ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב ישן עם מעבד I5-3470 לוח האם שלי יכול לתמוך במעבדי SOCKET 1155 LGA האם כדאי לשדרג למעבד I7 חזק יותר או שהשינוי יהיה בלתי מורגש?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי כבר שאלתי לגבי מפרט שחשבתי שבסדר אבל הסתבר שהוא היה מאפן. אני רוצה ב-4000 ש"ח מחשב חזק מאוד עם כרטיס מסך מובנה חלש וזול (הכרטיס מסך) כדי שיותר מאוחר אוכל לקנות כרטיס מסך חזק מאוד בהרבה כסף שהיה לי בעתיד. חשבתי משהוא עם i5 760 או בקיצור כמה שיותר חזק בלי כרטיס מסך. תודה
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות אבל אם זה שווה את זה אפשר לחרוג טיפה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר,אבל גם גלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: mafia3 bf1 cod gta -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p 24inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש סיכוי לקישור לדרייבר לנייד הנ"ל?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר ההוזלה החלטתי לשנות את המפרט. אודה לכם אם תוכלו לעזור להרכיב מפרט תחת הדרישות הבאות: 1. ריבוי משימות (מולטי טסקינג). 2. מתוכנן OC (לא ברמות מטורפות) 3. תמיכה בוידאו וHD! לא גיימר! לא ממש מעניין כ. מסך טוב.. בייחוד שמחירי התומכים בDX10 קצת גבוה עכשיו... לכן מספיק כרטיס מסך שיעשה את העבודה וזהו. 4. חשוב שהוא לא ירעיש. 5. כונן קשיח 500GB. 6. צורב. תקציב: 6500 ש"ח (אפשר לחרוג קצת אם זה קריטי). אני הרכבתי את המפרט הבא: א. מעבד 1600 ש"ח Q6600 ב. בעבר חשבתי על לוח אם 580 ש"ח GIGABYTE GA-965P-S3. עכשיו יש את הערכה החדשה P35, האם שווה להחליף? ג. לגבי כרטיס מסך חשבתי על 2600PRO או 2400PRO או 8500GT, מה אתם אומרים? ד. זיכרון 800 ש"ח OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-15 - P…
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני מחפש נטבוק בעל פלטפורמט ION. יש איפה להשיג בארץ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמתי לב שכל המפרטים שניתנים כאן באים מאותה חנות יש סיבה לכך? נראה כאילו יש פה אינטרס ?????
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת דגם של מחשב נייד לפי הנתונים הבאים: * מטרות המחשב - עיצוב גרפי בעיקר. * גודל המסך - 14' *מעבד - I5. * זיכרון פנימי- 6GB. * גודל כונן קשיח - 500GB *כרטיס מסך - HD 1GB , העדפה לרדאון. * צורב DVD - כן * משקל רצוי - אין העדפה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - שיהיה סביר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * בלוטות - כן. *התקציב הוא 4000 ש"ח , תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים! הגעתי למפרט הנ''ל באייבורי. אני יודע שהחברה לא הכי ידוע בלשון המעטה בשירות שלו, בכל מיקרה המפרט ממש זול וכמו כן יש שנתיים אחריות (הרחבה ל3 בעוד 300 שח), כמו כן מימוש האחראיות לנייד נראה לי לא כל כך תלוי באיבורי עצמה אז אולי אין לי כל כך מה לדאוג? בכל מיקרה, הנה המפרט http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=724&catcode=315 מאוד מאוד אשמח לקבל את חוות דעתכם!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה אני צריך את המחשב עם מדפסת לייזר צבעונית טובה וגם מסך (חשבתי בכיוון ה DELL 24 WFT). בכל מקרה קראתי קצת פרטים על דברים חדשים שעומדים לצאת ואני שואל בכנות לא עדיף לחכות לערכות השבבים החדשות שלAMD ולכרטיסי מסך של ATI מהסדרה HD3800? או עדיף כבר לקנות כי לא יהיה ממש שיפור ביצועים מורגש? נ.ב אשמח גם לכרטיס קול 7.1 בין הטובים. נ.ב.ב לחכות למעבדי ברצלונה או ללכת על ה CORE 2 QUAD של אינטל או לחכות ל 45NM של אינטל? תודה רבה לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי בעבודה מחשב מקבוק פרו (מצורף מפרט) וברצוני לרכוש לי משהו דומה לשימוש אישי (לצרכי פיתוח). אף פעם לא קניתי מקבוק אז אשמח להתייעץ עם חברי הפורום לגבי מאיפה עדיף לקנות/אחריות ושדרוג. מתלבט לגבי אותו דגם שעובד בשביל מצוין, או שעדיף כבר לשדרג למשהו חדש, וכמה משמעותי זה באמת בביצועים/מחיר. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב... ברצוני לקנות מחשב למשחקים ללא ציוד היקפי בתקציב של 3000. יש לי כמה בקשות: 1. אהבתי את המארז של Thermaltake VG7000BWS 2. מעבד אינטל כפול ולא מרובע ליבה 3. כרטיס מסך 9800GT (מסכימים איתי?) 4. מספיק לי קשיח של 160GB 5. 2 או 4 GB של זיכרון (לפי התקציב) 6. לא צריך צורב מודה לכם מראש
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? מה שנדרש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יש תוכנת SOLIDWORKS של מהנדסים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SOLIDWORKS -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משהו ספציפי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין מסך, אמור להשתלב 23 אינץ' של סמסונג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא, נוסיף אחר כך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם הא…
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני מנסה לבנות מחשב שמיועד לעריכה גרפית: Photoshop,3dsMax,Premiere בתקציב מצומצם חשוב לי בעיקר יציבות ומהירות, המחשב לא מיועד למשחקים אלא לשימוש כללי-אינטרנט, קבצים בנפח גדול, ושיסחוב עבודה על תוכנות גרפיות (פחות חשוב זמן רינדור אבל שלא ייתקע) אני לא יודע ממה להתחיל-כרטיס מסך, מעבד יקר ולוח...מה מוביל למה בנוסף יש לי הארד דיסקים ישנים אחד SATA2 ואחד IDE - תהיה אפשרות לחבר אותם? אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לבנות מפרט וגם להגיד מה דעתכם על הרכיבים האלה: Intel Core i7 2600 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1155 - מעבד Scythe Katana 3 CPU Cooler SCKTN-3000i - תוספת מאוורר Asus P8H61-M LE B3 - לוח אם G. Skill Sniper 2X4GB DDR3 1333Mhz PC3-10666 Kit - זיכרון Western Digital Caviar Blue 500G…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בקרוב חבר שלי טס לארה"ב ואני מתלבט עד מאוד איזה מחשב אני רוצה שהוא יקנה בשבילי. ראשית, ברצוני לציין שאני אמנם לא גיימר מטורף, אבל ממש אשמח שמידי פעם משחק טוב יעלה על המחשב. מדובר כמובן על מחשב נייד. המפרט של 2 הדגמים: HP dv6 dv6t Quad Edition Processor Type: i7-720Qm ProcessHor Speed: 1.6 GHz Memory (RAM): 4 gb ddr3 Hard Drive Capacity: 500 GB Display: 15.6 hd hp led brightview display 1366x768 Graphics card: Nvidia GeForce GT 230M הדגם השני (Asus): Asus - Laptop with Intel® Core™2 Duo Processor Features 2 processing cores, 1066MHz system bus, 3MB L2 cache and 2.53GHz processor speed per core. 2 high-performance processing cores 4GB DDR2 memory . 16" LED-backlit LC…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הזה Athlon™64 3200+ (S-939) VENICE CORE A8N-E s939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra 512Mb 400MHz Corsair (Value) CL2.5 X2(1GB) Radeon X800 GTO 256MB DDR III, PCI-E 160GB SATA II 7200RPM 8MB NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 EM-08A ATX MIDI 400W
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולכם, אשמח אם תעזרו לי בהמלצתכם על מחשב נייד - שמיועד למשחקים. הצורך במחשב נייד דוקא ולא ברגיל נובע מהצורך של שימוש המחשב עבור ילד נכה שהמחשב עבורו היא גם ה"מחברת" שלו לבית הספר (הוא יכול להקליד אך לא לאחוז עט). בנוסף הוא משחק משחקים כמו ספיידר מן, שר הטבעות, הארי פוטר וכד',. מדובר על סכום של 5000 - 6000 שקל. המון תודה על כל עזרה גלי
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2.5-3[font=] א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך עד 10% ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני וכדומה)? משחקים, אופיס בסיסי לביה"ס[font=], הורדות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.[font=] -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? [font=] 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: [font=]מקלדת, , רמקולים ועוד)…
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מסוג asus n550jk אני צריך לדעת מה המידות שלו בסנטימטרים רחוב ואורך מי שיודע להגיד לי אני ישמח כי אני פשוט לא מוצא את זה בשום מקום
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 זכרונות: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL-4-4-4-12 כרטיס מסך: Gigabytes Radeon HD4870 512MB DDR5 PCle כונן קשיח: W.D 5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16mb צורב: ASUS X20 ספק: SeaSonic S122II-500 500W + מארז קאמפוס NZXT המעבד נמצא כרגע בOC והוא כרגע 3.0 ולא 2.6 התחלתי לשחק במשחק BF BC2. עכשיו המשחק עובד סבבה על הגראפיקה הכי גבוהה! הכל על HIGH והכל ON. חוץ מדבר אחד... anti aliasing אותו אני שם על X1. כי ברגע שאני שם אותו על X2 ומעלה המשחק מתחיל להיות ממש ממש איטי. איפה בדיוק אני צריך לשפר בכדי שהמשחק ירוץ לי כמו שצריך על ההגדרות הגבוההות? האם עליי לחכות עד שי…
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למשחקים כמו cs ו גם משחקים כבדים כמו crysis בקיצור מחשב שיהיה טוב למשחקים לא צריך ציוד היקפי! צריך כונן dvd וצורב אין העדפה לחברה... ולא חשוב שיהיה יפה. אם אפשר שיהיה שקט אבל אם זה יהיה על חשבון חלקים אחרים אז לא משנה ולא עושה OC תודה...
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אין מהארץ או מחו"ל: מהארץ תקציב: 4000-4500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 500 יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי:כמה שיותר עדיף, אחראיות בינלאומית בונוס חברת המחשב הניד המועדפת: אין מערכת הפעלה מועדפת: וינדואדס - לא משנה איזה גודל כונן קשיח מועדף: כמה שיותר משקל הנייד המועדף: לא משנה גודל הצג: עדיף 14-16 זמן סוללה רצוי: לא קריטי צבע המחשב הרצוי: לא משנה אפשרויות נוספות במחשב: מה מטרת שימוש המחשב? (עריכה\גיימינג\עבודה משרדית\אינטרנט\מוזיקה\סרטים) - את היישמים שאתם תשתמשו במחשב הנייד יש לסמן בצבע אדום אם בחרתם גיימינג אז תרשמו כאן גם איזה משחקים אתם הולכים לשחק ועל איזה איכות אתם רוצים שהמחשב יריץ אותו: Starcraft 2 - אי…
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
הינה מפרט שהרכבתי בעצמי...עם יש הצעות לשיפור תגידו מעבד: Athlon 64Bit AM2 5200 DualCore OEM כמות: 1 - מחיר: ¤560 קירור למעבד: Zalman 7500 Alcu Aluminum + Cooper כמות: 1 - מחיר: ¤181 לוח אם: Asus M2N-E כמות: 1 - מחיר: ¤537 מארז: ANTEC SONATA II 450W כמות: 1 - מחיר: ¤655 קירור למארז: Zalman F3 120MM Case Fan כמות: 2 - מחיר: ¤45 זיכרון: Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz כמות: 2 - מחיר: ¤123 קשיח למחשב שולחני: WD 250GB SATA II 16MB KS כמות: 1 - מחיר: ¤376 כרטיס מסך: Palit 8800GT G92 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1222 כונן אופטי: Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤191 מקלדת: Genius KB600 Wireless Keyboard + Mouse Heb-Eng Black כמות: 1 - מ…
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
בשעה טובה חבר הביא את הלפטופ שהוזמן מארה"ב, במחיר מצחיק של 700$ (כולל מעמ מיסים משלוח). רציתי להודות לכולם בפורום שענו בסבלנות על כל השאלות, ושתרמו מהידע שלהם עד שהגעתי להחלטה. אני מבסוט מאוד. נקנה ב best buy מפרט: X83Vb-X1 asus Processor 2.0GHz Intel Core 2 Duo T5800 Memory 4,096MB DDR2 SDRAM 667MHz Hard drive 250GB, 5,400rpm Chipset Intel GM45 Express Graphics 512MB Nvidia GeForce 9300M GS Operating System Windows Vista Premium 64-bit Dimensions (width x height)- 13.4 x 10.0 inches Thickness- 1.3 to 1.5 inches Screen size (diagonal)- 14.1 inches LED-backlit display System weight / Weight with AC adapter- 5.7 / 6.6 pounds Category Midsize Vid…
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
האם יש כיום נייד לא כבד (3 קילו זה כבר הרבה) עם מסך 15.4" ומאיץ תלת מימדי של 8600M GT עם 256 מגה ? אני מעוניין בדגמים כאלו לפי סיווג מחירים (אני מניח שהמגבלה היא עד 10 אלף שקל).
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-