עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ferrarif11,

אני קורא בפורום באופן מתמיד כבר כחודשיים, וחורש על כל החנויות בחיפוש אחר מחשב נייד לסטודנט. השימושים הם לרוב בסיסיים: אופיס, אונטרנט, מעט סרטים ומדי פעם משחקים קלים עד בינוניים. * גודל המסך? 14-15 עדיפות למסך מט (לא מבריק) ורזולוציה אופטימאלית שתתאים לגודל המסך אך לא תפגע בשימושיות ולא תעיק בשימוש ממושך. HD לא חובה, אך אפשר במידה שלא תגרום לחריגה מהתקציב ו/או פגיעה במפרט המחשב בהתחשב בתקציב. * משקל רצוי? 2.5Kg במידה ויש פחות מה טוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לרוב יהיה מחובר לחשמל אבל עדיף כמה שיותר ארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? 2-3 USB ולא משהו מיוחד אחרת זה סתם מעלה את המחיר. * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320-250GB אם לא מייקר יותר על המידה …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by ytoledano,

אני מחפש לקנות מחשב נייד בכ 4500-5000. בעיקרון אני מעדיף בארץ אבל אני מבין שיש עכשיו דגמים חדשים עם Haswell שמאוד משפר את חיי הסוללה ואם בשביל זה חייבים לקנות בארה"ב - אני אקנה. בארץ, אני מעדיף לקנות בKSP. הנה הנקודות מהסטיקי, השארתי מה שרלוונטי: שימוש: תכנות/סטודנט, לפחות 4 ג'יגה RAM מסך: 13-14 אינץ' רזולוציה 1600 על 900 עד FHD. * משקל רצוי? חשוב שיהיה קל, אבל לא בהיסחפות * סוללה: 5-6 שעות * דיסק: SSD 120 ג'יגה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, אלא אם זה מייקר משמעותית * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? גמיש תודה

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  3. Started by saed127,

שלום :-) רציתי לשמוע מה דעתכם לגבי המפרט הבא, המחשב הוא לחבר שמשתמש בו בעיקר לאינטרנט ומסנג'ר ולא לגיימינג מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤390 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200 לוח אם GIGABYTE GA-73PVM-S2H ¤335 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39360 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤274 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Exceleram DDR2 1024MB 800Mhz CL 5-5-5-15 ¤84 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=EX2-1800P1-SK כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 9500GT OC 512MB PCIe ¤394 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44450 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD ¤141 כמות:1 htt…

4. Started by Plumber,

שלום לכם יהודים יקרים אני צריך מפרט למשחקים עד 4000 ש"ח עם אפשרות לחריגה עד 4500 אבל עדיף שלא... לא צריך ציוד היקפי, לא מתוכנן אוברקלוק, הארד דיסק לפחות GB 500 ואם התקציב מאפשר אז אפשר להגדיל, ועדיף שיהיה כמה שיותר שקט... תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 844 צפיות
  5. היי, הודעה ראשונה שלי פה בפורום. אני צריך מחשב למטרות משחקים (civ4, ut2k4) בכמה שפחות כסף (3500 הכי מקסימום) יש לי דיסק קשיח, צורב, רמקולים, מקלדת, עכבר, מסך ומערכת הפעלה, אני צריך רק מעבד (איי אם די כמובן), לוח אם, ג'יגה בייט זיכרון פנימי, מארז עם ספק (אין צורך ביותר מ400 וואט), כמה מאווררים, כרטיס מסך וזה הכל. עדיף שהמארז יראה סביר, ולא כמו קופסת קרטון ממתכת יש לי גם שני מאוורים 80ממ לא איכותיים במיוחד. הייתי מעדיף מפרט מש צמוד ל3000 שקל, אבל אם יש איזה משהו ממש ממש שווה שיעבור קצת את המגבלה, אני מוכן להסתכל תגידו לי גן באיזו חנות אפשר לקנות את הרכיבים שהצעתם תחת המחיר שהבאתם, יש העדפה קטנה לאיזור ירושלים דרך אגב, אין לי בעיה עם מחשב רועש, ואני לא רוצה או צריך…

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  6. מעוניין במחשב לשימוש ביתי שגם יריץ משחקים עדכניים בהגדרות בינוניות -לדוגמא gta v מוכן להשקיע עד 2800 ש״ח, ניתן לחרוג במידת הצורך עד 200 שח, לא צריך מסך. לא מעוניין באוברקלוק. המפרט צריך לכלול גם עכבר ומקלדת אלחוטיים פשוטים ורמקולים פשוטים. אשמח גם להמלצה על חנות אמינה עם מחירים טובים. תודה!

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  7. Started by ayoub054,

שלום רב , זות הפעם הראשונה שאני כותב כאן אני רוצה לקנות מחשב אבל אני לא יודע מה הכי טוב יש לי כסף עד 5000 ש"ח אז אני צריך מחשב במחיר הזה עם מסך ולכן אני צריך עזרה ממכם מהו סוג המעבד ומהירותו בקיצור תפריט מהגדול עד הקטן טודה רבה :kopfpatsch: ??? ???

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  8. מעבד E8500 לוח אם ASUS P5KC ספק OCZ OCZ500SXS 500W זכרונות OCZ OCZ2G8004GK 2X2GB 800MHZ CL5 כרטיס מסך SAPPHIRE ATI RADEON HD 2900GT 256MB PCI-E+HDMI bulk דיסק קשיח 250 סטה כמובן צורב אל ג'י מארז , כניראה טרמלת'ק ארמור חשוב לי שיהיה ממש ממש מהיר הוא יהיה כזה ? יש מקום לשפר?

• 14 תגובות
    • 932 צפיות
  9. Started by beasst,

Dell Inspiron 7720 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23041&cf=zap מה אתם אומרים על מחשב מבחינת ביצועים למשחקים ועיצוב גרפי ? עשיתי מלא חיפושים באינטרנט של מחשב ברמה טובה במחיר כזה נמוך (4,500) אשמח לחוות דעת שלכם ואם יש לך משהו יותר טוב להציע אשמח גם כן לשמוע

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  10. המחיר ? הקישור למטה: http://clicks.walla.co.il/clicks_specials.asp?n=Walla_shops&b=Promo_shops&u=http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1NMPSLB0E

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  11. היי, אשמח אם תוכלו לעזור לי במציאת מחשב נייד בשבילי. עד עכשיו היה לי מחשב נייח שכבר בן 5 וחצי אז אני לא כל כך מבין בניידים. אני מחפש משהו ללימודים אבל בעיקר למשחקים. אני לא זקוק למחשב כל יום כי במקצוע שלי (הנדסת חשמל ואלקטרוניקה) אני לא רואה סיבה לא להשתמש במחברות, אבל יהיה נחמד להביא את המחשב לספרייה בתקופות מבחנים כך שאוכל לשבת בפינה שקטה. באשר למשחקים, אני לא מי יודע מה גיימר, אני משחק במשחקים החדשים שיוצאים אבל אולי שעה - שעתיים ברצף ולא יותר. ממש לא בקטע של מולטיפלייר או משהו כזה... עדיין, יהיה נחמד אם המחשב יוכל לתמוך במשחקים שיוצאים בעוד 3-4 שנים ככה, ואם אוכל לשחק על הגדרות גבוהות או לפחות בינוניות. הבנתי שקיימת אפשרות לקנות מחשב עם שני כרטיסי מסך מובנים כך שלא אצ…

• 36 תגובות
    • 6.6k צפיות
  12. Started by cold-fire,

?Athlon64 3500+ (S-939) VENICE CORE? ?A8N-SLI PREMIUM(s939) NF4, 2xPCI-E, GBL? ?512Mb 400MHz Twinmos CL2.5? x2 ?Forsa 6200 Max 256MB TurboCache, PCI-E x2 ואת כול החלקים האחרים יש לי זה מפרט ב3500 אם יש לכם מה להגיד או לשנות הכול יתקבל בברכה.

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אני צריך לקנות מחשב נייד עם מסך בגודל ממוצע, 15.4 יספיק [עדיפות למאט למניעת השתקפויות, אחרי הכל לא עומדת להיות במחשב בכלל גראפיקה] לא עומדים להיות בו פעולות גראפיות כלשהם שצורכות כח גראפי חזק, כך שאפשר להשתמש בכרטיס מסך מובנה במחשב עומדות להתבצע עבודות תכנות ככה שיהיה נחמד לקבל בתקציב כ-2G זיכרון אין צורך במערכת הפעלה, עומד להיות מותקן עליו לינוקס. האם ישנו כזה מחשב נייד? ואם לא אז מהו התקציב המינימלי?

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  14. Started by coben,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל (אם זה משתלם). ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית , אינטרנט, תכני HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? רק מקלדת נוחה. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך. אני מניח גם שלא צריך כרטיס מסך, המובנה יספיק נכון ? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קריטי. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות, אין צורך במערכת הפעלה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים…

15. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב מירבי עד 4700 חריגה 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני hd, עבודה משרדית, משחקים ברמה בינונית ( APEX, FORTNITE), עריכת תמונות חובבנית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך משנה אבל שיהיה קר עד כמה שאפשר בלי שיהיה רעש של מטוס. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת …

16. שיהיה מפרט חזק מאוד, כרטיס מסך אני לא צריך משהו יקר ומתקדם מאוד, כרטיס ברמה של 7800\7600GT יכול להספיק. לא מתכנן אוברקלוק רציני, אולי אולי משהו קטן. זקוק רק למארז וספק, אין צורך בציוד היקפי אחר. תודה. 1. שווה לחכות למרובעי ליבה? 2.איך הזיכרונות של cell shock ?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. טוב לאחר זמן לא קצר והרבה התלבטויות זה המחשב שקניתי אני מקווה שהמפרט הנ"ל תואם את הציפיות שלי. חוות דעת יתקבלו בברכה ולגבי הפריט- בין אם שמתם לב או לא עדיין לא רכשתי מסך היות ואין לי שמץ של הבנה בזה לכן אני שואל בפורום הזה היות ואני רוצה שהמסך יהיה תואם את המפרט הנ"ל אין לי מושג LED/LCD לא יודע מה ההבדל בניהם. כל מה שאני רואה בכל השמות האלה זה "מסך" אז בבקשה תמליצו לי על מסך 23 אינץ משהו טוב למשחקים כך שיהיה כיף לשחק ולראות תמונה באיכות גבוהה ושירוץ טוב. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  18. Started by NuXeR,

שלום, אני מעוניין לשדרג את המחשב, שכרגע משמש אותי לאינטרנט ומוסיקה בלבד, לאחר השדרוג אני אשתמש בו גם למשחקים. המפרט שחשבתי עליו כולל בערך: Intel Quad Q6600 - 1447 nis WD 250AAKS 16MB Cache X 2 [Raid 0] = 750 nis Sapphire ATI Radeon HD2900PRO - 1700 nis OCZ 2GB DDR2 1066MHz - 1015 nis סה"כ זה יוצא 4900 אבל צריך להוסיף עוד לוח אם....(חשוב - כרטיס קול עם יציאה אופטית/קואקסיאלית). אני מעדיף לחסוך כמה שיותר, לכן אני אשמח לקבל כמה אופציות על מנת להשוות את תועלת היחס בין הביצועים לעלות. תודה, תומר.

• 13 תגובות
    • 768 צפיות
  19. שלום כרגע יש לי את המפרט שבצד אז שאלה ראשונה אם אני יכול למצא משו טוב יותר ממנו במחיר הזה אם תשאלו למה להחליף יש לי אותו רק 4 חודשים... יש לי את האפשרות שמישו לוקח אותו ומביא לי הכסף הזה ולכן האם שווה לי לעשות את זה? ואם כן הציעו נא מפרטים... תודה רבה חג שמח

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  20. אוקיי אז נתחיל קודם כל בתודה לכולם על העזרה ואני מוכן לקבל כל הערה לגביי המפרט מעבד AMD ATHELON 64 3500 + VENCIE CORE = 1380 לוח אם 850 = Gigabyte GA-K8N ULTRA SLI bulk דיסק קשיח 729= WD 250 gb SATA II 7200 rpm 16 mb כרטיס מסך 1535= LEADTEK WinFast PX6800 GS TDH pci-e 256mb זיכרון 680= 512 X2 dual chanel kingston DDR 400 מארז Thermaltake Swing VB6000 Black 430W פה אני ממש פתוח להצעות איך לשלב בין ספק טוב יחסית שיחזיק טוב לבין מארז ושלא יהיו ממש יקרים אז אני פתוח ממש להצעות חחח סה"כ = 5174 לא כולל מארז וספק פה אני צריך עזרה!

21. היי, היום יש לי מעבד e6600, 4gb וכרטיס מסך hd4870... המחשב עצמו בן לדעתי 4 והוא שודרג לפני שנתיים ל 4ג'יגה + הכרטיס מסך (וכונן קשיח של טרה שגם יעבור למחשב החדש) החלטתי שהגיע הזמן להחליפו. כמו כן מבחינת ציוד היקפי, אז יש לי סט של מיקרוסופט זול למקלדת ועכבר + עכבר משחקים של רייזור (אין צורך להחליף אותו) אבל כן הייתי מעונין לרכוש סט חדש ליום יום. כמו כן המסך שלי הוא סמסונג 24 אינץ עם פאנל tn מזעזע שאני חושב שהגיע הזמן להחליף במשהו ips-י. הסאונד הינו atp3 האגדי.. לא רואה סיבה להחליפו כרגע אני מעונין לרכוש גם ssd להתקנת מערכת ההפעלה. בגדול השימושים שלי הם .. רב תכליתיים. מדי פעם משחק במשחקים שדורשים גרפיקה, מתכנת, צופה בוידאו, וגולש כבד כמו כן , לפני שנתיים הייתה לי הת…

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  22. Started by danitavo,

1. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3k, עדיפות גבוהה לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מתחיל לימודי רפואה, בעיקר שימוש משרדי ללימודים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא רועש מדי כמובן אבל אין בעיה של רעש קל 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך 8. האם ישנה העדפ…

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  23. Started by rk666,

בניתי מפרט לעצמי ב5K, האם יש במחיר הזה משהו טוב יותר ? מעבד: Intel Core i5 750 2.66 1040 ש"ח לוח: intel blkdp55wb (dp55) i5 530 ש"ח זיכרון: 2gb kingston ddr3 1333- i5 X2 500 ש"ח מארז: TT - wing ma 200 ש"ח ספק: 550w HEC 315 ש"ח כ. מסך: Connect3D 4850 512MB GDDR3 560 ש"ח דיסק קשיח: seagate barracuda 1TB (7200, 32mb) 420 ש"ח צורב: Pioneer dvr 112DX18 120 ש"ח Dell 2209WA 1300 ש"ח סה"כ 5000~ האם יש משהו שעדיף להחליף לשפר אודה לתשובות.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2K אפשר לחרוג ב500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? נטפליקס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה ווינדוס. לא צריך אופיס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. …

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by speedy64,

היי כולם, אשמח אם בתשובות לא תתנו לי מערכים חלופיים - זה רק מבלבל אותי. אני מעוניין בתשובות לגבי רכיבים ספציפים במפרט שלי שאתם חושבים שלא מספיק חזקים למערכת סופר משחקים/גיימינג. או שסתם יקרים ואין לי צורך בהם. אני כבר מאוד מבולבל ורוצה לסגור על מערכת זו (בחנות אחרת) ופשוט רוצה לדעת האם כרטיס המסך/הספק כוח וכ"ד מספיק טובים ביחס למחיר שלהם. האם המפרט כולו ייתן לי את מה שאני מחפש וזה לשחק בצורה מקסימלית ביחס למחיר . 1. מה התקציב המקסימאלי - 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך ?- לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים וקצת צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מ…

• 4 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.