, או לשלם ליבואן סכום מופרז? סליחה על הכתיבה הלוקה, אני נאלץ להשתמש בגלקסי. שלי עד שהמחשב יתוקן בדרך זו או אחרת
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
גודל המסך? 15'' -13'' * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יהיה נחמד יציאת HDMI * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח?250GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מכיר. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד מארה"ב, השימוש בו בזמן הקרוב יהיה לצבא אז רצוי שיהיה בגודל קטן יחסית שיהיה אפשר לסחוב אותו בתיק קטן. חשוב שהוא יהיה חזק להרצת תוכנות כבדות יחסית ושיהיו לו תוספות נחמדות כמו סורק אצבעות וכו' התקציב לא סגור, אני רוצה שהמחשב יענה על הדרישות ופחות אכפת לי שיהיה 4K או פחות\יותר תודה.
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום.... יש לי נייד toshiba satellite a200-10w וכבר מאתמול אני מנסה לפרמט אותו ויש לי בעיה מוזרה א. נתחיל בזה שאני די חדש בשימוש עם ניידים ואני מנסה לפרמט בדיוק כמו שפרמטתי מחשב שולחני (עם הדיסק של וינדווס) משום מה כשאני מנסה עם הנייד הוא מגיע למסך הכחול הוא טוען את כול הקבצים ואז כשרשום setup is starting windows הוא נתקע כלומר לא מגיע למסך ההתקנה יותר מזה עכשו שאני מנסה להעלות את וינדווס רגיל או אפילו ב safe mode הוא לא מעלה אותו ונתקע כרגע אני לא יודע מה לעשות אז כול עצה תועיל ואלי אני בכלל עושה משהו לא נכון כמו שאמרתי לא יצא לי להתעסק הרבה עם נידיים תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
צהריים טובים, אני מחפש מחשב נייד בסביבות ה- 3.5-3.7 אלף שקל, השימושים הם אינטרנט, אופיס, ודברים קלילים כאלה, לא משחקים. שיפעיל גם סרטים 720P לפחות, למרות שנראה לי שכל נייד היום מסוגל לעשות את זה (לא הנוטבוקים). צריך להיות לו רמקולים איכותיים, ואם יש מצלמה מובנית זה יהיה נחמד מאוד. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד קטן (הוא לא חייב להיות מהקטנטנים ביותר). המחשב ישמש לWord ולOffice וגם אינטרנט אבל שום דבר כבד. כמו שראיתם ^^^^ התקציב עומד על עד 2000שח' אני מבקש לא לחרוג מהתקציב. תודה. נ.ב אני לא יוכל לענות בכמה הימים הקרובים אז זה לא אומר שעזבתי את זה.
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-