עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by 95Yuval,

תקציב - עד 3500 עדיף בפחות, אפשרי לחרוג רק אם באמת שינוי משמעותי עד 500 שח שימוש - בעיקר גלישה באינטרנט, צפיה בתכני וידאו באיכות גבוהה (גם בחיבור לטלוויזיה), לא יכול לפסול את זה שאהפוך לסטודנט בקרוב אז גם שימוש בכל תוכנות האופיס למיניהן, לא צריך כוח בשביל עיצוב או דברים בסגנון, אבל כן פלוס אם גם יתאים לגיימינג למשחקים גם אם לא הטובים ביותר או ברמה הגבוהה ביותר, מקווה שהייתי ברור. ציוד היקפי - המלצות לעכבר ומקלדת אלחוטיים סטנדרטיים ולא יקרים מידי, בלי קשר לתקציב המחשב רכיב בסיסי - לא קיים צריך הכל חדש שקט - כמובן שאני בעד כמה שיותר שקט אבל לא על זה יפול מחשב גודל - חשבתי בין 14-15 אינץ', עדיף כמה שיותר קל, שוב ל…

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  2. אוקי אז אני מחפש מפרט במיוחד לתוכנות CAD ואפילו טיפה גרפיקה.. במיוחד לתוכנה AutoCAD לרנדורי 3D וכאלה.. חשוב שהמחשב יהיה מהיר... כולל מסך ומקלדת+עכבר (לא אלחוטי) ** עריכה *** ועוד מפרט למחשב משרדי, השימוש הוא לאינטרנט, קריאת אימייל, תוכנות אופייס.. ללא מסך - התקציב - עד כמה שפחות (אין מדויק) אבל שיהיה מחשב סביר (שXP יעבוד עליו בצורה נורמלית..) תודה לעזורים...

• 14 תגובות
    • 862 צפיות
  3. Started by shay_co,

1. מארז : .Thermaltake Highest Xaser III V1000A Super Tower 2. ספק כח : ENERMAX EG465P-VE 3. לוח אם : ASUS P4P800 Deluxe 4. מעבד : INTEL Pentium 4 - 2.8 - 512K Cache, 800Mhz FSB - RETAIL 5. קירור מעבד : Thermaltake P4 Spark 7+ Highest Performance Cooler 6. זיכרון : 1 גיגה 2 * 512MB Micron DDR PC3200/400 -Micron original 7. כרטיס מסך : ASUS V9480 TVD TI4800 vivo 8. הרד דיסק : 2 * WD 120GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA + WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 9. צורב : PLEXTOR 16/10/40A 10. כונן די וי די : LITEON X16 DVD - RETAIL- WHITE 11. מקלדת + עכבר : Logitech® Cordless Desktop® Optical - usb/ps2 12. רמקולים : CAMBIDGE Soundworks 2.1 13. מסך : PROVIEW 19" DX997 14. תאורה : SUNBEA…

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  4. Started by Dragongk,

אני יודע שכבר יש לי פה כמה ת'רדים עם דיון על המחשב שאני הולך לקנות אבל אני עדיין רוצה שתרכיבו לי משהו טוב המחשב מיועד למשחקים בלבד (וכמובן אינטרנט והורדות של משחקים\סרטים אבל לא משהו כמו קידוד או עריכה) אני צריך במחשב את כל מה שיש במארז, אני מוכר את המארז עם כל מה שיש בו וקונה מארז חדש עם כל מה שיש בו בקיצור שיהיה כמה שיותר מהיר, ושיהיה יחסית שקט (לא יותר מ40DBA) ושיהיה מתאים לOC, לא משהו extreme אבל OC סביר של נגיד 600-700MHZ מבוסס AMD כמובן תודה לכולם

• 12 תגובות
    • 862 צפיות
  5. אז ככה אצלי במכללה כמו בכל מכללה אולי מלבד איזה מכללת אבו סנאן וסכנין יש רשת wifi והוא מראה לי בנטבוק רק קו אחד ויש המון ניתוקים זה עובד לאט וממש מעצבן, לעומת זאת אצלי חבר שלי יש לנובו N500 אצלו מראה כמעט תמיד 4 קווים של קליטה. יש לי את ה אסוס 1000HE ויש לי תקן N גם לפי מה שידועה לי אז מזה יכול להיות לה ישלו קליטה טובה משלי משמעותית? אני אפילו טיפה התעכזבתי מהעובדה הזאת. תודה.

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  6. אז ככה...השאלה...באתר של KSP יש זיכרונות של ADATA...מה התיזמונים שלהם?... אני צריך מחשב ורק מחשב...בלי ציוד הקפי ובלי מסך ובלי כונן A ובלי צורב או סידירום כלשהו..!!... המחשב מיודע למשחקים...ואינטרנט...(כאילו שלאינטרנט צריך מחשב מיוחד)...אולי OC בהמשך החיים שלו...אז לא לשים קירור מיוחד..אלא..חלקים קצת יותר טובים אז חשבתי על משהו בסגנון הזה: AMD Athlon 64 3000+ CPU Box Gigabyte GA-K8NS nForce3 250 GEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM value w/hs X 2 Leadtek WinFast A400 GT TDH GeForce 6800GT 256-bit DDR3 256MB WD SATA 120GB 8MB 7200 RPM ANTEC SX 1040B II Black Performance Series II SOHO File server HEC 425VDT PSU Double Fan כל זה ב 6900 שח...(מפנדה) או מחשב שהוא לא הכי לOC שהוא …

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  7. Started by nisimhagogo,

שלום וברכה, יש לי מחשב של חברת compaq נקנה לפני שנתיים בארה"ב, מלפני כחצי שנה אולי יותר אפילו הבטרייה לא מחזיקה יותר מדקה, לפעמים היא נטענת לי עד 5 אחוז לפעמים עד 100 אחוז אבל תמיד נגמרת תוך לא יותר מדקה, דגם המחשב הוא presario f700, הבנתי שלפעמים אפשר לפתור את הבעיה, דרך אגב המחשב הגיע עם ווינדוס ויסטה ועכשיו אני עם ווינדוס 7, תודה רבה

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  8. שלום אנשים, אני צריך עצה בנושא הנ"ל. ידידה שלי רוצה נייד והציעו לה את השניים הנ"ל: Lenovo IdeaPad G560 M274NIV Fujitsu LifeBook AH530-12 למעט העובדה שזה KSP, מה יהיה מומלץ והאם יש אופציה טובה יותר? אני לא יודע איך FUJITSU אבל על הנייר המפרט יותר טוב והמחיר יותר גבוה ויכול להיות שבמחיר הזה עדיף משהו אחר בכלל. אודה על תשובתכם המהירה - היא צריכה לרכוש כמה שיותר מהר.

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  9. Started by Emmanuell,

אז אני בתהליכים של בניית מחשב וזה המפרט שאני חושב עליו - http://imgur.com/ZbKLKpz אני אשמח לחוות דעת אם אתם ממליצים לשנות משהו וכו'

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  10. אפשר לחרוג בכמה מאות שקלים אם זה הכרחי ומשתלם. כמו שאמרתי מטרת המחשב הוא למשחקים, לא מצפה שיריץ לי את המשחקים החדשים ביותר על ULTRA GRAPHIC אבל שיריץ את החדשים על קצב פריימים סביר ובישנים יותר יראה אמינות ויציבות. חשוב מאוד שלא יהיו mouse lags כתוצאה מכרטיס המסך. הבנתי שזאת בעיה דיי נפוצה בכרטיסים של ATI והניחוש שלי הוא בגלל שהם מתחממים יותר מדי, אני לא מבין גדול בכרטיסי מסך אבל אני אעדיף כרטיס של NVIDIA במצב של שני כרטיסים שווי כוח של שתי החברות, אם הכרטיסים של ATI משתלמים יותר וטובים יותר אז אעדיף כרטיס שלא מתחמם יותר מדי או לחילופין אבקש להוסיף קירור מתאים. ציוד הקפי: המסך הנוכחי שלי הוא בערך הכי גרוע שיכול להיות, ואני ממש מתגעגע ל-CRT הישן שלי שהיה הרבה יותר טוב למשחק…

• 12 תגובות
    • 862 צפיות
  11. שלום לכולם , מחר אני מזמין מחשב שעיקר העבודה איתו תהיה משחקים ועריכת ווידאו. חשוב לציין שאני לא קונה AMD מכל סוג שהוא והזיכרון חייב להיות 1 ג'יגה. המחשב לא יעבור OVERCLOCK כך שלגבי הזיכרונות אין צורך למשהו מיוחד רק שיהיו עם תזמונים סבירים. אז ככה : PENTIUM 4 2.8ghz 800mhz 1100 ¤ 1 EPOX 4PDA5+ 680 ¤ 1 - מגיע עם באנדל עשיר במיוחד ותומך בכל מה שצריך מבחינתי. OCZ 400mhz DDR 512MB +HS 685 ¤ 2 WD 80/7200 SATA 8MB 480 ¤ 1 ALBATRON FX5900XTV 1175 ¤ 1 - כולל VIVO LITEON DVDX16 210 ¤ 1 LITEON 52X32X52 240 ¤ 1 כונן דיסקטים TEAC 60 ¤ 1 Chenbro Mid Tower Xpider PC61166 Blue Screwless 350 ¤ 1 ENERMAX 350W PS 370 ¤ 1 MICROSOFT EXPLORER WIRELESS 220 ¤ 1 סה"כ: ¤ 6255 אני מ…

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  12. Started by avi-noams,

מעבד - T6570 או T5670 - מה יותר טוב מהירות שעון - 2.1 או 1.8- מה יותר טוב מהירות זכרון - 800Mhz DDR2 6400 או 667MHz DDR2 5300 מה יותר טוב אלו ההבדלים בין שני דגמי מחשב של LENOVO שאני צריכה לבחור בינהם. אודה לעזרתכם

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  13. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב שולחני חדש (עד עכשיו עבדתי על ניידים בלבד)שישמש כתחנת עבודה לעריכת וידאו ומידולים בתלת וגם שישמש למשחקים כבדים אני זקוק להצעה למפרט מלא עבור מחשב כולל ציוד היקפי (ללא רמקולים) ובהחלט כולל מסך רציני (בינתיים אחד יספיק). אין לי מושג בלוחות אם ומאווררים אך ההצעות שראיתי בחנויות נראו לי מאוד לא מקצועיות. תודה,

• 10 תגובות
    • 862 צפיות
  14. Started by ramkaro,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב, dota 2 , rome total war 2, skyrim, ועוד ועוד, פשוט משחקים חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).בעיקר בעתיד אני מתכוון לקנות מסך רחב של 23'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הק…

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  15. Started by JeW BoY,

אז ככה, יש לי DELL XPS 1530 עם VISTA HOME הכול עבד מצויין הייתי מחבר את הלפטופ לLCD עם HDMI והכול עבד יופי רק שכל פעם הייתי צריך לשנות את הברירת מחדל לHDMI בשביל שהסאונד יבוא מהTV יום אחד זה פשוט לא נתן לי לשנות, רשם שהHDMI working ונתן לי לעשות TEST, ושמעו סאונד מהTV אבל לא נתן לי לעשות DEFULT, וגם לא נתן לעשות DISABLE לSIGMATEL אודיו. ניסיתי להוריד דריוורים הכי חדשיםR190517 ומאז זה מראה לי למטה איפה שהרמול איקס בתוך עיגול קטן ורושם Noaudio device installed כאשר אני נכנס לLEVELS של הסאונד בDEVICE MANAGER זה מראה שהכול פעיל כך גם בקונטרול פאנל, פשוט לא מפעיל כלום ולא מביא לי להיכנס להגדרות. ניסיתי גירסאות שונות של הדריברים. בדקתי גם בביוס אם הSOUND לא DIS…

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  16. שלום.. אני צריך מחשב למשחקים לא כולל מסך. אני צריך בתקציב בסביבות ה 3000 לא לחרוג ואני לא צריך o.c ואייי אני כבר משו כמו חודשייים מנסה למצוא מחשב טוב.. תודה.

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  17. מחשב בן שנתיים וחצי,עבר מספר שדרוגים. אני צריך הערכה של מחיר: מעבד: i5 750 עם קירור Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לוח אם : Intel DP55WB כרטיס מסך: Twintech GTS250 ראם: 8GB 1333MHZ של קינגסטון,לא יודע תדגם המדויק. קשיחים: 500GB,250GB. לא יודע תדגמים. של WD. SSD : חדש, Crucial M4 64GB ספק: Enermax MODU 82+ 425W מארז: Fractal Design R4 אשמח להערכה כמה הוא שווה. תודה

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  18. הייתי רוצה שתעזרו לי עם מפרט למחשב בעיקר למשחקים (כבדים ביותר) שיחזיק לי כמה שיותר זמן הערות בלי מסך,רמקולים,מקלדת,עכבר כרטיס מסך חזק קירור טוב לוח אם שיתמוך בזיכרון מסוג DDR3 (לעתיד) וכל הדברים שאפשר לחסוך בהם... זתומרת אם אפשר להביא נגיד לוח אם שהוא המינימום של המינימום של מה שאני צריך אבל בכל זאת יתמוך DDR 3... (רק במעבד,כרטיס מסך זיכרון וקירור לא לחסוך) ובקשר לסדרה 9 של ניוידיה אני מתלבט אם כדאי או שהם לא שווים... או שכדאי בכלל רדאון.. תודה מראש.. אם צריך להוסיף משהו תודיעו

• 14 תגובות
    • 862 צפיות
  19. Started by Dvich,

כרגע יש לי 4GB RAM על הנייד, רוצה לשדרג ל-16GB, איך אוכל לדעת אם הזיכרון שאני מעוניין לקנות יתאים למחשב שלי? (מעבר לזה שהוא DDR3) דגם הנייד: Dell Vostro 3560 (מעבד i5 3210M), נקנה ב-2012. חשבתי על לקנות את 2 הסטיקים הבאים: https://www.tms.co.il/product/13842 אם מישהו מכיר משהו עדיף/זול יותר אשמח לדעת גם. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  20. Started by amir85,

שלום, אני מחפש מחשב לשימוש כללי/משחקים בסביבות ה5K אני לא מעוניין בOC, יש לי מסך 22inch, ציוד הקפי: מקלדת ועכבר טובים + מקלדת עם כיתוב עיברית/רוסית/אנגלית לאבא שלי. עברתי כאורח על המון פוסטים בפורום וזה מה שהרכבתי לפי ההמלצות שלכם: מעבד/קירור למעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם/זיכרון: Gigabyte GA-EP43-DS3L G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK כרטיס מסך: Palit Radeon 4870 1GB Sonic Dual Edition GDDR5 HDMI Retail קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS או Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים כונן אופטי / תוספות: כל כונן DVDRW עם חיבור SATA יש לי כמה שאלות: על איזה חנ…

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  21. חדש בפורום הידע שלי במפרטים מוגבל מאוד, ולכן אני זקוק לעצה בקשר למפרט שהרכבתי: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9450 : "SLAWR" - BOX ¤1537 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤443 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 GeForce 8800GT 512MB GDDR3 : GV-NX88T512HP - TURBO FORCE - RETAIL ¤1023 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤311 זיכרון: KINGSTON 4096MB (2048MB X2) DDR2 800MHZ CL5 ¤445 מארז: ANTEC SONATA 3 + 500W EARTHWATTS PSU ¤611 קרור למעבד: THERMALRIGHT ULTRA 120 ¤269 מחיר סופי: ¤4639 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il השאלה שלי היא האם הלוח, הזכרונות, כרטיס המסך ובכלל כל המרכיבים שבחרתי מתאימים למעבד? שוב אציין שהידע שלי מוגבל, ואני לא סגור ע…

• 14 תגובות
    • 862 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו בסיסית+ בפרימייר, עם המחשב הנייד הנוכחי התוכנה מקרטעת(i7 דור 4, נוידיה gefore 850, 8gb) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר בפרימייר ואולי קצת אפטר אפקטס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ++מחפש להוסיף גם מסך פשוט בתקציב. -לאילו הג…

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  23. Started by GOVNER_T.S.Y,

היום LABOR DAY האמת אתמול אבל יש שם מבצעים : בקיצור מה אתם חושבים על LAPTOP הזה ביחס למחיר שלו ? http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp;jsessionid=WPSN3BKU04VE1KC4D3NVAFY?skuId=8918442&type=product&id=1213400747434 תשובות כגון "אחלה לך על זה" יתקבלו בברכה <--- כלוןמר כל עוד אתם מאמינים בכך g0vner_x3

• 9 תגובות
    • 862 צפיות
  24. שלום לכולם, בניתי את המפרט שלהלן והייתי רוצה לקבל חוות דעת לפני רכישה: מעבד: 1916 ₪ - * מבצע * - AMD Octa Core Ryzen 7 5800X Up To 4.7Ghz AM4 TRAY קירור אוויר למעבד: 109 ₪ - * חדש * - CoolerMaster Hyper 212 SPECTRUM RGB לוח אם: 451 ₪ - GIGABYTE B550M DS3H זכרון: 640 ₪ - * מבצע * - XPG 32G (2X16G) DDR4 3600Mhz CL16 GAMMIX D20 BLACK כרטיס מסך: 1348 ₪ - * בהרכבת מחשב * - ASUS GeForce GTX1660 6G Up to 1830Mhz PHOENIX OC דיסק קשיח: 573 ₪ - * מבצע * - XPG 1T M.2 NVMe R/W Up To 3000/3500MB/s SPECTRIX S40G RGB דיסק קשיח: 499 ₪ - * מבצע * - Seagate 4T 3.5'' Sata3 Barracuda 5400RPM 2 Years Warranty ספק כוח: 379 ₪ - * חדש * - Antec 700W Neo Eco…

25. Started by taltola,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf4 crysis3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם…

• 10 תגובות
    • 862 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.