ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
היי, הכי חשוב לי שהוא יהיה מבוסס על מעבד Core 2 Duo ושללוח תהיה יציאה אופטית. אני מתכנן לקנות מחר, ואני באמת סומך על התגובות שלכם. ודרך אגב, אני מתכנן אוברקלוקינג, לא כבד, אבל שתהיה אופצייה. תודה.
-
- 10 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום, עיקר העבודה שלי על המחשב הוא גלישה באינטרנט, עבודה עם מסמכים, לימודים ותכנות. דרישות: כמה שיותר זיכרון (אני עובד עם תוכנות כבדות יחסית), מחשב שקט (לא ברמה מטורפת, רק שלא ירעיש כמו טרקטור), כרטיס מסך סביר ולא פשוט מידי. בנוסף, אני רוצה שהמחשב יהיה מהיר ולא יתקע לי בעבודה עם תוכנות כבדות. אין צורך במסך, מקלדת ועכבר ואין לי שום כוונה לבצע OC.
-
- 10 תגובות
- 868 צפיות
-
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב ואני אשמח אם תעזרו לי 1.התקציב הוא 3000 בלי חריגות, עדיפות לנצל את כולו. 2. השימוש של המחשב הוא גיימינג, עבודות לבית ספר, סרטים ואינטרנט. ב. למשחקים כמו GTA IV עם עדיפות שירוצו על HIGH. עכשיו יש לי מסך חרא שאני עוד לא יודע את הרזולוציה כי הוא לא מחובר, אבל אני מתכנן בעתיד לקנות FULL HD אבל יש עוד זמן. 3. אין צורך בציוד היקפי. 6. רמת השקט שאני רוצה שיהיה 5/10 לא רועש מדי. 7. לא מתוכנן אובר קלוק. 8. אין צורך לכלול מערכת הפעלה אני יתקין לבד WINDOWS 7 אבל אני צריך שהם ירכיבו לי בחנות את המחשב, למה אני לא מסוגל להרכיב לבד. 9. העדפות שלי מחנויות KSP או IVORY הן הכי קרובות לבית שלי. 11. בנתיים לא מתוכנן שידרוג, בזמן הקרוב. 10. בקשות מיוחדות * מאר…
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אז ככה... אני מחפש לקנות מחשב נייד לצרכים כמו עריכה יצירה של מוזיקה + משחקים.... יש לי שלוש מפרטים שאני חושב עליהם: ההבדלים העיקריים הם..... ההבדלים הרציניים הם המעבד והכרטיס מסך השאלה היא האם יש הבדל באופן משמעותי בין המעבדים הללו כי ממש בא לי על ה 3d אבל אם המעבד שלו ממש חלש אני יאלץ לוותר עליו.... 1) http://anakpc.co.il/index.php?page=shop.product_details&product_id=333&flypage=my_garden_flypage.tpl&pop=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 2) l 5740DG-434G 3D מסך תלת מימד לצפיה בסרטים משחקים ותמונות, מסופק עם 2 זוגות משקפי תלת מימד Colur Blue Navy CPU Intel® Core™ i5-430M Processor, 2.26GHz,3MB Cache,1066MHz FSB Memory …
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
זה מה שהיא ביקשה ממני , מה דעתכם? לפי דעתי יש מקום לשיפור בעיקר כי היא מוכנה להשיקע כסף. 1. מעבד - מתלבט בין 2 ליבות חזקת או 4 ליבות מהדגמים הראשונים - E8 או Q8 . 2. מאוור למעבד - zalman CNPS8700 led retail 3. לוח אם - ASUS P5Q 4. דיסק חשיק - westrn digital WD caviar blue WD500AAKS 5. ספק כח - Corsair CMPSU-550VXEU 6.זכרונות - kingston KHX8500D2K2 - 4G 7. כרטיס מסך - GIgabyte 9800 GT 1024mb GV-N98TOC-1GH 8. צורב - LG GH22LP20 DVDx22 10. מארז - פתוח להצעות. מה אתם אומרים..?? אשמח לתגובות תודה
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום חבר'ה ...חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש והוא רוצה אותו בשביל משחקים , אינטרנט , סרטים , תוכנות וכו'.. . את הסכום 5 אלף גג ..אם אפשר מה שיותר טוב בפחות מה-5 אלף הזה ! תודה רבה !
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום רציתי לקבל הצעות למחשב בעיקר למשחקים עם התקציב של 3000-3500 ש"ח ללא ציוד היקפי או מסך. תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב נייד שהלוח שלו נישרף. יש איזה אפשרות לקנות רק לוח אם למחשב? המחשב הוא GIGABYTE W551N. צחי.
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
היי כולם, אני משתמש במחשב הנייד בעיקר לכתיבה וקריאה. חשוב לי שיהיה מסוגל להריץ כמה אפליקציות במקביל ולנגן תכני מדיה בצורה חלקה תו"כ ביצוע פעולות אחרות. עד עכשיו עבדתי עם הAsus T100, ה2 ב-1 הקטן של אסוס. אני סה"כ די מרוצה ממנו, ואוהב את היכולת לעבוד איתו כטאבלט וכנייד. לאחרונה נסדק לו המסך והתחלתי לחשוב אם במקום להזמין דיג'יטייזר מebay - או ללכת למעבדה רשמית של אסוס בארץ - ולתקן אותו, אולי כדאי לי לקנות מחשב חדש עם מקלדת קצת יותר מרווחת שמאפשרת הקלדה יותר נוחה. התחלתי להסתכל על דגמים והT300Chi עונה לי על כל הדרישות, ממה שאני מצליח לראות - הוא נייד מאוד, בעל חיי סוללה טובים, מקלדת נוחה ומחיר יחסית סביר. אז ראשית כל, רציתי לשאול לדעתכם על המחש…
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אז ככה לחבר שלי אין לו משתמש פה והוא רוצה לקנות מחשב לגיימינג כרגע אין לו מחשב 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: bf3 וכל המשחקים החדשים חוץ מקריסיס הזה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 900*1600 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין לו מושג 3…
-
- 9 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן לקנות מחשב בזמן הקרוב. תכננתי לקנות מסך LG 1970HR,אך ברשותי מסך Flatron שיכול לחסוך כ2500 ש"ח. התקציב למפרט ינוע בין 5000 לבין- 7500 ש"ח אני יודע שזהו הבדל משמעותי אך מאחר ואני לא בטוח שאם אני לא קונה את המסך דודי ישקיע את הכסף במחשב. קראתי את המדריך להכנת מפרט ולמדתי ממנו המון. מיד לאחר מכן חיפשתי חנויות מחשבים באינטרנט, מצאתי רק שניים, NoaComp ופנדה, כך שהשוואת המחירים בעייתית מעט. להלן המפרט שבניתי: מעבד: Intel Core 2 Duo E6400 - 1515¤ לוח אם: DFI Infinity 975X - 1060¤ זכרונות: G.Skill DDR2 1GB 800MHz Dual Channel - 950¤ כרטיס מסך: Connect3D Radeon X1800GTO 256MB GDDR3 + Arctic Cooling Accelero X2 - 1250¤ דיסק קשיח: WD 120GB SATA 2 - 440¤ צורב די.…
-
- 14 תגובות
- 868 צפיות
-
-
הלך הלוח אם asus p8p67 מחפש מחליף לא יותר נחות ממה שהיה היה מורכב i7 דור שני נראה לי 2600 צריך רק לוח אם מעבד וזכרון כל שאר הדברים יעברו מהמחשב הישן כמו ssd 860 Evo כרטיס בסיסי 710 gt ספק של Thermaltake ומארז בתקציב מינימלי שלא יהיה נחות ממה שהיה תודה
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
מסתבר שה-m460 יותר מהיר (!) בבדיקת ביצועים. האמנם? אחת ההשארות שמצאתי היא של-m560 יש פיצ'רים שאין ב-m460, שהם: (VT-d) virtualization extensions Trusted Execution AES מי צריך את זה? מה זה נותן?
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם. צריך בבקשה את עזרכתם: אני צריך המלצה ל: 1. מעבד (מעדיף את INTEL), חשבתי על פנטיום 4, 3.0 החדש (775). 2. לוח אם. 3. זכרונות (לפחות 512) ומה בקשר ל-DUAL שווה להשקיע ואיפה מוכרים (מזמן כבר לא ראיתי למכירה). 4. מארז + ספק (אני חושב ללכת על מארז פשוט, תקנו אותי אם כדאי אחרת). יש אפשרות לגמישות קלה למעלה או למטה לפי הצורך. בעקרון שאר הפריטים עוברים מהמחשב הישן לחדש: רדאון 9200, כרטיס קול (פורטיסימו 3), הארד דיסק 80 ג'יגה של ווסטרן) תודה רבה על העזרה, ניצן
-
- 10 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום רב. אני מתחיל לימודים לתואר בשבוע הבא, והחלטתי להשתדרג עם מחשב נייד. המחשב מיועד להיות כלבויניק(אופיס,סרטים,משחקים וכו'). משיטוט בפורום הבנתי שיש איזושהיא הקרבה בין ביצועים וניידות. אבל,מכיוון שאני רוצה להשתמש בו גם בבית החלטתי ללכת לכיוון הביצועים. מהי דעתכם האישית בנוגע למחשבים הבאים מבחינת:אמינות המותג,גימור המארז,נוחות השימוש וההבדלים במפרטים? אסוס: שם-דגם asus-U50VG מעבד Intel® CoreTM 2 Duo Processor T6600, 2.2GHz זכרון פנימי 4GB (2 x 2048 MB) DDR2 800MHz,Dual Channel Support, Up to 4GB מסך 15.6'' HD (1366x768) LED backlight, Asus Splendid Video Intelligent Technology,AI Light Sensor embedded כונן קשיח 320GB (SATA) 5400rpm כרטיס מסך NVIDIA® GeF…
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לשימושים קלים, ללא מערכת הפעלה. התקציב די קשיח אז נא לחרוג רק אם יש מציאה של ממש . מטרות המחשב? גלישה, סרטים, אופיס * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? תמיד טוב, אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI , (לא חובה)USB3 * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה * כונן אופטי? רצוי, לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה י…
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי בערך 1800 שקל והחלטתי לבזבז אותם על מחשב חדש אני צריך מארז, לוח אם, מעבד וזכרונות, כל זה ב1800 שקל גג 2000. מה שחשוב לי במארז זה שיהיה שקט ועם USB מקדימה. כרטיס מסך כבר יש לי (HD4850)
-
- 12 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, לפני יומיים נעלם לי מהסימונים למטה התוכנה של ה touchpad. חיפשתי ב msconfig כדי להחזיר אבל משום מה לא מצאתי... בעיקרון ה touchpad עובד, אבל אפשרויות הגלילה לא. מאיפה אני יכול להוריד את התוכנה מחדש? המערכת הפעלה היא xp. אשמח לעזרה.
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
היי, אח שלי מתחיל ללמוד (פסיכולוגיה וניהול) השנה והוא ביקש המלצות למחשב נייד. ניתן לרכוש אותו בארץ\ארה"ב. אלו הדרישות הכלליות (ניתן לחרוג מהן, כולל מהתקציב, אם יש דגם ספציפי שאתם חושבים ששווה את זה) - מטרות המחשב - בעיקר עבודה משרדית, קצת צפייה בסרטים כנראה גודל המסך - לפחות 13 אינץ' משקל רצוי - פחות מ-2 ק"ג זמן סוללה - באיזור ה-6 שעות יציאות - לפחות 2 USB2, לא נראה לי שצריך USB3. בלוטות' אפשרי אבל לא חובה. כונן קשיח - לפחות 250 ג"ב, אין צורך בSSD, HDD וכו' כונן CD\DVD\צורב - לא נראה לי שחובה אחריות בינלאומית - לא נראה לי שצריך? רישיון למערכת הפעלה - רצוי שעל המחשב יהיו כבר מותקנים Win7 + Office2010 לפחות (מלא, לא סטרטר) אבל אם לקנות אותם בנפרד יצא יותר זול אז זה גם בסדר…
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם. נייהיתי סטודנט פתאום, והבנתי שאני צריך איזה מחשב נייד, וטבעתי בכל ההיצע שיש בשוק.. אני מחפש מחשב בסיבות ה3000-4000 שקלים, עדיף לא לחרוג, חשוב לי שהמסך יהיה מט (המבריקים משגעים אותי..) אני רוצה לעבוד עם המחשב בשיעור ולכתוב איתו בכיתה, (שימושים משרדיים...) חשוב לי שהמקלדת תהיה נוחה, ושהסוללה תחזיק איזה 4 שעות... אני בעתיד יצתרך לעבוד גם עם תוכנות כמו MATLAB, פוטושופ, אם הוא יהיה מסוגל להריץ SOLID WORKS זה יהיה נחמד, אבל לא חובה.. כמובן שלגלוש באינטרנט, אבל אני לא מאמין שזה יהיה אתגר בשביל מחשב כלשהו... אשמח לעזרה תודה, און.
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייח שמיועד לעריכת וידאו ולשימוש בתוכנות - אוויד, כל התוכנות של adobe וכו' יש לי תקציב של פחות או יותר 5500 שקל (כולל מסך). אני צריך מחשב חזק שיוכל להתמודד בקלות עם התוכנות והעריכה ולא יקרוס. אשמח אם מי שיעזור ייתן פירוט קצר על החלקים, ואם מישהו חושב שהתקציב אינו מספיק כדי להרכיב מחשב חזק מספיק אז שירגיש בנוח להגיד באיזה חלק צריך להוסיף.. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח, עדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב כרגע ישמש בעיקר לצפייה בסרטים ושימושים בסיסיים. בעוד כשנה ישמש סטודנט למדעי המחשב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף שיהיה קל כמה שיותר וקטן יחסית (13-14 אינץ') כי בכ…
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן שנה אני רוצה לשדרג אותו ולהביא לאחי לשדרג ממש שיהיה כמו חדש הכל מצויין משחקים חדשים שירוצו וכו' הנה המפרט http://danlabs.net/cpu/ חשבתי לשדרג מעבד ולהוסיף זיכרון אולי או שלדעתכם גם צריך כרטיס מסך? אני רוצה מחיר ממש מינאמלי אבל שהמחשב יריץ משחקים חדשים... התקציב הוא עד 2500 אבל אשמח לקבל בפחות זה ממש מקסימלי
-
- 14 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מעבד AMD Athlon 64 X2 4200+ Socket AM2 Box ¤411 לוח אם GIGABYTE GA-MA69VM-S2 ¤331 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤359 זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL4 Special Ops ¤419 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ¤1431 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤174 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W ¤393 קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 64 Pro ¤121 מסך מחשב LG 19" L1953TR 2ms LCD ¤1366 מקלדת Logitech Classic Keyboard ¤69 עכבר אופטי Logitech LX3 Optical Mouse ¤131 רמקולים למחשב Logitech X-210 ¤238 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) ¤79 סה"כ: 5522 ש"ח
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-