ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
יש לי אפשרות לרכוש במחיר ממש טוב את המחשב הנייד של סמסונג שבכותרת. אם נתוניו כוללים זיכרון 4 ג'יגה, מהירות 1066, HD500GIGA, מסך 15.3 LED כ. מסך אנבידיה 315M 512MB, מעבד I5CORE ווינדוס 7 כלול. הוא נחשב טוב ורציני (לא כגיימר, כמובן, אלא לשימוש ביתי, אופיס וסרטים)?
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מדובר בנייד מחברת Packard Bell סדרת ה-EasyNote,חברה זו שנקנתה ע"י Acer (עוד קניה מוצלחת ) מדובר בדגם EasyNote F2487 שמגיע עם המעבד החזק ביותר בסדרת ה-Core i3 לניידים מדגם 370m. סדרת מעבדי Core i3 mobile : http://ark.intel.com/MySearch.aspx?s=t&IntegratedGraphics=true&FamilyText=Intel%C2%AE%20Core%E2%84%A2%20i3%20Mobile%20Processor המעבד מגיע עם TDP של 35W ומהירות 2.4GHZ מדובר בדגם חזק יותר מה-Core i3 350m וחזק מ-Core i5 430m http://www.notebookcheck.net/Intel-Core-i3-370M-Notebook-Processor.32767.0.html אין עליו ביקורת כלשהי אבל מדובר בנייד עם ביצועים גבוהים מאוד בעלות נמוכה. בקטגורית המחירים של 2500-2800 יש את ה-Fujitsu Lifebook AH530-4 או את ה-Gigabyte …
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
כבר הייתי אמור לסגור על מפרט סמפרון אבל פתאום ראיתי את ההצעה הזאת: מעבדי אינטל Pentium D 2.66Ghz, s775, 2x1MB, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 8VM800PMD-775 s775, DDR2, AGP זכרונות DDR II 533 1GB (512MBx2) דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 80GB SATA II כרטיסי מסך 64MB Shared DDR כרטיסי קול 5.1 Channel Audio צורבים DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים HJA-70 MIDI Beige מקלדות Logitech Logitech Keyboard + Optical Mouse SET עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים GPT 2.1 מסכים Chi Mei CMV 945A 19'' LCD 8ms מחיר 3207 ¤ את המסך אני משדג ל20 אינץ בעוד 250 שקל. מה דעתכם?
-
- 30 תגובות
- 3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את הכל אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2400 2. מה שימושי המחשב משחקי מחשב כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, לא מיועד לתוכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג: מיועד לגיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי : לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריכה מסך,מקלדת,עכבר וצורב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1 לא משנה לי שיהיה רועש 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבת מחשב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המ…
-
- 34 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, אני זוכר באחד הפורומים שבנאדם אחד שאל על זה והביאו לו סרטון שזה עובד ומריץ משחקים והכול.. כאילו מחברים לכרטיס מסך ספק של מחשב רגיל ומחברים את הכרטיס מסך למחשב הנייד לא יודע דרך איזה חיבור נראה לי דרך VGA / HDMI רציתי לשאול, אפשרי?
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-
-
השימושים שלי הם בעיקר משחקים וסרטים.. עכשיו חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה הכי שקט שאפשר המוכר טוען שהוא יהיה ככה עם המפרט הזה מה דעתכם? מעבד-Q9300 +Arctic cooling Freezer 7 Pro לוח אם-ABIT IP35-3 זכרונות-G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5 מארז-NZXT LEXA RED LINE ספק כוח- SEASONIC S12II- 500W כרטיס מסך- XFX GEFORCE 9800 GTX 512 MB כונן קשיח-WD 500GB SATA2 16MB
-
- 39 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן, בעיתון של שישי נתקלתי בנייד הזה שנמכר באופיס דיפו תחת הכותרת חדש! מהדורה מוגבלת. הנה המפרט: Intel Core 2 Duo Processor T6600 2.2Ghz זיכרון 4GB DDR3 דיסק קשיח 320GB/7200RPM מעבד גרפי HD 4650 1024MB צורב DVD LightScribe תקשורת אלחוטית 802.11a/g/n Bluethiit Windows 7 Home Premium מחיר: 5399 ש"ח *שנתיים אחריות מסך 15.6'' כעיקרון הצרכים שלי הם כאלו: * מטרות המחשב- גלישה באינטרנט, שמיעת מוסיקה, צפיה בסרטים [DVDRip, HDRip], הורדה בעזרת Orbit ו-eMule, אופיס, משחקים: MMO למניהם וסימולטור של LOMAC ו-Microsoft fligh simulator. * גודל המסך- 15'' מינימום * משקל רצוי- לא קריטי * סוללה- לא קריטי * יציאות - חיבור ל-LCD * בלוטות- לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח- 250G - 1T * צ…
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1558-720mb.htm#3 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OK724G50MNKS יש משהו יותר טוב מזה ? I7 מרובע ליבות זה הדרישות לעת עתה כרטיס מסך לא אינטל ולא משהו חזק מדי שיגמור את הבטרייה 4 גיגה זיכרון יתרון - אפשרות להוסיף SSD בנוסף לכונן הקיים דרישות: הכי כבד VMWARE השאר דברים פשוטים גלישה סרטים וכו...
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 ש"ח אפשר לחרוג במידה וצריך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימוש במחשב זה למשחקים, אני רוצה מערכת למשחקים שתחזיק ל5-6 שנים הבאות 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? הייתי רוצה לדעת מה גודל המארז מכיוון שאין הרבה מקום בחדר 7. האם האם יש צורך לכלול מער…
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה שידרגתי כרטיס מסך ורציתי לדעת כמה שווה הכרטיס הישן שלי למכירה ביד 2: מה שהיה לי הוא כרטיס sparkle nidia geforce gtx 470 2 GB edition הרכטיס בן כשנתיים וחצי ומגיע עם קירור GELID ICY REV2 ורציתי לדעת כמה והוא יהיה שווה עם הקירור סטוק שלו או עם הקירור ששמתי לו. תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לרכוש מחשב נייד בגודל 13/14 אינץ׳ בעיקר עבור תכנות (תחביב + קצת פרילנס, לא לימודים ולא עבודה) ושימוש ביתי רגיל (זום לילדים, גלישה, כתיבת מסמכים ועוד). בעקרון אני משתמש של Apple, יש לי Mac Mini, היה לי Macbook Air עד שהבן שלי הרס אותו, אבל לבקשת האישה - רק לא Apple, היא רוצה את הווינדוס הרגיל שהיא מכירה. בעבר, היה לי Thinkpad ואהבתי. לכן, אני מתלבט איזה Thinkpad רק שהתקציב לא מאפשר התלבטות רבה. מצאתי Thinkpad E14 Gen 4/5, 16GB RAM, 256GB SSD - את ה SSD אוכל לשדרג כשיתאים לי... במקביל, מצאתי חנות בשם PCNASDAQ המוכרת דגמים אטרקטיביים מאוד, כגון Thinkpad Z13, AMD 5 PRO 6650U - במחיר של כמעט 3,000₪ אשר נראה כי נמכר…
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
עכשיו כשסיימתי את תקופת האבל על זה שלא הצלחתי בסוף להביא 6800GT מארה"ב הגיע הזמן לבנות מפרט חדש בארץ... המחשב הוא למשחקים כבדים ואני רוצה שהוא יריץ אותם כמה שיותר טוב בשנה הקרובה (עוד שנה אני מתגייס). התקציב - 4800 ש"ח והמקסימום שאפשר לחרוג זה עד 5000, בלי מסך וכל החרא הזה, רק מארז וכל מה שבתוכו (כולל צורב DVD כמובן, כמו הNEC 3540A). אם יש איזשהי דרך להכניס 6800GT למפרט אני יסגוד לכם (דרך אגב, יש 6800GT PCIE של לידטק ב2250 שקל בנעה מחשבים, איכשהו תמיד יש להם מחירים טובים יחסית לכרטיסי מסך יקרים, אז אם מישהו מוצא דרך להשאיר 2250 שקל לכרטיס מסך...) תודה רבה!
-
- 36 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, לפני קניית לפטופ, ולאחר חיפוש וקריאת מאמרים רבים, התמקדתי על ארבעה דגמים. הבעיה היא שאת חלק מהם אי אפשר לראות לפני שקונים, לפחות אני לא מצאתי איך, ובשבילי איכות הבנייה (בעיקר במקלדת) חשובה מאוד. רציתי לשמוע על הנושא מאנשים שיש להם את הדגמים הבאים: Asus U35JC חיפשתי באינטרנט, וברוב המאמרים כתוב שלמרות שהמחשב מעולה, איכות הבניה לא משהו. בווידאו שמופיעה בעמוד הבא אפשר לראות, ב-1:16 http://www.trustedreviews.com/laptops/review/2010/10/09/Asus-U35Jc/p1 זה מאכזב, הדגם הזה היה מושלם בשבילי. זה באמת כזה גרוע? Samsung Q330 לא מצאתי איפה לראות אותו, וראיתי שיש אותו לכמה אנשים פה. אשמח לשמוע על הנושא. Acer Aspire Timeline X AS3820T רק מצאתי חנות אחת שמוכרת אותו, "שופלה". התקשר…
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה: אין אפשרות. האם לנצל את כל התקציב או לחסוך?: לנצל (מעדיפים מחשב שיענה על הדרישות שלכם בלי לנצל את כל התקציב?) מהם השימושים במחשב? עבודה משרדית | גיימינג כבד | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: crysis, naruto. need for speed.cod, assasins creed , cod, וכמובן מחשב שיתמוך במשחקים עתידיים. מתי מתוכננת הרכישה: עדיף כמה שיותר מהר. האם יש חברה מועדפת למחשב הנייד: חברה טובה למחשבים של גיימינג. אולי asus או dell. האם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה: עדיף מאוד שלא. גודל קשיח מינימלי: לפחות 1T ו128 בSSD. (כמה נפח תרצו שיהיה למחשב, שימו לב ש S…
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום באוקטובר אני אתחיל לימודי הנדסה ומחפשת לפטופ ללימודים: תכנות, גלישה, קצת סרטים חשבתי על הדגמים הבאים,עדיפות למעבד I5, אשמח גם להמלצות שונות! -ותשובה לאיזה דגם עדיף מבחינת איכות המחשב, ואם ידוע דעה לחיוב או שלילה לגבי התחממות יתר או רעש! , ודעה לגבי כמה דגש צריך לשים לב לגבי אחריות למחשב,תודה רבה לכל המלצה בנושא . http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14702 - דגם של טושיבה ,שנתיים אחריות,האם יש שיודעים כמה זמן הדגם בשוק, איכות מול מחיר?- המלצות לטושיבה? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9736 - שלוש שנים אחריות במעבדות dell http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12756- מעבד i3 מטרות המחשב? לדוגמה: לימודים, ,תכנות , צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מס…
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן. אני חייל שלומד במקביל לשירות, מחפש לפטופ עם ביצועים בסיסיים עד כמה שניתן בתקציב הנמוך הזה (זה כמעט חצי שנה של שירות..) התקציב שלי , כמו שכתוב בכותרת - מקסימום מקסימום 2500, כמובן כמה שיותר זול יותר עדיף. אגב, ה2500 האלו כוללים גם תיק/רמקולים ומה שצריך, לצערי אין לי אפשרות לחרוג * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך 15.6" סטנדרטי, לא בטוח לגבי מאט או לא, לא מבין בזה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, …
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח, ללא חריגה, רצוי אף פחות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, אופיס, זום, גלישה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, מחוץ לתקציב המחשב, עד 700 ש"ח 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשיבות בינונית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? ללא אורות 7. האם האם יש צורך לכלול מער…
-
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
זאת ההמלצה שקיבלתי מכמה אנשים: AMD athlon64 3000+ 512 cache A-DATA 512 mb DDR pc 4000/500 Epox EP8kda3+(nforce3)- ATX Sapphire radeon x800 pro 256 MB WD 80 GB-8mb JD-7200RPM S-ATA creative inspire 2500 sub+2sp אני לא מבין גדול בחומרה, בקיצור הנה השאלות שלי: לא כדאי 1024 זכרון? ההארד דרייב של ווסטרן דיגטל טוב? מה זה nforce, ומה ההבדל בין 2 ל-3? כדאי לקנות עוד מאוורר? או עוד ספק כוח? למה אני לא מוצא מארז יפה שעולה פחות מ-200? קשה לבנות כאלה מארזים מגניבים לבד? הצעות לשיפור, הארות והערות יתקבלו בברכה ד"א- האיכות סאונד מאוד חשובה לי. הבנתי שיש כ.קול טוב מאוד ע"ג הלוח אם. הרמקולים שבחרתי איכותיים מספיק?
-
- 43 תגובות
- 3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? 5500 גם מחשב זול יותר יתאים עם יש 2. מה שימושי המחשב תוכנת solidworks 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כמה שיותר שקט וקריר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מעדיף מערכת הפעלה מובנת win 10 64bit 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? גר באשקלון. אין בעיה עם הזמנה מכל חנות שנותנת שירות אנושי. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע הקרוב 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים …
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה על מפרט מחשב נייח לעריכת וידאו / תמונות וגם שיהיה לגיימינג קליל (העדיפות העליונה היא עריכת וידאו). תודה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב 4000-4500 ניתן לחרוג מעט אם זה שווה את זה משעמותית. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית - וידאו ותמונות. ספציפית על תוכנות Premier Pro, Photoshop, MC Avid. בנוסף יהיה נחמד אם יהיה אפשר להירץ עליו משחקים באיכות סבירה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לד…
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב והתקציב הוא 12K הנה המפרט שבחרתי בינתיים: CORE 2 DUO E6600 -2080 DFI INFINITY 975X -1060 G. SKILL DDR2 2GB 800MHZ DC -1820 ANTEC P180 -1050 MAXTOR DIAMOND MAX 10 -535 LG GSA-5169D -550 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 -2400 ENERMAX LIBRETY 500W -700 THERMALTAKE BIG TYPHOON -255 מה דעתכם?
-
- 46 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב נייד שאני הולך להסתובב עימו הרבה לכן ארצה שיהיה קל ככל האפשר עד איזור 2 קילו. השימושים שלי יהיו אינטרנט ואופיס כמובן ותוכנות מסחר בשוק ההון שחלקן כבדות יחסית, וכן אעדיף מחשב עם כרטיס מסך חזק כדי שאוכל לחבר מסך או שניים נוספים. אני אעדיף מחשב שנראה טוב ויוקרתי כי אני יוצא ללקוחות. ראיתי כמה דגמים של אסוס שנראו לי סבירים אשמח לשמוע את דעתכם http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=8CwAK6XZ0pekc7aI http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=Yt2NRqvmKZo3SnVW כמובן שאם יש המלצות אחרות אשמח לשמוע התכנון כרגע להביא את המחשב מארה"ב או מהונג קונג אז אם יש למישהו רעיונות או הערות גם בנושא זה אשמח לשמוע תודה מראש חזי
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
אשמח לקבל חוות דעת על Dell New Inspiron 14 5000 5447. http://ksp.co.il/?uin=25791 אשמח בעיקר לדגשים על מסך, זמן סוללה, ביצועים והפעלת משחקים קלים. תודה
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-