עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, הרבה זמן עבר מאז דרכה רגלי בפורום זה... ואני צריך מחשב. כלומר, מחשב שלם בלי ציוד הקפי או מסך, (או מארז). מה שאני כן צריך זה מעבד (שחשבתי על הQ6600), כמות נחמדה של זיכרון (DDRII שהיום זול וזמין, אולי 3GB? או שעדיף 2GB, בשביל הDUAL CHANNEL), כרטיס מסך של ATI ה HD4850, HD של בערך 500GB צורב, וכמובן ספק טוב (עד היום היה לי את ה ENERMAX P365 האגדי). אני כן יודע מה בערך אני רוצה, אני פשוט לא יודע על איזה ערכת שבבים ללכת, איזו חברה מכל מוצר וכדומה. (אם אפשרי משהו טוב גם בפחות- אז בכיף, 3500 זה תקציב גג) בתודה, רועי. כמובן שהצעות יתקבלו בברכה, זאת הממוחיות שלכם

2. הרכבתי מפרט ב3 אלף ל"עבדוה משרדית" המחשב הזה לא למשחקים אלא לאינטרנט ותוכנות אופיס ,מחשב משפחה... מעבד AMD Athlon 64 Bit 4000 Dual Core Socket AM2 Box CPU -400 לוח אם Asus M2A-VM HDMI AMD690G VGA X1250 Socket AM2 Motherboard - 415 זיכרון Twinmos 1024MB DDR-II DDR 800 Memory -180 הארדיסק WD WD1600AAJS 160GB 8MB S-ATAII HDD - 286 צורב DVD NEC AD-7170SB Black x 18 Bulk S-ATA DVD±R/RW - 165 עכבר Logitech Value Corded Black Optical OEM Mouse - 52 מקלדת Genius KB-21e Multimedia Eng Heb PS2 Silver Black Keyboard - 80 מארז Mustiff M604n(CA) Siver Black 400 W - 267 מסך Samsung Syncmaster 730B (8ms) LCD Monitor 17'' - 995 רמקולים Logitech S200 17W 2.1 OEM Speakers - 162 מחיר…

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  3. לגרפיקה ותלת מימד , כלומר, עבודה על תוכנות כמו 3dsmax maya וכד' , אין לי מושג קלוש אם לקחת amd או intel איזה כרטיס מסך מומלץ אקיצר אין לי שמן של מוסך , אה התקציב עומד עד 6000 ש"ח לא כולל מסך . אשמח מאוד לתגובתכם אוהד.

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  4. שלום, אני מעוניין לבנות NAS לבית. עדיפות לצריכת חשמל מינימלית. שימושים: file server bittorrent client lazy web server ssh server אני כבר הרבה זמן מתלבט אם הATOM יחזיק את זה טוב. בינתיים בחרתי בלוח BLKD945GCLF2 ובשני דיסקים של 1TB. מתלבט לגבי סיסטם על SSD או על CF (איך אפשר בכלל לשים CF?) נראה לי זכרון 1G יספיק (ויחסוך עוד חשמל) צריך את עזרתכם במארז קטן ובבחירת ספק

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  5. Started by CompMaster,

שלום, אני מחפש מפרט מחשב לסלון שיכלול (בנוסף לדברים הרגילים כגון צורב) גם מסך מחשב דק (LCD) בגודל של 21.5 אינצ' או 22 לא קטן יותר מ21, רמקולים, מקלדת, עכבר, מדפסת הניתנת לשימוש בתור פקס (היא תתחבר לראוטר שאפשר יהיה להדפיס דרכו אבל העיקר שיהיה גם שימוש בתור פקס), וגם מאווררים (אוורור טוב) שהמחשב יהיה לא רועש כי הוא הולך להיות בסלון בכל זאת... המחשב הוא לא בשביל גיימרים אלא בעיקר לעבודות משרדיות כאלה ואחרות... (מחשב לסבא וסבתא) כל המחיר אבל שלא יהיה יותר מ3000 שח (כולל הכל) לא צריך כמובן תוכנות וכו'.... זה משהו שאני כבר ארכוש בעצמי. (יש לי כבר וינדוס 7 פרו שרכשתי) תוודה מראש

• 9 תגובות
    • 876 צפיות
  6. Started by yon22,

נבחר

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  7. Started by kfir bit,

הי, מחפש לקנות לבן שלי בן 10 מחשב למשחקים. הייתי מעדיף מארז קטן מיני, אבל לא יודע אם זה חסרון מבחינת הרכיבים השונים שצריך במארז כזה וכמה זה פוגע במחיר ובביצועים. אם זה לא משפיע, אז עדיף קטן ברמה אחת פחות ממארז רגיל. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000 ₪ עם חריגה קטנה במידת צורך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בעיקר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב…

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  8. מעבד אינטל פנטיום 4- 2.6GHZ זיכרון 256DDR הרדיסק 30GB סידרום כונן דיסקטים כרטיס מסך פשוט לא יודע איזהם כי לא מותקן לו הדרייור עדיין המחשב הוא מחברת COMPAQ PRESATIO 1500 דגם יש לו 2 בעיות 1 הסוללה שלו נגמרת מהר ולכן יש לעבוד איתו מחובר לספק כוח תמיד (כמה עולה סוללה חדשה?) 2 באסה שיש לו סידירום ורציתי לדעת כמה עולה צורב למחשב כזה לחבר לו... כמה שווה המחשב הזה?

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  9. קופסא נטו מחשב כמה שיותר חזק למשחקים (כמה שאפשר) אמין שיחזיק הרבה זמן (שיהיה קירור סביר במארז) דיסק קשיח אין צורך מעל 320 צורב DVD אין צורך כמובן בOC סומך עליכם תודה

• 9 תגובות
    • 876 צפיות
  10. Intel Pentium 4 2.4(512/533/Northwood/socket 478) + Titan - Asus P4S533-MX (uATX) - Samsung DDR/PC3200/256Мб - Samsung DDR/PC3200/512Мб - nVidia GeForce FX5200/AGP 8x/DDR 128/128 - SAMSUNG SP 40Гб - WD Caviar 120Гб - . DVD и CD-ROM : Asus CD-RW - LG CD-RW/DVD(read only) - 300W/80mm - או AMD Athlon XP 2500+ (Socket A) + CoolerMaster(80mm) MSI KT6 Delta (MS-6590 v2.0/ATX) + сетевая карта Realtek - Transcend DDR/PC3200/1024Мб - ASUS 6600GT/AGP 8x/DDR3 128/128 - SAMSUNG SP 40 - NEC CD-ROM - LG DVD-RW - ATX/4xFAN 80mm - 400W/120mm - 80грн ATX/2xFAN 80mm -

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  11. שלום חברים, הבנתי שמחשבים שולחניים מבוססי הפלטפורמה כבר מתחילים להגיח, אך מה קורה עם ניידים דומים? מישהו יודע מתי הם יתחילו לצוץ וכמה הם יעלו? עוד פחות מחודש מתחילים הלימודים ואני רוצה להחליט האם יש טעם לחכות להם. Anatoli.

• 9 תגובות
    • 876 צפיות
  12. Started by zivco,

שלום רב, מחפש מחשב נייד בעל : - זיכרון גבוה לפחות 4 GB. - מעבד i7 . - גודל מסך עד 14 אינץ'. -משקל נורמלי (לא קריטי). - סוללה חזקה (בערך 4 ליבות +-). - סכום עד 3300 ש"ח . - אין חברה מועדפת. חשוב מחשב שיחזיק מעמד לאורך התואר (4 שנים). לא *APPLE* אשמח המלצות לדגמים. תודה רבה ושבוע טוב.

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  13. אז הגרוטאה הישנה שהייתה לי בסלון סיימה את משימתה ארוכת השנים בהצלחה, ואני רוצה להשתדרג. החלטתי שאני מצמצם את המארז ATX הגדול שהיה שמה למשהו יותר קומפקטי. --עריכה-- 1. מה התקציב? 700-800 דולר 2. מטרות המחשב? צפייה בסרטי HD (1080P) באיכות מקסימלית, משחקים פה ושם (כבדים/קלים), הצגת תמונות וארגון, מחשב לשיתוף הקבצים של הבית. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? הטלוויזיה עצמה 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מה שעושה את העבודה 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? כן, המחשב יעמוד בסלון וחשוב שיהיה שקט במיוחד ואלגנטי. 11. במפרט למשחקים - באי…

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  14. Started by palin,

שלום לכולם, אני די חדש בתחום ומחפש מחשב נייד כרגע. אין לי ידע קודם בסוגי מעבדים וכו' כך שאשמח להעשיר את הידע בחומר קריאהר לוונטי. הצרכים שלי הם כמו של כל סטונדט ממוצע. עבודה על מסמכי אופיס, מערכות הפעלה נוספות (LINUX), גלישה מרובה באנטרנט, סרטים ויכולת להריץ משחקים מידי פעם (לא משחקים כבדים וחדשים). סוללה שתחזיק ל5-6 שעות (אפשר יותר מזה?) חיבור HDMI וזיכרון. מחשב שיהיה קל, לא מגושם וגדול. מסך שיעבוד טוב בתנאי תאורה של שמש וכו'. בקיצור אשמח לשמוע הצעות והמלצות על חברות דגמים וכו'. תודה רבה לעונים.

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  15. Started by dorratz,

שלום אני צריך מפרט למשחקים ב-5000 ש"ח. המפרט לא צריך לכלול מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, מדפסת וכל ציוד היקפי אחר. הוא כן צריך לכלול צורב DVD. אנא הרכיבו את המפרט בלמיר: http://www.lamir.co.il/bundles.asp#mushkin_memory

• 11 תגובות
    • 876 צפיות
  16. Athlon II x3 Triple Core 445 3.1Ghz Socket AM3 Box MA78LMT-S2 AM2+, AM3, 760G, DDR3 1333, VGA ATI HD3000, DVI, HDAudio 2GB Mushkin CL9 Caviar Blue 250GB 7200RPM, 8MB, SATA II WD2500AAJS DVD±RW GH22NS x22 Beige SATA (Oem) Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan Elite 342 Black Micro ATX Case (No PSU) 400W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-400ET (Oem) כל זה ב 1710, כשעוד לא הכנסתי תשלומים ואולי מקלדת עבר פשוט. מה דעתכם ? המטרה היא כאמור מחשב משרדי בלבד, אבל שיהיה אמין, ושיחזיק בתאוריה ל 4-5 שנים . יש הצעות לשיפור? מעדכן: השימושים הם הכי משרדיים שיש: אינטרנט ואופיס. לא מעבר. אין דרישה מיוחדת לשקט (יש לי נסיון רע עם קירור סטוק של AMD) אבל אנ…

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  17. Started by ronmiz,

היי יש לי בעיה קטנה ... הורדתי Partition Manager של Paragon כדי להוסיף מחיצה נוספת למערכת הפעלה (Vista Basic) באמצע התהליך המחשב נכנס ל- Sleep Mode מתי שהיה כתוב בבירור על המסך שאסור לכבות, להתחיל מחדש וכד'... בכל מקרה כרגע יש מחיצה חדשה אבל המחשב מתחיל עם שתי הודעות שגיאה. מכיוון שהמחשב דיי חדש ואין לי עליו כמעט כלום לא אכפת לי להתחיל מדף חלק... הבנתי שאמורה להיות מעין מחיצת שחזור או אתחול שיש בה את מערכת ההפעלה וכל הדרייברים, רק שאני לא ממש מוצא את זה. חיפשתי ב - ThinkVantage אבל מצאתי רק אופציות של שחזור מקובץ (לא עשיתי קובץ גיבוי דרך התוכנה הזו) .. תודה מראש רון. עדכון: מצאתי את האופציה הזו של השחזור למצב מפעל ב- ThinkVantage, אבל על ההתחלה של התחהליך היה כתוב "prepa…

• 9 תגובות
    • 876 צפיות
  18. Started by SADOTY,

שלום, בטח נשאלתם מאות פעמים אבל אני לא יודעת לחפש את התשובה: אני מחפשת מחשב ביתי , ללא תוכנות מיוחדות, שלא אצטרך להחליף כל 3 שנים בממוצע. מהיר. תקציב - 2000-3000 ש"ח. אם אפשר ללא כונן גדול. מה הייתם מציעים לי?

19. אני רוצה לרכוש השבוע מחשב, ברשת אמינה בישראל. * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, משחקים קלים וצפיה בסרטים. * גודל המסך? 15+ * משקל רצוי? שיהיה קל יחסית לגודלו....אין לי מושג מה זה קל ל15+ אינץ'....אני מעריך כ2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? גם פה אין לי הערכה לזמן סוללה, נא המלצתכם. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו)... אין העדפה מיוחדת * בלוטות? יכול להועיל, אבל לא חייב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? סטנדרטי...עדיף בנפח של 500+ ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב?מומלץ * כונן Bluray? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? בנוגע לאחריות עדיף שיהיה למחשב אבא ואמא בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, * האם יש…

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  20. Started by token_toker,

שלום, לכל מי שיכול לעזור, אני מחפש נייד עסקי עם תחנת עגינה מקורית עם אפשרות חיבור לשני מסכים. מסך עד 14". משקל עד 2 קילו. שיוכל להריץ קבצים בסיסיים של אוטוקד לצפיה בעיקר. כולל אפשרות למודם סלולרי. סוללה שתספיק לפחות לחמש שעות עבודה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  21. שלום לכולם, 1. המעבד החדש T4200 שהוא מבוסס על פנרין ולמרות שהוא DUAL CORE האם הוא יותר טוב על פני סדרות המעבדים של סידרת מרום שהם T5XXX או T7XXX שהם סידרת מרום הישנה אבל CORE 2DUO ? אנא המבינים יענו 2. מיהו הכרטיס מסך G105M או G103M שהבנתי שהם מובנים... היכן הם עומדים בהשוואת ביצועים מול שאר הכרטיסים המובנים ? היכן הם עומדים ברמת ביצועים מול כרטיסי מסך שאינם מובנים ? תודה למשיבים בעניין זה יעזור לי המון

• 11 תגובות
    • 876 צפיות
  22. Started by mDs,

צריך מפרט למחשב ב7500 למשחקים. ללא מסך ,רמקולים ועכבר.. חבר שלי בנה לי מפרט תגידו מה אתם חושבים ואם יש מקום לשינוי.. ואני לא יודע מה כדי AMD או Intel... (רק אמרו לי שיותר טוב AMD למשחקים)

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  23. Started by malren,

אהלן חברה, רציתי לשאול עם מה אתם ממליצים לנקות את המסך של המחשב? תודה

24. אבא שלי מביא לי 1200 שקל למחשב שיהיה סטנדרטי לבית שאני אישית רוצה להפוך אותו למחשב גיימינג ולכן אני קונה בנפרד כרטיס מסך אם אפשר שלא תהיה חריגה מהתקציב בהפרש של 150 שח חשוב לי שהמעבד יהיה מבית intel תודה רבה לעוזרים אני יודע שקצת סיבכתי אותכם !

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  25. שדרגתי לאחרונה ל-HD 7870 XT With BOOST של ספיר, ותהיתי בכמה הגיוני למכור את הכרטיס הזה. אני לא כל כך זוכר מתי קניתי אותו, למען האמת... כמה הגיוני לבקש עליו?

• 2 תגובות
    • 876 צפיות

דיונים חדשים בפורומים