עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by zam,

אני זקוק בבקשה להמלצות למחשב נייד לפי הדרישות הבאות: * מטרות המחשב? הרבה אינטרנט ואופיס, קצת תכנות, צפיה בסרטים באיכות HD וקצת מוזיקה להעביר את הזמן. * גודל המסך? היא אומרת שלא משנה אבל אני חושב שמאחר והיא יושבת הרבה מולו, היא צריכה לפחות 14, 15.6 יהיה אחלה. * משקל רצוי? כמה שפחות בהתחשב בדרישות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן. כמה שיותר בהתחשב בתקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיף עם USB3 ו-HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לדעתי כן כי היא בסיום הדוקטורט ויש מצב שהיא תעבור לחו"ל. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? יש בלי? אשמח לאופציות עם ובלי. * האם יש לכם העדפה לחבר…

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  2. Started by shemesh,

מעוניין במחשב נייד לצורך עבודה תוך כדי נסיעה ברכבת. אמור להצליח להריץ סימולציות MATLAB. בנוסף, חשוב לי אפשרות ל-touchscreen, בעיקר עבור סרטוט עם עט סטיילוס. תודה רבה מראש על העזרה. נעזרתי בחברי הפורום גם ברכישות הקודמות שלי, ולא התאכזבתי. פרטים יותר מלאים: * מטרות המחשב? תכנות, הרצת סימולציות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך קטן (סדר גודל של 15 אינצ') * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) פחות חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? חובה touchscree…

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  3. שלום חברים, צריך לרכוש לאישתי מחשב נייד לעבודה, היא מנהלת מכירות. והשימושים שלה קלים, למשל אופיס, מיילים וכו׳ לאישתי חשוב שהוא יהיה בעל עיצוב נקי, דק וקל משקל (היא אוהבת את הסגנון של לנובו YOGA) לי חשוב לנצל את ההזדמנות ולרכוש מחשב שיוכל להחזיק גם משחקים, עבור הבן שלי (בן 10) לכן הייתי רוצה למצוא לפטופ מאוזן עד כמה שניתן המשלב עיצוב דק, משקל נמוך וגיימינג. מקווה שיש חיה כזו.. תודה. אני מעוניין שהמחשב יהיה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 6,000 ₪ 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, אופיס, מיילי…

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  4. נתחיל בשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח גג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים וסדרות בFHD, פיתוח תוכנה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עבודה אינטנסיבית בסביבות פיתוח שונות (חלונות, לינוקס). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, assassin's creed, GTA, CRYSIS, far cry, diablo. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  5. Started by maorwtf,

אהלן, יש לי מחשב יחסית ישן שאני רוצה לשדרג. כרטיס מסך החלפתי לא מזמן וגם SSD אז אין לי צורך בהם. אני רק מחפש להחליף לוח אם, זכרון ומעבד. לא רוצה חלקים high-end אבל גם לא בינוניים. אני חושב שהתקציב שלי מספיק לחלוטין בשביל זה. לגבי ספק כוח - יש לי FSP AUROM שעובד כבר 6 שנים. הוא אמור להיות איכותי מאוד, האם כדאי להחליפו כהקדמת תרופה מכה על מנת שלא ימות ויקח איתו חלקים נוספים יקרים? 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000-2500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, קצת משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? …

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  6. Started by israel1970,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה תוכנות איור ומשחקים כמו קול אוף דיוטי החדש א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קול אוף דיוטי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר מסך בגודל 21 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  7. יש עליו הרבה תלונות בחו"ל, למשל כאן, http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=5860

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  8. אהלן אני מחפש המלצה לנייד עבור חברה סטודנטית - בעיקר לוורד/אינטרנט/לשמוע מוסיקה, התקציב 5K (אפשר יותר, אבל גם פחות יתקבל בברכה...). הדרישות: - לא כבד מדי, אני לא יודע מה התחושה של 3 ק"ג, אבל נראה לי שזה הגבול העליון. - לפחות 1GB זכרון (שאלה: האם כדאי כבר ברכישה לשדרג ל-2GB?) -עדיפות ל-WIN XP (אין צורך להכביד עם ויסטה) - מה דעתכם? - יציאות סטנדרטיות, עדיף עם כניסות לכרטיסי זכרון - אחריות + שירות אופטימליים - מקס' זמן, מקס' שירות - כאן אין מה להתפשר. - מסך - נראה לי ש-14" יספיק, אין צורך במסך רחב. - מאוד חשוב לה - מחשב שלא ידרוש שידרוגים לתקופה הכי ארוכה שאפשר (דרישה קשה, אבל לגיטימית...). אשמח לשמוע הצעות/רעיונות והתיחחסויות לכל אחת מהקושיות הנ"ל. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  9. Started by The_Israeli,

אהלן חברה קודם כל מודה מראש על הסיוע... באוקטובר אני מתחיל לימודים, מחפש לקנות מחשב נייד. תקציב: עד 5000 ש"ח. משקל: לא רלוונטי, שיהיה כבד מצידי מסך: רצוי כמה שיותר גדול, לא צריך מסך מגע דרישות\שאלות נוספות: 1. מיועד בעיקר לעבודות סטודנטיאליות וצפיה בסרטים\סדרות. 2. יהיה נחמד אם אוכל לשחק עליו Diablo 3 בעתיד וזה ירוץ כמו שצריך. מעבר לזה לא צריך שום משחק אחר 3. אם אפשר שהתקציב יכלול עכבר טוב. 4. כמו כן צריך המלצה לתיק נוח לסטודנט למחשב נייד, שיהיה בו מקום גם למחברות ושלא יהיה יקר מדי. לא צריך להיות חלק מהתקציב של המחשב. 5. אם אפשר גם המלצה היכן עדיף לי לקנות... 6. בגדול אני צריך את המחשב לפני ה-11 לאוקטובר, ככה שאם לפני זה צפויות ירידות מחירים ושווה קצת לחכות ע…

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  10. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4.5K ללא חריגה ! אפילו פחות אם מתאפשר 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים קלים כרגע כגון : LEAGUE OF LEGENDS וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במקלדת , עכבר , רמקולים , ומסך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה …

11. Started by shay82,

אני מחפש מחשב עם תקציב עד 4500₪ השימוש הוא לגלישה משחקים לילדים KODI בניתי אותו באתר של KSP נ.ב. חסר שם קירור למעבד שעוד לא בחרתי מה הייתם משנים או מוסיפים?

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  12. Started by M7a,

אני רוצה לשדרג את המחשב שלי... התקציב שלי עומד על 7000 ש"ח. יש לי את כל הרכיבים והחלקים שצריך + מודינג מטורף. אני מחפש רק לוח+מעבד+זיכרונות+כרטיס מסך. שיוכלו להריץ משחקים בלי להתאמץ. תודה

• 13 תגובות
    • 890 צפיות
  13. Started by Goldenmario,

אשמח למחיר לכל המפרט עם המארז ובלי המארז (בחלקים) ספק כוח: HEC PFC Active 600W 600DRAT לוח אם: Gigabyte P55M-UD2 מעבד: Intel i5 750 זיכרונות: Mushkin DDR3 2GBx2 מארז: Antec Fusion Black 430 כרטיס מסך: HIS HD5770 המחשב עבד 3-4 שנים ונמצא במצב מצויין

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  14. Started by gggil,

* מטרות המחשב? תכנות ופיתוח אפליקציות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 מועדף, מעדיף מאט. * רזולוציית המסך? אם יש אפשרות לתמיכה ב4K אז עדיף. מינימום FULL HD. * משקל רצוי? עד 3 קילו אבל גמיש * האם נדרש זמן סוללה ארוך? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ומינימום 2 כניסות USB. * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1 טרה של זיכרון. לא חובה SSD במחשב * כונן אופטי? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה מראש על העזרה, גיל

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  15. אני סטודנט להנדסת תוכנה, שנה שלישית. האימולטור של אנדרואיד הורג אותי פה עם האיטיות שלו... יש לי מחשב עם I3 דור ראשון (2 ליבות) עם 4 ג'יגה ראם. כמה יעלה היום מחשב נייד, קל עם כונן SSD של 500GB +1 טרה של רגיל 8 ג'יגה ראם (אם אין הבדל מחיר רציני בין ה8 ל - 16, אז את ה16) עם מעבדI5 דור שלישי-רביעי יהיה נחמד אם יהיה מסך טוב, בשביל הפורנו של סוף יום... ולפחות 14''

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  16. Started by Shbd,

שלום, אחרי שנה+- עם ה- NAS שלי שהורכב בעיקר מחלקי חילוף הוא די מפרפר והנני זקוק לאחד חדש. הדרישות: - אין צורך בציוד הקיפי - לוח אם עם 4 חיבורי SATA לפחות, אני מאוד אשמח ל-6 אם יתאפשר. - מארז, אני אסתפק ב- MidTower נראה לי הכי קטן שאוכל לקחת ועדין לדחוף לשם יותר מ-2-3 ההארד דיסקים. (החמוד הזה הרשים אותי). - הארד דיסק 500GB (די והותר ל- WHS2011) - מפרט מ KSP \ Ivory תודה.

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  17. Started by yoss100,

החלטתי ליקנות את זה http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12524 וראיתי שהסוללה היא שלושה תאים ויש דגמים עם 6 תאים האם זה משמעותי בזמן עבודה?וכמה אפשר לעבוד איתו ללא טעינה?

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  18. Started by דרומי,

איזה מהם עדיף חברים? 1: Intel Pentium IV 3.2 Ghz 1M Cache BOX Prescott 775 CPU ASUS P5GDC Deluxe 3.6/LGA775 Intelr 915P Motherboard A-Data 512 MB DDR 3200 Memory*2 Asus Geforce FX 5700 V9570/TD 256MB DDR Retail Video Card 2: AMD Athlon 64 3200+ (1MB L2 cache) Tray CPU Gigabyte GA-K8NSNXP nForce3 250 Motherboard A-Data 512 MB DDR 3200 Memory*2 Gigabyte Geforce FX6600GT PCI-EXPRESS 128 mb Retail מה אתם אומרים?במחיר שתיהים בערך 4500 ש"ח. מחשב למשחקים כבדים,אינטרנט,סרטים וכו'.... תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 890 צפיות
  19. Started by Mr.Pepo,

לא מזמן רכשתי מקרן חביב ועכשיו מחשב HTPC פשוט מתבקש. אני מעוניין בתקציב כמה שיותר נמוך אבל שעדיין יוכל להריץ כמה סרטים וקצת מוזיקה בלי להתחיל לגמגם. כיוון שאני n00b גמור במפרטים כאלה אני מעוניין לחבר את המחשב לרסיבר עם 5.1 רמקולים, לטלווזיה ולמקרן. דבר כזה אפשרי? תודה מראש אנשים!

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  20. Started by someone2007,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש כולל הכל ב4K אני לא יודע מאיפה להתחיל עם זה כי חריגה זה עד 100 שקלים וגם רצוי שלא המחשב למשחקים אם חסר משהו תגידו ואני אענה בכל מקרה הוא יהיה אצלי היום כך שהתשובות יהיו יותר מדויקות ממה שאני יכול לספק לבד תודה מראש לכל מי שינסה לעזור

• 14 תגובות
    • 890 צפיות
  21. שלום כולם, הייתי מעוניין לקבל מפרט בתקציב של 2500-3000, יש לי עדיפות למעבדי אינטל אבל במידה ואתם מאמינים שבתקציב הזה עדיף AMD אשמח לשמוע על דעתכם. המפרט מיועד בעיקר לגיימינג גלישה וסרטים. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500-3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסור במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים(משחקי רשת בעיקר כגון World of Warcraft, ומשחקים טיפה כבדים קצת יותר כמו GTA IV א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אין תוכנות קבעות בעיקר media player לסרטים ומשחקים שצוינו בסעיף הקודם ב) במידה והמח…

• 9 תגובות
    • 890 צפיות
  22. אני רוצה שתגידו מה דעתכם, איזה מפרט בין השניים יתאים לדרישות שלי, ובכלל איזה מהמפרטים יותר חזק. Intel Pentium 4HT 2.8 Ghz 800 Mhz לוח אם - Abit IS7-E FSB800 AGPx8 Dual DDR 400 SATA 150 זכרון - TwinMos 512 MGB DDR DUAL 400 MHZ דיסק קשיח - 120GB S-ATA 7200 8MB כרטיס מסך- GF5 FX5200 AGPx8 128 DDR Floppy 1.44 3.5" CDRW LG 52x32x52 Sound Card 5.1 Multimedia 8 USB Ports מארז- ATX 400Watt Monitor LG Flatron 17" כולל כרטיס רשת כולל עכבר אופטי + מקלדת + רמקולים 400W סה"כ 4290 ש"ח מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon XP 2500+(512k 333) 550 1 550 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total NF7 (nForce2)lan,usb2 380 1 380 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB Infineon …

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  23. Started by the kon,

שלום לכולם, אני מחפש המלצות למחשב נייד לקניה בארה"ב בסכום של 900$ לבחורה הקנייה היא ישירות מחנות אז אין צורך משלוחים וכו' * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), ואולי משחקים קלים, הרצת סרטים, ושיהיה נוח לנייד אותו * גודל מסך: 13" * משקל: המחשב הוא לבחורה אז משקל מינימלי(אבל לא על חשבון יתרונות אחרים) * זמן סוללה: כמה שיותר עבור שימושים של אינטרנט ואופיס * יציאות מיוחדות: HDMI אבל לא חובה * גודל דיסק קשיח: לפחות 320G * אחריות: הקנייה היא מארה"ב אז אחריות שתקפה גם לארץ, אם צריך תוספת מחיר לאחריות אז כחלק מהסכום

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  24. אני סטודנטית לארכיטקטורה וזקוקה למחשב נייד שיכול לעמוד בשימוש בתוכנות גרפיקה יחסית כבדות (אוטוקד, ויז, סקאצ'אפ, פוטושופ וכו'). אני צריכה חוות דעת לגבי המחשב הזה (בלינק) http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=18173 ובמה אפשר לקצץ מאחר והמחיר קצת יקר לי.. (חשבתי בהתחלה בכיוון ה5500 אבל בגלל הכרטיס מסך שהוא חיוני המחיר די יקר) תודה! טל :s05:

• 6 תגובות
    • 890 צפיות

דיונים חדשים בפורומים