עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המפרט עד 5000 אבל חרגתי ב175... המפרט הוא ככה: Core 2 Duo e4300 GIGABYTE GA-965P-S3 BFG 8800 GTS 320MB OC2 VERSION G.SKILL DDR2 667MHZ DUAL CHANNEL 2048 MB 5-5-5-15 WD 250 GB 7200RPM 16MB SATA2 ENERMAX LIBERTY 400W COMPUCASE 6A19 עכשיו השאלות שלי הם ככה: 1) האם ה 8800 gts יכנס במארז הזה? 2) הספק יחזיק את המערכת? 3) איך המפרט בכללי? דרך אגב מתוכנן OC למעבד בגלל זה הוא נבחמר ולא אחד מה e6x00

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקלטה ועריכה של אודיו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כלל לא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1050*1680 , אולי ישודרג בעתיד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בעתיד יתחבר לשני מסכים , כרגע עם מס…

3. Started by shhfcon,

היי אני רוצה לקנות מחשב מה אתם חושבים על המפרט הזה: מארז ATX HS-8526BKS 500W + ידית בכמות 1 ₪175 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=2377 ASUS P5QL PRO בכמות 1 ₪597 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=2381 Intel Core 2 Quad Q9550 BOX בכמות 1 ₪1525 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=2649 OCZ OCZ2G8004GK 2X2GB 800MHZ CL5 בכמות 1 ₪282 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=1906 SAMSUNG HD502IJ 500GB SATA-2 16MB בכמות 1 ₪300 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=3194 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪2879 המפרט הורכב באתר:http://www.cobrapc.co.il/ תודה מראש =] נ.ב. שכחתי להגיד את הכרטיס מסך אני יקנה מאוחר יותר מאייבורי: http://www.ivor…

• 10 תגובות
    • 831 צפיות
  4. והמלצות כמובן על חנויות באיזור חיפה שמומלץ לקנות בהם אותו. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  5. Started by benny.zhit,

שלום לחברי הפורום. המחשב של אמי הלך לעולמו, והגיע הזמן לקנות אחד חדש. המחשב ישמש לתוכנות אופיס למיניהן, גלישה באינטרנט, וצפיה בסרטים (לא חובה HD). בקיצור זה צריך להיות מחשב ביתי פשוט וזול ככל האפשר, אך עם חלקים אמינים ולא גנריים כמובן , אין צורך בציוד הקפי - רק המארז וכל מה שבתוכו. אין גם צורך בצורב DVD, כי אני אעביר את זה שהיה במחשב הקודם (בהקשר זה, עדיף שהמארז יהיה לבן, כי הצורב לבן). עוד נקודה חשובה היא שהמסך שישמש את המחשב הוא מסך ישן מאוד (מסך ''15 CRT של LG), וחשוב, כמובן, שניתן יהיה לחבר את המחשב למסך הזה. התקציב הוא מצומצם למדי, אך אני מאמין שניתן להרכיב מחשב לדרישות הנ"ל. תודה מראש על העזרה. נ.ב. אודה לכם אם המפרט יורכב באתר של חנות מומלצת ואמינה.

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  6. חבר שבחו"ל בחודש הקרוב מעוניין לרכוש מחשב אולטרה בוק איזה מבין השניים יותר מומלץ ? והאם יש למישהו ניסיון לגבי מימוש אחריות פה בארץ? (למחשבים שנקנו בחו"ל ובאחריות בין לאומית או שלא אמור להיות בעיה). סמסונג (הדגם עם ה500G): Samsung Series 5 NP530U3B-A01US 13.3-Inch Ultrabook אסוס: ASUS U36SG-AS51 13.3-Inch Ultraportable Laptop אשמח לעזרתכם תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by mnjmse,

מבקש המלצה למחשב נייד בעיקר למשחקים תקציב 3500K שימושים עיקרים משחקים בינונים העדפות לכרטיס מסך של NVIDIA בלבד למרות שאני יותר אוהב את ATI אבל זה הבקשות זיכרון לפחות. 4גיגה ראם גודל 15.6 הוא קצת יותר קטן צורב חייב משקל לא משנה מיצידי 12 קילו סוללה לא משנה מצלמה .חייב!!

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  8. Started by Vincent,

אני מתכנן להזמין נייד מארה"ב. קראתי את האשכול על היבוא אישי ויש שאלה שלא מצאתי לה תשובה: אם אני ישלח את המחשב לחבר שגר בארה"ב, והוא ישלח לי את זה דרך UPS או FEDEX. עדיין יהיה צורך בכל הבירוקרטיה שנכתב עליה? או רק לשלם מע"מ? הם בודקים את תוכן החבילות? תודה.

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  9. שלום לכם אני חדש כאן. ברצוני להחליף בזמן הקרוב את הכרטיס מסך שלי המעבד שלי והלוח שלי זה המפרט שלי עכשיו: מעבד: amd phenom II X4 955 3.20 GHz כרטיס מסך: GIGABYTE - HD 5770 לוח: GIGABYTE - MA785GMT-UD2H AM3 זיכרון: G.SKIL 8GB 1333 ספק כוח: 550W - Thermaltake להחליף למפרט הבא מעבדי אינטל‏ Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE G1.Sniper M3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI מאווררים וגופי קירור‏ מאוררים למעבדים Zalman CNPS7X LED כרטיס מסך: HD 7850 OC 2GB GDDR5 DX11 DVI HDMI 2xMiniDP תודה לעוזרים =]

10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אבל לא על שום דבר אפילו חצי מהותי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, סרטים ושימוש יומיומי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. fallout 4, bioshock infinite, far cry 3 4, witcher 3, gta v, cod and bf -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא מבין בזה. רוצה מסך טוב. 1920x1080? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום לכולם בקרוב, סבי עומד לרכוש מחשב חדש, הוא כנראה ישחק מדי פעם במשחקי מחשב עדכניים ויגלוש באינטרנט,יכתוב עבודות בWORD ויצפה בסרטים (גם על מסך הטלויזיה) לדעתי לא מתוכנן OC (זה הסבא שלי למען השם), ושדרוג עתידי אולי עוד זיכרון וכרטיס SLI. רציתי לדעת מה אתם חושבים על המפרט שבניתי: מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX ¤457 לוח אם: GIGABYTE GA-M55SLI-S4 ¤468 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8500GT TDH 256MB GDDR2 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤537 דיסק קשיח: WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS ¤322 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA - LIGHT SCRIBE ¤213 זי…

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  12. Started by ShoVaLK,

טוב תראו זה מחשב בן שנתיים בערך והוא לא הכי טוב והוא לא הכי גרוע.. אםם שיפרתי לו רק כרטיס מסך.. ספק כוח 500W וזיכרונות הוספתי 512M אה וקניתי מארז.. המחשב עובד לי מצויין... מה אתם אומרים? תסבירו לי קצת.. כי אני לא הכי מבין ואני מת להבין בדברים האלו...

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  13. Started by Vova Dirabin,

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?priceoffer=31167 איך המחשב הזה שחבר בנה לי בתקציב 4K+- 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K +- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21אינץ 1680 1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. היי אני אשמח למפרט מחשב מעניין לשימוש כללי, מחשב שיחזיק לפחות עוד 5 שנים... אני גולש המון באינטרנט, מתעסק קצת עם כל מיני תוכנות כלליות, רואה סרטים, משחק במשחקים פעם בכמה זמן לא משהו רציני.. ראיתי שהמחירי זיכרון ברצפה אז אני אשמח ל4 ג'יגה זיכרון, ולגבי מעבד מה ההבדלים בין הQUAD ל DUAL?

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  15. Started by gal,

פתחתי תרד ישן לפני כמה זמן פשוט לא רציתי להקפיץ אותו כמה דפים.ובכן,אני מבולבל כי כל הזמן אני שומע שאינטל יותר טובים מAMD וכו.השימושים שאמורים להיות לחלקים שארכוש (מעבד,זכרונות,לוח אם,ספק יותר חזק מה300 שיש לי כרגע במארז,כרטיס מסך)שימושי אינטרנט ומשחקים שירוצו ברמה טובה (אני לא עובד על רזולוציות גבוהות והדרישות שלי ממשחק הוא שהוא לא יתקע אלא יעבוד חלק ויפה) המחשב צריך להריץ ויסטה במהירות טובה וחלקה.המפרט שבניתי בימים האחרונים הוא מפרט של AMD אבל אני רוצה לראות האם אני יכול לקבל מפרט מקביל לאינטל באותה רמה ואולי אפילו יותר טוב. מה אתם אומרים? אני נורא רוצה כבר להזמין חלקים אבל אני כל הזמן מתלבט ומשנה וכבר מתחיל די להימאס לי מהעניין, אני כבר רוצה לצור את המפרט המושלם לתקציב …

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  16. Started by Asaf94,

איך הוא בעיקר המעבד שהולך לעבור OC .. בתודה מראש ![

• 7 תגובות
    • 629 צפיות
  17. היי, בדיוק קניתי 9600GT למחשב שלי לפני כשבועיים ואני מרגיש מאוד שהמחשב שלי לא מנצל אותו כמו שצריך (Pentium D 2.66Ghz, 1Giga RAM). ולכן חשבתי על לקנות מחשב חדש אשר יחליף את כל החלקים חוץ כ.מסך(Gigabayte 9600GT), מסך (NEC 92xm, עכבר(Logitech MX1000), רמקולים(Logitech X-230) וספק (יש לי אחד נוסף של 500W). אני לא כל כך מתמצא בדגמים של לוחות האם, מארזים וזיכרון ולכן אשמח אם תשפרו את הלקוי. בקשר למארז-חשוב לי שהוא יראה טוב ושהוא יהיה שקט מפני שהמחשב אצלי בחדר. ובקשר למקלדת- אני מחפש מקלדת אלחוטית (רצוי Logitech) ולא הצלחתי למצוא אחת בסקיי, וצירפתי את העכבר המצורף מפני שזהוא פחות או יותר התקציב שלי. הסיבה שאני שומר על המארז הישן היא מפני שאני מתכוון לערבב את החלקים עם המחשב של ה…

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  18. Started by laland,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב חזק ואמין שיחזיק להרבה זמן+בבקשה לקחת בחשבון מסך 21 אינץ' במפרט. תודה רבה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? 3600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסביבה ממוחשבת (אינרנט וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות …

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  19. כן,אני קונה לעצמי נייד סוף סוף אחרי כמה שנים של חלומות על מחשב שאפשר לקחת ממקום למקום. צריך את עזרתכם,אני לא מוצא נייד בתקציב שלי. תקציב: 5,500 ש"ח צרכים: בעיקר טכנולוגיה ניידת במיוחד,שלא יתחיל לצפצף לי אחרי שעה. משחקים - משחקים ישנים משנת 1990 - 2003 . אינטרנט ,אופיס - עבודה ללא תקיעות. העדפות: HP \ COMPAQ (בגלל הטכנולוגיה הניידת שלהם) בבקשה לא להמליץ לי על סלרון, אני אעדיף לא לגעת בנייד מבוסס סלרון ,אפילו לא M.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. [h=1]טס לקנדה שבוע הבא. חייב להחליט בזמן הקרוב.. * מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט ו עיצוב גרפי (לא משהו מטורף כרגע) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 * רזולוציית המסך? מה שהתקציב מאפשר * משקל רצוי? לא כבד.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות נראה לי.. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ssd 128 לפחות * כונן אופטי? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא כרטיס גרפי- אם באמת חשוב לעריכה גרפית די בסיסית.[/h]

21. בשעה טובה נולדה בתי השלישית בלידת בית נהדרת ואני לוקח חופשת לידה, במהלכה אהיה רוב הזמן OFF-LINE ולכן אני נפרד מכולם פה זמנית. אחזור בקרוב (חודשיים-שלושה) ואנסה להתעדכן בינתיים ככל האפשר. מאחל לכולם רק טוב, TMPUSR

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום רב לכולם השימושים העיקריים שלי יהיו צפייה בתכני fhd/hd הורדות רבות ומשחקים אשר אינם זמינים בקונסולת הps3 - ברשותי מסך 21 אינץ ומסך 37 אינץ fhd של פיליפס -אשמח אם המחשב יוכל לעמוד בהגדרות גבוהות של המשחקים אך אסתפק גם בפחות . מעוניין בכרטיס החדש 460 - אין צורך בציוד היקפי - השקט חשוב 8 . אך גם הקירור אשמח למחשב מקורר בצורה טובה ובעל מארז נוח ומרווח -אינני יודע לבצע אוברקלוק לכן הוא כרגע לא חשוב , אולי בעתיד - אשמח למערכת הפעלה חוקית ווינדוס 7 גירסה ביתית אלא אם לדעתם היא לוקה בחסר -אשמח אם המפרט יורכב בtms מכוון שיש ברשותם חנות בנתניה , אם אתם לא ממליצים עליהם אפשרי גם בrsm - כנראה שבעתיד אחדש את כרטיס המסך ואוסיף זכרונות -העדפה לאינטל אך אני פתוח להצעות תודה ויום…

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  23. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך R9 280x 3gb כרגע יש לי GTX660, אני פשוט רוצה להריץ משחקים יותר טוב אז זה הסיבה העיקרית להחלפה, המפרט שלי הוא כזה : i5 4570 3.2ghz 6mb L3 Asus B85M-E LGA1150 2x4 GB DDR3 SeaSonic 500W active PFC אשמח לדעת האם שווה לי בכלל לקנות אותו (האם הוא ישפר לי את המשחקים בהרבה?) ואם לא יווצר לי צוואר בקבוק.

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  24. Started by skot,

שלום אני צריך עזרה בבנית מפרט עד5000 לגיימינג. בלי ציוד הקפי. עדיפות למעבד Inet core i5 ד.קשיח 1TB 64 MB ומה עדיף בזכרונות Dual Channel או ?triple 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: תכני HD ומשחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1200X1920 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת וע…

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  25. Started by gillco,

שלום, אני מחפש לקנות מחשב לעריכת וידאו בפרימייר של סירטונים קטנים. קיבלתי שתי הצעות ואשמח לקבל חוות דעת או לקבל המלצה לחנות אמינה באזור כרמיאל או הקריות. תודה, גיל [table][tr][td] [table][tr][td]רכיב[/td] [td]הצעה 1[/td] [td]הצעה 2[/td] [/tr] [tr][td]מארז[/td] [td]מארז ARCTIC שחור עם USB קידמי ללא ספק 12CM X2[/td] [td]Antec One Mid Tower Gaming Black Case (No PSU)[/td] [/tr] [tr][td]ספק כח[/td] [td]ספק כח A.PFC 80+ 600W FAN12 POWER MAN INWIN[/td] [td]SeaSonic 600W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-600ET (Oem)[/td] [/tr] [tr][td]מעבד[/td] [td]מעבד אינטל 3.2GHz 6MB CORE I5 1155 QUAD 3470[/td] [td]Intel Core i5 3450 3/1Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray[/td] [/tr] [tr][td]מאוו…

• 0 תגובות
    • 749 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.