ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אח שלי רוצה לקנות את החבילה הזאת ראו פירוט מתחת ותמונה, המחיר של המפרט הוא : 2699 ש"ח אח שלי צריך את המחשב לעבדות בתלת מימיד וגם בשביל תכנות ובניית אתרים הוא מוכן להוציע עד 3500 ש"ח עבור מחשב (ללא מסך) האם יש מפרט יותר טוב שאתם יכולים להמליץ עליו בבקשה ? חשוב שיהיה למחשב קירור טוב, כרטיס מסך טוב ומעבד Intel® Core2 QUAD Q-6600/8MB כמובן שגם 2 GB RAM אם אתם רואים משהו במפרט הזה שלא נראה לכם נכון או מיותר או כול דבר אחר בבקשה תגידו לי, ואם אתם יכולים להריכיב לי מפרט יותר טוב? אני ממש אודה לכם! המפרט *מארז- מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח-ליציבות מקסימלית (אני לא יודע מה השם של המארז, אבל בתמונוה הוא לא נראה ממש טוב. *לוח אם-אינטל מקורי-BLKDG35EC-G35…
-
- 14 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם!! צריך את עזרת הפורום המכובד הזה (לא משתתף הרבה בתגובות אבל עוקב כבר שנים) בבחירת לפטופ חדש. באפשרותי לקנות בארה"ב ולחסוך אולי עוד כמה שקלים שיופנו לפרמטרים אחרים בנייד וצריך לקחת בחשבון נושא של אחריות וכדומה מטרות המחשב- עיקר העבודה תהיה אינטרנט ואופיס אבל אחוז לא מבוטל לסרטים (רצוי שיסחוב HD ללא מאמץ) ואם אפשר קצת עריכה גרפית (פוטושופ) גודל המסך- עדיפות ראשונה ל- 13.3 או 14 (הקודם שלי 15.6 והוא לא כל כך נייד) משקל רצוי- בסביבות 2 (אם אפשר פחות אפילו עדיף) האם נדרש זמן סוללה ארוך -כמה שיותר , 4-5 שעות בעבודה סבירה (לא אינטנסיבית) האם יש צורך ביציאות מיוחדות-HDMI יהיה נחמד ו-SD חובה גודל מינימלי של כונן קשיח- 256-500 כונן CD/DVD, צורב- אפשר ג…
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
בעת הדלק המחשב, והניסיון להתקנה של ווינדוס XP אני נטקל בבעיה, המחשב איננו מעביר אותי להתקנה, אלא הוא מתחיל בתהליך טעינת הדריברים ומנסה להפעיל את הווינדוס, ואז הוא מגיע לדף כחול שבו רשום A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. if this isnt the first time youve seen this stop error screen. restart your computer. ועוד הוראות למחוק את הוירוסים ובסוף Technical information: *** Stop 0x0000007B (0xF78D2524, 0xc00000034, 0x0000000, 0x0000000) המחשב ריק, מחקתי כל זכר למידע שהיה עליו דרך הBIOS, בתקווה שהבעיה תסתדר אך זה לא שינה דבר.
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
סוג \ מחיר \ הפריט --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- מעבד | AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box | 1,250 כ.מסך | XFX PVT40AUA GeForce 6800GT 256-bit DDR3 256MB | 2,400 לוח אם | Abit AV8-3rd Eye socket 939 VIA K8T800 Pro | 820 זכרונות | PQI 512MB DDR 400MHz PC3200 Dual Channel (2x256MB) Mirrored Black Copper 2-2-2-5 | 870 מארז: | SUN SHINE 8866 400WATT USB 2 BLACK | 248 סה"כ 5,588 ש"ח מפנדה... תודה!
-
- 9 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אהלן חברים, אשמח לשמוע מה אתם חושבים על המפרט הבא שהמליצו לי, בהתאם לצרכים שלי: הצרכים שלי מעבר לשמוש רגיל הם פוטושופ סקצ'אפ ועוד... רוצה להתפנק על מחשב רציני. חשוב שהמחשב יהיה של דל. אין צורך במסך. לוח : GA-EX58-UD3R מעבד : 920 Quad Core i7 (D0) זיכרון : קורסאייר דומינייטור 6 גיגה (2כפול 3) מאוורר למעבד מארז גיגהבייט אורורה 570 דיסק קשיח 1טרה קאוויאר בלאק ספק כוח - Thoughpower Qfan 650W כונן אופטי דיוידי צורב - פיוניר כרטיס מסך : ATI RADEON 4890 1GB GDDR5 Retail HDMI סה"כ הצעת מחיר שקיבלתי : 7320 כולל מע"מ מה אתם אומרים? עדן
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
יש לי תקציב של כ-2500 ש"ח למחשב חדש על מנת להגדיל את התקציב ואת איכות המחשב אני קונה חלק מהרכיבים יד שניה אך את הרוב חדש חשבתי למכור את שלי ומקסימום להיות מספר ימים ללא מחשב אז כמה אני יכול לקבל על המפרט שלי? PCU - P4 2.0 Ghz MoBi - P4B266 DDR - Corsair value 512Mb DDR400 HD - 40 Gb CD - Toshiba DVD X16 עם מארז וספק
-
- 10 תגובות
- 876 צפיות
-
-
משחקים כמו sims וכאלה.. אם מישו יגיד לי איזה מפרט לקנות אני יודה לו מאוד.. אני לא מבין כלום!
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
חבר החליט לבקש עזרה בבניית מחשב, לכן רציתי לבקש את עזרתכם בנוגע לבניית המפרט עבורו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מותר חריגה של עד גג 300 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ותכנות בעיקר. הוא שואף בעתיד גם לתכנת ב3D אז גם זה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק מודרני כיום. -מהי הרזולוציה הטבעית (…
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 6K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? מחשב טוב ששוה את הכסף במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 6K טופ 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? תכני hd full ומשחקים כבדים מאד ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * באיזה סוג משחקים תשחקו? הכל מהכל * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקיסמום ושיתמוך במשחקים עתידיים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8.5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם…
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום שלום =) הכנתי לאחרונה מפרט, למחשב חדש(שימוש ביתי/שרת) להלן המפרט: לוח אם TYAN Tiger K8W (S2875) - 1787nis מעבד(ים) AMD Opteron DP Server (TROY) Model (246) - 1MB Cache -Retail - 1530nis AMD Opteron DP Server (TROY) Model (246) - 1MB Cache -Retail - 1530nis מאיץ גרפי Leadtek WinFast GeForce 6600GT 128MB Retail AGP - 1083nis סה"כ: 5930 שקל כרגע, מה שחסר זה: זיכרונות(דרוש 1G ECC REG - לא יעבוד בלי), הארדיסק(80G SATA), מארז(אחד שנראה טוב) וספק כוח. אני כנראה משיג זיכרון ב-170 דולר, לא סגור יום טוב ותודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני צריך מחשב בעיקר לשימוש לאינטרנט, משחקים, סרטים וכו' עכשיו ראיתי את המחשב Dell Inspiron 17R ב- 4000 ש"ח, משתלם לקנות אותו ? זה המפרט שלו: מעבד: Intel® Core i7-3517U Processor, 1.9GHz - up to 3.0 GHz, 3MB Cache זיכרון: 8GB DDR3 1600Mhz (2 x 4096 MB), Up to 8 GB כונן קשיח: 1TB (5400 Rpm) תצוגה: 17.3 FHD (1080p) WLED with Truelife (1920x1080) מאיץ גרפי: AMD Radeon™ HD 8730M 2GB מערכת הפעלה: Windows 8 64Bit (Heb) משקל: Starting weight of 6.02 lbs (2.73 kg) with 6-cell/65 WHr battery סוללה: 6-cell 65WHr Li-Ion Battery אחריות: 3 שנות אחריות באתר הלקוח ע''י DELL, טלפון: 1-809-444-688 קישור למוצר: http://ksp.co.il/?select=.268..271..132.&list=1&sort=3&glis…
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב טוב למשחקים שיחזיק כמה שיותר. כמובן שיריץ כל משחק (נתפשר לגבי crysis) על ההגדרות הכי גבוהות. הרכבתי מפרט מפוקס פי סי. אם אפשר שגם שאר המפרטים שתציעו יהיו משם. אני צריך שתתנו ספק למפרט הזה ותשפרו כמה שאפשר, כי יש מה לדעתי. Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + AC Freezer 7 Pro ¤889 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1118 Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 ¤380 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=101 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL5-5-5-15 ¤455 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1152 Connect3D Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤1360 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1262 Samsung 640GB HD642JJ HDD - SATA II 7200rpm…
-
- 10 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, אשמח בעזרה ליצור מפרט לעבודה בגרפיקה תלת מימד סקאצ' אפ ורינדורים אין צורך במסך או בכל ציוד הקפי, כולל צורב DVD וכו'.. אין צורך לתת דגש לכרטיס קול חזק לספק מטורף או למארז חתיך... אין צורך לכלול מערכת הפעלה, אך אופק שידרוג בהחלט אפשרי... הכי חשוב שהמחשב יתן בראש בשרטוטים בתלת מימד וברינדורים.. ואם התקציב לא יאפשר זאת אשמח לשמוע... תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
בניתי את המפרט הבא: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6Mb 1333MHz BOX, יחידות 1 ¤835 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1163 Gigabyte GA-EP45-DS3L P45 Chipset, יחידות 1 ¤560 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1388 Twintech nVidia GeForce 9800GTX+ XT OC Ver 512MB PCIe, יחידות 1 ¤890 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1239 Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Dual Channel Kit, יחידות 1 ¤390 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=12 צורב LG DVD-RW X18 H62N SATA BLACK , יחידות 1 ¤159 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=694 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive , יחידות 1 ¤325 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?pro…
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
מטרות המחשב: עבודה משרדית וגיימינג קל. MineCraft Med-High PlanetSide Low-Med * גודל המסך? מבריק... 13-14 אינץ' * משקל רצוי? מקסימום 1.6 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? צריך סוללה סבירה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא אכפת * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD 500GB * כונן אופטי? כן, אבל גם על זה אין לי בעיה לוותר * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * מערכת הפעלה: בלי מערכת \ WIN7 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם שיהיה אסתטי ונוח לעבודה
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
ערכתי ע"פ הוראת המנהלים שלא יהיו שתי אשכולות. אעדיף לא לנצל את כל התקציב. יש לי כבר ספק סיסוניק 430W וכרטיס מסך שפירא 6450 1G אני לוקח מהמחשב הישן כונן אופטי והרד דיסק SATA2 שקט חשוב לי אבל לא קריטי. אשמח ליכולת שדרוג עתידית. אני משחק טיפה בNBA ויותר משתמש במכונות וירטואליות. תודה רבה לעוזרים תודה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב לסטודנט, כלומר עבודה באופיס, אינטרנט, סרטים וגם למשחקים. אני לא יודע איך להגדיר את הרמה של המשחקים, אז אני מתכוון לרמה של TF2, FEAR וכדומה. אני צריך כרטיס מסך בטכנולגיה לעיבוד תוכן HD (כלומר AVIVO או המקביל של נוידיה). כמו כן יציאת HDMI או DVI. זמן הסוללה צריך להיות לפחות 3 שעות. גודל מסך של 15.4 דיסק קשיח של 160 ג'יגה לפחות. צורב DVD. אין לי העדפה לחברה מסויימת מפני שהבנתי מהדיונים בסטיקי שזה תלוי בדגם, אבל כן חשובה אחריות טובה. עברתי על מחשבים בזאפ ונראה שהדרישות שלי והתקציב שלי לא הולכים ביחד. מפני שאני לא יכול לעלות את התקציב, תרגישו חופשי להוריד את הדרישות.
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
מכרתי את רוב החלקים של המחשב ה"ישן" והזמנתי חלקים חדשים, מה דעתכם: 3.0c asus p4c800del 2x512 corsair ddr 466 twinx xaser3 2000a wd 200gb se sata הקירור מים נשאר אצלי - hydro גם הכרטיס מסך - ati r9800pro הספק tt480 wd 120 se audigy וכל המדיות - lite on cdr וכו... מה דעתכם ?
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום הרכבתי מיפרט מחשב לבחורה שרוב הצרכים שלה הם עבודה משרדית אופיס אינטרנט וכו.. חשוב לציין שהמחשב לא כולל ציוד הקפי ולא מערכת הפעלה הבניה של המחשב אליי כמו שכתבתי המחיר הסופי הוא גג 2000 שקל(אין צורך לחסוך) ואני יודע שהמעבד הוא דיי עובר קיל אבל זה ניכנס אז למה לא? לאומת זאת עם יש אפשרות להוריד מהמעבד לטובת משהוא יותר חשוב אני ישמח לישמוע כמו כן האישה חובבת צילום ובירשותה מצלמה olimpos fe-190 , השאלה שלי העם יכול להיות בעיות תעימות בחיבור והעברת התמונות עם מערכת וינדוס 7 64 ביט? בתודה לכל המשיבים המיפרט הוא: AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX , יחידות 1 ₪596 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=927 Arctic Cooling Fr…
-
- 9 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, אני תלמיד בתיכון ואני רוצה לקנות לעצמי מחשב נייד כי זה הרבה יותר נוח לי במקום לכתוב במחברות וכול' ומכאן חשוב לי שזו תיהיה מקלדת נוחה והכל כי עם ניידים נושא המקלדות מהווה חלק גדול, לכן יש צורך שזה יהיה נוח. אוקי אז אשמח אם תעזרו לי למצוא משהו בתקציב שלי לגבי התקציב, זה 2500, אפשר לחרוג מעט! * מטרות המחשב? אינטרנט,אופיס, עריכה גרפית (זו תיהיה אופציה לשימוש בפוטושופ,אך אין צורך במשהו מיוחד בשביל זה, כי בעיקר, הנייד יהיה ללימודים) * גודל המסך? 15 ומשהו אינץ אני יודע שזה הסטנדרט, אז סביב זה, רק שלא יצא גדול מידי כל המחשב.. * משקל רצוי? משקל שאפשר לסחוב אותו בלי למתוח שרירים אחרי הבית ספר כל פעם, עד 2 ק"ג אם אפשרי פחות אז פחות!! * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מה…
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המארז: Enermax CS-3181L-BBS Neon אבל אני כבר לא מוצא את זה באף חנות, הוא אזר בכולם... איפה אני יכול להשיג אותו? כי לפי מה שראיתי יש בו אפשרויות קירור מעולות וחשבתי לקנות את הלוח של גיגה בייט 8knxp הוא אמנם יקר אבל נראה לי שהוא מצויין אילו שני הפירטים שאני לא רוצה להתפשר עליהם.. מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (ללימודים וכו'), צפייה בסרטים/סירטונים ומשחקים קלים. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? לא מספיק מבינה בשביל לומר. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? בין 2 ל-3 ק"ג, כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממוצע. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, מומלץ גם חריץ לSDCARD וכניסת USB3 * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינמום של 500GB עד טרה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא, ללא מערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * המחשב מיועד לשימושיים בסיסיים כעיקרון, והתקציב האופטימלי עומד על עד 2800 ש"ח …
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
היי, יותר מוקדם פרסמתי בקשה למפרט עם מעבד I5 עכשיו יש לי שאלה כללית יותר. המפרט הוא עבור אחותי וגיסי, שכנראה לא יתכננו לשדרג\לשנות לעולם, אלא אם כן המחשב חלילה יתמוטט כמו שקרה לקודם [בן 7] ולכן הם עכשיו קונים חדש. הצרכים שלהם בסיסיים ביותר: גלישה וסרטים, ככה שברור שלא זקוקים למפלצת בכלל. אני אישית כן הייתי מעונין להמליץ להם על I5 מאחר והם לא יתכננו לשדרג לעולם והייתי מעוניין לשמוע את דעתכם, מה עדיף? מפרט א' מעבד [2100 או 2120 לצורך העניין] I3 8GB ראם HDD 1TB ספק לא ג'נרי [עם 80+, APDC...] או מפרט ב' מעבד I5 4GB ראם HDD 500GB ספק ג'נרי אני יודע שמפרט ב' נשמע לא מזהיר שניהם יספיקו להם ושניהם יכולים לעמוד בתקציב 2000 אני מאוווד הייתי רוצה שיקחו I5.…
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני חדש כאן , עברתי על כמה פוסטים בנוגע למחשב שאני מחפש ודיי קיבלתי את האינפורמציה שחיפשתי , אבל יש משהו קטן שאני לא מבין, מישהו יכול להסביר לי מדוע יש הפרשים כל כך גדולים בין המחשבים הללו : http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22957445 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n5010-370m.htm הם אמורים להיות בדיוק אותם מחשבים עם אותו מפרט ( אלא אם אני מפספס משהו) עוד משהו קטן, כל הפוסטים שעברתי עליהם הם מלפני כמה חודשים , הייתי שמח לשמוע דעה של מישהו לגבי המחשב הזה בלינק שננתי. תודה רבה , אבי .
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
שימושים עיקריים: תכנות ועריכה גראפית בקטנה. [TABLE=width: 468] [TR] [TD]Intel i5-3470[/TD] [TD]מעבד[/TD] [/TR] [TR] [TD]CoolerMaster Hyper 101[/TD] [TD]קירור מעבד[/TD] [/TR] [TR] [TD]Gigabyte GA-B75M-D2V[/TD] [TD]לוח אם[/TD] [/TR] [TR] [TD]Crucial 8GB 1600MHz DDR3 Ballistix Sport[/TD] [TD]זיכרון[/TD] [/TR] [TR] [TD]CoolerMaster K350[/TD] [TD]מארז[/TD] [/TR] [TR] [TD]FSP 460W[/TD] [TD]ספקכוח[/TD] [/TR] [TR] [TD]Seagate 1T Sata3 7200rpm 64Mb[/TD] [TD]כונן קשיח[/TD] [/TR] [TR] [TD]Gigabyte GTX660 2GB GDDR5 OC[/TD] [TD]כרטיס מסך[/TD] [/TR] [TR] [TD]LiteON IHAS124[/TD] [TD]צורב DVD[/TD] [/TR] [TR] [TD]Sandisk SSD 127GB[/TD] [TD]זכרון SSD[/TD] [/TR] [/TABLE] מה אתם חושבים? ושא…
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-