ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים, בחודש הבא בסביבות 16.10 אני בניו יורק ואני מעוניין לקנות מחשב חדש חשוב לציין שאני לא מעוניין במחשבי אפל. מאד חשוב לי מחשב נייד חזק שימשוך לי לכמה שיותר שנים, חומרה איכותית קל משקל שיהיה קל התנייד איתו, בעיקר לשימוש יומיומי כמו גלישה ותוכנות אופיס לגבי הגודל רצוי 13 אינץ אבל אם יש משהו מטורף וקל עד 15 מקובל התקציב 1500$ גמיש כלפי מעלה.
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אוקי יש לי מעבד LGA775 Q9400 6MB 1333MHZ. מארז+ספק 500W מארז יפה טוב וחדיש. דיסק קשיח 500GB WD הגירסה הירוקה דיסק קשיח 160 גיגה WD אני רוצה לקנות את החלקים הבאים: זיכרון 2X4GB 1333MHZ גיל סקייל דואל צאנל 243 שקל כרטיס מסך hd6450 1gb גיגה בייט 243 שקל לוח אם Gigabyte GAG41MTS2 ב-238 שקל סך 3 החלקים יוצא 724 שקל ...לדעתי כל החלקים ירוצו על FSB של 1333MHZ ניצול מלא של כל החלקים לדעתי אני חוסך די הרבה כסף בזכות המעבד שהוא די חזק למשחקים לדעתי... השאלה אם הכרטיס מסך יריץ משחקים ממש כבדים ולדעתי הוא יעשה את העבודה שלו כמו שצריך יש לדעתכם רעיונות אחרים???הצעות??? ההוצאה שלי לא תעבור את ה800 שקל...אם יש לכם עצות אני ישמח לשמוע...
-
- 30 תגובות
- 3k צפיות
-
-
טוב, ישר ולעניין. רוצה, וסגור על מחשב נייד. מחיר עד 6000. אני רוצה מחשב נייד שיוכל להרביץ משחקים כמו CSS, Far Cry, Crysis (לא נורא אם לא בגראפיקה מקסימלית), אבל שנגיד, משחקים כמו Black & White 2 וGuild Wars הוא כן יוכל להריץ על גראפיקה מקסימלית. אני גיימר אז הייתי מעדיף מסך כמה שיותר גדול וכרטיס מסך טוב. חשוב לי שלא יהיה פחות מ250 ג'יגה בדיסק הקשיח, ולא פחות מ3 ג'יגה זיכרון ראם. הייתי מעדיף שיהיה XP ולא ויסטה, אבל זה פחות חשוב. אם אפשר אז שיישרוד עוד כמה משחקים עתידניים חחח.. למשל Huxley. הציעו לי כבר את ה HP DV51179EJ. אל תישאלו עכשיו שאלות במקום לענות בבקשה, אני ממש רוצה אותו ליום הולדתי שב23, ואני לא רוצה לחכות כמה ימים כדי שיישאלו "איזה מעבד?". המליצו ל…
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, אני כבר לא כל כך מעודכן בכל הדברים הטובים / פחות טובים שהולכים היום בשוק לכן אני פונה לעזרתכם. אני מתכנן בקרוב מאוד לרכוש מחשב חדש, והתקציב שלי הוא 1500 שקל עם התנדנדויות לכל כיוון. שמעתי ש-AMD כרגע גם יותר משתלם מאשר INTEL, אבל אולי אני טועה. בעיקרון מה שחשוב לי זה מספיק זיכרון RAM, וכרטיס מסך שהוא לא משולב על הלוח. מיועד למשחקים לא בסטנדרט הכי גבוה, ובעיקר למולטימדיה. לגבי דיסק קשיח, אין לי צורך במשהו פסיכי, אפשר להסתפק ב~150 ג'יגה, אבל אם הפרשי המחירים לא גדולים אז מן הסתם אפשר יותר. ציוד היקפי כמו רמקולים, עכבר, מקלדת, מסך וכו' אין צורך. הבנתי גם שרוב המחשבים באים כיום עם כונן DVDRW כזה או אחר. גר במרכז הארץ. בכל מקרה, אשמח לקבל את עזרתכם. תודה.
-
- 43 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, קוראים לי אורן. אני כבר מזמן מזמן לא התעדכנתי בחומרת מחשב. אני מחפש לקנות מעבד חדש עם כרטיס מסך יחסית עדכני. השימוש העיקרי הוא לצפיית תכני HD (סרטי בלו-ריי) ותוכנות אופיס. אני מעוניין שהמחשב יהיה מסוגל גם לסחוב משחקים אבל זה לא הייעוד שלו המרכזי (כמעט ולא יוצא לי לשחק בימים אלו וגם אם כן בד"כ אני ב"איחור" מתאריך יציאתם של המשחקים). הסכום המקסימלי בעיקרון שחשבתי להשקיע הוא כ-300 שקל אבל אשמח לחסוך אם אין צורך. תודה רבה על כל ייעוץ שתתנו נ.ב. אני מעדיף לרכוש בחברת OMC שבקריות היות ואני לקוח שלהם שנים וגם מרוצה וגם יש לי יחסים טובים עם הבעלים (לאחר ששנים אני ומשפחתי רכשנו מהם מחשבים), ובנוסף המחירים טובים והם פתוחים להתמקחות לאור הצעות מתחרות. הנה מה שמצאתי באתר …
-
- 33 תגובות
- 3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ולחסוך בו זמנית ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:GTA\BF ALL THE NEWS...... -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפ…
-
- 28 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? . בעיקרון אני רוצה להוציא כמה שפחות אבל מבין שזה הסדר גודל שאני אקנה את המחשב אז 8000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? . השימוש העיקרי יהיה לימודים אופיס קבצים דברים כאלה אולי גם קצת תיכנות והמשחק היחיד שאני אשחק במחשב אולי יהיה מינקרפט 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? . לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) . לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? . שיהיה שקט כמה שאפשר 6…
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אשמח דעתכם - אני מתלבט בין 3 דגמים. שימושיים עיקריים: סרטים, אינטרנט ומשחקים (GTA5 לדגמא ) 1. Dell Inspiron 15 5000 5547 IN-RD33-8378 - שח4290 ₪ דגם מעבד: Intel® Core™ i7-4510U Processor (4M Cache, up to 3.10 GHz), נפח זכרון פנימי: 8GB , נפח דיסק קשיח: 1000 + 8SSD גודל מסך: "15.6 , 1920X1080 מסך מגע דגם כרטיס מסך: AMD Radeon HD R7 M265 2GB DDR3, מערכת הפעלה: Windows 8.1 , אחריות: שלוש שנים באתר הלקוח https://www.pc365.co.il/product.aspx?id=3060& 2. Dell Inspiron 15 5000 5548 IN-RD33-8526 - שח4250 ₪ דגם מעבד: Intel® Core™ i7-5500U Processor (4M Cache, up to 3.00 GHz), נפח זכרון …
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות מחשב נייד למטרות משרדיות כמו אנטרנט,תיכנות וכדומה וגם שיפעיל משחקים ברמה סבירה. בעוד שבועיים וחצי יש לי אפשרות לקנות מחשב נייד פיזית בארה"ב אבל אני לא יודע מה יותר משתלם אם לקנות בארה"ב או בארץ. בנוסף הגיע לידי הצעה למחשב נייד שרציתי שתגידו לי מה דעתכם , מה עדיף לקנות את זה בארץ או לקנות משהו בארה"ב ואם בארה"ב אז אני אשמח להמלצה. כמה נקודות: *חשוב אחריות *גודל מסך 15 אינץ *משקל שלא יהיה כבר מידי , זה פחות חשוב תאמת. זה המחשב שהציעו לי בארץ: LG R560-UAPB3E intel core 2 Dou Processor T6500 2.1 GHz,800MHz 13366X768 HD 15.6 בטכנולוגיית LED 4GB DDR2 800MHZ DUAL Channel Support 2 slot Geforece GT 130M DDR2 1GB 500GB SATA 5400RPM משקל 2.67kg המחיר של זה 46…
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
איש תוכנה, לא מבין כלל בחומרה.. אשמח לעזרתכם- המטרה לקנות מחשב שיהיה מספיק חזק "להחזיק" 2-3 שנים.. תקציב עד 8K. המחשב משמש לפיתוח מערכות- יריץ DB, IDE, weserver, פיירפוקס וכרום במקביל, ubuntu בתור מערכת ההפעלה וVirtualBox שיריץ windows7 אני מניח שארצה להריץ משחקים מידי פעם.. אבל השימוש העיקרי הוא הפיתוח- לא לתת דגש על הצד המשחקי. מעבד intel i7- האם כדאי 920 עם OC (יש לציין שאינני יודע איך לבצע זאת) או 950? זיכרון 6Gig- תצורה של 3 כפול 2? שלתצורה תיהיה אפשרות להוסיף עוד במקרה הצורך.. דיסק קשיח Intel X-25 SSD 80G שיריץ את מערכת ההפעלה והתוכנות הכבדות, ועוד HD מינימאלי לדברים פחות חשובים (לא צריך שטח איחסון גדול, פשוט 80 גיג לא מספיק) אין צורך בציוד הקפי או מסך. רמת…
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
השימושים שלי הם בעיקר משחקים וסרטים.. עכשיו חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה הכי שקט שאפשר המוכר טוען שהוא יהיה ככה עם המפרט הזה מה דעתכם? מעבד-Q9300 +Arctic cooling Freezer 7 Pro לוח אם-ABIT IP35-3 זכרונות-G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5 מארז-NZXT LEXA RED LINE ספק כוח- SEASONIC S12II- 500W כרטיס מסך- XFX GEFORCE 9800 GTX 512 MB כונן קשיח-WD 500GB SATA2 16MB
-
- 39 תגובות
- 3k צפיות
-
-
העלתי בעבר את המפרט המסויים הזה, הבנתי שמכל מיני בחינות הוא לא מחזיק שדרוג(לוח אם חצי כח, זכרונות איטיים ספק כח חלש וכו. בעתיד ארצה להחליף ל3080 וחשבתי גם על שינוי המעבד(כרגע 8700k) אבל הבנתי שאין סיבה כי בקרוב יוצאים מעבדים של דור חדש ויותר טובים מ10900k. חשבתי להוסיף את החלקים הללו(שזה באמת החלפת מפרט כמעט מלא חוץ מכרטיס מסך ומעבד, וכונן ssd ומסך מתלבט לגבי הוספה של הרכיבים הללו. יש לי שם 2 הצעות ללוח אם, asus prime z490-a או gigabye z490 gaming x שקיבלתי עליו אחלה ביקורות. המטרה היא לשפר מחשב לעריכת וידאו - כרגע יש לי 8900k אבל הבנתי שהמערכת הנוכחית לא תחזיק מעבר ל3080 וגם לשיפור עתידי במעבד.
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
האם מישהו יכול לומר לי האם המחשב הזה טוב, הדגם ACER ASPIRE 5572 מה שאני מחפש זה מחשב נייד לא כבד עד 2.4 קילו http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=524278 אשמח לתגובות והמלצות. דרך אגב יש לי אפשרות לקנות מחשב IBM T40 סנטרינו 1.5 זיכרון 1 גיגה מחשב שמור במצב חדש ב 3000 שח אבל אני לא חושב שזה כדאי. מה דעתכם ? תודה רבה. רן
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? 5500 גם מחשב זול יותר יתאים עם יש 2. מה שימושי המחשב תוכנת solidworks 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כמה שיותר שקט וקריר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מעדיף מערכת הפעלה מובנת win 10 64bit 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? גר באשקלון. אין בעיה עם הזמנה מכל חנות שנותנת שירות אנושי. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע הקרוב 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים …
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכם... אחשלי הכין בערך מפרט לוח אם: ASUS P5WD2 מעבד: Intel Pentium D 930 DC 3GHZ 2X2MB CACHE זיכרונות: CORSAIR 2048MB 533MHZ DDR2 VALUE KIT הרד דיסק: WD 74G 10000RPM SATA WD2500JS כלומר 250G 7200RPM 8MB CACHE כרטיס מסך: RADEON X300 HM קירור למעבד: THERMALTAKE BIG THYFON... יש לי חשדות לגבי הלוח אם... אכשיו אני מודאג גם לגבי ה SATA וכל זה... יש לי HD שונים... האם הם יתאימו ללוח אם? אל תשאלו למה אינטל... האם הקירור טוב?? תודה
-
- 31 תגובות
- 3k צפיות
-
-
עכשיו כשסיימתי את תקופת האבל על זה שלא הצלחתי בסוף להביא 6800GT מארה"ב הגיע הזמן לבנות מפרט חדש בארץ... המחשב הוא למשחקים כבדים ואני רוצה שהוא יריץ אותם כמה שיותר טוב בשנה הקרובה (עוד שנה אני מתגייס). התקציב - 4800 ש"ח והמקסימום שאפשר לחרוג זה עד 5000, בלי מסך וכל החרא הזה, רק מארז וכל מה שבתוכו (כולל צורב DVD כמובן, כמו הNEC 3540A). אם יש איזשהי דרך להכניס 6800GT למפרט אני יסגוד לכם (דרך אגב, יש 6800GT PCIE של לידטק ב2250 שקל בנעה מחשבים, איכשהו תמיד יש להם מחירים טובים יחסית לכרטיסי מסך יקרים, אז אם מישהו מוצא דרך להשאיר 2250 שקל לכרטיס מסך...) תודה רבה!
-
- 36 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
היום גיליתי שארוסתי תכננה לי הפתעה לכבוד תחילת לימודי לתואר השני - MACBOOK PRO! אלא שבגלל שלא הייתה בטוחה שזה עונה לצרכים , החליטה בכל זאת לגלות לי - כדי שנסתובב בחנויות ונבדוק דגמים נוחים. : אז לגבי ה- MAC, העניין הוא כזה: יתרונות ה- MAC 1. זה MAC 2. קל משקל 3. סבירות נמוכה לוירוסים או באגים 4. סוללה מעולה (7 שעות) חסרונות ה- MAC: 1. זה MAC (חיסרון למי שרגיל להשתמש בPC עם WINDOWS; עלול לייצור בעיות התאמה בהעברת קבצים ל-PC) 2. כונן קשיח לא גדול (160 ג"ב) 3. חיבוריות לא רחבה (אין ESATA ויש רק שני USB) 4. אחריות לשנה בלבד וטיפולי מעבדה ארוכים (שמועות להלן הדרישות שלי מהמחשב: 1. שימוש: ישמש כמחשב משני למחשב ביתי ראשי שמפרטו מופיע בפרופיל שלי : א. אמור להרי…
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד כבר כמה שנים שמשמש בעיקר לעריכת סרטוני וידאו בפרמייר. המחשב הוא סביר אך לא אופטימלי שנקנה במסגרת מגבלות תקציב וכו' ולכן קצת מקרטע בעריכה גם של חומרים שאינם 4K והם רק 1080P וכמו כן שטח האחסון יחסית מוגבל, בעיקר כונן C הראשי שהוא SSD קטן. בזמן האחרון המחשב כבר די מקרטע בעריכה וחשבתי אולי כדאי לי לשדרג רכיבים מסויימים במחשב או אולי לקנות מחשב חדש מסוג מקבוק פרו או משהו אחר. האם לדעתכם כדאי לשדרג? כמה יעלה שדרוג רכיבים שיגרום לי עריכת וידאו בצורה רציפה ולא מקרטעת ואיזה רכיבים יש לשדרג והיכן כדאי לבצע את החלפת הרכיבים? האם כדאי לשדרג או אולי פשוט לקנות מחשב חדש? הבנתי שיש גם תוכנת עריכה הרבה יותר טובה ומהירה במק - פיינל קאט - ש…
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן אנשים, קודם כל תודה מראש לכל העוזרים. קצת פרטים לפני המפרט: 1. תקציב מקסימאלי - 6000 ש"ח. תקציב גמיש, ניתן לחרוג. 2. המחשב מיועד להחזיק כמה שנים טובות, המחשב הנוכחי כבר מיצה את עצמו.. 3. יש צורך בציוד הקפי, אין העדפות לדגמים. 5. שקט לא קריטי.. 6. אשמח לשמוע פירוט על OC 7. קונה את המחשב עם ווינדוס8 8. אין חנות ספציפית, שמעתי המלצות על TMS.. 10. לא צופה שדרוג מאסיבי בעתיד.. הרכבתי פה משהו ראשוני, אשמח לשמוע על שינויים / שיפורים. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4670 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1034 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪196 לוח אם: Gigabyte GA-Z87-HD3 …
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
זאת ההמלצה שקיבלתי מכמה אנשים: AMD athlon64 3000+ 512 cache A-DATA 512 mb DDR pc 4000/500 Epox EP8kda3+(nforce3)- ATX Sapphire radeon x800 pro 256 MB WD 80 GB-8mb JD-7200RPM S-ATA creative inspire 2500 sub+2sp אני לא מבין גדול בחומרה, בקיצור הנה השאלות שלי: לא כדאי 1024 זכרון? ההארד דרייב של ווסטרן דיגטל טוב? מה זה nforce, ומה ההבדל בין 2 ל-3? כדאי לקנות עוד מאוורר? או עוד ספק כוח? למה אני לא מוצא מארז יפה שעולה פחות מ-200? קשה לבנות כאלה מארזים מגניבים לבד? הצעות לשיפור, הארות והערות יתקבלו בברכה ד"א- האיכות סאונד מאוד חשובה לי. הבנתי שיש כ.קול טוב מאוד ע"ג הלוח אם. הרמקולים שבחרתי איכותיים מספיק?
-
- 43 תגובות
- 3k צפיות
-
-
AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX 2120NIS DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 820NIS PQI 400MHZ PC3200 DUAL CHANNEL 1024MB Mirrored Black Copper 2-3-3-6 690NIS SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL 1400NIS THERMALTAKE ARMOR VA8000 BLACK 960NIS OCZ PS 520W ATX POWERSTREAM 845NIS SAMSUNG 730B 8MS 1830NIS WD 120GB 7200RPM 8MB SATAII 500NIS THERMALTAKE BIGTYPHOON 235NIS
-
- 49 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי מארז Uber Chakra שקניתי לפני שנה ואני רוצה לשדרג את מה שיושב בתוכו (שקניתי ב2005). 1. התקציב גבוה יחסית, עומד על 5000 שח במזומן והוא מעט גמיש. 2. מטרות המחשב הן בראש ובראשונה לעריכת וידאו בAVID, ולעבודות גרפיקה בפוטושופ ודומיו. משחקים וסרטים הם בעדיפות משנית, אני מאמין שכרטיס מסך טוב מספיק יריץ לי את 3 FALLOUT לכשיבוא הזמן. 3. אני צריך לוח אם שיתאים למארז. (יש לי ארבעה זכרונות 512M DDR2 מלוח האם הנוכחי), אני מעדיף מעבד INTEL סתם מתוך הרגל. 2. כרטיס מסך ממש טוב לוידאו (מבוסס Nvidia) שיכול לנגן שני מסכי מחשב פלוס יציאת טלויזיה Composite. באולפן העריכה שאני עובד בו משתמשים בעיקר בכרטיסים מסדרת QUADRO, שזו הדרישה של חברת AVID אבל מנסיון אני יודע שזו דרישה למטרות "ביטוח"…
-
- 30 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני עומד בפני בנייה של מחשב. את כל המשחקים שלי אני קונה דרך פלטפורמות כמו steam וכו'. אני בכלל לא זוכר מתי הייתה הפעם האחרונה שהשתמשתי בדיסק. תכל'ס, אם הייתם קונים/בונים היום מחשב.... הייתם טורחים לקנות כונן אופטי?
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
בניתי את המפרט הכי טוב בארץ! עם החלקים הכי שווים! הכי טובים! והכי יקרים! עם יש לכם בעיות עם המפרט הזה תוכלו לשנות להוסיף ולבנות מצידי מפרט חדש!! ושהמפרט יהיה הכי טוב! הכי שווה! לא להתקמצן בכסף!!! גם ככה המפרט צריך להגיע ל20אלף+. אני צריך שיהיה בו הכל ציוד היקפי מסך בקיצור מחשב שלם ושיהיה הכי טוב בתחום מהחלקים הכי טובים בתחום שיש בארץ!!! והמחשב צריך להיות מכונת משחקים משוכללת שמבוססת AMD ועם אופציה לאוברקלוק גבוה במיוחד!!!! ושתריץ את מה שנשאר כמו סרטים שירים משחקים בצורה חלקה!!! והכי איכותית!!! אז זה המפרט. מעבד- 5450 AMD Athlon 64 FX-55 (939-pin) Box קירור למעבד-התלבטות. 1. 325 Thermalright XP-90C 2.Thermalright XP-120 260 מאוורר לקירור של המעבד-לא מבין בזה אבל שיהיה ה…
-
- 42 תגובות
- 3k צפיות
-