ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מפרט מחשב , ללא ציוד הקפי , למטרות משחקים גלישה באינטרנט וכו' , התקציב קצת לחוץ אבל תנסו להוציא את המקסימום מהתקציב , המחשב יחובר בינתיים למסך 17 CRT בהמשך אולי למסך LCD 17-19 . לא מתוכנן OC , אם אפשר להרכיב מהחנות TMS זה יהיה מצויין. תודה.
-
- 11 תגובות
- 913 צפיות
-
-
האם זאת חברה טובה ואמינה (ביחס למחיר שלה כמובן)?
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
המחשב מיועד ליצירת מוזיקה בלבד בלי משחקים ובלי שום דבר אחר....מדובר בתוכנות כבדות מאוד ככה שהמחשב חייב להיות חזק. קיבלתי מפרט ורציתי לקבל חוות דעת...מדובר במחשב בלי מסך ובלי שום תוספות חיצוניות רק מעבד. לוח אם אינטל מקורי 856 רוקלייק כולל כרטיס רשת מעבד אינטל 800MHZ P4 3Ghz מקורי איסטרוניקס 2X512MB DDR 400Mhz Dual מותג מיקרון\יונדאי\הינקס כונן 1.44 דיסק קשיח 120GB 7200Rpm כרטיס מסך ATI 9250 128MB DDR+DVI מארז ATX 300W +USB מלפנים צורב LG 52X32X52 מערכת הפעלה ווינדוס אקס פי בעברית כולל דיסק המחיר הוא 3700 אם אפשר להשיג אולי טוב יותר ביותר זול..אניי פתוח להצעות.
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
השימושים העיקריים שלי זה גיימינג . ואני מבקש המלצה למפרט חזק וטוב לתקציב של 4 אלף תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד במחיר של 3000-3500 שקל שיריץ מערכת הפעלה של Win 8 ויהיה מסך מגע. לפי מה שראיתי בדיונים שכבר נפתחו, המליצו על המחשב הבא: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23640 הבעיה היא שלא מצאתי עליו כלום באינטרנט, והוא אפילו לא נקרא ככה בשום מקום. מה ההסבר לכך? כמו כן, האם יש מחשבים אחרים בטווח המחירים הנל המתאימים לתנאים שלי? אפשרי מהסדרה של S400ca. שאלה נוספת, שמתי לב שהמסך במחשב הזה ובסדרה כולה הוא לא מט, האם זה משהו שאני צריך לדאוג לגביו? והאם קיים מחשב אחר שהוא כן בעל מסך של מט? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
היי, מעוניינת לקנות מחשב לאחותי בת ה-12 שישמש אותה בעיקר ליישומי אופיס, אינטרנט - גלישה ומסרים, מוזיקה, קצת צפייה בסרטים (לא צריך רזולוציה מעבר לכרטיס מסך שטנדרטי לדעתי) ובעתיד אולי תרצה לעבוד קצת יותר על פוטושופ וכו'. שיהיה עם XP, עדיף גרסת הפרו (ידועים לי ההבדלים) ויהיה מחשב שיהיה טוב לשלוש-ארבע שנים, עם אופציות לשדרוג. לדעתי 160GB התחלתיים הם מעל ומעבר. חשבתי על 1.5GB זיכרון RAM, לדעתי זה מספיק ודי אפילו לשלוש שנים, בתקווה שהויסטה לא תהיפך למערכת ההפעלה "של כולם" ואז נצטרך להתקינה. בכל מקרה - לא ויסטה. האם תמליצו, לטווח הארוך, להשקיע בכפול ליבה ? לא רוצה שהמחשב יקרטע אבל אל נראה לי שצריך יותר מדי בשביל הצרכים שלה. המקס' שהיא תשחק בו זה הסימס, וגם זה כבר לא. ם הוא דורש…
-
- 16 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום יש לי מפרט מחשב וההיתי רוצה לדעת מה אפשר לשפר וליעל במפרט הנ"ל הינו פירוט המפרט מארז . פוסידון ספק כוח אנרמקס 500W מעבד אינטל Q6600 מאורר למעבד פריזר 7 לוח אם GA-X38-DS5 זכרון 1G DDR2 של קורוסייר כרטיס מסך PCI EX 8800GTS של חברת אלבטרון קורא כרטיסים דיסק קשיח .2 -320GB 16MB WD SATA צורב DVD X18 אסוס SATA מקלדת ועכבר מייקרוספט מסך 22" LCD אסוס 221C 2MS הודה מאוד לעזרתכם ... תודה המשך ערב נעים וטוב ;D
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
האם כיום בכל מחשב נייד חדש שקונים יש קולט וייפיי? גם אם המחשב זול (בין 1000 ל 2000 שח) .. במקומות בהם אי נקודת אינטרנט קרובה..איך אפשר לגלוש באינטרנט..אמרו לי מודם אלחוטי אם אפשר הסבר על זה...
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש השבוע את המחשב (אני מתחיל לעבוד כפריילנסר וצריך מערכת חזקה ויציבה) 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל (גם ככה לא תקציב מדהים למחשב לגרפיקה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-600 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית - לימודים ופרנסה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות אדובי למינהן, בעיקר פוטושופ, אפטר אפקטס ואילוסטריטור , הכבדה ביותר היא פרימייר (לעריכה ממש קלה - לא 4K מטורפים של שעות), בד"כ עובד עם 2-3 במקביל. ב) במידה והמחש…
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני חדש כאן , עברתי על כמה פוסטים בנוגע למחשב שאני מחפש ודיי קיבלתי את האינפורמציה שחיפשתי , אבל יש משהו קטן שאני לא מבין, מישהו יכול להסביר לי מדוע יש הפרשים כל כך גדולים בין המחשבים הללו : http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22957445 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n5010-370m.htm הם אמורים להיות בדיוק אותם מחשבים עם אותו מפרט ( אלא אם אני מפספס משהו) עוד משהו קטן, כל הפוסטים שעברתי עליהם הם מלפני כמה חודשים , הייתי שמח לשמוע דעה של מישהו לגבי המחשב הזה בלינק שננתי. תודה רבה , אבי .
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב נייח חדש. את המחשב הקודם שלי רכשתי לאחר המלצה בפורום הזה לפני 11 שנים בדיוק, ועכשיו אני חוזר להמלצה נוספת ומקווה שהמחשב החדש יספיק לשנים רבות גם כן. המחשב לא מיועד לגיימינג, ככה שהצרכים שלי יחסית בסיסיים. עם זאת, אני מעוניין לרכוש מחשב איכותי וחזק. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מוכן שלם בסביבות בסביבות ה-3,000, אם כי מוכן לחרוג עבור מוצר איכותי. אני צריך גם מסך, מקלדת ועכבר, ככה שברור שזה עשוי להקפיץ את המחיר 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אני לא מתכוון להריץ משחקים על המחשב. הצרכים העיקריים הם אינטרנט, צפייה בסדרות וס…
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
כפי שכתוב בכותרת ! דברים שחשובים לי.. לפחות טרה של זיכרון (שני כוננים קשיחים לגיבוי תמידי).. מעבד אינטל.. ושיתאים לעבודה בתלת מימד רינדור טוב והכל תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה למיני מחשב לשימוש משרדי. חשוב לי מבחינת מהירות שיעבוד כמו מחשב נורמלי, ולא כמו סטרימר ש'עושה טובה' בכך שהוא מריץ ווינדוס. הבחירה במיני מחשב היא משיקולי מקום ונוחות. אם יש משהו משתלם שכעת במבצע אשמח לשמוע.
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב, dota 2 , rome total war 2, skyrim, ועוד ועוד, פשוט משחקים חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).בעיקר בעתיד אני מתכוון לקנות מסך רחב של 23'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הק…
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מתלבט כבר מספר ימים בין שני מחשבים . הצרכים שלי הם בעיקר אופיס , אינטרנט וסרטים . המחשב מיועד להיות desktop בעיקר. כפי שניתן לראות ההתלבטות היא בין מעבד חזק יותר לכרטיס מסך ועוד 2 ג'יגה בRAM . Latitude E5400 - http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e5400-p86.htm Dell Inspiron 1440 - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8051&perur=2&t=1&c=441 אשמח לשמוע את דעתכם
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
יש לנו מחשב נייד של HP שנפל ממנו מקש אחד(Z). איפה אפשר לקנות מקש חליפי, בלי להחליף את כל הסט של המקלדת?
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המערכת הזקנה שלי (לוח אם, מעבד וזכרונות) בלעדית למנוע ה Frostbite 2 של DICE, כלומר BF3, BF4 ו C&C החדש. ע"פ הבדיקות שעשיתי, אפשר להתייחס לBF4 כאל BF3 בעניין המולטי, עושה רושם שהם מגיבים באותה צורה למעבדים. יש לשים דגש על כח עיבוד, בכלל לא אכפת לי מאיך המשחקים יראו, אני מעדיף ביצועים על פני גרפיקה. העניין שבמצב המולטיפלייר של המשחקים האלו המעבד נכנס לתמונה, בעיקר בשרתים מלאים. - כרגע אני מחזיק בספק כח 600W של TT, שעושה רושם שעדיין עובד כמו שצריך. מעבד Phenom II X4 940BE. יש לי שני כרטיסי מסך מסוג 6850 שאני לא הולך להחליף בקרוב, ולכן הלוח אם צריך לתמוך ב Crossfire. - עדיף מעבד אינטל כי ככל הנראה אני אקנה מעבד במחיר מוזל מאוד דרך בן משפחה…
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה תוכנות איור ומשחקים כמו קול אוף דיוטי החדש א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קול אוף דיוטי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר מסך בגודל 21 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
שלום הזמנתי מחשב חדש מנעה מחשבים: מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 3800+ (2.0GHz) BOX לוח אם: DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D זכרונות: PQI 400MHZ PC3200 Dual Channel 1024MB 2-3-3-6 דיסק קשיח: WD 80GB 7200RPM 8MB SATA II כרטיס מסך: Sapphire X800GTO 256MB PCI-E צורב די.וי.די: LG GSA-4167B BULK WHITE מארז+ספק: COMPUCASE CI-6A19 WHITE 400W מאוורר נוסף: 120mm Fan with sensor control מסך: LG L1950B 8ms סה"כ 8390 כולל הרכבה והכל... מה אתם אומרים?
-
- 14 תגובות
- 912 צפיות
-
-
כולל עכבר+מקלדת <רצוי טובים> כמובן לא כולל צורב+סורק+מדפסת ולא כולל מערכת הפעלה שיהיו רמקולים טובים, ראשי ושניים קטנים לא מעל 400 שקל מסך שטוח (לא דק) לא פחות מ-17' לוח אם שיכלול כרטיס קול+כרטיס רשת מחשב הכולל את כל הדברים שהוא צריך לכלול (כרטיסים, כונן קשיח, זכרונות...) התקציב הוא בערך 4000 (אפשר לחרוג מעט) סליחה על הטירדה
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום רב אשמח בעזרתכם לשדרג את המחשב הזקן שלי, שהתחיל להתעצל לו. התקציב שלי הוא 2000 ₪ שנבדק כמספק ויכול לענות על הדרישות הנ"ל/ השימושים העיקריים יהיו: 1) הרבה מאוד תוכן HD ותלת מימד כבד במיוחד. 2) לעיתים עריכת תמונות (פוטושופ) ברמה בסיסית בלבד 3) משחקים: חדשים ,עדכניים ועתידים, בעיקר תמיכה בלבד ובאיכות סבירה, אין צורך בביצועים גבוהים ואיכות מקסימלית. רזולוציה עיקרית 1080p 4) רצוי 2 כניסות USB3, לא חובה כי אפשר להשתמש בכרטיס הרחבה PCIE אין צורך לשדרג את: המסך\ ציוד הקפי \ ומארז+ספק נשארים HTPC מה שנותר לי לשדרג זה הבאנדל: מעבד, לוח-אם, זיכרון, דיסק קשיח וכרטיס מסך 1) איזה מעבד כדאי לי לדרישות הנל? 2) לוח אם....בעזרתכם, אין לי הבנה בלוחות 3) זיכרון.... בעזרתכם …
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לחפש את המחשב הקיים, המפרט שלו הינו: Intel Core i5 3450 @ 3.10GHz Ivy Bridge 22nm Technology 8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 665MHz (9-9-9-24) motherboard: Intel Corporation DH67BLR (CPU 1) ASUS VW228 (1920x1080@60Hz) 1023MB NVIDIA GeForce GTX 560 Ti (Gigabyte) 465GB Western Digital WDC WD5000AAKX-001CA0 (SATA) חשבתי רק על כרטיס מסך וזכרון בסביבות ה1500-1800 ש"ח תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
אהלן לכולם, בניתי מפרט, והכנסתי בו את הלוח אם ASUS A8N32-SLI Deluxe. עכשיו שאלתי היא כזאת, האם אפשר לשים את הכרטיס מסך X1800XT 512MB של ATI על הלוח הזה? המפרט: מעבד: AMD Athlon Dual Core 3800+ 1024Kb Cache FSB2000MHZ לוח אם: ASUS A8N32-SLI Deluxe זיכרון: SAMSUNG DDR 1024MB 400mhz דיסק קשיח: 250GB 7200 16MB Sata2 Westren Digital כונן: NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK כרטיס מסך: SAPPHIRE RADEON X1800XT 512MB PCI-E BULK כרטיס קול: בא עם הלוח אם. כרטיס רשת: בא עם הלוח אם. ספק כוח: ENERMAX EG565P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series 535W מארז: COMPUCASE 6C29 NO PSU בלי ספק כוח. מסך: MAG 778 AH מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 912 צפיות
-
-
בקיצור אחרי הרבה בלאגן זה הסכום שהוא משקיע פחות או יותר . המחשב הוא לשימוש יום יומי כזה לא לגיימר הוא אמור ליהיות לבן 17 ולבן 14 שתיהם משחקים פיפא ונבא לא יותר . הוא אמור ליהיות לשנתיים הבאות בערך . צריך שיהיה בו רק 80 ג'יגה דיסק קשיח . וצריך את כל המוצרים הנלווים כמו עכבר מקלדת רמקולים והכי חשוב מסך דק 19' . תציעו כל אחד 2 מפרטים שנראים לו טובים לסכום הזה וזה דחוף אז בבקשה כמה שיותר זריז .
-
- 14 תגובות
- 912 צפיות
-