ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לבנות מערכת מחשב לשימוש משרדי כאשר החריג היחיד הוא שאני מעוניין שהיא תריץ בצורה יפה את Flight simulator X בנוסף אני מעוניין בהמלצות על מסך ומדפסת. לגבי המחשב, האם המפרט התחתון בקישור הנ"ל http://hwzone.co.il/specslist/view/76/ עונה על הדרישות בצורה טובה ? האם הייתם משנים בו משהו ? איזה כרטיס WIFI כדאי להוסיף למחשב ? על איזה מסך 22/24 איכותי אתם ממליצים לי לעבודה משרדית ומשחק בסימולטור ? לגבי מדפסת, אשמח לקבל המלצות למדפסת משולבת סורק בעלת יכולת עבודה מול מספר מחשבים עם חיבור WIFI לרשת מאובטחת ומזין דפים לסורק (עדיפות לליזר) ? התקציב למסך ולמדפסת הינו באיזור ה 2500 ש"ח (ורצוי אך לא חובה להכניס לתקציב זה גם את הסט הזול של מקלדת ועכבר של מיקורסופט ורמקולים של קרי…
-
- 8 תגובות
- 881 צפיות
-
-
1. התקציב הוא 4000 עד 4500 שקלים מקסימום. 2. מטרות המחשב היא למשחקים, להריץ על High את המשחקים הזמינים כרגע בשוק ושיהיו בעוד כשנה שנתיים. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. אין צורך בכונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. 5. העדפה לכרטיס מסך של ATI ולכונן קשיח של 500GB. 6. אם המארז יהיה מכוער אין לי בעיה, אני בכול מקרה לא רואה אותו. 7. אין צורך בהרכבה, אני מזמין ממקום שאני כבר מכיר והוא ירכיב לי, בנוסף, אין צורך במערכת הפעלה חוקית. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? אני משער שהכרטיס מסך ירעיש אבל אני עם אוזניות אז זה לא כל כך מפריע לי. 10. האם מתוכנן OC? לא. 11. משחקים, אולי בהמשך אני אקנה מסך של 1680 על 1050, לכן יש העדפה לכרטיס שיכול להריץ משחקים ברז' הזאת.
-
- 8 תגובות
- 881 צפיות
-
-
הי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?4000, חריגה מינימלית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד הקיפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שיהיה שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מתוכנן OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך במערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספצ…
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
קצת חרגתי מהתקציב..את המחשב אני רוצה לקנות ב TMS הנה המפרטהמחשב למסך 19")ולמערכת הפעלה WIN XP מעבד Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn OEM לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L מארז: ANTEC NSK4480 380W Black זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL5-5-5-15 2GBPQ כונן קשיח: WD 160GB SATA II AAJS כרטיס מסך Sparkle 9800GT 512MB DDR3 Retai מה אתם חושבים? http://tms.co.il/
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אוקיי בעקרון זאת שאלה ולא ממש בקשה לעיצוב מחשב... יש לי מחשב ישן פנטיום 3 שאין בו יותר שימוש. אני מחפש גם דרך קלה להעביר סרטים מהמחשב השולחני לטלוויזית HD, דברים שאני מוריד בפורמט HD. יש איזשהו מצב, שבו אני משפר את המחשב הזה להיות מין מדיה סנטר, או שכבר כדאי מחשב חדש לשימוש הזה?
-
- 8 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי פה לפני איזה חודש וחצי אבל עכשיו אני חוזר כי הזמן יותר קרב ומתאים. אני שנה הבאה אתחיל ללמוד לתואר ראשון בהנדסת מחשבים. התואר הוא 4 שנים. אף פעם לא היה לי מחשב נייד אך אני מעוניין להתחיל להשתמש באחד שיקל עלי בעבודה באוניברסיטה (גם בהנחה שיש סיכוי שאהיה במעונות ואז זה די חובה...) בלי קשר אני מתכנת גם בתוכנות כמו VISUAL STUDIO שלאו דווקא קשורים לתואר. אני מחפש מחשב שבתקווה יחזיק 4 שנים ולא יגסוס עם שדרוג אפשרי ל WINDOWS 7 בעתיד... כרגע מעוניין ב VISTA SP1 או SP2 אם יצא. המחשב בעיקר יהיה גלישה באינטרנט, עבודה משרדית, אופיס (יש סיכוי למסמכים גדולים אבל לא איזה אקסל מטורף), MATLAB ו VISUAL STUDIO 2008. משחקים לא מעניין אותי כלל אז זה לא שיקול. לגבי סרטים, אני …
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אהלן חברים ! מתלבט בין 2 דגמי נייד GAMING שישמשו אותי גם ללמודי הנדסאי תוכנה .ההתלבטות בין Asus ROG STRIX GL502VM-FY230Tקישור :https://ksp.co.il/?select=.1304..271...t=&store_real= ן Lenovo IdeaPad Y720-15 Legion 80VR0053IV https://ksp.co.il/?uin=41790&select=...271..159..1947. שניהם אותו מחיר, אותו המעבד , ואותו הכרטיס מסך ואותו כמות ראם ההיתרונות של אסוס שהוא מגיע בנוסף לSSD עם כונן קשיח של 7200RPM לעומת 5200 בלנובו מניסיוני איטי ממש +יכולת ההרחבה של הראם בעוד 8 ג'גה סלוט פנוי דבר שאני עלול להיות צריך בלימודים כשאני מריץ 5-7 תוכנות כבודות בו זמנית כמו המעדר SQL אפצ'י וירטואל משין עם כמה מערכות הפעלה בניהם SERVER וגם קל יותר בקילו אחד …
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב ממש ממש חזק למשחקים ושהוא יהיה ממש שקט ...(המליצו לי על מארז סונטה 3...) תודה לכולם. אה ורציתי לדעת מה זה מחשב 64 או 32 ומה כדאי יותר ומה קובע אם זה 64 או 32?? אה והכדאי לי לחכות כמה כמה חודשים לפני שאני קונה או שעכשיו זה זמן טוב (אולי עוד כמה זמן יוצא משהו ששווה לחכות לו....)
-
- 13 תגובות
- 881 צפיות
-
-
טוב הנה המפרט שאני עשיתי: http://tms.co.il/preview/spec/evqc8b7y/1 אפשרות ל-SLI עתידי של 9800GTX 4GB זכרון של Gskill וקירור טוניק... עכשיו מה אפשר לשפר? מה כדי לעשות בכלל עם תקציב כזה? כמובן שעדיף שהמחשב לא יעבור את הסף של ה-7K אבל יש אפשרות של חריגונת... תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אבקש מפרט למחשב נייד שהיה כמה שיותר חזק למשחקים כבדים ,עם מסך כמה שיותר גדול ,בלי הקפי ,לא איכפת לי עם יצא כבד ומסורבל ,העיקר לקבל משהו איכותי וחזק במיוחד במחיר הנ"ל ,אם אפשרי לפעולה ארוכה כמה שיותר לבטריה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 ₪. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אם אפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ₪. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר סרטים (גם ב FHD) וגלישה באינטרנט קצת עריכת תמונות ב CS6 (לא משהו מקצועי) קצת משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש דפדפנים (בעיקר כרום) ואופיס תמיד. נגני סרטים HD – לעיתים קרובות מאד. Photoshop CS6 - מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קצת פיפא 2012 ו- NBA 2012 (לא צריך שיעבדו על רזולוציות גבוהות, רק שיעבדו חלק ). -מהי הרזולוציה הטבעית …
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
שלום, המחשב הקיים שלי מתחיל לקרטע. אני מתעסק בתכנון מכני ממוחשב (תוכנות CAD כמו סולידוורקס) ואני גם מרנדר חלק מהתכנונים (בדרך כלל באמצעות fusion 360 אבל מקומית ולא בענן). אני אקח מהמחשב הקיים את הדברים הבאים: כרטיס מסך (quadro p400, אולי אני אשדרג בהמשך, אבל כרגע זה מספיק לצרכים שלי) ספק כוח דיסקים קשיחים (SSD דיי חדשים) מארז מבקש המלצה ללוח אם, מעבד (מינימום i5) וזכרונות (32 ג'יגה) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - אין כרגע תקציב, אבל לא צריך מפלצת, רק עבודה חלקה ללא תקיעות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - CAD וקצת רינדורים …
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
בניתי מחשב לאבא שלי מחשב שיהיה גם לי למישחקים, מבקש חוות דעת...=] יש לי עד 6000ש"ח זתומרת עוד 700ש"ח לבזבז... ושהמחשב יהיה כמה שיותר שקת כמה שיותר!!! מה כדאי לשפר מעבד,לוח אם, כ.מסך רק אני לא רוצה כ.מסך טוב מידי כי אבא שלי לא כל כך צריך, דיסק קשיח,זיכרון, מארז או ספק...?!?! מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1290 לוח אם: GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 ¤654 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GT TDH 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤760 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤388 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤209 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 C…
-
- 10 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום.חשוב לי לציין שאני לא מבינה כמעט כלום בכל מה שקשור לתכני של המחשב רק מתחילה להיכנס לעולם הזה . אני רוצה לקנות מחשב נייח שהגרפיקה תהיה מספיק טובה לעריכת סרטונים עריכת תמונות ותוכנות כמו פוטושופ ולייטרום. איזה מפרט אני אמורה לחפש ? כמה בערך אמור לעלות כל הסיפור ? אין לי תקציב כי אין לי מושג במחירים . כנל לגבי מסך מחשב . אשמח להמלצה כי הלכתי לאיבוד
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משחקים כבדים וכל שאר השימוש הרגיל * גודל המסך? 15.6+ * משקל רצוי? לא ממש משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא קריטי אבל אם יהיו אז אני אשמח. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320, רצוי 7200 RPM * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, לשנה לפחות * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא המחשב בעיקר למשחקים ולהעביר את הזמן בנסיעות וכו' המחשב ייקנה בארה"ב בתקציב של 4-5 אלף, ע"פ שער הדולר נכון לעכשיו זה בערך 1100-1300 דולר.
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב: גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : Crysis 2 , Prototype 2, Saints Row The Third, Mafia 2, Fear 3 , Deus Ex Human Revolution , Battle Field 3 , COD MW3 וכו' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחש…
-
- 8 תגובות
- 881 צפיות
-
-
Msi M662 Intel core 2 duo T7200 1 Gb Ram 120 Gb H/D מסך 15.4 BLUETOOTH WIFI ב 5100 שקל חלוקה ל 12 תשלומים . . [br]פורסם בתאריך: 25.05.2007 בשעה 00:47:26 מצאתי פעם באינטרנט השוואה של הרבה מעבדים ומהירות ה super PI שלהם . ואני לא מצליח למצוא את זה שוב . . או לפחות השוואות של ה Core 2 duo עם מעבדים ישנים יותר כמו Core duo ו core solo
-
- 9 תגובות
- 881 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים לא כבדים במיוחד אבל גם לא קלים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכי…
-
- 9 תגובות
- 881 צפיות
-
-
-
בכמה אני יכול למכור את המחשב הזה? מעבד P4 1.5 128 MB RDRAM כרטיס מסך ג'י פורס 2 דיסק קשיח 40 גיגה כרטיס קול SB LIVE 5.1 ספק ג'נרי מארז ג'נרי צורה סמסונג 52*24*52 DVD כונן דיסקטים
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום, התבקשתי להכין הצעה למחשב ללימודים, תקציב 4000 ש"ח כולל מסך 20 LCD , כולל מדפסת משולבת HP , ללא OC ניתן לחרוג ב - 200 ש"ח תודה....
-
- 12 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אהלן, אני מבקש מפרט למחשב ביתי בלי ציוד היקפי במחיר של עד 3000 ש"ח. שימושים עיקריים: -גלישה באינטרנט - אימייל\חדשות\יוטיוב. -צפייה במצלמות(אבטחה) מרוחקות דרך האינטרנט. (אני מודע למצב שההשפעה הגדולה הוא חיבור האינטרנט ) -כתיבה בתוכנות אופיס. המחשב מיועד למשתמש מתחיל כך שלא צריך כ.גרפי או כ.קול במיוחד. בלי מערכת הפעלה. ללא צורך בOC או שידרוג משמעותי. חשיבות השקט ברמה 6. עדיפות לקנייה מRSM. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום רב, הננו בעלי עסק לשירותי מחשוב ונהנים מרכישת חומרה ישירות מהיבואן של DELL, HP, LENOVO וכוללים אחריות מקורית (!!!). נשמח לייעץ ולעזור לכם בהתאמת מחשב נייד /נייח עפ"י צרכיכם. אנא פנו אלינו במייל : --לינק הוסר--
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אהלן, המחשב מיועד לאינטרנט, אופיס, מוסיקה, סרטים, ואופציה למשחקי מחשב - אבל לא צריך להשתגע. לאחר קריאת מס' דיונים דומים, ביקור באתרים וכו' - נשארתי עם אפשרויות מועטות: 1. Dell inspiron n3010 2. Dell Vostro 3300 3. ASUS u30jc לגבי אופציה 2 - נראה שאין יציאת HDMI - חסרון משמעותי עבורי, אבל לא כזה שפוסל חד משמעית את המחשב. לגבי u30jc - נראה כאופציה טובה, אבל במקביל גם נראה שלא הגיע לארץ. ה-Inspiron נראה כאופציה המובילה. וכאן מתחילות השאלות: 1. inspiron n3010 - האם יש פה מישהו שהוא הבעלים של מחשב כזה/יודע מספיק כדי להביע התרשמות? מאוד אשמח לקבל חו"ד, ולשמוע המלצות לכאן או לכאן. 2. u30jc - כנ"ל + למישהו יש מושג היכן ניתן לרכוש את המחשב/ומתי הוא יגיע לארץ? 3. לא פחות חשוב - במ…
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
רציתי לקבל קצת חוות דעת על המפרט הבא. הלכתי על לוח אם יחסית יקר כי רציתי שתיהיה התמיכה ב PCIe דור 4, ובאופן כללי רציתי לקבל דעות על המפרט מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 7 3800X AM4 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 1486 קירור למעבדים: be quiet! CPU Cooling Dark Rock Pro 4 כמות: 1 - מחיר: ₪ 364 לוחות אם: ASROCK X570 PHANTOM GAMING 4 כמות: 1 - מחיר: ₪ 854 זכרונות RAM: DDR4 16G / 3200 CL16 XPG GAMMIX D10 A-DATA כמות: 1 - מחיר: ₪ 357 מארזים: Antec NX110 Case + Gigabyte 650W GPP650B כמות: 1 - מחיר: ₪ 368 כונני SSD: Addlink SSD 1.0TB S70 M.2 2280 NVMe …
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-