עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Kirma,

מחפש נייד לתיכנות HTML PHP לעבודה משרדית יש אפשרות של חריגה עד ל 1900 שקל

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  2. Lenovo G550. תודה.

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  3. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים בינוני- פרו אבולושן פיפא 15, צפיה בסרטים, מוזיקה * גודל המסך?לא קריטי, עדיף 14 ומעלה * רזולוציית המסך? לא מבין מדי, שיראו יפה.. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי.. אמנם אמור להיסחב איתו לפעמים אבל בגדול השימוש הוא לבית * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כל עוד לא תיגמר אחרי שעתיים שלוש זה בסדר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 750 gb * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא מבין בזה.. חי בישראל.. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף אבל לא קריטי (אני סטודנט ולפי מה שראיתי אצלכם א…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by montella,

אני אנסה לפרט לפי חוקי הפורום על מנת לתת כמה שיותר מידע. אני סטודנט ומחפש מחשב נייד שישמש אותי בלימודיי. עד עכשיו השתמשתי בHP PAVILION ישן שקיבלתי עם מעבד AMD חלש (שדרגתי לו את הזכרון + סוללה) אך הוא שבק חיים. הגיע הזמן לחדש בסביבות 3000-3500 שח מטרות עיקריות של המחשב - אינטרנט (מספר חלונות ודפדפנים בו זמנית) יישומי אופיס (גליונות אלקטרונים באקסל) ישומים סטטיסטיים SPSS מטרות משניות (שעליהן אני אוותר אם זה לא נכנס לתקציב) צפיה בסרטים בשעות הפנאי + תוכנות שיתוף קבצים כמו יוטורנט ואי מיול (בד"כ אני משתמש בנייח בשביל זה) אבל זה לא העיקר כפי שכבר כתבתי. גודל המסך - עד עכשיו היה לי 15.6" והסתדרתי איתו מצויין, עבדתי גם עם מקבוק 14" שהרגיש לי בסדר. ז"א בין 14 ל15.6. משקל רצוי - …

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by spinchicken,

שלום לכולם - אני מחפש מחשב שישמש גם כמחשב ביתי וגם לאוניברסיטה, 13 - 14 ", שיהיה קל, מסוגל להריץ סימולציות במטלב ולהריץ משחקים לא כבדים מדי. יציאת HDMI והרבה יציאות USB

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  6. היי אנשים! אני מתחיל ללמוד באוקטובר בבאר שבע ואני הקצבתי לי לנייד עד 8000 ש"ח (עקב העובדה שאני חובב משחקים מושבע). אני מנסה להוציא את המפרט הכי טוב לתקציב הזה. בינתיים מצאתי משהו של LG ועוד אחד של ACER: ACER: http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=2750 LG: http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=3223&catcode=487 בשורה התחתונה ACER הוא 1.73 DUAL, ג'יגה זכרון, כרטיס ATI X1600 ו 15.4 אינצ' , 120 ג'יגה. וה LG הוא 1.83 DUAL, ג'יגה זכרון כרטיס Nvidia Geforce Go 7400, ו 15 אינצ' עם 80 ג'יגה. כאשר אני מרחיב אחריות ל ACER אני מגיע בשניהם בערך לאותו מחיר וה LG קל יותר ב 300 גרם...(וזול ב200 ש"ח). הייתי סגור ונעול על ה ACER עד ששמעתי (ממשווקים של LG TOSHIBA וגם…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. ניסיתי לחפש באינטרנט קצת מידע לגבי התאמה של MATLAB למעבדיים כפולי ליבה ולא כלכך הצלחתי. מישהוא מיודע ? בעיקרון אני מתלבט בין ה N100 של לנובו ל R60E של IBM. אני מתלבט עם שווה להשקיע עוד 900 שקל בעמידות של IBM... או שבכלל ללכת על פנטיום M בסביבות ה 4.5 ולשדרג לג'יגה זיכרון. מה דעתכם ?

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  8. אני חייל ולכן המחיר הוא קטע חשוב.. אני לא מחפש מחשב עם "שם" רק שיעבוד כמו שצריך בלי תקלות מיותרות.. ושיריץ משחקים ברמה סבירה.. (לא מדבר על משחקים כבדים..). מה דעתכם על יד שניה? ועל איזה דגמים הייתם ממליצים? או להפך מאיזה דגמים עלי להתרחק... לדוגמא מה דעתכם על המפרט הבא: http://www.notebookclub.co.il/zoom.php?ln=en&item_id=147&PHPSESSID=3e74ed0221e518028fce3b086cddadb3 תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  9. Started by The Man123,

צריך המלצה למחשב שיישמש כמשרד נייד (אינטרנט, אופיס) יהיה רוב היום באוטו ובהתניידות, בערב ישמש גם כמחשב בייתי. חשוב לי מסך שיהיה ניתן לראות כמו שצריך גם בחוץ כשיש שמש, סוללה חזקה, אמינות ועמידה בטלטולים. מחיר רצוי- 6000 ש"ח, מחיר מצוי- 8000/9000

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  10. כמה דגשים חשובים לקונה: - 3 שנים אחריות - מסך 15.6" - בצבע שונה משחור (אדום, כסף ואפילו ורוד) - שיבוסס על הסדרה החדשה יותר של CI3 - 4GB RAM - תעדוף ל-500GB HDD, אבל יש מצב להתפשרות על 320GB - איכות בנייה טובה, שיחזיק לאורך זמן - אם יש אפשרות לוותר על מערכת הפעלה, כל החוסך הרי הוא משובח יש אפשרות לחריגה מהתקציב, כל עוד היא משתלמת כמובן תודה!

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  11. אהלן, אני מחפש נייד לצרכים הבאים: אינטרנט, אופיס, סרטים. כמו כן אני רוצה לעבוד עליו עם visual studio ו-eclipse. חשוב לי שהיבואן שלו בארץ יספק את השירות המהיר והטוב ביותר ושהמחשב עצמו יהיה אמין. אשמח לתגובות. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  12. שלום לכולם, התקציב המקסימלי הינו עד ל-6k. כמצויין בכותרת, כל זאת לטובת שימושים כלליים. מס' דרישות: 1. מסך יחסית גדול (15.8 נחשב גדול?), אך לא מקסימלי 2. 250gb 3. 4g זיכרון 4. כרטיס מסך חזק רב תודות על העזרה. המשך יום טוב.

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  13. Started by Aviram Tavor,

שלום, מחפש מחשב פשוט ובסיסי לאחיות שלי, לשימוש ביתי של אינטרנט ואופיס קליל ביותר. ללא משחקים או משהו גרנדיוזי. התקציב 2000-2500, עדיף כמה שאפשר לחסוך. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל סטנדרטי, שלא יהיה גדול מדי משיקולי כובד. לא משנה מבריק או מט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) אם יהיה אפשר הרזולוציה הגבוהה תתקבל בברכה, אבל ממש לא מחייב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין דרישות מיוחדות. * משקל רצוי? ש…

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  14. * מטרות המחשב? גלישת "פנאי" באינטרנט, עבודה בסיסית עם פוטושופ ובעיקר צפייה בסרטים 720p / 1080p בחיבור לטלויזיה באמצעות כבל HDMI. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות ל- 15" , לא הכי רלוונטי. * רזולוציית המסך? לא רלוונטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא רלוונטי. * משקל רצוי? רצוי שלא יהיה מאד כבד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) זמן סוללה בסיסי לגלישה באינטרנט למטרות פנאי, חוץ מזה לצפיית סרטים אני מניח שלרוב המחשב יחובר לחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) HDMI, USB כמובן.. * גודל מינימלי וסוג ש…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. מפרט רצוי: זיכרון 2 GB HD לפחות 200GB עדיף עם 4 USB יציאת 1394 כרטיס מסך של אינטל. יצרן איכותי. יותר משנה אחריות (מתאים גם שנה אחריות ואפשרות לקנות הרחבה). עדיף מעבד חזק (למשל T8100). או מסך "14/"15 עם רזולוציה של 1440x900 לפחות, או מסך "13. יציאת s/video. עדיף עם Numpad (כפתורי המספרים מימין) במקלדת. עדיף עם WiFi בתקן n. עדיף בלי מע' הפעלה מותקנת.

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  16. אני מחפש נייד שמיועד בעיקר למשחקים וקצת לעבודה \ לימודים, תקציב בערך 10 אלף שקל ( +, -) (בשמחה יתקבל גם משהו זול בהרבה שיתאים למשחק WOW). המשחק העיקרי שאני משחק בו זה World of Warcraft. כשאני משחק ב WOW על המחשב הנייח והישן שלי, זה עובד ברמה נמוכה, (30 FPS בד"א) אבל רצוי שבנייד זה יהיה יותר טוב, והנה המפרט של הנייח: Computer: Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Motherboard: CPU Type Intel Pentium 4, 2000 MHz (20 x 100) Motherboard Name Intel Brownsville D845GBV (6 PCI, 1 AGP, 2 DIMM, Au…

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  17. מה שחשוב שיהיה קל מהיר ובעל בטריה ארוכה בכלל בכלל לא בשביל משחקים רק אופיס ואינטרנט מרובה וPDFים יש כזה דבר בנמצא? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  18. אהלן. אני מחפש מחשב נייד, בעיקר לצורך הלימודים (תכנות בויז'ואל סטודיו), אבל גם שיהיה שימושי לסרטים, אינטרנט ומשחקים מדי פעם. המטרה העיקרית שלי היא כרגע המחשב הזה: Dell inspiron-1525-t5750 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1525-t5750.htm בעיקר כי קיבלתי עליו ביקורות מאדם שמשתמש בו לתכנות גם כן. לעומתו, יש מחשבים עם מפרטים די מפתים במחיר קרוב: Gigabyte 566U http://www.skypc.co.il/pl_product~70765~14~0.htm הבעיה היא שאני לא יודע אם המחשבים של ג'יגהבייט עונים על פרמטרים של נוחות, איכות ואמינות. כמובן שחשוב שלא יהיו במחשב כל מני פאקים קריטיים אחרים, כמו חיי סוללה קצרים במידה קיצונית, חוסר תאימות ל xp, או כל דבר אחר שיכול לפגום בשימושיותו. דילמה נוספת היא דילמת המסך ה…

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  19. הי, מלבד ה-1520 אילו עוד מחשבים ניידים מצויים בשוק ומומלצים עם 8600GS ו/או שמאפשרים לעבוד ברזולוציה הגבוהה מ-1280x800 וגם קצת לשחק... מוכן להשקיע עד 10K

20. שיריץ משחקים כמו שהנייח מריץ משחקים, על גרפיקה מגעילה.

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  21. Started by Aviad6,

עדיף בפחות הנייד אמור להיות לשם עריכה של סרטים מצגות וכולי וכנראה יהיה מחובר גם למקרן כאלה 5500 שקל 6000 גג תודה

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  22. יציאה לטלויזיה בכרטיס מסך עדיפות לכרטיס מסך די חזק במסגרת התקציב כדי להפעיל משחקים בינוניים (לא מדבר על COD או קרייסיס) הרבה הורדות הרבה גלישה מוסיקה, סרטים מה האפשרויות שיש?

23. Started by liiight,

שלום, אני רוצה לקנות לחברה לפטופ ליומולדת. שימושיים בסיסיים למדי, לא צריך מסך יותר גדול מ-15" ולא צריך הארדיסק יותר מ-60. מה שהכי חשוב לי זה אמינות. אשמח לקבל המלצה. תודה

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  24. שלום רב, אני מחפש דגם של מחשב ואם אפשר חנות מומלצת בחו"ל (אירופה וארה"ב בלבד) בן דוד שלי מאבטח מטוסים ונמצא בעיקר באירופה אבל גם לפעמים בארה"ב (שבוע הבא חוזר עם נקסוס 5 ) * מטרות המחשב בעיקרון שיחזיק לי ל4 שנים לפחות, לכן חשוב שיהיה מודרני מאוד. כח עיבוד חזק למטרת רינדור בתלת מימד ועבודות בפוטושופ ברזולוציה גבוהה. * גודל המסך לא פחות מ13.3 אינץ ולא יותר מ15 אינץ. * רזולוציית המסך FHD 1920x1080 והלאה. בעיקרון FHD יספק אותי. * משקל רצוי נמוך ככל האפשר. לא יותר מ1.8 קילו כולל סוללה. * נדרשת ניידות וזמן סוללה של לפחות 6-7 שעות. * SSD חובה 128GB לפחות. * כונן אופטי? אם יש למה לא, עדיף בלי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? ל…

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית,סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …

• 0 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.