עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yigael_o,

המחשב הוא: http://vilpublic.fujitsu-siemens.com/vil/pc/vil/datenblaetter/mobile/en/ds_amilo_pro_v3505_sept_oct.pdf עשיתי סיבוב עם חברה שלי באופיס דיפו בחוצות המפרץ (היא רוצה חנות גדולה שתהיה לה כתובת במידה וצריך משהו) ומהמבחר בחנות זה נראה לי הכי סביר (התקציב שלה עד 6000 אבל למה להוציא יותר אם אפשר בפחות לא?) המחשב צריך לשמש ללימודים, היא מתחילה בקרוב. בעני מה שמצא חן זה המסך 15.4 מעבד Intel Core Duo T2050 1.60Ghz זיכרון 1Gb ומשקל 2.8 (באתר היצרן רשום 2.75, מישהו יודע למה יש הבדל?) זה המחשב הראשון שלה, אל תתנו לי לדפוק את זה בבקשה. כל מי שיכול למצוא ביקורות טובות או רעות על המחשב אשמח אם ייתן קישור, מי שמבין יכול לפרסם את דעתו והכי עדיף מי שיש לו כזה אשמח לדעה האישית עליו…

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  2. Started by Yuron,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב נייד לשימושים כמו אינטרנט אופיס איסי קיו וסרטים . עד 4K תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  3. קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3 Conroe Support GP35DS3 ¤ 663 1 מארזים NZXT Lexa Aluminum No PSU ¤ 626 1 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤ 245 1 ספקי כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤ 615 1 קירור למארז Zalman F3 120MM Case Fan ¤ 49 2 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 451 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤ 648 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 320MB Retail - אחריות 3 שנים ¤ 1570 1 כונני דיסקטים Sony / Mitsumi Floppy 1.44 Dark Blue (Almost Bla…

• 14 תגובות
    • 920 צפיות
  4. היי, אנחנו מחפשים מחשב נייד בעיקר למטרות של עבודה עם מסמכים ומקסימום גלישה באינטרנט וכד', עד כמה שיותר חשיבה לעתיד (ז"א דברים שיחזיקו כמה שיותר זמן בצורה סבירה). * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר עבודותו משרדיות, צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13" - לא מאמין שחשוב סוג המסך (המחשב אמור להיות הפתעה, אז לא ממש גם ניתן לשאול) * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) …

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  5. יש לי אפשרות לקנות מארז זהה בשתי גרסאות. שתיהן שחור מבחוץ. אחד מהם עם פנים מארז לבן והשני שחור. האם פנים מארז לבן יקלוט פחות חום מהחלקים שעובדים בו ויקרין אותם פחות חזרה מזה בצבע שחור?

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  6. * מטרות המחשב? עריכת סאונד ותיקלוט * גודל המסך? מינימום 14.6 * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI, כניסת USB3 * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 750 * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL * דרישה נוספת: מסך מט . מסך גלוסי (מראה) לא בא בחשבון בשום מקרה * מקלדת מוארת - יתרון תודה!

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  7. Started by 4yonatan4,

שבוע טוב! שלום! אלה הדברים שאני רוצה במחשב: האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ מתי מתוכננת הרכישה: עכשיו תקציב: 2800 חברת המחשב הניד המועדפת: מותג מערכת הפעלה מועדפת: ווינדוס 7 גודל כונן קשיח מועדף: 500GB משקל הנייד המועדף: אין גודל הצג: 13.3 אני מתלבט בין המחשבים האלה: 1.http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=19932 2. http://ksp.co.il/?uin=21872 3. http://ksp.co.il/?uin=20883 אשמח לשמוע מה לדעתכם יותר טוב, ולמה. בנוסף, אשמח לשמוע המלצות אחרות בטווח מחירים הזה. תודה רבה, יונתן.

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  8. טוב אז אני יודע שאינכם חוזים את העתיד ולא יכולים להגיד לי איזה מחשב יהיה משתלם לעוד 3 שנים ואפילו לא לשנה הקרובה אבל אתם בטוח יודעים יותר טוב ממני. אני מחפש להרכיב מחשב מבוסס אינטל+nvidia באזור ה-5000 שקל שיכלול מערכת היקפית יציבה שתוכל לסחוב אותי לשנתיים-שלוש הקרובות בבטחה ובהנאה. בבקשה עזרו לי להרכיב מפרט נכון בהתחשב בסוגיות הבאות : * האם אני באמת צריך 4 ליבות ? (בעיקר לגיימינג אני מדגיש) * האם כדאי להרכיב מערכת 2 ליבות חזקה או מערכת 4 ליבות סבירה במחיר זהה ? איפה אגיע לביצועים גבוהים יותר ? * חשוב לי מאוד שהמארז והספק שאני קונה יהיו נכונים ואמינים - לא ממש מבין בזה.. אשמח אם תלמדו אותי איך לבחור. תודה רבה מראש ! רוצה לקנות מחשב כבר עוד שבועיים וחשוב לי מאוד לבצע את ההח…

• 11 תגובות
    • 920 צפיות
  9. כרגע אני חורג מהתקציב לא יודע איך להוריד אותו..רוצה חוות דעת ושאלות הספק הג'נרי שבא בבאנדל של המארז (ספק של earthwatts) יחזיק את המערכת בבטחה? הקירור של הכרטיס מספיק טוב? מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Zalman 7500 ALCU כמות: 1 - מחיר: ¤1394 לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤402 מארז: ANTEC SONATA III 500W כמות: 1 - מחיר: ¤732 קירור למארז: Raidmax 120mm + Thermal Sensor Blue Led כמות: 1 - מחיר: ¤39 זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-12 2GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤323 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤382 כרטיס מסך: BFG 8800GTS G92 OC 512MB DDR3 DualDVI Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1758 כונן אופטי: LG…

• 10 תגובות
    • 920 צפיות
  10. שלום לכולם, אני צריך המלצה ללפטופ לחבר שלי, שימושים עיקריים: - windows 7 - פיתוח בסביבת visual studio 2010 - הרצת sql server express - הרצת IIS 7.5 - כמובן אופיס, אינטרנט מסך 15.6 - הוא לא מתכוון להתנייד יותר מידי. התוכנות שציינתי דורשות למיטב ידיעתי בעיקר זיכרון ומעבד. אשמח לדגמים מעניינים. ושאלה קטנה שלא קשורה, יש סיבה מדוע אין דגמים של 14.1" עם מעבד חזק (core i7 או i5) ? בכלל נראה כאילו הדגמים שמתחת ל- 15.6 נכחדים... תודה לכולם.

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  11. Started by owen10,

שלום לכולם... אני רוצה לבנות לי מחשב חדש, ואני רוצה להוזיל עלויות בכך שאני אקנה חלקים בארה"ב חשבתי לקנות כרטיס מסך וזיכרונות, מישהו יכול לעזור לי להמליץ לי, ואולי גם לקנות עוד איזה חלקים אני רוצה לבנות מחשב למשחקים, בתקציב של 4K כולל החלקים מחו"ל אז איזה כרטיס מסך כדאי לקנות? נראה לי בתקציב של 300-400 דולר תודה רבה!

12. היי. יש לי מסך טלוויזיה, אני מחבר את המחשב הנייד באמצעות HDMI. לאחרונה שמתי לב שיש נקודות ירוקות במספר חלקים של המסך (רק בטלוויזיה, לא במסך המחשב הנייד בעצמו). כשאני מזיז טיפה את כבל הHDMI במקומו, זה מסתדר. עם VGA זה עובד בסדר. מה הגורם לבעיה? כבל? כרטיס מסך?

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6 אלף ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם זה באמת ייתן תמורה אז לנצל את כל התקציב אחרת לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 200 ש"ח רק אם באמת חייבים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משרדי, משחקים כבדים, תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). visual studio 2010, אופיס, סקייפ itunes ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? צריך לרכוש מסך גם, אין לי מסך עבור המחשב. * לאיזה סוג משחקי…

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  14. Started by liho,

איך המחשב הזה? יש לי אותו קרוב לחצי שנה מעבד: intel p-4 3.0/800 לוח אם: intel rocklake זיכרון : 256 (X2) דיסק קשיח: maxtor 120 gb 8 mb כרטיס מסך: gigabyte ati 9600 xt צורב: LG DVD X8 כונן פלופי מארז:iv/bl 326-03 מסך : viewsonic e71fsb 17 flat זיכרון: 128/133/8 כונן: CD LG כרטיס רשת: st lab pci זהו...איך הוא?? אני רוצה להחליף מארז משהו שקוף בצד עם אורות?איפה לקנות?מה כדאי?

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  15. Started by s.os,

אז ככה אני מחפש מחשב נייד שיהיה בעקרון לשימוש של סטודנט (אינטרנט אופיס סרטים) התקציב שלי עומד על 4500 ש"ח אבל אפשר טיפה לחרוג מהתקציב חשוב לי שבמחשב יהיה סוללה כמה שיותר חזקה מסך לא יותר מ14 זכרון מינימום 2GB עכשיו חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי תמחשבים הבאים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_292_2978&products_id=23078 *יש את אותו מחשב בחנות http://www.thinkpadworld.co.il/pl_product~2738-48u~11~0.htm הוא נראה לי יותר חזק אפילו ויותר זול, השאלה היא קודם כל האם החנות השנייה אמינה ונותנת אחריות בינלאומית של LENOVO וכמובן האם המחשב חזק (בכל זאת 4 שעות סוללה זה לא רע בכלל) יש תמחשב הבא של טושיבה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2067_2797&am…

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  16. שלום לכולם, אז ככה - לפני מספר חודשים שדרגתי לכרטיס מסך Radeon 7870. משום מה, אני מקבל ביצועים נמוכים משהייתי מצפה, ואני חושד שהמעבד יוצר צוואר בקבוק. המעבד הוא - amd Athlon x4 750k. הוא גם מתחמם לי בקטע הזוי, מגיע ל-90C ממש בקלות. החלפתי משחה תרמית, שיפרתי אוורור, למעשה ניסיתי הכול וזה לא עוזר. בקיצור - אני חושב להחליף לוח אם ומעבד, לשנות לאינטל. אבל שמעתי שעוד רגע יוצא דור חדש, ובתקציב שלי (כ1,000 ש"ח לשניהם) זה לא ממש משתלם כרגע ולא יהיה שדרוג ששווה את התקציב. אשמח לשמוע מהמומחים האם זה נכון, ואם לא - למה הייתם ממליצים לשדרג? תודה רבה! בן

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  17. Started by M7a,

אני רוצה לשדרג את המחשב שלי... התקציב שלי עומד על 7000 ש"ח. יש לי את כל הרכיבים והחלקים שצריך + מודינג מטורף. אני מחפש רק לוח+מעבד+זיכרונות+כרטיס מסך. שיוכלו להריץ משחקים בלי להתאמץ. תודה

• 13 תגובות
    • 920 צפיות
  18. חייב עזרה ממי שמבין! מעוניין לרכוש אחד משני אלה כי הם עונים על הצרכים שלי במסך ומעבד וגודל. אבל איזה משניהם?? - המיקרוסופט בעל סוללה חזקה יותר - ה thinkpad נחשב לעמיד יותר - המיקרוסופט נחשב איכותי יותר - thinkpad בעל מפרט טכני יותר מתקדם שורה תחתונה- יש חוות דעת מקצועית או מניסיון ?? תודה! https://www.ebay.com/itm/New-Microsoft-Surface-Book-2-13-5-256GB-SSD-Intel-Core-i5-8th-Gen-3-60-GHz-/362787243790 https://www.amazon.com/Lenovo-ThinkPad-Tablet-3rd-Gen/dp/B07CYYY71S

19. Started by dor88,

שלום לכולם.. אני מעוניין לקנות מחשב חדש ואני צריך עזרה. המחשב ישמש בעיקר לצרכי משחקים, הורדות, צפייה בסדרות/סרטים וגלישה באינטרנט. המחשב יהיה מחובר למסך 17 אינץ' ולטלוויזיה LCD 32 אינץ', ולכן חשוב מאוד שהמחשב יוכל לשדר לטלוויזיה שידורי HD בלי בעיות. (בבעיות אני מתכוון ללאגים ותמונות מקוטעות כמו שקורה לי במחשב הישן הנוכחי). אלה הדרישות העיקריות שלי מהמחשב, בשילוב עם מה שרשמתי למעלה: 1. מעבד- 2 ליבות. המשיכה הטבעית שלי היא יותר לאינטל, ומשום מה, AMD נתפס אצלי כנחות יותר. 2. זיכרון- 2 ג'יגה. אני צריך שהמחשב יהיה מהיר ושיפעיל גם את ויסטה בלי בעיות. 3. דיסק קשיח- 250 ג'יגה. אין צורך ביותר. 4. כרטיס מסך- תומך HD וחזק. המשיכה הטבעית שלי פה היא ל .NVIDIA 5. צורב- צורב DVD אמין ו…

• 13 תגובות
    • 920 צפיות
  20. אהלן, מבקש עזרה במפרט למחשב חדש שמיועד בעיקר למשחקים. הקודם שלי בן 4+ וכבר קשה לו בנוסף אני רוצה להכנס קצת לתחום העריכה הגרפית בסקופ קטן, אז משהו שיספוג את התוכנות הרלוונטיות... תודה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000. חריגה קטנה ככל האפשר... 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים + עריכה גרפית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המ…

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  21. Started by bati6,

אהלן, יש לי מחשב ישן ופשוט מאוד. הוא עושה רעש והוא ניהיה ממש איטי. העלתי תמונה של לוח האם שלו. המעבד שלו הוא pentium dual core cpu e5300 2.6ghz וזיכרון הראם שלו הוא 2 ג'יגה. אני לא רוצה להשקיע במחשב חדש, כל מה שאני צריך בסך הכל זה אינטרנט לא יותר מזה. השאלה שלי אם אני אקנה מאווררים חדשים ואוסיף זיכרון, האם המחשב יסתדר? האם בכלל יש עדיין זיכרון שמתאים ללוח האם הזה? מה אתם ממליצים לי לעשות? תודה

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  22. . מה התקציב המקסימלי? 3200 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. פוטושופ ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 768X1024 * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן די…

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  23. Started by sft,

* מטרות המחשב? מחקר + קצת משחקים (אני לא גיימר מטורף, אבל עדיין יוצא שאני משחק במחשב הנייח Total War ועוד) * גודל המסך? 14-15'' * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כנראה שאני אקנה עוד סוללה של 8 תאים נוספת * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI, VGA * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה, משתמש באכסון חיצוני * צורב DVD? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אני מתלבט איזה לאפטופ לקנות, הגעתי לכמה אופציות שכולן נראות לי טובות מאוד אבל אני לא יודע במה לבחור מה תהיה המטרה של המחשב ? מחקר בעיקר, עבודה עם נתונים גדולים (יהיה מחובר לNAS דרך אתרנט כך שמקום לא משנה…

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  24. Started by tmpusr,

http://www.xbitlabs.com/news/mobile/display/20071011235817.html

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  25. Started by iCe_bLaSt,

בניתי לחבר את המפרט הבא מזיגזג - מה אתם אומרים? Pentium 805 Gigabyte GA-8I945PL-G 2X512 Twinmoss DDR2 533 Leadtek PX 7600GT NEC DVD-+ צורב WD 80GB SATA2 Compucase LX6821 /w HEC 300ART יצא סה"כ 4038 שקל רציתי לדעת אם יש לכם הצעות לשיפור... מצטער על הבלאגן בהודעה , אני כותב ממק של חבר

• 6 תגובות
    • 920 צפיות

דיונים חדשים בפורומים