עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yuvr23,

אחד השיקולים שלי לגבי קניית נייד הוא סוג החיבור למסך חיצוני (של טלוויזיה) לפי מה שבדקתי רוב הניידים שראיתי כוללים יציאת VGA בלבד (שכנראה מתאים היום לפלזמות, ונדירים (ישנים) כוללים S-VIDEO ונדירים (חדשים) כוללים HDMI רציתי לדעת האם בהנחה שבדירת הסטודנטים שלי לא תהיה פלזמה או LCD אלא טלוויזיה אנלוגית עם במקרה הטוב RCA איזה יציאה בדיוק אני צריך שתהיה קיימת לי בנייד כדי לחבר אותו למסך שלה. והאם איכשהו עם מתאמים כאלה ואחרים אפשר להסתדר רק עם VGA

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  2. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בעיקרון 1000$ אבל אני יכול לחרוג ב200$ נוספים אבל מעדיף שלא כל כך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו באטלפילד,RUST ועוד משחקים מSTEAM צפייה בסרטים אופיס ומחשב לצרכים של לימודים למדעי המחשב. 7.האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אח שלי מגיע מארה"ב וקונה משמה 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בימים/ שבועות הקרובים 12. …

3. Started by na.neta,

אני מעוניינת לקנות נייד וכבר נסגרתי על שני דגמים כעת אני רק צריכה מישהו שמבין: 1. msi ex600 מפרטו: מעבד ליבה כפולה INTEL CORE 2 DUO T7250 2.0GHZ ליבה כפולה chipset intel 965PM מסך וכרטיס מסך "15.4 רחב כרטיס NVIDIA Geforce 8400MG 256MB זיכרון פנימי 2048MB DDRII 667MHz זכרון דיסק קשיח Fujitsu/TOSHIBA 120GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב DUAL LAYER SUPER MULTI DVD יציאות כרטיסרשת אלחוטי WIFI כולל BLUETOOTH כרטיס רשת 1G,מודם פקס, USB2 X 4, TVOUTקורא כרטיסים, FIREWIRE, VGA,SPDIF PCMCIA 2. הדגם השני הוא hp dv6510 מעבד Intel® Core 2 Duo Processor 2.0GHz (T7300) ~, 800MHz FSB, 4MB L2 64bit (Santa Rosa) מסך 15.4" WXGA Widescreen (1280x800) זיכרון 1,024MB / 667Mz (2 DIMM)…

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  4. Started by BizkiT1989,

שלום לכולם...אני צריך עזרה בקניית מחשב נייד עכשיו בגדול בגדול אני צריך אותו לאינרטנט ולסרטים ולהשקיע יותר מידיי לא רוצה עד 3000 שקל האם זה אפשרי!?

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  5. Started by AMIT_MEG,

אני צריך מחשב למשחקים עד 3000 אלף ואפשר לחרוג ב 100 200 אבל לא יותר מידי בלי ציוד היקפי ובלי מסך תודה רבה עמית

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  6. Started by big_guy,

שלום. בהמלצת הפורום רכשתי את הנייד מתוך כוונה להוסיף 120gb ssd להרד דיסק הקיים. לאחר רכישה בשניידר ופירוק הנייד לצורך הרכבת ה ssd אני מגלה שאין מקום ל ssd. מה עושים

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  7. Started by GALAI30,

כדאי לקנות Asus ROG Strix GeForce RTX 2060 בקמה זה יותר טוב מי כרטיס מסך Asus GeForce GTX 1060 ROG ?

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  8. Started by lipner23,

שלום אני רוצה לקבל מפרט של מחשב נייד ב 4500 שח, כולל ווינדווז 7 64 ביט, ללא oc המחשב הוא בעיקר לצורכי גרפיקה חובבנית להתחיל פוטושופ ועוד כל מיני תוכנות גרפיקה.

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  9. Started by idde55,

* מטרות המחשב? לשימוש ביתי(אינטרנט,סרטים) + ללימודים(שנה רביעית אז בקטנה) הנדסת תוכנה + תיכנות שישמש אותי גם לעבודה בעתיד * גודל המסך? 15.6 , מאט * רזולוציית המסך? פחות חשוב אבל עדיפות לfull hd * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? 2-3 קג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא כל כך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 750 + ssd 32 , ו7200 rpm * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי dell , …

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  10. Started by din123,

שלום.. אני מחפשת מחשב רק לצורך גלישה באינטרנט ועבודה משרדית לא יותר מזה... אין לי מושג במחשבים ..אם תוכלו להמליץ לי על מחשבים אני אשמח.. תודה...

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  11. וזאת ללא עזרה מכרטיס מסך, מקסימום כרטיס מובנה של אינטל או זה שבא בתוך המעבד. *בעיקר עם I3 מספיק או שצריך I5.

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  12. 1. מה התקציב? עד 2500 שח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים(football manager זה די המשחק היחיד המשוחק), צפיה בסרטים, הורדות, 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? 4 מגבייט זכרון 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אינטל 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? העיצוב לא ממש חשוב,חשוב שהמחשב לא יתחמם יותר מדי.האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?אין צורך בהתאמה בצבעים. מחשב שקט. 7.האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת המחשב אבל לא התקנה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? שיעבוד מהר ושיהיה ושיגיב מהר לעבודות…

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  13. Started by StrayGator,

קודם כל, השימוש שלי בו זה לא למשחקים. יותר עריכת תמונה / סאונד ברמה די חובבנית, פה ושם עבודה עם matlab... לא יותר. 2 אישוז: אני בהחלט מסוגל לערוך תמונה, טראקים, לעבוד על אקסל, וינאמפ, 2 וורד, 7 אקספלורר ושולה המוקשים בו זמנית :-\. בנוסף, הוא צריך לעמוד במבחן הזמן (הוא מחליף PII 350 שקניתי לפני 6 שנים). בגדול מה שהמליצו לי אנשים נראה בערך ככה: P4c Northwood 2.8 512(2*256)MB DC DDR לוח... שיתמוך בהכל, נו. לא מבין בזה : 80MB/8MB S-ATA HD Raedon 9200se Creative Live Value 5.1 CD-RWx52 וזהו בעצם. מארז סנדרטי, מקלדת פשוטה. עכבר, רמקולים ומסך אני לא צריך. אני לא מתעסק עם OC. קיבלתי למפרט הזה (או דומים לו) הצעות החל מ-3200 ש"ח (במפתיע, אחת הנמוכות היא דווק…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by sawin,

המחשב הולך לשמש לעבודה משרדית, תוכנות לימודים, אני רוצה לחבר אותו לטלויזיה ולראות קבצי וידאו בצורה נורמלית, ואולי גם משחקים קצת. 1. האם מעבד sampron יעמוד בכבוד בדרישות הללו? 2. בהנחה שה- sampron לא בא בחשבון, מה עדיף AMD 3000 venice או P4 #630? 3. איזה לוח אם הכי מומלץ לכל אחד מהמעבדים האלו עד 600 ש"ח? 4. האם יש חנות מומלצת לקנות ממנה באזור המרכז? 5. כרטיס המסך יהיה או 128mb בסיסי כגון gforce6200 או משהוא קצת יותר חזק עד 600 ש"ח. עוד לא החלטתי. כל שאר המחשב יהיה בודאות: HD 80G 7200 512MB למה המפרטים שמופיעים באתר מתבססים רק על AMD? האינטל לא בא בחשבון בכלל?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  15. שלום לכולם ! אני רוצה לקנות מחשב (מKSP) לשימושים של אינטרנט ,סרטים , וקצת למשחקים .. בגלל שהוא לא יותר מידי למשחקים ובגלל מגבלות התקציב החלטתי להשאר עם כרטיס מסך מובנה על לוח האם . זה המפרט שהרכבתי כרגע , אשמח לקבל חוות דעת - האם כדאי להחליף איזשהו רכיב , האם ספק הכוח טוב , והאם יתאים לVISTA . תודה לכל המשיבים , ליאור . Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore - 840 ASROCK AM2NF6G-VSTA AM2, DDRII 800, PCI-E - 430 1GB TwinMOS DDR II 667 - 630 Samsung 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II - 355 LG DVD±RW GSA-H22NK x18, DL x8 Black - 190 HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) - 240 JSP-TECH PS-05 BIG FAN 420W (12cm Fan) (24pin) - 220 Chi Mei CMV 946D 19'' LCD 2ms DVI - 1250 ס…

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  16. הבקשה בכותרת, לא כולל מסך

• 12 תגובות
    • 947 צפיות
  17. אחותי צריכה מחשב לאוניברסיטה, היא קצת חולמנית וחושבת שאפשר להשיג הכל במעט כסף, היא רוצה ככה: מסך 13 או 14 אינץ' (לא רחב) cd מובנה בטריה טובה משקל נמוך מחשב שקט (היה לה בצבא איזה נייד שעשה מלא רעש שעשה לה טראומה....) לא צריך ביצועים מי יודע מה, בכל זאת זה יעלה בעיקר וורד וכאלה, ומידי פעם סרטים או משהו אני יודע שזה קצת יומרני לבקש את כל זה בתקציב כזה, אבל החוקים דורשים תקציב בכותרת, תרגישו חופשיים להתעלם ממנו.... אשמח לקצת הצעות- אם אפשר מהארץ (קשה לי להאמין שיגיע משהו מחו"ל עד יום חמישי) ותודה מראש לכל מי שעוזר!

• 7 תגובות
    • 985 צפיות
  18. שלום. אני צריך מחשב בתקציב של 3000-3500 ש"ח מקסימום, כולל מסך LCD 17", למטרת עבודות משרדיות בעיקר. החשיבות כאן היא על טכנולוגיה. אני לא צריך חומרה חזקה, אני צריך חומרה מעודכנת טכנולוגית. שיהיה 1GB זיכרון, סאטא2 אם אפשר, מעבד דואל קור אם אפשר. תודה רבה, אני צריך את זה באופן די דחוף לאחות של שחבר שלי שחלתה בסרטן ואמורה לקבל מחשב לפי דרישות מסויימות ולכן זה צריך להיעשות מהר. מי שעוזר לי, שיבורך, כי זה למטרה מבורכת.

• 8 תגובות
    • 578 צפיות
  19. Started by Majh,

שלום, אשמח לחוות הדעת שלכם למחשב שאני רוצה שתיהיה לו זרימת אוויר טובה, יחסית שקט ושיחזיק משחקים על איכות אולטרה לזמן הקרוב וגבוהה לשנים הקרובות לפחות, אני גם אוסיף מסך 27 אינצ' לרזולציית 1440: לוח אם ומעבד - לוח ומעבד AMD 3600-B450M-Mortar-Titanium - AMD - AMD RYZEN5 3600 (Gen3) BOX with Wraith Cooler With MSI B450M-Mortar-Titanium... שלוש שנים אחריות - יבואן רשמי כמות: - 1 - 1310/1284 ₪</i> זכרונות - DDR4 - לנייח HX432C16FB3K2-32 - HyperX - 32GB (2x16GB) 3200MHz DDR4 CL16 1.35v - Fury Series - HX432C16FB3K2/32... אחריות לכל החיים כמות: - 1 - 741/726 ₪</i> כרטיסי מסך - NVIDIA PCIe GeForce-RTX-2070-SUPER-VENTUS-OC - M…

20. Started by YoYoavK,

ככה אני מעוניין בלהרכיב מפרט למחשב סלוני וחשבתי על המפרט הבא: מעבד Intel Core 2 Duo E7500, 2.93 Ghz, 3 Mb Cache, LGA775, FSB1066, Tray ₪569 דיסק קשיח Western Digital 500GB 16MB Cache SATA2, SATA Power Only WD5000AAKS ₪285 לוח אם Gigabyte GA-73PVM-S2H, nForce 630i, Socket 775, FSB 1333, Dual DDR2 800, VGA, SATA2, PCI-Express, DVI, HDMI, IEEE1394, GLAN, MicroATX ₪367 כונן DVD-RW LG GH-22LP20 x22 Dual Layer, Lightscribe, IDE, Black, Bulk ₪133 מארז Thermaltake LANBOX Lite, VF6000BNS, No PSU, MicroATX,Black ₪383 כרטיס רשת D-Link Wireless G Adapter PCI 802.11G DWA-510 ₪89 סיכום ביניים: ₪1,826 כמה הערות- *החנות digma.co.il ממולצת? *זכרונות, כ. מסך וכ. טלויז…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ברמה בינונית+ (לא בדרישות הכי גבוהות), עבודה משרדית, תכני HD, הרצת מספר אפליקציות רב במקביל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 22" 1080X1920. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? רק רמקולים סראופוניים טובים, ללא סאב 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6.…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לאחותי בתקציב של 2500 ש"ח * מטרות המחשב? עבודת משרדיות * גודל המסך? 13.3/14 אינץ' * רזולוציית המסך? סטנדרטית * משקל רצוי? בגלל שהיא תסתובב איתו, עדיף כמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, VGA * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 320 ג'יגה. אם יש אופציה לSSD(מה שאני פחות מאמין בשל התקציב) אז עדיף. * כונן אופטי? עדיף שיהיה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל חשוב שתהיה אמינה. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - כעקרון, מחשב נייד נטו לאופיס ועבודה "רגילה". חשוב שיהיה אמין ו…

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  23. שלום אני צריך המלצה למפרט למחשב גיימינג כולל ציוד הקיפי, ואשמח לעזרתכם 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? גיימינג וסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? כן. חסרים לי מסך טוב ורמקולים, וגם לא יזיקו עכבר ומקלדת. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 3. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אני מתכוון לנסות לראשונה, ברמה פשוטה ובלי הרבה סיכון. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? אופציה להרכבה בחנות תהיה שימושית. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Majh,

באג פרסמו מעט מחשבים נייחים ולרוב הם די מעפנים אבל אחד נראה נחמד: https://www.bug.co.il/brand/hp/color/black/omen/obelisk/875/1005nj/i7 הכי מפתה בו זה לו כרטיס 2080. אבל לא מצאתי מידע על המחשב עצמו והרכיבים פרט לזה שהזיכרון הוא של hyper x סדרת fury כנראה. נראה נחמד או שההנחה זניחה? עד אז חשבתי על מחשב מבוסס מערכת amd, 3600, 450/570 תודה

25. שלום לכולם, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב למשפחה מאותגרת טכנולוגית המחשב צריך להריץ משחקים באופן סביר (שאח שלי עדיין יצא מהבית לשחק במגרש) שהאינטרנט יזרום כמים ושיהיה מקום להורדות ושיהיה אפשר לראות בו סרטים בכיף עם אמא. קיצר מחשב משפחתי ממוצע למשפחה מושבניקית לא טכנולוגית במיוחד. התקציב... נגיד עד 4500 כולל מסך חביב לסרטים ורמקולים סבירים תודה רבה לכל העוזרים המלצות לחנויות טובות יתקבל בברכה

• 2 תגובות
    • 550 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.