עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני זקוק לעזרה בקניית מחשב חדש שישמש אותי בעריכת וידאו בHD, גרפיקה (פוטושופ, לא תלת מימד או יותר מזה), והרצת משחקים ברמה שאפשר יהיה לשחק ברזולוציה גבוהה (HD על מסך 42") בלי שיתקעו. התקציב הוא די נמוך לצרכים האלה - 3,500 ש"ח, ובכל זאת רציתי לדעת מה אפשר לעשות איתו (מתפשר על 200 ש"ח חריגה, וכמו שכתבתי בכותרת אין צורך בשום ציוד היקפי וגם לא במערכת הפעלה). המחשב שלי חגג לא מזמן 4 שנים אבל שדרגתי אותו פה ושם והוא סוחב לא רע כשאני עורך וידאו בDV ואפילו כשאני מנסה לעבוד במקביל על פוטושופ, אבל בHD הוא פשוט לא מתפקד - שמתי לב גם שהCPU קופץ ל100% ברגע שאני מנסה לנגן סרט ב720p. ההחלטה לשדרג את המחשב הגיעה מהעובדה שהמעבד לדעתי כבר התיישן, לדעתכם בא בחשבון לשדרג את המחשב הקי…

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  2. שלום לכולם אני מחפש מפרט מחשב שיתאים למשקפיים האלה. מצ"ב דרישות כפי שמצאתי באתר החברה. אם אפשר שהלוח יהיה MICRO או MINI-ITX שיהיה נוח לקחת אותו. תודה מראש לכל העוזרים טל.

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  3. שלום אני מחפש חנות שמוכרת מחשבים ניידים חדשים עם תמיכה של XP בחברה שלי יש צורך במחשבים ניידים עם מערכת הפעלה XP רצוי עם יציאה 9 פינים (לא חייב) כי יש מתאם מעבד I3 ומעלה , מישהו מכיר חנות כזאת או דגם מחשב שאפשר להתקין אליו?

4. במחשב שלי (HP PAVILION ZE4942EA), הכונן הנ"ל כבר הרבה זמן עושה המון רעש בזמן נסיון קריאה, ובד"כ ללא הצלחה, אולם כבר עבר הרבה זמן מאז הפורמט האחרון שלו, וייתכן שאצטרך כונן חדש/משומש במקומו. מקור הבעיה שלו זה (אם אני זוכר נכון) גלגל שיניים שמניע את ה"מקל" ממתכת שגורם לתזוזה מדוייקת של ראש הלייזר, לא הצלחתי למתוא לזה תחליף מלפטופ אחר לא טוב.. זה לא התאים, גם הכונן לא התאים. תהיתי אם מישהו פה יודע איך אני יכול לדעת בדיוק שזה ייכנס ללפטופ אם אני מזמין אחד ב- EBAY? או יכול להמליץ על מישהו אמין שיכול לעשות את זה בדרום עדיף? הלפטופ ישן ולא שווה אפילו אלף, אז ממש לא הולך לשלם מאות שקלים על אחד מקורי...

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  5. שלום, אני מחפש מחשב נייד לקחת איתי לצבא. הידע שלי בניידים הוא אפסי, לכן אני פונה אליהם המומחים. יש לי תקציב בסביבות ה3000 ש"ח, אפשר יותר אם זה שינוי דרסטי בביצועים. למען האמת, כל מה שחשוב לי זה לראות עליו סרטים, להקליד מסמכים ולגלוש באינטרנט. המשחק היחיד שחשוב לי שהוא יהיה מסוגל להריץ זה World Of Warcraft. תודה מראש, אני כבר ממש לא יודע לאן לפנות.[br]פורסם בתאריך: 11.03.2008 בשעה 07:12:58 סליחה על הפוסט הכפול, אפשר למחוק אחד.

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  6. שלום, אני מחפש מחשב נייד לקחת איתי לצבא. הידע שלי בניידים הוא אפסי, לכן אני פונה אליהם המומחים. יש לי תקציב בסביבות ה3000 ש"ח, אפשר יותר אם זה שינוי דרסטי בביצועים. למען האמת, כל מה שחשוב לי זה לראות עליו סרטים, להקליד מסמכים ולגלוש באינטרנט. המשחק היחיד שחשוב לי שהוא יהיה מסוגל להריץ זה World Of Warcraft. תודה מראש, אני כבר ממש לא יודע לאן לפנות.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  7. Started by אדלרון,

שלום, אני מחפש תרשים\תמונה של פירוק לפטופ T43 של IBM אינני מנוסה בכך, ויש לי מחשב "לניסיונותן"

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  8. עד היום לא התעניינתי כל כך במחשבים ניידים אך לאחרונה יש לי רצון לקנות אחד שיספק אותי. תמיד אמרו לי שהמחיר לא שווה את התפוקה אך לאחרונה הבנתי כי יש מחשבים ניידים חזקים, נכון? אני מבין שיש המון סוגים והמון חברות וחזקים יותר וחזקים פחות לכן אני צריך את עזרתכם. אני מחפש מחשב בעיקר לגלישה, סרטים, משחקים חלשים כמו maple story למי שמכיר ואולי counter strike. צריך שיהיה הרבה מקום בדיסק הקשיח משהו כמו 160-200. אני רוצה שירוץ חלק ללא שטויות אבל לא חייב להריץ ויסטה אני גם ככה לא מרוצה ממנו. אם אתם חושבים שיש איזושהי הצעה של מחשב נייד יד שנייה שיכולה להתאים לי או שכדאי לי לחפש אנא הציעו לי אני אשמח לחסוך כסף כי המחשב לא יהיה הרבה בשימוש. דבר נוסף שאני צריך הסבר לגביו הוא מהן הדרכים ל…

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  9. Started by Lior Derei,

היי, אני רוצה לשדרג את המחשב הקיים שלי, חשבתי לשדרג במעבד, מסך ורמקולים (אפשר לוותר אם לא נכנס בתקציב) ומארז הייתי רוצה מסך 27" אם התקציב לא מספיק בכלל או שכדאי לשדרג עוד דברים אני אשמח לשמועץ המפרט הנוכחי הינו: CPU: Intel Core i5 3450 @ 3.10GHz Ivy Bridge 22nm Technology RAM: 24.0GB Dual-Channel DDR3 @ 665MHz ( MotherBoard: Intel Corporation DH67BLR (CPU 1) GPU: Gainward NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB HD: 223GB Corsair Force LE SSD (SATA (SSD)) 465GB Western Digital WDC WD5000AAKX-001CA0 (SATA ) Monitor: ASUS VW228 (1920x1080@60Hz) …

10. Started by Rea Hendler,

שלום לכל מי שמוכן לעזור! מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח יש לי אפשרות להביא את המחשב מחו"ל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדתית ומשחקים (לא מעבר לFIFA). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by koriat,

שלום לכולם אני עומד לרכוש מחשב נייח ובתקציב של עד 2000 שח רציתי לקבל ממכם מפרט שמתאים לתקציב עם מעבד חזק (עדיף i5) אציין שאני לא גיימר, אמנם אני משחק פה ושם אבל אי אפשר להגדיר אותי כגיימר השימוש שלי הוא לרוב מוזיקה סרטים והרבה אינטרנט במקביל, אני מחפש מחשב שאני יוכל ״להתחרע״ עליו בלי יותר מידי חשבון ושיעבוד מהר בלי תקיעות תודה לעוזרים שלומי.

• 8 תגובות
    • 541 צפיות
  12. אני יודע שהמפרט יקר... מה הידע לגבי המארז בבקשה להגיב מנסיון בלבד....או ממכירים את המוצר אנא אל תבלבלו אותי יותר... שינויים של מעבד ולוח יתקבלו בברכה..אנא נמקו למה בחרתם משהו אחר הצרכים הם :שקט ,אמינות, יכולת צפיה בHD, יכולת הקלטה, יש לציין שבחרתי במארז זה מתוך האופציה לשלב בחלקו האחורי כרטיס קול פלטיום + קיט הרחבה (SPDIF) מה הצורך בכרטיס מסך מצורף (1 GB? ) עבור שידור HD ? האם יש צורך בתצורה הנל בגוף קרור למעבד? Intel Core 2 Duo E8600 3.33GHz 6Mb 1333mhz BOX, יחידות 1 ¤1540 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3814 Thermaltake BigTyp 120 VX Cpu Fan, יחידות 1 ¤250 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=1576 ASUS P5Q3 , יחידות 1 ¤930 http://www.noacomp.…

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  13. אז ככה אני מחפש מפרט למחשב למשחקים לא ל-OC ללא ציוד הקפי כרגע יש לי מסך 17 LCD תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  14. Started by I7210I,

שלום אני מחפש עכבר למחשב נייד שלי שיהיה קטן במחיר סביר שיעשה את העבודה ולא ימות מכל נפילה קלה על הרצפה (כרגע יש לי לוג'יטק שעשה את העבודה אך אחרי כמה נפילות הוא מתחיל לזייף כנראה) תודה רבה

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  15. Started by kffir,

איפה משיגים ?

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  16. Started by redead,

בעיקרון השימושים שלו נורא נורא מוגבלים והאמת אין לי מושג מה הוא צריך מחשב.. טיפה אינטרנט וטיפה אופיס, רוב הזמן לא נראה לי שהוא ישתמש בכלל במחשב. יש המלצות למיני טוב?

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  17. שלום, לאחרונה אני תקוע בפרדוקס, מצד אחד אני רוצה מחשב נייד שיריץ משחקים - לא את הטופ, אבל שיתמודד עם משחקים סבירים, ומצד שני יש לי תקציב מאוד מצומצם - חייל. כדי להתגבר על כך אני מחפש עסקאות של מחשבים מחודשים, עם אחריות מיצרן אמין. כבר ראיתי עיסקה מתאימה של HP (אך זו נסגרה כבר), לכן אני מניח שזה ריאלי. אם מישהו מכיר עיסקאות שכאלו (נייד מחודש עם כ. מסך חיצוני), אודה אם תשלחו לי מידע / לינק על כך. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  18. אז ככה. מטרת המחשב היא משחקים, עד כמה שאפשר בתקציב כזה. אולי אני אעשה אוברקלוק, אבל מעדיף שלא. המפרט שהוצע לי הוא זה: Pentium E2140, Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore ASUS P5GZ-MX s775 Conroe, Intel 945GZ, DDRII 533, VGA, PCI-E DDR II 1GB (x 2) Seagate 160GB 7200RPM, 8MB Point Of View 8500GT 256MB DDRII TV, DVI, PCI-E 7.1 Channel Audio LG DVD±RW GSA-H42NK x18 Black Midi-Tower ATX 323 500W Max SAMSUNG 931B 19'' LCD 5ms DVI Silver מה דעתכם ? עד כמה זה גרוע ?

19. שלום אנשים אני מחפש לקנות מחשב חדש ( וזה עושה לי קצת ), אני מחפש מחשב שיתאים לתקציב של 3 אלף עם אפשרות לחריגות, שישמש אותי בשביל קצת אינטרנט, קצת משחקים (הכוונה בעיקר למחשקים בני שנה\שנתיים ולא הכי חדשים), קצת עריכת גרפיקה ותמונות, קצת סרטים וממש טיפה של כתיבת תוכנות. הרעיון הבסיסי שהיה לי וההצעות שקיבלתי: Intel CORE 2 DUO E6550 4mb. KINGSTON 1GB 667Mhz X 2 כרטיס מסך SAPPHIRE ATI 2600XT 256MB GDDR3 HDMI . דיסק קשיח 250GB 16MB SATA 2 WD. כמובן צורב DVD dual-Layer. כמו שאתם רואים לא שמתי לוח אם, כי ממש אין לי מושג מה יתאים, ובשביל זה אתם עזרה גדוווולה וכמובן שלא שמתי מארז כי לא חשבתי על זה אבל אשמח גם להצעות לזה (שאני לא ידביק הכל עם מסטיק ויניח את זה על השול…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום לכולם! אני חדש בפורום אך פחות או יותר מבין בחומרה כך שאין שום סיבה לדאוג אם אבין אתכם או לא ;D בכל מקרה, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מפרט למחשב, בין 1000 ל-1200 ש"ח (כפי שכתוב בכותרת). אשמח אם לא תהיה חריגה מ-1200, כמובן שאם ייצא זול יותר זה יהיה מעולה. הצרכים שלי הם כך: צפייה בסרטי Full-HD (אני מתכוון לחבר את המחשב לטלוויזיה ולצפות בסדרות וסרטים ב-HD) וכיוצא בכך, אני גם רוצה לחבר את המחשב לרסיבר (מערכת קולנוע ביתית 5.1) באמצעות כבל אופטי עדיף... גלישה באינטרנט ו...זהו, למעשה. אני מחפש שיהיה שקט ושהמארז יהיה קטן ככל האפשר. כפי שכבר הבנתם הצרכים שלי הם לא בשמים וזהים לזה של אדם המחפש HTPC, חוץ מגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים אני לא רואה שימוש נוסף למחשב הזה. תודה רבה רב…

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  21. שלום חברים וחברות יקרים זה עומד להיות הנייד הראשון שלי! בגדול, צרכים די בסיסיים: Office, סרטים בDVD, הורדת סרטים, מוזיקה, קצת פוטושופ ואינטרנט תקציב: גג 4000 מסך: 15.4 מעבד: Core2Due (אם כבר מחשב חדש, שיהיה מעבד חזק...) זכרון: 2GB (נראה לי מספיק לשימושים בסיסיים), דיסק 160GB עדיף מחשב שיהיה ללא מערכת הפעלה - לא רוצה להעמיס עליו ויסטה אלא XP עד עכשיו קראתי קצת ושמעתי ש Gigabyte עשויים לספק את הסחורה בשבילי. יש למישהו נסיון של קצת יותר מחודש עם החברה הזו? המלצה על דגם ספציפי? האם צריך התאמות מיוחדות להתקנת XP על המחשבים שלהם? יש עוד חברות שמספקות ניידים ללא מערכת הפעלה? תודה מקרב לב ושבוע נהדר

• 10 תגובות
    • 890 צפיות
  22. Started by DL,

שלום לכולם, יש לי כרגע מחשב: Antec Sonata Asus P4P800 Deluxe Pentium 4 2.8Ghz HT Samsung PC3200 512x2 Radeon 9800np Maxtor S-ATA 120GB ואני רוצה לשדרג בו משהו בעיקר לצרכי משחקים בכ-2000 שקל, יש לכם אולי הצעות?

• 5 תגובות
    • 557 צפיות
  23. SAMSUNG 931C 19'' LCD 2MS DVI BLACK GAMING DESIGN 1518.00 1518.00 מסך ASUS P5N32-E SLI (QUAD REDY) NFORCE 680I SLI HD AUDIO + FX/DTS 1066.00 1066.00 לוח אם ASUS DVDRW X18 DRW-1814BLT DUAL LAYER LIHGTSCRIBE SATA BLACK 249.00 249.00 צורב G.SKILL F2-6400CL4D-2GBPK DDRII PC 6400 2GB 1GB x 2 800MHZ CL4 829.00 829.00 זכרון INTEL CORE 2 DUO E6600 2.4GHZ 1066MHZ 4MB 64BIT LGA775 BOX 1199.00 1199.00 מעבד LEADTEK PX8800 GTX TDH GEFORCE 8800GTX 768MB DUAL DVI PCI-E 3090.00 3090.00 כרטיס מסך THERMALTAKE ARMOR JUNIOR BLACK + WINDOW ATX + BTX 595.00 595.00 מארז THERMALTAKE W0093RI 500W PFC +120MM+PCI-E+SATA+24/20 PIN+ DUAL 442.00 ספק W.D WD2500KS 250GB SATA II 7200RPM 16MB …

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by HAIM511,

ואם תמליצו לי על חברה זה יהיה מעולה

• 3 תגובות
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.