ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מחשב נייד שיחליף את המחשב הנייח שלי ,יש לי מחשב נייח משנת 2005 ): ונראה לי שהגיע הזמן להחליפו מה דעתכם על המחשבים בלנק הזה לדוגמא? http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2369981,00.asp * מטרות המחשב? לימודים, משחקים לעיתים רחוקות, צפייה בסרטים, אינטרנט * תקציב- 4500-5000 * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 ומעלה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמה שיותר, יותר טוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא …
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה, אני דיי התנדבתי לעזור לחבר למצוא מפרט למחשב בסכום בין 6000 עד לגג של 6500, ואני צריך רעיונות... אני כותב את הת'רד לאחר שחיפשתי במפרטים המומלצים, ועיינתי בהודעות קודמות, אבל לא מצאתי את מבוקשי מכיוון שיש כמה בקשות ספציפיות, אשמח אם תעזרו לי למצוא מפרט מתאים (או בחלק מן הדברים תחליפים זולים יותר, או מחירים)- הקווי הכללים- המחשב מיועד להיות תחנת משחקים חזקה ומשותף ברשת, לא לאובר קלוקינג מעבד- בין 1.5 ל2.0 , אולי בכיוון ה1.8a.. (בפירוש אינטל, לא AMD) לוח אם- כאן הבעיה, אני לא מתמצא בזה, צריך לוח אם לddr (תסתכלו בהמשך לשאר הבקשות)..(אולי לכיוון לוחות של אינטל...) זכרון- 256 או 512 גג, ddr, ושוב בזכרונות אני לא מתמצא, מהירות סבירה של הזכרון, לא צריך את הזכר…
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הקדמה - אני זקוק למספר מחשבים לאנשים שונים, אני פותח דיון נפרד עבור כל אחד מהמחשבים מחשב 2 - נייד לצרכי לימודים בתיכון, מגמת צילום. תקציב - כ-5000 ש"ח גמיש אין צורך בציוד היקפי ו/או WINDOWS או אופיס השימוש העיקרי - לימודים בתיכון, כולל נשיאה של הנייד לביה"ס (כל הלימודים יהיו תוך שימוש במערכת דיגיטלית, כולל הספרים, כך שעדיף שהנייד לא יהיה כבד) מגמת צילום - כך שאני מניח שיעשה שימוש בתוכנות עריכה כלשהן (לא נאמר לנו איזה), אבל כן קיבלנו המלצה לנייד, שאמור לעמוד בדרישות המגמה לשלוש השנים הקרובות: ASUS 16.0-inch i7 1355U Touch screen NVIDIA® GeForce® RTX 2050 DDR5 32GB 1TB WIN11 +3YO ExpertBook B3 (B3604) | AI PC for Work | ASUS Global לטעמי, הנייד הזה קצת OVER…
-
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב? משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - הכי טוב במסגרת התקציב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי .ללא ציוד הקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?.לא. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות. הרכבת המחשב בחנות. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? IVORY בלבד בבקשה!!! 9. מתי מתוכננת קניית המחשב?חודש. 10. האם יש בקשו…
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? תקציב חופשי בעיקרון לא ניראלי שיש יותר מדי מה לחרוג פה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים דרך הטלווזיה הרבה כרטיסיות אופיס ודברים כאלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס ותכנות בקטנה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? חשוב שיריץ סרטי 4k לעתיד. האם צריך כרטיס מסך חיצוני? כי לא תכננתי על זה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?…
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי לכולם ובייחוד לכל מי שברשותו הנייד שבכותרת. יעזור מאוד לדעת מהו זמן הסוללה הטיפוסי בשימוש "סטודנטיאלי" שאתם מצליחים לסחוט מהנייד. תודה רבה למגיבים !
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא הרבה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי AAA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2560x1440 (רוצה לקנות מסך נוסף אולי) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוההות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המירבי? עד כ-5000 ש״ח (מתאפשרת חריגה של מקסימום 500 שקל) 2. מה שימושי המחשב?: גיימינג (כבד) ועריכת תמונות (אני משחק פורטנייט,מיינקראפט ואני ישחק בעוד הרבה משחקים במחשב החדש..) 3. האם יש צורך בציוד הקפי: לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט?: לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס: כן מערכת הפעלה windows 10 home חוקי 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?: כן מחנות איכותית וזולה 9. מתי מתוכננת קניית המחשב?: עוד שבוע 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע לפרטים ב…
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, מה אתם חושבים על המפרט המצורף בתמונה? יש לי כרגע מחשב בן 6 שנים ששודרג עם הזמן והגיע הזמן להחליפו. למפרט בתמונה יתווסף כונן SSD של סמסונג EVO 840 שרכשתי לפני שנה + כונן 1TB עם כל החומר האישי שלי. השימושים שלי כבדים אך לא כוללים משחקים כלל. המחשב דולק 24\7 ומהווה מרכז המולטימדיה הביתי [נמצא בסלון - אין לנו כבלים בבית]. חשוב מאוד מהירות המחשב, שיהיה לטווח ארוך, צריכת חשמל נמוכה. לא מתכוון לעשות OC. תמיכה בכל פורמטי הסרטים ועבודה עם קודי. הזרמת סרטים וסדרות למחשבים אחרים בבית, עריכת מסמכים באופן יומיומי. יש מספר תוכנות גיבוי שעובדות כל הזמן ומסנכרנות ללא הפסקה כגון דרופבוקס, גוגל דרייב, crashplane, ועוד. …
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
בניתי את המפרט הכי טוב בארץ! עם החלקים הכי שווים! הכי טובים! והכי יקרים! עם יש לכם בעיות עם המפרט הזה תוכלו לשנות להוסיף ולבנות מצידי מפרט חדש!! ושהמפרט יהיה הכי טוב! הכי שווה! לא להתקמצן בכסף!!! גם ככה המפרט צריך להגיע ל20אלף+. אני צריך שיהיה בו הכל ציוד היקפי מסך בקיצור מחשב שלם ושיהיה הכי טוב בתחום מהחלקים הכי טובים בתחום שיש בארץ!!! והמחשב צריך להיות מכונת משחקים משוכללת שמבוססת AMD ועם אופציה לאוברקלוק גבוה במיוחד!!!! ושתריץ את מה שנשאר כמו סרטים שירים משחקים בצורה חלקה!!! והכי איכותית!!! אז זה המפרט. מעבד- 5450 AMD Athlon 64 FX-55 (939-pin) Box קירור למעבד-התלבטות. 1. 325 Thermalright XP-90C 2.Thermalright XP-120 260 מאוורר לקירור של המעבד-לא מבין בזה אבל שיהיה ה…
-
- 42 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן, אשמח לעזרה בקניית מחשב נייד לשימוש משרדי (ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט וניגון מוזיקה וסרטים) שכנראה יריץ מידי פעם Visual Studio. הנייד יקנה אונליין ויאסף מארה"ב, התקציב הוא 1000 דולר +- מעדיף פחות אלא אם כן נותן שיפור משמועתי בביצועים / חיי המחשב. מאוד חשוב שלא יהיו בעיות התחממות (אני כרגע עם נייד של דל שעושה המון בעיות בנושא למרות התחממות) גם אם על חשבון גודל. מבחינת גודל מסך, 13'-14' נשמע לי טוב. אשמח ליעוץ בנושא
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, בסוף החלטתי לרדת מהרעיון של קניית לפטופ, ובמקום זה להשקיע בנייח עם מסך איכותי, השימוש העיקרי הוא פוטושופ ולייטרום לעיבוד תמונות שאני מצלם (עובד בין היתר עם תמונות "כבדות" בפורמט RAW), ושימוש משני הוא הזרמת סרטי HD/4K לטלוויזיה, ומשחקים בקטנה (רק אקסקלוסיבים למחשב, כמו סדרת Forza ו-The Witcher 2. לכל השאר יש לי PS4 Pro). הייתי שמח לקחת 2600x, אבל כרגע תקופה גרועה מאוד לקניית כרטיס מסך חדש, ולכן החלטתי לקנות מעבד "זמני" שכולל GPU בדמות 2200g בכדי לצמצם עלויות ולשמור יכולות שדרוג ל-Zen 2/3 עם כרטיס מסך ייעודי בעת הצורך. חוץ מהמסך מחשב, המחשב יתחבר גם לרסיבר Denon X2400H בעת שימוש בטלוויזיה. מבחינת התקציב אני מחפש בעיקר value for money ול…
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
http://store.shopfujitsu.com/fpc/Ecommerce/buildseriesbean.do?series=T5010 הזמנתי ביום חמישי, כולל Port Replicator ו-Bay Battery. צפוי להגיע עוד חודש, ההפצה שלו רק החלה. אני אעלה התרשמות קצרה ותמונות ברגע שיגיע.
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד שיהיה כמחשב "מרכזי", שבו אעבוד עם עריכת תמונות בפוטושופ (מניפולציות - 100 שכבות+) , סרטים ושיוכל להריץ משחקים כמו Dragon Age - Assassin Creed , The Witcher , C&C3 ודומים , אין לי חשיבות להגדרות הגבוהות ביותר - רק שיעבדו בצורה סבירה . גודל המסך והכובד לא חשובים לי במיוחד לכן אעדיף מסך 15.4 ומעלה , זמן סוללה גם לא מהווה שיקול - המחשב יהיה מחובר בעיקר לחשמל, אם יהיה יציאת HDMI - טוב , אם לא - לא נורא , גודל הכונן הקשיח - 250 לפחות , זיכרון פנימי - שיספיק , 2GB עד 4GB (אם יש אפשרות הרחבה אשמח אם תציינו) אם אפשר גם המלצות לחנויות אמינות עם האחריות, ראיתי הרבה דגמים של מחשבים ניידים בסביבות המחירים של בין 4K ל 5.5K והרבה נראו לי דומים או שלא הצלחתי ל…
-
- 25 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
א1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (החדשים ביותר על האיכות הגבוהה ביותר) וגם תכני hd וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.gta pro cod assasins creed ובעיקרון כל משחקי הפעולה/ ספורט החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).יש לי מסך סמסונג 19 אינג לא יודע רזולוציה וכו -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
1.התקציב המרבי הוא 3000,יש אפשרות חריגה. 2.שימוש המחשב הוא גלישה-אוהבת לפתוח המון טאבים במקביל, וצפייה בסרטים, ולימודים. 3.רצוי שיהיה 8 ram, וכונן ssd 7. שיגיע עם וינדוז 8. בעל של חברה יהיה בארהב, אז אני רוצה להזמין מהחנות של לנובו, יש מבצעים ביום הקרוב. 12. חשוב שהמחשב יהיה כמה שיותר עמיד, ברור לי שזו בקשה לא פשוטה כשמדובר במחשב נייד. היה לי לנובו יוגה 2, ששרד כמעט חמש שנים, ועבד ללא דופי, אוהבת את העיצוב של לנובו, וחשוב לי שהמחשב לא יראה כמו גוש מתכת, למשל מסדרת הthinkpad בלבד, שהם עמידים, אבל לא מעוררים שמחה בליבי. מצרפת את הקישורים למחשבים של לנובו שמצאתי, ואשמח להבין מה ההבדל ביניהם, על מנת להזמין. תודה רבה https://www.le…
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, קניתי נקסוס 4 ב-2014 ועדיין משתמש בקושחה מקורית ומעודכנת. עם הזמן נהיה מכשיר יותר איטי ואחרי מספר ימים מפעיל עצמו מחדש. גם סוללה נגמרת יותר מהר מבעבר ואני לא יודע אם זה תוכנה או חיי סוללה נהיו יותר קצרים. לעיתים כשמתקשרים אליי יש אעטה משמעותית שהכל נתקה. חושב לשדרג לדגם חדש יותר שזה נקסוס 5 אבל שווה? אני מעדיף לנסות מותג אחר עם מסך עד 5 אינץ, סוללה חזקה יותר (2100MAH בנקסוס 4), יותר זכרון, מצלמה יותר טובה, עם GPS כאשר אפשרות לסים כפול ופונקציית NFC זה יתרון. שמעתי על XIAOMI שנותנים איכות בפחות כסף. ראיתי דגם REDMI וביקורת של מישהו שטענו שיש לו פחות קרינה מ-REDMI PRO. מישהו יודע על זה? …
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
כמו שכבר אמרתי אני מחפש לקנות מחשב נייד למטרת תיכנות (לימודים) וקצת משחקים (אסאסין סקריד, פרוטוטייפ - זה הסגנון) תקציב של 3.5K עם חריגה של עד 1K המחשב יכול להיות מהארץ או מאתר NEWEGG * גודל המסך? ממה שהבנתי הכי טוב זה '14 או '15 * רזולוציית המסך? מה שמתאים לצריכים שלי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת + מלאה * משקל רצוי? שלא יהיה כבד מדיי לשים בתיק כי אני יסתובב איתו בלימודים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מומלץ כמה שיותר ארוך. אני לא יודע מה זמני הסוללות של הניידים לכן אני יגיד 8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3. * Bluetooth? לא חובה (לא צריך) * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD + עוד כונן SDD שעליו אני יתקין את התוכנות הכבדות ומערכת ההפעלה * כונן א…
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי חברים ושבוע טוב, אני מעוניין במחשב גיימינג, יש לי מחשב כבר היום עם כרטיס מסך שאותו אעביר למחשב החדש, הכרטיס מסך הינו Asus 1060 GTX 6Gb strix את המפרט שאני רוצה הוא ואשמח שתעזרו לי להשלים את התמונה הכוללת: מעבד: Intel Core i9 10900X 3.7GHZ קירור למעבד: נראה לי עדיף קירור מים, מה אתם אומרים ? לוח אם: Asus, תומך למעבד, רצוי עם יכולת WIFI מובנה ו- BT - מקסימוס וכו' מארז: Corsair obsidian זיכרונות: איזה תצורה עדיף לעבוד פה ? אני מעדיף בין 16 גיגה ל- 32 גיגה זיכרון SSD למערכת הפעלה: 500GB שטח דיסק קשיח: 2 כוננים של 2 טרה כל אחד שיפעלו, מתלבט אם לשים SSD או רגיל, ההבדל במחיר משמעותי ? ספק כוח: משהו מתאים לפי צריכת הח…
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש כבר לא מעט זמן מחשב נייד, אחרי יותר מדי זמן מבוזבז- אני כבר צריך להזמין. צמצתי את הרשימה שלי ל 3 דגמים עיקריים, אבל זה כאילו בכל אחד תקעו פאק שמונע ממני לרכוש אותו על המקום. לכל המחשבים מפרט זהה- i5 3317U, זיכרון 6GB RAM, הארדיסק 500GB ו SSD 32GB, מסכי 14". והמתמודדים הם: 1- Dell inspiron 14z למה כן- החבילה המאוזנת ביותר, זמן סוללה טוב, סוללה נשלפת למה לא- זויות צפיה מזוויעות במסך, איכות בניה קצת לוקה בחסר 2- HP Envy 4 למה כן- רמקולים מעולים+כרטיס קול מצוין, איכות בניה טובה משל ה DELL, קל. למרות שהסוללה אינה נשלפת- היא לא hard wired וזמן הסוללה טוב, כלומר בעתיד יהיה אפשרי להחליף אותה בלי בעיה. למה לא- אין כונן אופטי, ניגודיות מסך טיפה נמוכה מ 2 המתחרים. 3- Asus V…
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי כבר מפרט שהרכבתי אבל אני לא בטוח שהוא טוב אז תגידו לי מה דעתכם: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Tray 1,015 ש"ח Arctic Cooling Freezer 7 Pro 149 ש"ח Gigabyte GA-945P-S3 Intel 945P LGA 775 650 ש"ח G.Skill 2GB Kit DDR2 PC5400 667MHZ 4-4-4-12 F2-5400PHU2-2GBLA 1,350 ש"ח Western Digital 160GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD1600JS 345 ש"ח Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB PCIe 2,850 ש"ח LG GSA-H10N Multi DVD-Recorder White Retail 220 ש"ח Gigabyte Aluminium Poseidon Black Blue Led 400 ש"ח Enermax Liberty 400W Active PFC 470 ש"ח סה"כ 7,448 ש"ח חשוב לי שהוא יהיה שקט והרכיבים איכותיים אבל אני לא רוצה לבזבז כסף …
-
- 42 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 שקל, מתאפשרת חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ברמת AAA, למשל Cyberpunk 2077, Apex Legends, Warzone וכמו כן עבור פיתוח תוכנה (עבודה מהבית). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, יש צורך במקלדת עכבר ואוזניות עם מיקרופון לשיחות וגיימינג 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד. 6. האם ישנה הגבלה או הע…
-
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אשמח לעזרה בבניית המפרט. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9000, כן +-500 ש"ח. כמובן ששואף להוצאה כמה שיותר נמוכה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק מסך 4K, לא כלול בתקציב זה (אני מעריך שעד 2000 ש"ח למסך) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - אין צורך בHDD. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד שיהיה שקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא בעתיד הקרוב, אך חשובה לי שתהיה אופציה ושהממשק ל OC יהיה נ…
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500, אשמח ל-3 מה שימושי המחשב תכנות צד שרת וצד לקוח. עבודה עם אימולטורים יחסית כבדים. חוץ מזה: 32GB RAM חובה. SSD מהיר ואמין. בעיקר אמינות. צריך לשרת אותי בחמש שנים הקרובות.
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-