עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי לכולם אני חדשה פה ואני צריכה עזרת בקניית מחשב.אממ...הצרכים שלי זה גלישה באינטרנט משהו כמו שעתיים ביום הורדת תוכנות כמובן, וצפייה בסרטי DVD .אין לי מושג איזה מחשב אני צריכה אני מאוד אודה לכם אם תוכלו להרכיב לי מפרט טוב כולל מסך ''19 שטוח. התקציב שלי זה 5000 ש"ח פחות או יותר.חשוב לי להדגיש שאני ממש לא משחקת משחקים אני יותר בקטע של צפייה בסרטים וגלישה תודה לכל העונים. נ.ב אני גרה ברמת גן .האם יש חנות טובה שאתם ממליצים באזור גוש דן?.אגב אני צריכה גם רמקולים מקלדת עכבר ..פשוט הכל..גם תוכנת הפעלה. <לגבי המסך השטוח ''19 פשוט לחברה שלי יש מסך כזה חברת LG ורואים פשוט מצויין.האם אתם חושבים שכדאי להתפשר על ''17 ?>

• 37 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by nadav2605,

היי חברה, אני צריך מפרט למשחקים (לא משהו פסיכי אבל הכי טוב שאפשר במסגרת התקציב). לא צריך מסך או כל ציוד היקפי אחר. חנות טובה באיזור ת"א. תודה!

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  3. שלום לכולם, אמא שלי רוצה לרכוש מחשב נייד כדי להחליף את המחברת, בה היא רושמת במהלך פגישותיה. הבעיה היא שלעיתים יש פגישות של שעות ולא תמיד יש נקודת חשמל ליד. מה הפתרון בימינו לבעיה זו? - רוב הבטריות, ממה שאני יודע, מחזיקות שעתיים-שלוש. האם קונים סוללה חיצונית? אשמח לרעיונות יצירתיים. בנוסף - אם היא צריכה מחשב נייד בעיקר ל-Office בסיסי וגלישה באינטרנט, חשוב לה שיהיה קל משקל ונוח לשימוש. מה ההמלצות לגבי המחשב? תודה!

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  4. Started by mindblast,

שלום, למחשב יש דיסק קשיח משולב SSD 24 גיגה. ה SSD אמור להיות CACHE או משהו כזה, לפי HD TUNE אחרי שלוש שעות עבודה עם המחשב , ה SSD לא עשה אפילו פעולה אחת. מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  5. Started by ofirtz,

שלום לכולם! compucase 400w 6a19-2f LG H22/12 DVDRWX X18 160GB 8MB SATA2 OCZ DDR2 1G 677 PENTIUM D 2.8 4M DUAL CORE לוח אם MSI RC41-L X300 ATi כ.מסך MSI RX1300PRO TD256 PCIE LCD 17 DVI 731B SUMSUNG

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  6. Started by soni,

אני שוב נעזרת בידע שלכם, הפעם כדי לבחור מחשב לחמי וחמותי. חמי חובב צילום ועריכה, ולכן אנחנו צריכים HD גדול לכל התמונות שלו, וכן יכולת להריץ פוטושופ בקלות. התקציב הוא 1,500 ש"ח. אם אפשר לנסות ולחסוך נשמח, כיוון שמדובר במתנה משלושת הילדים. אין צורך בציוד היקפי, יש עדיפות למחשב שקט וכן צורך במערכת הפעלה. אין צורך באופיס. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  7. Started by VanGuard,

המחשב מיועד בעיקרו להרצת משחקים ברמה הגבוהה ביותר במסגרת התקציב. המעבד הוא amd 64 3200. איזה לוח אם ישרת טוב יותר את המטרה? gygabyte k8n pro sli או ABIT an8 ultra. עכשיו בקשר לזכרונות. מדוע המחירים של DDR2 דומים במחירם לDDR רגילים. ואילו זכרונות עדיפים? DDR2 533 512mb samsung או DDR 400 512mb Twinmos cl 2.5 . וכמובן איזה כרטיס מסך הכי טוב למטרה זו בתקציב של עד 1700 שקל בערך. או שאתם ממליצים מאוד על ה-2800GT שמחירו די מטורף. לדעתי אף פעם לא קונים את הכרטיס הכי חזק בשוק כי המחיר שלו צונח בצורה מטורפת מהר מאוד. אני חשבתי על ה- evga6800gs. מה אתם אומרים לגבי השאלות האלה ואם יש לכם משהו להוסיף אז תגידו. התקציב נע באזור ה-5500 שקל ודרומה. תודה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  8. Started by tsuriel,

שלום רציתי לבקש את הצעתכם, למפרט מחשב לאחי, על מנת להגיע לתוצאה השווה ביותר. במחיר 4000 ש"ח כולל מסך 19' . מכיוון שהוא עובד על גרפיקה ומעט תלת מימד חשוב לו שהמעבד יהיה חזק. ללא ציוד היקפי (עכבר, מקלדת, רמקולים) ולגבי המסך חשוב שהוא יהיה איכותי, לא משנה אם זה דק או לא. ובאמת תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 590 צפיות
  9. Started by Itzik 007,

שלום, יש לי מחשב נייד של HP - PAVILION DV6 1340EJ בן שנתיים. שקלתי לא מעט לעשות לו אבזור מחדש שכן אני מרגיש שהוא נהיה חלש עם הזמן (או לפחות פרמוט). ואז השבוע אחי הקטן הפיל את המחשב והמסך התפוצץ - יש פסים לאורך ולרוחב של המסך. לכן - החלטתי לתקן ולשפץ את המחשב. איפה מומלץ לבצע תיקון של המסך? רק אצל HP (אין כבר אחריות) או אצל כל מתקן ניידים? מה עלות של תיקון / החלפת מסך מסוג זה (לד)? וגם - אם כבר תיקון - אז אתן שינקו את כל המערכת שלו מאבק ולכלוך (הלפטופ מרעיש וחם מאוד). בנוסף, הבטרייה של המחשב כבר יסחית מתה - מספיקה ל15 דק' עבודה ללא טעינה. כמה עולה בטריה מקבילה (6 תאים) מקורית (או שעדיף לא מקורית)? האם עדיף סוללה של 9 / 12 תאים? בנוסף - מה עלות של מטען מקורי של HP? הפין המ…

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  10. תקציב מקסימלי 6000 ש"ח אפשר לנצל את כולו אבל בלי לחרוג. השימוש המרכזי הוא משחקים בהגדרות גבוהות, משחקים כבדים כמו קרייסיס וכו' בהמשך אני אקנה מסך חדש אז אני לא יודע לאיזה רזולוצויות הוא יחובר. אין צורך בציוד היקפי כמו מקלדת עכבר ורמקולים. רצוי שהמחשב יהיה שקט אבל לא קריטי נראה לי ברמת ה7. לא מתוכנן שום OC אין צורך במערכת הפעלה, אבל כן הרכבה בחנות. אני גר באזור באר שבע, אם יש חנות טובה באזור אני אשמח לקנות משם (רק לא KSP). בקשה מיוחדת: יש צורך בקירור איכותי, החדר שהמחשב נמצא בוא נורא חם ודרוש קירור טוב למחשב. לא מתכנן שדרוג מסיבי בעתיד. תודה מראש, לכל העוזרים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 - אפשר לחרוג בעד 200~ ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיפות לשקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? הרעיון של מחשב MINI ITX תמיד קרץ לי, אך לא חובה במידה והדבר לא ישתלם 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/א…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. צהריים טובים, אשמח לעזרה ברכישת מחשב - המחשב ישמש לעבודה ב-Photoshop ועריכת תמונות, התקציב המירבי הוא: 7500 שקל, אשמח מאוד אם נוכל להגיע לסכום של 6500. אין צורך ברמקולים ומסך, אך יש צורך במקלדת ועכבר ואשמח שהקנייה תתבצע בחנות IVORY נעזרתי בדף המחשבים הממולצים, ובניתי את המחשב הבא: 2,255 - מעבד:Intel® Core™ i9-9900K Coffee lake Tray 150 - מאוורר למעבד: Arctic Freezer 34 785 - לוח אם: Asus Prime Z390-A ATX 1,160 = 580x2 - זיכרון: 2x Kingston ValueRAM 16GB DDR4 2666MHz KVR26N19D8/16 DIMM 510 - כונן: SSD: SanDisk SSD PLUS 1TB SDSSDA-1T00 SATA III SSD 439 - כונן קשיח: Western Digital Blue WD40EZRZ 4TB 1,155 …

• 51 תגובות
    • 8.5k צפיות
  13. לוח אם Intel Chipset 946 ,Intel Iselton Core 2 Duo(אחריות 3 שנים) # מעבד Intel CONROE Core 2 Duo 1.86Ghz E6300 # זכרון 512MB DDRII 667 # מארז ATX , כולל 2 יציאות USB , מלפנים , קרור : Air Guide # כרטיס מסך - לא מובנה -Geforce 7300GS 128MB # דיסק קשיח 160GB SATA #צורב DVD , דואלי מהירות X16 # כרטיס קול 6 ערוצים # כרטיס רשת 10/100 עלות כוללת 2600 ש"ח אשמח לקבל חוות דעת - המחשב מיועד לעבודה משרדית ,גלישה , שמיעת מוזיקה . תודה

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  14. * מטרות המחשב?לימודים, משחקים קלים וצפייה בסרטים * גודל המסך? "13.3 או "14 .עם מסך מגע * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? באזור 1.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 6 שעות מינימום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD מינימום 128 gb * כונן אופטי? ללא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לנובו או אסוס * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- מעבד מדור רביעי,8gb זיכרון פנימי ואני אוהב מחשבים שהשלדה שלהם עשויה מתרכובת סיבי פחמןhttp://ksp.co.il/?uin=21316המחשב הזה של לנובו מעניין …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by yairggg,

ערב טוב ומבורך... יש לי לפטופ ASUS דגם A550C ואחרי שבוע עם ווינדוס 8 ("שהשתדרג" ל-8.1) אני מתחרפן. אני רוצה לשנמך לווינדוס 7 אבל השאלה היא מאיפה אני מביא את כל הדרייברים של הלפטופ, והאם יש כאלה בכלל שמותאים לווינדוס 7 או שיש רק ל-8 כי זאת הגירסא שמותאמת למחשב? ועוד שאלה, האם אני יכול לשחזר את הרישיון (את הסיריאל) של הווינדוס ושל האנטיוירוס שקיבלתי עם המחשב? תודה רבה (:

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by goon12345,

שלום אני מעוניין בשדרוג המחשב שלי המפרט הקיים: מעבד: Intel(R) Core(TM) i3-7100 CPU @ 3.90GHz זכרון : SAMSUNG 8GB DDR 4 2400 MHZ כרטיס מסך: Intel(R) HD Graphics 630 (קיים גם NVIDIA GeForce GT 710) ספק כח : THERMAL TAKE 450W לוח אם : ASUS H110M-R 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1000 ש"ח. כן ב 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כמו GTA V FORTNITE DRAGON BALL Z KAKAROT 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by madx,

ערב טוב לכולם, ברצוני להרכיב מחשב למטרות גיימינג ושאר ירקות, כאשר את החלקים כנראה שאוכל להביא מארה"ב עם חבר. בניתי משהו בינתיים דרך newegg, אשמח לקבל פידבק והצעות לשיפור. XFX HD-685X-ZNFR Radeon HD 6850 1GB 256-bit GDDR5 PCI Express 2.1 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card with Eyefinity - 160$ Antec High Current Gamer Series HCG-750 750W ATX12V v2.3 / EPS12V v2.91 SLI Certified CrossFire Certified 80 PLUS BRONZE - 90$ G.SKILL Ripjaws Series 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1333 (PC3 10666) Desktop Memory Model F3-10666CL9D-8GBRL - 55$ ASRock Z68 Extreme4 LGA 1155 Intel Z68 HDMI SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX Intel Motherboard - 185$ Intel Core i5-2500 Sandy Bridge 3…

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  18. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אפשר לחרוג עד 500 שח מהתקציב אבל רק אם זה באמת שווה את החריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים הכי חדשים ואינטנסיביים שיש כעת בשוק ויצאו בשנים הקרובות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך - המסך לא צריך לתמוך ברזולוציה של מעבר ל 1080p אבל כן צריך להיות לו תמיכה ליותר מ-60Hz, לצערי אני לא מבין בזה אז מסתמך עליכם 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD, HDD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כמה ש…

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. אני מחפש מחשב לזוג צעיר (סטודנטים, לא במקצועות ריאלים) שיחזיק מעמד לפחות 3 שנים - כולל מסך. 1. מה התקציב המקסימלי? התקציב - 2500 ש"ח. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? בסיס. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. SPSS לכל היותר. 3. האם יש צורך בציוד היקפי - דרוש מסך, 17"-19" גג. . האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? כרטיס מסך נפרד. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (5)? 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? ממש לא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה 7 או אקס פי, לא קריטי, תלוי במחיר. ו/או הרכבת מחשב בחנות? 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? זאת הבעיה - יש יותר אפשרויות עם KSP\אייבורי באזור, אני לא מבין של כל החברות. מעדיף לקנות את המחשב ב…

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  20. Started by Sh1,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, שימושים ביתיים וקצת משחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD7 ‎ -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינצ' 1080*1920 EIZO FORIS FS2331 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט ק…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by iyehuda,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2200, אולי אם יש סיבה טובה מאוד 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדתית, וסרטיפ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by cocooi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? word וגלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). word ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלו…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 חריגה עד 2700 ש"ח מקסימום 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית בלבד בעיקר לחיבור מרחוק למחשב בעבודה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אך לא שיקול שיפיל עסקה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או ה…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by BrAvE_HeArT,

אז זה המפרט: Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪894 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2354 מאוור Cooler Master Hyper TX 3 , יחידות 1 ₪99 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1195 Gigabyte GA-Z68MA-D2H Z68 CHIPSET + 8GB (4GBx2) DDR3 1333Mhz, יחידות 1 ₪826 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3090 TwinTech GeForce GTX570 1280MB GDDR5 ברכישת מחשב חדש מעל 3000 ש"ח, יחידות 1 ₪1399 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3055 NZXT M59 Plus 3x120mm + Antec TruePower Trio 650Watt ברכישת מחשב חדש !, יחידות 1 ₪599 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3088 הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 …

25. Started by MoMo-P,

טוב אז זה הזמן לשדרג את המחשב בעל המעבד Q6600... אני כבר שבוע חובט בעצמי בשאלה איזה מעבד לבחור!!! קראתי מלא, ראיתי ביוטיוב אבל עדיין לא סגור על זה!! אני מודה, יש לי מין חיבה כזאת לAMD והלב אומר ללכת לכיוון שלו.. מצד שני השכל אומר שרוב הסטטיסטיקות\המבחנים למיניהם אומרים אינטל. ובכל זאת הלב כמו באגדות מנצח והמפרט שהרכבתי לAMD זוכה מבחינתי!! אם כל זאת ישנה הדילמה לגבי ספק הכח הקיים שלי שאותו ארצה לשמור למפרט החדש - Enermax Liberty 500w.. ידוע לי שAMD צורך וואטים בהרבה מהאיי5. לכן רציתי לבדוק עוד לפני שאני מכתיר סופית את הFX8350, את הצריכה שלו אל מול הספק.. ניסיתי למצוא איזשהו שקלול למערכת מבחינת צריכה, חיפשתי נתונים יבשים אבל אני לא יודע לקשר.. FX8350 צורך 125W ואם הבנתי…

• 31 תגובות
    • 4.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.