ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
סונגרתי למצוא לחבר טוב של אבא שלי נייד אז לפי מה שהבנתי, הוא מחפש מחשב נייד בתקציב של 4000שח לשימוש משרדי בעיקר + הרצאות. אם אתם צריכים מידע נוסף אז אני אשמח לשחק בטלפון שבור...
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצה למחשב לחבר למטרת עבודה. הנתונים שחשובים לו הם : מטרת המחשב : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) גודל מסך : 14/14.1 , מבריק. משקל : נוטה להסתובב הרבה עם המחשב, עדיף כמה שיותר קל במגבלות המחיר. יציאות : hdmi. גודל מינמאלי של כונן קשיח : 500G כונן dvd/cd + צורב. תקציב כולל מערכת הפעלה win7/ אין העדפה ליצרן מסויים, אשמח לשמוע המלצות רלוונטיות. תודה לכל העוזרים :
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח להמלצות למחשב נייד לשימוש אינטרנטי בעיקר (זקוק לתעבורת נתונים מאוד גבוהה בפרק זמן קצר) ועיבוד נתונים, חשוב לי שיוכל להתמודד עם מס' תוכנות במקביל נאמר לי שעל אף שאיני זקוק ליכולות גרפיות,כדאי לי לקחת עם כרטיס מסך נפרד כדי להקל על זכרון המעבד, האם כך? בנוסף, לשימוש אינטרנטי הכי מהיר שקיים מה הפלטפורמה המומלצת? צרכים נוספים: מסך 14" לפחות ושלא אסבול מהשתקפויות כי אעבוד גם בחוץ מצלמה ומיקרופון מובנים פד נומרי בצד ימין יהיה נחמד אך לא הכרחי זמן סוללה ארוך תאימות לXP (האם נכון שעדיף על VISTA?) תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד שיהיה בבסיס בעיקר, ככה לאינטרנט, צפייה בסרטים וגם משחקים ברמה סבירה (לא אכפת לי להתפשר על הגדרות נמוכות אבל שיריץ משחקים מודרניים ב FPS שחיק). מבחינת דברים ספציפיים - אני מעדיף מסך בגודל של בערך 15 אינץ', המשקל הוא לא פקטור ממש בשבילי (שלא יהיה מקרר כן..). התקציב - אני מכוון ל 4000 שקל בערך. בנוסף קיבלתי המלצה מחבר על dell inspiron n5010 - חיפשתי ונראה שהוא עומד בדרישות אך עם חריגה בתקציב, דעתכם עליו? תודה[br]פורסם בתאריך: 8.11.2010 בשעה 13:39:56 bump קטןמצאתי את זה, נראה מחיר נמוך להפליא, מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש נייד חזק יחסית לעריכת תמונות, ווידאו, סרטים, משחקים ופיתוח. אני מעוניין לרכוש בארהב ולייבא לניו זילנד, אני גר שם לשנה הקרוב. שמתי עין על lenovo y580 שזה נייד ממש מפלצתי אבל רציתי לדעת אם יש עוד אפשרויות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שימושים עיקריים לאינטרנט. לאבא של אישתי ולסבא שלה, חשוב שהמסך יהיה גדול 15.4 , לא איכפת לי שיהיה כבד ומסורבל. לא צריך מערכת הפעלה. ואגב צריך המלצה איזו מערכת הפעלה לשים להם... ויסטה או XP. ראיתי בKSP שלושה דגמים, מה עדיף או אם יש לכם משהו אחר שאתם ממליצים מניסיון. יש לי מעט נסיון בניידים, בעיקר לנותני האחריות שזה הדבר הכי חשוב מבחינתי, לאיזה חברה בארץ יש אחריות טובה ולאיזה לא? 1.Dell Inspiron 1525 IN-RD09-2544 3590 שח 3 שנים אחריות 2.ED500-L.AD13E T2410 2.0GHz - Free dos שזה בערך אותו מפרט רק עם שנתיים אחריות במחיר של 3200 http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot 3.Gigabyte W566U-D2T2 שנתיים אחריות 3550 שח. מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש נייד לשימושים בייתים רגילים מוסיקה סרטים גלישה קצת פוטושופ משחקים קלים * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא קריטי רוב הזמן יהיה נייח * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?שוב רוב הזמן יהיה מחובר לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לחיבור לטלויזיה שאיננה לא HD חיבור של מסך רגיל * בלוטות? יש עדיפות אם לא לא נורא עדיף שהמחשב יהיה חזק על חשבון זה * גודל מינימלי של כונן קשיח? לפחות 200 GB * צורב DVD? לא יזיק * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא מבין בזה כרגע חייל לגר בארץ לשיכולכם * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין עדיפות שיהיה משהו איכותי וטוב מערכת הפעלה וינדוס 7 4 GB זכרון קיבלתי המלצה לטושיבה L500-1GG במחיר של כ3600…
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
דרישות בלוטוס גודל מסך 14 פלוס מינוס לא הכי חשוב צורב משקל - ממוצע רק שלא יהיה כבד מאוד סוללה - לא חשוב משהו ממוצע חברה אמינה
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
היי חבר'ה ושבת שלום, כאמור התחלתי ללמוד משפטים ומיד ראיתי את הצורך החיוני בקניית מחשב נייד, פישפשתי קצת באינטרנט ולא הגעתי להחלטה מכרעת. אשמח לעצתכם. * מטרות המחשב - המחשב ישמש בעיקרו לאינטרנט, סרטים, אופיס - ללימודים. * גודל המסך - 13"-14" * משקל רצוי - מעדיף מקסימום של 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - מספיק לי בין 4-5 שעות עבודה(6 תאים אמור להתאים) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - HDMI מומלץ אבל לא מחייב. * בלוטות - לא חשוב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - אין העדפה. * כונן CD/DVD? צורב? - אין חובה בכונן אם זה חוסך ממשקל המחשב. * כונן Bluray - אין צורך * האם נדר…
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אהלן :-) בכמה שבועות האחרונים אני מחפש ומתעניין בלפטופ והגעתי לפורום כאן בסופו של דבר.. החלטתי גם להתייעץ אתכם. מטרת המחשב: תכנות, אינטרנט, צפייה בסרטים ואופיס.. לא למשחקים וכו'. גודל המסך: 14 אינץ' זה אחלה, הוא רוב היום יהיה מחובר למסך נייח (אולי אז עדיף 13.3?) רזולוציה: HD זה מספיק.. משקל רצוי: עד 2 ק"ג, כי כשאני אצטרך לקחת אותו + מטען לא רוצה יותר מדי משקל מעבד: מחיפושים שעשיתי אני מאמין שמספיק לי i5 מהגרסאות החדשות שלו.. אין לי צורך בi7 שמקפיץ את המחיר. האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא, יהיה מחובר למטען רוב היום. יציאות מיוחדות: חשוב לי שיהיה חיבור HDMI, לא רוצה להתעסק עם מתאמים.. bluetooth: לא חובה.. כונן קשיח: פה יש לי שאלה אליכם גם - האם כדאי לקנות 250 ג'יגה SSD ולהסתו…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אפרט את הצרכים ע"פ חשיבות: משקל: לא יותר מ 2.19 קילו מסך לא פחות מ 14 אינטש (רצוי כמה שיותר), אם יש צורך אז אפשר גם 13+ אבל שתהיה סיבה טובה... מעבד 2.3 כפול - משהו בסדר גודל הזה זיכרון 4GB RAM לפחות כרטיס מסך: אני חושב שאם שאר המפרט יהיה טוב ה HD3000 יהיה מספיק (אני לא סגור לגמרי במה הביצועים שלו תלויים) סוללה: במנוחה 8 שעות+. במאמץ שעתיים לפחות הארד דיסק 250 GB לפחות מקלדת עם תאורה אחורית WIFI N 3 (עדיף 4) יציאות USB BT, HDMI כמובן כרטיס חיצוני ואופטימוס (או טכנולוגיה מקבילה) או איזה SSD לשיפור ביצועים יהיו נחמדים אפשר בכיף בלי כונן CD השימושים הם: דבר ראשון שיהיה מחשב טוב (להריץ חלק דפדפן עם 12 לשוניות, לנגן מוזיקה ברקע, להריץ איזה תהליך ברקע כמו המרת פורמט או משהו כזה,…
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לתכנות, בניית אתרים וגרפיקה (Photoshop, Flash, Visual Studio 2010) אני מחפש מסך גדול 15"+, מעבד חזק ומספיק זכרון להריץ את שלושת התוכניות הנ"ל במקביל. חשבתי משהו מבוסס I3 ו4GB זכרון. כמיטב ידעתי -לתוכנות הגרפיקה החדשות יש תמיכה בהאצת חומרה לכן יש גם צורך בכרטיס מסך שהתוכנות ינצלו (האם הIntel GMA יספיק ?). אין חשיבות לניידות של המחשב שרוב הזמן ישב בבית ליד שקע חשמל זמין. אין צורך במערכת הפעלה ואין העדפה לחברה כלשהי אך העדיף מחשב ללא יותר מידי תוכנות "זבל" מותקנות מראש. כמובן אשמח לשלם כמה שפחות אך בגדול התקציב בסביבות ה3-3.5K. בתודה מראש, מייק.
-
- 8 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום לכולם, השנה אני מתחיל ללמוד במסלול להנדסת חשמל בטכניון. ראשית, אני לא ממש יודע מה נדרש מבחינת תוכנות שאעבוד איתן בעתיד... שנית, אני מפחד לקנות מחשב חלש מדי. ולכן, אני יוצא מנקודת הנחה שאני צריך מחשב חזק מספיק כדי שיעמוד בדרישות תוכנה גבוהות. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים וכבדים), צפיה בסרטים * גודל המסך? 17+- . לא בעד מסכי מאט... * רזולוציית המסך? העדפה לFULL HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? אין חשיבות למשקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? נדרש זמן סוללה ארוך, 4 שעות עבודה רצופות ואף יותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) HDMI ללא ספק. * Bluetooth? לא הכרחי בעליל. * גודל מינימלי וסוג של …
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד לשימושי סטודנט, אבל שיהיה מהיר כמובן אם ניתן ויש לו גם כרטיס מסך לא מובנה בלוח ואוכל לשחק בו קצת אז אשמח חשוב מאד - שלנייד שאני קונה, כלומר לחברה, יהיה לי גם אחריות בארץ. *מסך בגדול 15.4 אשחח להצעות
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, האם למישהו ידוע על נייד מבוסס סנטרינו עם יציאה טורית RS232 תודה
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום כולם! אני מחפש נייד לסרטים, סדרות, מוזיקה ועבודה משרדית. חשוב לי כונן גדול, ומסך 15.4 איכותי... איזור המחיר שלי הוא 5500 ש"ח, אפשר להתגמש אבל חשוב לי מאוד התועלת\מחיר. ראיתי את המחשב הזה בKSP: CPU2.26 GHz Intel Core 2 Duo Processor P8400] Memory3072 (1 x 1024 MB + 1 x 2048 MB), Up to 8 GB HD320 GB (5400) Display15.4" WXGA High Definition BrightView Widescreen (1280X800) GPUNVIDIA GeForce 9200M GS, Up to 1535 MB (256 MB dedicated) Optical DeviceLightscribe Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) with Double Layer support SoundAltec Lansing speakers 3D Sound Blaster Pro compatible sound 16 bit integrated Bluetooth…
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש נייד לאחייניתי במחיר 2500 (גמיש במידה ומאוד כדאי). המטרה מוזיקה אופיס אינטרנט וגם משחק בפוטושופ (לא לצרכים מקצועיים) לפי המדריך שקראתי בפורום זה הבנתי שעדיף לא לייבא מחו"ל כי אני מחפש נייד זול. אם כך רציתי לדעת מה הדגמים הכי מומלצים כרגע? מצ"ב רשימת הדרישות: * מטרות המחשב? אינטרנט אופיס וגרפיקה דו מימדית (לא לצרכים מקצועיים) * גודל המסך? עדיף גדול בגלל נושא הגרפיקה. * משקל רצוי לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320 ג"ב לא משנה המהירות אין צורך בSSD * כונן CD/DVD? צורב? כדאי אבל לא מחייב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית …
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רוצה לקנות נייד VOSTRO 1500 של DELL --> http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/vostronb_1500?c=il&l=he&s=bsd והבעייה שחוץ משני חנויות שמצעתי לא יודעה איפה מוכרים אותם במחירים נורמלים. בחנות הזאת -- http://www.adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=6241 לפני שבועים מחיר היה 4480 וכבר רציתי לקנות ,אך משבוע שעבר הם העלו את המחיר ל4700 למרות שדולר ירד ובאתר של דל המחיר לא זז כלל והפרש של 1000 ש"ח בינהם לישראל שזה לא הגיוני . פניתי לחנות ולפי התשובה שלהם הבנתי שהם העלו זאת כי הם היחידים שמוכרים אותו .... לאומת זאת חנות הזאת לא מפרסמת מחיר -- http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=lap-de68&Cat2Cat1ID=1&Cat2ID=2 אך התקשרתי ונאמר ל…
-
- 7 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד חזק שישמש בתחליף למחשב נייח בדרכים. אני מעוניין בגודל מסך 15" לפחות, מעבד חזק ו4GB של זיכרון. המשקל של המחשב פחות חשוב. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בארה"ב איזה לפטופ (או יותר נכון להזמין מהאינטרנט לכתובת בארה"ב) בכל מקרה, חשבתי ללכת על זה http://www.amazon.com/ASUS-15%252e4%2522-Notebook-%252d-Black/dp/tech-data/B000N56LZA/ref=de_a_smtd/103-3534944-2355835?ie=UTF8&qid=1178438682&sr=1-9 יש לכם משהו אחר להמליץ ? תודה
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני חיפשתי NetBook שיעבוד 24\7 רוב הזמן יהיה עם מטען. שימושים לרוב גלישה באינטרנט ומחובר תמיד לSKYPE. הסתכלתי על מעבדי ATOM, והבנתי שהנייד מסוג כזה לא יוכל לרוץ עם מוזילה כמה טאבים פתוחים ודיבור בסקייפ. עם המערכת שמגיע איתו זה WIN 7 ונוסיף לזה עוד אנטיוירוס לדעתי זה די מכביד, מה דעתכם? (אולי לינוקס יפתור את הבעיה במעבד חד ליבה ATOM)? יש מעבדי ATOM כפולי ליבה, הם יוכלו להתמודד עם סוג כזה של עבודה? בעקרון אני רוצה משהו קטן, אבל לא חייב חיי סוללה ארוכים כי רוב הזמן אני יהיה מחובר לחשמל. (שעה + לדעתי כל נייד יספק את זה) חשוב לי שיהיה שקט, קריר ויתמודד עם הדרישות. עם להסתכל מבחינת גודל, אז זה יחסית קטן ומעבד AMD כפול ליבה. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13266 איך הוא? במחיר י…
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
חברים יקרים שלום. מחפש מחשב נייד לצרכים ביתיים בעיקר לעבודה משרדית (אופיס, אינטרנט, מוזיקה, סרטים). לא משחק במחשב... חשוב שלא יהיה חלש במיוחד כי אני עובד עם הרבה חלונות פתוחים. אשתי גם משתמשת לעיתים רחוקות בתוכנות גרפיות לעיתים (פוטושופ, אוטוקד) אבל זה ממש לא השימוש העיקרי והשכיח. צריך לשמש אותי לפחות ל-4-5 שנים. מסך צריך להיות גדול, אפילו 15.6 ואיכותי באופן יחסי. אני רגיש למסכים לא טובים. משקל לא כל כך רלוונטי. גם Bluetooth לא חשוב במיוחד. קורא אצבע - עדיף שלא... אורך חיי סוללה לא חשוב במיוחד כי זה יהיה בעיקר לצרכים בייתיים. גודל HD או מהירות - סטנדרטי. אין העדפות מיוחדות. חשוב שיהיה צורב DVD (שזו לא בעיה במחשב עם מסך כזה, אני מניח). אין לי העדפה לחברה מסוימת אם כי …
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אז אני מחפש מחשב לאבא שלי סביב 3-3.5K עם התכונות הבאות: * מטרות המחשב: עבודה משרדית, משחקים קלים, סרטים * גודל המסך: 15.4/15.6" * משקל רצוי: קל ככל האפשר * זמן סוללה ארוך ככל האפשר * בלוטות' * גודל מינימלי של כונן קשיח: 250GB * צורב DVD-RW * עדיף עם אחריות בינ"ל * עדיפות לחברות DELL,HP,TOSHIBA * מקלדת גדולה ככל האפשר ונוחה תודה רבה [br]פורסם בתאריך: 5.09.2010 בשעה 16:19:20 סליחה על ההקפצה אבל מצאתי כמה מחשבים מעניינים ואשמח לשמוע את דעתכם עליהם.http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5684&CatCode=315 http://ivory.co.il/product.asp?productid=5566&CatCode=315 http://ivory.co.il/product.asp?productid=5540&CatCode=315 אשמח לחוות דעת ולא יזיק …
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מחפש נייד סוס עבודה לא נתקע ולא מגמגם גם שפותחים המון יישומים לעבודה משרדית אופיס אקרובט וכו', תצוגה נעימה וברורה וחדה של טקסט. הנה הדרישות הכלליות: מטרות המחשב? עבודה משרדית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15" אבל פחות חשוב הגודל יותר חשוב לי האיכות, כמה שפחות מעייף את העיניים. * משקל רצוי? 2-3 ק"ג ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 4 שעות זה ארוך לטעמי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא נראה לי ש SSD יכנס בתקציב אבל אם כן מה טוב * כונן אופטי? צורב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגי…
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מומלץ מסך גדול. הסוללה וזמן העבודה בפועל לא חשובים עבורי, משום שמטרתו היא כימעט אך ורק לשימוש ביתי (אני לא קונה נייח, כי אין עוד מקום לעמדה...). כמו כן הביצועים שלו לא חשובים כל כך, כי השימוש העיקרי שלו עומד להיות בעיקר לאינטרנט... בנוסף לזאת המישקל לא יהיה קריטי. אשמח גם לקבל המלצה לראוטר אלחוטי במחיר של כמה מאות שקלים. תודה לכל העוזרים .
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-