ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
שלום , אני מעוניין בעזרתכם לרכישת נייד ללימודי הנדסת בניין. עד 2500 ש"ח - המטרה של המחשב להריץ את התוכנות הבאות - autocad , beam וכו.. * מטרות המחשב? תוכנות - בעיקר אוטוקאד וbeam. * גודל המסך - אני מעדיף 15.6 ומעלה * רזולוציית המסך? לא כל כך משנה לי. * משקל רצוי - לא כל כך משנה. *זמן סוללה - עדיף כמה שיותר אך לא לחסוך בביצועי המחשב . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - hdmi * Bluetooth - לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - הבנתי שSsd מומלץ להרצת תוכנות כבדות אז עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?הבנתי שה…
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כתבתם במפרט: לוח אם nVIDIA nForce2 - Epox 8RDA3 ש"ח524 בזיגזג: 663 ש"ח בפנדס: 660 ש"ח אז אתם יכולים להסביר?? :-\
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
שלום! אני חדש פה והידע שלי בחומרה לא טובה מספיק לבקשה שלי אני רוצה או יותר נכון מבקש שכל מי שיש לו ניסיון במפרטים וחומרות ייתן לי מפרט מחשב אבל לא סתם מחשב אני רוצה (מבקש) מפרט של המחשב הטוב ביותר בעולם מכל הבחינות זיכרון,מעבד,רמקולים,מסך,כרטיס קול,כרטיס מסך,עכבר,מקלדת..... ועוד כל מה שגיימר צריך עם הביצועים הכי טובים ואפילו עם הסכום יעבור את המיליון בתודה
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
i7 2600 gainward gtx 570 glh gigabyte z68ap 8gb kingston 1600 hiperX blue toshiba 1tb 7200 rpm huntkey 700w כמה המערכת שלי שווה?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי משחב Lenovo Thinkpad X61s כבר 3 שנים. הסוללה שלו בקושי מחזיקה שעה וחצי (במקור החזיקה כ 5 שעות). מחירי הסוללה מקורית של IBM ממש גבוהים לעומת הסוללות החליפיות. מה דעתכם על סוללה חליפית? האם ישנן חנויות \ חברות דרכן כדאי או מומלץ לרכוש סוללות כאלה? מה הסכנות בסוללה חליפית? איך אני יודע, אם אחליט לקנות סוללה כזו, שהיא איכותית ולא תתפוצץ, תעלה באש או תהרוס את המחשב? תודה מראש, גיא
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
מישהו כאן יכול לספר מה הנסיון שלו בהרצת WINDOWS7 על MSI WIND או כל מחשב אחר עם אטום? אני רוצה לקנות ולהריץ אותו, אבל לא יודע מה הביצועים.
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - עד 15,000 שקל אז תשתוללו א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לא חייבים לשרוף את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עדיף שלא לחרוג בכלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עריכת וידאו, גיימינג ברמה גבוהה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - Premiere, sony vegasפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - כל המשחקים החדשים שיוצאים, אני עושה ביקורות וידאו וגם Let's Plays -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גוד…
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש, השימוש העיקרי שלו בשנה הקרובה לשמש כציוד קצה לבחינות מעבר הראשונות של מייקרוסופט וסיסקו וכמובן לפעולות שוטפות בסיסיות, האם מישהו מכיר דיל טוב? תודה
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לרכוש מחשב חדש לצורכי אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטי full HD. אולי גם משחק אחד (למשל מדמה טיסה). הוצע לי i3 מהדור החדש דגם 3220 עם הגרפיקה המובנית. ראיתי שיש מעבד עם גרפיקה משופרת (גרסה 4000) בדגם 3225. האם זה אכן יהיה משמעותי עבורי בתור מי שלא ירכוש כרטיס מסך ייעודי? האם אולי כדאי בכלל ללכת לכיוון של מעבדי AMD ואם כן אז איזה דגם? תודה וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב כולל מסך, כבר השתגעתי מכל מה שקראתי ואני צריך עזרה של אנשים שמבינים עניין. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 10K, אפשרות לחריגה קלה. אם אפשר לחסוך זה מעולה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב בעיקרון מיועד למשחקים כבדים. BF3, BF:MOHW, CODMW3 ו- בלק אופס 2 שאמור לצאת בקרוב. אני מעוניין שהכל יהיה ב-ULTRA וגם בעתיד הקרוב ככה. לגבי מסך אני גם מעוניין אשמח להמלצות. האם יש צורך במסך 3D? האם זה נוח לשחק ב-3D משחקים? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך במקלדת ועכבר נוחים למשחקים. יש צורך באוזניות גם. 4. האם יש רכיב שא…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר למשחקים: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6320) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤969 לוח אם: GIGABYTE GA-945G-S3 ¤499 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤1884 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 160GB 8MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3160815AS ¤320 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK ¤556 מארז: GIGABYTE POSEIDON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK - GZ-XA1CASTB ¤445 מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤4679 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il אם יש משהו לשפר אז תציעו תודה
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני מפרסם את זה בשביל חבר, אם יהיו שאלות נוספות הוא ייכנס לכאן ויענה עליהן אם אני לא אוכל 1.התקציב עומד על 3000 ש"ח, לא במזומן 2. המחשב מיועד למשחקים 3. יש צורך ברמקולים ומקלדת ועכבר אלחוטיים 4. יש ברשותו מעבד Q9450 שלפיו צריך להרכיב את המחשב 5. אין העדפה לחברה או חלק כלשהו 6. על המחשב להיות שקט (נמצא בחדר שינה, ופועל בלילה בדר"כ), אבל לא משהו מטורף 7. אין צורך במערכת הפעלה. לא שאלתי לגבי הרכבה של המחשב. בנתיים נניח שיש צורך 8. אין צרכים מיוחדים למיניהם 9. כמו שכתבתי כבר בנוגע לשקט, צריך להיות שקט אך לא מטורף 10. לא מתוכנן OC 11. המחשב יהיה מחובר ל-LCD 17 אינץ', והרזולוציה בהתאם. משחקים - למשל X-Men Wolverine לא יודע אם יש לו גם קירור למעבד או לא, כנראה שלא, אז בנתיים נני…
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1. תקציב מקסימאלי 1550 ש"ח, ניתן לחרוג מהתקציב ב200-300 שקל. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? 2. שימושים הצפויים, בעיקר ללימודים, כלומר עבודה משרדית, יש אפשרות גם לHD אז אפשר אבל לא נחוץ באופן נחרץ. א) בעיקר תוכנות אופיס למינהן, וכן צפיית וידאו באינטרנט(לא HD). ב) המסך שקיים הוא מדגם: MAG ai937adjw רזולוציה מקסימלית 1440x900 פיקסלים, 19 אינטש http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=590766 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? 3. לא נחוץ ציוד …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אשמח להמלצה למפרט למחשב מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - עדיף לחסוף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיבוד תמונות (לייטרום/פוטושופ) + גיימניג אם אפשרי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לייטרום/פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - חדשים בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים- אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שק…
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
צרפתי שלושה קבצי PDF שאמורים להיות הצעות שונות .. ונניח והייתי רוצה מחשב לאוקולוסט ריפט הגרסא הצרכנית . אני חייב לפחות GTX970? תודה רבה מחשב1.doc (לינק לצילום מסך של המפרט הראשון :http://prnt.sc/c34ta2) מחשב2 .doc (לינק לצילום מסך של המפרט השני: http://prnt.sc/c34v5k) מחשב3.doc (לינק לצילום מסך של המפרט השלישי :http://prnt.sc/c34vwp) 1. מה התקציב המקסימאלי? אני מניח 5K אני לא הוא זה שרוכש אך לפי מה שהבנתי הכוונה להוציא 6-7Kכולל כל הציוד ההיקפי שכולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להפיק את המרב מהתקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אני מאוד אשמח אם אתם תראו לנכון שעדיף להשקיע קצת…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקיי אני מתלבט ממש בין 2 המחשבים הנ"ל- לנובו THINKSPAD E330, לבין המסונג סדרה 5 530U http://ksp.co.il/?uin=17299 לבין http://www.zolprice.co.il/product-1629-Lenovo_ThinkPad_Edge_E330_3354_96G.aspx כעיקרון יש לי את התקציב לשתיהם, אבל יש יתרונות וחסרונות כל אחד, הלנובו חזק יותר בחומרה וביצועים, אבל נופל במשקל שזה נושא שמדאיג אותי מאוד, אני סטודנט, ולכן אני אעדיף משקל קל, אבל לעומת זאת, אני מפחד שיבוא היום ואני אצטרך ביצועים שהסמסונג לא ייתן לי מכיוון שהמעבד שלו בא מוחלש וכאלה.. מבחינת סוללה גם הלנובו קצת יותר חזק. אבל זה פחות קריטי כי אני תמיד אסחב מטען ממילא ותמיד יש שקע. האם הביצועים של הסמסונג יפריעו לי במידה ואני אעבוד על מט לאב ותוכנות שירטוט גרפיות בעתיד? כי אם לא, א…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקיי זה המפרט בינתיים הייתי רוצה לדעת מה דעתכם ובנוסף יש לי כמה שאלות.. שמעתי שההבדל בין הכרטיס מסך KO 7600 GT לבין CO 7600 GT הוא בקירור.. ההבדל בינהם הוא 70 ש"ח.. אז מה עדיף? ??? ועוד משהו.. 7600 GT יותר טוב מ6600 GT אז איך זה יכול להיות שהוא יותר יקר מKO 7600 GT וזול יותר מCO 7600 GT..?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 3000 ש"ח למטרות תכנות וישומי אופיס למיניהם. הסתכלתי על הדגמים הבאים: dell vostro a860: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-a860-t5670-250.htm dell vostro a840: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-a840.htm MSI: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3236&CatCode=315 חשובה לי אחריות על המחשב, אשמח לניידות למרות שזה לא ה-ISSUE המרכזי. אף פעם לא היה לי מחשב נייד אז עלו לי השאלות הבאות: 1. האם יש הבדל משמעותי וניכר בשימושים שלי בין מסך של 15 אינצ' למסך של 14? 2. האם יש הבדל משמעותי בין דגמי המעבדים בין כל אחת מהאופציות הנ"ל? 3. האם יש הבדל משמעותי בין סוללת 4 תאים של דל לסוללת 6 התאים? 3. באופן כללי לשימושים …
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב חדש . תקציב - עד 4000 . עיקר השימוש הוא אינטרנט וסרטים יש למישהו רעיון למפרט טוב ?
-
- 12 תגובות
- 941 צפיות
-
-
הייי מחפש להחליף את ה DEL XPS שלי 12" במחשב חדש דגש על ניידות=קלות משקל ומעבד חזק
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה שנכנסתם לעזור! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא צריך לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מחובר בHD לרסיבר והשימוש העיקרי הוא צפייה בסרטים 5.1, מוזיקה באיכות גבוהה ועריכת והקלטה מוזיקה בסיסית בPRO TOOLS א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - PRO TOOLS, תדיר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, מעולם לא היה לי מחשב נייד אז אני דיי NOOB בדברים האלה. הניידות פחות חשובה לי ואני קונה אותו בעיקר משיקולי גודל ואפשרות להעביר ממקום למקום פעם בחודש. כל מה שאני כותב למטה מתייחס בהנחה שאני קונה בארץ. * מטרות המחשב? מטרת המחשב להיות תחנת עבודה נייחת למטרות של אופיס\אינטרנט\סרטים תכנות "קל". אני לא מתכוון להריץ עליו משחקים אבל אני רוצה יתירות, כלומר לא משהו מסכן שבקושי יפתח דף אינטרנט. * גודל המסך: באזור ה15" * משקל רצוי: רב הזמן הוא יהיה במקום ויוצא מהבית \ יוזז פעם בחודש בממוצע אז משקל פחות חשוב לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יהיה נחמד אבל לא חובה * בלוטות? * גודל מינימלי וסוג של כונ…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
פוסט ראשון (הפוסטים הבאים ממוקדים יותר לכיוון מה נדרש ומהן ההעדפות):
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני קונה מחשב לעריכת וידאו תמונות HD רציתי לדעת בעיקר אם החלקים תואמים אין צוורי בקבוק ניצול לא נכון וכו... רציתי להגיד תודה על העזרה עד עכשיו מעבדים Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Box 5032037011273 3 שנים ₪ 982.00 1 ₪ פתרונות קירור מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7 4719512015513 שנה ₪ 106.00 1 ₪ 106.00 לוחות אם Gigabyte GA-P55-USB3 P55 CHIPSET Socket 1156 4719331850210 3 שנים ₪ 654.00 1 ₪ 654.00 זיכרונות Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 JM1333x2 3 שנים ₪ 288.00 2 ₪ 576.00 דיסקים קשיחים SeaGate 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata2 ST31000528AS ST31000528AS 3 שנים ₪ 351.00 1 ₪ 351.00 …
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד 14 אינץ' באנגליה, בשאיפה לתקציב כמה שיותר נמוך, שיהיה נוח לעבודה משרדית (לרוב ייעשה בו שימוש לכתיבת מסמכים וכו') ייתכן שייעשה בו גם שימוש למשחקים קלים - בינוניים (אולי פיפא, Counter strike ומשחקים קצת יותר ישנים). מה שכן, הייתי מעדיף שיהיה לפחות 1 טרה ו8 ג'יגה זיכרון. תודה.
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-