עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by hell14,

היי, כשאני מחברת אוזניות, שומעים גם מהמחשב וגם מהאוזניות. זו בעיה פיזית או הגדרות?

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  2. מה המצב חבר'ה ?.. בעלה של דודה שלי מעוניין לקנות מחשב חדש וביקש ממני להרכיב לו מפרט אבל בגלל שאני כבר לא עוקב אחר החידושים האחרונים אני צריך את עזרתכם. יש לו מסך, ציוד נלווה ומערכת הפעלה חוקית על דיסק שהוא קנה בעבר אז הוא צריך מחשב נטו. המחשב שהוא רוצה הוא למטרת גיימינג לא כבד ממש. הוא רוצה שכל משחקי הכדורגל יעלו לו על הגראפיקה הכי גבוהה ושלא ייתקע לו (שיעבוד חלק) וגם ש - GTA IV יעבוד אצלו חלק אבל לא על הגראפיקה הכי גבוהה אבל שיהיה שחיק ושיהיה נעים לעיניים מבחינה גראפית. אה ושההארד דיסק יהיה 320GB ושלא יהיה רועש וגם לא מתוכנן OC בזמן הקרוב וגם חשוב מאוד שאפשר יהיה לשפר אותו קצת בעתיד ולא לקנות מחשב חדש. תקציב: 2000 ש"ח עם חריגה מקסימלית של 200 ש"ח. תודה מראש לעוזרים, משה …

• 9 תגובות
    • 937 צפיות
  3. ראיתי פה אצל מישהו את המפרט, איך הוא ? המפרט : מארז Raidmax Apex Black, יחידות 1 ₪154 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=126 ספק-כוח FSP FSP350-60HCN 350W - 120mm-Fan 336W@12V Active-PFC, יחידות 1 ₪129 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1069 לוח-ראשי Gigabyte GA-M720-US3, יחידות 1 ₪354 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=848 מעבד-ראשי AMD Athlon II X3 #425 Triple-Core 2.7GHz 512KB/Core_L2-Cache 2GT/s/Direction-Bus Tray, יחידות 1 ₪388 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1213 פתרון-קירור למעבד Arctic Cooling Alpine 64, יחידות 1 ₪54 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1216 זיכרון-ראשי Transcend 2GB DDR2 800MHz, יחידות 1 ₪215 http://w…

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  4. שלום! אחרי העצות הטובות שקיבלתי פה, החלטתי לנסות מפרט נוסף. היעוד הוא מחשב רב תכליתי (כולל תכנות) ולגיימינג (גיימר לא כבד). רמת שקט דרושה- 7-8/10 אוברקלוק קל (אולי בינוני) לא כולל מערכת הפעלה, ציוד היקפי וכונן DVD 850 ש"ח -- Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB Tray 560 ש"ח -- P5P43TD Pro s775 1333Mhz, Intel P43, DDR3 1333, PCI-E 2.0, 1394a 630 ש"ח -- 2x2GB Corsair XMS3 Dual Channel 655 ש"ח -- GT240 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E 280 ש"ח -- 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS 100 * 2 ש"ח (2 יחידות) -- Freezer 7 Pro (LGA775) 180 ש"ח -- Elite 341 Black Micro ATX Case (No PSU) 435 ש"ח -- Silent Pro 500W Modular 13.5cm Fan סה"כ 3790, מעט חורג. אבל שוב- אני לא סגור על טיב …

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  5. להסביר לי למה יש 2 כרטיסי מסך? להלן קישור למוצר: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=57XDSj2LxRg41F0d ולהלן המפרט מאמזון משם הוזמן What's in the Box ASUS UL30Vt-X1 AC Adapter 8 cell Battery Pack Warranty Information Cards Specifications Operating System: Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit Display: 13.3-inch HD LED-backlit Widescreen (1366 x 768) Intel Platform: Intel Core2 Duo processor SU7300 (1.3GHz) Graphics: Switchable: Intel GMA 4500MHD and ASUS DGE powered by NVidia GeForce G210M with 512MB VRAM Wireless: WLAN 802.11b/g/n (draft 2.4GHz n) LAN: 10/100/1000 Mbps Ethernet Memory: 4GB DDR3 DRAM, 2GB x 2 (upgradable to 8GB) Storage: 500GB 5,400RPM Hard Dr…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אני צריך המלצה למחשב נייד לשימושים שציינתי בכותרת, בתקציב של 3-3.5 K (אם אני בכלל לא בכיוון לא להתבייש להגיד ) שגודל המסך יהיה 15", משקל לא חשוב (כמובן לא כבד מדי), יציאת DVI/HDMI, שאורך הסוללה יהיה טוב, ו..זהו אני לא מתכוון להריץ משחקים על המחשב, רק סרטי HD כנראה 720P, לגלוש באינטרנט ולהשתמש באופיס. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  7. שלום, אין לי ממש ידע במחשבים ניידים ולכן אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא זה. אני מחפש מחשב ללימודים. כלומר, אני רוצה שיהיה כמה שיותר קל ומסך 12 או 13 אינטש (רוב הכסף ילך על מידות המחשב ולא על ביצועים). השימוש יהיה בעיקר שימוש משרדי, אין צורך במשחקים והרצת תוכנות כבדות. אולי פעם בה הוא ישמש לצפייה בסדרות/סרטים אך זהו לא השימוש המרכזי ולכן אין צורך בכרטיס מסך מיוחד. כמו כן חשוב לי מאוד שהוא יהיה אמין. תודה מראש על העזרה נ.ב. אני לא אתנגד להוציא גם פחות מ4,000 שקל

8. שלום לכולם, לאחר שפרסמתי פה במהלך השבועות\חודשים האחרונים, מספר הודעות בדבר רצוני לקנות מחשב נייד שיענה לצרכים של סטונד (מעבד מהיר, מסך גדול, חלונות 7), מחר ככל הנראה אני הולך לקנות את המחשב (כנראה אני אלך על דגם של DELL, יתכן מדגם VOSTRO בסדרת מחירים של 3000-4000 שקל), אם יש לכם המלצות של הרגע האחרון אשמח לדעת. חשוב לי לדעת מי היבואן הרשמי של DELL בארץ, איזה דגמים מגיעים (בכללי בטווח המחירים זה), עם חלונות 7 מותקן ולא עם שדרוג חינם, וכמו כן לקבל איזה המלצות לחנויות. המון תודה מראש, אורן.

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  9. היי, התקנתי לפני כמה זמן windows 7 ultimate ומאז העוצמה של הרמקולים פחתה בצורה מאוד משמעותית וגם עם המיקרופון הפנימי היו קצת בעיות. התקנתי דרייבר של realtech שסידר את המיקרופון אבל הרמקולים עדיין חלשים. מישהו אולי נתקל בבעיה ויודע איך לסדר אותה? תודה ושבת שלום גלית.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 עדיף אפילו פחות 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? בעיקר משחקים א) בעיקר משחקי חדשים,אינטרנט וכו'.. ב) לא בצרוה כבדה ג)1050x1680 3. אין צורך בציוד היקפי 4. לא צריך צורב,על כונן דיסקטים גם אפשר לוותר.. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים:צריך הכל 6.השקט לא הכי חשוב.. נגיד 6 7. לא יבוצע אוברקלוק 8.לא צריך מערכת ,הפעלה צריך הרכבה 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? גר בירושלים, אם יש חנות אמינה וטובה בירושלים ותוכלו לבנות לי מפרט משם אז עדיף.. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? אין

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  11. Started by koby058,

מי מהם יותר טוב?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. המיפרט הנוכחי שלי הוא: מעבד: E6600 (מומהר ל 3.2GH) כ. מסך: 8800GTS 320MB זכרון: 4MB 800MHZ לוח אם: ASUS P5B Deluxe מארז: Gigabyte Aurora 570 ספק: Antec Neo HE 550W קירור למעבד: Zalman CNPS9500 92MM Fan ללא ספק מיפרט לא רע גם למחשב בן שנתיים וחצי! השימוש העיקרי שלי הוא בפלייט סימולטור ושם נדרש כוח CPU חזק ככל האפשר. אני בוחן שתי אופציות לשידרוג: 1) מעבד בלבד למשהו כמו Q5500 - צריך לעלות בערך 1200-1300 ש"ח 2) את כל ה"שילוש" מעבד/לוח אם/זכרון. (אני ארצה להמהיר את המעבד אם ניתן) אשמח לקבל הצעות שידרוג לאופציה השניה - תקציב 2K-3K

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  13. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש למשחקים בעיקר. קראתי כאן את ההודעות של חברי הפורום השונים. ומאוד הזדהתי עם ההודעות של חלק מחברי הפורום שמפצירים לא להשקיע 6-7 אלף שקל ויותר בקניית מחשב. ראיתי כמה הצעות שנתנו כאן לאנשים בסכומים הרבה יותר סבירים, הייתי מעוניין לרכוש מחשב בסכום סביר, בחרתי תקציב מכיוון שזאת הדרישה של הפורום אבל אם הייתי צריך לשים את הדגש, הייתי אומר שאני רוצה מחשב יציב שישרת אותי לתקופה של שנה שנתיים ושיהיה כזה שמותאם לשדרוגים בעתיד (האם זה אומר שצריך לח אם יותר איכותי?). במיוחד נהנתי משרשור שעכשיו אני לא מוצא אותו, על בחור שביקש מחשב ב11K שיחזיק לפחות שלוש-ארבע שנים. ועכשיו אותו מחשב הוא פשוט גרוטאת מתכת... כשב11K הוא היה יכול לקנות מחשב חדש כל שנתיים בסכו…

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  14. טוב, אז אני מתכנן לקנות מחשב ב-skypc, אולי אפילו מחר אם יתאפשר, ואני צריך מפרט שיתאים לכותרת - לאינטרנט, סרטים וסימס 3 ושלא יעבור את ה-2000 (כמה שפחות יותר טוב). עכשיו, כמה דרישות - כונן קשיח בנפח של 500 ג'יגה, רצוי שיהיה שקט (מחשב חדרי), שיכלול מערכת הפעלה והרכבה, ואין צורך ב-OC או ציוד היקפי. אם זה חשוב, אז המסך הוא 19". אודה מאוד למי שיעזור.

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  15. אני מוכן להשקיע הרבה כסף על מחשב טוב משו תותח שבתותחים עם מעבד של אינטל אז בבקשה ממכם למי שמבין טוב במפרטים תנו לי הצעות איזה מפרט לקחת הכי טוב שיכול להגיע לסכום הזה אני רוצה שהמחשב יהיה עם גרפיקה הכי טובה והכי מהיר שיש בסכום הזה . רק מי שבאמת מבין ויודע מה הוא כותב אז אני מאוד ישמח לקבל המלצות

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  16. Started by tktur1,

אשמח אם תציעו לי מפרט ב6000k לעריכת וידיאו מקצועית עם adobe premier אני צריך גם מסך... תודה רבה על העזרה...

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  17. Started by Cilay,

אהלן. אני מחפש לאחי מחשב שיוכל להריץ את כל המשחקים על HIGH (יש לו מסך 22 רזולוציה 1680X1050). ישמש לעבודה משרדית , תוכנות,משחקים ברמה טובה , סרטים ועוד ... אני מאמין ש3.3-5K יספיקו נכון ? אני אישית קניתי לפני שנה וחצי קניתי מחשב עם E8400+HD4870 והכל עובד לי חלק עד היום , בכל מקרה אשמח אם תתנו לי המלצה אני צריך לקנות את זה ביום ראשון. אם מישהו יכול להסביר לי אם כדאי לי ללכת על C2D אועל AMD X4 ולהסביר לי למה אני אודה לו מאוד , כי לא הייתי פה בשנה האחרונה ואשמח להתעדכן קצת בנושא... ואגב אני קניתי ב FOXPC , אשמח אם תתנו לי מפרט בחנות שלא תפשוט רגל עוד שנה ... ואם צריך לחרוג קצת בכסף רק תגידו , כמובן שרק אם זה באמת קריטי. אני מתכנן לקנות מחר תמחשב או גג ביום ראשון. תודה רבה חב…

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  18. שלום, דוד שלי יבל מעבודתו אישור לקניית מחשב נייד עד 2000 שח (מעל זה יצא מכיסו), הוא צריך את המחשב בעיקר לעבודה משרדית (מיילים, אופיס...) מיידית כשהוא בשטח (שזה זמן בכלל לא מבוטל מהיום עבודה שלו - הוא ארכיטקט). הוא ביקש שהמחשב יהיה קל אם אפשר (מה שלא נראה לי במחיר כזה) וידידותי (בכלל רלוונטי במחשבים אישיים?), ואורך סוללה טוב אם אפשרי. הוא לא הולך לשחק במחשב וכנראה אפילו לא לראות סרטים, אז הוא לא צריך מחשב חזק במיוחד. מה אתם מציעים לי? אני מניח שבמחירים כאלו זה לא כדאי אבל יש לי גם חבר בארה"ב, הוא לא ממש הולך להגיע לארץ בקרוב אבל אני מניח שהוא יכול לשלוח לי בדואר את המחשב (לפי המדריכים זה לא כ"כ פשוט אבל זה יותר פשוט מאם לא היה לי שם מישהו). האם כדאי בכלל לשקול קנייה בחו"ל,…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. סתם שאלה שעלתה בראשי, ראיתי לפי הבנצ'מרק של וינדוס 7 שהמעבד שלי מקבל ציון 5.7, T6600, לעומת המעבד השולחני 6.3 או שזה אולי כי השולחני על OC ל 2.7GHZ?

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  20. Started by Clint Eastwood,

שלום לכולם, לאחר קניה מוצלחת של יותר מחמישה מחשבים כאן בפורום אני חוזר להתייעצות לקראת המחשב השישי! מאחר ועברו כבר שנתיים מאז הקניה האחרונה אני לא בטוח עד כמה אני מאורע בתחום. ניסיתי להשאר מעודכן אבל זה לא פשוט עם בקצב הזה... אז מה דרישות המחשב? : 1. התקציב המקסימלי: 5000 ש"ח 2. שימושי המחשב: עריכה גרפית ועבודה משרדית בראש ובראשונה, תכני HD, תיכנות, ואחרון חביב משחקים*(הרחבה בהמשך בנושא זה). א) תוכנות שיהיו בשימוש: פוטושופ, אילוסטרייטור, שיתוף קבצים, אופיס, C++ ,matlab ב) מטרת המחשב העיקרית: עריכה גרפית ותכנות לצורכי עבודה. *ג) הייתי שמח אם המחשב יהיה מסוגל להריץ משחקים. לא מחייב גרפיקה מטורפת, פשוט שיהיה אפשר לשחק! לדוגמא: קניתי לפני שנתיים +- מחשב…

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. דגם 1005. צריך להחליף את הג'יגה הקיים או להוסיף? עד כמה זיכרון תומך המחשב? תודה!

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  22. שלום, יש לי טבלט של HP TX2500Z שהגיע עם התקנה של ויסטה. התקנתי עליו לא מזמן ווינדוס 7, ועכשיו אני רוצה לשחזר למה שהגיע מהמפעל. בספר הוראות כתוב בבוט ללחוץ על F11 אבל זה לא עובד כנראה בגלל שיש לי וינדוס שונה ממה שהמחשב הגיע איתו. מה אני עושה?

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  23. Started by benbun,

^^^

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by shelomo-levi,

1. מה התקציב המקסימלי? 5200 כולל מסך וצורב 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. משחקים,גלישה באינטרנט ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם 1024*746 שימושי המחשב הם בעיקר למשחקים כבדים על המסך Dell 2209WA 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. מסך Dell 2209WA 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? דיסקטים לא צריך צורב צריך 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, ר…

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  25. היי , בקרוב אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לפני מעבר לדירה חדשה , כרגע כבר יש לי מסך וציוד הקפי שאני מכיר ומרוצה ממנו מהעבר אך ארצה לקנות מחשב חדש , אני אשתמש בו בעיקר לגיימנג - אך אולי מפעם לפעם לעריכת ווידיאו מצומצמת. התקציב המקסימאלי שלי הוא 3-4K אם אפשרות לחריגות קטנות , אני אכן ארנדר במחשב קבצים , אך לעיתים נדירות ולא ארצה שדבר זה יהווה שיקול מרכזי - בדרך כלל אני אשתמש בו לגיימניג אני נהנה לשחק בדרך כלל על 1280x1024 אבל זה לא שיקול מרכזי בשבילי לכאן או לכאן. צורב DVD הכרחי בשבילי , והשקט גם משמעותי , ככתוב למעלה לא מתוכנן OC , ואשמח לקבל כמה המלצות לחנויות טובות באזור המרכז או במרחק נסיעה מהמרכז. תודה מראש , נדב.

• 14 תגובות
    • 990 צפיות

דיונים חדשים בפורומים