עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by almogila,

חג שמח לכולם אני מעונינת לרכוש מחשב לסלון שישמש עוד לצפיה והקלטה של שידורי טלויזיה וגלישה באינטרנט עם אופציה לשיתוף קבצים מאוד חשוב לי שתהיה אופציה להקליט ולצפות בתוכן אחר בו זמנית ושיהיה תמיכה לכל החיבורים הדרושים כולל HDMI מה דעתכם על המדיה סנטר היא מומלצת לצרכים שלי ומה עלות התוכנה והאם הא קלה להתקנה ותפעול בתודה אלמוג

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  2. Started by nxnx21,

היי אני מחפשת לקנות מחשב נייח לעבודה עם תוכנות גרפיות כמו : Maya \ Zbrush וכו , לא מיועד לגיימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך אם אפשר לחסוך ולקבל אותה תמורה כן, אם הכוונה להתפשר אז לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Maya , Zbrush , tvPaint ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין צורך בגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by noaa,

היי, אני מחפשת מפרט למחשב לגרפיקה אני עובדת עם כמה תוכנות כבדות כמו solidworks, 3dmax + Vray, פוטושופ, ועוד כמה תוכנות גרפיות. בדרך כלל סוליד וורקס ופוטושופ במקביל. יש לי מחשב נייח בן 5 שאיכשהו החזיק מעמד מצויין עד עכשיו, אבל אני חוששת שלא לעוד הרבה זמן. מעוניינת להשקיע 2000-3000 ש"ח, וסביר להניח שארצה להשאר עם המחשב לתקופה ארוכה ללא שדרוגים. אם זה משנה, המסך שלי הוא 19'' מרובע. תודה נועה [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by {oblivion},

שלום אני זקוקה למחשב נייד, ישמש ללימודים, מוזיקה ואינטרנט. תקציב 3000-3500 שח תודה

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  5. שלום לכולם! אשמח לעזרתכם בהרכבת מחשב נייח לגיימינג. 1.מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, אפשרי חריגה קלה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים. משחקת בעיקר Warzone. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? בעיקרון אני משחקת עם קונטרולר אבל אשמח למקלדת ועכבר סבירים במידה וארצה לשחק איתם. המחשב יחובר למסך ASUS VG249Q. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אב…

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by me me,

היי, אשמח לייעוץ 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, אבל אפשר לחרוג נגיד ב500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קודם כל תכנות. שיריץ בקלות VS, הרבה חלונות במקביל, כרום עם הרבה טאבים וכו', ופוטושופ. אם יש אופציה שזה יהיה גם קצת לגיימינג (נגיד, שיריץ טוב משחקים מלפני שנתיים) אז מעולה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא מאד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. הא…

7. :s05: ??? הצילו! מבטיחה בקבוק בירה מיוחדת למי שימצא את המפרט ל: גרפיקה (לא תלת מימד אך עם קבצים כבדים), ריבוי חלונות (הרבה תוכנות וחלונות פתוחים בו זמנית), משחקים קלים, ומוזיקה באיכות טובה מאוד (כולל רמקולים מעולים). אפשרי גם הצעה לנייד - אך עם מסך גדול ולא כבד. תודה! אה, וגם אם אפשר המלצה על חנות...

• 4 תגובות
    • 494 צפיות
  8. שלום לחברי הפורום לאחרונה אחותי ביקשה ממני לנסות ולבנות לה מפרט של מחשב המיועד בעיקר למשחקים. האמת היא שאני לא מבינה גדולה במחשבים ובדקויות הקטנות של יצירת מפרט שלם, את המחשב שלי בניתי לפני כמה שנים ע"פ עצות שקיבלתי ממכם בפורום (מחשב נהדר דרך אגב). לכן אני פונה אליכם בבקשה למפרט: 1. התקציב המקסימלי למחשב הינו 3500 ש"ח ולא ניתן לחרוג למעלה. 2. מחשב נדרש להרצת משחקים בסגנון: סקיירים, סימס ומשחקי MMO (רזולוצית מסך של עד 1920/1080). 3. אין לה צורך בציוד היקפי או בווינדוס ולא יתבצע OC במחשב. דעתי: מכיוון שהיא לא תנקה או תשמור עליו. מה שאחותי צריכה הוא מחשב עמיד בעל יכולת שרידות תחת הר של אבק וזבל שבלי ספק יועמס עליו. לכן אני שמה דגש על קירור, סינון אבק,…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. 1. מה התקציב? 2500 ש"ח 2. מטרות המחשב? אינטרנט, משחקים קלים (בעיקר משחקי ספורט ולא בכמויות, מקסימום 1-2 משחקים), אופיס, הורדות, שמיעת מוזיקה. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כן - DVD וכונן דיסקטים. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? אין העדפה לחברה. יש העדפה לזיכרון 2 ג'יגה וללוח אם שיוכל לאפשר שידרוג זיכרון בעתיד. כמו כן יש העדפה לדיסק קשיח שיכלול רק 250 ג'יגה. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? העיצוב ממש לא חשוב. הקירור הוא לא חובה, אך אם יש לכם המלצה משתלמת ולא יקרה לגבי זה אני אשמח לשמוע. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבת מחשב ובדיקה. 8. …

• 32 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 ש"ח מקסימום אבל מקווה לכמה שפחות :-) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא נראה לי שיש צורך לחרוג מהתקציב הזה אבל נגיד 1,000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, עריכת תלת מימד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, Eclipse, 3D Studio Max ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Might & Magic Heroes VI, Starcraft 2, Skyrim, League of Lege…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. עדיפות למעבד של אינטל. בנוסף, מה דעתכם על ההצעה הזאת? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=794&CatCode תודה מראש על העזרה (:

• 7 תגובות
    • 515 צפיות
  12. לאחר סריקה של המחשבים המוכנים שמוצעים באתרים, מצאתי בעיקר מפרטים קצת תמוהים, אז אני פונה לעזרת המומחים הלא משוחדים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7-8 אלף, אפשר חריגה קלה אם יש סיבה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג, לא תחרותי, רק להגיע ל-60 FPS במשחקי AAA כמו Assassin's Creed Valhalla. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, יש הכל 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש 2 כוננים קשיחים חיצוניים אז לא צריך הרבה אחסו…

13. שלום לכולם, המחשב שלי כרגע מוציא אותי מדעתי כי הוא נתקע בפעולות בסיסיות ועושה שטויות (פירמוט כבר לא יעזור לו). אשמח לעזרתכם, הדרישות הן: 1. התקציב המקסימאלי הוא 2,000 ש"ח. כיוון שאני לא מבינה בסדרי גודל של מחירים, מוכנה לנצל את כל התקציב, אבל אם ניתן לחסוך, אז מעולה. 2. שימושי המחשב: גלישה באינטרנט, תוכנות אופיס, מוזיקה, סרטים. אני צריכה שהוא יעבוד מהר ולא יטריף אותי. 3. בלי ציוד היקפי (גם בלי מסך). 4.כמה עולה אופיס10 ווינדואוס7 בחנות? 5. כן מעוניינת שירכיבו את המחשב בחנות. 6. אין העדפה לחנות ספציפית, אבל כן באזור בבאר שבע. 7. לא מתוכנן שדרוג מאסיבי. בקיצור, אני צריכה משהו בסיסי, אבל לא בסיסי מדי (שלא יקרטע אם אני מריצה כמה תוכנות במקביל). תודה רבה מראש! סשה

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  14. תקציב- 3500~2500 עדיף כמה שפחות מחפשת מפרט שיתאים לעבודה בקיובייס ובין היתר גם למשחקים לא כבדים כמו הירוס וכד'. אין צורך בציוד היקפי.. =]

• 9 תגובות
    • 873 צפיות
  15. שלום לכולם! מחפשת משטח קירור טוב ולא יקר למחשב נייד, ראיתי כמה אפשריות כמו למשל : ‏Thermaltake T500 Laptop Cooler‎ (התמונה שלמטה) שנראה לי ממש טוב מה אתם חושבים? האם יש עוד משטחי קירור טובים עד 150ש"ח בערך? ויש גם משטחי קירור כאלה http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23395&catid=903 אני מתלבטת בין השניים... (יש לי מחשב טושיבה 15.4 מסך אם זה משנה הגודל) תודה לכל העוזרים![br]פורסם בתאריך: 17.08.2008 בשעה 11:12:52 עזרה חברים אני לפני קנייה...[br]פורסם בתאריך: 17.08.2008 בשעה 11:34:10 חבר'ה... מישהו יכול לעזור, פליז [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום חברים! אני מחפשת לקרובת משפחה מחשב נייד 15.4' לשימושים משרדיים בעיקר הבקשות העיקריות שלה הן: 1. כונן אופטי צורב DVD 2. שהמחשב יהיה מחברה מוכרת ואמינה כמובן 3. אם ניתן אז לא לעבור את ה-3000 ש"ח 4. משקל כמה שיותר קל עד כמה שניתן 5. דיסק קשיח גדול 6. התוכנות העיקריות שהיא תפעיל הן תוכנות אופיס, חשבשבת ועוד כמה תוכנות שאינן כבדות (היא עו"ד אולי זה יעזור כדי לדעת באילו תוכנות היא תשתמש) 7. שיהיה כלול במחיר מערכת הפעלה, בקשר לאופיס כרגע לא צריך שיהיה כלול (אלא אם כן המחיר ממש אטרקטיבי גם עם אופיס) 8. כמובן שוב - גודל מסך 15.4' מקווה שרשמתי את כל הבקשות, אם שכחתי משהו אני אוסיף בהמשך, תודה רבה לכל העוזרים! מורן

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by liorbm,

שלום לכולם. אני זקוקה בבקשה להמלצה על מחשב נייד בתקציב של עד 2500 ש"ח לשימוש בייתי הכולל צפייה בסרטים, שמיעת מוסיקה וגלישה באינטרנט. הדברים שהכי חשובים לי הם מסך גדול ונוח לצפייה, מהירות, אחריות, אורך חיי סוללה ואם אפשר איזה חיבור לטלויזיה, מה טוב בתודה מראש לכל העוזרים, שני.

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  18. מחפשת מחשב נייד. צריך להיות יותר חזק מהנייח הקיים (פנטיום 4 עם חצי G זיכרון) שמתקשה לסחוב. (במקור תוכנן לקנות HTPC, אבל הוחלט שדרוש משהו יותר נייד כרגע). שימושים: גלישה עם הרבה טאבים בפיירפוקס. הורדת קבצים. משחקים באינטרנט, לא יותר. עבודה על אופיס. שירטוטים בויזיו או דומה. קימפול ב .net צפיה בסרטי וידאו באמצעות Media Portal או דומה. כל מה שפורט לעיל אבל במקביל. (בפנטיום 4 למשל, המדיה פורטל חייב לעבוד לבד) שימוש פיזי: עבודה ברחבי הבית כמו שהוא, עבודה בבית עם חיבור למסך 22 קיים, עבודה מחוץ לבית אבל בבית אחר. שלא יתחמם על הרגליים ! שמנו עיין על המעבד i3, הוא בא בתור 330M 2.13 או i3 350m 2.26 יש i5 430m 2.26 יש גם i5 520m אבל הוא בא רק במסכי 15 (עד כמה שראיתי). עלינו בתקציב …

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. מטרות המחשב: אינטרנט וצפיה בסרטי HD 1080P * גודל המסך: 15 * משקל רצוי: לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI. * בלוטות: אפשרי, לא חייב. * גודל מינימלי של כונן קשיח: 640GB * צורב DVD: צריך. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא. אשמח לעזרתכם

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  20. שלום לכולם, אני מתכוונת לקנות בפעם הראשונה מחשב נייד, ואשמח אם תוכלו לעזור לי. אני מחפשת מחשב חזק, לתיכנות, עיבודים סטטיסטים כבדים ועיבוד תמונה, ורצוי שיוכל לתמוך באופן מינימאלי בתוכנות תלת כמו Maya (שימוש מזדמן ולא מקצועי). חשוב לי שהמסך יהיה נוח לקריאה ממושכת, לא חובה מסך גדול, כי לעבודה גרפית, תלת ועיבוד תמונה מתכוונת לחבר אותו למסך חיצוני. מבחינת הניידות, רצוי שיהיה נוח לצאת איתו מדי פעם, אבל לא מתכוונת לקחת אותו איתי כל הזמן. עברתי על סקירות ומפרטים והגעתי לדגמים הבאים, כולם I7, כרטיסי מסך 1GB, רזולוצית מסך 1366x768, מחיר כ 900-1000$ בארה"ב. האחריות על כולם בארה"ב היא לשנה אחת, לחלקם יש אפשרות להאריך את האחריות. לא ברור לי למה מתוכם (אם בכלל) אוכל לקבל אחריות באר…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. היי, אני מתחילה ללמוד מדעי המחשב בקרוב ואני מחפשת מחשב חזק שיוכל להתמודד עם matlab ותיכנות ויהווה המחשב היחיד שלי לכל דבר לכל שימוש שוטף. מסך רחב - חובה, מתלבטת בין 15.4" ל- 14.1" (בעיקר מסיבות של משקל) מעבד כפול ליבה 1 ג'יגה זיכרון האם התקציב ריאלי? מישהו מכיר דגמים שקולעים? תודה מראש למגיבים.

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  22. לוקחת בחשבון שיכול להיות שהדרישות שלי לא הגיוניות, אבל מנסה בכל זאת * מטרות המחשב? צפייה בסרטים, המשימה כי כבדה משחקי מחשב בסדר גודל של פורטל 2 שיצא ב2011 (עם אפשרות להתפשר על ההגדרות רק שירוץ חלק). * גודל המסך? גודל - 13.3" או פחות. אם יש דגם מדהים עם 14" גם הולך. * רזולוציית המסך? אין העדפה, בגבולות הסביר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא מעבר ל4 שעות * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיפות, כי המחשב אולי יקנה בארה"ב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. (!) אשמח לעזרה!

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  23. מחפשת לקנות נייד בסביבות 4000 ש"ח ומעונינת לשמוע מהמומחים באתר על מה אתם ממליצים: 1.איזה מותג אמין 2.מבחינת ביצועים 3.מה אני צריכה לדרוש מהמחשב(איזה נתונים) אשמח מאד אם תעזרו לי

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  24. שלום לכולם אני מתכנתת שרוצה לרכוש מחשב נייד במחיר 3500 שח עם אפשרות להוסיף עוד כ1000. מטרות המחשב: בעיקר תכנות עבור אנדרויד, הרצת סימולטורים וקימפול. * גודל המסך: 14.1 או 15.4 עם דגש על מסך איכותי, עדיף מט. * רזולוציית המסך: לא רזוליציה גבוהה מידי כדי לא להתעייף משעות עבודה ארוכות. * משקל רצוי - בסביבות 2,5~קג ... כנראה ולא אסתובב איתו הרבה, אבל זאת הפעם הראשונה שיהיה לי נייד, כך שקשה לדעת. * האם נדרש זמן סוללה ארוך- לא חובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יהיה יתרון * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה. אחריות טובה בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף בלי , כנראה אתקין עליו לינוקס…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by sred,

אשמח להמלצות על נייד לצרכים בסיסיים הכוללים: שיומוש בסיסי באופיס, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, סקייפ. מסך מעל "13. עד 2000 ש"ח עם עדיפות ליותר משנה אחריות.

• 4 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.