ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
המטרה שהוא יהיה dual boot. ubuntu לעבודה עם תכנות. windows למשחקים, המשחקים הם די בסיסיים הכי כבד אחרון שלי divinity original sin 2 יתכנו יותר כבדים. התקציב 6 עד 7 אלף. תודה.
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד לקנות מחשב לשימוש כללי לבית (אינטרנט בעיקר, קצת משחקי רשת לילדים, שימוש באופיס, דאטה-בייס למוזיקה ותמונות משפחתיות שמועברות בסטרימר לסלון). קיבלתי את מפרט המחשב המצ"ב כהצעה (עלות כ 2100 שקל לא כולל התקנה). מה דעתכם? תודה! אילן - מעבד - אינטל e6300 + מאוורר מעבד אינטל מקורי ( GHz2.8 ) - לוח אם - אינטל QuadCore \ CoreDuoII - דיסק קשיח - 1000 גיגה WesternDigital SATAII - זיכרון פנימי - 2 גיגה DDRII 800mhz *3 שנים אחריות - כונן צורב LG / Samsung X24 - DVD - מארז איכותי מעוצב מאלומיניום (לא פח) מבית ג'יגהבייט כולל איורור שקט במיוחד - ספק כח – 500W כולל יציאות SATA - כרטיס קול - אינטל 5.1 ערוצים (אפשרות חיבור לקולנוע ביתי) - כרטיס מסך – Nvidia 9400 1giga…
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
השימוש הוא מאוד בסיסי אינטרנט - גלישה אופיס YOUTUBE SKYPE אני מתכנן לקנות 2 יחידות למבוגרים 50+ הדרישה זה מסך 15 אינץ - אם היה יכול להיות מט זה יכל להיות טוב אבל שהמסך יהיה איכותי עם זויות צפייה טובות מעבד i3 אני מניח מספיק 4גיגה זיכרון שלוש שנים אחריות - חובה! אני חושב על האפשרויות הבאות Samsung RV520 A02IL (שכרגע נראה לי הכי נחמד) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7476&CatCode=315 Asus K53EI3 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5194&CatCode=315 Dell Inspiron N5110 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5771&CatCode=315 תודה רבה על העזרה מקווה שעמדתי בכל התנאים לפתיחת נושא.
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
* מטרות המחשב: בעיקר ישמש אותי בזמן התואר במדעי המחשב אך גם לגלישה קצת סרטים ולעיתים רחוקות משחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף מסך 14 אינצ' כדי שלא ישקול הרבה * משקל רצוי? המחשב ישמש אותי ללימודים אז אשמח שיהיה קל (מתחת ל2 קילו) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? חשוב יציאת HDMI למרות שאני מניח שזה כבר בסיסי בכל מחשב כיום * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אם אפשר בתקציב הזה שילוב של שניהם זה יהיה נהדר, אם לא אז לא נורא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) מסך מגע לא חשוב לי חשבתי על הדגם DELL VOST…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5-6 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? VisualStudio, Photshop א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך מחשב 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול…
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
לשימוש משרדי. מישהו מכיר את המעבד? Ultrathin Notebooks Athlon למחשבים ניידים AMD Dual-Core מעבד X2 Neo L335 512 ברמה 2 KB 1.60 ג'יגה הרץ, זיכרון מטמון של
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מעבד I5 2500K, וספק כח SeaSonic 500 התקציב הינו 2000 לכלל החלקים הנלווים. השימושים הם אינטרנט, משרדי, סרטים. ייתכן שימוש בתוכנת SolidWorks אבל הבנתי שאין לה דרישות מיוחדות... אשמח לקבל דעתכם למפרט הבא שאני חושב לקנות : לוח אם Gigabyte GAP67AD3B3 כונן קשיח: Western Digital Caviar Black 1000GB WD1002FAEX זכרונות : 2* 2GB - 1333Mhz / 1600Mhz - אשמח לקבל המלצתכם כרטיס מסך לא יקר - אין שימוש למשחקים או תוכנות גרפיות כבדות. צורב דיוידי פשוט תודה לעוזרים, חג שמח וחתימה טובה,נדב.
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום. אבא שלי ביקש ממני לקנות לו מחשב נייח חדש. לשימוש ביתי: אופיס וגלישה באינטרנט. תקציב: כ-2,000 ש"ח. מעדיף חנות בפתח תקווה כדי שאם תהיה בעיה יהיה לו לאן לגשת. אני מבקש עזרה כאן כי מדור המחשבים המומלצים לא מעודכן ומכיל רכיבים שכבר לא קיימים. תודה מראש. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח. אפשר לחרוג אם יש צורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב ביתי: אופיס וגלישה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדו…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
- 3 followers
-
-
מחשב לצרכים מינמליים... ללימודים: להריץ office,window xp, solid works... להריץ תוכנות בעקרון.... המסך יכול להיות מסך פשוט... אפשר עד 2500 ש"ח תודה!
-
- 9 תגובות
- 944 צפיות
-
-
מחשב נייד מחירו כרגע 2000שח זה בפומביות בוואלה-שופס מעבד Intel® Core2 Duo Processor T5500 זיכרון ???1,024 MB DDR2 667MHz מסך "15.4 ,רזולוצייה ?1,280x800 כרטיס מסך Nvidia GeForce Go 7400 צורב DVD Multi Burner מודם 56K במהירות גבוהה. דיסק קשיח 80GB
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לששדרג מחשב אם זה ממש נחוץ מ שישאצלי כעת מעבד 3930K I7תושבת 2011 לוח אם- אינטל DX79SI זיכרונות- 16GB 2133MHZ כ.מסך -גיגהביט GTX680 2GB OC SSD- samsung 840EVO 250 GB ד.קשיח-2TB ספק-1250W תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
עדיפות בחנויות באיזור השרון- הרצליה,רעננה,כפ"ס, הסיכוי הגבוה הוא שאני אקנה מלמיר מחשבים בהרצליה, WWW.LAMIR.CO.IL לכן אני מבקש מהמבינים שמבינכם להרכיב-לעזור לי בבניית מפרטים של עד 4000 שקלים עם חריגה קלה, והדרישות הם למחשב עם מערכת קירור טובה שתניב מחשב שקט וחזק, עם מעבד של E-8400 שנראה לי דיי יספיק, כי זה בגדול לצורכי מוזיקה ומשחקים, חדשים שממש כבדים שיכולים מאוד להשתלב יפה במחשב. וגם בגדול בכללי. מסך יש לי LG בגודל של 19' דק. הצלחתי דיי להרכיב מפרט בלמיר, וגם בקיי אס פי יצא לי לבנות טיפה, אבל הבנתי שלא ממש כדאי לקנות שם. אז לכן האופצייה הממשית שלי היא נכון להרגע לקנות בלמיר, ואני לחוץ בזמן ומאוד רוצה לסגור מחשב. אני רוצה שתייעצו לי איך המפרט ואם צריך לשפר או כל דבר …
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
ערב טוב נפל לי הכפתור של הבקספייס בנייד , הכפתור מורכב מהכפתור עצמו ועוד שתי חתיכות פלסטיק לבנות שאמורות להחזיק אותו, לצערי הרבה לא כל כך הבנתי איך אני מחבר את זה , אשמח לכל עזרה שהיא תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה אז אשמח לתגובות בונות. המחשב ברשותי מ10-11/2011 המפרט של המחשב: מעבד: i7 2600 קירור: אני לא סגור על הקירור אבל השם שלו זה (לפי אייבורי) heat-pipe cold bit לוח אם: asus p8-z68v זכרונות: Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 PC3-10666C9 1333MHz Dual Channel Kit (KHX1333C9D3B1K2/8G) נקנה עם המחשב נקנה לפני כשבועיים: Corsair Vengeance 2x4GB DDR3 1600MHz CL9 Kit כונן קשיח: seagate st31000524as 1TB כרטיס מסך : SAPPHIRE HD 6970 2GB GDDR5 PCIE ספק כוח: corsair tx750 80 plus bronze מארז: cm storm sniper הכולל מאוורר 20 למעלה, מקדימה, מאחורה מאוורר 12, למטה מאוורר 14 שהוספתי (thermaltake) כמובן כונן דיסקים אופטי רגיל לא מיוחד, שווי הקנייה שלו היה 120. לאחר תק…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בלבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V - WATCH DOGS. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בי…
-
- 18 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית די בסיסית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מתעסק בצילום, שתי התוכנות העיקריות שאני עובד איתן זה לייטרום ופוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחק גם במשחקים די כבדים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Watch Dogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440X900. בעתיד אשדרג גם את המסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין שני הדגמים הבאים: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=5227&catcode=529&AdCat=&parentid= http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=5186&catcode=386&AdCat=&parentid= השימושים העיקריים הם אופיס ואינטרנט. אשמח לשמוע חוות דעת על המחשבים הנ"ל או אם יש לכם המלצה על מחשב אחר. תודה
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם הודעה ראשונה שלי כאן אז ככה המחשב יהיה למשחקים נטו בלי שום כוונות לאוברקלוקינג ושיפורים למינהם . אין צורך במסך (מרוצה עד הגג מה955DF שיש לי כרגע) , רמקולים , מקדלת עכבר ושאר השטויות . אשמח לקבל הצעות. תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב בתקציב 3000-3500 ש"ח עפ"י הצרכים הבאים : 1) המחשב צריך לשמש למשחקים חדשים (אבל לאו דווקא ברזולוציה גבוהה), גלישה באינטרנט במספר אתרים במקביל, הורדת סרטים. 2) צריך לכלול את כל הציוד פרט למסך ורמקולים. 3) קיימת עדיפות למעבד של אינטל, לזכרון DDR2 ולכונן קשיח SATA 2. תודה
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
דרישות (מהחשובות יותר לפחות): 1. מעבד ולוח אם - חזקים מאוד (אין לי כוונות לשדרג כל שני וחמישי) intel core i7 960 3.2ghz האם הוא תורם למהירות המחשב ולביצועים ביחס למחיר? אני לא גרפיקאי ולא מתעסק עם גרפיקה - אבל מבחינת גיימינג הייתי רוצה שלמחשב תהיה יכולת הרצת משחקים כבדים. 2. מארז סלוני וספק כוח - מארז מעוצב ושוכב עם אווירור וקירור טובים מאוד (כלומר לחשב גם תוספות של מאווררים נוספים ויחידות קירור מעבר לסטנדרט הקיים במארז כמו שהוא - אם צריך כמובן) מיותר לציין שהמארז על כל מאוורריו צריך ליהיות חרישי ככל שאפשר, אותו כנ"ל גם לגבי הספק כוח. 3. זכרון - כמה שיותר חזק 4gb לפחות + הסבר למה זה טוב כי אני לא כ"כ מתמצא בנושא הזה באופן ספציפי ובמחשבים באופן כללי. 4. כרטיס מסך - לא ממש …
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המחשב המדובר הוא Lenovo G570 עם מעבד b970. מצאתי דיון באינטרנט שמישהו שידרג את המעבד לI5 דור שני. הוא כתב שהכול עובד, אבל הוא חווה עליה בטמפ' של המחשב אז צריך לשים לב לזה. לאיזה מעבדים ניתן לשדרג? האם מעבדי הדור השלישי של אינטל (Ivy Bridge אם אינני טועה), הבנתי שהם קרירים יותר אז אולי זה עדיף. לא צריך להתייחס לעלות העבודה בחישוב הכדאיות כי אני מבצע את זה בעצמי.
-
- 14 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
מפרט מחשב לשמוש רב תכליתי אך בעיקר משרדי, קיים מסך vp930 ראיתי הצעה בנעה מחשבים וברצוני לקבל עצות לשדרוג המפרט כך שהמחשב יהיה שקט ככל האפשר וכן מהיר בהעלאת מסמכים (הכל כמובן במסגרת התקציב) : מעבד AMD DUAL CORE 6400 3200MHZ 1MB AM2 לוח אם GIGABYTE M61PME-S2P כולל כרטיס קול, מסך ורשת זיכרון פנימי 2GB DDR2 800MHZ דיסק קשיח 250GB 7200RPM SATA2 8MB צורב NEC DVDRW 5240 X24 SATA מארז TZAG 1636 500W 80MM FAN הרכבה ובדיקת המחשב סך הכל 1190 ש"ח
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500+- שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי בלו ריי, תכנות (MATLAB ו python), קצת VM, גלישה, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. World of tanks, Watch Dogs, Battlefield וכל משחק חדש מעניין שיצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ 1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיו…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, CAD, 3D, קצת משחקים ושימושים רגילים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Solid works, Autodesk Inventor, NX7.5, Mastercam, SolidCam, Autocad סוליד ואינוונטור בשימוש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל מהכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפ…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר למשחקים וקצת אינטרנט. אין צורך בציוד היקפי ומסך ולא מתוכנן אוברקלוק. אשמח לקבל עצות בקשר למפרט שכבר בניתי. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤871 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤494 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB GDDR3 - ZALMAN COOLING : GV-R485ZL-512H - RETAIL ¤923 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤315 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA ¤124 זיכרון: ADATA VITESTA 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5 ¤290 מארז: GIGABYTE POSEIDON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK - GZ-XA1CASTB ¤387 ספק כוח: SEASONIC M12 500W ¤416 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 ¤111 שי…
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-