ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
הזמנתי מחשב נייד של מהאתר של מיקרוסופט בארה"ב ושלחתי אותו לארץ בשילוח חיצוני דרף buy2usa המחשב הגיע ואני מבסוט עד השמים. מה קורה לגבי אחריות בישראל? האם יש אחריות? האם אפשר להרחיב אחריות? איך מבצעים את זה? אשמח לעזרה . (אגב באתר של דל לפי הקוד יש למחשב אחריות לעוד שנה וחצי מעכשיו)
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
המליצו לי על הדגם הנ"ל של סמסונג עבור ביתי שהולכת ללמוד באוניברסיטה כדאי?
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
אם מישהו יכול לדרג לי את כרטיסי המסך מבחינת האיכות והיכולות שנמכרים בארץ עם הניידים... מכלל החברות הקיימות (intel, nvidia, ati והשאר אם שכחתי). ואם אפשר לתת לי קצת מידע השוואתי בין כרטיסי המסך מבחינת היכולות והאיכות...(בעיקר בין nvidia ו-ati)
-
- 8 תגובות
- 917 צפיות
-
-
סליחה שלא רשמתי את כל הפרטים מתהתחלה. אז ככה : רק מחשב(רק הקופסה) ללא ציוד הקיפי וללא מסך. מחשב למשחקים, סרטים(יותר) , הורדות, אינטרנט. לא מתוכנן OC. וצריך מארז יפה ואם אפשר גם כמה שיותר שקט. (שמעתי שANTEC טובים אבל אני לא ממש יודע..) ושיהיה כרטיס מסך של NVIDIA בבקשה. התקציב די גמיש , אבל לא יותר מידי. תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 917 צפיות
-
-
-
-
אהלן חברים, אני מרכיב את המפרט למחשב שלי, ואני שם לב שכל הלוחות אם מגיעים עם כרטיס מסך מובנה. האם יש לוחות אם ללא כרטיס מובנה כיום? מחפש לתושבת 1151 ותמיכה בDDR4, לדוגמה: http://ksp.co.il/?uin=28353 אבל כולם באתר מראים עם כרטיס מסך מובנה. אשמח לשמוע האם היום זה סטנדרט?
-
- 7 תגובות
- 917 צפיות
-
-
ככתוב בכותרת מסך, המחשב צריך לשמש גם כטלוויזיה, ולכן צריך לכלול כרטיס טלוויזיה שיתחבר עם ממיר של ייס. אין צורך במקלדת ועכבר. אין צורך במסך - יש לנו מסך DEL U2312HM. מעבד יכול להיות אינטל או AMD. רצוי מארז איכותי. ניתן לחרוג מהתקציב 20%.
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים לא כבדים ובעיקר MULTI-TASKING ללא OC עד 4500 ש"ח ללא ציוד היקפי
-
- 7 תגובות
- 917 צפיות
-
-
היי!!!!!!!!!!!!! :yelclap: אני מתכנן לקנות מחשב טוב למשחקים (לא כולל מסך, יש לי כבר)... ויש לי בערך 3000 ש"ח לשים עליו... קראתי את ההודעות בפורמים וראיתי מפרטים נורא טובים... אבל כל המפרטים הם של AMD.... ואני חשבתיח לקנות INTEL.......... אני טועה בכך שאני רוצה דווקא אינטל?... בבקשה תעזרו לי ותנו לי מפרט טוב כולל כל רכיבי המחשב חוץ ממסך...... תודה לכל המגיבים להודעה...
-
- 11 תגובות
- 917 צפיות
-
-
מפרט לא משנה עם זה AMD או P4 העיקר שזה יפעיל ברמה טובה את המשחקים האחרונים שיוצאים לשוק כמו DOOM3 וHL2 ויעמוד בתקציב תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אהלן, קניתי את המחשב N56JK החדש של אסוס (4200H, 850M, 8G RAM, 1T7200RPM בכללי, מפרט מלא פה: http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/N56JK/specifications/) המחשב הגיע עם ווינדוז 8.1 באיזשהי גרסא. אני סובל מהווינדוז 8 הזה, הוא לא מריץ כמו שצריך וירטואל משין, הוא לא מצליח בשום מחיר לקודד קבצי SRT לעברית, לא תומך בשינויי MAC ADRESS כמו שצריך, ועוד מלא באגים שאין לי כח להתמודד איתם. הלכתי לטכנאי והוא אמר לי שלדגם הזה אין דרייברים לווינדוז 7 ולכן צפויות מלא בעיות אם אני אעשה דאונגרייד. האם זה נכון והאם יש דרך כן לעשות את זה?כי בדגמים אחרים, קצת יותר ישנים של אסוס זה אפשרי.. תודה!
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום חברים, מעוניין לשדרג לחלקים הללו: I7 9700 + מאורר לוח אסוס או אחר עם שבבים Z390 DDR 4 16G x2 כ.מ GTX 1050 ואולי יותר חזר יש המלצות על דילר/חנות/ מישהו עם מחיר אטרקטיבי ? מודה מראש לכל המסייעים הוספה: חברים, אני מבקש ייעוץ איפה לקנות, ולא ייעוץ מה לקנות.
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
מארז קומפיוטר לייט לוח אם intel lemont for 6300 cpu מעבד E6300 זיכרון 1GB (2X512) טווינמוס דיסק קשיח 250GB היטאצ'י ג'יפורס 7600GT 256MB אבל אולי ביום ראשון אני מחליף ל7900GS בתקווה שיהיה לספק...מקסימום לא נורא... מקלדת לוג'יטק עכבר קייטיב 4625 אבל זה בנאדם שאני סומך עליו אז העדפתי להוסיף טיפה במחיר ובתמורה לקבל שירות מעולה מה דעתכם...?למרות שהמחיר קצת גבוהה כנראה
-
- 11 תגובות
- 917 צפיות
-
-
גודל מסך: מ-12 ועד 15.4 משקל: שיהיה בתחום ההגיוני לכל גודל מסך. זמן סוללה: יש עדיפות לזמן ארוך מהרגיל [לפחות 6 תאים] יציאות: אני לא יודע באמת, אבל שיהיה "בר-חיבור" למסך חיצוני וכל דבר הגיוני אחר בלוטות': זקוק לו נואשות :] דיסקשיח: לפחות 250, אם אפשר יותר [ולא פחות מ5400] אז בכיף. עם צורב דיוידי. אחריות סטנדרטית בארץ והעדפה ללנובו כנראה. הערות: המחשב ישמש ללימודים, האזנה למוזיקה [בעיקר-יתחבר למערכת רמקולים 2.1 איכותית], סרטים קצת ואינטרנט. חשוב שהמחשב לא יתחמם הרבה, ויהנה מאיכות "עיסקית"-משהו. המסך צריך להיות מט, לא זוהר בווהק וכאלה. כרטיס מסך לא חשוב לי כלכך, במגבלות התקציב כנראה יש עדיפות לבילטאין. שיהיה שקט [חשוב] ושיהיה מהיר! מולטיטאסקיג טוב! אין לי סבלנות למחשב איטי :…
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום. מחפש המלצה למחשב נייד עד 4000 ש"ח, אין צורך ביכולת להפעלת משחקים, בעיקר ישמש לאינטרנט, YOUTUBE, וכדומה. חשוב שיהיה נח לשימוש, חזק (שיסבול את כל התוכנות חוץ מגרפיקה כבדה) ואמין. אשמח להמלצות שלכם בנושא. גודל המסך? - עדיף 14-15" * משקל רצוי? - לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף בהחלט כמה שיותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) עדיף אם לא מעלה את המחיר שיהיה חיבור וידאו כלשהו. (אפשרי לחיבורים בחריגת תקציב ראשונה 500 אחרונה 1000) * בלוטות? עדיף מאוד. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250G ומעלה יהיה טוב. * צורב DVD? עדיף. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. מחשב במקסימום ביצועים כוללים במסגרת התקציב. עם הדגש על איכות מסך זיכרון ומעבד. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 917 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד עם מקלדת *מלאה* כולל האיזור של המספרים מצד ימין, חשוב לי שהאיכות בניה של המחשב תהיה עמידה שאפילו פיל אפריקאי לא יוכל להזיז לו... ולא, לא בא לי על מחשבים מוקשחים\חצי מוקשחים. חשוב שהוא יהיה עשוי מחומרים חזקים, מסך 15.6 ומעבד סביר, אני הולך להריץ עליו תוכנות סימולציה GIS וכאלה. יש המלצות?
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
מחשב שישמש אישה מבוגרת, כך שדגש גדול על נוחות: מסך גדול יחסית, מקלדת נוחה, מקשים גדולים. דגש נוסף: אמינות, אחריות. *. מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס *. גודל המסך: 15.4" ומעלה *. משקל: לא קריטי *. זמן סוללה: ממוצע ומעלה *. רצוי דגם שאפשר לקנות לו docking station *. רצוי מסך מהפחות רגישים להשתקפויות התקציב עד 3500, אך ניתן לפרוץ אותו במעט אם יביא לעליה משמעותית בסעיף הנוחות. בנוסף, מחפש המלצה על חנויות שבהן אפשר לראות את הדגמים לפני הקנייה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ורצוי כמה שיותר, סטודנט תפרן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם ממש חייבים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית חובבנית (פריימיר, אפטר אפקט, פוטושופ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן/תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש …
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב גיימינג ממוצע שהחזיק בסדר בשנתיים האחרונות, עכשיו הוא מתחיל לקרטע מבחינת העמידה בדרישות של המשחקים החדשים יותר ואני חושב על לשדרג אותו. אז הנה המפרט הבסיסי: לוח אם: H61M S2V B3 כרטיס מסך: AMD 6870 HD מעבד: I5 2300 2.80 GHz ספק כוח: 550 זיכרון : 8gb ram DDR3 בגדול יש לי שתי דילמות: הראשונה זה אם אני משדרג את המערכת, אולי עדיף להוסיף עוד 6870 ולעשות Crossfire, או שעדיף לקנות כרטיס חדש לגמרי? השניה - אם אני בוחר לשדרג את המעבד והכרטיס מסך, אולי יש טעם לשדרג גם את הלוח אם? ואם כן, האם הספק כוח יוכל לעמוד בעומס? התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח, עם אופציה להזמין חלקים מחו"ל, יש הצעות? תודה !
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
המחשב אמור לשמש, לגלישה באינטרנט, צריבה, ועבודות משרדיות אני צריך מחשב קומפלט כולל מסך רגיל, צורב, מקלדת עכבר רמקולים פשוטים, ו hd נוסף שישמש לגיבויים ( לא ממש הבנתי מה הוא ביקש פה, אולי hd חיצוני? או שהוא התכוון ל עוד אחד רגיל ולגבות מאחד לשני???) שעדיף שיהיה אינטל... להתפשר על כל מה שאפשר בשביל שיהיה יותר מהיר, כרטיס מסך פשוט 5200 יספיק... תודה
-
- 8 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הרכיבים הבאים: Intel i7-4790K Crucial 8*2GB Gigabyte Z97X-Gaming-G1 EVGA GTX 780 Intel SSD 730 240GB ואני מחפש 2 דברים: א. מפרט משלים לכדי קופסא שלמה (ספק, מארז, מאוררים אם צריך) בדגש על ש-ק-ט. ב. חנות שתסכים לקחת את הרכיבים הללו (אם היא לא בצפון אז שיהיה מדיניות משלוח סבירה עם ביטוח), להרכיב ולחייט את המארז (ושלא תדפוק אותם בהתקנה) אם זה ממש בעיה אז אני ארכיב את החלקים לבד למרות שאין לי כח להתעסק עם כל הנושא של העברת כבלים מאחורה, ליפוף שלהם, משחת קירור על המעבד וכו' (אלא אם במארזים של היום זה ממש קל לעשות זאת). כמו כן, האם שווה לשלם עוד 450 שקל בשביל להכפיל את נפח ה SSD ל 480 גיגה ? וגם האם יש מחלות ילדות ו/או בעיות ידועות בלוח אם הנ"ל (או בכלל האם rev …
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום, קרוב משפחה,אזרח אמריקאי,מגיע לארץ עוד חודש וחצי. הוא יכול להביא לי חומרה לבניית מפרט. מעוניין לבנות לילד מחשב לגיימינג.יש לו מסך 144 hz qhd 27 חשבתי להביא מארה"ב את החומרה היקרה:מעבד,זכרונות,וכרטיס מסך ואת השאר להשלים מפה. מאחר והוא תושב ארהב,למחירים שהוא ירכוש יתווסף מס מקומי. תקציב למעבד+זכרון+כרטיס מסך,סביבות 3500 שח. אשמח להמלצותכם למעבד+כרטיס מסך.לוח ארכוש בארץ. תודה
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין במחשב נייד לצורך עבודה עם תוכנות עיצוב ואדריכלות. תוכנות: autocad photoshop sketchup freehand רוב העבודה על המחשב היא עם תוכנות אדריכלות, אך מעוניין שיהיה מחשב טוב גם כדי לראות סרטים, מוזיקה והורדות. משחקים לא חייב. הייתי רוצה להשקיע עד 4000 ש"ח, אשמח לקבל חוות דעת לדעת אם העיניין ריאלי ואם לא האם מחשב נייח ניתן להשיג בסכום זה. תודה עומרי
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-