עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. השימוש: גלישה באינטרנט, שימוש משרדי בעיקר, Word ושטויות כאלה מה צריך לכלול: מדפסת, מקלדת, עכבר, רמקולים, מסך והמחשב עצמו... Celeron גם בסדר... לא AMD, תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Zeev86,

אני רוצה לקנות מחשב חדש עם GTX1080. אין לי מושג על איזה 1080 ללכת אז ראיתי מפרט מוכן בפלונטר, שללא הדיסקים יוצא לי 7K: http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=ROGpLay3r1080FE&cart=1469860648312741&lang=heb כמה שאלות שאשמח אם תענו לי עליהן: 1. האם המפרט שווה את המחיר והאם הוא יתן לי תמורה לטווח הארוך. 2. האם אפשר להרכיב את המפרט באופן טיפה שונה ואולי עדיף בחנות אחרת כמו TMS? 3. אני חייב הרבה מקום לכל הדיסקים שלי. 2 דיסקים 3.5 אינץ ו3 דיסקים של SSD, ואני חייב לפחות שני חיבורי 6GBPS ומומלץ שיהיו 3. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by op3589,

אני מרכיב מפרט ברובו לגרפיקה התקציב 4000 4500 מקסימום השימושים העיקריים יהיו עריכת וידאו HD premiere photoshop עיצוב תלת מימד ושימושים רגילים ( לא משחקים מורכבים) חשובה לי התמיכה בUSB3 וFW לא לעבודה מקצועית אבל זאת ההתחלה בלי ציוד היקפי בלי מסך בלי צורב DVD רעש פחות חשוב לי אבל לא בא לי טרקטור בסלון OC אולי אבל לא משהו קיצוני בקטנה בעתיד ירוץ על WIN7

4. שלום כולם, כרגע יש לי מחשב די ישן DUAL CORE והיום כבר הגעתי למצב שסרט 1080P X264 נתקע קצת. מה שאני מחפש זה מפרט יחסית חזק שיהיה רלוונטי גם עוד ב3-4 שנים. עיקר הפעולה תהיה צפייה בסרטים (אני רוצה שיראו כמה שיותר טוב) אבל מידי פעם גם משחקים. רציתי לדעת כמה זה קריטי אם לקחת I5 או I7. התקציב הוא 3-3.5 ללא ציוד היקפי (כמובן שאם אפשר יותר זול אז אחלה) אשמח לקבל המלצות. תודה רבה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עם אפשר שהיה כולל מסך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?+-200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GW2,prototype 2,battlefield 6,assassin's creed 3 וכדומא.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).רזולוציה גבוהה FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כלום 3. האם יש צורך בציוד…

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  6. Started by xyo,

אני צריך מפרט למישהוא שעולה 2000 שח מומלץ שהוא יהיה /\ זיכרון 667 כ.מסך shader model 3 כנראה עדיף איזה x1900 PRO מעבד כפול ליבה בלי כונני DVD\CD מארז משתלם ספק שיחזיק אפשר להרכיב משהוא בבקשה

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  7. שלום אני מחפש מחשב די חזק לא לגיימינג ... קצת לעריכת סרטים ומולטימדיה יש למישהוא מפרט טוב להציע ובבקשה להגיד מאיפה כל החומרה . תודה רבה !!! ושבת שלום!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by m3tr0x,

שלום! אני רוצה לקנות מחשב חדש והתקציב עומד על 3500 ש"ח (בלי מסך רק המחשב) אודה לכם אם תוכלו לעזור לי תודה!! -דגש אחד הוא שהכרטיס מסך יהיה יחסית טוב אבל שלא יפגע תקציבית בשאר רכיבי המחשב תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  9. מחפש מפרט של מחשב במחיר של 3000-3500 דחוף!!!!!!!!! בלי מסך בלי צורב או כוננן דיסקים בלי השקעה גדולה בכרטיס קול עכבר או מקלדת השקעה רק ברכיבם העיקריים מעבד לוח אם זיכרון וכרטיס מסך טוב עד טוב מאוד ודיסק קשיח של 120mb תודההההההההההההה!!!!!!

• 14 תגובות
    • 941 צפיות
  10. צריך מפרט בתקציב של 6 וחציאלף,את המחשב אני אקנה באילת. * מטרות המחשב? אינטרנט,סרטים, משחקים כבדים(שיריץ את המשחקים החדשים בצורה חלקה וטובה)תכנות, תוכנות. * גודל המסך? 15.6 לא פחות מזה אפשר גם 17 * משקל רצוי? משקל לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא נדרש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גדול ומהיר * כונן אופטי? רצוי לא חייב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא צריך מערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה מראש!

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by MasterDK,

טוב: יש לי 2000 ש"ח זה המקסימום שלי אולי 2500 אני צריך מחשב טוב שיחזיק מעמד הרבה זמן ושהחלקים כמו כרטיס מסך לא יהיו מובנים ללוח אם. אני מחפש מחשב פנטים 4 בין 2.4 ל 3.0-3.2 למי שיש הצעות מוזמן. מסך לא חובה גם מערכת הפעלה לא חובה. אני שואל פה כי אני מוצא הרבה מחשבים במחירים כאלה באתרים כמו zap וכו' אבל הבעיה היא שאני לא מבין האם הלוח אם טוב או לא וכו'. ניתן להציע גם מחשב בחלקים לא חובה שלם העיקר שלא יעלה על 2000 ש"ח תודה רבה רבה לכל העוזרים

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by royi,

שלום! המחשב מיועד ברובו לעבודה ולאינטרנט, אבל גם למשחקים פה ושם - אני לא גיימר רציני אבל כן משחק צריך לכלול גם מסך וללא עכבר מקלדת וכו'. תודה!

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  13. שלום אני מחפש מפרט תכני למחשב בתקציב עד 6500 ואם צריך ניתן לחרוג ב 50 שקל בלי מסך (יש לי כבר מסך hd) השימושים שלי במחשב הם:משחקים ברזולציות טובות ותיכנות לדוגמא c++ ובנוסף חשוב שהמחשב יעבוד מהר. בקשות נוספות: רצוי מארז קטן מאד (אך שלא יתחמם יותר מדי) או אם ניתן מסך שהוא המארז. רזולוציה גבוהה. צורב דיסקים. זיכרון 500gb (אין צורך ביותר). מעבד חזק מעדיף של אינטל. ואם זה נותן הרבה שהיה מרובה ליבות. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  14. אני צריך מחשב הכי טוב שאפשר בתקציב הזה אני לא מתכנן OC ואני רוצה רק צורב במחשב תודה מראש

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  15. אני צריך מפרט תקציבי, שכולל רק לוח אם, זיכרון, מעבד וכרטיס מסך. אני מחפש חלקים שיאפשרו לי לעשות Overclocking מעולה. (מה לעשות, אני לא אדם עשיר) נ.ב Overclocking לכרטיס מסך ולמעבד.

16. שלום לכולם, כמו שהכותרת מציינת, היעוד המרכזי של המחשב הוא לתוכנות גרפיות ועיצוב כמו Adobe CS, CorelDraw, Ulead Videostudio, Autocad וכדומה. ב"שימושים כלליים" הכוונה היא בעיקר לצפייה בסרטים, יישומי אופיס וגלישה באינטרנט, אבל *לא* למשחקים. אפילו לא קצת. כך שעל מנת להכניס מחשב בתקציב הזה, הדילמה המרכזית היא בין: 1) מעבד Intel מסוג i3/i5 עם יכולות גרפיות מובנות 2) מעבד אחר (זול יותר) + כרטיס גרפי נפרד - אבל רק במידה והכרטיס יתן ביצועים גרפיים טובים יותר בתוכנות הללו (ביצועים במשחקים אינם רלוונטיים). 3) שילוב של שניהם, במידה ונכנס בתקציב. השאלה המרכזית היא מה יתן יותר ביצועים פר שקל: התמקדות במעבד חזק יותר או בדברים שמסביב כמו גודל הכונן, כמות הזיכרון וכרטיס מסך נפרד. אין צורך…

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  17. שלום, כאמור בכותרת - אני מחפש מחשב למשחקים, עם מסך, בסביבות 3500 ש"ח. אני מודע לכך שזה לא הרבה, אבל מצד השני המשחקים שאני מתכוון להריץ עליו הם לא הכי cutting edge שיש... חיפשתי בכמה עמודים הראשונים של הפורומים מחשב שמתאים לצרכים שלי, ולא מצאתי.. אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי למפרט שכבר נכתב, או לעזור לי להרכיב מפרט. תודה, ליאורוס

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  18. תודה מראש לכל מי שעוזר. אני מחפש מפרט למחשב AMD הכלל רק mobo, CPU, mem, copm case and cooling system אני מחפש מחשב ורכיבים שמיועדים לאוברקלוק. עד 4000 ש"ח. תודה שוב.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. שלום,אני מחפש מחשב בסביבות ה3000 עם חריגה של גג(+-200) אני יודע שההודעה הזאת קצת ארוכה ומייגעת אבל פשוט זה מחשב חדש אחרי מחשב של בערך 6 שנים,והדבר האחרון שאני רוצה לעשות זה טעויות(במיוחד שהכסף הוא שלי,ולא של ההורים).המחשב ישמש למשחקים(כמובן שגם אינטרנט ודברים פעוטים כאלה..)ואני צריך הכל חוץ ממסך. אז ככה: מארז:המארז זה הדבר הכי פחות חשוב לי במחשב,מצדי תביאו לי קופסא שחורה... ספק כוח:לא משנה מה העיקר שיהיה מספיק למחשב,ולא ג'נרי. עכבר:כל עכבר שהרמה שלו היא טיפה מעל העכברים של ה20 שקל בחנות השכונתית. מקלדת:כנ"ל.-(עם זה יעיק על המפרט,אפשר בלי) רמקולים:הרמקולים 2.1 הכי בסיסים שיש.שום דבר מיוחד...העיקר שיהיה מחברה אמינה וזהו.. לוח אם:לא מתוכנן למחשב אוברקלוק,אז הלוח אם הכי אמין …

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  20. Started by Ignorance,

אני צריך מפרט טוב ולא יותר מדי יקר(3,000 ש"ח בערך) שיכיל את הבאים: לוח אם סביר. מעבד 3GH. 512 RAM. 80G+- כונן קשיח. כרטיס מסך סביר. תודה מראש ;D

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימלי? התקציב הוא עד 3500. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - אני חייל. אז אם אפשר לחסוך זה יהיה נחמד. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 250 ש"ח במקרה הכי גרוע. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים ועריכת סאונד (לכן לדעתי דרוש כרטיס קול שיהיה סבבה.. ) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). בת'כלס התחומים העיקריים שבשבילם אני צריך מחשב זה עריכת סאונד ומשחקים. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? לא רלוונטי…

• 9 תגובות
    • 830 צפיות
  22. Started by timac,

מחפש מחשב צריך רק : מארז+ספק איכותיים זיכרון מעבד טוב עדיף amd כרטיס מסך טוב למשחקים עדיף x800 הארד דיסק לוח אם תקציב 3000 אפשר לחרוג ב100 200 שקל תודה.

• 12 תגובות
    • 880 צפיות
  23. מפרט ללא ציוד היקיפי מטרות: משחקים oc אולי בעתיד אז אני חשבתי על הדבר הבא שזה קצת מעל התקציב.. אם יש דרך להוריד קצת במחיר זה יהיה נחמד Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 1 1920 1920 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E 1 790 790 זכרונות? DDR II 800 כמות מחיר סה"כ 512MB TwinMOS TwiSTER 2 550 1100 כרטיסי מסך? Sapphire (ATI) כמות מחיר סה"כ X1950XTX 512MB GDDR4 2xDVI, VIVO, PCI-E 1 2850 2850 ספקי כוח? Enermax כמות מחיר סה"כ Liberty ELT400AWT 400W 1 490 490 סה"כ 7150

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by BlinD2k3,

אני צריך מפרט למחשב ללא מסך ב5K למשחקים שדורשים גרפיקה גבוהה כגון CounterStrike Source, WorldOfWarcraft וכדומה.

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך (מעדיף סביבות 6500) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. אבל באמת שלא חייב את הצעקה האחרונה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית ולפעמים תלת מימד ועריכה מקצועיים (לרוב הסתפקתי בכלים שנדרשו למשחקים אז אין צורך בכרטיס יעודי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ - פרנסה תלת מימד (מאיה, מקס) - פרנסה אילוסטרייטור - פרנסה אינדיזיין - פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים