עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ScreameR,

תקציב 1000 שקלים לא איכפת לי איזה מעבד ואיזה חברה וכלום רק צריך שיהיה יציאת SVIDEO מהלוח אם וציאת אודיו דיגיטלית מהלוח אם. ועדיף שיהיה miniATX

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  2. Started by Skid,

שלום, אני מחפש שילוש,עם כרטיס מסך מובנה,השימושים בגדול "משרדיים" שזה אומר סרטים ומידי פעם תוכנות גרפיות לא כבדות במיוחד מהלימודים. מעדיף לרכוש מ: http://rsm.co.il/ אודות הקירבה לבית והבעלים המשעשע תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-100 ש"ח, אך אני פתוח להצעות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש הוא בעיקר לאינטרנט, מוזיקה וסרטי HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אני ממחזר את הכונן האופטי, כונן קשיח, עכבר, מקלדת, מארז וכרטיס קול Asus Xonar Essence STX. רכיבי המחשב למעט כרטיס הקול נרכשו לפני כ-5 שנים ומהתייעצות עם חבר לא אמורה להיות סתירה של רכיבים, אם מישהו חושב אחרת אקח לתשומת ליבי ואנסה להביא יותר …

4. אני מעוניין לקנות שילוש חדש- זכרונות מעבד לוחאם רציתי לשאול מה מומלץ כרגע מבחינת BUDGET-MAINSTREAM. והאם כדאי לקנות עכשיו או לחכות ליציאת המעבדים החדשים? אני בלאו הכי מתכנן לקנות BUDGET MAINSTREAM. המטרה היא לחסוך כמה שניתן אבל אשמח לטווח מהסקאלה הנמוכה והגבוהה בערך. אין לי בעיה לרכוש מחול ואפילו עדיף

5. תוספת למה שנכתב למטה (נערך 19/9ׁ) המחשב יצטרך להחזיק גם מערכת מצלמות אבטחה. 4-5 מצלמות דרושה גם המלצה לכרטיס מצלמות (מחיר לכרטיס מומלץ 4 מצלמות ומחיר לכרטיס מומלץ 8 מצלמות) וכן המלצה ל2 מצלמות עם ראיית לילה ו2-3 מצלמות בלי צורך בראיית לילה. התקציב למערכת המצלמות טרם נקבע, יוחלט בהתאם להמלצות. ------------ המחשב הישן כנראה הלך לעולמו בשיבה טובה, עוד דרוש ניתוח החלפת קבלים כדי לברר סופית. אבל ... דרוש שילוש- מעבד(וגם קירור שקט), לוח אם, זכרונות. המחשב מריץ מערכת הפעלה לינוקס ג'נטו, ועליה 4-5 מכונות וירטואליות (חלקן לינוקס, חלקן ווינדוס סרבר 2008R2) פעיל 24/7/364 לכן דרושים 16GB זיכרון למחשב לא יחובר מסך באופן קבוע(כל ההפעלה והניהול בשליטה מרחוק) עדיפות לצריכת חשמל נמוכה. ע…

6. מעבד, לוח אם, וכרטיס מסך. זיכרון קיים 512mb 400mhz. מעבד חובה שיהיה אינטל.. לצערי הוא נעול על זה ואי אפשר לשנות את דעתו (חבר שלי). תקציב 2200. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  7. אני צריך שני מחשבים ניידים בתקציבים שונים, המחשב הראשון בתקציב של 5000-4000 ש"ח והמחשב השני בתקציב של 6000-9000 ש"ח. מצאתי שני אופציות למחשב הראשון (5000-4000 ש"ח) והנה הם: DELL 6400 IN-RC03-1675: http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=6899 Gigabyte Santa Rosa W566U: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_1378_2613&products_id=18830 מה אתם חושבים על שני האופציות האלה? ואיזה אופציות נוספות אתם מציעים. לגבי המחשב השני (6000-9000 ש"ח) לא מצאתי אופציה שמתאימה לדרישות. הדרישות הם: מסך בגודל של "17 , כרטיס מסך חזק יחסית ומעבד core 2 duo של 2.0ghz ומעלה. תודה מראש למגיבים

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  8. שלום, אני מחפש בשביל משיהו שני מחשבים לעבודה משרדית בלבד. רק אופיס ואנטרנט. אחד בתקציב של 3000 שקל והשני ב 4000 שקל. אני לא כל כך מבין בניידים אז אם תוכלו להסביר למה אותם דגמים ממולצים. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  9. שלום, אני מחפש שני מפרטים למחשב מינימלי שצריך להריץ ווינדוס XP ,אופיס ושיהיה אפשר לגלוש איתו באנטרנט. מפרט אחד של מחשב נייח שכולל מסך LCD, כונן DVD, מקלדת ועכבר. מפרט שני מחשב נייד . אני מחפש מחשב מאוד פשוט שיוכל לבצע רק את הדברים האלו שביקשתי לא יותר מזה. התקציב הוא 2500-3000 וולא חייבים לממש את כולו אם אין צורך תודה מראש

• 9 תגובות
    • 739 צפיות
  10. הראשון לחבר שלי * מטרות המחשב? עבודה משרדית ומולטימדיה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 בלבד * רזולוציית המסך? 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ssd 256 gb בלבד! * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? asus' dell * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) לא מסך מגע, מעבד i7 עדיף מאוד, בשאיפה למחשב חזק ואיכותי כולל כרטיס מסך, לא לגיימינג. הבח…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by dkingb,

ככה המעבד הוא E-6600 מחיר 1800 לוח אם ASUS P5W DH Deluxe המחיר 1300 כרטיס מסך SAPPHIRE ATI RADEON X1800GTO 256 mb VIVO מחיר 1126. HD- Western Digital WD2500YS 16MB 250GB מחיר 460 צורב DVD של LG עולה 200 ש"ח זכרונות 2*OCZ DDR2 PC2-5400 Gold Series *EOL 667Mhz מחיר 1600 בקשר למארז אני כבר לא יודע במה לבחור תמליצו תגיבו תודה

• 17 תגובות
    • 908 צפיות
  12. מה אתם אומרים על הדגם הזה ובכלל איך ACER בניידים אם מישהו/י יש לו ניסיון עם ACER אשמח לשמוע תגובות: מעבד : INTEL Core 2 Duo T5500 1.66Ghz 2MB L2 CACHE 667Mhz FSB INTEL זיכרון : 1GB DDR II UPTO 4MB זיכרון מהיר DDR II כונן קשיח : 120GB 5400RPM צורב : DVD Super Multi Dual Layer מצלמה מובנית : ACER ORBICAM 1.3 MP מסך : 15.4 " WXGA TFT 1280 * 800 CrystalBrite כרטיס מסך : Intel Graphics Media Accelerator (GMA) 950, up to 224 MB כרטיס קול : Intel® High Definition audio support S/PDIF3 (Sony/Philips Digital Interface) support for digital speakers Audio system with two built-in speakers מודם:מובנה פנימי 56K רשת : Fast Ethernet Lan רשת אלחוטית : Intel Pro 39…

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  13. Started by bigedd,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות נייד והייתי מעוניין לשמוע תגובות שלכם על הניידים שברשותכם, כגון נוחות הנייד,ביצועים,שירות וכ"ו תודה

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  14. Started by chenrp,

שלום, אני מחפש תוכנה שכאשר אלחץ DOUBLE CLICK על המשטח, אז תפעל פונקציה מסויימת או כאשר אלחץ עם 2 אצבעות (ביחד) על המשטח אז תפעל פונקציה אחרת. עריכה: הבנתי שקוראים לאופציה הזו synaptics. השאלה אם צריך חומרה ייעודית לזה. יש לי נייד MSI EX 400. תודה לעונים. עריכה: הסתדרתי! התקנתי Synaptics! ממליץ לכולם להתקין!

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  15. Started by ami-365,

נכנסתי לאתר של ACER כדי להוריד משם תוכנה כמו ASUS UPDATE למשל...יש למישהו מושג אם זה קיים אצל ACER ...? לינק לתוכנה יתקבל בברכה והרבה תודות...תודה לכם

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  16. היי, אני מחפש תוכנה פשוטה שתייצר לי דו"ח של איזה מפרט חומרה יש במחשב שלי. ה-Device Manager של ווינדוס לא הכי ברור לי, למשל לא הצלחתי למצוא בעזרתו את פרטי לוח האם שלי. תודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by טאז,

היי יש לי מחשב ניד של LG עם XP אני מחפש תוכנה שתציג לי את המד של הסולהה וכמה נשאר כל עוד המחשב לא מחובר לחשמל כמובן תוכנה חינמית בתודה טאז

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  18. בשל התנגדות מוסרית של הלקוח המיועד לקנות מוצרי אפל (ראה ערך ההתאבדויות בפוקסקון) - אני מחפש דגם מקביל מבחינת איכות וביצועים, מימדים ומשקל. * אם יש משהו חזק יותר בימידים דומים או קל יותר עם ביצועים דומים - גם הולך. * חייב להיות דגם פרמיום איכותי ובלי מחלות ילדות - הלקוח לא מתמצא ובעל סף תסכול נמוך הנושא. שפשוט יעבוד! * מסך מגע - אופציונאלי אך רצוי. * מהצד השני - עדיף מסך מט - גם כמיש. * תקציב בסביבות ה-4-5K אבל גמיש. * שימוש משרדי כבד בעיקר. * זמן סוללה לא מאוד קריטי. * מטרות המחשב? שימוש משרדי לפרנסה. * גודל המסך? שיאפשר עבודה של ממש. 10-11 אינטש קטן מדי לדעתי. 13.3 אופטימלי, לא? * האם חשוב מסך מבריק או מאט? רצוי מט אבל מגע מכריח מבריק. גמיש. * רזולוציית המסך? גמיש. בג…

• 26 תגובות
    • 4.3k צפיות
  19. שלום לכולם. מחפש תחנת עגינה אוניברסלית ללנובו e480 הרעיון - בבית להתחבר ולעבוד עם מסך גדול, מקלדת ועכבר. וגם רשת קווית. על התחנה לאפשר טעינת הנייד חיבור ל2 מסכים חיצוניים HDMI . מסך וטלויזיה. כמובן חיבור רשת קווית 2-3 sub לחיבור מקלדת / עכבר אולי אלחוטי. תודה לכולם. תקציב אם אפשר עד 400-500 שח.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני מחפש תיק נחמד למחשב 13.3 שיהיה גם תיק ללימודים. שתהיה הפרדה טובה בכיסים, שהמחשב לא יתנגש עם כל השאר. מישהו מכיר? טנקיו.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by PriorTak,

שלום אני מחפש תיק גב זול וטוב (יחסית) למחשב בגודל 15.6 אינץ'. מישהו מכיר דגם ששווה לבדוק? בחנויות אני מוצא רק תיקים ב300-400 שקל, הרבה יותר מדי. כמו כן מוכן בהחלט לקנות יד שניה, אם מישהו פה במקרה מוכר...

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. תודה! חשבתי על זה : http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=2303

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  23. AMD.... לוחאם טוב חשוב, ו512 זיכרון. (לחבר)

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלום אני מחפש מחשב למשחקים , מסך ורמקולים אני קונה בנפרד. רצוי שהמחשב יהיה intel ולא amd. כרטיס מסך Nvidia ... לא צריך להגזים במארז , משהו פשוט. אני לא משחק הרבה במחשב , ככה שמספיק מחשב שמריץ כל משחק ולא מערכת יותר מדיי קיצונית. התקציב שנתתי הוא 5k , אבל אני חושב שגם ב3k אפשר להוציא מחשב טוב ואני מעדיף שתלכו יותר לכיוון של 3. תודה , אבי

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני לא אוהב את כבל ההטענה של Ipad Pro 2017 , מקווה שאפל פאן בויז לא ייכעסו עליי עכשיו. אני מעוניין בהטענה אלחוטית ל Ipad Pro. 1. כן אני יודע שזה יהיה איטי יותר מהטענה רגילה, לא אכפת לי. 2. אני לא רוצה את הטענה אלחוטית שמערבת את הכבלים ו/או את התקע התקניים של Apple. 3. כסף זה לא בעיה. 4. אם ההטענה האלחוטית עלולה להזיק לאייפד שלי באיזה דרך כלשהיא, זה דווקא כן אכפת לי ואשמח לשמוע את דעתכם. אם תוכלו לשלוח לי קישור למשהו שטוען אלחוטית, ותואם ל Ipad Pro 2017, ויש לו תקע שמתאים לתקן האירופאי (באמזון כל הזמן מציגים תקעים בתקן האמריקאי, אבל אני לא מבין כזה גדול באמזון - יש מצב שהם שולחים לישראל אוטומטית תקעים שמתאימים לתקן האירופי…

• 0 תגובות
    • 782 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.