עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מחפש משו סבבה לאינטרנט וכאלה דברים, לפני שנה המלצתם לי פה על מחשב ואני מרוצה עד הגג! הזמנתי אותו מt.m.s עכשיו השאלה שלי אם כדאי להזמין משם או שתרכיבו לי איזה משו סבבה מחנויות כמו אייבורי שקרובות לבית כי זה לא מחשב על. תקציב ניראלי שעד 1500 שקל יספיק לא?

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  2. אני בתהליכים של רכישת מחשב חדש ואני לא הכי מבין בעולם המחשבים,אז התייעצתי עם טכנאי בקשר למעבד intel I5 וכרטיס מסך של ATI HD5850. ומה שהוא אמר לי זה שATI לא מסתדרים עם אינטל וזה יגרום לבעיות,זה נכון? מה שעוד הוא אמר לי שהמסך שלי זה לא FULL HD כי FHD זה רק במסכי טלוויזיה,ובמחשב קוראים לזה רק HD ואין דבר כזה FULL HD למסך מחשב. מה אתם אומרים? ובנתיים יש ברשותי מסך 24" T240 אם זה חשוב (HD או FHD אתם תגידו לי חח) יש מקלדת ויש עכבר תודה

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  3. Started by jenia1,

שלום לכולם ברצוני לשאול שאלה. י לי מחשב נייד שקניתי לא מזמן ואני חושב למכור אותו כי התברר לי שאני לא כל כך צריך אותו השאלה בכמה הוא יכול להימכר בארץ הנה המפרט: Processor Intel® Core™2 Duo Processor1 P8400 (2.26GHz, 1066MHz FSB, 3MB L2 Cache)7 Memory 4096MB 1066MHz DDR3 Dual Channel Memory (2-2048MB modules)8 Hard Drive 320GB 7200RPM SATA hard drive5 Chassis Chassis with NVIDIA® GeForce® 9800M GTS Graphics with 1GB of GDDR3 Discrete Video Memory and Intel® PM45 Chipset9 Battery 9-Cell Lithium Ion 86.58 Whr (2.6AHr) Display 17" High-Definition Widescreen WXGA+ Display (1440 x 900)11 Expansion Slots ExpressCard™ Type 54 תודה.

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  4. Started by Black_eagle,

שלום לכולם. יש לי מחשב נייד של HP. ואחרונה התחילה בעיה מוזרה במחשב, כשאני מדבר ב SKYPE או דומיו אנשים שומעים אותי כאילו אני נשמע בתוך צינור\ שירותים. ניסיתי לעדכן דרייברים, לשחק בהגדרות, ושום דבר לא עזר. מישהו יודע מה יכול לפתור את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  5. Started by of1978,

אני רוצה לרכוש את הנייד הבא לחבר אותו לפלזמה בסלון ולצפות בסירטי HD האם הכרטיס מסך שלו Intel GMA X4500 (לא בגירסה 4500HD) יכול להריץ את הסרטים ? http://www.jr.com/lenovo/pe/LEN_2958A4U/#productTabDetails זה מה שעומד בין לקנות את המחשב או לא תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  6. שלום חבר'ה להלן המפרט שהייתי מעונין בו. אנא עזרו לי להגדיר במדויק לצורך הזמנה: מעבד אינטל Core 2 duo זיכרון ראשי לפחות 2GB לוח אם מהירות 1066MHZ עם תושבת 775 למעבד אינטל והכנה של חריץ מסוג PCI express לכרטיס גרפי דיסק קשיח בנפח 250GB במהירות 7200RPM כונן צורב DVD קורא כותב זיכרון בגודל 1G כרטיס מסך 256MB מארז שקט ומאוורר טוב עם לפחות 2 חיבורי USB בחזית ו-4 מאחור מקווה שלא שכחתי משהו, ותודה מראש לכל תשובה

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימלי? 1500 ש"ח לנצל למקסימום ולא לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? גיימינג בסיסי, למשחקים כמו קומבאט ארמס, ברמה אפילו יותר גבוהה. השימוש במשחקים יהיה גג 8 שעות ביום (מספר אנשים בבית) ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? מסך 19 אינץ' לא רחב, נראה לי ש1024X900. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שאפשר, עדיף על גבוהות. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא כל כך חשוב, 3-4. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה צריך, XP או ווינדוס 7. גם הרכבה צריך. 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? א…

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  8. Started by BlackBird71,

אז ככה יש ברשותי מחשב נייד של ASUS הEE מהקטנים וכרגע מותקן עליו WIN XP HOME ואני לא אוהב אותו עכשיו יש לי על דיסק מקורי WIN XP SP3 וWIN 7 החדש השאלה שלי אם צריך גרסה מיוחדת לWIN כדאי שיעבוד על מחשב נייד או שהווינדואס עובד גם על ניידים וגם על רגילים? תודה רבה לעוזרים וזה ממש דחוף

• 8 תגובות
    • 970 צפיות
  9. חשוב שיהיה H.D בנפח 500GB לפחות. מעבד סופר חזק (I5 עדיפות). זיכרון 4GB לפחות (אם ניתן DDR3) WIN7. כרטיס מסך HD. חשוב מאוד שתהיה אחריות בינלאומית (DELL או כל ברנד אחר עם אחריות בינלאומית..) תודה

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  10. Started by ging19,

שלום, רציתי לשאול על 2 מפרטים של מחשבים, ואיזה אחד עדיף לצרכים שלי. אני לא מחשיב את עצמי כגיימר מטורף, אבל אני משחק הרבה במשחקים עם גראפיקה ברמה גבוהה כגון CRYSIS. גם כן, אני במחשב שימוש בייתי- אינטרנט, העברת קבצים, הורדת קבצים, ותוכנות כבדות. אז, הנה שני המפרטים שביניהם אני מתלבט: AMD מעבד- ‏AMD Phenom II x4 Quad-Core 965 Socket AM3 3.4Ghz 45nm Tray מאווררים וגופי קירור- Thermaltake SpinQ CPU Cylinder Heatsink Cooler CL-P0466 לוחות אם למעבד- ‏AMD GIGABYTE MA790FXT-UD5P AM3, 790FX, DDR3 1333, PCI-E, ATI CrossFireX, HDAudio, 1394a, 2xGBL זכרונות- DDR III 1333Mhz 2x2GB Corsair XMS3 Dual Channel דיסקים קשיחים Western Digital 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD500…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום חברים, אני רוצה להחליף לאבא שלי את המחשב, במחשב מבוסס AMD בסביבות 2500 ש"ח. השימוש העיקרי במחשב הוא סוליטר ו- remote desktop למחשב בעבודה. ציוד הקפי כבר יש. כמו כן, ישנם כמה HD בחיבור IDE, אז צריך לפחות חיבור אחד כזה על ה-mother board. תודה מראש, BigBen99

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  12. היי. במחשב תשתמש אדריכלית בעיקר על אוטוקאד 2010 ועל עוד כמה תוכנות קטנות יותר, אך המרכזית תהיה אוטוקאד. הנה אתגר קטן - היא מעדיפה מארז Micro ATX וגם שיהיה שקט. הרכישה תתבצע בפנדה או בנועה, אז אני אשמח לקבל מפרט משם אם אפשר. תודה מראש.

13. שלום, אני זקוק למפרט עבור מחשב משרדי. אני מעוניין במחשב בתקציב של עד 3000 ש"ח לפי ההגדרות הבאות: 1. מבוסס אינטל, רצוי מאוד עם מעבד Core i3. 2. כולל מקלדת, עכבר, ורמקולים, אין צורך במסך. תודה !

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  14. Started by LaLa_LooP,

שלום רב, אני מחפש מחשב נייד בטווח מחיר 4000-5000 ש"ח 17"+ 16:9 שימוש רב תכליתי (גרפיקה, משחקים סטנדרטים) מצאתי בKSP מחשב שניראה לי: ‎ מחיר 4900 קישור : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=9542 (נחשבים ניידים==>ACER==>המחשב האחרון) אשמח לחוות דעת ולהצעות אחרות טובות יותר אם יש....???!!! תודה מראש!.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. הצרכים וסדרי העדיפויות: 1 - תוכנות בורסה כבדות למדי, טיפול ב-4 מסכים ובזרימת גרפים אונליין 2 - המרת ספריה גדולה של קלטות וידיאו ל-DVD. צפיה בסרטים באיכות טובה. מוזיקה באיכות טובה. (לא מדהימה, טובה) 3 - קליטת ערוצי טלויזיה ו-PVR 4 - בקטנה, משחקים בכל השימושים (חוץ ממשחקים), נדרש שקט מירבי Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz BOX, יחידות 1 ₪1056 אני מתלבטת בינו לבין Intel Core i5 650 עם 2 ליבות ולא 4 אבל עם ליבה גרפית. מה עדיף לדרישות הנ"ל Gigabyte GA-EP45-UD3L Intel P45 CHIPSET, יחידות 1 ₪530 לא בטוחה לגבי לוח האם הזה - מבחינת עלות/תועלת ואופטימום לשדרוג עתידי ASUS Ge Force 9600GT HTDI 1GB GDDR3 HDMI, יחידות 1 ₪878 כנ"ל Enermax Modu 82+ 625 Watt, יחידות 1 ₪622 ANTEC P182…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by iem,

אני מתעניין בלרכוש את ה- S12 של לנובו, וחשבתי האם יש מחשב של חב' אחרת שנחשב באותה רמת מפרט יותר איכותי או בעל נתונים יותר גבוהים ולא נופל ברמת האיכות של לנובו ? העניין די דחוף וחשוב עבורי בגלל שאני צריך לקבל החלטה מאוד קרובה... תודה !!

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. שלום חבר'ה אני סטודנט ויש לי פה הצעה מעניינת למחשב נייד, הדרישות שלי למחשב הם בעיקר עבודה עם תוכנות גרפיות כמו Solid Works ו- catia למי שמכיר. אני יודע שבכרטיס מסך צריכה להיות אפשרות של OPEN-GL אבל אין לי מושג אם ההצעה שיש לי כוללת את האפשרות הזו בכרטיס מסך. אני אשמח לשמוע תגובות למפרט שהוספתי. זה המפרט: מחשב נייד R560-RB3 סדרת ה WIDE BOOK החדשה של LG Intel® Pentium Core 2 DuoT6600 2.10GHz GF G 130M w/1024MB זיכרון 4GB- RAM 500GB (SATA) 5400prm יציאת HDMI מקלדת מלאה מסך רחב בטכנולוגיית LED מערכת הפעלה Win7 Home Premium מצלמה אינטרנט מובנית Bluetooth מפרט טכני מעבד Intel® Pentium Core 2 Duo T6600 2.10GHz (FSB- 667 MHz) מעבד זיכרון 4GB DDR2 (800MHz,D…

18. Started by Guarding angel,

היי אני בונה מפרט שיחליף את הגרוטאה של אח של חברה שלי. המפרט אמור להבנות דרך IQPC ולהיות מבוסס סביב סדרת הi של אינטל. הבחור משחק בקטנה מידי פעם משחקים קלים עם הכרטיס שלו שהוא יותר ממספיק כך שכול הכוח יופנה עבור שאר המערכת. לבחור יש כבר את הרכיבים הבאים : כרטיס מסך (8600GT) מסך 17" LCD רמקולים צורב בניתי מפרט זריז אשמח לקרוא חוות דעת. מעבד: INTEL CORE i3 S1156 2.9GHz 530 - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪609 לוח אם: GIGABYTE GA-P55-US3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪601 זיכרון: KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪271 מארז: ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ₪293 ספק כוח: FSP 400W : FSP400-60HCN - BULK אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪194 דיסק קשיח…

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  19. שלום רב לכולם אני מתעניין לרכוש מחשב שיתמוך היטב בעבודה שוטפת בתלת (של מאיה ואולי בעתיד גם מקס). אני עובד כרגע עם מחשב נייח חזק אבל מתעניין בנייד לשם עבודה מחוץ לבית. לגבי גודל מסך אני מעדיף מסך גדול (15 ומעלה), לא קריטי אם הדבר בא על חשבון משקל מאחר ואני לא אשא עימי את המחשב יותר מדי. לגבי זמן סוללה, אעדיף סוללה טובה, אבל זה לא קריטי. כראוי לעבודה בתלת אני יזדקק למעבד חזק, כרטיס מסך טוב, זיכרון רב, (לפחות 3GB) וכונן קשיח במהירות 7200rpm אם זה אפשרי, הכל במסגרת התקציב כמובן. לגבי חברה מועדפת, אין העדפה ספציפית אך אם זאת אני מעדיף חברה אמינה בעלת אחריות טובה. התעניינתי פה בפורום בעבר ברכישת נייד וְ tgolin הנחמדה המליצה לי על HP dv5-1179 או חלופה זולה יותר, Gigabyte …

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  20. אהלן חברים, אני רוצה לקנות מחשב שישמש כמחשב משני אצלי בבית, בחדר של אחיות שלי. אני צריך שהמחשב יהיה אמין, מהיר, שהכל ירוץ בצורה חלקה. שימושי המחשב הינם בעיקר אינטרנט, קצת סרטים ולעיתים רחוקות משחקים ברמה נמוכה. אני רואה היום באתרים כל מיני מפרטי מחשב במחירים של 1,300-1,500 שקל, השאלה היא אם הם מתאימים או זבל. ניסיתי להרכיב מפרט ב-iqpc אבל אני לא יודע בדיוק איזה לוח אם יספיק לי, ואיזה מארז וספק כח. לא חשוב לי יותר מדי שהמחשב יהיה יפה מבחוץ, הוא גם ככה מוסתר. העיקר שיהיו כניסות usb מקדימה וספק כח שיעשה את העבודה. כמו כן, אין צורך בכרטיס מסך מעבר לכרטיס שמובנה בלוח לדעתי, למרות ששמעתי שכרטיס מסך OB גונב זיכרון. בקיצור, אשמח אם תחוו דעתכם ותעזרו לי! תודה רבה מראש חברים, אשי…

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  21. Started by chook_rl,

היי, המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט + צפיה בסרטי 720P. משחקים קלים (אולי) ברזולוציה של 1024X768 כמו כן, אם אפשר מארז קטן ושקט, המחשב יהיה בחדר שינה.

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  22. Started by bar820,

שלום לכולם, ראיתי את הנעוץ, אבל עבר זמן מאז ספטמבר 2009. אני אשמח אם תגידו לי מה דעתכם על המחשב הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode= המחשב מיועד לשימוש באופיס ואינטרנט בלבד (אין צורך אפילו שינגן סרטים ומוזיקה). ידוע לי מה הדעה הרווחת על אייבורי, אבל קניתי מהם בעבר ולא התאכזבתי, אז תחסכו ממני את הביקורת על החנות... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  23. אינטל Dual Core E5300/E6500 לוח אם Asus / Gigabyte G41 זכרון 2048MB DDR II 800MHz דיסק קשיח 320GB SATA II מסך דק "21.5 LG ניגודיות DCR 1:30,000 האם מפרט זה שווה 2,200 ש"ח? תוודה

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  24. שלום, אני מחפש המלצה למפרט בעיקר למשחקים. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל אבל לא על דברים סתמיים. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בסביבות ה-300 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט, סרטי HD, משחקים. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. בעיקר משחקים. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 22 אינצ', יש מצב שאני יחבר את המחשב למסך 42 אינצ' FULL HD. * באיזה סוג משחקים תשחקו? AC2, מאפיה 2 וכו"…

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  25. אין לי מושג מה הסדר גודל כך שאני לא יכול לכתוב מחיר אני מקווה שזה בסדר בפורום הזה

• 1 תגובה
    • 503 צפיות

דיונים חדשים בפורומים