ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב? 3300-3600 ש"ח במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים), אוברקלוקינג. לא משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא, אין צורך במקלדת, עכבר, מסך, מדפסת וכו' - 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב, כונן קשיח בנפח 1TB לפחות 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? קרור חשוב, וכן חשוב שיהיה שקט. מראה בכלל לא חשוב. 7. הרכבת מחשב במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? מעבד 4 ליבות 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב שהמחשב יהיה שקט, אך לא מדובר ב-HTPC. 10. האם מתוכנן OC? עד כמה שניתן. מעדיף מערכת שתתן את ה-OC הכי יציב במחיר הנמוך ביותר כרגע אני מתלבט בין הפ…
-
- 10 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שכנים שלי ביקשו ממני לעזור להם למצוא מחשב לעצמם ולביתם בת ה- 10. הדברים שהם יעשו עם המחשב: גלישה, ראיית סרטים, שמיעת מוסיקה, משחקים קלים - בסגנון של OFFICE , FLASH וכדומה. הדבר היחיד שהם מבקשים זה תמיכה במערכת קולנוע ביתית שיוכלו לשמוע מוסיקה מהמחשב. (כבל) את המחשב שמתאים להם כבר לא מייצרים ;D , מה שקיים היום יותר טוב ממה שהם צריכים. להזכירכם, המשחקים היחידים שהמחשה יטפל בהם זה משחקים שבת 10 משחקת. כל מיני משחקי פלאש, או משחקים שממש לא ינצלו אפילו את המחשב הכי גרוע בשוק כיום. אני צריך מחשב מורכב עם עכבר, מקלדת, רמקולים (הכל סטנדרטי וזול) ומסך (רגיל, לא שטוח, לא דק, בערך 19 אינצ'). שיהיה רק צורב DVD (אם אני לא טועה הוא צורב וקורא CD ו DVD, נכון?) אחריות של לפחות שנה. אם צר…
-
- 10 תגובות
- 876 צפיות
-
-
Hey, sorry no Hebrew in this PC Im looking for a laptop that can do 2D/3D graphics and gaming. what i found was this: http://www.bhphotovideo.com/c/product/924705-REG/toshiba_psplzu_06r002_intel_i7_3630qm_12gb_ddr3_1tb_hd_windows.htmlim going to order from B&H but if you have any other options please share. do you think this price is good? are there any other laptops in this range? Thanks. P.S. i will order from any where thet ships to New zealand.
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
היי, מחפש מחשב לצרכים משרדיים בלבד, התקציב הוא בערך 2500 ש"ח, צרפתי את המפרט בתמונה רוצים עליו 2445 לפני מע"מ (עסק אז זה לא רלוונטי) . מה דעתכם? המחיר יקר או סביר? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים! קודם כל תודה - הפורום הזה מצויין וחשוב מאוד. התייעצתי כאן לפני מס' חודשים, בסוף לא קניתי אבל עכשיו נראה לי זמן טוב. אני צריך מחשב בעיקר לפיתוח WEB (פרנסה), עיבוד תמונות, קצת גרפיקה, המרות וידאו וצפיה בתכני HD. לא צריך ציוד היקפי, מסך ודיסקשיח, לא מתכנן OC ולא משחקים. חשוב שיהיה שקט למען בריאותי הנפשית. כמו שכתבתי בכותרת התקציב עד 3500 אם אין ברירה, אבל עדיף לכיוון ה-3000. הנה מפרט שבניתי מקריאת פוסטים אחרים בפורום: Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Tray, יחידות 1 ₪942 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1201 Scythe Ninja 2, יחידות 1 ₪151 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=251 Gigabyte GA-P55-US3L P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪621 http://www…
-
- 9 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב שולחני חדש (עד עכשיו עבדתי על ניידים בלבד)שישמש כתחנת עבודה לעריכת וידאו ומידולים בתלת וגם שישמש למשחקים כבדים אני זקוק להצעה למפרט מלא עבור מחשב כולל ציוד היקפי (ללא רמקולים) ובהחלט כולל מסך רציני (בינתיים אחד יספיק). אין לי מושג בלוחות אם ומאווררים אך ההצעות שראיתי בחנויות נראו לי מאוד לא מקצועיות. תודה,
-
- 10 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב לאחותי, בעיקרון לשימוש בתוכנת אוטוקאד, צריך מעבד ליבה כפולה וחזר, כרטיס זכרון DDR2 של 1-2 GB, מסך 19 עם 2-5MS, כרטיס מסך חזק מאד, לוח אם- עדיף אינטל או אסוס עם P35, צורב במהירות של 20X לפחות. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
מה הולך ?? אז ככה : אני רוצה לקנות מחשב חדש ובזמן האחרון אני בודק כל מיני אופציות למחשב גיימינג מטורף עד 7אלף שקל . עכשיו אחרי הרבה עבודה קשה והשקעה של הרבה אנשים טובים הצלחתי להגיע לשני המפרטים האלה : 1.http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=95128 2.http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=94988 הייתי שמח לשמוע את הדעות שלכם מה יותר כדאי לקנות ומה עדיף ?
-
כאשר אני מסיים עבודה עם הנייד, האם עדיף לכבות אותו או לסגור את המסך ולתת לא לעבור למצב שינה? (hibernate) ובכל מקרה, האם להשאירו מחובר לחשמל או לנתקו? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אהלן לא מבינה בזה כל כך, אני רוצה לפטופ קצת יותר קטן מסטנדרטי נגיד 13״ משהו שיסחוב SIMS שיהיה לו זיכרון לסיכומים של התואר, תמונות, ושיסחוב תוכנות לעריכה של סרטונים וכאלה שתהיה סוללה טובה בנוגע למחיר אני לא יודעת כמה זה אמור לעלות מה שעומד בדרישות האלה מספיק טוב אני רוצה משהו במחיר נמוך לא רוצה להשקיע המון פה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן לקנות מחשב בזמן הקרוב. תכננתי לקנות מסך LG 1970HR,אך ברשותי מסך Flatron שיכול לחסוך כ2500 ש"ח. התקציב למפרט ינוע בין 5000 לבין- 7500 ש"ח אני יודע שזהו הבדל משמעותי אך מאחר ואני לא בטוח שאם אני לא קונה את המסך דודי ישקיע את הכסף במחשב. קראתי את המדריך להכנת מפרט ולמדתי ממנו המון. מיד לאחר מכן חיפשתי חנויות מחשבים באינטרנט, מצאתי רק שניים, NoaComp ופנדה, כך שהשוואת המחירים בעייתית מעט. להלן המפרט שבניתי: מעבד: Intel Core 2 Duo E6400 - 1515¤ לוח אם: DFI Infinity 975X - 1060¤ זכרונות: G.Skill DDR2 1GB 800MHz Dual Channel - 950¤ כרטיס מסך: Connect3D Radeon X1800GTO 256MB GDDR3 + Arctic Cooling Accelero X2 - 1250¤ דיסק קשיח: WD 120GB SATA 2 - 440¤ צורב די.…
-
- 14 תגובות
- 876 צפיות
-
-
1. מה התקציב? - עד 5500 ש"ח 2. מטרות המחשב? לימודים, משחקים די כבדים לפעמים. 3. גודל המסך? 15.4 4. משקל רצוי? לא ממש קריטי. עד 3 קילו. 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. אבל לא יזיק שעתיים וחצי. 6. יציאות מיוחדות? לא קריטי 7. בלוטות? עדיף. לא קריטי. 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? לא קריטי. 9. צורב כןDVD? 10. האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. 11. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהיא ? לא אני מתלבט בין כמה דגמים : 1. acer 5930 ב-4890 שקל (מעבד P7350 2MHZ, כרטיס מסך GF 9600, שלוש ג'יגה זיכרון) 2. msi gx600 ב-4890 שקל (מעבד P8100 2.1MHZ, כרטיס מסך GF 8600, שלוש ג'יגה זיכרון) 3. msi gx620 ב-5990 שקל (מעבד P8400 2.2MHZ, כרטיס מסך GF 9600, שני ג'יגה זיכרון) (מעל התקציב) אם יש למישהו עוד הצעו…
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה למחשב נייד חדש, המחשב צריך להיות בעל:צורב DVD עם כמה שיותר פורמטים, רשת אלחוטית, בלוטות' (עדיף, לא חובה), דיסק 80GB. שימושים: אינטרנט, ניידות, יישומי OFFICE - מסמכים ארוכים, והצגת סרטים.
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
ערב טוב. אבקש המלצות בנוגע למפרט מחשב עד 2000 ש"ח. המחשב לא ישמש בתור מכונת משחקים מפלצתית, לא יבוצע עליו OC, בגדול הוא ישמש לתיכנות, גלישה, עיבוד תמונה. המפרט צריך לכלול רק מארז, מעבד, לוח אם, כונן קשיח וזיכרון. כיום אני משתמש בAMD 700 384 מ"ב זיכרון 133 20 ג"ב 7200 של IBM TNTRiva 2 64 MB. נא לציין האם ידועה בעיה בהעברת כרטיס המסך ללוח האם החדש (מתחים וכאלה). תודה רבה ולילה טוב.
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
כי פעם ראיתי משחב שיש בו כרטיסים ממש מתקדמים אבל בד"כ כל המחשבים שמוכרים עם 7300GO או כרטיסים יותר גרועים.. אז איך אפשר להשיג מחשב עם כזה כרטיס או משהו בסגנון?
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח, עדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב כרגע ישמש בעיקר לצפייה בסרטים ושימושים בסיסיים. בעוד כשנה ישמש סטודנט למדעי המחשב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף שיהיה קל כמה שיותר וקטן יחסית (13-14 אינץ') כי בכ…
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לבנות מחשב שאותו הוא יקנה בארה"ב (מארז יירכש בארץ). יש לו כרטיס מסך Viper Ati Radeon Hd 5870 ויש לו ssd 250gb של אינטל , סדרה 510 יש לו גם צורב בלו ריי סביב זה הוא רוצה לבנות מחשב,לא כולל ציוד היקפי. הדברים שהוא צריך ויתאימו לרכיבים שלו : לוח אם, זכרונות, מעבד, ספק כוח - אלו בארה"ב בארץ - מארז תקציב כולל : 1700 דולר להכל יחד. ועכשיו אנסה כמה שיותר לענות על השאלון לפי חוקי המפרטים(התשובות באדום) : 1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך אבל אפשר לנצל הכל במידת הצורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? …
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע יש לי מחשב אשר עליו מותקן ווינדוס 7, רציתי להתקין עליו במקום ווינדוס XP אך כאשר אני מכניס את דיסק התקנה ובא לעשות את השלב הראשוני של ההתקנה, נאמר לי שאין לי קוננים קשיחים על המחשב מה עלי לעשות על מנת לפתור בעיה זו ? בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
-
אני צריך שני מחשבים חדשים לבית אחד ב 8000 ש"ח שמתרתו משחקים ברמה הכי גבוה וכצת אינטרנט. והשני ב 6000 ש"ח שיוכל להריץ גם משחקים ברמה גבוה אבל בו אני צריך כוח עיבוד מפלצתי בשביל תוכנה שאני בונה (התוכנה משחקת משחקי מחשב אז חשוב שהמחשב היה חזק מספיק) והם מספיק זכרון אי שורפת זיכרון . שניי המחשבים לא כוללים מסך אל המחשב של ה8000 אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק אל המחשב של ה6000 אני אולי יעשה הם ידרש עוד כוח עיבוד . קירור טוב דרוש. תודה מראש (אני דיסלקט בלי הארות אל שגיאות כתיב)
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הנכבד אשמח אם תוכלו לעזור לי בהרכבת מפרט למחשב הבא שלי נתונים תקציב 4200 ש"ח אין צורך בכונן DVD אין צורך בציוד היקפי (רמקולים מקלדת עכבר) אין צורך במערכת הפעלה המחשב מיועד בעיקר למשחקים ומשחקי רשת תודה מראש על כל תגובה ועזרה מתן
-
- 17 תגובות
- 876 צפיות
-
-
:בסיס של 939 ל-amd מארז: midi tower atx + fan "500 watt" לוח אם: mb-gigabyte -ga-k8nf-9 מעבד: amd atlon 64 bit 3000 +box י"ח קירור: cooler for AMD ball ciring AMD זכרון: 256mbx2 ddr 400 mhz pc3200 pqi כרטיס מסך: leadtek geforce 6600 gtx pci-x מסך: lg flatron 17" f 700 b 0.24 כרטיס קול: sound card ac 97 o\b 6.1 chanels דיסק קשיח: wastern digital 120.0 gb 7200 r.p.m כונן דיסקטים: fdd 1.44 mb sony כונן דיסקים: cd-rom: dvd-rw lg\sony מודם: net card lntel 10\100\1000 o\b מקלדת: keyboard - atx multimedia עכבר: mouse oem - optical רמקולים: speakers oem 400 watt סה"כ- 5365 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD, עבודה משרדית, מעט משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). Office 2010 (Excel,Visio,Word) - תדיר BitTorrent/Usenet/Jdownloader - תדיר Civilization 5 - מזדמן אולי גם Visual Studio... פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך קיים 1680/1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? רק Civ5 * לאילו הגדרות גרפי…
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט לחבר מחנות בחיפה (KSP , NOA) איפה שיותר זול ומשתלם 4000שח רק קופסה לא צריך שום דבר אחר שהיה כמה שיותר חזק למשחקים עד כמה שאפשר תודה
-
- 11 תגובות
- 876 צפיות
-