ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,384 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אחי רוצה לשדרג את המחשב שלו בשלושה חלקים : 1. כ.מסך 2. זכרון - 1GB 3. HD - 160 ג'יגה יש לו מחשב די טוב, 512 זכרון, כ.מסך fx5200 ... התקציב: 2000 ש"ח . תנו לו בבקשה הכי איכות שיש. [שהכרטיס מסך יפעיל כל משחק היום, לא חובה בפול פילטרים... אמרתי אולי XL ...כנ"ל בזכרונות משהו טוב של 1GB ] תודה מראש, אביאל.
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
הי. אני במהלך רכישת מחשב חדש ומחפש כרגע מסך זו אבל איכותי. התקציב הוא בסביבות 800-1000, הגודל הוא לפחות סביב 24", רזולוציה לפחות 1080P, חיבורי HDMI או DP ורצוי גם USB. היעוד הוא בעיקר צפיה בסרטים/סדרות אבל גם משחקים. כרגע הכיוון הוא DELL U2414/P2417H או משהו דומה. הייתי שמח לקבל המלצות נוספות..
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מחשב שישמש בעיקר כמחשב סטודנט, אבל אני רוצה שהוא יוכל גם להריץ משחקים (עם דגש על המשחק DUNGEON SIEGE II למי שמכיר). לאחר חיפושים ארוכים ומייגעים באתרי חומרה (אני לא ממש מבין גדול בתחום), הרכבתי את המפרט הבא: מעבד: ?AMD Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE? לוח אם: ? ASROCK 939DUAL-SATA2, s939, ULi, AGP, PCI-E? זכרון: ?512Mb 400MHz Corsair (Value) CL2.5? כרטיס מסך: NVIDIA 6200TC (היצרן יקבע על פי המחיר). דיסק קשיח: ?WD 80GB SATA 7200 8MB WD800JD? DVDRW: ?NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8? עדיין נותרו לי מספר שאלות: 1. האם כרטיס המסך שבחרתי יספיק? 2. האם כדאי לחסוך ולקנות זכרון TWINMOS במקום? 3. בקשר למארז, המארז שרציתי, HEC COMPUCASE 6A19 טיפה יקר לטעמי. באח…
-
- 10 תגובות
- 855 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 14 אלף + אלפייה ומשהו חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, עריכה גרפית של וידאו 4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7 מתוך 10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול…
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
אבא שלי מביא לי 1200 שקל למחשב שיהיה סטנדרטי לבית שאני אישית רוצה להפוך אותו למחשב גיימינג ולכן אני קונה בנפרד כרטיס מסך אם אפשר שלא תהיה חריגה מהתקציב בהפרש של 150 שח חשוב לי שהמעבד יהיה מבית intel תודה רבה לעוזרים אני יודע שקצת סיבכתי אותכם !
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
שדרגתי לאחרונה ל-HD 7870 XT With BOOST של ספיר, ותהיתי בכמה הגיוני למכור את הכרטיס הזה. אני לא כל כך זוכר מתי קניתי אותו, למען האמת... כמה הגיוני לבקש עליו?
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 160GB 8MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3160211AS מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 זיכרון: TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz CL5 כרטיס מסך: HIS PCI-EX RADEON X1950PRO IceQ3 256MB GDDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL מארז: AEROCOOL ExtremeEngine 3T BLACK w/o PSU סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 4036 יש לי כמה התלבטויות... בעוד פחות משנה אני מתגייס ובנתיים אני מתכוון לעבוד לכן לא יהיה לי הרבה זמן לשבת מול המסך. אני מתלבט האם להשקיע בכרטיס מסך הזה, ולהנות מהביצועים עד שיש לי זמן ויותר מאוחר להחליף במשהו שתומך בDX10 או לקחת את 7600GT שהוא די טוב ? אני פשוט לא רוצה שיווצר מצב שאני קונה משהו יקר…
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
כמו שכתבתי תקציב עד 3000 שקל.. לא צריך מסך , עכבר ומקלדת רק מארז שמלא בתוכו :-) המחשב הוא לא בשבילי אלא בשביל אחי ונקודת ההתחלה שאני רוצה שיהיה לו זה הרדיסק של 500 ג'יגה ( זה נראה כרגע גם הכי משתלם לא? ) וזיכרון של 4 ג'יגה כדי שהמחשב יזוז טוב כאשר דברים עובדים במקביל.. כמו כן יהיה נחמד אם המחשב יוכל לעלות עליו משחקים לא חדשים אלא כאלה של לפני כמה שנים על כל מה שזה אומר מבחינת כרטיס מסך אונ בורד או משהו אחר אבל פשוט.. תודה..
-
- 14 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום רב, הנני סטודנט אשר מחפש נייד במחיר של עד 3500 ש"ח השימושים הם : אופיס, אינטרנט, קצת משחקים (לא גיימר רציני (למי יש זמן ?) אבל חשוב שיהיה את האופציה למשחקים כמו pro-evolution וכאלה) לא מעוניין במעבד i3 אלא i5 ומעלה. אשמח לקבל המלצות על מחשב מסויים. אגב, איך המחשבים של lenovo ? קצת חושש לגעת בהם בגלל השם...
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום קראתי ועייינתי בפורום ובאתרים השונים ואני מתקשה לבחור את הנייד שיענה לצרכי. חשוב: ישמש אותי בעיקר בחו"ל , כך שנדרשת אחריות בינ"ל במדינות מזרח אירופה שימושים בסיסיים :אינטרנט, שיחות בסקייפ, הורדת וצריבת סרטים (רצוי חיבור לטלויזיה חיצונית), תמונות (עריכה קלה בלבד),אופיס, משחקים של הילדים ( בשלב זה משחקים קלים לילדים קטנים. האם בחשיבה לשנתיים הקרובות יש צורך בקונפיגורציה מורכבת יותר -למשחקים לילדים בני 5-7?) גודל מסך: 15.4", אין צורך במסך קטן או גדול- מתכוונת להוסיף מסך נפרד עמ"נ שלילדים יהיה נח יותר להשתמש . מעבד: לפחות 2GHZ (נראה לי שחבל לקנות קטן מזה) דיסק: לפחות 250G משקל:לא חשוב כל כך, יישב בעיקר על השולחן (אצטרך דוקינג סטיישן) כרטיס מסך -האם כדאי להשקיע במשהו טו…
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר - OFFICE 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? חשוב מאוד 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? WINDOWS 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין חנות ספציפית מועדפת 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/U…
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שהוא קצת ישן די מהיר אבל ישן ואני לא ממש מצליח להריץ משחקים כמו CS:GO וכאלה זאת אומרת מריץ אבל על הגדרות מאוד נמוכות ועל 30-40 FPS.. Geforce 9300 GE Pentium® Dual-Core CPU E5400 @ 2.70GHz 2.69 GHz Ram 2.00 GB אני רוצה להריץ את המשחקים האלה על הגדרות בינוניות ועם FPS של לפחות 70-80.. התקציב שלי הוא: כמה שצריך להשקיע בשביל מה שרשמתי פה^^
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש נקודות מיוחדות שכדאי להזהר מהן כאשר קונים מחשב ביד שניה? כי אני עובר על מודעות ורואה לפעמים מחירים שנראים לי מעט לא הגיוניים, אז אולי יש משהו שכדאי לי להזהר ממנו? (lenovo R61 בפרט..)
-
- 9 תגובות
- 855 צפיות
-
-
לא כולל מסך!!! מבוסס מעבד AMD... תודה... ;D ;D
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים (אינטרנט, אופיס) ושימוש ביתי קל (סרטים, אינטרנט וכו'). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3, לא חשוב הסוג. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) סטנדרטי ל13.3... * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? עכבר trackpoint * משקל רצוי? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או…
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
שלוםם.. אני מחפש מפרט בעיקר לעבודה משרדית ומשחקים פה ושם. [יש לי גם XBOX] אני דיי סגור על הציוד היקפי, אשמח אם תוכלו לשנות את דעתי לטובה: עכבר: RAZER DAV2 מקלדת: RAZER LYCOSA פאד: QCK MINI רמקולים: תייעצו לי משו בקטנה כזה ..[2.1] בכל מקרה אשמח אם מישהו יכול להמליץ לי על מפרט נאה ככה תודה רבה :]
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שנה קניתי מחשב נייח מKSP , מצ"ב תמונה עם מפרט המחשב. בנוסף שדרגתי את הזיכרון לעוד 8 GB מאותו סוג בדיוק - סה"כ 16 GB לפעמים המסך של המחשב מתחיל לרצד (כשהוא עייף או כשכבד לו) ואם אני עושה ריסטרט זה מסתדר. בנוסף לפעמים כשאני רואה סרטון ואני קופץ קצת קדימה או אחורה יש מריחה של הפריימים למס' שניות ולאחר מכן זה מסתדר.. השימושים שלי במחשב הם בעיקר אינטרנט, אופיס, תכנות עם ויזואל סטודיו ושימוש בתוכנות אדובי. ואני לא משחק במחשב בכלל. אשמח להמלצה לכרטיס מסך לא יקר שיסדר לי את הבעיות שציינתי. בנוסף הכרטיס חייב לכלול מינימום 3 יציאות, בלי VGA. (יש 2 מסכי מחשב וטלוויזיה אחת שמחוברים אליו) אשמח לעזרתכם
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד עם מסך 13.3" אני מתלבט בין שני הדגמים: DELL VOSTRO 1320 http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=LAP-DE120&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE לבין HP DV3660 http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=3386 כמו כן, אשמח להמלצה איזו מערכת הפעלה כדאי לשים על המחשב. תודה, ארז
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
להלן המפרט שהרכבתי. כמו שאפשר לראות אין לי צורך בחלקים רבים (רמקולים, עכבר, צורב). אשמח לקבל הצעות לשיפור ואשמח עוד יותר. להלן המפרט: Asus A7N8X Deluxe nVidia nForce 2 Motherboard AMD Athlon XP 2800+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU ATI Radeon 9600 PRO 128MB DVI Retail Video Card DDR-RAM 512MB 2700 Samsung Original Memory Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD CD-ROM LG x 52 Microsoft Multimedia Keyboard Simbadda Mask 2 Grey 400W Case תודה, עמית
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
צריך מחשב למשחקים ב4400 עם מקלדת ועכבר וצורב דיוידי
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אחי רוצה לקנות מחשב חדש ללא כרטיס מסך ( יש לו 9800PRO ) וללא מסך. הוא שואל לתקציב של 5500 האם לקנות מערכת מבוססת INTEL או מבוססת AMD 64 ואפשרות OC עתידית תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
חברה אני רוצה לקנות בקרוב מחשב למשחקים שיחול להיכנס למארז sff בתקציב של 2800 שקל
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
מערכת ההפעלה הרזה של גוגל לא מסתפקת בנוכחות בניידים זולים במיוחד, ומתפשטת גם לכונני מחשב-על-USB ומחשבי All-in-One לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%9d-%d7%91%d7%9b%d7%9c-%d7%9e%d7%a7%d7%95%d7%9d-%d7%92%d7%95%d7%92%d7%9c-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%99-chrome-os-%d7%9c%d7%9b%d7%9c-%d7%a0%d7%99/
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת, אני שם במחשב החדש את הכרטיס מסך gtx 1070 ti מהמחשב הישן, איך לבדוק אם הכרטיס מסך עדיין תקין? אני מתכוון, בגלל שהמחשב הישן, היה מתחמם נורא, והייתי מריץ בו דברים כבדים, אני רוצה לוודא שהכרטיס מסך אכן תקין, שלא בטעות אקנה מחשב גיימינג חדש ובסוף הכרטיס מת או משהו, ואז הלך הכל..(בניתי בקפידה כל חלק וחלק עם מארז מסוים, רק זה מטריד אותי.) אז איך לבדוק? תודה.
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - ס7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל אם יש צורך בהוספה על מנת ליצור מצב שהמחשב ישתלם יותר מבחינת ביצועים אז לא לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - בעיקר משחקים, המחשב נועד רק למשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - הכי חדשים, הכי טובים, הכי דורשניים מבחינת גרפיקה, ועדיפות שהמחשב יוכל להריץ את המשחקים שיבואו בשנים הבאות מן הסתם. שיהיה FPS גבוה כמה שיותר. …
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-