ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
היי, האם קיים מתאם למחשב נייד עם יציאות USB 3? הכוונה בעצם כמו כרטיס PCI עם יציאות USB 3 למחשב בנייד שיציאות הUSB שלו הן רק USB 2.0.עדיפות כמובן למתאם קטן ולא מסורבל אם קיים... תודה גל
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני בשלבי הרכבת מחשב, הזמנתי כבר את כל החלקים, אך חסרים לי רק קירור למעבד וזיכרונות. התקציב שלי לשני מוצרים אלו הוא עד 680 ש"ח. זה המפרט, אנא עיזרו לי למצוא קירור למעבד וזיכרונות (4G 1333/1600) להשלמת הפאזל. מה מומלץ במסגרת התקציב שציינתי? מעבד Intel Core i5-750 לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L כונן קשיח Western Digital WD5000AAKS כרטיס גרפי Connect 3D ATI RADEON HD4870 1GB GDDR5 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD מארז ללא ספק Antec Three Hundred ספק כח CoolMaster eXtreme Power Plus 500W תודה לכם
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מיועד לשימושיים כלליים ביותר (אינטרנט וכד') תודה.
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נטבוק, המטרות העיקריות הן אינטרנט ואופיס. מתכנן לקחת אותו לטיולים בחו"ל כך שחשוב שיהיה קל (לכל היותר 1.5 ק"ג), וכן להרצאות וכו', וגם כמחשב שני בבית. לא מתכנן לצפות בו בסרטים/סדרות וגם לא לשם משחקים, אבל כן מתכנן לראות איתו סרטונים קצרים באינטרנט (יוטיוב וכו'). בנוסף אני מצלם הרבה, כך שרצוי שיהיה אפשר להפעיל עליו פוטושופ (אלמנטס), וגם קבצי RAW (שהם יחסית גדולים). התקציב - 2000 ש"ח. יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות לפטופ 12-13 אינטש לאימי. המחשב אמור להיות לשימוש של סקייפ, אינטרנט, מיילים וכו'. לא יותר מזה. לכן אני מעוניין לקנות לה מחשב זול (לא צריך משהו חזק) אבל אמין. אין לי בעיה לקנות לה את המחשב בארצות הברית (שם הבנתי הרבה יותר זול). על איזה מחשב הייתם ממליצים? תודה,
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברה אני יוצא עוד מעט להפלגה של כמה חודשים ואני מחפש נטבוק עד 2500 ש"ח משהו איכותי שלא נתקע אם מריצים עליו שניי אפליקציות במקביל, אם יש כאלה שמסוגלים גם להריץ משחקים זה עלהכיפאק. לא משחקים יותר מידי כבדים אבל אם אפשר אז מה-טוב... אני אשמח על כל תגובה בתודה מראש, עומר...
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכם. לפני מספר ימים חיפשתי כאן לפטופ לאחותי בתקציב של 3000 ש"ח. לא כל כך הצלחנו למצוא משהו שיתאים לדרישות, אז היום לקחתי אותה לראות נטבוקים כדי לראות אם מפריע לה גודל המסך, פריסת המקלדת וכו'. בקיצור, נטבוק זה כרגע האופציה המובילה. כתבתי בתקציב 2000 ש"ח כי אני יודע שהמחירים של רובם היום נעים בין 1900 ל-2200 ש"ח, וזה בסדר. הבעיה כרגע היא המגוון הרב שיש בשוק ואני פשוט לא יודע על מה להמליץ לה. מאחר ורוב רובם של המחשבים באים עם אותו מעבד, אותה כמות זיכרון בערך, אותו גודל של הארדיסק בערך... זו משימה מאוד קשה. הדרישות היחידות שלנו הן שהמסך לא יהיה קטן מ10 אינטש ושאולי אולי אולי אולי אם אפשר יהיה בעתיד להריץ פוטושופ או דומה ברמה סבירה שמאפשרת להשתמש זה יעזור, אם כי ברור לנו…
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לרכוש נטבוק קטן ונייד לצורך אינטרנט אופיס וסרטים. חשוב מאוד שיהיה בעל בטריה חזקה ( כמו סדרת הeee למשל), מסך טוב ומעבד נורמלי להרצת סרטים דרך הhd וגם בstreaming מהאינטרנט בלי שיתקע. כמובן שיהיה קל משקל בלי צורך בתוספת של בטריה מכבידה מאחורה. תקציב 1500-1800 במקס. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש נטבוק להורים - בעיקר לגלישה ב WIFI וקריאת ספרים אלקטרוניים גודל מסך - רצוי כ 7-8 אינצ' לא יותר מ 10 אינצ'. חייב להיות מט ולא מבריק אורך חיי סוללה - מקסימלי, סוללה ניתנת להחלפה מערכת הפעלה - ללא (אני מחפש ספציפית מחשב ללא מערכת הפעלה) תקציב - עד כ 1500 שקל, רצוי כמה שפחות
-
- 8 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום. חבר שלי צריך נטבוק ללימודים לאופיס ואינטרנט בלבד. התקציב העומד לרשותו הוא עד 1700 ש"ח בלבד. אם בכל זאת אתם רואים משהו שלדעתכם שווה את החריגה אז תחרגו עד 2000 מקסימום(ננסה גם להוריד את המחיר בחנות). אשמח לקבל עצות. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, צריך המלצות על נטבוק טוב ללימודים. עדיפות למסך 11.6 או 12, ולא 10. שמתי עין בינתיים על לנובו S12 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZ218391C4153121 אסוס Eee Pc 1101HA http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IN110116 אסוס Eee Pc S101 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IN110110 האם תוכלו לעזור לי לבחור מבין אלו, ולהמליץ לי על אחד מהם? או אפילו להמליץ לי על נטבוק אחר שלא ציינתי. תודה ויום טוב...
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- היי חבר'ה כבר הרבה זמן אני מחפש מחשב קטן שאוכל לשים בתיק צד שלי מצורפת תמונה (ושמתי גם את הדל שלי 15 אינץ' להשוואה): http://www.cue.co.il/i/cue-3mr5ps8h54.jpg מאז CES חשבתי לקנות את ה VAIO P יש לו עיצוב מהמם, הוא קל מאוד לעומת נטבוקים אחרים, ויש לו גם אחלה ביצועים הבעיה היחידה איתו היא המחיר.. 900 פאקינג דולר! עכשיו יש לי שותף עסקי שטס לארה"ב במהלך מרץ ושאל אותי אם אני רוצה שהוא יקנה לי משהו, ישר חשבתי על ה P. ההשתתפות שלי תהיה חצי מהמחיר, דהיינו 450$ השאלה אם שווה לקנות אותו בהתחשב בזה שזה עולה יל רק 450$ או שעדיף לי לקחת נטבוקים אחרים שעולים פחות עכשיו כמו שאמרתי ה2 שיקולים שלי שבגללם אהבת…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! לאחרונה החלטתי לקנות מחשב נייד ולאחר התלבטות הגעתי למסקנה שאני מעדיף נטבוק קטן על מחשב גדול וכבד. השימושים שלי די בסיסיים - גלישה באינטרנט, עבודה משרדית פשוטה וצפייה בסרטים. הבעיה היחידה היא שאני מעוניין שהמחשב יוכל להריץ סרטים בפורמט 720p, ושיהיה בעל יציאת HDMI כדי שאוכל לחבר אותו לטלוויזיה. כמו כן אני מעדיף כונן קשיח בנפח של 250GB (ומעלה, כמובן). ראיתי את ה Asus N10J והוא נראה לי נחמד, אבל אני לא בטוח שהמעבד יוכל להתמודד עם HD. התקציב שלי עומד על 3000 שקל עם אפשרות לחריגה, והכוונה הכללית היא להביא את המחשב מארה"ב, מה שנותן תקציב של כ 800$. תודה רבה מראש!
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום אני מחפש נייד לשימושים בסיסיים אך לא רוצה להיות מוגבל אם בא לי לראות איזה סרט ברזולוציה טובה מידי פעם עדיפות לפחות מ 15 אינץ' ולרמת בנייה טובה של השילדה והמקלדת , סוללה שמספיקה לפחות לשעתיים בשימוש רציף האם מעבד חזק במיוחד כדוגמת I5 יהיה בו איזה שהו ערך מוסף עבורי גם אם אני לא משתמש בתוכנות מאסיביות ואם זה שווה השקעה נוספת כדי שהמחשב ישמור על כשירות לאורך יותר זמן 4 GB RAM כרטיס מסך של Nvidia או של READON (אם ככה כותבים) המשקל פחות קריטי לי וגם כונן אופטי הוא לא מאסט 2 או 3 כניסות USB, יציאת מסך פחות קריטית אם VGA או HDMI אם יש המלצות לגבי אמינות ואיכות היצרנים : ASUS, DELL ו LENOVO התקציב שלי הוא כ 3000 ש"ח, מוכן להוציא קצת יותר על עסקה משתלמת במיוחד תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
כתבתי ללא הגבלת תקציב למרות שיש לי תקציב מוגבל, אבל אני מוכן להשקיע כמה שצריך בשביל שיספק את הדרישות שלי. אני לא יודע לשים גג לתקציב מכיוון שאני לא מבין בדגמים של מחשבים ניידים. חשוב לי לציין שהכוונה היא לצאת במינימום הוצאות שיספקו אותי. אני אתחיל: קודם כל, חשוב לי שבמידה ואני אפרמט את המחשב בעתיד, לא תהיה לי שום בעיה להשיג את הדרייברים של המחשב. אז ככה, המחשב הולך לשמש במשך היום לשמיעת מוזיקה, הרבה גלישה באינטרנט, ICQ, ועבודה. אני לא צריך מהמחשב שום כרטיס גרפי מטורף כי לא הולכים לשחק בו שום משחקים. מה שכן די חשוב לי שיהיה לפחות 1 ג'יגה זכרון פנימי ומעבד חזק(כדאי 2 ליבות) לפי מה שהבנתי מומלץ לי לקחת HP, אבל אני פתוח לכל ההצעות שתציעו לי. לאחר שתראו לי דגמים ומחירים, אני א…
-
- 7 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום אני חבר שלי מחפש מחשב נייד בינוני שיבוא עם מצלמה ומיקרופון מובנה.. הצרכים שלו מהמחשב הם גלישה באינטרנט עריכת מסמכים ותמונות שלא יהיה חלש מדיי ולא חזק בשביל משחקים תקציב 2500 ל 4000 תודה
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים, עבודות (סטודנט), אינטרנט, עריכת תמונות כבדות (צלם חובב). - אולי בעתיד עבודה עם תכנות כבדות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף באזור ה15", אין לי בעיה ליותר או פחות (עד 14") אם זה מוזיל את המחיר. - לא יודע לגביי מסך מט או מבריק, כרגע יש לי מחשב של לנובו G550 גודל 15.6" מסתדר איתו יופי. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא מהותי לי. * דרישו…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נייד בתקציב של עד 6800. שיהיה חזק לא כבד ז"א באיזור ה-2.5 קילו. משחקים לא ירוצו על המחשב הזה אבל תוכנות גרפיקה כן וגם, לא בהגזמה. שיהיה במחשב: WiFi Bluetooth תודה , אופיר
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני צריך עצה בנושא הנ"ל. ידידה שלי רוצה נייד והציעו לה את השניים הנ"ל: Lenovo IdeaPad G560 M274NIV Fujitsu LifeBook AH530-12 למעט העובדה שזה KSP, מה יהיה מומלץ והאם יש אופציה טובה יותר? אני לא יודע איך FUJITSU אבל על הנייר המפרט יותר טוב והמחיר יותר גבוה ויכול להיות שבמחיר הזה עדיף משהו אחר בכלל. אודה על תשובתכם המהירה - היא צריכה לרכוש כמה שיותר מהר.
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד שנה הבאה וחיפשתי ניידים שהם מצד אחד בעלי חומרה חזקה אבל מצד שני גם ניידים (17 אינץ' מקסימום , לא יותר מ3.5 קילו ) מצאתי שתי אפשרויות http://hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=87&subcatid=177&prodid=566&keySearch= שהוא נייד (2.5 קילו מסך 15 אינץ') , אך הביצועים הם יותר לכיוון הבינוני והqosmio http://www.gamaoffice.co.il/products/118616 שמבחינת ביצועים הוא הרבה יותר חזק , אבל פרקטית הוא לא נוצץ עם 4.3 קילו ומסך 17 אז אני לגמרי פתוח להצעות אם יש משהו טוב באמצע
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שכתוב בכותרת, מחפש לאשתי נייד "12 עד 4,000 ש"ח. היא תקח אותו איתה לכל מקום ולכן חשוב שיהיה קל ושהסוללה תספיק לכמה שיותר זמן. מעבר לזה, חשוב שהמסך יהיה איכותי ויאפשר לכתוב ולקרוא ממנו בנוחות במשך שעות, לא ממש מבין בתצוגות של ניידים... הארדיסק צריך להיות לפחות 500 250 ג'יגה. נראה לי שבתקציב הזה אפשר להשיג מחשב שיהיה גם מהיר יחסית ויאפשר עבודה זורמת גם עם כמה תוכנות/חלונות/טאבים פתוחים בו זמנית. אשמח לקבל המלצות תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
תודה מראש לחברי הפורם, אני כבר שבוע נובר בהודעות, עזרתם לי מאוד, להגיע לקו הגמר. עכשיו נישארה רק ההכרעה הסופית: בפינה השמאלית, עם מעבד T8400 וכרטיס מסך מרשים GeForce9600 ה W576V של Gigabyte http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=71611&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE בפינה הימנית עם כרטיס מסך מראשים קצת פחות GeForce® Go 8400M אבל מעבד עוצר נשימה T9300 ה DV6880ej של HP http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=3114 דרישות: לא צנועות, הנייד ישמש כסביבת פיתוח ויריץ SQL SERVER לעצמו חלק מהזמן, יהווה תחליף לHTPC בסלון כולל סרטים בHD כמובן, מידי פעם גם למשחקים -FPS, מרוצים לא חייב הגדרות הכי גבוהות , כדי לסבך קצת את הדברים הHP הוא "קופסא פתוחה", שניהם מגיעים…
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, צפיה בסרטים בשפה הסינית ! * גודל המסך? 15-17 * משקל רצוי? סטנדרטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) רצוי שיהיה HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 או משהו בסגנון * צורב DVD? לא חובה למען האמת, אבל זה די סטנדרט בגודל הזה, לא ? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא חבר ביקש ממני להמליץ לו על מחשב נייד הגבול העליון של התקציה הוא 2000 ש"ח אין צורך בכרטיס מסך מיוחד או נפח אחסון גבוה במיוחד הוא צריך אותו בשביל אינטרנט ("שהיוטיוב יזרום, יזרום שוטף"), עבודה משרדית ("אבל שיהיה מהיר" היא אחת הדרישות) השאיפה של…
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
מסך מט (!!) 14 ל15.4'' (לד?), שלא שוקל יותר מ2.6/7 וללא מערכת הפעלה... השימושים העיקריים הם אופיס וגלישה, אבל רצוי שיהיה חזק למולטימדיה (משחקים פעם ב__ וסרטים באיכות טובה כולל סאונד חזק). תודה[br]פורסם בתאריך: 14.11.2009 בשעה 22:04:50 איך מקפיצים?????????.
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום! אני מעדיף שהמחשב יהיה למשחקים חדשים שיוכל להריץ אותם על ההגדרות הגבוהות שאפשר, שיהיה בעל נתונים גבוהים ועם משקל נוח. הנתונים הכי חשובים לי,הבנתי שמחשבים ברמה כזאת מתחילים מ 7,000 ש"ח לפחות. אני בנתונים של ניידים טיפה חות מתמצה מנייחים ולכן רציתי לשאול איזה מפרטים כדאי שיהיו לו,מה ההבדך למשל בין המעבדים פי וטי,כי ראיתי שחלק באים ככה וחלקם אחרת. בנוסף איזה כרטיס מסך מומלץ ומה ההבדל בין החלקים,על מנת לקבל תמונת מצב וידע כמה שיותר נרחב בנושא. תודה.
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-