עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מחפש מפרט ( זול) למחשב לשימוש יומי בגלישה, עבודת תמלילים, ושאר הדברים הקלילים. חשוב שיהיה אמין וטוב. צורב כבר יש לי. ובנוסף האם מומלץ לקנות מ KSP ? ואם לא אז האם יש המלצות על חניות אחרות?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  2. חשוב לי שיחזיק מעמד לכמה שנים טובות (בעדיפות בלי שדרוג) לשימושים של משחקים, גלישה אינטנסיבית, הרצת מכונות וירטואליות וכו'... זקוק למפרט רק של הקופסא עצמה ושהמחשב עצמו יהיה שקט. נראה לי שדברים חשובים הם 8 גיגה זיכרון, מעבד I5, כונן SSD של 120 גיגה לפחות עם ביצועים טובים ולוח שמאפשר OC ? הנה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר בפחות, עדיף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רצוי, אפשר בכמה מאות בודדים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה אינטנסיבית, משחקים, HD, תכנות, מכונות וירטואליות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (…

• 9 תגובות
    • 958 צפיות
  3. אני מבקש מפרט לשימושי אופיס, צפיה בסרטי HD וגלישה באינטרנט בתקציב של כ-2,500. מעוניין לחסוך בתקציב כמה שניתן אך לא על חשבון איכות. זיכרון:4GB לא פחות. אילו זכרונות כדאי לקנות? הם יש עדיפות לתצורה של 4 זכרונות של 1G על פני 2 זכרונות של 2G. HD: מעוניין ב-HD BLACK בנפח 1TB או 2TB מארז: חשוב שיהיה מאוורר ושקט. אך לא צריך שיהיה שקט לגמרי. לוח אם : מעונין בלוח אם P8H67-M PRO - מה דעתכם? התקנים: מעונין שהמחשב יתמוך בהתקני ESATA/SATA3/ USB3 מערכת הפעלה:כדאי אבל לא חובה שהמחשב יהיה מותקן WINDOWS 7 PRO זהו סך הכול התקציב הוא 2500, ועדיף שישאר באזור ה2500 , להשתדל לא להתקרב מדי ל3000 שקלים. חשוב לי גם לשמור על אופק שדרוג למחשב. תודה, איל

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  4. שלום לכולם. קודם כל, אני רוצה להגיד תודה מראש. אתם חבר'ה שנראים לי מאוד מקצועים ומוכשרים וחבר המליץ לי עליכם. אז אני אתן את הפרטים ה"רישמיים": תקציב: 4000 ש"ח נע עד כ 4500 ש"ח במידת הצורך. אני מאוד מבקש לנצל את כל הסכום. אני כבר אומר שאני לא צריך צורב וציוד הקיפי כמו מקלדת ועכבר מכיוון שיש כבר ברשותי. שימושים: גיימינג כבד עד בינוני ותכני HD. המשחקים שבהם אתכוון לשחק הם לדוגמה MW2, BFBC2, GTA IV, JUST CAUSE 2... ועוד משחקים שעתידים לצאת. אני מאוד מצפה שבמחשב החדש אזכה לשחק ברמת איכות בינונית + עד גבוהה. בנוסף לכך, אשתמש במחשב לשימוש ביתי. (אינטרנט, סרטים וכו') עדיין אין לי מסך, אבל אני פונה לפורום מסכים בישביל זה. אני בכיוון של מסך 20" ברזולוציה רגילה. ציוד הקיפי: אין צורך…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. השימוש יהיה משרדי WORD ואינטרנט בלבד לא סרטים ולא דברים אחרים. עד 1000 שקל לא כולל מסך.

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  6. Started by spz,

אני מחפש משרד לגלישה באינטרנט וכו'. אבל מחשב שיעבוד טוב כשמפעלים תוכנות כבדות כמו אימיול, ותוכנות עריכת מוסיקה. בעיקרון אני רוצה מחשב חדש על מנת ללמוד לערוך מוסיקה. הבנתי שאני צריך כרטיס קול אין לי מושג בזה אבל אני יודע שלמחשב הזה אני יחבר רמקולים altec atp או משהו דומה. מה צריך: מסך נורמלי מקלדת פשוטה עכבר לייזר פשוט (מייקרוספט של ה50 שקל מספיק) רמקולים של ALTEC מה לא צריך: צורב/כונן אחר. יש לי צורב DVD בבית שאני יכול להשתמש בו. אני לא צריך מחשב יפה.... רק שלא יתחמם יותר מידי. וכרטיס מסך לא צריך משהו מפואר, כי גם ככה אני לא משחק משחקים. משו כמו FX5200 יספיק. אבל דגש על הסאונד. שאני יחבר רמקולים כמו ALTEC ATP, שישמעו טוב. ושהכרטיס קול שיהיה מובנה על הלוח שיה…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. ללא מסך,מקלדת,עכבר וכ'ו...

• 8 תגובות
    • 784 צפיות
  8. Started by V00d00,

פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 5000 ש"ח. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מחשב שנועד להריץ משחקים כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. הכל חוץ ממסך. שהמקלדת, עכבר ורמקולים יהיו בסיסיים אך איכותיים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צורב DVD וזהו.. כרטיס קול כמובן Onboard. 5. האם יש לכם העדפה לחברה…

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  9. מחפש מפרט למחשב משחקים בינוניים-כבדים - 2400ש"ח, למחשב בלבד, ללא ציוד היקפי. מסך נוכחי - LCD 19", בדרך ל-22".

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימלי? עד 2400 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. משחקי מחשב (COD4-5) אתרי משחקים Maple Story ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. כרגע מסך 19", בעתיד מסך 22" 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? יש צורב 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו…

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  11. אני מחפש לקנות רק מארז שיהיה בו טכנולוגיה חדישה יחסית למחיר שיהיה בו DDR2 לפחות וכונן קשיח 250GB וצורב DVD וספק כח שיתאים למערכת..

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  12. Started by Shay08,

מחפש מחשב שיריץ לי תמשחקים פיפא האחרון שיצא GTA וכ"ד אני מעונין במעבד של אינטל עם עדיפות ללוח של ASUS אך לא מחייב במידה וניתן שהמחשב יגיע עם מסך יעזור לי קישור למערכת בנויה כבר שניתן להזמין מאתרי המחירות הגדולים תודה רבה ושבת שלום לכל מי שעוזר נ.ב. ראיתי באתר וואלה שופס את זה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZIC2DQ6600IPC2 זה מתאים למה שאני מחפש

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K, א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח - ממש עדיף לחסוך אבל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD החדש, DIABLO 3, TOTAL WAR, כך מיני דברים בסגנון, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המטרה שהוא יהיה FULL HD, 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכם אשמח לעזרה בהרכבה של מפרט למחשב חדש. חשוב לי לציין שאני לא איזה סופר גיימר, אבל בהחלט משחק במשחקים חדשים שיוצאים.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 12,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מדי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית (ללא תלת מימד), תכני HD (יחובר לטלוויזיה וישמש לצפיה בתכני HD), תכנות והרצה של מכונות וירטואליות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMWARE, Photoshop, illustrator ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש…

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. שלום , המחשב מיועד לגיסתי . 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משרדי כללי וצפיה בסרטים באמצעות מסך המחשב אבל עדיפות שתהיה גם יציאת HDMI א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אופיס וגלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? יש לי 2500 למטרה, אבל אם אין צורך בכל ה-2500 אז כמובן שאפשר לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אם חייבים אז 200 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: עבודה משרדית, צפיה בסרטים וסדרות, איחסון מאות ג'יגות של מדיה (שירים וקבצי וידאו), מעט משחקים - בעיקר ישנים, אני הרבה אם כמה חלונות פיירפוקס פתוחים שבתוך כל אחד מהם יש מעל 7 טאבים פתוחים.. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). יומיומי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש לי מסף 19" של DAE…

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  17. שלום, אני מחפש למישהו מפרט למחשב עם שימוש בעיקר משרדי ואולי בעתיד למשחקים לילדים קטנים. התקציב הוא 2500 שקל. חשוב שמפרט המחשב יהיה מאותו חנות + הרכבה. אני צריך מחשב אמין (גם מבחינת החנות) ושקט. לא מתוכן OC עתידי ואין צורך בציוד הקפי. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 846 צפיות
  18. שלום, אני צריך מפרט למחשב שעיקר עבודתו היא משרדית אך שיוכל להפעיל פוטושופ וגם משחקי ילדים פשוטים בעתיד. התקציב הוא בין 4000 ל 5000 שקל. אני צריך בנוסף למחשב גם מדפסת, סורק, מסך, עכבר ומקלדת (אין צורך ברמקולים). המסך צריך להיות דק בגודל 19 אינצ' ושיהיה נעים לעיניים. צריך מדפסת שתדפיס בעיקר שחור לבן אך שיהיה אפשרות לצבעוני. לא צריך מדפסת ממש מהירה. צריך עכבר ומקלדת חוטיים וצורב DVD. תודה מראש לעוזרים....

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  19. ללא OC, ללא משחקים אבל עם צפיה בסרטים FULL HD. נדרשת יציאת DVI (חובה) ו-HDMI (אופציונלי), ואם אפשר אז גם USB3. תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום לכולם , מחפש מחשב עבור חמי , שימוש משרדי בלבד , מחשב שיחזיק באיזור ה 4-5 שנים ללא שדרוג וכו'. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משרדי כללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אופיס וגלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 6. האם מתוכ…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. ככה צריך שהמחשב יהיה מאוד מהיר זה מאוד חשוב לי ! סכום כולל של עד 2500 שח אם אפשר אז להוזיל צריך מהמחשב שלי אינטרנט מוזיקה ומשחקים קלים כמו דיאבלו וכאלה אין צורך בציוד הקפי יש צורך בצורב טוב שצורב דובל לייר בנוסף חשוב לציין כי יש ברשותי 500gb הארד דיסק חיצוני! זהו מחפש בבקשה מפרט מהחנויות הבאות www.tms.co.il ו- www.ksp.co.il תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  22. Started by Nparker,

המחשב מיועד לשימוש משרדי , אינטרנט מייילים וכאלה. ללא צורך בציוד היקפי, אבל צריך ווינדוס 7 ואופיס 2007 תודה

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית מרובת יישומים, בעיקר יישומי כרום זוללי זיכרון. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): פרנסה - אופיס, פוטושופ, ווטסאפ מחשב, והרבה טאבים פתוחים בדפדפן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - שני מסכי dell p2414 מחוברים -לאילו הגדרות גרפי…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. שלום, אני צריך מפרט בתקציב של עד 2800 שקל למטרות משרדיות בעיקר. ארדיסק מספיק 320GB , למרות שהמטרות משרדיות צריך כרטיס מסך לא מובנה לא חזק במיוחד (חשבתי על 4350). בנוסף למחשב צריך מקלדת ועכבר אל חוטיים. צריך גם מדפסת משולבת עם סורק ופקס. מה שהכי חשוב שהמפרט יהיה מKSP. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  25. לא מתוכנן שום OC עדיף שיהיה שקט והעיצוב פחות קריטי

• 3 תגובות
    • 535 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.