עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מה המצב אנשים.. אני אודה לכם אם תמליצו לי על מפרט מחשב בסכום הנ"ל (6500 לערך [פחות גם יכול להיות טוב חחח]) המתאים למשחקים. יש לציין כי המפרט צריך לכלול גם רמקולים (5.1+) איכותיים ; צורב DVD ; מסך שטוח (לא LCD) <-- כל אלו כמובן מלבד הדברים ההכרחיים שצריכים להמצא בכל מחשב אגב, אם קיים כזה דבר (למרות החיפושים לא מצאתי ..) - שיהיה לוח תומך DDR II [אגב, מה ההבדל למעשה בין DDR ל DDR2] בענין כרטיס המסך - על אף שהמחשב מיועד למשחקים, אני מעונין בכרטיס של 1000-1300 שח ולא מפלצת ב 2000 שח :-X (אלא אם יש לזה הצדקה..) תודה ענקית מראש לכל העוזרים. [נ.ב - יצויין שאני רוצה לקנות את המחשב מחר - 3.3.05 - על כן אני מבקש את המפרט העדכני והאופטימלי ביותר שאפשר למצוא בסכום שציינ…

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  2. שלום רב, מחפש מחשב נייד בסיסי מאוד (לא mac) - מיועד לאופיס, השמעת שירים ואינטרנט עם Wi-Fi. מעוניין בנייד עם כונן DVD. תקציב 1000-1500 (כן, אני סטודנט...) אם אני חי בסרט בעניין התקציב אז הוא גמיש אבל באמת אני זקוק להכי זול שיש. מעוניין בנייד עם אחריות ואמין יהיה נחמד. תודה מראש למגיבים.

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  3. Started by gluz,

שלום, רציתי לדעת איך אני יודע איזה זיכרון (איזה סוג) לרכוש למחשב הנייד שלי. יש לי HP Pavilion ze2055ea. תודה

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  4. Started by ppanda,

שלום, אני מעוניין במפרט מחשב אשר יכלול את הדברים הבאים - מעבד AMD - זכרון של לפחות 1 גיגה ואם ממש אי אפשר אז 512 או יותר.. - כרטיס מסך טוב מאוד שיהיה אפשר להריץ משחקים בצורה טובה ואפילו יותר ולא יתקע או משהו כזה - מארז של themaltke אם אינני טועה בשם - צורב DVD - לוח אם epox או asus או gigabyte או אפילו DFI תשתגעו - ספק של enermax אם אפשר מבחינה כספית - כונן קשיח של לפחות 120 גיגה כשאתם בונים את המחשב שהוא לא יכלול מסך, מקלדת, עכבר תודה רבה לכולכם, ורק חשוב לציין שהמחשב יהיה לעבודה עם photoshop וגלישה באינטרנט ומשחקים.

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  5. Started by epichorus,

שלום לכולם, חבר שלי מעוניין לרכוש מחשב חדש למטרות גלישה, סרטי HD, עיבודי תמונה בפוטושופ, עריכת סרטי HD, גיימינג קל לבקשתו הרכבתי לו מחשב בחנות RSM אשמח לקבל חוות דעת על המפרט שהורכב והצעות לשיפור. אם אפשר להוזיל בכ- 500 ש"ח מבלי לפגוע יותר מדי בביצועים נשמח לשמוע על רעיונות. להלן המפרט: Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ₪762 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2010 Gigabyte GA-H55M-USB3 H55 CHIPSET, יחידות 1 ₪607 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1507 G.Skill Sniper 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz CL9 F3-12800CL9D-8GBSR1, יחידות 1 ₪363 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3248 Samsung SpinPoint F4 EcoGreen 32MB 2TB Sata HD20…

• 9 תגובות
    • 886 צפיות
  6. Started by Skipper,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר הנדסת תוכנה ופיתוח ווב לצרכים אישיים, משחקי רשת וקצת גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS, webstorm, eclipse, android studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Maple story, wow, gta, cs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא חשוב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  7. Started by rbenadiva,

שלום לכולם!! צריך את עזרת הפורום המכובד הזה (לא משתתף הרבה בתגובות אבל עוקב כבר שנים) בבחירת לפטופ חדש. באפשרותי לקנות בארה"ב ולחסוך אולי עוד כמה שקלים שיופנו לפרמטרים אחרים בנייד וצריך לקחת בחשבון נושא של אחריות וכדומה מטרות המחשב- עיקר העבודה תהיה אינטרנט ואופיס אבל אחוז לא מבוטל לסרטים (רצוי שיסחוב HD ללא מאמץ) ואם אפשר קצת עריכה גרפית (פוטושופ) גודל המסך- עדיפות ראשונה ל- 13.3 או 14 (הקודם שלי 15.6 והוא לא כל כך נייד) משקל רצוי- בסביבות 2 (אם אפשר פחות אפילו עדיף) האם נדרש זמן סוללה ארוך -כמה שיותר , 4-5 שעות בעבודה סבירה (לא אינטנסיבית) האם יש צורך ביציאות מיוחדות-HDMI יהיה נחמד ו-SD חובה גודל מינימלי של כונן קשיח- 256-500 כונן CD/DVD, צורב- אפשר ג…

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  8. Started by yigal83,

שלום מחפש המלצות למחשב נייד לטובת לימודים באוניברסיטה. דרישות: 1) שיהיה אמין ל 4 שנים לפחות. 2) שיהיה קל ודק עד כמה שניתן. 3) זמן שימוש ללא טעינה ארוך - 5 שעות רצוף ומעלה. 4) מעבד דור חדש (נדמה לי דור 8 ) רצוי i7. 5) זיכרון פנימי 16G או 8G עם אפשרות הרחבה. 6) דיסק SSD (רצוי M.2) של 512G (אפשרי גם 256G אם יש בעיה במחיר). 7) גודל מסך פחות מ 15.6 אינץ' (לטובת קומפקטיות ומשקל), לא חייב מסך מגע. רזולוציה יכולה להיות HD כמובן שרצוי יותר. 8 ) אפשרות לראות/להריץ עליו סרטים ושיתאים לעיבוד תמונה (לא חלק מרכזי בעיסוק) בלייטרום וכדומה. 9) אם יהיה מתאים גם למשחק - זה בונוס (כלומר כרטיס מסך מתאים). אם יש משהו מתאים במחיר גבו…

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  9. Started by Semyon171,

שלום, אני צריך מפרט מחשב ב 3500 ש''ח למטרות משחקים,עבודה משרדית,גלישה באינטרנט. עם מסך וציוד היקפי. לא מתוכנן OC תודה

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  10. אני הייתי היום בKSP הם שינו לי קצת את המפרט... הם עשו ככה: intel core 2 duo e6750 box 1130 ש"ח לוח אם GA-P35-DS3L 645 ש"ח כונן קשיח WD2500AAKS 250GB 315 ש"ח זיכרון OCZ DDR2 1024X2 800MHZ CL4 640 ש"ח כרטיס מסך EVGA 8800 GTS 320MB PCLE 1550 ש"ח ספק כח chieftek 650W 650 ש"ח מארז suprano 485 ש"ח מחיר כולל הכל: 5195 ש"ח מה שיש לי לשאול זה איך הכרטיס מסך..? אני לא מכיר את החברה הזאת הם אמרו שהיא בין הטובות... ואת המארז אני אקח NZXT APOLLO אז אני אקנה אותו מחנות אחרת והם ירכיבו לי את המחשב עליו.. הם גן אמרו לי שהספק לא יספיק לכרטיס מסך אז שמו לי chiftek 650W במקום enermax liberty 400W הייתי בעוד חנות ברעננה.. הם אמרו לי שם שDX10 יעבוד רק בWINDOWS VISTA... זה נכון!? וגם יש לי מ…

• 10 תגובות
    • 885 צפיות
  11. שלום! קניתי מחשב עם מפרט שקיבלתי כאן בפורום וכשהגעתי לקחת אותו נאמר לי שהזכרונות היו תקולים והחליפו לי (על דעת עצמם) לדגם אחר בטענה שבדגם שרציתי יש המון בעיות. הדגם שרציתי היה: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1066 CL9 - VALUE : OCZ3V10664GK וקיבלתי 2 יחדות של: KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ הייתי צריך להוסיף בשביל זה עוד 35 שקל (למרות שהייתי צריך להוסיף יותר, עשו לי הנחה). השאלה אם זה לא פחות טוב ואם זה מתאים לי. נ.ב. הייתי צריך מפרט לגרפיקה. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  12. Started by gabbay,

זקוק למפרט לסטודנט להנדסת חשמל ליישומי אינטרנט, סרטים, visual studio ו mathlab בתקציב 2-2.5K שקט ככל האפשר ללא ציוד הקיפי ומערכת הפעלה תודה

• 9 תגובות
    • 885 צפיות
  13. Started by reuven61,

ערכתי ע"פ הוראת המנהלים שלא יהיו שתי אשכולות. אעדיף לא לנצל את כל התקציב. יש לי כבר ספק סיסוניק 430W וכרטיס מסך שפירא 6450 1G אני לוקח מהמחשב הישן כונן אופטי והרד דיסק SATA2 שקט חשוב לי אבל לא קריטי. אשמח ליכולת שדרוג עתידית. אני משחק טיפה בNBA ויותר משתמש במכונות וירטואליות. תודה רבה לעוזרים תודה לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  14. Started by feffer,

* מטרות המחשב? גיימינג קל, צפייה בסרטים * גודל המסך? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח?500 * כונן CD/DVD? צורב? * כונן Bluray? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?רצוי אחריות * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהו: לא בכל מקרה המחשב צריך לעמוד בדרישות הבאות: 2 GHz processor 1 GB RAM Any DirectX 9.0 capable video card התקציב שלי הוא כ3000 ש"ח אם אפשרות לחריגה קלה, יש לי כמה אופציות ורציתי לדעת מה דעתכם עליהם ובנוסף לקבל המלצות ממכם: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7572…

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  15. Started by Kremer,

אתמול קניתי מחשב חדש בחנות SKYPC. קודם כל השירות שם היה פשוט מדהים נכנסנו לחנו(אני ואבא) ישר פנה אלינו מוכר ששאל מה אנחנו צריכים ועזר וענה על כל השאלות. המוכר היה סובלני כלפי אבא שלא בדיוק הבין על מה הוא מוציא כל כך הרבה כסף והסביר לו על כל חלק מה ולמה. המפרט הוא: פריטים מק"ט תיאור הפריט סכום ביניים 1 AB9 לוח אם ABIT AB9 - ¤632.00 ¤632.00 1 GV315 כרטיס מסך GeCube X1950Pro 256MB GDDR3 PCI-E - ¤1,039.00 ¤1,039.00 1 IE6300 מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box - ¤1,048.00 ¤1,048.00 2 F2-5300CL5S-1GBNJ זכרון G.Skill DDR2 1024MB 667Mhz CL5 - ¤329.00 ¤658.00 1 SEA160 כונן קשיח SeaGate ST3160811AS 160GB - ¤330.00 ¤330.00 משלוח : י…

• 12 תגובות
    • 885 צפיות
  16. אני מאוד מתלבט האם לרכוש את ה ASUS UL30VT-A1 ואני חושש שמא המעבד שלו הוא מהסדרה הלפני אחרונה של אינטל. האם זה נכון ? תודה, יניב.

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  17. 1. מה התקציב? 3300-3600 ש"ח במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים), אוברקלוקינג. לא משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא, אין צורך במקלדת, עכבר, מסך, מדפסת וכו' - 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב, כונן קשיח בנפח 1TB לפחות 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? קרור חשוב, וכן חשוב שיהיה שקט. מראה בכלל לא חשוב. 7. הרכבת מחשב במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? מעבד 4 ליבות 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב שהמחשב יהיה שקט, אך לא מדובר ב-HTPC. 10. האם מתוכנן OC? עד כמה שניתן. מעדיף מערכת שתתן את ה-OC הכי יציב במחיר הנמוך ביותר כרגע אני מתלבט בין הפ…

• 10 תגובות
    • 885 צפיות
  18. שלום רב, מבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט מחשב PC שישמש לעבודות עיצוב גרפי בלבד (פוטושפ, פלאש, אילוסטרייטור וכיו"ב). חשוב שיהיה מהיר ויציב (ככל הניתן, במסגרת התקציב). - המחשב יעבוד עם קבצים כבדים, לפעמים גם מעל 1.5GB - אין צורך ביכולות סאונד מיוחדות - המחשב ישמש לעבודה יום יומי, לצרכי פרנסה - לא יישוחקו משחקים במחשב - אין צורך בציוד הקפי - אין צורך בחלקים כמו כרטיס טלויזיה, אבל כן בכרטיס רשת אלחוטי - חשיבות השקט: 7 - לא מתוכנן אוברקלוקינג - אין צורך במערכת הפעלה - מבחינת החנות והמיקום, אין עדיפויות. חשוב בעיקר המפרט ולפיו כבר אפעל למציאת החנות. אם זה הכרחי, אז העדיפות היא לאזור באר שבע ואפשרי גם תל-אביב - אין העדפות מבחינת גודל המארז - אין כרגע תכנון לשדרוג עתידי…

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  19. אורח אלון
    Started by אורח אלון,

מה הולך ?? אז ככה : אני רוצה לקנות מחשב חדש ובזמן האחרון אני בודק כל מיני אופציות למחשב גיימינג מטורף עד 7אלף שקל . עכשיו אחרי הרבה עבודה קשה והשקעה של הרבה אנשים טובים הצלחתי להגיע לשני המפרטים האלה : 1.http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=95128 2.http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=94988 הייתי שמח לשמוע את הדעות שלכם מה יותר כדאי לקנות ומה עדיף ?

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  20. שלום לכולם. יש לי מחשב נייד שהלוח שלו נישרף. יש איזה אפשרות לקנות רק לוח אם למחשב? המחשב הוא GIGABYTE W551N. צחי.

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  21. Started by biotech326,

אהלן לא מבינה בזה כל כך, אני רוצה לפטופ קצת יותר קטן מסטנדרטי נגיד 13״ משהו שיסחוב SIMS שיהיה לו זיכרון לסיכומים של התואר, תמונות, ושיסחוב תוכנות לעריכה של סרטונים וכאלה שתהיה סוללה טובה בנוגע למחיר אני לא יודעת כמה זה אמור לעלות מה שעומד בדרישות האלה מספיק טוב אני רוצה משהו במחיר נמוך לא רוצה להשקיע המון פה. תודה!

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  22. Started by assaf772,

1. מה התקציב? 3000-3500 ש"ח 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים כגון GTA IV 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא, יש לי. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני רוצה שהמעבד שלי יהיה של INTEL והכרטיס מסך של NVIDIA , אני רוצה גם מארז למחשב שיהיה חיבורי USB מקדימה. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? קירור כן, אני לא רוצה אחרי שנה לקנות מחשב חדש, העיצוב אני בכלל לא רוצה שיראו איזה אור או משהו במארז כי אני משאיר את המחשב דלוק לפעמים. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? יש לי מערכת הפעלה חוקית בבית ואני יודע להתקין, לא צריך. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אם אפשר כמה שיותר מק…

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  23. Started by nirock,

דרישות: כרטיס SSD מינימום 40GB כרטיס מסך ATI מעבד INTEL הכי הכי הכי שקט שיכול להיות!! ממש ממש ממש ממש שקט! ואם אפשר גם קירור טוב תודה רבה... 1. מה התקציב המקסימאלי? 7k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ומוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  24. Started by Badslacker,

1. מה התקציב? - עד 5500 ש"ח 2. מטרות המחשב? לימודים, משחקים די כבדים לפעמים. 3. גודל המסך? 15.4 4. משקל רצוי? לא ממש קריטי. עד 3 קילו. 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. אבל לא יזיק שעתיים וחצי. 6. יציאות מיוחדות? לא קריטי 7. בלוטות? עדיף. לא קריטי. 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? לא קריטי. 9. צורב כןDVD? 10. האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. 11. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהיא ? לא אני מתלבט בין כמה דגמים : 1. acer 5930 ב-4890 שקל (מעבד P7350 2MHZ, כרטיס מסך GF 9600, שלוש ג'יגה זיכרון) 2. msi gx600 ב-4890 שקל (מעבד P8100 2.1MHZ, כרטיס מסך GF 8600, שלוש ג'יגה זיכרון) 3. msi gx620 ב-5990 שקל (מעבד P8400 2.2MHZ, כרטיס מסך GF 9600, שני ג'יגה זיכרון) (מעל התקציב) אם יש למישהו עוד הצעו…

25. Started by nirpo,

שלום. אני רוצה לקנות מחשב נייח חדש לבית עם הקריטריונים הבאים: יכולות: - להריץ תוכנות מוזיקה כמו cubase או ableton - יכולות גיימינג סטנדרטיות, לא משהו מיוחד. - יכולות להריץ ולאמן מודלים של deep learn. - עריכת וידיאו ותמונות. בארבעת האפשרויות אין צורך באיכות הכי מקסימלית, רק שלא יהיו בעיות תקציב: באיזור ה- 5 6 7 אשמח לעזרה, ניר.

דיונים חדשים בפורומים