ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
מה הנייד הטוב ביותר שאוכל למצוא במחיר הנל, 10 או 13 אינצ' ? עדיפות ל 2 ג'יגה זכרון ו250GB תודה
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד לעבודה משרדית ב 4000 ש"ח. חשוב שהמסך יהיה לפחות סביר (wxga, 1280X800) בגדול אני מתלבט אם כדאי לקחת מעבד חדש יותר (core duo) עם חצי גיגה זיכרון, או להתפשר על המעבד (sempron/turion) ולקחת גיגה זיכרון. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
מחיר עד 4300. שימוש: OFFICE וכו' - שימושים שוטפים אשמח מאוד להצעות - איזה דגמים כדאי לשקול. המון תודה
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מחשב בעיקר לעבודה (הרצות matlab ודומיו), אבל גם קצת למשחקים (לא משחקים כבדים גרפית). לאחר חיפוש מצאתי את המחשב הבא: http://mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=4438&lg=0 האם הוא שווה את המחיר? האם יש המלצות אחרות בטווח המחירים הזה? ושאלה נוספת לא קשורה: האם יש איזה בעיה עקרונית לקנות מחשבים במכירות של walla-shops (מבחינת "אבא ואמא")? תודה מראש לעונים
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
בבאג הראו לי טושיבה satelite L500 במספר דגמים שההבדלים העיקריים בינהם הם גודל הזיכרון הפנימי וכרטיס המסך משולב לעומת עצמאי ATI3650. איך טושיבה נחשבים מבחינת אמינות ושירות? כמה קריטי כרטיס המסך ליישום כמו פוטושופ? האם 2GB זיכרון מספיקים לווינדוס 7 או שרצוי להתעקש על 4? מה עוד צריך לשים לב לפנ שקונים , ואיפה מומלץ לקנות (אני מעדיף באיזור חדרה) האם דגמים מקבילים של חברות אחרות עדיפים? תודה
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים, צפיה בסרטים. * רזולוציית המסך? HD לא משנה איזה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? כמובן כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר, יותר טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חצי טרה. * כונן אופטי? לא קריטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: מה שקריטי לסטודנט..משקל, סוללה, נוח להקלדה וכו'...
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
סיפרו לי שיש מחשב של HP עם i3 ו-4 ג'יגה זכרון ב-3100 ש"ח. תאמת אני לא מת על HP, מעדיף DELL או ASUS. המחשב מיועד בעיקר לגלישה שמיעת מוזיקה וסרטים. אני חדש בעולם הניידים אז כל עצה תתקבל בברכה. תודה
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד ב-3000 שקל בערך, שהעבודה הקשה ביותר שיעשה תהיה להפעיל פוטושופ, אולי במקביל לתוכנה/ות נוספות (דרימוויבר, מוזיקה, דפדפן...). חשוב לי בעיקר שיהיה בסביבות ה-2.5 קילו (מחשב שולחני יש לי, נייד אני צריך בגלל שאני נייד. הייתי אומר קילו וחצי אם היה בתקציב), כונן של 250GB ו-2GB של זיכרון פנימי (לפחות. CS4 דורש 1, ובשולחני אני עם 2GB ואין לי בעיה). יש לי דיסק מקורי של XP PRO 64 BIT. הייתי מוותר על מערכת הפעלה ומתקין את זאת שיש לי, אלא שלא תמיד ניתן להשיג התקנים ל-XP. מה גם שזאת 64 BIT ואני לא ממש יודע עם איזה נייד זה הולך, ואם כדאי לי. אולי עדיף לי לקנות אחד עם VISTA? מצאתי אחד שנראה לי הגיוני: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3673&CatC…
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שימושים: עיקרי - פיתוח תוכנה, פיתוח ווב, אינטרנט משני - סרטים וסדרות פה ושם נדיר - משחקים סגנון GTA וכו', לא משהו כבד ורצחני לא יודע כמה חזק צריך להיות המחשב ת'כלס, בבית אני עובד על איזה ענתיקת פנטיום 4 דואל קור (לא קור דואו, סתם דואל קור שקרי ממש נראה לי אפילו סוג של אימולציה ולא חומרתי) מקרטע גוסס מת שלוקח שעה עד שהוא עולה עם 512 ראם והארדיסק 40+30 ג'יגה וכ.מסך רדיאון 9600... אחרי שנתיים הבטריה הולכת? ואז מה? קונים חדשה וכל השאר בסדר? עוד שאלות זה למי יש את האחריות והתאימות בין החלקים שלו הכי טובה? אני שמעתי על לנובו ודל, ושHP והשאר לא להיט בכלל איך החנות שבה אני קונה משפיעה על הנייד? נגיד חנויות עם מוניטין כמו אייבורי וכו' יש להם השפעה\נגיעה למחשב הנייד בעצמן? או שהוא …
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
בבאג יש מבצע לסטודנטים על מחשב נייד toshiba satellite a200 1mb להלן המפרט כפי שמתואר באתר: מעבד 1.73GHz Intel® Core 2 Duo Processor T5300 זיכרון 667mhz 1GB DDR2 maximum expandability: 4 GB מסך 15.4 Toshiba TruBrite® WXGA TFT display, resolution 1,280 x 800 דיסק קשיח 120GB (5400rpm), Serial ATA כונן DVD Super Multi (Double Layer) drive כרטיס מסך Intel 950 up too 256mb תקשורת Ethernet LAN, international V.90 modem תקשורת אלחוטי Wireless LAN (802.11a/b/g), Bluetooth® 2.0 with EDR נתוני שמע Toshiba Bass Enhanced Sound System, built-in stereo speakers מצלמת רשת מובנית 1.3 מגה פיקסל משקל weight: 2.5 kg מערכת הפעלה Microsoft® Windows® Vista 32bit Home Premium המחיר - 51…
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
המחשב עבור שכנה שלי, העניין הוא שהיא מתעקשת שהוא יבוא עם XP (או לפחות שיהיו לו תמיכת דרייברים ל-XP עבור התקנה מקומית של מערכת ההפעלה). כאמור הדרישות מהמחשב: 1. יריץ אוטוקד בצורה נורמאלית. 2. יבוא עם XP או לחילופין עם דרייברים עבורו. 3. בגודל ~15". 4. מחיר ~5K ש"ח. המלצות יתקבלו בשמחה.
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היי. אני מחפש מחשב נייד, התקציב שלי 2500 שקל. אני צריך שהמחשב יריץ WIN7 ותוכנות כבדות בלי בעיה (לא מדובר על משחקים, אך זה יהיה פלוס, אם אפשרי) אם יש לכם המלצות, אשמח לשמוע. אם התקציב שיש לי נמוך מדי לדרישה שלי, תביאו בבקשה מחשב נייד יעיל שאפשר למצוא במחיר כזה. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כמו שכתוב בכותרת, מחפש מחשב נייד עד 3000 ש"ח, חשוב שהמסך יהיה בין 12-13.3 אינץ'. זיכרון - 2GB הארד דיסק - לפחות 120GB וכמובן כונן DVD. בנוסף אם יש דבר כזה אעדיף שיהיה חיבור למודם פקס. בגדול יש שני דברים שממש חשובים, המחיר - 3K, והגודל של המסך. שמעתי על hp tx1000, איך הוא? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אהלן, הנייד של סבתא בתהליך התפגרות, מחשב של HP בן 3 ומשהו, כבר אין אחריות. היא מחפשת מחשב חדש, שיעשה תעבודה, היא יושבת דיי הרבה על האינטרנט ומיילים וסקייפ ועניינים... התקציב הוא 3K ומטה, חשוב שהמחשב יהיה עם SSD, ועדיף שהמפרט יהיה כמה שיותר חדש. מעבד מדור 5 או 6. בנתיים היחיד שעולה לי לראש זה האסוס UX305 מאקדמון: http://academonil.co.il/landing/#ux305div אבל היא משתמשת במחשב בעיקר בבית, ואין סיבה לקנות אולטרבוק יקר שיספק פחות ביצועים. אשמח לעזרה... מחשב מבית טוב בלבד, HP לא מתקבל, ואחריות 3 שנים מינימום, עדיף מאוד איסוף והחזרה. תודה רבה מראש לכל בעלי הלב הטוב שיעזרו
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אחרי שהמחשב השולחני שלי החליט שוב להפסיק לפעול, נמאס לי ממנו, אני רק רוצה נייד קטן ונורמלי שיעבוד כמו שצריך P: After that been said. אני מעוניין בנייד קטן, כמה שיותר זול, בתקציב גג של 4500 [כמובן, מעדיף לרדת כמה שיותר]. * מטרות המחשב? המחשב יעבוד 24 שעות ביום באינטרנט בהורדות וכו', ולהיות מחובר לטלוויזיה כדי שאני אוכל לראות סרטים, מוזיקה, אינטרנט, פייסבוק, אופיס וכו', לא משהו כבד מדי.* גודל המסך? חשבתי על אזור ה15 אי'נצ * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? הממ. אני לא הולך לצאת איתו הרבה, אז הניידות לא קריטית לי, אבל אני אשמח ל4-5 שעות של הפעלה בלי בעיות.* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) מומלץ י…
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
גודל מסך: 14-15 שימושים: אינטרנט, סרטים ומשחקים (פיפא, מנג'ר..) צורב DVD
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
שלום, אני חושב על קניית מחשב נייד בסביבות ה 5000 שח, מעוניין במעבד חזק ו4GB זיכרון, כרטיס מסך טוב\סביר לפחות 320 GB מקום, אין חשיבות למשקל, גודל מסך או זמן סוללה.. אני לא מבין הרבה בניידים אבל ממה שהבנתי אני מעונין במעבד T6600 או T6400 ובכרטיס כמו 9600M GT, היעוד העיקרי של הנייד יהיה עבודה בגרפיקה, בתוכנות כמו PHOTOSHOP 3DMAX וZBRUSH, אני יודע שבשביל גרפיקה עדיף כ.מסך QUADRO אבל אין לי תקציב לכ.מסך כזה, אני כרגע בצבא ומעונין ללמוד גרפיקה בזמני הפנוי שם. מישהו יכול להמליץ לי על מחשב שיתאים לי? רציתי גם לשאול מה ההבדל בין מעבדים מהסידרה T ל P? והאם צפויה יציאה של חומרה חדשה בזמן הקרוב ששווה לחכות לה או אולי בכלל שווה לקנות מחול? תודה רבה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום חברים אני חדש בתחום של מחשבים ניידים ואני מחפש לחבר מחשב נייד ב6000 לעבודה משרדית ולמשחקים קצת חשוב שיהיה למחשב אפשרות אינטרנט אלחוטי אשמח אם תוכלו לכוון אותי למחשב שאני מחפש ואפילו טיפים באיך לבחור מחשב נייד תודה מראש ארז
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
בעקבות טיול עסקים בקרוב לסין (סוף החודש) צריך להתחדש בנייד סביר, שיאפשר לי שליטה נוחה מרחוק וכמובן גלישה אלחוטית. אין צורך במשחקים. צריך גלישה נוחה בנט וצפיה בסרטים לפנאי. הייתי מעדיף שהוא כמה שיותר קל, אבל לרדת מתחת ל-2KG אומר בד"כ קפיצה דיי רצינית במחיר. מצלמת webcam, יציאת HDMI, קורא כרטיסים ו-MS - יתרון. עדיף כונן קשיח נרחב שגם יכיל כמה סרטים. רצוי שיתמוך בניגון של סרטי HD 720P, אולי אפילו 1080P - בהקשר לזה, האם ה-X3100 עם קודק CoreAVC יעשה את העבודה? רצוי אחריות מעל שנה, וזמן סוללה סביר, ושלא ישמע כמו טרקטור. חשבתי על מספר דגמים בולטים: ה-Dell Inspiron 1525 - עם 1.86ghz T2390 ו-160GB ו-2GB זיכרון - 3365 ש"ח (2910 ש"ח ללא מע"מ). איך האחריות של של notebookcl…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד לעבודה משרדית נטו (בלי משחקים, בלי סרטים או כל דבר אחר). הייתי מאוד שמח למסך באזור ה15" אינץ ברזולוציית 1080\1200 על 1920 (או יותר, אם יש). הרזולוציה היא חובה בגלל ריבוי עריכת מסמכי אקסל ארוכים. משקל של 2.5 קילו מקסימום, עם עדיפות ל2 או פחות. זמן סוללה לא חשוב בגלל שהמחשב תמיד יהיה באזור שקע. יציאת וידיאו - כל עוד אפשר להשתמש במתאמים לא אכפת לי (אני אצטרך לחבר למקרנים עם VGA או לטלויזיות עם HDMI) אין צורך בבלוטות. לגבי כונן קשיח - זה פחות משנה לי כי אני יכול להחליף לבד. הכוונה היא להשתמש בSSD של 120 גיגה ולכן אם אין (ואני בספק שיהיה בתקציב) זה בסדר גמור. כוננים אופטים - אם אפשר מחשב בלי, אני אשמח. אני לא משתמש בהם. אין צורך באחריות בינלאומ…
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
אהלן, אני מתעניין בקניית מחשב נייד לאבי. כרגע הוא עם HP בן בערך שנתיים. בינתיים המחשב עדיין בסדר, אבל כבר חושבים הלאה. הגענו למסקנה משותפת שאנחנו לא כל כך מרוצים מ HP בעיקר בגלל כל התוכנות שמותקנות אוטומטית עם המחשב ובאמת מרגישים את HP יותר מדי, וזה דיי מציק ולא פשוט להפטר מזה. מה שאני מחפש זה מחשב חזק, בעיקר מבחינת כח עיבוד ופחות גראפית. המחשב הוא לצורך משרדי ועסקי, לא צריך להיות סופר חזק אבל שכן יהיה מהיר ויעיל. מבחינת גודל מסך, לא כזה קריטי אבל נראה לי באזור ה14' אולי גג 15.6'. המחשב לא יהיה סופר נייד, כלומר שגרת השימוש שלו תהיה בבית, אבל בכל זאת חשוב שתהיה אפשרות ניידות נוחה מבחינת משקל וזמן סוללה. מבחינת המסך, רצוי משהו שלא משתקף יותר מדי אבל זה לא שיקול דרמ…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש נייד בארה"ב. אשמח לקבל הצעה טובה מרשת מוכרת או מאתר אינטרנט מוכר בארה"ב. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אפשרות לקנות מחשב נייד בארה"ב (אחותי תהיה שם בתחלית פברואר), ומכוון שזו הפעם הראשונה שאני רוכש נייד, אני לא כל כך יודע מה חשוב יותר ומה פחות. בגדול חשוב לי שיהיה חזק, בעל סוללה שתחזיק זמן רב יחסית, ושיהיה בעל כונן בלו-ריי (ומן הסתם יציאת HDMI, כדי שאוכל לחבר אותו לטלויזיה החדשה שלי). בגדול התקציב שלי הוא עד 1100 דולר, אבל אם יש משהו ממש משתלם מעל אני אוכל לשקול את זה.. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-