ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,479 דיונים בפורום זה
-
זהו מפרט שהכנתי לצורך HTPC קצת יותר חזקה מהממוצע בכ-3,500. אשמח לקבל חוות דעת לגביו, במיוחד לגבי כרטיס הטלוויזיה והמקלדת האלחוטית. מעבד AMD Athlon II x4 שאני רוכש בחו"ל לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-UD2H http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38513 כונן קשיח Seagate ST31000528AS 3.5" 1000GB SATA2 32MB http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000528AS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PI http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8000CL5D-4GBPI כרטיס TV ועריכה AverTV Duo Hybrid PCIe LowProfile http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=61A177HBF0AB צורב Sony Nec - Optiarc AD-5240S X24 SATA Black DVD http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=NEC-1108 מארז כולל…
-
- 27 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יפרסם פוסט לפי החוקים: מחפש מחשב נייד לבת דודה שגרה בבאלרוס. ( קנית המחשב יתבצע שם , לי יש משימה למצוא את הדגם המתאים ) * מטרות המחשב? = מחשב לסטודנטית, בעיקר תוכנות אופיס , גלישה באינטרנט , צפייה בסרטים , מוזיקה, למרות שאין צורך במחשב גיימרים אבל חייב יעבוד חלק ומהר * גודל המסך? = היא רוצה אך ורק 15.6" * רזולוציית המסך?= HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, פחות קריטי אם ה FHD יכנס בתקציב אז יהיה מצויין. * דבר נוסף חשוב בקשר למסך = עדיפות למסך מט , מכיוון לפעמים בכיתות לימוד התאורה של הפלורסנטים לא מאפשרת עבודה עם מסך מבריק! * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? = אין * משקל רצוי? = כמו רוב המחשבים בגודל 15.6" בסביבות ה 2-2.2 קילוגרם * האם נדרש זמן סוללה אר…
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי מחפש המלצות למחשב נייד עבור חבר במתחיל ללמוד מכונות התקציב הוא בין 4-5 אלף, שימוש יהיה לתוכנות של הלימודים ,גם גיימים קל, מוזיקה, סרטים, שטויות של יום יום. עדיפות ל ssd , סוללה , ומעבד skylake (למען המדינה). תודה רבה מראש לעוזרים!!
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מה קורה חברים רציתי לרכוש כרטיס מסך ואז מעבד לוח אם וזיכרון אבל בגלל המחירים כרגע אמתין עוד כמה חודשים שיתאזן המחיר בשוק בכך אופן אמרתי לעצמי אולי בינתיים אשקיע קצת בכל עיניין הקירור כי המחירים די מאוזנים בשוק הקירור רציתי מארז ומאווררים שקטים קירור מעבד ואולי גם ספק אם צריך יש לי SEASONIC S12II 520W חצי מודולארי ועוד אחד לא מודולארי שחזר מRMA לפני שלוש שנים בגלל רעש במאוורר ומאז הוא שוכב כך שהייתי מעדיף לא להחליף ספק אם לא ממש חייב המחשב שאקנה יהיה על בסיס דור 8 של אינטל השאיפה ל 8600K אבל לא סגוריעול להיות 8400 16GB זיכרון שני כונני SSD וגם HD רגיל הכרטיס מסך אמור להיות 1070 בתיקווה שיצאו דור ה 20XX של NVIDIA אז ירדו המחירים אבל יכול …
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אוקי יש לי מעבד LGA775 Q9400 6MB 1333MHZ. מארז+ספק 500W מארז יפה טוב וחדיש. דיסק קשיח 500GB WD הגירסה הירוקה דיסק קשיח 160 גיגה WD אני רוצה לקנות את החלקים הבאים: זיכרון 2X4GB 1333MHZ גיל סקייל דואל צאנל 243 שקל כרטיס מסך hd6450 1gb גיגה בייט 243 שקל לוח אם Gigabyte GAG41MTS2 ב-238 שקל סך 3 החלקים יוצא 724 שקל ...לדעתי כל החלקים ירוצו על FSB של 1333MHZ ניצול מלא של כל החלקים לדעתי אני חוסך די הרבה כסף בזכות המעבד שהוא די חזק למשחקים לדעתי... השאלה אם הכרטיס מסך יריץ משחקים ממש כבדים ולדעתי הוא יעשה את העבודה שלו כמו שצריך יש לדעתכם רעיונות אחרים???הצעות??? ההוצאה שלי לא תעבור את ה800 שקל...אם יש לכם עצות אני ישמח לשמוע...
-
- 30 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב נייד מסוג: HP Pavilion 15- ak100nj. מפרט טכני: מערכת הפעלה- Windows 10 מעבד- 6th gen. Intel core i7- 6700HQ GHz 2.6 up to GHz 3.5 זיכרון- 16GB כוננים קשיחים- 1TB HDD+ 128GB SSD כונן אופטי- DVD צורב מסך: IPS WLED 15.6 רזולוציה- Full HD 1920x1080 מאיץ גרפי- NVIDIA GeForce GTX 950M עם זיכרון ייעודי בנפח 4GB קישוריות- Wi-Fi b/g/n, BlueTooth 4.0 סוללה- ליתיום בהספק Wh 48 …
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לבנות מחשב HTPC המחשב יחובר ברשת ביתית חוטית למחשב הראשי בבית ודרכו לאינטרנט מטרות הHTPC: 1. צפיה בסרטים שהורדו מהאינטרנט (שיופעלו יחד עם קבצי כתוביות) 2. השמעת קבצי מוסיקה 3. הקלטה ממסרטה דיגיטלית (דרך כניסת 1394) 4. הקלטה של שידורי טלויזיה 5. גלישה באינטרנט דרך הטלויזיה 6. רצויה מאוד יכולת הPVR, (יכולת מלאה כמו של YES MAX) 8. שליטה במחשב ה HTPC בעזרת שלט בלבד ללא מקלדת ועכבר. 7. שליטה בממיר של YES בעזרת השלט של המחשב שאלות: 1. אם תוכלו לעזור לי עם מפרט מחשב, אני אודה לכם מאוד, הדרישת הן הדרישות המפורטות מעלה.. אין צורך במסך, מקלדת, עכבר - אך יש צורך בכרטיס PVR - כבר בחרתי ללכת על הכרטיס HAUPPAGE WINTV PVR 150, שכולל שלט, וIR BLASTER לשליטה על הממיר של YES,…
-
- 45 תגובות
- 3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? : 6500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? : לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? : 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? : משחקים.(חדשים וישנים) א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד רק לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : Far cry , GTA V , Assassin's creed , וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). : 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? : גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, אני כבר לא כל כך מעודכן בכל הדברים הטובים / פחות טובים שהולכים היום בשוק לכן אני פונה לעזרתכם. אני מתכנן בקרוב מאוד לרכוש מחשב חדש, והתקציב שלי הוא 1500 שקל עם התנדנדויות לכל כיוון. שמעתי ש-AMD כרגע גם יותר משתלם מאשר INTEL, אבל אולי אני טועה. בעיקרון מה שחשוב לי זה מספיק זיכרון RAM, וכרטיס מסך שהוא לא משולב על הלוח. מיועד למשחקים לא בסטנדרט הכי גבוה, ובעיקר למולטימדיה. לגבי דיסק קשיח, אין לי צורך במשהו פסיכי, אפשר להסתפק ב~150 ג'יגה, אבל אם הפרשי המחירים לא גדולים אז מן הסתם אפשר יותר. ציוד היקפי כמו רמקולים, עכבר, מקלדת, מסך וכו' אין צורך. הבנתי גם שרוב המחשבים באים כיום עם כונן DVDRW כזה או אחר. גר במרכז הארץ. בכל מקרה, אשמח לקבל את עזרתכם. תודה.
-
- 43 תגובות
- 3k צפיות
-
-
טוב, ישר ולעניין. רוצה, וסגור על מחשב נייד. מחיר עד 6000. אני רוצה מחשב נייד שיוכל להרביץ משחקים כמו CSS, Far Cry, Crysis (לא נורא אם לא בגראפיקה מקסימלית), אבל שנגיד, משחקים כמו Black & White 2 וGuild Wars הוא כן יוכל להריץ על גראפיקה מקסימלית. אני גיימר אז הייתי מעדיף מסך כמה שיותר גדול וכרטיס מסך טוב. חשוב לי שלא יהיה פחות מ250 ג'יגה בדיסק הקשיח, ולא פחות מ3 ג'יגה זיכרון ראם. הייתי מעדיף שיהיה XP ולא ויסטה, אבל זה פחות חשוב. אם אפשר אז שיישרוד עוד כמה משחקים עתידניים חחח.. למשל Huxley. הציעו לי כבר את ה HP DV51179EJ. אל תישאלו עכשיו שאלות במקום לענות בבקשה, אני ממש רוצה אותו ליום הולדתי שב23, ואני לא רוצה לחכות כמה ימים כדי שיישאלו "איזה מעבד?". המליצו ל…
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי, בניתי בעצמי משהו והגעתי ל 8K, המטרה העיקרית היא משחקי מחשב אז אם אפשר להגיע ל 80-90 אחוז מהביצועים של מפרט כזה ולחסוך אני לא אתנגד המטרה היא לשחק על ההגדרות הכי גבוהות ושהמחשב יסחוב לתקופה ארוכה 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך - גמיש, אם אפשר לחסוך בצורה ניקרית בלי שום הרעה משמעותית, אז מגניב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב (Overwatch, Battlefield 1, GTA V וכו') ופיתוח תוכנה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 מסכי 23 אינצ' (19…
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 1600 AM4 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 823 לוחות אם: Gigabyte GA-AB350M-Gaming 3 כמות: 1 - מחיר: ₪ 353 זכרונות: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 2400 CL14 Vengeance LPX Red CMK16GX4M2A2400C14R כמות: 1 - מחיר: ₪ 810 מארזים: Fractal Design Focus G White Window כמות: 1 - מחיר: ₪ 245 ספקי כוח: Antec 650W Pro כמות: 1 - מחיר: ₪ 388 דיסקים SSD: WD SSD 250GB 2.5 SATA3 Blue כמות: 1 - מחיר: ₪ 365 דיסקים קשיחים: WD HDD 2.0TB 5400 64MB SATA3 3.5 Blue כמות: 1 - מחיר: ₪ 278 כוננים אופטיים: LG DVDRW x8 Slim SATA כמות: 1 - מחי…
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שקלתי לחכות מעט, לראות אם בכנס של NVIDIA תצא הכרזה על כרטיס מסך חדש או משהו אבל הבנתי שזה לא הולך לקרות ולא הולכת לצאת חומרה חדשה בקרוב אז אמרתי כבר נקנה משהו. תודה מראש לכל העונים. 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בעיקר משחקי רשת וצפיה בסרטי בלו ריי 1080 3D במקרן א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצ…
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, הרכבתי מפרט ב - TMS, ויש לי מספר שאלות: 1. האם יש רכיבים לא תואמים? 2. האם ניתן לקחת ספק קטן יותר וזול יותר? 3. האם הקירור למעבד מספיק? (תכלס אני לא הולך לשחק שעות רצוף, מצד שני לפעמים המחשב מרנדר איזה וידאו שערכתי במשך חצי שעה רצוף) 4. ה - SSD הוא דיי המילה האחרונה, נכון? אין דגמים טובים יותר בהרבה, נכון? זה המפרט: [b]מעבד:[/b] [url=https://tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=107322]Intel Core i9 13900K / 1700 Tray[/url] כמות…
-
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? Samsung Cream 2333T 23 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? crysis * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, …
-
- 28 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? . בעיקרון אני רוצה להוציא כמה שפחות אבל מבין שזה הסדר גודל שאני אקנה את המחשב אז 8000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? . השימוש העיקרי יהיה לימודים אופיס קבצים דברים כאלה אולי גם קצת תיכנות והמשחק היחיד שאני אשחק במחשב אולי יהיה מינקרפט 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? . לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) . לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? . שיהיה שקט כמה שאפשר 6…
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
בניתי את המפרט הכי טוב בארץ! עם החלקים הכי שווים! הכי טובים! והכי יקרים! עם יש לכם בעיות עם המפרט הזה תוכלו לשנות להוסיף ולבנות מצידי מפרט חדש!! ושהמפרט יהיה הכי טוב! הכי שווה! לא להתקמצן בכסף!!! גם ככה המפרט צריך להגיע ל20אלף+. אני צריך שיהיה בו הכל ציוד היקפי מסך בקיצור מחשב שלם ושיהיה הכי טוב בתחום מהחלקים הכי טובים בתחום שיש בארץ!!! והמחשב צריך להיות מכונת משחקים משוכללת שמבוססת AMD ועם אופציה לאוברקלוק גבוה במיוחד!!!! ושתריץ את מה שנשאר כמו סרטים שירים משחקים בצורה חלקה!!! והכי איכותית!!! אז זה המפרט. מעבד- 5450 AMD Athlon 64 FX-55 (939-pin) Box קירור למעבד-התלבטות. 1. 325 Thermalright XP-90C 2.Thermalright XP-120 260 מאוורר לקירור של המעבד-לא מבין בזה אבל שיהיה ה…
-
- 42 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב והתקציב הוא 12K הנה המפרט שבחרתי בינתיים: CORE 2 DUO E6600 -2080 DFI INFINITY 975X -1060 G. SKILL DDR2 2GB 800MHZ DC -1820 ANTEC P180 -1050 MAXTOR DIAMOND MAX 10 -535 LG GSA-5169D -550 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 -2400 ENERMAX LIBRETY 500W -700 THERMALTAKE BIG TYPHOON -255 מה דעתכם?
-
- 46 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה חודשים אחותי התייעצה כאן לגבי קניית מחשב חדש לעבודה בתוכנות גראפיות.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=540538.msg4611671#msg4611671 החלטנו ללכת על מחשב של אסוס, אחותי כרגע בסין לשבועיים. מכיוון שהבנו שיש בעיה כלשהי עם זיופים בסין ואי אפשר להיכנס לכל חנות אלקטרוניקה ולבקש את הדגם הספציפי. אשמח לקבל המלצה על חנות בבייג'ינג שמוכרת מחשבים מקוריים של ASUS . תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
תקציב בערך 2500 אני לא סגור רק על אינטל למרות שזה ההעדפה שלי אני רוצה לעשות OC כמה שיותר רציני
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, קניתי את המחשב הנ''ל (סוף סוף) הפעלתי אותו פעם ראשונה ועשיתי איזה טעות בהתקנה של הווינדווס והופיע מסך כחול וההתקנה לא הושלמה עכשיו כשאני מפעיל את המחשב יש שגיאה בווינדווס. איך מתקינים מחדש? (יש את המחיצה הזאת שיש עליה את הווינדווס). תודה מראש.
-
- 26 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
התפרסמה ידיעה המצביעה על אפשרות שהשירות שלהם מתדרדר וגולש לתחומים רעים ומרחיקי לקוחות. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3757504,00.html ידוע לכם? להזהר מרכישת DELL? היות והאתר נהנה מפירסום של עסק המבוסס בעיקר על מכירת DELL, המציע (ונכון שכך וטוב שכך) גם מכירה ללא מערכת הפעלה, מענין אם יהיה להם משהו אינטליגנטי ועניני להוסיף.
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
E6600 MSI POWER UP EDITION 975 OCZ GOLD EDTION 667MHZ 1GB*2 DVD-RW LG *16 WD 250GB SATA2 16MB SHAPPIRE X1950XT 256MB JSP-TECH EZCOOL H550-F25 (מאוורר צד 25 ס"מ מואר בכחול ) LCD LG 1970HR 2MS 19INCH בקשר לספק אני לא זוכר ת'שם ואני יתקשר לאייבורי ביום ראשון לברר ונראה מה נעשה איתו כי זה הדבר היחיד שלא הייתי מרוצה ממנו כרגע וגם קצת מהמארז כי אני לא יודע איך הוא... הכל 9300 מזומן מאייבורי אני מקווה שהכל טוב אם יש משהו לא טוב אבל קריטי תגידו אני יחליט עוד יום ראשון כי גם ככה בגלל חלק מהחלקים צריך לחכות שבוע.. אה ועוד משהו קטן לבקש שישמרו לי את כל הקרטונים של המוצרים? או שזה מוגזם מספיק רק הספרות והדרייברים?
-
- 46 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי כבר מפרט שלם מוכן שאני רק צריך זירכיבו לי דבר שנראה כל כך פשוט אבל אני מיום ליום רק משתגע ולא מבין כבר מאיפה להזמין כל חנות אפשרית כמעט אני קורא עלייה 50 אחוז דברים טובים ו50 אחוז דברים גרועים ,לאחרונה מישהו ממכם קנה מחשב ויכול להמליץ על חנות אמינה שיודעת להרכיב מחשב מסודר ונקי ?
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן. אני חייל שלומד במקביל לשירות, מחפש לפטופ עם ביצועים בסיסיים עד כמה שניתן בתקציב הנמוך הזה (זה כמעט חצי שנה של שירות..) התקציב שלי , כמו שכתוב בכותרת - מקסימום מקסימום 2500, כמובן כמה שיותר זול יותר עדיף. אגב, ה2500 האלו כוללים גם תיק/רמקולים ומה שצריך, לצערי אין לי אפשרות לחרוג * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך 15.6" סטנדרטי, לא בטוח לגבי מאט או לא, לא מבין בזה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, …
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-