עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by OranH,

שלום, אני מחפש עזרה בבניית מפרט לרכישת מחשב עבור האחיין שלי (כולל הכול ומסך מחשב) בסכום של כ 4k. עדיפות לחנות בצפון, בעיקר KSP. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K , עדיף לכיוון ה4K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך רק אם לא הפסד משמעותי בביצועים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמו שציינתי, עד 4.5k. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכבדים -מהי הרזולוציה …

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000, ניתן לחרוג אם יש סיבה טובה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) RTX 3080 Founders Edition 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אשמח שיהיה שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרס…

3. קניית מחשב נייד SSD, מסך LED עד 7500-3000 ש"ח מקסימום. דיסק קשיח SSD- בין GB80- ל250GB (דיסק קשיח נוסף רגיל עם זה אפשרי) מסך LED כ15 אינץ+- wifi blootooth כונן צורב CD זיכרון פנימי של 4GB המהירות מקובלת\סטנדרטית היום(אני לא מעודכן בנושא) USB לא חובה אבל עדיף שכן מצלמת רשת מובנית אחריות מעל שנה אם אפשר ותשלומים של לפחות 6

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by LI,

משקל פחות חשוב. מה שחשוב זה האמינות ואחריות טובה. ישמש גם למשחקים, לא ברמה הכי גבוה אלא משחקים ברמה של Thief: Deadly Shadows (אבל שמשחקים כאלו יריץ בצורה טובה). הדרישות שלו למי שלא מכיר: http://www.thief-thecircle.com/showarchive.asp?month=4&year=2004 דרך אגב, פנדה שלחו לי פירסום של המחשב הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2739_2903&products_id=22199 מה דעתכם עליו? המחיר הוא 1000 ש"ח פחות מהרשום באתר. תודה מראש, ליז

• 40 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שיתן את התמורה הטובה ביותר למחיר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב? 80% פיתוח תוכנה, 20% עריכת וידאו ממצלמת GO PRO באיכות FHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה visual studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא שיחקתי במחשב כבר 5 שנים, המקסימום שיש סיכויי שאני אריץ הוא COD החדש 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. האם מתוכנן אוברק…

• 31 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. שלום לכם... אחשלי הכין בערך מפרט לוח אם: ASUS P5WD2 מעבד: Intel Pentium D 930 DC 3GHZ 2X2MB CACHE זיכרונות: CORSAIR 2048MB 533MHZ DDR2 VALUE KIT הרד דיסק: WD 74G 10000RPM SATA WD2500JS כלומר 250G 7200RPM 8MB CACHE כרטיס מסך: RADEON X300 HM קירור למעבד: THERMALTAKE BIG THYFON... יש לי חשדות לגבי הלוח אם... אכשיו אני מודאג גם לגבי ה SATA וכל זה... יש לי HD שונים... האם הם יתאימו ללוח אם? אל תשאלו למה אינטל... האם הקירור טוב?? תודה

• 31 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. שלום.לפני כמה ימים קיבלתי הצעה מהטכנאי (מחשב חדש) ואני צריך את הדעה שלכם בקשר למה לשפר\לשנות.מחיר של כל רכיב עדיין אין לי,אני מקווה שבימים הבאים אני אעדכן בקשר לזה.מחיר סופי דווקא כן יש.אני רוצה לציין שהמטרה העיקרית של המחשב היא משחקים,כך שהמחשב אמור להיות חזק,כך שצריך ספק טוב ומאוורר טוב: מארז (סוג) ATX, ספק W400 עם תעלת אוורור,יציאות USB קדמיות ואחוריות. לוח: S775 PCI-E DDR2,SATA2,S8Ch,GigaByte P4 GA-8I945PG מעבד:X2MB S775 800Mhz FSB2 (930) Intel P4 3.0 Dual Core זכרון (כנראה של קינגסטון)Mhz667 GB(2X512MB) DDR2 דיסק קשיח SATA2 WD 200GB 7200 RPM 8MB כ.מסך DDR3 256 Bit Dual DVI I\D HDTV 512 MB - Radeon X1900XT ViVO צורב NEC\LG DVD X16 מסך (שטוח לא דק) 19 אינץ' CRT של MAG …

• 46 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by HellBoY,

אוקיי עכשיו באמת הגיע הזמן....אז מחר מחרתים אני יקנה את המחשב עכשיו יש לי התלבטות בין AMD לאינטל ..הצעה של AMD יש לי כבר אז אני מחפש הצעה למחשב של אינטל בסוקט החדש כמובן עם מסך במחיר של עד 6000 שקל..... אודה לכם מאוד.. HellBoY

• 37 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by EnerGy,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב המיועד בעיקר למשחקים ולסרטים. בקשר לOC - אף פעם לא ניסיתי אבל שתהיה את האפשרות. אין צורך במסך, מקלדת, עכבר ...

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, מוזיקה וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו שמשנה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים החדשים ביותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 27" 1080P , אולי יותר. (לא 4K) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך…

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by shloosh3,

רציתי לשמוע מה דעתכם על המחשב הזה של לנובו אני רוצה לקנות את הדגם עם I7 4500U 8GB DDR3 ו512GB SSD במחיר של 6700. הבעיה היחידה שלי עם המחשב נוגעת לכרטיס המסך INTEL 4400 , האם הוא יכול להריץ 1080P כמו שצריך??? תודה.

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. אני רוצה ליקנות מחשב ב 5 אלף שקל אני לא צריך את הדברים הבאים: מארז כרטיס מסך יש לי radeon 9800 st ואני לא צריך מסך תודה למי שמביא לי את המיפרט הכי טוב שאני יכול להוצי ב 5 אלף שקל

• 44 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. היי כותרת,אם יש אותם נתונים בחברה אחרת טובה יותר ,פתוח להצעות HP Omen 15-DC1003NJ / 6WD86EA או Lenovo Legion Y540-15IRH 81SY006GIV מפרט/אותו מפרט בשני הניידים מחשב נייד מבית Lenovo/HP OMEN בעל מסך 15.6 אינטש IPS ברזולוציית FHD, מעבד Intel® Core™ i7-9750H 2.60GHz - 4.50GHz, זיכרון פנימי בנפח 16GB, כונן SSD בנפח 256GB, מאיץ גרפי NVIDIA Geforce GTX 1650 4GB וכולל מערכת הפעלה

14. Started by LinkTree,

הבעיה שיש לי הרבה דרישות - אז ככה. אני צריך מעבד AMD לוח וזכרון, HD של 80G מראז וספק. המחשב אמור להיות למשחקים - וגם OC אשמח לשמוע הצעות ... נכון לעכשיו חשבתי על מה שמפואט למטה אבל ככול שאני קורא כאן אני מרגיש יותר ויותר אבוד .... ??? : athalon XP 2400+ 990 8RDA+(n-force2)sb,lan,USB2.0 690 512MB kingston 333mhz ddr 490 80GB WD ATA100 8MB 690 8RDA+(n-force2)sb,lan,USB2.0 290 - סתם מארז גנרי נראה לי אני מניח של OC אני צריך עוד מאווררים ושאר - אשמח לשמוע מה - תודה - ואנא פרטו כמה שתוכלו אני ממש טרי בזה.

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. Started by IlanF,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) תכנות - צריך להריץ visual studio, intelij ו- photoshop/illustrator בלי להתאמץ יותר מידי וצריך תמיכה גם במכונות וירטואליות (vagrant) (לא ירוצו בו זמנית יותר ממכונה אחת או 2) משחקים - אם ירוץ עליו skyrim, fallout nv, the witcher 2 יהיה מעולה. אפשר גם להסתפק במשחקים פחות כבדים במידה ולא נכנס משהו בתקציב. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.4" נראה די סטנדרתי. עדיפות למאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, א…

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. 1. אני לא מעוניין ב- OC 2. אני צריך שהמפרט יתאים למסך 22'' שאני עומד לקנות 3. אין לי צורך בציוד היקפי (אני רוכש אותו בנפרד) 4. השקט חשוב אבל לא בכל מחיר. אשמח לקבל המלצות למפרט. תודה.

• 50 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. אני צריך עזרה בבניית מחשב נייח לצורכי עריכה ולהפעלת תוכנת העריכה AVID ברמה הגבוה. אשמח לקבל המלצות לגבי מעבד,כרטיס מסך,זיכרון, ובכלל מפרט שיכיל מחשב שלם זה יהיה מצויין. תודה.

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. שלום לכולם, אני רוצה להגיד שאחרי חודש זמן שנכנסתי כאן לפורומים ולמדתי מכם הרבה דברים,אני מוכן לקנןת מחשב(השבוע רוצה להזמין)... המחשב למשחקים,אינטרנט תמידי,מוזיקה,סרטים,ואולי בעתיד קצת אוברקלוק. דעתכם: מעבד: AMD 64bit 3200+ socket 939 WINCHESTER 90nm לוח אם: Gigabyte K8N ULTRA SLI nforce 4 זיכרונות: Geil 512MB kit(2*256) DDR 400MHZ PC3200 כ.מסך Gigabyte Geforce 6600GT PCI-E 128MB DDR3 מארז: Antec SX 1040B || Black performance series with 400w Antec PSU smartpower קירור למעבד: Zalman7700-CU 120mm fan ------------------------------------------------- כל זה ב5000 ש"ח בול במזומן כולל הרכבה והם מרכיבים גם את הרכיבים שאני מוסיף מהמחשב הישן:CD,צורב,כונן 1.44 ו HD של WD 80GB ATA 7…

• 40 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. שלום! אני מעוניין במחשב למשחקים ועבודה, כבר הרבה זמן מחפש. שומע שבחים רבים על הטושיבה כחברה הכ אמינה וכדאית לבחירה, יותר מכול השאר. רציתי את דעתכם לגבי שני מחשבים שמצאתי, המלצות לאחרים, ואיזה חברה בכלל מומלצת, ואיזה נתוניםנדרשים לי לחוויה עם גרפיקה ברמה גבוהה שיוכל להריץ לי את כול החידושים של היום. בכול מקרה מ לא מובן, אשמח לענות ולהסביר את רצונותי בעניין. הנה המחשבים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8395&perur=2&t=1&c=339 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8368&perur=2&t=1&c=320 האם כדאי לחכות בכלל ל I7 או זה בסדר? יש הבדל ב RPM משמעותית או זה לא משנה? ועוד תהיות בסגנון. תודה רבה לעזרים.[br]פורסם בתאריך: 12.02.2010 בשעה 11:47:39 מישהו יכול לע…

• 29 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by akae,

שלום לכולם, אני עורכת וידאו כמקצוע וצריכה לשדרג את המחשב הישן שלי תודה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטוני וידאו ארוכים וכבדים 200g לקובץ (חתונות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אדובי פרמיר, פרנסה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? קיים הארד דיסק hss 500g ח…

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. הדילמה הגדולה שלי מתחילה בגודל (הגודל תמיד קובע ;D). האם לקנות מסך קטן, קומפקטי, קל משקל (ובאמת נייד), או מסך גדול קריא וברור (משנה את כל חווית הצפייה), גדול וכבד. בגדול שמתי את ליבי לשני ניידים עיקריים והם ה- XPS 1330 וה- XPS1710 בדיוק מעלה את הדילמה שציינתי חבל שאין "XPS 15 יכל להוות אולי איזון טוב בין הדרישות שלי... הדרישות הנוספות שלי הן זמן סוללה מקסימלי (בדגמים הללו נפתר עם שדרוג הסוללה), כרטיס Wi-Fi MIMO יכול להיות מצויין. מניסיון של משתמשים (שהיה להם גם קטן וגם גדול), מה עדיף באופן כללי? האם יש עוד אופציות לדגמים שכדאי לבחון? תודה אגב, מתי מגיעים ארצה כל אופציות המפרטים של ה- XPS1330? אם אני אבחר בו, אני אהיה מעוניין במעבד T7500, מסך TrueLife WLED (ולא …

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by pingilolo,

מחפש מחשב נייד 14 אינצ' קל משקל לנערה שתוכל לקחת בתיק איתה. עדיף HD של 512 ומעלה. מחשב שיחזיק מספר שנים ולא יתחיל לצלוע אחרי שנה. המטרה היא לגלישה ברשת, שיעורי בית, צפייה בסדרות ותוכניות טלוויזיה. עד 3000-3500 שח. אין צורך במערכת הפעלה. עדיפות לצבע לבן אבל זה הדבר האחרון שבאמת משנה...... מעבר לזה אין לי דרישות מיוחדות מהמחשב. תודה

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by serg90,

היי, בסוף החלטתי לרדת מהרעיון של קניית לפטופ, ובמקום זה להשקיע בנייח עם מסך איכותי, השימוש העיקרי הוא פוטושופ ולייטרום לעיבוד תמונות שאני מצלם (עובד בין היתר עם תמונות "כבדות" בפורמט RAW), ושימוש משני הוא הזרמת סרטי HD/4K לטלוויזיה, ומשחקים בקטנה (רק אקסקלוסיבים למחשב, כמו סדרת Forza ו-The Witcher 2. לכל השאר יש לי PS4 Pro). הייתי שמח לקחת 2600x, אבל כרגע תקופה גרועה מאוד לקניית כרטיס מסך חדש, ולכן החלטתי לקנות מעבד "זמני" שכולל GPU בדמות 2200g בכדי לצמצם עלויות ולשמור יכולות שדרוג ל-Zen 2/3 עם כרטיס מסך ייעודי בעת הצורך. חוץ מהמסך מחשב, המחשב יתחבר גם לרסיבר Denon X2400H בעת שימוש בטלוויזיה. מבחינת התקציב אני מחפש בעיקר value for money ול…

24. לדוגמא ראיתי שמישהו פירסם את האתר הזה, ואמר שהם עושים משלוחים לארץ. אני חייב מחשב גיימניג ומאוד מאוד קשה לבחור בזמן הזה מחשב נורמלי במחיר שפוי, אני יכול להוציא 6,000-7,000 ברצון אם המחשב שווה את זה. הבעייה אני לא יודע איזה כיוון, אם זה גי'פורס אז באופן עקרוני רק מהסידרה 480M שהוא עולה הכי יקר אבל עדיין בטווח 7,000 מחו"ל. לדוגמא http://www.xoticpc.com/sager-np8850-built-clevo-w880cu-gaming-laptop-p-2798.html אם זה פחות מזה אז ללכת על או 5870M או GTS360M וגם ראיתי 425M חדש באחד מהמחשבים באתר הזה. עכשיו אני רוצה מחשב לפחות שיפעיל לי משחקים ברמה תמיד הכי גבוהה, בדקתי מחירים בארץ והם סתם 2,000 שקל יותר מכל מחשב בחו"ל ברמה שלו. השאלה קודם כל איזה מחשב לבחור, והאם באופן הכי לא מ…

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. Started by tarkaN,

מחשב נייד. מה התקציב המקסימאלי? 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישומש לסטודיו פילאטיס, יהיה שימוש בתוכנת הניהול, אינטרנט, מוזיקה ואופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? שלא ירעיש ממש …

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.