עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם... אשמח לקבל עזרה כי אני מאבד את השפיות... הדרישות: אופיס אינטרנט קצת פוטושופ ממש קצת משחקים...(אין צורך בגרפיקה מטורפת) נתונים רצויים אשמח למעבד ליבה כפולה במהירות 2 ג'יגה זיכרון 2 ג'יגה ויסטה מסך 15.4 או אולי טיפה יותר קטן... רק שלא יהיה מבריק!! צורב DVD כמובן... ירדתי מהHP פאביליון כי אין להם מסך מט. דל 1520 נשמע טוב אבל נראה כמו צעצוע... אז ירדתי ממנו (אי אפשר שכולו יהיה שחור???) אני שוקל לנובו R61 ... כי הוא מומלץ ואני אוהב את העיצוב המינימליסטי והעסקי (כולו שחור בלי התחכמויות) שוקל גם דל D630 מאותן סיבות. ואולי דל VOSTRO ? מה אתם אומרים? תודה רבה רבה לעונים...

2. Started by omrit,

אני מחפש נייד לחבר, הצרכים שלו די בסיסיים (כן אני יודע ש 10000 זה אוברקיל מטורף אבל יש לו את הכסף ספציפית לזה), הדברים החשובים היותר הם משקל וגודל (לא מעל 2 קילו) ועדיף זמן סוללה סביר לפחות. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by gman18,

אני מחפש מחשב נייד הכי זול שיש עד 1000 ש"ח רק לאינטרנט (מייל וגלישה) אם יש משהו ב-500 בכלל טוב

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  4. איך הנייד הזה ? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834115507 ירדתי מהעסקה של אורנג .... אני רוצה משהו שיריץ לי משחקים וסרטי HD בכיף , ב FPS טוב ... איך ACER בכללי בניידים ? והאם יש אפשרות לקבל אחריות בתשלום מ ACER בארץ ? אני לא מוצא את הנייד הזה בארץ אגב .. תודה ושובוע טוב אריק .

• 8 תגובות
    • 902 צפיות
  5. Started by ftom2,

הי, מטרות המחשב? גלישה ומסמכים. * גודל המסך?13 - 14. * משקל רצוי?כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא.. תודה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  6. תקציב? עד 2500 ש"ח * מטרות המחשב? הדבר הכי כבד שאני צריך ממנו זה שיוכל להריץ סרטי HD כמו שצריך.. חוץ מזה רק שימוש בסיסי של אינטרנט. * גודל המסך? פשוט ,לא מכיר את הגדלים הנפוצים.. משהו ממוצע פשוט. * רזולוציית המסך?כנ"ל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא קריטי לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בסה"כ לא קריטי מדי,רוב השימוש יהיה עם שקע חשמל זמין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כמה שיותר שאפשר להכניס בתקציב. 250GB יספיקו * כונן אופטי? עדיף שיהיה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. תקציב: ₪2500 האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה: מעדיף שלא אבל לא נורא עד 200₪ (בכמה תהיו מוכנים לחרוג אם לא ימצא מחשב במחיר הרצוי) מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום) עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו |עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): בעיקר ללימודי הנדסה סרטים יוטיוב וגלישה באינטרנט במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: אולי gta v במידה ואפשר במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: מתי מתוכננת הרכישה: השבוע (מהו התאריך הסופי לקניה) האם יש חברה מועדפת למחשב הנייד: לא (חברה מסויימת שתרצו שהמחשב יהיה שלה) האם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה: לא כזה משנה (רוב המחשבים הניידים מגיעים עם מערכת הפעלה אך לפעמים…

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  8. Started by mymon,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), סרטים, משחקים -World of warcaraft * גודל המסך?13\15 * משקל רצוי?2 ק''ג+- * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שעתיים +- * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?dell/LG/samsong

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  9. Started by ac1240,

מחפש נייד עד ה 3000 שקל בלי אפשרות חריגה למשחקים ברור לי שזה לא יהיה מפלצת אבל שיתמודד בצורה סבירה ראיתי את הדגם הזה Fujitsu Esprimo V6515 מעבד ליבה כפולה Intel Dual Core T3400 2.16GHz מסך "15.4 1280X800 כרטיס מסך משולב nVIDIA GeForce 8200 זכרון 2048MB DDRII 800MHz ניתן להרחבה עד 4GB דיסק קשיח 250GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב Super Multi DVD Writer תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi כרטיס רשת 10/100/1000 יציאות USB2.0 X3 ,Express Card VGA ,Audio, יציאת רשת ועכבר Touch יש לו GF 8200 משולב האם הכרטיס הזה שווה משהו? עוד שאלה איך ה X4500 של אינטל(אני ידע שזה משולב אבל מעניין אותי למה הוא משתווה) תודה

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  10. Started by binyaminil,

שלום, אני מחפש מחשב נייד עד 3000 שח. שימושים: סרטוט עם אוטוקאד בגרסה לא הכי חזקה שלהם (סטודנטים) קצת סרטים וקצת משחקים( מנג'ר וכאלה) העדפות:חובה: "14 עד"15.6 כונן עם צורב זכרון 4G + קשיח 500G + עם windows 7 בעברית לא חובה: מעבד מסדרת i usb 3.0 (אם זה באמת חשוב) HP/ DELL משקל לא קריטי כל העדפות שלא חובה הם בערבון מוגבל כי אני לא כ"כ מבין במחשבים, אם יש למישהו הצעות שחורגות הם יתקבלו בברכה. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  11. Started by Eden 6600,

אני מחפש לקנות נייד בתקציב של עד 3000 ש"ח עם מסך כמה שיותר קטן (12 או 13 יהיו מעולים). השימושים העיקריים הם מדיה, אינטרנט, תכנות והרצה של win ‎7. כמו כן אם יהיה במחשב מודם סלולארי זה יהיה מצויין.

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  12. השימוש העיקרי הוא לצפייה בסרטים גלישה באינטרנט אפליקציות OFFICE visual studio (מידי פעם אוליי קצת פוטושופ ומטלאב) הכי חשוב לי זה חיי הסוללה של הנייד לפחות 4 שעות.(מיועד נסיעות) גודל מסך עד 12.5 אינצ'. זיכרון: 1 ג'גה לפחות DDR 2 ועם אופצייה לשידרוג ל-2 ג'יגה. מאיץ גרפי: חשוב שיוכל להריץ סרטים HD בצורה חלקה וללא תקלות. (כולל יציאת HDMI) כונן קשיח: לפחות 150 ג'יגה. מערכת הפעלה: windows 7. מעבד: אינטל - לא משנה הסוג העיקר שיוכל להריץ את כל מה שאמרתי. חברת הנייד: ASUS, LG, LENOVO, DELL, HP תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  13. Started by inoy,

שלום, שוב שאלה בנאלית אבל לא מצאתי עליה תשובה, בייחוד שהתשובה משתנה כל יומיים. אז אני רוצה לרכוש מחשב נייד, מזל טוב, תודה. המטרה היא לעבודה מחוץ לבית כסטודנט. התקציב שלי הוא עד 3200 ש"ח אשמח בפחות אבל אני יודע שלא תמיד כדאי ואם יש הצעה מפתה אפשר טיפה לחרוג. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), ועריכת מוזיקה בתכנות פשוטות (אולי qbase או מקס) אבל יכול להיות שזה ייקר? * גודל המסך? המטרה היא לעבוד בנוחות אז נראה לי רצוי 14 * משקל רצוי? פרט פחות חשוב אבל לא מהכבדים ביותר * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כמו שעות עבודה ברציפות, נאמר לפחות 4-5 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? למקרן בעיקר * גודל מינימלי של כונן קשיח? אני לא מבין בזה. יש שירים, מסמכים. רק אם יש עריכת מוזיקה זה…

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  14. שלום, אני מחפש מחשב נייד עד 3500 שח לצורכי: אינטרנט, אופיס, Visual Studio 2008, emule. הדרישות שלי: מסך גדול (15.4 למשל). חשוב לי שהמחשב יעבוד מהר (הפעלה של הישומים לעיל במקביל). תודה מראש, תומר.

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  15. שלום לכולם, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 חריגה קטנה של 100 עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצת מכונות וירטואליות ולכן חשוב SSD מעבד חזק וזיכרון של לפחות 16GB. אם ניתן להוסיף כרטיס מסך למשחקים אשמח לשמוע. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב ברמה בינונית. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרס…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. חשוב שיהיה עם DUAL 2 CORE 4GB זיכרון כרטיס מסך שיסחב את הVISTA תודה לממליצים

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  17. שלום! אשמח להמלצה על נייד לעבודה שוטפת (אינטרנט, OFFICE, סרטים) וכן עיצוב תמונה (פוטושופ ואפשרות בהמשך להוסיף פאד ציור) המחשב צריך ליהיות עם מסך מאט, כי רוב השימוש בו יעשה תחת אור שמש התקציב כאמור הוא עד 3500 ש"ח, רצוי פחות גודל המסך דינאמי- אני מתאר לעצמי שככל שיותר גדול ככה יותר נוח לעבוד עם עיבוד תמונה עוד פרט קטן- רצוי שהמשחב יהיה "חזק" פיזית, הוא מיועד לחייל תודה מראש! עריכה - גודל המסך?- מה שמומלץ לצורך המפורט * משקל רצוי?- אין משמעות, המחשב יכול לשקול גם עשרה קילוגרמים * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?אין משמעות, יש מטען זמין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI …

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  18. שלום! אני מחפש לאחרונה מחשב נייד. לאחר התייאשות מהנסיון למצוא נייד מחודש מתאים (תודה ל QttP על הנסיון לעזור), אני מחפש נייד חדש שיתאים לי. אני מעוניין במחשב ע"מ לקחת אותו לצבא ולשמור בעזרתו על קשר עם 'הציוויליזציה' בשבתות ולהעביר את הזמן בכיף, כשיש זמן. הצרכים שלי הינם: - אופיס ואינטרנט - אני מניח שלא תהיה בעיה. - עבודה עם מספר ישומים בו זמנית - לא בהכרח ישומים כבדים, אבל שלא יקרוס מ 2 חלונות דפדפן שיהיו פתוחים. לפחות 2GB ראם, עדיף יותר. - הרצת משחקים - אני לא מעוניין במשחקים כבדים במיוחד. בכל זאת יהיה נחמד אם המחשב יתמודד עם משחקי אסטרטגיה טובים. - אחריות - של גוף ידוע. - גודל - נורמאלי. אני סולד מהמקלדות המכווצות. התקציב: שואף לכמה שפחות (בכל זאת, חייל). אני מעוניין…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. השימוש יהיה סרטים אינטרנט והמשחק STARCRAFT 2 לא כל כך מעניין אותי שזה יפעיל בשיא היופי אלא שיפעיל בסבבה.

20. שלום, מה שראיתי אלו הניידים באופיס דיפו ובבאג. אני ממש לא מבין בפרטים, אז המלצות יתקבלו בברכה. שימושים: אינטרנט, אופיס, חיבור לטלויזיה (שיעבוד חלק- חשוב!!!). למשחקים- אולי קלילים יחסית. תוכנות- אם יש משהו בתקציב הזה שמתאים לתוכנות כמו פוטושופ, אילוסטרייטור - עדיף (לא חובה). תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  21. Started by talisman,

המטרות הן בעיקר אינטרנט, אופיס, תכנות, מוזיקה. אשמח להמלצות, תודה :-)

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  22. Started by kola,

אני מעוניין בנייד שיכיל את התכונות הבאות: fireware = טוב ואיכותי [אני הולך להשתמש בזה הרבה] usb- לפחות 2-3 יציאות משטח לעכבר מסך בסביבות ה15.4 אינץ יכול להיות מצויין משך חיי סוללה מירביים [עדיפות] חשובה לי האחריות שתהיה למינימום שנה שיכול לסחוב פוטושופ ופלאש כמו גדול ללא כל סיבוכים. התקציב 4,500 ש"ח אני חושב שזה תקציב יחסית מכובד למחשב שאני מחפש תודה.

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  23. שלום לכולכם! כפי שכתבתי בכותרת אני מחפש מחשב נייד... עשיתי כבר סקר שוק והוא לא עזר לי בכלל, המוכרנים בחנויות נורא מיסתוריים בכל מה שנוגע להסבר ממשי על ניידים אבל בפורום קיבלתי קצת יותר הבנה... עכשיו תורכם להמליץ לי על נייד, עד עכשיו מצאתי אחד שממש התאים לי שהוא הacer 6930G. הוא כולל את כל הדברים שאני באמת רוצה... 500 ג'יגה הארדיסק. כרטיס מסך נוידה 9600. 4 ג'יגה זיכרון. CORE2DOU 2.0 נראה כאילו לא צריך יותר... העניין הוא שבאוקטובר הקרוב אני מתחיל ללמוד... המחשב בגודל 16" לפי אייבורי, זה נשמע לי ענק!!! בנוסף המשקל שלו כמעט 3 קילו... והאחריות מאכזבת ביותר של שנה וכתוב במפורש בפורום שהאחריות הארוכה היא קריטית. יש מחשב עם נתונים חזקים כמו של המחשב הזה עם מסך 14.1"... עם אחריות …

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by sollito,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב לגרפיקה בעיקר תלת מימד , התקציב קצת נמוך , אבל בהתחשב שהמחשב הנוכחי שלי (toshiba satellite l300) הוא dual core בן 4 והוא מצליח להחזיק את התוכנות (קצת איטי) * מטרות המחשב? גרפיקה, תלת מימד solidworks, 3dmax, rhino דו מימד פוטושופ וחבריהם... * גודל המסך? 17 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 20 דקות חובה (לשירותים) כל דקה נוספת ברכה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח ? מעדיף מעל 500 (מהיר, 7200) * כונן CD/DVD? צורב? מישהו עוד משתמש בכאלה? לא חבל על המקום? בכל מקרה אני יקבל אחד הא? * כונן Bluray? לא …

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by username80,

היי, אני מחפש נייד עד 4000 ש"ח. השימושים העיקריים הם אינטרנט ואופיס. תודה

• 0 תגובות
    • 517 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.